ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד לצורכי לימודים (סטודנטית לפסיכולוגיה), בעיקר אופיס, אינטרנט ואולי סרטים.... מעדיפה מסך גדול על משקל נמוך. ראיתי מודעה בעיתון שיש בבאג מחשב של טושיבה Satellite L350-10B ב- 3996 ש"ח מצ"ב המפרט: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6470&perur=2&t=1&c=339 לפי מה שראיתי בזאפ, מחשבים עם מסך 17 אינץ' עולים הרבה יותר, ולכן זה דיי תמוה.... האם אתם ממליצים על הטושיבה? או שיש המלצות למחשבים נוספים? ואגב, איך השרות לקוחות של טושיבה בארץ? אשמח לתשובה... הדס
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפשת מחשב נייד חזק שישרת אותי לצורכי עבודה. השימוש העיקרי הוא על המערכות של גוגל אונליין - עבודה עם 2 מסכים ופתיחה של הרבה מאוד חלונות בכרום. בנוסף, עבודה קלה על תוכנת האופיס. התקציב הוא באזור ה3,000. אשמח לעזרה! נעם
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ערב טוב! מעוניינת לקנות מחשב נייד טוב! בין המחירים 2500-4000 ככה. יש מחשבים טובים בכלל במחיר הזה? מחפשת מחשב חזק, מהיר, עם מספיק נפח, סוללה טובה, לשימוש יום יומי בעיקר פוטושופ בסיסי לעיצוב תמונות משפחתיות ( מה בנוסף צריך שיהיה במחשב כדי שהפוטושופ יעבוד חלק ללא תקיעות? ) צפייה בסרטים, יוטיוב, העברת תמונות וסרטונים רבים, עריכת סרטונים,ובסהכ מחשב שישרוד הרבה ויהיה כמה שיותר טוב ) בנוסף, אשמח לשמוע עוד כמה דעות בנוגע לשתי מחשבים שקיבלתי עליהם המלצה, מה מהם יותר מומלץ אם בכלל, ולמה? ■Tecra A50-E-1XZ ■Site Pro L50-G-181 לפי מה שבדקתי באינטרנט חברות אלה לא ממש מוכרות אז אני לא בטוחה . בנוסף המליצו לי במקום שני אלה לקחת Lenovo IseaP…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם מטרות המחשב? גלישה, צפיה בסדרות וסרטים באיכות HDTV לסדרות וסרטים באיכות 480p -720P כמו-כן אופיס- וורד * גודל המסך? 11-15 * משקל רצוי? בסביבות ה 2+ * האם נדרש זמן סוללה ארוך עד כ4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאה לטלויזיה * בלוטות? אפשרי אך לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-350 * כונן CD/DVD? צורב? לא מחייב * כונן Bluray? לא מחייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, המחשב ירכש בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי אך אפשר להסתדר גם בלי אם ההפרש לא משמעותי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP וDELL LENOVO enovo רב תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר מתלבטת מעל לחודש איזה מחשב נייד לקנות אז אשמח מאד לקבל המלצות. אני צריכה את המחשב בעיקר למסמכים - אופיס, אקרובט וכו', אינטרנט, סקייפ... לא גרפיקה והמוני סרטים. אבל, כן יש לי הרבה מאד מסמכים, ספרים סרוקים וכד', אז צריך שיהיה לו מספיק זיכרון. חשוב לי שהוא יהיה מהיר (אני כבר כמה שנים עם מחשב נורא איטי וזה משגע אותי) ושיהיה קל כי אני סוחבת אותו הרבה. מאותה סיבה גם חשוב לי שהוא יהיה חזק ועמיד ככל האפשר. מצד שני, שהוא לא יהיה קטן מדי כי אני עובדת עליו כל היום ו-12 אינצ' זה כבר קטן מדי. מבחינת מחיר, הייתי שמחה למצוא מחשב טוב בין 3000 ל-4000 שקלים, אבל אני מוכנה להוציא עד 5000 בשביל מחשב באמת טוב. תודה רבה מראש על העזרה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3500 - 4000. מעבר לכך - לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה אונליין, הקרנת סרטונים בפורומים מקצועיים, עבודה מחוץ לבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שימוש במצלמת ווב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. 