ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולםםםםםםםםםםםם אני חדש פה... אני קונה מחשב חדש ויש לי איזה בעיה.... חלק אומרים לי שעדיף לי לקחת את ה- Intel p4 2.8 1 mega HT וחלק אומרים לי לקחת את ה Intel p4 2.8 1/2 mega HT אשמח מאוד עם תעזרוי לי בהקדם ההאפשרי כל מה שאני קונה : לוח אם - Asus p4p intel 865 כרסיט מסך - ATI Randorm 9600 128 DDR זכרונות - 2x256 DDR 400 of Kingstof עכשיו אתם תבחרו בשבילי את המעבד...
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
חשבתי על המפרט הבא : מעבדי אינטל Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאוררים למעבדים Zalman CNPS7500-Cu LED לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-UD2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DP זכרונות DDR3 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים Thermaltake WingRS 200 Midi Tower Black Case (No PSU) ספקי כוח Thermaltake Litepower 450W 12cm PSU (Retail) מחיר 2289 ₪ חריגה קלה מהתקציב עקב כך שצריך מקלדת ועכבר גם [עוד איזה 80-100 ש"ח.. לא טירוף..] חבר אמר ל…
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, עומד בפני אתגר של לנסות לבנות מחשב שהוא תחת הקטגוריה של "הכל מהכל", מחד, אני רוצה שזה יהיה המחשב העיקרי שלי שנדרש לתמוך בין השאר בצפיית סרטים בHD, משחקים שעשויים להיות כבדים וכמובן למטרות תכנות. ומאידך, אני רוצה חיי סוללה וניודות שיאפשרו לי שימוש ועבודה נוחה גם בחדרי הרצאות וכיתות מחשב. וכמובן יש גם את הסוגיה התקציבית, אני מקווה שקיים מחשב שעונה על הדרישות באופן הכי טוב בסביבות ה-4000 ש"ח, אני יכול לחרוג קצת בתקציב אם מדובר בהבדל משמעותי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?לדעתי 14.1' זאת הפשרה בין מחשב עיקרי לסטודנטיאלי, אבל גם 15.4' עוד בקטגוריית הגודל הסביר. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך)…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
חברי הטוב קונה מחשב חדש למשחקים כבדים, הוא לא מתכנן OC לפחות לא בזמן הקרוב והוא רוצה שהמחשב יריץ את המשחקים החדשים שיוצאים בצורה טובה למספר שנים. התקציב שלו זה 7200, וזה המפרט שבניתי עבורו: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1527 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R ¤1197 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM060 כונן קשיח Seagate ST31000333AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤518 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤761 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9T-6GBNQ כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce GTX 275 896MB DDR3 PCIe ¤152…
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן , קניתי לפני שבועיים מחשב חדש ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו . אני יודע מה חלקכם יגידו - מעבד ישן וכו' , לא קניתי מעבד יותר טוב מפני שלא היה לי עוד תקציב , ולטעמי שאר המרכיבים במפרט "מחפים" עליו , מה גם שהמעבד לא כזה גרוע... גם עשיתי בדיקה בתוכנה 3DMARK SCORE VANTAGE ואשמח אם תגידו לי מה המצב שלי - http://img370.imageshack.us/img370/5734/weeeyy9.jpg ואלו נותוני המחשב שלי - מעבד : CORE 2 QUAD Q6600 2.4 GHS 8MB CACH S775 1066MHZ לוח אם : GIGABYTE EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, P45, DDR3 1600, 2xPCI-E כרטיס מסך : ASUS HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 זיכרון :2x2GB Corsair XMS3 DHX DDR3 1333MHz דיסק קשיח : Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ספק כח…
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
AMD Ryzen 5 5600X 3.7Ghz AM4 - Box Asrock B550M-Steel Legend AMD AM4 DP HDMI NOCTUA NH-U12S ADATA XPG-D10 8GB DDR4 CL16 3200MHz Black ADATA XPG-D10 8GB DDR4 CL16 3200MHz Black Western digital SN850 Black 1.0TB 7000/5000MBs SSD NVME PowerColor RX6700 XT RedDevil OC 12GB GDDR6 Antec Earth Watts PRO EA750G 750W Semi Modular 80plus Gold Fractal Design MESHIFY C BLACKOUT Tower ATX או כרטיס מסך עוד לא החלטתי, למסך 1440P
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
