עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כי פעם ראיתי משחב שיש בו כרטיסים ממש מתקדמים אבל בד"כ כל המחשבים שמוכרים עם 7300GO או כרטיסים יותר גרועים.. אז איך אפשר להשיג מחשב עם כזה כרטיס או משהו בסגנון?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  2. אני יודע שזה נשמע קצת מוזר ... אבל ראיתי את המחשב הנייד שלהם בזאפ, אבל לא מצאתי יותר מידי REVIEWS בגוגל על הדגם הזה מדובר בדגם היחידי שנמכר בארץ hasee al432 המפרט נראה דיי מרשים יחסית למחיר. לשם ההשוואה מפרט דומה של LG עולה בערך 1000 שקל יותר. אשמח אם מישהו יכול לשפוך אור על היצרנית הסינית ועל הדגם הזה. תודה רועי

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  3. Started by haima23,

שלום! לפני כ 8-9 שנים קנינו מחשב לבית. בגדול זה המפרט: AMD Athleon X3 445 3.1 Ghz 64 bit Tripple Core לוח אם Gigabyte - MA770T-UD3 מארז - Thermaltake V3 Seasomic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm micron 4GB single stick DDR3 1333 CL9 Cooler for case 120 mm Samsung HDD 500GB SATA II 16 MB Sapphire ATi 5770`1024 GDDR5 Pci-e HDMI לפי מספר חודשים מערכת ההפעלה התריעה שהדיסק הקשיח בעייתי, ועלול להיהרס לגמרי. לאחר תקופה אכן המחשב הפסיק לפעול. חשבתי שזה קשור לדיסק הקשיח, וקניתי SSD על מנת להחליפו. היום התברר לי שזה לא קשור, המחשב לא עולה בכלל (מסך שחור) ניסיתי לנתק זכרונות, לאפס ביוס, לנקות מאבק, לא עוזר. לדעתי הלך הלוח או ה…

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  4. חבר שלי רוצה לבנות מחשב שאותו הוא יקנה בארה"ב (מארז יירכש בארץ). יש לו כרטיס מסך Viper Ati Radeon Hd 5870 ויש לו ssd 250gb של אינטל , סדרה 510 יש לו גם צורב בלו ריי סביב זה הוא רוצה לבנות מחשב,לא כולל ציוד היקפי. הדברים שהוא צריך ויתאימו לרכיבים שלו : לוח אם, זכרונות, מעבד, ספק כוח - אלו בארה"ב בארץ - מארז תקציב כולל : 1700 דולר להכל יחד. ועכשיו אנסה כמה שיותר לענות על השאלון לפי חוקי המפרטים(התשובות באדום) : 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אבל אפשר לנצל הכל במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  5. שעדיין יהיה טוב מבחינת קירור/זרימת אוויר. הרכבתי את המפרט הסופי הזה, אבל אני כבר חורג מהתקציב שלי ואני גם רוצה לשדרג את הכ. מסך ל-PRO, מה שאין לי ממש כסף אליו. הדרך היחידה שאני רואה לגלח עוד איזה 100-200 שקל זה המארז. אתם יכולים לעזור לי לבחור את המארז הזול ביותר מבין המבחר כאן: http://www.noacomp.co.il שיהיה טוב למחשב משחקים וצפיה בסרטים, ללא OC, שצריך לעבוד ימים ע לגבי ימים רצוף בלי כיבוי. לא חשובה לי הצורה, אני די בטוח שספק קטן אפילו של 300W יספיק לי, מה שכן אני רוצה שהמחשב יעבוד בתנאי טמפ' טובים ושיחזיק להרבה זמן (4-5 שנים). תודה מראש לכל העוזרים נ.ב. אני רוצה לקנות את המחשב מחר אז אודה לתשובות כמה שיותר מהירות וכמובן אם יש למישהו כל רעיון אחר איך לחסוך קצת כסף במפרט …

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  6. שלום שמי שלומי ואני בונה מחשב לעבודה גרפית ברמה גבוהה... למעשה עשיתי סקר מאוד נרחב בנושא אך לאחרונה התחלתי להתבלבל ונתקעתי. אני מבקש את העזרה מכל מישהו שיש לו ידע בנושא ויכול לעזור המחשב נבנה למטרה אחת והיא עבודה גרפית. התוכנות שאני עובד עימם הן: פוטושופ, ילוסטריטר, אין-דיזיין, פרימייר פרו, פרי-הנד וכדומה... האם מחשבים שנבנים לאוברקלוק וגיימרים ברמה גבוהה מתאימים?.. איזה סוג של חלקים אני צריך?.. מה הסכום הכולל המשוער?.. ואיפה משיגים אותם?.. בתודה מראש שלומי...