8. האם ישנה העדפה לר…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מחפשת מחשב נייד לצרכים דיי סטנדרטים (משרדי/ללימודים/צפיה בסרטים) גודל המסך סטנדרטי (הבנתי שזה משהו כמו 15 אינץ') משקל - שיהיה קל סביבות ה2 קילו גודל מינמלי של דיסק קשיח 320 ג'יגה - עדיפות ל500. כולל צורב מומלץ שיהיו יותר מ2 כניסות USB ללא מערכת הפעלה אלו הצרכים הכללים. באחד הנושאים ראיתי שמישהו המליך על המחשב הבא: http://www.fre.co.il/sg_product~21351313513~39~89.htm האם הוא מומלץ? אפשר להוסיף לו צורב? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי אני מתחילה ללמוד בשנת הלימודים הקרובה כימיה. המקצוע לא דורש עבודה עם תוכנות מיוחדות או מורכבות יותר מאופיס. מחפשת מחשב קל 14 אינץ'. שיהיה מהיר, שאוכל לפתוח כמה חלונות במקביל. רוצה מחשב טוב ואיכותי למרות שבשביל הצרכים שלי אני יכולה למצוא משהו זול יותר. מצאתי מחשב שנראה איכותי Dell Vostro 5468. מצרפת לינק http://www.b-student.co.il/Product/36149175/---Dell-Vostro-5468---i5-7200U--256GB-SSD---8G----מסך-14---3Y-שנות-אחריות---win10- אשמח לחוות דעת על המחשב ולהמלצות נוספות
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניינת לרכוש נייד במחיר של עד 3000 ש"ח. המחשב יהיה לשימוש אישי, עם אופיס, אינטרנט ושיהיה אפשר לראות סרטים+להוריד שירים. שיהיה שקט ככל האפשר ושיהיה בו צורב. המחשב יהיה בעיקר בשימוש בבית אבל אני מניחה שאסתובב איתו מדי פעם. מבחינת הגודל- סטנדרטי. אשמח לקבל המלצה לדגם מדוייק/דגמים מדוייקים ואם אפשר אז איפה ניתן לרכוש. תודה רבה וביי
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש שיעלה עד 3500 ש"ח . אני מתחילה ללמוד מדעי המחשב והמחשב ישומש בין השאר לתכנות עם ובלי קומפילציה בשפות מחשב שונות. חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק ולא ייתקע ברגע שלמשל אריץ קוד כבד בJAVA דרך סביבות עבודה כמו eclipse. אני מעוניינת שהמחשב לא יהיה כבד מידי (עד 2.2 ק"ג) אך שהמסך יהיה 13.3-14' בגודל וחשוב שיהיה מט. כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה בנוי טוב (שילדה וכו') כך שיהיה עמיד יחסית. המעבד צריך להיות לפחות i5. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות על מחשב כמו שתיארתי. תודה מראש, דורן
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם בת דודה שלי מחפשת מחשב נייד לצרכים לא ממש מסובכים, קצת שירים וסרטים, אולי לעיתים רחוקות משחקי רשת, ובעיקר אינטרנט ותוכנות מסרים מיידים. התקציב הוא עד 4.5K וחשוב שיהיה מסך סביר, וזמן סוללה מספק. תודה מראש, אושר.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
תקציב: 4000. מקסימום חריגה 5000. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) **- אופיס, עריכה ותרגום מסמכים וספרים, עבודה עם מס' חלונות במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למאט- קריאת מסמכים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר(* -13-14" ,עדיפות ל IPS אבל לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? **-לא * משקל רצוי? עד 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סול…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.. אני מחפשת מחשב רק לצורך גלישה באינטרנט ועבודה משרדית לא יותר מזה... אין לי מושג במחשבים ..אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים אני אשמח.. תודה...
