ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, השנה אני מתחיל ללמוד במסלול להנדסת חשמל בטכניון. ראשית, אני לא ממש יודע מה נדרש מבחינת תוכנות שאעבוד איתן בעתיד... שנית, אני מפחד לקנות מחשב חלש מדי. ולכן, אני יוצא מנקודת הנחה שאני צריך מחשב חזק מספיק כדי שיעמוד בדרישות תוכנה גבוהות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים וכבדים), צפיה בסרטים * גודל המסך? 17+- . לא בעד מסכי מאט... * רזולוציית המסך? העדפה לFULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין חשיבות למשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך, 4 שעות עבודה רצופות ואף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI ללא ספק. * Bluetooth? לא הכרחי בעליל. * גודל מינימלי וסוג של …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לשימושי סטודנט, אבל שיהיה מהיר כמובן אם ניתן ויש לו גם כרטיס מסך לא מובנה בלוח ואוכל לשחק בו קצת אז אשמח חשוב מאד - שלנייד שאני קונה, כלומר לחברה, יהיה לי גם אחריות בארץ. *מסך בגדול 15.4 אשחח להצעות
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו ידוע על נייד מבוסס סנטרינו עם יציאה טורית RS232 תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם! אני מחפש נייד לסרטים, סדרות, מוזיקה ועבודה משרדית. חשוב לי כונן גדול, ומסך 15.4 איכותי... איזור המחיר שלי הוא 5500 ש"ח, אפשר להתגמש אבל חשוב לי מאוד התועלת\מחיר. ראיתי את המחשב הזה בKSP: CPU2.26 GHz Intel Core 2 Duo Processor P8400] Memory3072 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB HD320 GB (5400) Display15.4" WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280X800) GPUNVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1535 MB (256 MB dedicated) Optical DeviceLightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support SoundAltec Lansing speakers 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Bluetooth…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש נייד לאחייניתי במחיר 2500 (גמיש במידה ומאוד כדאי). המטרה מוזיקה אופיס אינטרנט וגם משחק בפוטושופ (לא לצרכים מקצועיים) לפי המדריך שקראתי בפורום זה הבנתי שעדיף לא לייבא מחו"ל כי אני מחפש נייד זול. אם כך רציתי לדעת מה הדגמים הכי מומלצים כרגע? מצ"ב רשימת הדרישות: * מטרות המחשב? אינטרנט אופיס וגרפיקה דו מימדית (לא לצרכים מקצועיים) * גודל המסך? עדיף גדול בגלל נושא הגרפיקה. * משקל רצוי לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג"ב לא משנה המהירות אין צורך בSSD * כונן CD/DVD? צורב? כדאי אבל לא מחייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצה לקנות נייד VOSTRO 1500 של DELL --> http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/vostronb_1500?c=il&l=he&s=bsd והבעייה שחוץ משני חנויות שמצעתי לא יודעה איפה מוכרים אותם במחירים נורמלים. בחנות הזאת -- http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241 לפני שבועים מחיר היה 4480 וכבר רציתי לקנות ,אך משבוע שעבר הם העלו את המחיר ל4700 למרות שדולר ירד ובאתר של דל המחיר לא זז כלל והפרש של 1000 ש"ח בינהם לישראל שזה לא הגיוני . פניתי לחנות ולפי התשובה שלהם הבנתי שהם העלו זאת כי הם היחידים שמוכרים אותו .... לאומת זאת חנות הזאת לא מפרסמת מחיר -- http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lap-de68&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=2 אך התקשרתי ונאמר ל…
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד חזק שישמש בתחליף למחשב נייח בדרכים. אני מעוניין בגודל מסך 15" לפחות, מעבד חזק ו4GB של זיכרון. המשקל של המחשב פחות חשוב. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בארה"ב איזה לפטופ (או יותר נכון להזמין מהאינטרנט לכתובת בארה"ב) בכל מקרה, חשבתי ללכת על זה http://www.amazon.com/ASUS-15%252e4%2522-Notebook-%252d-Black/dp/tech-data/B000N56LZA/ref=de_a_smtd/103-3534944-2355835?ie=UTF8&qid=1178438682&sr=1-9 יש לכם משהו אחר להמליץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני חיפשתי NetBook שיעבוד 24\7 רוב הזמן יהיה עם מטען. שימושים לרוב גלישה באינטרנט ומחובר תמיד לSKYPE. הסתכלתי על מעבדי ATOM, והבנתי שהנייד מסוג כזה לא יוכל לרוץ עם מוזילה כמה טאבים פתוחים ודיבור בסקייפ. עם המערכת שמגיע איתו זה WIN 7 ונוסיף לזה עוד אנטיוירוס לדעתי זה די מכביד, מה דעתכם? (אולי לינוקס יפתור את הבעיה במעבד חד ליבה ATOM)? יש מעבדי ATOM כפולי ליבה, הם יוכלו להתמודד עם סוג כזה של עבודה? בעקרון אני רוצה משהו קטן, אבל לא חייב חיי סוללה ארוכים כי רוב הזמן אני יהיה מחובר לחשמל. (שעה + לדעתי כל נייד יספק את זה) חשוב לי שיהיה שקט, קריר ויתמודד עם הדרישות. עם להסתכל מבחינת גודל, אז זה יחסית קטן ומעבד AMD כפול ליבה. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13266 איך הוא? במחיר י…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום. מחפש מחשב נייד לצרכים ביתיים בעיקר לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים). לא משחק במחשב... חשוב שלא יהיה חלש במיוחד כי אני עובד עם הרבה חלונות פתוחים. אשתי גם משתמשת לעיתים רחוקות בתוכנות גרפיות לעיתים (פוטושופ, אוטוקד) אבל זה ממש לא השימוש העיקרי והשכיח. צריך לשמש אותי לפחות ל-4-5 שנים. מסך צריך להיות גדול, אפילו 15.6 ואיכותי באופן יחסי. אני רגיש למסכים לא טובים. משקל לא כל כך רלוונטי. גם Bluetooth לא חשוב במיוחד. קורא אצבע - עדיף שלא... אורך חיי סוללה לא חשוב במיוחד כי זה יהיה בעיקר לצרכים בייתיים. גודל HD או מהירות - סטנדרטי. אין העדפות מיוחדות. חשוב שיהיה צורב DVD (שזו לא בעיה במחשב עם מסך כזה, אני מניח). אין לי העדפה לחברה מסוימת אם כי …
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז אני מחפש מחשב לאבא שלי סביב 3-3.5K עם התכונות הבאות: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, משחקים קלים, סרטים * גודל המסך: 15.4/15.6" * משקל רצוי: קל ככל האפשר * זמן סוללה ארוך ככל האפשר * בלוטות' * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB * צורב DVD-RW * עדיף עם אחריות בינ"ל * עדיפות לחברות DELL,HP,TOSHIBA * מקלדת גדולה ככל האפשר ונוחה תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 5.09.2010 בשעה 16:19:20 סליחה על ההקפצה אבל מצאתי כמה מחשבים מעניינים ואשמח לשמוע את דעתכם עליהם.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5684&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315 אשמח לחוות דעת ולא יזיק …
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש נייד סוס עבודה לא נתקע ולא מגמגם גם שפותחים המון יישומים לעבודה משרדית אופיס אקרובט וכו', תצוגה נעימה וברורה וחדה של טקסט. הנה הדרישות הכלליות: מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" אבל פחות חשוב הגודל יותר חשוב לי האיכות, כמה שפחות מעייף את העיניים. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4 שעות זה ארוך לטעמי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא נראה לי ש SSD יכנס בתקציב אבל אם כן מה טוב * כונן אופטי? צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מומלץ מסך גדול. הסוללה וזמן העבודה בפועל לא חשובים עבורי, משום שמטרתו היא כימעט אך ורק לשימוש ביתי (אני לא קונה נייח, כי אין עוד מקום לעמדה...). כמו כן הביצועים שלו לא חשובים כל כך, כי השימוש העיקרי שלו עומד להיות בעיקר לאינטרנט... בנוסף לזאת המישקל לא יהיה קריטי. אשמח גם לקבל המלצה לראוטר אלחוטי במחיר של כמה מאות שקלים. תודה לכל העוזרים .
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם... אשמח לקבל עזרה כי אני מאבד את השפיות... הדרישות: אופיס אינטרנט קצת פוטושופ ממש קצת משחקים...(אין צורך בגרפיקה מטורפת) נתונים רצויים אשמח למעבד ליבה כפולה במהירות 2 ג'יגה זיכרון 2 ג'יגה ויסטה מסך 15.4 או אולי טיפה יותר קטן... רק שלא יהיה מבריק!! צורב DVD כמובן... ירדתי מהHP פאביליון כי אין להם מסך מט. דל 1520 נשמע טוב אבל נראה כמו צעצוע... אז ירדתי ממנו (אי אפשר שכולו יהיה שחור???) אני שוקל לנובו R61 ... כי הוא מומלץ ואני אוהב את העיצוב המינימליסטי והעסקי (כולו שחור בלי התחכמויות) שוקל גם דל D630 מאותן סיבות. ואולי דל VOSTRO ? מה אתם אומרים? תודה רבה רבה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מחפש נייד לחבר, הצרכים שלו די בסיסיים (כן אני יודע ש 10000 זה אוברקיל מטורף אבל יש לו את הכסף ספציפית לזה), הדברים החשובים היותר הם משקל וגודל (לא מעל 2 קילו) ועדיף זמן סוללה סביר לפחות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד הכי זול שיש עד 1000 ש"ח רק לאינטרנט (מייל וגלישה) אם יש משהו ב-500 בכלל טוב
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך הנייד הזה ? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115507 ירדתי מהעסקה של אורנג .... אני רוצה משהו שיריץ לי משחקים וסרטי HD בכיף , ב FPS טוב ... איך ACER בכללי בניידים ? והאם יש אפשרות לקבל אחריות בתשלום מ ACER בארץ ? אני לא מוצא את הנייד הזה בארץ אגב .. תודה ושובוע טוב אריק .
