ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
הציעו לי באופיס דיפו את הדגם DELL Inspiron 1525 המעבד T2370 dual core עם אחריות ל 3 שנים במחיר 3800 ש"ח האם כדאי לרכוש את הדגם הזה או שישנם דגמים של חברות אחרות כמו lenovo ,hp, lg או של DELL בעצמה שעדיפים עליו במחיר שצינתי? תודה מראש למגיבים ליאור
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מתחיל לילמוד אם מחשב נייד ואני צריך מחשב שיריץ אלב בקלות אינטרנט תוכנות גרפיות כמו פוטושופ פלאש ומישחקים לא רצינים ואינטרנט שיעבוד בלי להיתקה לכן אני צריך מחשב שהייה יחסית קל ואם זמן סוללה ארוך אני רוצה מסך בגודל של 14" 15.4" הרגילים ואפשר חריגה קלה מהתקציב עריכה: רעיתי את המחשב הזה בKSP ומחברים שלי ואמרו לי שהוא אמור לעשות את העבודה Acer Aspire 5730Z ואני מעונין לדעת אם באמת שבה לי להשקיה עוד כסף וליקנות דגם יותר מיתקדם שהמליצו לי אלב Acer Aspire 2930Z למעשה המליצו לי אל עוד כמה מהם אז אני ערשום אותם פו כדי שתיסתקלו Acer Extansa 5630G Acer Aspire 6930G שזה אם מסך 16" ואים יש אחרים לא רק של acer אני אשמח לדעת (סליחה אל שגיאות כתיב)
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני צריך שהוא יריץ את המשחק CSS בצורה טובה בלי לאגים לא אכפת לי עם הגראפיקה תיהיה על מידיום העיקר שהמשחק ירוץ טוב. וגם משחקים אחרים לא כבדים ממש. צריך שיריץ סרטי HD 1080P. שיתמוך ב5.1C שיריץ גם 3ds max ו פוטושופ בצורה כגון AfterEffect וכו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אחותי מחפשת מחשב נייד ללימודים, הדגש מבחינתה הוא על נידות, כלומר מחשב קל ודק אני מאמין שהם נקראים ULTRABOOKS. הקניה תתבצע בארה"ב, אני מחפש אלטרנטיבה יותר זולה וטובה מהMACBOOK AIR, אשר תתמך בארץ עלידי היצרן. תודה. נערך
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מחפש המלצה לנייד רב תכליתי(בעיקר עבודה וסרטים) בתקציב עד 4500שח מעוניין בנייד נוח איכותי ואמין, מסך 15. תודה.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
חשוב כמובן שלא היו בעיות בזמן העבודה, לכן האם יש חשיבות למעבד\זיכרון ואלו יציעות אני חייב לבדוק שיש. כמו כן לעיתיים אני עובד בחוץ האם זה מחייב מסך מט ? גודל המסך, סוללות, משקל, אינטרנט וכו' לא משחקים תפקיד . אחריות בכול מקרה תורחב לפחות לשלוש שנים. תודה למי שיש ניסיון או הצעות .
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד (כמו שכתוב בכותרת) בשביל אינטרנט בעיקר ,תוכנות ולראות סרטים (שלפי מה שידוע לי עדיף מסך רחב נכון?) המשקל שלו לא כזה קריטי לי 2-3 קילו.. פשוט שירוץ טוב. מכיון שאני לא כזה מבין גדול אני אשמח אם תמליצו לי על כמה מחשבים ,איזה זיכרון עדיף וכו'. התקציב הוא עד 4K בלחץ. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד חזק שיריץ תוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה ובנוסף לגיימינג. עשיתי קצת חיפוש בזאפ והגעתי לשני דגמים שנראו לי: 1. LENOVO- קישור 2. ASUS- קישור אני חדש בתחום הניידים אז כמובן שאם ישנן הצעות אחרות אשמח מאוד לשמוע. בנוסף- מנסה להבין איך לדעת מה משך חיי הסוללה בכל מחשב, מכיוון שבכולם כמעט יש 4 תאים ואני יודע שמחשבים שנקנו לפני שנתיים כללו 6 וגם 8 תאים, אז אני מניח שיש פה איזה קאץ' של איכות החומרה כיום. להלן הדרישות: * מטרות המחשב: גיימינג,תוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה (סימולציות). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וס…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, פרסמתי פה כבר הודעה שבה המליצו לי על N55-i7, אבל בגלל שאני ממש בימים הקרובים הולך לקנות רציתי לפרט יותר את הדרישות שלי ולקבל המלצה סופית (עבורי). קודם כל - אני מחפש נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, ניתן לחרוג אם צריך. אני צריך משהו שיעמוד בדרישות שלי ולא יותר. חשוב לי שהוא יעמוד בכל הדרישות ב-100%, אבל אין צורך לנצל את כל התקציב אם זה לא חובה. אני מחפש נייד בגודל סטנדרטי (15.6"). רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל ככה שזמן סוללה לא משנה במיוחד. משקל עדיף כמה שפחות, אבל כנ"ל זה לא קריטי במיוחד. רצוי שירעיש כמה שפחות, כמה שאפשר למחשב נייד ... בנוסף - המחשב יהיה לרוב מחובר למסך חיצוני, FHD "27. השימוש שלי במחשב יהיה לאינטרנט, פיתוח/תכנות וקצת לגיימינג. לגבי גיימינג - המקסימום שא…
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הייתי מעדיף לרכוש את המחשב בארץ אלה אם כן ישנו מחשב העמוד בדרישותי וזול יותר אחרי שכלולל מע"מ מטרת המחשב - מחשק קלים,צפייה בסרטים,עבודות משרדיות המסך - לפחות 15" משקל רצוי - לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן לפחות 3 שעות,הסוללה חשובה לי מאוד כמה שיותר זמן כך יותר טוב האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי אך לא בהכרך בלוטות לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB * כונן CD/DVD רצוי מאוד * כונן Bluray לא בהכרך * האם נדרשת אחריות בינלאומית לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
איזה נייד מומלץ עד ל 6000 שקל ? האם יש ניידים עם 2 כרטיסים במחיר זה או שצריך לעלות במחיר ? השימושים לנייד הם גלישה, משחקים (עד כמה שאפשר, גם חדשים), תכנות, אופיס ושאר הירקות. עדיפות שיהיה נייד (13-15") אבל לא יותר מדי על חשבון ביצועים. אם אפשר המלצה גם ל matte וגם ל glossy.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הייתי מעדיף להגיע לסביבות ה5000, אבל 6000 נשמע לי יותר סביר. אני סטודנט אז אני כנראה לא ימצה את עד הסוף את SolidWorks, אבל חשוב לי שירוץ חלק. עוד דברים: - מסך 15.4 - זיכרון 4GB - זמן סוללה לא קריטי - נפח כונן קשיח לא קריטי - Windows 7 מבחינת הכרטיס מסך, לפי האתר של SW כתוב שצריך: A certified OpenGL workstation graphics card and driver מבחינת ביצועים ישנה לי DDR2 או 3 בזיכרון ו5400RPM או 7200 בכונן קשיח? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מפלצתי שיאפשר עריכת וידאו רק NVIDIA ומעבד של אינטל
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה עדיף ? ומה ההבדלים בינהם ? מלבד המעבד, הזיכרון והשלט שהם יתרון ל .HP HP Pavilion dv5-1190 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6126 MSI GX620 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3160&CatCode=315
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 7K , אני לא מחפש מכונת משחקים אלא מחשב שישרת סטודנט ממוצע לאורך זמן! אם אתם יכולים לעזור לי אשמח... ראיתי שנכנסו ניידים עם מעבד AMD שמתומכרים משמעותית יותר נמוך מאלו של אינטל... אז מה בעצם הקאטצ'? בתודה מראש מאור.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש נייד טוב לשימושים הבאים: פוטושופ בניית אתרים ICQ MESSENGER ואינטרנט. לא הייתי רוצה לנצל את כל התקציב אבל זה כבר תלוי במחשב שתמצאו לי. הייתי רוצה במחשב ככה: מעבד כפול ליבה אם לא של 2.0 אז 1.83 לא הייתי רוצה פחות... הייתי רוצה כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי רוצה 1 GB זיכרון. זהו בעיקרון מבחינת כרטיס מסך אפילו GMA950 יהיה לי טוב אני לא הולך לשחק משחקים או משהו כזה... זהו תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
איזה מחשב כדאי לי לקנות עד לסכום של 7000 שקל ששימושו יהיה משחקים תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד שיהיה קל(~2 קילו, עדיף פחות). מסך של 13-14 אינץ מספיק, אבל שלא יהיה מסך רחב( ולא שימושי לרובנו). המחשב ישמש לגלישה ועריכת טקסט. מישהו המליץ על Apple MacBook, למרות שיש לו מסך רחב. מה אתם אומרים? הוא יחסית זול משום מה. תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אוקיי בואו נתחיל בזה שאני מרוד בררן, אני מחפש מפשט טוב שיהיה גם אחריות ושירות טובים בנוסף גם מחיר טוב, אוקיי הדבר הגדול זה המחיר עד 7K אם אפשר פחות מצויין. המפרט הבסיסי בגדול זה שיהיה מעבד לא פחות מ2GHz . זיכרון 2G ומעלה. כרטיס מסך מעל 128M ושייתן ביצועים טובי למשחקים לא ממש חשוב אחסון אבל שיהיה סביר. זמן סוללה סביר יש עדיפות גבוהה למסך (רחב כמובן) 12 13 14 מקסימום. !!!!! לא HP !!!!! ואם אפשר גם תוספת של HDMI או DVI המחשב ישמש למולטימדיה (סרטים ומשחקים) ועבודה שוטפת בסביבת וינדוס. אוקיי זה בגדול המפרט, שלא תחשבו שאני עצלן אני חיפשתי הרבה אבל אין שום חנות שמציגה דגמים טובים לפחות בצפון. מצא חן בעיני האסוס M51Sn-X2 פוג'יטסו סימנס Xi 2428 אבל יש להם מסך 15 גדול. ראיתי את הLG…
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכם אני מתשחרר עוד מעט ואני צריך נייד שישרת אותי בלימודים הגבוהים שלי. הדרישות שלי מהנייד הוא עבודה רגילה מול המחשב תכנות משחקים וצפייה בסרטים אם במחשב עצמו או חיבור לטלויזיה. מחפש מחשב עד 8K שקלים בבקשה. תודה מראש!.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד שישמש אותי ללכידה ,עריכת וקידוד וידאו וכמו כן לשימוש בתוכנות שרטוט הנדסי ממוחשב ותוכנות מתמטיות. תקציב עד 8000 שח. עכשיו ראיתי שלושה דגמים שמצאו חן בעיני ואחרי שדרוגים שמביאים אותם למצב זהה כולל אחריות המחיר דיי דומה. אז רציתי לברר גם על מה אתה ממליצים יותר על : lg p1-jacke/ hp dv6186/dell inspiron 6400 תודה מראש יניב
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דיסק קשיח גדול 1gb זיכרון מעבד t5xxx כמה שיותר קל וקטן זה בעיקרון הדרישות השימושים של המחשב יהיו המהרת רזולוציות של תמונות ומיילים בעיקרון
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות ניייד לשימושים איטרנט וסרטים בלבד, חשוב לי שיהיה בו CDROM. 2000K מה אתם מציעים? בברכה,
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד שישמש ל-95% עבודה משרדית ו-5% צפיה בסרטים. התקציב המועדף היא סביב 4K, אין בעיה להגיע גם ל-5K אם צריך: חייב שיהיה בו כרטיס מסך התומך ב-WIDI, זו הדרישה העיקרית. גודל המסך - 17 יהיה מעולה. אם לא, אז לפחות 15.6 משקל רצוי - לא כל כך משנה אם נדרש זמן סוללה - לא קריטי בכלל, רוב הזמן מחובר לחשמל יציאות - USB3, eSATA, HDMI בלוטות' - כן כונן HDD - גודל 300 מינימלי, עדיף 500 צורב משולב - לא משנה, תמיד אפשר להוסיף חיצוני כונן Bluray - אין צורך יש לי העדפה למחשבי לנובו אם יש. אם לא, אני מחבב גם את דל תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני מחפש מחשב נייד לפחות "15 וממש חשוב לי שהוא ירוץ עם XP ולא עם ויסטה. כלומר שכבר החברה שאני קונה ממנה יתנו לי את המחשב עם XP. בדקתי בבאג, איבורי ועוד כמה חנויות והם פשוט לא מוכרים מחשבים עם משהו חוץ מויסטה. אז ככה שאני גם צריך מקום שיימכור את המחשב עם XP (כלומר רשת או חנות שאכן עושה שנמוכים). המחשב יהיה לצרכי לימודים בלבד כלומר - אופיס ואינטרנט. וממש שום אפליקציה נוספת. תקציב עד 3200 ש"ח ואם אפשר לרדת אז בכיף. הציעו לי את TOSHIBA a300-20c ב-3100 שקל עם XP. האם זה משתלם? אם לא אז איזה דגם כן משתלם וגם יכול להריץ XP? אם תוכלו לעזור לי עוד היום אני אשמח כי מחר אני כבר הולך לקנות את המחשב.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-