ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מחפש מחשב לעבודה משקדית ומשחקים קלים בתקציב של 2100 ש"ח ללא חריגה . תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
DELL XPS M1330 לא מטעין לי את הסוללה לא יודע אם הבעיה בסוללה , במטען או במחשב עצמו
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלפטופ , הוא לא מטעין לי רוב הזמן את הבטריה לא יודע אם זה בעיה במטען, בבטריה או בלפטופ עצמו רוב הזמן הוא לא טוען את הבטריה , אבל לפעמים כן.. איפה אני יכול ללכת לבדוק את זה במקום אמין בלי לבזבז סתם כספים עם בטריות חדשות , בדיקות וכו' ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בצבא עכשיו בתפקיד גובניק ויש לי המון זמן פנוי ואני רוצה לנצל את זה במשחקים ותכנות שזה מה שאני עושה רוב הזמן... ואני מחפש מחשב שיכיל את שלושת הדברים שרשומים למטה עד למחיר 3000ש"ח. מפרט: גודל מסך: 15.6 מעבד: Intel Core i7 זכרון: 4GB או 2GB אשמח לקבל לינק לחברה/מקום שמוכר מחשב אם המפרט הזה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אז ככה יש 2 מיפרטים (חובה שזה יהיה מחנות אחת ולא לפצל) יש את זה 1 Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1 Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 2 Twinmos DDR2 800 1GB (זה 2 ג'יגה רם רשום בכמות 2 ולא אחד!!!) 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 1 Western Digital 250GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 1 Logitech® Value Keyboard Black 1 Habu 1 Thermaltake Extreme Spirit II 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER 1 Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ויש את זה 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 1 Gigabyte GA-96…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מחפש מקום לקנות 1005HA של אסוס הכי זול בארץ, עד עכשיו מצאתי ב1832 ש"ח בחיפה, במזומן, האם יש יותר זול?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה עם הרכבת המפרט המחשב הינו בעיקר לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט), צפייה בסרטים ומוסיקה. ומעט משחקים, קידודים ועריכת גרפיקה. צרכים מיוחדים: נפח אכסון גבוהה - סביבות 500GB חיבור איכותי לטלויזיה לצורך צפיה בסרטים אפשרות שדרוג נוחה והכי חשוב: שקט, שקט ושקט בנוסף אני מחפש מסך, 19-22Inc. לא מתוכנן OC ואין צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה. תקציב: סביבות 4500 ש"ח המחשב אמור להחזיק לשימושים הנ"ל משהו כמו 3 שנים (כמובן אם שידרוגים קלים במידת הצורך) אז מה אתם אומרים?? תודה רבה, ניר
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ASUS N55SF ואני מרבה להשתמש בו כאשר אני על המיטה... להבנתי, ממש לא בריא להשתמש בו כאשר הוא נמצא על הברכיים או מעל "האיזור הרגיש, אך אין לי ממש ברירה לפעמים.. הבנתי שיש כל מיני משטחי קירור ואחרים שמיועדים לכך וחוסמים את הקרינה שפולט המחשב... אשמח לשמוע המלצה על אחד כזה או אחר.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בע"ה מחשב נייד ואני מעוניין לקנות לו משטח קירור. אני מחפש משהו שיהיה דק [באיזור הסנטימטר] ושיש זול [100-120 שקל] ורצוי שיהיה בגודל של כל המחשב[15.6"]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את ה n55sf של אסוס.. הבעיה היא שאם אני מפעיל משחק בשעות הפנאי הוא פולט חום כמו גנרטור בחברת החשמל.. אשמח להמלצה לכמה משטחים טובים שמקררים חיה כזאת. בסביבות 100-200 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי Dell XPS 13 עם כרטיס מסך geforce 9400 המחשב מתחמם מאוד, בעיקר באזור השמאלי שמתחת למסך חשבתי לקנות משטח קירור שיקרר, בדגש על אזור זה חשבתי על המשטח הזה Arctic Cooling ARCTIC NC Black Laptop Cooler http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 המאווררים שלו מכוונים לאזור שמתחת למסך ככה שנראה לי שהוא יהיה הכי יעיל לא? וגם המחיר שלו נמוך.. מה אתם אומרים? יש פתרונות יותר יעילים? אולי כדאי לקנות משטח מלא? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מחפש משטח קרור לנייד שלי toshiba a200 10w notbook חיפשתי קצת בebay אבל יש הרבה ואני לא יודע איזה כדאי אם אפשר המלצה ..דרך אגב המחשב לא מתחמם או משהו והיו כאלה שאמרו שאני בכלל לא צריך ..אבל אני רוצה להריץ עלו משחקים אז בשביל להיות בטוח..