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הי, מטרות המחשב? גלישה ומסמכים. * גודל המסך?13 - 14. * משקל רצוי?כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא.. תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
תקציב? עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? הדבר הכי כבד שאני צריך ממנו זה שיוכל להריץ סרטי HD כמו שצריך.. חוץ מזה רק שימוש בסיסי של אינטרנט. * גודל המסך? פשוט ,לא מכיר את הגדלים הנפוצים.. משהו ממוצע פשוט. * רזולוציית המסך?כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בסה"כ לא קריטי מדי,רוב השימוש יהיה עם שקע חשמל זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר שאפשר להכניס בתקציב. 250GB יספיקו * כונן אופטי? עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: ₪2500 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: מעדיף שלא אבל לא נורא עד 200₪ (בכמה תהיו מוכנים לחרוג אם לא ימצא מחשב במחיר הרצוי) מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו |עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): בעיקר ללימודי הנדסה סרטים יוטיוב וגלישה באינטרנט במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: אולי gta v במידה ואפשר במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: מתי מתוכננת הרכישה: השבוע (מהו התאריך הסופי לקניה) האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: לא (חברה מסויימת שתרצו שהמחשב יהיה שלה) האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא כזה משנה (רוב המחשבים הניידים מגיעים עם מערכת הפעלה אך לפעמים…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), סרטים, משחקים -World of warcaraft * גודל המסך?13\15 * משקל רצוי?2 ק''ג+- * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?dell/LG/samsong
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מחפש נייד עד ה 3000 שקל בלי אפשרות חריגה למשחקים ברור לי שזה לא יהיה מפלצת אבל שיתמודד בצורה סבירה ראיתי את הדגם הזה Fujitsu Esprimo V6515 מעבד ליבה כפולה Intel Dual Core T3400 2.16GHz מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך משולב nVIDIA GeForce 8200 זכרון 2048MB DDRII 800MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Super Multi DVD Writer תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת 10/100/1000 יציאות USB2.0 X3 ,Express Card VGA ,Audio, יציאת רשת ועכבר Touch יש לו GF 8200 משולב האם הכרטיס הזה שווה משהו? עוד שאלה איך ה X4500 של אינטל(אני ידע שזה משולב אבל מעניין אותי למה הוא משתווה) תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 3000 שח. שימושים: סרטוט עם אוטוקאד בגרסה לא הכי חזקה שלהם (סטודנטים) קצת סרטים וקצת משחקים( מנג'ר וכאלה) העדפות:חובה: "14 עד"15.6 כונן עם צורב זכרון 4G + קשיח 500G + עם windows 7 בעברית לא חובה: מעבד מסדרת i usb 3.0 (אם זה באמת חשוב) HP/ DELL משקל לא קריטי כל העדפות שלא חובה הם בערבון מוגבל כי אני לא כ"כ מבין במחשבים, אם יש למישהו הצעות שחורגות הם יתקבלו בברכה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נייד בתקציב של עד 3000 ש"ח עם מסך כמה שיותר קטן (12 או 13 יהיו מעולים). השימושים העיקריים הם מדיה, אינטרנט, תכנות והרצה של win 7. כמו כן אם יהיה במחשב מודם סלולארי זה יהיה מצויין.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא לצפייה בסרטים גלישה באינטרנט אפליקציות OFFICE visual studio (מידי פעם אוליי קצת פוטושופ ומטלאב) הכי חשוב לי זה חיי הסוללה של הנייד לפחות 4 שעות.(מיועד נסיעות) גודל מסך עד 12.5 אינצ'. זיכרון: 1 ג'גה לפחות DDR 2 ועם אופצייה לשידרוג ל-2 ג'יגה. מאיץ גרפי: חשוב שיוכל להריץ סרטים HD בצורה חלקה וללא תקלות. (כולל יציאת HDMI) כונן קשיח: לפחות 150 ג'יגה. מערכת הפעלה: windows 7. מעבד: אינטל - לא משנה הסוג העיקר שיוכל להריץ את כל מה שאמרתי. חברת הנייד: ASUS, LG, LENOVO, DELL, HP תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-