עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חברה אני רוצה לקנות בקרוב מחשב למשחקים שיחול להיכנס למארז sff בתקציב של 2800 שקל

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by Sting,

היי חבר'ה אני מודע לכך שהתקציב לא גבוה אך בכל זאת יש לכם המלצה למשהו ראוי בתקציב הזה לאינטרנט\אופיס?

3. Started by DAVIDKI19,

Asus Eee PC 900AX Black Asus Eee PC 1001PG (1001PG-N450N1SMB) בראשון מעבד N270 בשני N450 איזה מהמעבדים יהיו יותר טוב? הראשון עולה 250$ השני 375 ? שווה להשקיע עוד 125 דולר בשביל המחשב השני או שהראשון בסדר? או בכלל לקחת Asus Eee PC 1008HA 390$

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  4. Started by desertowl,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 7K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם תוספת קטנה במחיר מביאה שדרוג משמעותי, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - סימולטורים, תיב"מ, עיבוד תמונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - MATLAB / SOLIDWORKS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - DCS SIM, ARMAIII וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - RIFT / VIVE, מסך 1920X1200…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by Meidan2005,

שלום חברים אני צריך מפרט ללא מסך ב2000 ש'ח כולל הרכבה בבקשה לא לחרוג המפרט מיועד לדודה שלי היא לא גיימרית או משהו היא משתמשת בעיקר באינטרנט עבודות מוזיקה וכו

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by RayZ,

טוב, אני אנסה לכסות את כל מה שאני צריך לפי הת'רד שמסביר פה מה צריך בשביל לבנות מפרט... בכללי- אני צריך מחשב חדש ללא ציוד היקפי, ללא מארז\ספק וללא הרכבה ומערכת הפעלה, עד 4000 (אפשרי לעלות גם ל-4500 אך ורק אם יש צורך מוצדק\במידה ואוכל לקבל משהו טוב יותר משמעותית), קודם כל שיתאימו למשחקים יחסית כבדים (נגיד ככה, שיוכל להריץ על הכי גבוהה את רוב המשחקים כיום וגם אלו שיבואו אחר כך, בצורה חלקה על הגדרות יחסית גבוהות), אבל גם לשימושים של גלישה, מוסיקה באיכות טובה (בעיקר), עבודה בסגנון משרדי\תכנות- שיהיה מהיר יחסית ולא יתקע בזמן עבודה אינטנסיבית עם הרבה תהליכים ברקע. חשוב שיהיה לו נפח דיסק גדול כמה שיותר (אם המחיר מאפשר, 1 טרה בית נפח דיסק) המחשב ירכש ככל הנראה כחודש-חודשיים מעכשיו…

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  7. שלום, עיקר העבודה שלי על המחשב הוא גלישה באינטרנט, עבודה עם מסמכים, לימודים ותכנות. דרישות: כמה שיותר זיכרון (אני עובד עם תוכנות כבדות יחסית), מחשב שקט (לא ברמה מטורפת, רק שלא ירעיש כמו טרקטור), כרטיס מסך סביר ולא פשוט מידי. בנוסף, אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע לי בעבודה עם תוכנות כבדות. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר ואין לי שום כוונה לבצע OC.

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 BF4 CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by Yossarian22,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסה. אני עוד לא ממש יודע מה הדרישות מהמחשב בתואר (בהיבט המעבד, רזולוציה וכו') אבל אני מניח שיש פה אנשים שידעו, ובנוסף אני מניח שאלה דרישות די סטנדרטיות מכל מחשב של סטודנט.. מה שכן אני הולך לסחוב אותו עליי אז אני מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר קל, ובנוסף שיהיה לו חיבור לכבל רשת כי אין לי חיבור לWIFI. חוץ מזה אלה הדרישות בגדול: * מטרות המחשב? כאמור, לימודים (תכנות?) ובנוסף שימושים כלליים כמו סרטים ואינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בעיקרון אני מעדיף 13.3 (אני מניח שהם יותר קלים), אבל אם יש מחשב יוצא דופן שמתאים לדרישות והוא גם קל אבל 15.6 זאת גם יכולה להיות אופציה. עדיפות למסך מאט. אין צורך במסך מגע. * רזולוציית המסך? FHD אנ…

10. Started by Adi123,

הייי, ניסיתי להרכיב לאח שלי מפרט למחשב משחקים, עד 5500(יצא קצת יותר) רציתי לשמוע מה דעתכם על המפרט? כדאי לשנות משהו? תודה, עדי

11. אני מעוניין לקבל מפרט למחשב שישמש בעיקר ללימודים (יגיע שלב בלימודים של שימוש בפוטושופ וכו') לגבי מסך : עדיף עם בתחום התקציב. ההעדפה היא מחנות באזור ראשון לציון (זכור לטובה SKYPC) הרבה זיכרון פנימי ומעבד חזק