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אז אפשר להעביר במידה ולא. אני מחפש כרטיס מתאם שמתחבר ל-pcie במחשב, ונותן כניסת expresscard (כמו במחשבים ניידים). מצאתי את זה: http://www.amtron.com/reader/pcie101.htm אבל אני מחפש משהו שאפשר לקנות בארץ. מישהו מכיר כזה מתאם?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, האם קיים מתאם למחשב נייד עם יציאות USB 3? הכוונה בעצם כמו כרטיס PCI עם יציאות USB 3 למחשב בנייד שיציאות הUSB שלו הן רק USB 2.0.עדיפות כמובן למתאם קטן ולא מסורבל אם קיים... תודה גל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני בשלבי הרכבת מחשב, הזמנתי כבר את כל החלקים, אך חסרים לי רק קירור למעבד וזיכרונות. התקציב שלי לשני מוצרים אלו הוא עד 680 ש"ח. זה המפרט, אנא עיזרו לי למצוא קירור למעבד וזיכרונות (4G 1333/1600) להשלמת הפאזל. מה מומלץ במסגרת התקציב שציינתי? מעבד Intel Core i5-750 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כונן קשיח Western Digital WD5000AAKS כרטיס גרפי Connect 3D ATI RADEON HD4870 1GB GDDR5 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח CoolMaster eXtreme Power Plus 500W תודה לכם
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מיועד לשימושיים כלליים ביותר (אינטרנט וכד') תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נטבוק, המטרות העיקריות הן אינטרנט ואופיס. מתכנן לקחת אותו לטיולים בחו"ל כך שחשוב שיהיה קל (לכל היותר 1.5 ק"ג), וכן להרצאות וכו', וגם כמחשב שני בבית. לא מתכנן לצפות בו בסרטים/סדרות וגם לא לשם משחקים, אבל כן מתכנן לראות איתו סרטונים קצרים באינטרנט (יוטיוב וכו'). בנוסף אני מצלם הרבה, כך שרצוי שיהיה אפשר להפעיל עליו פוטושופ (אלמנטס), וגם קבצי RAW (שהם יחסית גדולים). התקציב - 2000 ש"ח. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ 12-13 אינטש לאימי. המחשב אמור להיות לשימוש של סקייפ, אינטרנט, מיילים וכו'. לא יותר מזה. לכן אני מעוניין לקנות לה מחשב זול (לא צריך משהו חזק) אבל אמין. אין לי בעיה לקנות לה את המחשב בארצות הברית (שם הבנתי הרבה יותר זול). על איזה מחשב הייתם ממליצים? תודה,
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה אני יוצא עוד מעט להפלגה של כמה חודשים ואני מחפש נטבוק עד 2500 ש"ח משהו איכותי שלא נתקע אם מריצים עליו שניי אפליקציות במקביל, אם יש כאלה שמסוגלים גם להריץ משחקים זה עלהכיפאק. לא משחקים יותר מידי כבדים אבל אם אפשר אז מה-טוב... אני אשמח על כל תגובה בתודה מראש, עומר...
