עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by afi,

אודה לחברי הפורום על עזרה בבחירת מפרט מומלץ 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ₪ ללא תוכנות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  2. Started by Shahar8,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לשימושים וגיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FOOTBALL MANAGER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

3. שלום לכם, רוצה לשמוע מה אתם אומרים על המפרט הבא ואם יש מקום לשיפור. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤847 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8800GT 512MB GDDR3 : EN8800GT/G/HTDP/512M - RETAIL ¤1198 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤372 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA ¤137 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤461 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤424 ספק כוח: ENERMAX NOISETAKER 420W : EG-425P-VE ¤336 קרור למעבד: THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT-CL-P0310 ¤211 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ…

• 13 תגובות
    • 879 צפיות
  4. הייתי רוצה שתעזרו לי עם מפרט למחשב בעיקר למשחקים (כבדים ביותר) שיחזיק לי כמה שיותר זמן הערות בלי מסך,רמקולים,מקלדת,עכבר כרטיס מסך חזק קירור טוב לוח אם שיתמוך בזיכרון מסוג DDR3 (לעתיד) וכל הדברים שאפשר לחסוך בהם... זתומרת אם אפשר להביא נגיד לוח אם שהוא המינימום של המינימום של מה שאני צריך אבל בכל זאת יתמוך DDR 3... (רק במעבד,כרטיס מסך זיכרון וקירור לא לחסוך) ובקשר לסדרה 9 של ניוידיה אני מתלבט אם כדאי או שהם לא שווים... או שכדאי בכלל רדאון.. תודה מראש.. אם צריך להוסיף משהו תודיעו

• 14 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by amir85,

שלום, אני מחפש מחשב לשימוש כללי/משחקים בסביבות ה5K אני לא מעוניין בOC, יש לי מסך 22inch, ציוד הקפי: מקלדת ועכבר טובים + מקלדת עם כיתוב עיברית/רוסית/אנגלית לאבא שלי. עברתי כאורח על המון פוסטים בפורום וזה מה שהרכבתי לפי ההמלצות שלכם: מעבד/קירור למעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם/זיכרון: Gigabyte GA-EP43-DS3L G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS או Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כונן אופטי / תוספות: כל כונן DVDRW עם חיבור SATA יש לי כמה שאלות: על איזה חנ…

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  6. חדש בפורום הידע שלי במפרטים מוגבל מאוד, ולכן אני זקוק לעצה בקשר למפרט שהרכבתי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX ¤1537 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB GDDR3 : GV-NX88T512HP - TURBO FORCE - RETAIL ¤1023 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤311 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤445 מארז: ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU ¤611 קרור למעבד: THERMALRIGHT ULTRA 120 ¤269 מחיר סופי: ¤4639 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il השאלה שלי היא האם הלוח, הזכרונות, כרטיס המסך ובכלל כל המרכיבים שבחרתי מתאימים למעבד? שוב אציין שהידע שלי מוגבל, ואני לא סגור ע…

• 14 תגובות
    • 879 צפיות
  7. בניתי מפרט פחותאו יותר בתקציב שלי (2500-2800) מה דעתכם ? כדאי לקנות ? המטרה שלי זה גם לעבוד בו וגם לשחק מידי פעם לא משחקים ממש כבדים , משחקים כמו DOOM3 וNFS CARBON Athlon 64 3800 + (Socket AM2) X2 Dual core לוח אם : Asus M2N-MX AM2,DDR2 800,PCI-E זיכרונות 2X1 GB Crosair XMS2 TwinX CL4 כרטיס מסך : Point of view Geforce 7300GT 256MB כרטיס קול : Creative Audigy 7.1 Hard Disk Hitachi 80GB Sata 2 ד"א המפרט הזה עולה בסביבות ה 2500 + נבנה ב KSP