www.skypc.co.il מה אומרים על המפרט? יש משהו כדאי יותר באותו תקציב? אם יש לכם עוד הצעה חילפות, אז בבקשה תתנו לי הצעות עם אותם הרכיבים מאותה החנות. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש חזק למשחקים ומסתבר שלבחור רכיבים זו עבודה קשה. לכן, אני מבקש את עזרתכם לשפר ולייעל את מה שכבר יש לי: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 ¤ 1,250.00 או INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1890 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤268 או OCZ DDR2 Platinum.REV2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 לכל החיים ¤ 250.00 כרטיס מסך מתלבט בין 8800GT, 8800GTS או 9800GTX דוגמא: Pine - XFX GeForce 9800GTX 512MB DDR3 Black Edition ¤1940 או LeadTek Geforce WinFast PX8800GT 512MB DDR3 PCI-E ב- 1150 או INNO3D NVIDIA GEFORCE 8800GT 512MB DDR3 PCI-E C8800GTX1-H5GTCD 1,150.00 ¤ בעל זיכרון 512MB DDR3 …
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר. אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד עד למחיר של 10,000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים. נ.ב אני מקווה שזה הפורום המתאים להודעה.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום מהו הרכיב הדומננטי שגורם למחשבים כמו ULPC [ EEE PC [ או כמו המחשבים הניידים של IBM להחזיק יותר זמן ובכלל המעבד ? או שזה בעצם המסך המוקטן ? או משהו אחר ואם אפשר לדעת עד כמה זה משפיע ? תודה רבה עריכה הבדל בין 12 אינצ לבין 15.4 הוא עצום שעתיים עבודה [כמובן אם היצרן נותן מדידות אמינות]
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? (מעבר לאופיס, גלישה באינטרנט וכו') - משחקים וקצת חישובים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. EU4 כרגע. אם יהיו משחקים נוספים הם בטח יהיו די דומים, אז אני מניח שהדרישות לא יהיו שונות בהרבה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ''17 …
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
האם אפשר דרך הפורום להפנות את מי שמעוניין במפרט מסויים למישהו אמין ומומחה לבניית מחשב לפי מפרט וכמובן תמורת תשלום. אודה לחברי הפורום על אינפורמציה בנושא. עמי
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בניתי באתר של IQPC, ששמעתי עליהם המון דברים טובים, ואולי גם אקנה שם, אלא אם כן מישהו יהיה ממש נחמד ויעביר לי את אותו המפרט לTMS, שגם עליהם יש המון שמועות (טובות כמובן ;D ) אז המפרט: אין לי צורך בHDD כי יש לי שניים חדשים 500GB כל אחד. אשמח להמלצות לשיפורים בעיקר, אם יש צורך, או אפילו אם הגזמתי אז להוריד מחיר. בעיקרון תקציב עד 6K ללא חריגה, המחשב מיועד למשחקים כבדים, בFULL HD, 1920x1080 וגם צפייה בסרטים כמובן באיכות FULL HD. ציוד הקפי + מסך יש לי, כולל הכל. חשוב לי במיוחד: מארז גדול (פול), כ.מסך חזק, SSD מקסימום 64GB כי זה רק למערכת הפעלה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן. אני בהתלבטות ואשמח לעזרה. מחפש מחשב נייד לצורך אחד בלבד: שידור ישיר ליוטיוב ע"י תוכנת OBS. איך זה הולך לעבוד? כרטיס לכידה עם כניסת HDMI שיחובר לאחת מכניסות ה-USB של המחשב. לכניסת ה-HDMI תחובר מצלמת וידאו פנסוניק HC-770. המטרה היא לשדר ב-1080p/30fps. כל הרשת מלאה בהמלצות לגיימרים שמשחקים במקביל לסטרימינג ולכן בכל הכתבות ממליצים על כרטיס מסך. לא ברור לי האם i7 או מקבילו ב-AMD יעמדו בכח העיבוד שדורש סטרימינג של 1080P. אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שקל. אפשרי חריגה רק אם זה מחייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או ת…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב שיהיה חזק ביותר למשחקים ושיהיה שווה את הכסף. כולל מסך. אין צורך בציוד היקפי, שלא יהיה רועש מידי... מבקש להכניס ASUS 8800GTS 512MB TOP ושלא יהיו חריגות רציניות