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכם. לפני מספר ימים חיפשתי כאן לפטופ לאחותי בתקציב של 3000 ש"ח. לא כל כך הצלחנו למצוא משהו שיתאים לדרישות, אז היום לקחתי אותה לראות נטבוקים כדי לראות אם מפריע לה גודל המסך, פריסת המקלדת וכו'. בקיצור, נטבוק זה כרגע האופציה המובילה. כתבתי בתקציב 2000 ש"ח כי אני יודע שהמחירים של רובם היום נעים בין 1900 ל-2200 ש"ח, וזה בסדר. הבעיה כרגע היא המגוון הרב שיש בשוק ואני פשוט לא יודע על מה להמליץ לה. מאחר ורוב רובם של המחשבים באים עם אותו מעבד, אותה כמות זיכרון בערך, אותו גודל של הארדיסק בערך... זו משימה מאוד קשה. הדרישות היחידות שלנו הן שהמסך לא יהיה קטן מ10 אינטש ושאולי אולי אולי אולי אם אפשר יהיה בעתיד להריץ פוטושופ או דומה ברמה סבירה שמאפשרת להשתמש זה יעזור, אם כי ברור לנו…
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש נטבוק קטן ונייד לצורך אינטרנט אופיס וסרטים. חשוב מאוד שיהיה בעל בטריה חזקה ( כמו סדרת הeee למשל), מסך טוב ומעבד נורמלי להרצת סרטים דרך הhd וגם בstreaming מהאינטרנט בלי שיתקע. כמובן שיהיה קל משקל בלי צורך בתוספת של בטריה מכבידה מאחורה. תקציב 1500-1800 במקס. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש נטבוק להורים - בעיקר לגלישה ב WIFI וקריאת ספרים אלקטרוניים גודל מסך - רצוי כ 7-8 אינצ' לא יותר מ 10 אינצ'. חייב להיות מט ולא מבריק אורך חיי סוללה - מקסימלי, סוללה ניתנת להחלפה מערכת הפעלה - ללא (אני מחפש ספציפית מחשב ללא מערכת הפעלה) תקציב - עד כ 1500 שקל, רצוי כמה שפחות
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי צריך נטבוק ללימודים לאופיס ואינטרנט בלבד. התקציב העומד לרשותו הוא עד 1700 ש"ח בלבד. אם בכל זאת אתם רואים משהו שלדעתכם שווה את החריגה אז תחרגו עד 2000 מקסימום(ננסה גם להוריד את המחיר בחנות). אשמח לקבל עצות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצות על נטבוק טוב ללימודים. עדיפות למסך 11.6 או 12, ולא 10. שמתי עין בינתיים על לנובו S12 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4153121 אסוס Eee Pc 1101HA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110116 אסוס Eee Pc S101 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110110 האם תוכלו לעזור לי לבחור מבין אלו, ולהמליץ לי על אחד מהם? או אפילו להמליץ לי על נטבוק אחר שלא ציינתי. תודה ויום טוב...
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היי חבר'ה כבר הרבה זמן אני מחפש מחשב קטן שאוכל לשים בתיק צד שלי מצורפת תמונה (ושמתי גם את הדל שלי 15 אינץ' להשוואה): http://www.cue.co.il/i/cue-3mr5ps8h54.jpg מאז CES חשבתי לקנות את ה VAIO P יש לו עיצוב מהמם, הוא קל מאוד לעומת נטבוקים אחרים, ויש לו גם אחלה ביצועים הבעיה היחידה איתו היא המחיר.. 900 פאקינג דולר! עכשיו יש לי שותף עסקי שטס לארה"ב במהלך מרץ ושאל אותי אם אני רוצה שהוא יקנה לי משהו, ישר חשבתי על ה P. ההשתתפות שלי תהיה חצי מהמחיר, דהיינו 450$ השאלה אם שווה לקנות אותו בהתחשב בזה שזה עולה יל רק 450$ או שעדיף לי לקחת נטבוקים אחרים שעולים פחות עכשיו כמו שאמרתי ה2 שיקולים שלי שבגללם אהבת…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-