• 15 תגובות
    • 879 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בסיסית+ בפרימייר, עם המחשב הנייד הנוכחי התוכנה מקרטעת(i7 דור 4, נוידיה gefore 850, 8gb) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר בפרימייר ואולי קצת אפטר אפקטס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ++מחפש להוסיף גם מסך פשוט בתקציב. -לאילו הג…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  9. היי, אח שלי מתחיל ללמוד (פסיכולוגיה וניהול) השנה והוא ביקש המלצות למחשב נייד. ניתן לרכוש אותו בארץ\ארה"ב. אלו הדרישות הכלליות (ניתן לחרוג מהן, כולל מהתקציב, אם יש דגם ספציפי שאתם חושבים ששווה את זה) - מטרות המחשב - בעיקר עבודה משרדית, קצת צפייה בסרטים כנראה גודל המסך - לפחות 13 אינץ' משקל רצוי - פחות מ-2 ק"ג זמן סוללה - באיזור ה-6 שעות יציאות - לפחות 2 USB2, לא נראה לי שצריך USB3. בלוטות' אפשרי אבל לא חובה. כונן קשיח - לפחות 250 ג"ב, אין צורך בSSD, HDD וכו' כונן CD\DVD\צורב - לא נראה לי שחובה אחריות בינלאומית - לא נראה לי שצריך? רישיון למערכת הפעלה - רצוי שעל המחשב יהיו כבר מותקנים Win7 + Office2010 לפחות (מלא, לא סטרטר) אבל אם לקנות אותם בנפרד יצא יותר זול אז זה גם בסדר…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by yonik,

צריך מפרט טוב בבקשה עם מסך,המחשב מיועד לאינטרנט ומשחקים אני צריך גם מדפסת ואפשר לחרוג בשבילה אז למי שיש רעיון יתקבל בברכה תודה

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by GOVNER_T.S.Y,

היום LABOR DAY האמת אתמול אבל יש שם מבצעים : בקיצור מה אתם חושבים על LAPTOP הזה ביחס למחיר שלו ? http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;jsessionid=WPSN3BKU04VE1KC4D3NVAFY?skuId=8918442&type=product&id=1213400747434 תשובות כגון "אחלה לך על זה" יתקבלו בברכה <--- כלוןמר כל עוד אתם מאמינים בכך g0vner_x3

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  12. Started by haima23,

שלום! לפני כ 8-9 שנים קנינו מחשב לבית. בגדול זה המפרט: AMD Athleon X3 445 3.1 Ghz 64 bit Tripple Core לוח אם Gigabyte - MA770T-UD3 מארז - Thermaltake V3 Seasomic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm micron 4GB single stick DDR3 1333 CL9 Cooler for case 120 mm Samsung HDD 500GB SATA II 16 MB Sapphire ATi 5770`1024 GDDR5 Pci-e HDMI לפי מספר חודשים מערכת ההפעלה התריעה שהדיסק הקשיח בעייתי, ועלול להיהרס לגמרי. לאחר תקופה אכן המחשב הפסיק לפעול. חשבתי שזה קשור לדיסק הקשיח, וקניתי SSD על מנת להחליפו. היום התברר לי שזה לא קשור, המחשב לא עולה בכלל (מסך שחור) ניסיתי לנתק זכרונות, לאפס ביוס, לנקות מאבק, לא עוזר. לדעתי הלך הלוח או ה…

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  13. Started by galgalgal2001,

מי הכי טוב? ומה העלויות של כל אחד? אני מזמין מחו'ל והתקציב הוא עד 2000 ש'ח. תודה!

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  14. Started by rafik07,

שלום, אבקש המלצה למחשב נייד חדש - תשובות במודגש : * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים (אין משחקים בכלל) * גודל המסך ? 12.5-14" , לגבי עניין מט או מבריק לא סגור על זה אבל חודש שמעדיף מט. * רזולוציית המסך? מניח שFULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות (זאת אחת הדרישות המרכזיות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? HDMI רצוי אבל מתאם גם אפשרי * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? כונן SSD מינימום 128GB * כונן אופטי ? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ויירכש בארה"ב חובה, לשלוש שנים רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעל…