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2K, אפשר חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי, משחקים קלים מדי פעם (סגנון civilization), שימוש במספר דפדפנים במקביל עם הרבה חלונות פתוחים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שיהיה ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הי לכולם, אני חושב לקנות נייד בדיוטי פרי הערב, מישהו עשה את זה? מה דעתכם? האם זה כדאי? מענה מהיר יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! בהתאם להוראות: 1. תקציב מקסימלי 4,00 ש"ח 2. שימושים עיקריים יהיו משחקים כמו פיפא ופרו, לא סימולציות עתירות גרפיקה, וצפייה בסרטי HD 3. צריך מסך, שיהיה טוב ויריץ HD 4. צריך מה שצריך... 5. שיהיה שקט בסביבות ה7 6. לא מיועד אוברקלוק 7. לא צריך מערכת הפעלה או אופיס. כן צריך הרכבה בחנות 8. איזור השרון, רצוי רעננה/כפר-סבא 9. לא 10. כדאי להשאיר אופציה לשדרוג עתידי שוב תודה מראש על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט. המחשב הוא בעיקר ללימודים, כלומר שימוש שגרתי אינטנסיבי. שהכל ירוץ חלק ולא ארגיש שכבד למחשב להריץ המון חלונות ביחד (אקסל, וורד, אאטלוק וכו'). שימוש שני הוא בשביל סרטי HD. בגלל הסרטים ובגלל השימוש הממושך בקריאת טקסט (אני קורא המון טקסטים ללימודים על המסך) אני צריך מסך באיכות גבוהה, זה חלק חשוב. אם נשאר כסף אז שהוא יוכל להריץ משחקים חדשים, לא אכפת לי אם לא ברמה הכי טובה, מספיק שהם ירוצו. - לא מתוכנן OC - חשוב לי קירור של המעבד בעיקר. - צריך גם ציוד היקפי (עדיף מקלדת טובה.. אני רגיל למקלדת של יבמ Thinkpad R51). התקציב הוא: 3500-4000 שח כולל מסך. המון תודה, שבת שלום
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל לא חשוב, אבל בעיקר תוכנות כבדות של עריכה גרפית וותמונות. צריך מארז טוב! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג ותוכנות לעריכת תמונות של ADOBE ובעתיד עוד תוכנות לעריכות מקצועיות של תמונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו לאחרונה. CALL OF DUTY,BATTLEFIELD,GTA. משחקי תפקידים ברשת למיניהם. -מהי הרזולוציה ה…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום חברים, התחלתי להתעניין במחשב נייד למטרות תקליטנות. מה חשוב לי שיהיה במחשב הזה? * עליו להיות סופר אמין - אין מצב שיקרוס/יתקע לי באמצע העבודה. אין מצב שהמוסיקה תקפוץ לי (וכבר נתקלתי במקרים כאלה. פאדיחה..). * עליו להפיק אודיו איכותי (ניתן כמובם לרכוש כרטיס חיצוני, אבל זו לא חכמה גדולה..). * מינימום נפח דיסק - 80GB, רצוי SATA או SATA2. מה לא מעניין אותי? * המשקל - את רוב העבודה המחשב יבצע כאשר הוא מונח על שולחן. הנשיאה שלו היא רק מהרכב לאולם. * אורך חיי הסוללה - כמעט בכל המקרים המחשב הזה יעבוד באמצעות חשמל מהרשת * אלחוט ואינטרנט - כלל לא רלוונטי לעניין, ניתן לוותר. על איזה דגמים תמליצו לי? ושאלה נוספת - בבדיקת פרסומים של מספר סוכנויות מחשב, לא מצאתי אף סוכנות שמשווקת מחש…
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב מדיה סנטר לצפייה בסדרות דרך האינטרנט התנקתי מהכבלים וצפיה בסרטי DVD , divax שמיעת מוסיקה וכו... השאלה איזה מערכת כדאי לקנות איזה רכבים שיעלו את הסרטים בכבוד של יתקע כל שניה המערכת בעתיד תחובר למסך LCD (כרגע יש לך מסך CRT ] תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בהרכבת מחשב barebone לסלון, מבוסס מעבד סלרון. חשוב לי מאוד העיצוב (למשל msi mega pc http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=604 - או כל מארז יפה אחר). תפקידו העיקרי של המחשב יהיה להתחבר לטלויזיה 34" CRT ב-s-video ולנגן בה divx, dvd ו-mp3 (בלי משחקים, גלישות וכו'). בעתיד ייתכן שהטלויזיה תשתדרג ל-LCD או פלזמה. דרישה נוספת היא דרך להעביר אליו קבצים מהמחשב בחדר השינה שלי (האם כרטיס רשת אלחוטי יספיק?). אגב - ראיתי את המפרטים הקיימים באתר, אך גם הזול מבינהם נראה לי כמו overkill מבחינת הדרישות שהצבתי. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.. תודה, יובל.
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
חבר החליט לבקש עזרה בבניית מחשב, לכן רציתי לבקש את עזרתכם בנוגע לבניית המפרט עבורו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מותר חריגה של עד גג 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות בעיקר. הוא שואף בעתיד גם לתכנת ב3D אז גם זה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מודרני כיום. -מהי הרזולוציה הטבעית (…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרות עבודה. אני מתכנת במקצועי, אז זה נועד בעיקר לתוכנות כמו Visual Studio, Eclipse וכו'. נברתי קצת ב-Zap ושמתי עין על המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20994 חשבתי לקנות אותו עם הרחבה ל-8 ג'יגה זיכרון. מה שיוצא בסופו של יום 2,808 ש"ח. מה אתם אומרים. כדאי?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-