ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
1. אם אני משתמש בXP MCE אז אני יכול להסתכל ערוץ אחד ובמקביל שהוא יקליט ערוץ אחר? 2. כרטיס הטלויזיה Leadtek WinFast PVR3000 Deluxe הוא טוב? או שיש משהו יותר מומלץ? 3. אם אני מחבר לכרטיס ממיר של הוט אז התמונה תיהיה איכותית יפה ונקייה? או שלא? 4. מעבד AMD ATHLON AM2 4000 מספיק או שצריך משהו יותר חזק? 5. כרטיס מסך GFORCE 7600GS יספיק או שצריך משהו יותר חזק? 6. כדאי לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה בעל יציאת HDMI או שלא? 7. מארז MOZART SX + MEDIA LAB VC7001SNS הוא מארז טוב או שכדאי לי לקנות משהו אחר? 8. מה אני עוד צריך לדעת/לברר לפני שאני קונה HTPC? בעקרון המחשב יהיה בעיקר לטלויזיה, סרטים, DVD וגם קצת אינטרנט. הLCD הוא SONY KDL-32U2000. תקציב עד 4000 ש"ח. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם קניתי את המחשב הזה מחנות באג מה דעתכם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5420&perur=0 מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz זיכרון: 2048MB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: DVD Writer Double Layer LightScribe כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 8500 GT זיכרון גרפי: 512MB עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out ו ממשק HDMI כרטיס מקלט לטלוויזיה (יציאות Video in קדמיות) תקשורת אלחוטית: 802.11b/g מקלדת אלחוטית ועכבר אופטי אלחוטי שלט רחוק של המדיה הסנטר. מערכת הפעלה מקורית: Windows Vista Premium + מסך LG 22 Widecreen ב 1960 ש"ח גם מאצלם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5438&perur=2&t=19&c=220 מפרט טכני: בהיר…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב בסביבות 3 K - 3.5 K, ללא ציוד היקפי. המחשב לשימוש משרדי בעיקר אך משמש גם למשחקים - למרות שבפירוש לא מוגדר "גיימר". המחיר לא צריך לכלול תוכנות, וכן צריך לכלול הרכבה. תודה, נדב
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
המפרט : E7500 TRAY FSB-1066 AC ALPINE PRO-7 - שווה להשקיע עוד כמה גרושים ולקחת AC FREEZE 130W ? ולמרות שהמעבד רק 65W ? GIGABYTE GA-GA-P31-ES3G - מבאס אותי הלוח הוא ישן תומך רק 4GB PCIE1 2XDDR2 ממש עלוב . SAMSUNG 2GB DDR2 800MHZ GIGABYTE HD4670-ZALMAN הכרטיס מסך הזה שווה משהו ? הוא יריץ FIFA ? CALL OF DUTY ? נורמלי ? WD 1TB SATA@ 32MB DVDRW LG X 22 TT WING RS 100 - מתלבטת אם לקחת את ה TT M5 הוא קצת מכוער אבל אמרו לי שהוא טוב יותר . TT 500W אינטרנט ושיתוף קבצים + משחקים רמה בינונית . איך יכול להיות שמפרט כל כך עלוב ופשוט עולה 2500 שקל ? אני חושבת לערוק ל AMD המחירים של אינטל מעצבנים אותי.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני די סגור על מה שאני רוצה לקנות אבל תמיד כדאי לבדוק ולא להצטער אחר כך. 1090 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz S1150 765 ₪ - MSI Z87-G45 GAMING S1150 370 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 1900 ₪ - * חדש במלאי! * - Sapphire Radeon R9 290 4GB GDDR5 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 810 ₪ - Fractal Design Define R4 Titanium + FSP Raider 650W BUNDLE מחיר סופי: 5245 ₪ אני יודע שהמעבד מיועד לאוברקלוקינג ואני כן מתכוון לעשות אבל עקב תקציב אני אשאר בנתיים עם קירור סטוק ובעתיד שאקנה קירור נפרד אתחיל