• 13 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by zvika.e,

אהלן. יש לי נייד עם מסך WLED. איך מנקים אותו? באותה שיטה שמנקים מסך LCD? תודה..

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  8. שלום לכולם!!! אני חדש באתר לכן תסלחו לי אם אני יעשה שגיאות פה ושם אני לא מבין גדול במחשבים אבל אני רוצה לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים וגם שיהיה כזה שישרת אותי ב4 - 5 השנים הקרובות אני מתכוון מבחינת האפשרויות לשידרוג לטווח הרחוק, אז ככה התקציב שלי הוא 5,000 המפרט צריך להכיל את כל הרכיבים שיש במארז בלבד, מסך יש לי 22 אינץ' של חברת NEON לא יודע פרטים נוספים אין צורך בכונן דיסקטים ובצורב דיוידי במפרט אין צורך במערכת הפעלה או בתוכנות אחרות השקט של המחשב חשוב לי בצורה די קריטית התיעצתי עם מספר אנשים והבנתי שהקירור של המחשב משמעותי ביותר ככה שגם זה מאוד חשוב לי אין לי מושג מה זה בכלל אוברקלוק אני לא מתמצא בזה אני גר במגדל העמק ( בצפון ) ויש לי העדפה ל"נועה מחש…

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  9. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם DFI LANParty DK X38-T2RB ¤740 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392021 כונן קשיח Seagate ST3750330AS 750GB SATA2 32MB ¤461 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750330AS כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 512MB DDR5 PCIe ¤1448 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S487512D5T צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤130 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק NZXT Tempest Airflow King ¤426 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TEMPEST ספק כח Enermax Pro82+ 625W ¤705 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pr…

• 13 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by Michaelkras,

לפני שבוע הווינדוס הזהיר אותי שכנראה יש תקלה ב GPU ואז המחשב נכבה וכשהוא עלה הוא רק הראה מסך שחור עם פסים לבנים אנכיים שיערתי שיש תקלה עם כרטיס המסך לכן הבאתי אותו למעבדת מחשבים באזור מגוריי בכדי שיבדקו אולי ניתן להחזיר אותו לחיים בלי להחליף לו את כל הלוח מסתבר שטעיתי והלוח וכרטיס המסך תקינים לטענתם הבעיה היתה באינברטור ומשום מה הם טוענים שגם המסך שרוף ויש להחליף את שניהם עבור האינברטור נם גובים כ 350 ש"ח ועבור המסך עוד כ 1000 אולי קצת יותר יש לי מספר שאלות 1. האם זה בכלל יתכן שהאינבטור הפגום יהרוס לי את המסך? הבנתי שיש אנשים שהאינבטור שלהם פגום ומספיק רק להחליף אותו נשמע לי קצת הזוי שבאותו יום גם האינבטור וגם המסך נפגעו 2. האם המחיר שהם דורשים ממני מוצדק לדעתכם? (בקשר…

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  11. שלום כולם, הייתי מעוניין לקבל מפרט בתקציב של 2500-3000, יש לי עדיפות למעבדי אינטל אבל במידה ואתם מאמינים שבתקציב הזה עדיף AMD אשמח לשמוע על דעתכם. המפרט מיועד בעיקר לגיימינג גלישה וסרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסור במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים(משחקי רשת בעיקר כגון World of Warcraft, ומשחקים טיפה כבדים קצת יותר כמו GTA IV א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין תוכנות קבעות בעיקר media player לסרטים ומשחקים שצוינו בסעיף הקודם ב) במידה והמח…