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  12. 1. מה התקציב? 4000 ש"ח באשראי 2. מטרות המחשב? אינטרנט , שירים , סרטים , תוכנות כבדות , משחקים כבדים מאוד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כלום . רק מחשב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אממ אני צריך מה שחשוב , שיש בדרך כלל בכל מחשב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא חשוב איזה העיקר שיהיו חברות אמינות ואכותיות . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא מזיז לי , אני רוצה שיהיה קירור טוב ושקט . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן להכל 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כן , שהמחשב ישרוד להרבה זמן . זה אומר שאני יעדיף חלקים קצת פחות טובים בשביל שיהיה קל לשדרג בעתיד 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה…

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  13. 1. מה התקציב? 3300-3600 ש"ח במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים), אוברקלוקינג. לא משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, מדפסת וכו' - 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, כונן קשיח בנפח 1TB לפחות 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קרור חשוב, וכן חשוב שיהיה שקט. מראה בכלל לא חשוב. 7. הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מעבד 4 ליבות 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שהמחשב יהיה שקט, אך לא מדובר ב-HTPC. 10. האם מתוכנן OC? עד כמה שניתן. מעדיף מערכת שתתן את ה-OC הכי יציב במחיר הנמוך ביותר כרגע אני מתלבט בין הפ…

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  14. שלום לכולם, פירסמתי פה תר'ד שבוע שעבר ולאחר שלא קיבלתי פידבקים חיוביים (שנתנו לי לחשוב עוד שבוע עד להיום) הוחלט לחכות קצת והיום/מחר לרכוש את הרכיבים שאני צריך. המטרות הם: 1.מחשקים.2.תוכנות עריכה (ברמה חובבנית-DREAMWEAVER PHOTOSHOP CS3) 3.אינטרנט. יש לציין שאני שואף לOC בינוני+ של 3.9 לערך,למעבד ישודך קירור של TT BT ומשחת קירור AC3. אני צריך לוח אם טוב ומקורר פאסיבית רציני שיוכל להחזיק בטמפ' עבודה די רציניות (עדיפות לASUS),מעבד יהיה ככל הנראה E8400,מארז יהיה NZXT TEMPESTוביררתי על HD בFOXPC ואמרו לי שכרגע יש להם במלאי אך ורק פלטה יחידה HD של סמסונג אז האם לרכוש או לרכוש את הHD מחנות אחרת?? אם תוכלו להציע לי לוח אם,מארז מומלץ,הארדיסק,ספק טוב ומעבד ברמת מחירים הזו עם נטייה …

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by DorZki,

שלום, יש בבעלותי מחשב נייד Dell Studio 1555 והייתי מעוניין לדעת איך אני יכול לשדרג לו את הכרטיס מסך, בעיקרון ניתן לקנות את המחשב מ-Dell או עם Intel 4500 GMA או עם כרטיס מסך של Readon. בזמנו (לפני חצי שנה), לא הייתי בטוח שאני אצטרך את הכרטיס מסך Readon ועכשיו מסתבר שאני כן צריך אותו, רציתי לדעת איך אני יכול לשדרג את הכרטיס מסך, אולי מישהו כאן יודע כמה זה אמור לעלות? איפה אני יכול לבצע דבר כזה? וכל מידע נוסף יתקבל בשמחה D: תודה רבה מראש ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  16. שלום , אני צריך מפרט מחשב לצורך משחקים גרפיים כגון: battiefield 3 , massefect 3 או כל משחק חדש שיצא לשוק בשנתיים הקרובות . יש לי כבר כרטיס מסך GEFORCE GTX 560 TI שקניתי אותו לפני חודשיים , התקציב שלי הוא עד 2.3K עם אפשרות של חריגה של עד 100 ש"ח , ללא מסך. הרזולוצייה שאני מתכנן להשתמש בה היא 1050*1680. אני מעוניין שההגדרות הגרפיות במשחקים יהיו גבוהות. ללא OC וללא מערכת הפעלה. תודה.

17. Started by castor_troy,

שלום רב השרת הולך להחזיק שרתי CS ושרת מירק . דוד שלי קונה מחברת אקסלנט בכמויות לכן אני אקנה מהם את השרת . www.hardware.co.il השרת יישב בחוות שרתים . הנה 2 דגמים שחשבתי עליהם : Intel *Dual Xeon* Based Server ClearWater2 *Rack 1U* תרש / וSCSI ויש גם IDe -עכשיו זיכרון אני אשים 2 gb -וצריך להוסיף הרד דיסק , ראיתי שה scsi מאד יקרים . לכן נראה לי אני אלך על 150ג'יגה sata 7200rpm הדגם השני IBM xSeries X336 1U SCSI Xeon 3Ghz/1GB DDR2/3Y תרש בזה-צריך להוסיף גם זיכרון והרד דיסק מתאים זה : דיסק קשיח: 10000rpm IBM Hot Swap Ultra 146GB אתם יכולים להיכנס באתר שלהם ולראות בדיוק את המפרט . מה אתם אומרים על אלו וכמה שרתים אתם חושבים שאפשר להריץ על שרת כזה . אולי תתנו לי מפרטים אחרים…

