עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם וחג שמח.... הוריי מעוניינים לקנות מחשב לחדרם, שיתחבר לטלוויזית הLCD החדשה שלהם. הדרישות מהמחשב הן: מארז שוכב (כמו ממיר או dvd) בעומק של עד (!!!) 32 ס"מ (גובה ורוחב לא משנים). אפשרות להקלטה ושידור מהטלוויזיה...בצורה נוחה כמובן, ויכולת שידור וקליטת HDTV (מאוד חשוב), קחו בחשבון שמסך הטלוויזיה הוא בגודל " 32 ועל כרטיס המסך לעמוד בעומס של שידור ברזולוציה מתאימה. (הטלוויזיה מסוגלת עד רזולוציה של 720P). אם אפשר מחשב שקט ככל האפשר, בנוסף, עכבר ומקלדת אלחוטיים. שלט שישלוט ככל האפשר בכמה שיותר פונקציות (אם אפשר גם על הטלוויזיה, מה טוב) דיסק קשיח בגודל של לפחות 300 ג'יגה (ושקט כמובן), צורב דיוידי. אין צורך ברמקולים. בנוסף, רציתי לקבל עצות על תוכנות שבעזרתן אפשר להקליט תכ…

• 56 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by Brillix,

שלום לכולם , אני מתלבט באיזה מחשב לבחור לצרכים של : 1. גלישה באינטרנט 2. XBMC 3. עבודה קצת על אופיס. השימוש העקרי הוא HTPC בעיקר XBMC. הדגמים בינהם אני מתלבט הם : ZOTAC ZBOX HD-ID40 או ZOTAC ZBOX AD04 תודה מראש, עודד

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by lampertg,

שלום לכולם, פרסמתי כבר לא מזמן בקשה, אך הדרישות השתנו והתחדדו מעט . אני צריך מפרט עבור HTPC עםתמיכה ב FULL HD וSURROUND עם יציאה אופטית. כמו כן המארז צריך להיות קומפקטי. הקומפקטיות מוגבלת עם הדרישה לביצועים וליכולת להוסיף חומרה בעתיד: תמיכה במע' הפעלה 64BIT יכולת להתמודד עם תוכנות גרפיות, וכן ADOBE PREMIER PRO ורצוי שיהיה אפשר להוסיף במארז כרטיסים עם חיבור PCIE ( לדוגמא שדרוג כרטיס מסך וכו') אשמח אם המפרט יהיה מרשת מחשבים, ואם לא, אז מחנות על הקו בית פ"ת לנתניה (פ"ת,כפ"ס, רעננה, נתניה וכו') תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  4. היי חברים! אני האמת כבר את המפרט שלי הרכבתי ורכשתי, לאחר ששיגעתי פה לכמה אנשים את השכל. עכשיו חבר שלי ביקש ממני עזרה לגבי בניית מפרט למחשב HTPC סלוני שיחובר למקרן FULL HD! ראיתי כמה מהמפרטים המורכבים שיש בסטיקי, שנראים אחלה. הייתי שמח לעזרה לפי תקציב ודרישות. אז ראשית הפורמט המוכר : . מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח גג האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב HTPC סלוני, תכני FHD, הקלטת תוכניות דרך כרטיס טלויזיה מחובר לממיר, חיבור למקרן איכותי וגדול ברזולוציה של FULL HD! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימ…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  5. Started by guysevi,

היי לכולם אני עזרה בהכנת מפרט לאחי למחשב HTPC התקציב גג 2300 ללא חריגה נוספת בתקציב צריך להיכנס גם דונגל לרשת אלחוטית תקן N וללא קשר לתקציב הנ"ל אחי צריך גם ראוטר אלחוטי בתקן N חשוב לו שהמחשב יהיה שקט uאני חשבתי על המפרט הבא : AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪361 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Gigabyte GA-880GA-UD3H AMD880G CHIPSET, יחידות 1 ₪537 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1869 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪127 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪288 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב LG GH22 SAT…

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by rene,

המחשב מיועד בשלב הזה להריץ סרטים (גם HD), להעביר מוזיקה דיגיטלית ל-DAC חיצוני, ולהריץ emule או bittorrent ברקע כל הזמן. בשלב מאוחר יותר ייתכן שאני יוסיף כרטיס לכידת טלוויזיה אבל לא כרגע... לא מיועד למשחקים או כל דבר אחר. אין צורך במסך (מחובר לטלוויזיה), ושלט כבר יש לי (StreamZap). חשוב מאוד שיהיה שקט עד כמה שאפשר (סלון...). התקציב גמיש אבל רצוי לכיוון ה- 3000. אני חשבתי על זה: Albatron KM51PV-AM2 + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard 510.00 1 510 AMD Sempron 64 Bit 3000+ 35W Socket AM2 Box CPU 467.00 1 467 Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case 745.00 1 745 NEC AD-5170A Black x 18 Bulk DVD±R/RW 193.00 1 193 Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 437…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shdor,