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  12. שלום לכולם אני חדש, קראתי את חוקי הפורום ואני מקווה שלא דילגתי בטעות על חוק מסויים. להלן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועבודה עם תוכנה לעריכת וידאו כגון: AVID או CYBERLINK DIRECTOR, אין משחק ספציפי בד"כ המשחקים הכבדים, לגבי צפייה בסרטים רצוי שיוכל להעלות HD ותלת מימד (3D). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית, מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Office 2010 (Excel,Visio,Word) - תדיר BitTorrent/Usenet/Jdownloader - תדיר Civilization 5 - מזדמן אולי גם Visual Studio... פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים 1680/1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רק Civ5 * לאילו הגדרות גרפי…

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת סרטונים (לא עריכה כבדה - מדובר בסרטוני גיימפליי). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן מיועד לגיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפש…

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  15. שלום! אז ככה חייב לבנות מפרט ב 1500 שקל עברתי פה על הודעות על המלצות דיברתי עם חברים וזה האידיאל שהגעתי אליו " זיכרון : TWINMOS 1024MB DDR2 800MHz CL5 ¤ 150 לוח אם : GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤ 297 מעבד : AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DOBOX- BOX ¤ 450 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 8400GS EXTREME 256MB DDR2 - RETAIL ¤ 237 דיסק קשיח : WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS/AAJS ¤ 251 מארז : COMPUCASE 6K31 + HEC 300AR-TF ¤ 233 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 1618 " אז ככה כמו ששמתם לב כבר עברתי ב100+ את הרף.. וזה לא כולל הרכבה ... אז הייתי שמח אם מישהו היה יכול עלזור לי אולי לראות איפה אפשר עוד לקצץ (בהנחה ש…

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by arieltan,

מחפש כרטיס מסך low profile חזק ברשותי HTPC המורכב ממארז משודרג לטובת אוורור טוב ויעיל* Athlone x4 640 לוח gigabyte 880 usb3 120 Intel ssd 2T storage 360 seasonic psu עד כה המחשב שימש אותי לkodi ו DVR. אני נוטש את הDVR בגלל חוסר שימוש ורוצה לשדרג את השימוש למטרת משחקים וצפייה ב 4k. Crysis3, call of duty הכבדים יחסית ועוד פיצ'פקס קטנים לאורחים. לאחר חיפוש מצאתי כי 750ti הוא החזק ביותר למארז LP עם הספק נמוך ללא חיבור ישירות לספק. אני מחפש כרטיס חזק יותר, שיהיה LP כמובן, אך בניגוד לרוב LP HTPC ,יש לי ספק חזק יותר עם תקע 6pin מוכן, בנוסף יש לי גם תקציב ליותר מ750ti. אין בעיה מבחינת אורך הכרטיס ומקום כפול על חשבון חריץ pcie, רק בעיית LP ותאימות pci-e 2 x16. תודה מראש לעוזרים. ת…

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  17. שלום לכולם! אז ככה היום הספק כוח שלי (TT) פשוט התפוצץ לי בתוך המארז ולכן החלטתי שזהו זמן טוב להחליף גם אותו וגם את כל המערכת... אז ככה: אני לא יעשה OC,אני גולש באינטרנט רואה סרטים ומשחק גם ב-FPS,חשוב לי שהמארז יהיה שקט ויכיל רק מאווררי 12 מ"מ ועדיפות למארז עם פילטרים. מה לא צריך שיהיה : רמקולים,מקלדת,עכבר,כרטיס קול,מסך (קונה בקרוב NEC GX2) תקציב:מקסימום 5K בעדיפות לכמה שיותר נמוך,תרגישו חופשי לתקן אותי על המפרטים שאני אביא למטה . 1: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤974 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤1733 דיסק קשיח: WD 250GB…

• 14 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by esharone,

P4 2.4C GIGABYTE GA-DDR400,800FSB,INTEL LAN,SATA MAXTOR 80 GB (8MB) SATA 256MB*2 GF 4 TI 4200 128MB DVI CD * 52 TEAC 1.44 MIDI TOWER ATX P4 MS INTERNET+MS MOUSE OPTICAL 4000 ש"ח לא כולל מסך איך המחשב?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by ASSAFsa,