18. נתחיל בשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וסדרות בFHD, פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה אינטנסיבית בסביבות פיתוח שונות (חלונות, לינוקס). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, assassin's creed, GTA, CRYSIS, far cry, diablo. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by maorwtf,

אהלן, יש לי מחשב יחסית ישן שאני רוצה לשדרג. כרטיס מסך החלפתי לא מזמן וגם SSD אז אין לי צורך בהם. אני רק מחפש להחליף לוח אם, זכרון ומעבד. לא רוצה חלקים high-end אבל גם לא בינוניים. אני חושב שהתקציב שלי מספיק לחלוטין בשביל זה. לגבי ספק כוח - יש לי FSP AUROM שעובד כבר 6 שנים. הוא אמור להיות איכותי מאוד, האם כדאי להחליפו כהקדמת תרופה מכה על מנת שלא ימות ויקח איתו חלקים נוספים יקרים? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, קצת משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by watermelon,

שלום, מדובר ב hp pavilion dv6000. 500GB, intel core 2 dou 2.2GHz, T7500, 2GB memory יש רק בעיה קטנה, הוא לא ממש נייד. יש בעיה בסוללה והוא עובד רק מהחשמל. בחות תיקונים אמרו שכבר עדיף לקנות חדש ולא להתעסק עם הסוללה. אשמח אם תתערכו את המחשב הזה! תודה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by Adir.,

מה התקציב המקסימלי? 4 אלף ש"ח. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים גדולים וחדשים, סרטים באיכות גבוהה, קידוד סרטים וכד'. האם יש צורך בציוד היקפי? הכל חוץ ממסך. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא ממש קריטי, שיהיה קירור טוב עבור OC איכותי. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? כן, מתוכנן OC ואני יודע לבצע בעצמי. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת, רצוי באיזור ב"ש. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? כן, FIREWIRE. תודה. ד"א זה בשביל חבר ככה שאם יהיו לכם שאלות/ הערות או כל דבר תרשמו פה ואני אשאל אותו ואחזיר לכם תשובה.

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  22. מעבד:conroe E-6600 2050ש"ח לוג'יק פיסי אחריות 3 שנים זכרון: Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 1290ש"ח פנדאס PANDAS.CO.IL אחריות לכל החיים לוח אם:ASUS P5W-DH Deluxe LGA775 Intel 975 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1686ש"ח לוג'יק\נועה אחריות 3 שנים דיסקים קשיחים: WD2500KS 938ש"ח לוג'יק 2 כוננים קשיחים לוג'יק\נועה אחריות 3 שנים צורב:NEC ND-4571A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 280ש"ח לוג'יק\נועה אחריות שנתיים מארזAntec P180 Aluminium P/S not include Case: מחיר:980ש"ח נועה מחשבים\לוג'יק אחריות שנה 1 ספק:Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 672ש"ח לוג'יק\נועה אחריות 3 שנים כרטיס מסך+קירור: CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I VIVO+Arctic…

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  23. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (כבדים עד כמה שאפשר), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי 12 - 13.3 אם חייב יותר אז מקס' 14. * משקל רצוי? כמה שפחות מן הסתם.. אבל בשביל טווח בוא נגיד מקס' 2KG. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי שיחזיק זמן סביר לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי HDMI אבל לא קריטי. * בלוטות? לא אכפת. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל רצוי יותר. * כונן CD/DVD? צורב? לא אכפת. * כונן Bluray? לא? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב היחידי שמצאתי שאיכשהו קרוב לזה ונמכר בארץ זה הדגם הזה: http://…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  24. מטרת המחשב: עבודה - אופיס מצגות (שיהיה אפשר לחבר למקרן) , אינטרנט ודברים רגילים גודל מסך: 14-15 משקל רצוי: כמה שפחות ,מוכן לחרוג מהתקציב בשביל זה סוללה: מינימום 3 שעות. כונן: כן מערכת הפעלה: כן , 7. חברה: עדיפות ל DELL עקב נסיון מוצלח איתם, אבל לא כזה משנה. בקצרה: המחשב נועד לעבודה/פגישות/הרצאות , אז רצוי שיהיה קל ולא מסורבל (לכן 14 יכול להתאים) יתרון אם הוא יראה טוב כלפי חוץ (לפגישות). אין צורך במחשב חזק , בכל זאת - אופיס ואינטרנט. יצא לי לראות את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH29219E0 מה אתם אומרים? יש המלצות אחרות?

25. Started by שירה בירה,

היי מחפשת מחשב לעבודה שלי - בעיקר תוכנות גרפיות... האם זה טוב.. מחשב נייד מוחדש מבית DELL Inspiron, דגם 15R-5520, עם מסך LED HD בגודל 15.6 אינץ’, מעבד מהיר במיוחד Intel Core i7-3632QM במהירות 2.2GHz, זיכרון 8GB DDR3, דיסק קשיח בנפח 1TB, סוללת ליתיום 6 תאים Bluetooth ו-Wi-Fi, ומערכת הפעלה Windows 8 Home Premium מה צריך להיות המחיר למחשב כזה?

דיונים חדשים בפורומים