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני אמורה להתחיל ללמוד באוני' בשנת הלימודים הקרובה.אני רוצה לרכוש מחשב נייד.מבקשת המלצה,אלה הדברים שחשובים לי. בתקציב של לא יותר מ-5000ש"ח. ישתמש בו בעיקר לאינטרנט,תוכנותwindows,הורדת שירים סרטים וצפייה בסרטים(אולי 2-1ג'יגהיספיק?) איכות שמיעת שירים טובה לא רוצה שישקול יותר מידי כי אני יסתובב איתו מידי פעם(2-2.5ק"ג) מקלדת טובה(לא שוקעת עם לחיצה) זמן סוללה ארוך אחריות ושירות טוב של החברה במקרה ואני יצטרך תיקון וכו' בקיצור חברה אמינה. זהו פחות או יותר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום! אני בעלת לנובו SL500 מבסוטה עד הגג. המחשב חזק ועובד אצלי כבר איזה 8 שנים ממש בטוב. לאחרונה פיתח סדקים במיקום של חיבור המסך... כמו כן, התחלתי להתנייד איתו יותר ברחבי הארץ - וגיליתי שהוא כבד לי מדי (עד היום הניוד היה רק לחצר הבית). מחפשת מחשב שיחליף אותו ויקל עלי. השימושים לא כבדים, לפעמים עורכת טיפה תמונות, דפדפנים מרובים (בממוצע 30 לשוניות פתוחות במקביל בדפדפן), עובדת קצת במדיה חברתית - אבל שוב, שום דבר כבד. בעיקר רוצה שיכיל את מלאנטלפים התמונות שמצלמת ויצליח להריץ סרטים בטוב (בחיבור לטלויזיה). אה! ושתהיה מקלדת נוחה.. ושיהיה חזק (לא ישבר בקלות..). הסכום לא קריטי.. לא בעניינים מספיק בשביל לדעת כמה שווה להשקיע במחשב נייד כיום שיחזיק לאור…
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום! אני מתחילה שנה ראשונה של לימודי אדריכלות ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד. את המחשב אני כנראה ארכוש בארצות הברית. חשוב לי כמובן שהכרטיס הגראפי יהיה טוב, שלא יהיה כבד מידי, גודל מסך 15 אני חושבת. 1. אילו המלצות יש? 2. מה בנוגע לניידים של אפל? תודה רבה, מיכל
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לצורך לימודים בעיקר, לומדת מדעי המחשב--> יש צורך בהרצה מהירה של תוכנות כבדות * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ארוך ככל הניתן 4-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבינה בזה * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני צריכה משהו יחסית פשוט. אני אשתמש בו בעיקר לאינטרנט ואגירה של שירים ותמונות. הדברים הכי חשובים: משהו שיריץ טוב פוטושופ, זמן סוללה לא קמצני, מחיר לא פרוע מידי, ושלא ישבוק לי תוך שנתיים. בנתיים ההמלצות שנראו לי הכי בסדר היו DELL Inspiron N5110 - http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/dell/inspiron_15r_n5110/381366 אני לא בטוחה כמה הוא בנוי לתוכנות כבדות כמו פוטושופ, פשוט הם באים בצבעים נורא יפים.(אני בת.) ובחנות LOGER המליצו לי את ACER 5742- http://www.cnet.com.au/acer-aspire-5742g-core-i5-339307265.htm. אשמח לעזרה מכאלו שמבינים יותר ממני בעניין. שזה כולם, אז קדימה המלצות.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי :) אני מאיירת ומעצבת בתחילת דרכה, מחפשת מחשב נייח חדש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 (חריגה קטנה תתאפשר) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות עיצוב ועריכה שונות (תוכנות אדובי כמו: Photoshop, Illustrator, After effects, Animate, Premiere, ורצוי גם Blender וUnity בעתיד.) שימוש משרדי, צפייה בסדרות וסרטים, (ורצוי גם גיימינג, משחקיי rpg למינהם: RD2, Witcher , Baldur's gate' וכו'. לא משחקת כל יום ולא גיימרית מטורפת, לא מחפשת 8000 פריימים לשנייה, בינתיים יש נייד שמשחקת בו אז זה לא מאוד קריטי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?…
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מתכננת לקנות מחשב נייח לעריכת וידאו, סטילס ותוכנות מוזיקה (כמו אבלטון, קיובייס...ולכן חשוב שגם יהיה שקט) אני מתכננת ללכת ללמוד את זה ולא יודעת אם גם אלמד תלת מימד. התקציב שלי הוא 8000 (עם מערכת הפעלה בעדיפות ל10 פרו) יש אפשרות לחריגה בתקציב עד 1000שח (הכוונה עד 9000). אשמח לקבל מפרט מכיוון שאני כבר ממש מבובלת מכל המידע באינטרנט. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 372 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, טוב, אז זו פעם ראשונה שאני מבקשת עזרה לגביי מפרטים ככה שישי לי כמה שאלות ואם אני שוכחת לציין פרטים רלוונטים נא להגיד לי . (ונא להיות סבלניים איתי!! ) אז ככה, אני רוצה מחשב נייח,השימוש העיקרי יהיה גלישה, הורדה וצפייה בסרטים והורדת שירים. כלומר, אני צריכה מחשב פשוט יחסית, אבל אני רוצה משהו טוב שיחזיק מעמד. חוץ מזה אני צריכה גם מסך, והבנתי ש עדיף מסך דק. בגדול התקציב שלי הוא בין 2000-3000 ש"ח. קיבלתי מפרט אחד מחנות די מוכרת (מותר לפרסם את השם?) המפרט הראשון הוא: DUAL-CORE E2220 מעבד אינטר מקורי INTEL PENTIUM DUAL-CORE 2.4GHz 800MHz לוח אם: NEWBURY LAKE 1066MHZ זיכרון ראשי: 1024MB DDR677MHZ דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 7200RPM SATA2 כרטיס מסך: INTEL G…
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
המחשב יקנה בחול. RAM CPU לוח אם כרטיס רשת 1GB מינימום - אם יש רעיונות למשהו יותר מהיר עדיף. (מוכנה לחרוג מהתקציב) HDD לא צריך מארז לא צריך ספק לא צריך ענבר.
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, חג שמח אני לקראת רכישה של מחשב חדש, אני סטודנטית, ואני מחפשת מחשב נייד שיהיה הטוב ביותר עבורי, התוכנה הכבדה ביותר שאני ישים עליו תיהיה SPSS, התקציב עד 2000 ש"ח (לא מעוניית במחודשים כלל) אשמח ממש להמלצות שלכם ! תודה למסייעים
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד השנה והתואר אינו דורש שימוש בתוכנות מתקדמות, אלא באופיס בלבד. אני מחפשת מחשב טוב ואמין בטווח של 3500 שקלים. מצאתי שניים שאני מתלבטת, מקווה שתעזרו לי להחליט. ובנוסף אשמח להמלצות אחרות. מחשב נייד Dell Vostro 14 5000 5468-72008G25GWLY - צבע זהב http://ksp.co.il/?store=beershevaEast&changeSnif&uin=35596&select=.268..271..214. מחשב נייד Lenovo IdeaPad 500S I7 מסך 14" צבע שחור https://www.payngo.co.il/computers-all/computing-gaming/laptops/ip-500s-14-i7-6500u-8gb-500gb-8gbssd-n16s-gt-2gb-14-fhd-2cell-win10-black-1y.html
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני עובדת על macbook pro 15 ואני מחפשת מסך נוסף בגדלים של 22-24 אינץ'. כמובן שהמסך צריך להיות איכותי מבחינת הצבעים וזוויות הראיה והכניסות והיציאות שלו. אז אני ממש אשמח להמלצות... תודה!
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-