לעשות את האוברקלוקינג - במילים אחרות, אני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג בקירור סטוק. אני כן מחפש איפה אפשר לחסוך בלי לוותר על ביצו…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מצורף מפרט שהכנתי עבור מחשב עבודה לאוטוקד וRevit . הפרויקטים שאנו עובדים עליהם הינם פרויקטים גדולים (50,000-100,000 מ"ר) אשמח לקבל הערות/הצעות לשיפור ושינוי בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק אופיס מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטארקרפט 2, דיאבלו 3 (שטרם יצא) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא ACER AL1717 הוא בגודל 17 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיפעיל בצ…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי ב-EBAY סוללה לנייד של DELL 9 מקורית, 9 תאים, 85WH דגם GP952 גרסה REV03 הבעיה היא שלאחר ההזמנה ראיתי שיש 2 תמונות - התמונה הראשית היא של Rev A03 והתמונה בפירוט היא של Rev A00. המוכר אמר לי שמה שיש לו במלאי זה Rev A00. השאלה היא - איך אני יכול לברר מה ההבדל בין הגרסאות? האם כדאי לבטל את הקנייה או להסכים לקבל הגרסה הישנה? ועוד שאלה - על הסוללה כתוב Assemked במקום Assembled (אני לא יודע אם זה צריך לעורר חשד או לא). תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורכי לימודים( בעיקר עבודה עם תכנות סטטיסטיות עם מסד נתונים גדול) התקציב : עד 4600 שח המפרט שחשבתי עליו: 13-14 אינצ עד 1.5 קג 16 ram מעבד i7 דור 8 ומעלה מתלבטת בין שני המחשבים האלה(אם יש משהו אחר במפרט הזה שאתם ממליצים אשמח לדעת): 1. Dell vostro 5490 מksp באילת: https://ksp.co.il/m/uin/72465?ref=select 2. Hp envy 13 מאמזון: https://www.amazon.com/-/he/dp/B07PPDFFG9/ref=mp_s_a_1_1?keywords=laptop&qid=1576928532&refinements=p_n_feature_five_browse-bin%3A13580790011%7C13580791011%2Cp_n_condition-type%3A2224371011%2Cp_n_feature_four_browse-bin%3A2289792…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
רציתי לשמוע מה דעתכם על המחשב הזה של לנובו אני רוצה לקנות את הדגם עם I7 4500U 8GB DDR3 ו512GB SSD במחיר של 6700. הבעיה היחידה שלי עם המחשב נוגעת לכרטיס המסך INTEL 4400 , האם הוא יכול להריץ 1080P כמו שצריך??? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי כולם תודה רבה מראש על העזרה, כמה נתונים חשובים: 1. המחשב הוא בשביל חבר שלי, הוא לא משחק במשחקי מחשב (אולי דברים פשוטים) 2. לא מעצב גרפי. 3. פשוט לגלוש, אולי קצת משחקים, ושיהיה איכותי לזמן ארוך. 4. הולך להוריד הרבה באופצייה, ז"א אחסון גדול. תודה מראש חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אסלח לכם אם תחרגו קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט ופוטושופ קל מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט כל הזמן מן הסתם, פטושופ פעם בשנתיים ומשחקים מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. civilization iv, ומשחקי אסטרטגיה אחרים בעיקר האמת. אולי גם skyrim כשיצא, סתם כי המשחקים מהסדרה הזאת מתאימים יותר למחשב בגלל התוספות שלהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לפני שבוע וחצי בערך הצעתם לי מפרט למחשב שמיועד למשחקים.. לינק לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225438.0 הבעיה שהרכיבים שהוצעו, לא כולם זמינים. בנוסף, החלטתי כנראה לקנות מהחנות SKYPC.. אז ככה: א. השאלה הכי חשובה בשבילי - איך החנות הזאת? מה אתם אומרים עליה? איך הביקורות עליה? חנות טובה? אמינה? ב. המפרט שהציעו לי בסקאי, בהתבסס על מה שנתתי להם, הוא: מעבד: core 2 duo E6300 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 זיכרון: PQI 1024/667 X 2 כרטיס מסך: GCUBE X1950Pro 256MB GDDR3 H\ דיסק קשיח: WD 160JS 160GB SATA 2 צורב: DVD LG X18 מארז: מידי שחור/כחול HEC 6a21B + 1 Fan ספק כח HEC 400W TD סה"כ 5140 ש"ח. אז ככה.. קודם כל חשבתי להוריד 1 גיגה זיכרון.. להסתפק רק ב…
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
צריך כיוון ללפטופ כדי לעבוד עם קיובייס. מוזיקה אלקטרונית לא להקליט כלים ושטויות. אני יודע שזו תוכנה שדורשת הרבה כוח אז אם מישהו יכול לעזור לי עם זה. תקציב בסביבות ה-3K לא יותר מדי עם אפשרות לחריגה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 , GTA V , GUILD WARS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב,אני צריכה שמישהו יבנה לי מפרט , זה להורים שלי, זה ישמש רק לאינטרנט, אופיס וכאלה..לכן עדיף שיהיה פנטיום 4, נכון? צורב:צריך, לא חובה איכותי. כרטיס מסך:לא צריך חזק במיוחד מכיוון שמשחקים לא יותקנו עליו בכלל. מקום: לא צריך הרבה , יספיק 30 ג'גבייט ואפילו פחות. זיכרון:עדיף 512 מגבייט, אבל עם יחרוג מהתקציב , 256 יספיק בהחלט. מסך לא צריך. תקציב : 2000 ש''ח +- הדרישה היחידה שיש למחשב , זה שהוא יהיה מהיר באינטרנט בלי תקיעות, ואפשרות להורדה מהירה בתוכניות שיתוף וכו'.. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי בחלק מהדיונים כאן על כל מיני מפרטים, ואני מודה שאני די מבולבל, ולכן אני מבקש את עזרתם של אלו שנמצאים כאן, ובטוח מביני יותר טוב ממני. אני רוצה להרכיב מפרט מחשב טוב ומאוזן, בעל יעדי שימוש רב-תכליתיים (הרצת משחקים, תוכנות גראפיות, עבודה עם כמה יישומים במקביל, אינטרנט, אופיס וכל השאר). התקציב: עד 4500 ש"ח, ללא ציוד היקפי ומערכת הפעלה. צירפתי כאן מפרט, אך חסרים בו כמה דברים. אני צריך את עזרתכם המלצתכם ודעתכם לגבי : ההתאמה בין המעבד, ללוח האם והזכרונות, המלצה על כרטיס מסך חזק וטוב (עדיפות לnVida), בחירת מארז, ספק כח ופתרונות קירור למעבד. כמובן ששינויים, תוספות וכל המלצה אחרת יתקבלו בברכה: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX 1003 ₪ לוח אם: INTEL W…
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בוקר טוב, ההורים שלי זקוקים למחשב חדש. הם מוכנים להוציא עד 2000 ש"ח עבור מחשב שיהיה אמין (אני גרה בחו"ל ולכן אין ביכולתי לעזור להורי) ויחסית מהיר, ושיהיה רלוונטי בשנים הקרובות. כל שימושם הוא אינטרנט (פייסבוק, יוטיוב, YNET וכו'), ומדי פעם הם צופים בסדרות או סרטים בסטרימינג. המחשב גם יריץ אופיס. לגבי המסך, מכיוון שהם לא רואים טוב והם לא מרכיבים את המשקפיים שלהם, המסך צריך להיות בין 21 ל23 אינץ'. אפשר לחרוג במאה מאתיים שקל מהתקציב אבל לא יותר, זה על חשבון תקציב האוכל שלי עדיפות למסך עם רמקולים. חשוב לי כמו שציינתי שהמחשב יהיה אמין ורלוונטי למספר שנים (בסביבות השלוש, זה בהחלט זמן נורמלי למחשב נייח) ועדיף שהאחריות למחשב תהיה לזמן כמה שיותר ארוך ואם תהיה בבית הלקוח. אם לא, א…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם 8) אפשר בבקשה עזרה לבניית מפרט למשחקים כבדים ועבודה בפוטושופ עד 5000 לא כולל מסך ,מקלדת ,עכבר ורמקולים , הלכתי לחנות "באג" למה זה הכי קרוב לבית שלי הם נתנו לי תמפרט הזה : HP Pavilion a6140 מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz זיכרון: 2048MB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: DVD Writer Double Layer LightScribe כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 8500 GT זיכרון גרפי: 512MB עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out ו ממשק HDMI כרטיס מקלט לטלוויזיה (יציאות Video in קדמיות) תקשורת אלחוטית: 802.11b/g מערכת הפעלה מקורית: Windows Vista Premium ברצוני לדעת אם המפרט מתאים למה שבקשתי והאם הוא שווה את מחיר
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL בעיקר ייתכנו גם משחקים יותר כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה רק בהוספת דברים למפרט אני אגיד איזה ואם אתם יכולים להגיד כזה זה יעלה לי. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode=1 רק שאני רוצה להחליף את הכרטיס מסך ב -> http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400 וגם את הלוח אם ל - >http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1748&CatCode=411 ואני לא מצליח לפענח מה המחיר אחרי זה. 2000 וכמה? 2300? 2400? תודה למי שעוזר =] +אני עושה מארז של 500W מה שכתוב שם ב 90 שקל + אבל זה ברור עכשיו מה עם הכרטיס מסך והלוח אם תודה מי שעוזר =]]]
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש המכיל 1) intel i5 750 box 2) Gigabyte GA-P55-US3L או לחילופין ה UD3L לא סגור על זה עדין, (חשוב שיהיה Parallel port הישן לחיבור קיטים של רכיבי FPGA) 3) זיכרון Corsair 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 4) כרטיס מסך GigaByte Gforce 9400 GT 1GB 5ׂ מארז Thermaktake WING RS 201 או המלצה אחרת שלכם 6) ספק כוח FSP Epsilon 80PLUS 450W או הcorsair 450W או המלצה אחרת חשוב לציין!! כרגע התקציב שיש לי הוא 3200 - 3300 כלומר לא יהיה לי כסף להרד דיסק חדש ולכן אקח את הישן שלי שהוא 8M WD 160GB SATA1 ובנוסף כי המחשב נועד לעבודות שוטפות ותוכנות חישוביות כמו MATLAB וכו' עבודה עם מספר תוכנות כבדות במקביל, ועבודה מול 2 מסכי סמסונג FULL HD שכרגע פעילים אצלי עם מעבד ה…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. flight simulator X, משחקים מהשורה הראשונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6000 אפשר לחרוג טיפה אם משתלם. (גם למטה) כן, גג 500 מתי מתוכננת רכישת המחשב? בשבועיים הקרובים מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): תכנות , עיצוב כתחביב (פוטושופ) , עבודה משרדית וגיימינג האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? לא מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? 512 SSD 1T קשיח האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? (מקלדת/עכבר/אוזניות/רמקולים/פד/מסך וכו'. פרט מהם הדרישות שלך מהציוד, לדוגמא מסך גדול/מקלדת מכנית...) שני מסכ…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם: GIGABYTE 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI זיכרון: Kingston DRRII 800MHZ 2GBX2 כרטיס מסך: GIGABYTE 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB צורב: Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata כרטיס רשת 10/100 ספק כוח Corsair VX 450W Active PFC 12cm Fan מסך: AI2237W 22'' LCD 2ms 1:3000 DVI WideScreen תקציב 4000 בלי חריגה! כולל מסך ;D
-
- 54 תגובות
- 4.3k צפיות
-