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  15. מחשב למשתמש בייתי ממוצע שמעוניין להתנייד לפעמים דרישות: כרטיס מסך איכותי(שיהיה של NVDIA) שהמסך יהיה לפחות בגודל של15" עם עדיפות למסך רחב לפחות 80GB זיכרון בגודל ג'יגה אפילו 2 אם זה אפשרי בתקציב מעבד C2D שהעכבר יהיה משתח מגע ולא תעיגול האדום שתהיה מצלמה מובנית אחריות 3שנים!! ושיעמוד בתקציב של 10,000 שקלים או2,000 דולר

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  16. אורח ליעד
    Started by אורח ליעד,

שלום רב וערב טוב. מחפש בחור תותח שיודע ומבין בחומרת מחשב על בוריה. מעוניין להקים תשתית של מציאות מדומה בביתי צריך יעוץ והכוונה בהגדרת חומרת מחשב ועזרים נלווים. מוכן לשלם על פגישת הייעוץ ליעד 0527201016

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by ranrubin1,

מעבד Intel Xeon E5620 2.40Ghz , מערכת הפעלה Windows 7 Pro , זיכרון 8G, דיסק קשיח 1.5TB , כונן DVD/RW , כרטיס מסך NVIDIA Quadro FX380 256MB

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  18. החברה האמריקאית נכנסת אל השוק היוקרתי עם מוצר מתקדם ושאיפות גדולות את חברת EVGA אתם מכירים כנראה בעיקר תודות ללוחות האם המתקדמים שלה שהשתייכו אל מותג ה-Classified, או בזכות שיתופי הפעולה הרבים עם האוברקלוקר הנודע K|NGP|N שהעניקו לנו שיאים שונים ומשונים וכרטיסי מסך ייעודיים. כעת, יצרנית החומרה מעוניינת ללכת בעקבותיה של Razer האמריקאית ולפתוח לעצמה תחום חדש ומלא בהזדמנויות – בעולם המחשבים הניידים. הכירו את ה-SC17 – נייד הגיימינג הראשון מבית EVGA, אשר תוכנן לטענתה במיוחד עבור ביצוע המהרה, ומתיימר לספק ביצועים גבוהים מאוד באריזה קומפקטית יחסית שגם נראית ומרגישה נהדר. חשבו על דגמי ה-Blade של Razer, אך עם הרבה יותר ביצועים. המפרט מורכב ממעבד ה-Core i…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by Michaelkras,

לפני שבוע הווינדוס הזהיר אותי שכנראה יש תקלה ב GPU ואז המחשב נכבה וכשהוא עלה הוא רק הראה מסך שחור עם פסים לבנים אנכיים שיערתי שיש תקלה עם כרטיס המסך לכן הבאתי אותו למעבדת מחשבים באזור מגוריי בכדי שיבדקו אולי ניתן להחזיר אותו לחיים בלי להחליף לו את כל הלוח מסתבר שטעיתי והלוח וכרטיס המסך תקינים לטענתם הבעיה היתה באינברטור ומשום מה הם טוענים שגם המסך שרוף ויש להחליף את שניהם עבור האינברטור נם גובים כ 350 ש"ח ועבור המסך עוד כ 1000 אולי קצת יותר יש לי מספר שאלות 1. האם זה בכלל יתכן שהאינבטור הפגום יהרוס לי את המסך? הבנתי שיש אנשים שהאינבטור שלהם פגום ומספיק רק להחליף אותו נשמע לי קצת הזוי שבאותו יום גם האינבטור וגם המסך נפגעו 2. האם המחיר שהם דורשים ממני מוצדק לדעתכם? (בקשר…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  20. נא לשים לב לעריכה האחרונה מעבד AMD Athlon II X3 435 Box ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX435WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-ES3 ₪419 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38493 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Gold ₪487 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3408K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ₪513 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S477512D5H צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪106 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=918003 מארז ללא ספק …