מחשב htpc שיעבוד עם מדיה סנטר... ולפעמים לשחק איתו גם משחקים נחמדים לא חזקים במיוחד פיפא וכאלה. שיעבוד בו ויסטה בלי בעיה. מארז קטן ככל האפשר. אין צורך בציוד הקפי. תודה (:

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by eli33,

שלום לכולם אז ככה המחשב צריך להיות שקט לחלוטין!!! שיהיה לו כרטיס מסך טוב שיהיה אפשר לשחק משחקים ברזולוציה גבוהה. חשבתי על המארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/mozartsx_vc7000.asp אם למישהו יש הצעות אחרות אז בכיף חנות באיזור המרכז. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  9. Started by eli33,

שלום לכולם. ההורים רוצים מחשב HTPC לסלון.תקציב 5000ש"ח בערך. עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לקנות מחשב HTPC חדש לגמרי לסלון או לקנות מחשב חדש לחדר ו"לשדרג" את המחשב הישן למחשב HTPC זאת אומרת להחליף מארז ולשים כרטיס טלויזיה. המחשב מיועד למסך טלויזיה גדול 32 LCD (אם זה משנה משהו) מידע על המחשב ה"ישן": AMD Athlon 64 Processor 3000+ לוח אם ASUS A8N-E 1 גיגה זיכרון כרטיס מסך 6600GT של גיגהבייט השאלה היא האם המחשב הישן יתן את אותה חווית צפיה כמו מחשב חדש?(לא יתקע,הקלטה חלקה,צפיה בסרטים וכו') ומה אתם הייתם עושים במקומי? כי האמת אני לא משחק הרבה במשחקים רק מידי פעם.ואני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ותוכנות.. עריכה:החלטתי בסוף ללכת עלHTPC חדש..תסתכלו למטה תודה לעוזר…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by the-f-master,

כמובן לא אכפת לי להשקיע פחות... חשוב לי כמה דברים: ויסטה עם מדיה סנטר כונן בלו ריי(לא חובה שיהיה צורב) לפחות 1TB איכסון(לא כולל מערכת הפעלה) דיסק קשיח נפרד למערכת הפעלה יציאות וידאו:DVIX2 HDMIX2 אם אפשר אז גם DISPLAY PORT אבל לא חובה... יציאות אודיו:5.1 אם אפשר אז BALANCED אבל לא חובה... כרטיס מסך, קול וטלויזיה(חשוב-עם שלט) טובים... חשוב שיהיה שקט וקר בזמן מאמץ אני הולך לחבר אליו מקרן HD ומערכת קולנוע ביתי 5.1 כדי להפעיל את ספריית הבלו ריי שחבר שלי הביא מאמריקה תודה לעוזרים :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by 2505magnet,

זקוק להצעה למפרט עבור מחשב HTPC מערכת הפעלה ניתן גם לינוקס דרישות 1. השמעת מוזיקה ע"י חיבור למערכת סטריאו. 2. חיבור לטלויזיה 3. הצגת סרטים 4. אפשרות להקלטה. מה שיותר שקט במסגרת המחיר בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אז ככה זה המפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4850e BOX AM2 2500MHZ 45W , יחידות 1 ¤370 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3277 Arctic Cooling Freezer 64 LP CPU COOLER, יחידות 1 ¤120 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1601 ASUS M3N78 PRO, יחידות 1 ¤510 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3560 G.SKILL DDR2 4048MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5, יחידות 1 ¤450 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=270 SEAGATE ST3500630AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB, יחידות 1 ¤330 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3612 ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ¤155 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by nadaviz,

1. תקציב 2000 ש"ח למערכת מבוססת i3 ניתן לחרוג בכ- 10% המערכת לא תשב בסלון (יהיה סטרימר שאינו כלול בתקציב) אז אין צורך במארזי HTPC, לוחות MicroATX וכו' 2. צפייה בתכני HD, אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? - רק מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ? - אין צורך בצורב 6. שקט אינו קריטי 7. האם מתוכנן אוברקלוק? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? - לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? - לא תודה

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by or81322,

אני מתכנן לבנות מחשב htpc שישב בסלון ויריץ בעיקר סרטים full bluray וכו'. עלה לי הרעיון שהמחשב אולי ישמש כnas וישמור עליו את כל המידע, כשכרגע יש לי כונן 2 טרה מלא במידע ואני מתכנן להגדיל. כנראה שהמערכת הפעלה תהיה וינדוס 8.1 למרות שלא חשבתי על זה לעומק ואני פתוח להצעות. המפרט שיצרתי בksp (לא כולל דיסק קשיח): [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27393[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד AMD[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏AMD Richland A6-6400K Dual Core 3.9GHz Radeon HD 8470D FM2 - Box‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]399[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]24016[/TD] [TD=bgcolo…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום. לפני שנתיים בדיוק קניתי לאחי הקטן (11 דאז 13 כיום) מחשב. המחשב משמש משתמשים מרובים (גם אמא ואבא) ולכל אחד מהם משתמש נפרד. זהו המפרט: מעבד: Intel core i3 3220 3.3Ghz 3mb L3 cache s1155 לוח אם: Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, intel H61, DDR3 1600, PCI-E VGA זכרון ראם: G.Skill 4GB DDR3 1333 Mhz PC3-10666 F3-10600CL9S-4GBNT כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 5450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E (לעצמי במקביל קניתי את הi5 הכי חזק והמחשב שלי סוס ) אבל אז הוא רק שיחק באינטרנט ועכשיו הוא כבר משחק NFS וGTA ואם זה היה תלוי בו היה כל היום משחק... הבעיה: המחשב עולה המון זמן והחלפת יוזרים לוקחת לפעמים עד דקה. הפתרון: SSD . הבעיה האמיתית: המחשב לא זז. המשחקים לא סוחבים, וכל …

16. Started by dprog,

שלום לכולם, קניתי לא מזמן את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10066 וגיליתי שיחסית לנתונים שלו הוא די איטי (מעבד i3 וכו') בעקבות כך הוספתי לו זיכרון פנימי כך שכעת יש לו 6 ג'יגה. ועדיין - הוא מרגיש די איטי. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הסיבה ? (לא וירוסים, הארדיסק עמוס, רגיסטרי וכד') ומה אפשר לעשות כדי לתת לו הרגשה מהירה יותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by optimizeR,

שלום מעניין כמה עולה מחשב כזה: מעבד: i3-2100 3.1ghz (עם קירור Scythe Ninja) לוח אם: ASrock H61m-u3s3 כ.מסך: Sapphire HD 6870 ספק כח: Antec Earthwatts 500w כוננים: HDD Seagate 500gb 7200rpm מארז: Antec Three Hundred כמה אוכל לבקש עבור מחשב כזה ?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  18. אז המחשב שלי יחסית ישן, החלפתי לא מזמן כרטיס מסך וכל המשחקים רצים לי מעולה על 1080 בULTRA/HIGH על 50-60 FPS.. בקיצור למפרט: מעבד: QuadCore Intel Core i5-750, 3179 MHz (24 x 132) לוח אם: Intel DH55TC זיכרון: DIMM1: Team Group Team--Elite-1333 *2 (2*2GB RAM)x כרטיס מסך: PCI Express 3.0 x16: Asus R9 270X-DC2T-2GD5(עדיין באחריות לעוד שנתיים) הארד דרייב: SAMSUNG HD502HJ (500 GB)x ST1000DM003-9YN162 (1TB) Seagate ספק: Seasonic Eco 500W (עדיין באחריות לבערך שנתיים) מארז: Huntkey אני לא מחפש למכור אבל אם יש הצעות להחלפות תציעו (לא כתוב אם זה נוגד לחוקים אם כן אז פשוט תמחקו) וגם לקנות אני מעוניין בזכרון של 8GB או קיט של 4*2 ומארז טוב (-||-)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, קודם כל ח"ח על האתר - מכיל מלא מידע ואני לומד ממנו המון! אני לפני קניה של מחשב למעבדת מחקר בפיסיקה. החבר'ה מריצים סימולציות כבדות בC++ וmatlab (דרישות דומות לקידוד וידאו או דחיסת נתונים רק עם הרבה פחות שימוש בדיסק קשיח), ובנוסף חשוב לי שהמחשב "יחזיק" הרבה זמן לפני החלפה הבאה. אולי ישמע לכם כמו פינוק, אבל המחשב ה"ישן" המוחלף הוא Q6600 4G זכרון הכיוון הוא ככל הנראה i7 920. בבנצ'מרקים שראיתי, נראה שיש לו ייתרון על פני q9550 ודומיו. כמה הערות לגבי רכיבים כ. מסך: ביצועי משחקים לא מעניינים אף אחד שם והסימולציות לא מציגות ממשק גרפי כלשהו ככה שאין צורך בכ. מסך טוב. לוח אם: לא מצאתי לוח אם עם כ. מסך on-board זכרון: מעדיף 8GB, מן הסתם DDR3 בגלל הi7. לא מבין במהירויות…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  20. כללי: מחפש מחשב לעיבוד גראפי ושימוש כמדיה סנטר. יש כבר ברשותי מעבד Core i7-4770K ו Intel 730 240GB מחפש מחשב שקט ואמין (אם אפשר מארז עם פח עבה) מה התקציב המקסימאלי? 4000 ( לא כולל הרכיבים שכבר יש לי) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש תדיר בפוטושופ לעריכת תמונות בגודל 15.1mp ועיבוד תמונה כמו הערמת פוקוס בתוכנות כגון CombineZP, צפיה בסרטים דרך הטלויזיה במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yuvalo,

http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1946 למי שזוכר, חיפשתי מחשב בסביבות 3500-4000 ש"ח, ואז חשבתי על Dell Vostro 3450 עם core i5 וכרטיס מסך Radeon 6630. (אני רוצה מסך 14" מט) עכשיו נתקלתי במודעה הזו. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  22. Started by yakirsh4,

מישהו מציע לי לקנות ממנו מחשב של ibm מדגם x61 במחיר של 1000 שקל ויש לי שתי שאלות בנושא 1.הוא אומר שיש במחשב מעבד כפול ליבה 1.6GHZ ומחיפוש מהיר באינטרנט אמור להיות לו מעבד 2.0GHZ (לא יצא לי לראות את המחשב ככה שאני לא יכול לבדוק את זה) מצב שכזה הגיוני או שאני יתחיל לחשוד? 2.זה שווה לקנות את המחשב במחיר הזה כי ראיתי שחדש עולה בסביבות ה6000 בארץ מה שגם קצת מעלה חשדות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by drago,

חבר הביא לי נייד לבדיקה מה שרשמתי בכותרת והמחשב ננעל . שאני אומר ננעל זה אומר , כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה את הלוגו של החברה בהתחלה ואחרי זה יש לי שתי אפשריות: אפשרות ראשונה Press f1 for bios setup utillity press f12 to choose temporary boot device ברגע שאני לוחץ על אחת מהאפשריות האלו לא משנה מה, אחרי זה אני מקבל מין מנעול כזה שמבקש מימני להכניס סיסמא על מנת לשנות את התאריך והשעה של המחשב , אין לי אפשרות להכנס לנייד ולהמשיך לעבוד ללא הסיסמא . אני מקבל תמונה כזאת איך אני משחרר את הנעילה הזאת .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רב, רציתי לקבל מכם חוות דעת לגביי המפרט הבא: מעבד : 2.66GH 8MB CORE I7 QUAD I920 1366 לוח אם : X58 PRO-E 7.1 1 GLAN MSI כרטיס מסך :GeForce 220GT 1G Gigabyte דיסק קשיח : 500GB SATA2 16MB WD זכרון : Value Geil 3X1GB DDR3 1333MHz ספק כוח : FAN 12cm LiterPower 600W Thermatke זה מחשב שאייבורי הציעו לי. אני צריך אותו בעיקר להרצת שרתים וירטואלים עם VMWare, בנוסף גם שיתאים למשחקים אבל לא למשחקים כבדים מדי - אני לא גיימר אבל אם כבר קונים מחשב חדש אז לפחות שיחזיק משחקים רגילים. זהו בעיקרון. מה אתם חושבים? אני קצת מתלבט לגביי הלוח של MSI, אני לא לא יודע אם זה רעיון טוב לקנות כרטיס מסך של GIGABYTE ביחד עם לוח אם של MSI. אני גם לא יודע עד כמה MSI נחשבים טובים מבחינת לוח אם. מחכה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי אנשים, אני מחפשת מחשב ביתי לשימוש עם פוטושופ ועבודה של מספר תוכנות במקביל. מצאתי את המפרט הבא עבור 3000 ש"ח. אודה על תגובות המפרט: לוח אם דגם:Intel® SORENTO® 945 סוג ציפסט: intel 945 מהירות FSB:1066 MHz כ.מסך משולב:PCX INTEL 900 UP TO 128MB כרטיס קול משולב:Intel high definition audio כרטיס רשת:משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA:ארבע יציאות יציאת PCI Express X16:כלול יציאת PCI: סה''כ 4 יציאת PCI Express: סה''כ 2 יציאת USB 2.0: סה''כ 8 תמיכה ב- Hyper-Threading:כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2:כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit:כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE:כלול מעבד סוג מעבד:Intel LGA 775 דגם מעבד:INTEL DUAL CORE 930…

• 2 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.