מעבדים 1 640 שח Intel Core 2 Duo E4400, 2.00 Ghz, 2 Mb לוחות אם Gigabyte GA-945GZM-S2 ₪ 324 1 מארזים 1 421 שח Compucase HEC 6A19 400TRT Black זיכרונות 1 538 שח Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 קשיחים למחשבים שולחניים 1 390 שח WD 320GB SATA II 16MB WD3200KS צורבים 1 200 שח DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 מקלדת + עכבר 1 175שח Logitech Cordless Desktop EX110 רמקולים 1 350 שח Altec Lansing ATP3 ושאלה לסיום: 1. יש צורך בקירור למעבד ? אם כן אז איזה כדאי??? נו אז מה אתם אומרים יש הערות\הארות\ מחמאות :-)

• 13 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by max-l,

Intel T4500 2.3Ghz vs intel pentium dual core p6000 1.86Ghz איזה מעבד חזק יותר? אני ממש מבובל. תודה רבה.

21. רמקולים רצוי טובים ולא סתם כמו של פלאפון... דיסק קשיח לפחות 160GB זיכרון לפחות 2 ג'יגה מעבד טוב כמובן... לא מבינה בזה כ"כ המחשב הוא לסטודנטית וישמש בעיקר לסרטים, עבודות באופיס, אינטרנט ומוזיקה...

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  22. קיבלתי מחיר מסויים על המפרט הבא ואני צריך קודם כל את חוות דעתכם עליו, ודבר שני, כמה הייתם משלמים עליו? ראוי לציין שאני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט, תוכנות מסרים, מיילים וכד' ולעריכת קליפים קצרים בפרמייר (לא דורש הרבה משאבים בכלל) בעיקרון כשיהיה המחשב החדש אני מאמין שאני יתקין עליו פה ושם משחקים, אבל אני לא איזה גיימר שחייב מחשב רק למשחקים... המפרט: מעבד Intel Pentium 4 3.4Ghz DualCore 775 64Bit 4MB לוח אם Gigabyte 8I945PL-G DDR2 775 PCI-X SATA2 זיכרון DualDDR2 533Mhz 1GB = 512MB X 2 מארז ATX מקצועי FOXCONN למערכות מקצועיות כונן קשיח Hitachi 160GB SATA2 8MB 7200 כרטיס מסך Asus GeForce 7300 uptp 512MB PCIX DVI TV ובנוסף לכל זה, אני צריך המלצה לצורב DVD נורמלי תודה!

• 13 תגובות
    • 871 צפיות
  23. שלום! לפני שנתיים היה לי מחשב מאוד חזק למטרת גרפיקה ( פוטושופ ) אבל היום הוא עייף ושחוק. למרות זאת חלק מהחמורה שלי עדיין מאוד טובה ואין צורך להחליף אותה. למטרת פוטושופ / עבור צלם רשימת המפרט הנוכחית שלי היא. מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L קירור פסיבי : ThermalRight Ultra-120 כרטיס גרפי : ATI Radeon HD 3850 - 256.00 MB RAM 4GB זכרון בסה"כ 3 כוננים שביחד הם 1800 GB ספק כוח : אני לא זוכר את השם שלו ? אבל מדובר בספק כוח טוב ואיכותי שבזמנו קיבלתי המלצות מצוינות לגביו מארז : אני לא זוכר את השם שלו ? אבל מדובר במארז איכותי שאין צורך להחליף. ברצוני לבקש מכם בבקשה, המלצה לשדרוג המפרט שלי, על מנת לקבל מקסימום ביצועים. לא איכפת לי לשדרג …

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  24. הייתי רוצה לפטופ סטנדרטי לחלוטין עם טיפה יותר כוח עיבוד וזכרונות גדולים יותר, התקציב הוא 5000 ש"ח. הייתי רוצה להיות מסוגל לעבור לרזולוציה 1680X1050 או קרוב לזה, כמו כן הייתי רוצה לפחות 120GB וסוללה שתחזיק אותי לפחות ל-3 שעות וקישוריות לבלוטות' ו - wi-fi סטנדרטיות. הייתי רוצה משהו שיוכל להחזיק את ווינדוס 7 ומשהו טיפה כבד כמו משחקים או סרטים באותו העת. האם אני מבקש יותר מדי עבור התקציב שלי?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.