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  21. מה קורה יש לי מחשב נייד ישן מאוד לפני 4-5 שנים FUJITSU SIEMENS מעבד אינטל סנטרינו MOBILE TECHNOLOGY (כתוב במאפניים של "המחשב שלי" prossecor 1.77GHZ) ראם - 512MB DDR2 794MHZ כרטיס מסך רדאון X300 רציתי לדעת כמה המחשב הזה שווה? האם הוא יכול להריץ WIN 7 ULTIMATE? אפשר להוסיף לו ראם? ולמה בערך משתווים המעבד והכרטיס מסך לחלקים של מחשב נייח? הכוונה נגיד המעבד INTEL CENTRINO MOBILE TECH PROSSECOR 1.77 זה כמו פנטיום 4 2GHZ ליבה אחת וכו'... (לדוגמה) עריכה: הוספתי תמונה מ CPU Z

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  22. שלום כולם, הייתי מעוניין לקבל מפרט בתקציב של 2500-3000, יש לי עדיפות למעבדי אינטל אבל במידה ואתם מאמינים שבתקציב הזה עדיף AMD אשמח לשמוע על דעתכם. המפרט מיועד בעיקר לגיימינג גלישה וסרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסור במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים(משחקי רשת בעיקר כגון World of Warcraft, ומשחקים טיפה כבדים קצת יותר כמו GTA IV א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין תוכנות קבעות בעיקר media player לסרטים ומשחקים שצוינו בסעיף הקודם ב) במידה והמח…

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  23. * מטרות המחשב? מעוניין לקנות נייד, לשימוש משרדי ולצפייה בסרטים. כמו כן רוצה לנסות להתחיל לערוך וידאו בפרימייר ברמה פשוטה (לא מקצועי לבנתיים) * גודל המסך? לא יודע, לא רוצה גדול מדי ע"מ שתהיה לי אפשרות לנייד את המחשב אך לא קטן מדי שיהיה סביר לעבוד * משקל רצוי? משקל סביר לנייד, חשוב שלא יהיה כבד מדי , אך זהו לא פקטור מרכזי... רוב הזמן המחשב יישאר באותו חדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך במיוחד אך גם לא סוללה שתיגמר לפני 10 בבוקר, כנ"ל לא פקטור מרכזי.. רוב הזמן יהיה ליד שקע חשמלי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כדאי HDMI, ע"מ להתחבר לדיסק קשיח החיצוני שלי עדיף USB3 (מהיר יותר) ואולי אך לא קריטי firewire…

24. אני חיפשתי NetBook שיעבוד 24\7 רוב הזמן יהיה עם מטען. שימושים לרוב גלישה באינטרנט ומחובר תמיד לSKYPE. הסתכלתי על מעבדי ATOM, והבנתי שהנייד מסוג כזה לא יוכל לרוץ עם מוזילה כמה טאבים פתוחים ודיבור בסקייפ. עם המערכת שמגיע איתו זה WIN 7 ונוסיף לזה עוד אנטיוירוס לדעתי זה די מכביד, מה דעתכם? (אולי לינוקס יפתור את הבעיה במעבד חד ליבה ATOM)? יש מעבדי ATOM כפולי ליבה, הם יוכלו להתמודד עם סוג כזה של עבודה? בעקרון אני רוצה משהו קטן, אבל לא חייב חיי סוללה ארוכים כי רוב הזמן אני יהיה מחובר לחשמל. (שעה + לדעתי כל נייד יספק את זה) חשוב לי שיהיה שקט, קריר ויתמודד עם הדרישות. עם להסתכל מבחינת גודל, אז זה יחסית קטן ומעבד AMD כפול ליבה. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13266 איך הוא? במחיר י…

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by Agepox,

פתחתי אשכול לפני כמה ימים אבל הוא שקע ולא קיבלתי מפרטים שמתאימים לי שניהם ביחד 5000, מחשב אחד למשחקים מחשב אחד משרדי (עם קצת אפשרויות למשחקים קלים) מסך אחד 19שטוח . מקלדת ועכבר -1 רמקולים - 1 אין העפדה AMD או INTEL תודה

• 8 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים