עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Niv Shiker,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב גיימינג במחיר של עד 5000 שח , אחרי הרבה חיפושים מצאתי את שני הדגמים האלו ומתלבט מאוד ביניהם אשמח לייעוץ ופתוח להצעות למרות שזה הכי הטוב שמצאתי

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by Proww,

שלום חברים אני צריך בבקשה עזרה בקניית מחשב נייד ואני לא יודע איזה לקנות. מחשב נייד לצורך לימודים, גודל מסך 15.6 ושיהיה חד. תקציב עד 2000. תודה מראש חברים, זה קצת דחוף

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by Nimrod Weinberg,

אני מעוניין בהמלצות למחשב שיהיה מחובר באופן קבוע לטלוויזיה. תקציב - 2,000 ש"ח דרישות - HTPC עם כרטיס גרפי התומך ב4k60Hz יציאת HDMI 2.0b (לצורך תמיכה בHDR). כונן קשיח מהיר בסביבות ה250GB. אין צורך שיגיע עם וינדוס (ארוץ עם לינוקס כנראה) ואני די אדיש לגודל הפיסי של המארז, אבל חשוב שיהיה שוכב. מקווה שהפרמטרים האלה יאפשרו השקעה גדולה יותר בSPECS. אני לא מבין במערכות קירור שונות אבל שקט יהיה בונוס. הסתכלתי על NUCים למיניהם אבל יכול להיות שאני משלם שם גם על הגודל שכאמור אני אדיש אליו. קניה מחו"ל היא אפשרות אם אפשר לקנות משהו שווה יותר באותו תקציב. יש המלצות?

4. Started by Albetron,

1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח, אך אני מוכן לחרוג במקרה שרכיבים מסויימים לא ייכנסו. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי, אבל לא מאמין שניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב?גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 בעיקר ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסך " 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? high end. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  5. לגרפיקה ותלת מימד , כלומר, עבודה על תוכנות כמו 3dsmax maya וכד' , אין לי מושג קלוש אם לקחת amd או intel איזה כרטיס מסך מומלץ אקיצר אין לי שמן של מוסך , אה התקציב עומד עד 6000 ש"ח לא כולל מסך . אשמח מאוד לתגובתכם אוהד.

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by Bon bon,

אני בדילמה ... יש לי מחשב כבן 4 שנים אבל טוב, אני משתמש בו כדי לשחק ב fortnite וגם לתכנות והוא סוחב טוב.. אבל ישלי בעיה כאשר אני משחק וגם פותח OBS ועושה RECORD אז ברזולוציות נורמאליות הGPU עולה ל 100 אחוז ו CPU בערך 90. והתוכנת הקלטה פשוט מקליטה זוועה. השאלה אם כדאי לי לשדרג נגיד רק את הכרטיס מסך או כבר ליקנות מחשב חדש ? ואם כן אז איזה ? העדיפות היא כמובן לא לבזבז עכשיו יותר מידי כסף ... אבל אם זה אומר שעוד שנה אצתרך בכל מיקרה להחליף את המחשב אז אין לי בעיה עכשיו להשקיע במחשב חדש. המחשב שלי כרגע : מעבד + מאוורר Intel I5 3470 3.2Ghz + Shagon ARC-118 SV Ball לוח אם Gigabte GA-B75M-D3V צו…

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  7. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש נייד נוח לעבודה על שרטוטים - בעיקר CAD - עם תלת מימד אבל אדריכלי/תעשייתי ולא למשחקים עתירי גרפיקה. צריך להריץ Autocad כמו שצריך, ורצוי שיהיה קל ונוח. רצוי עם כונן SSD למערכת ההפעלה. תקציב - עד 5K אבל גמיש אם יש סיבה מוצדקת. גודל מסך - 15.6 (או דומה). אשמח להמלצות.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  8. http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=DV5-1190&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=17&aff=Zap〈=HE או http://www.gamaoffice.co.il/products/119119 או http://www.gamaoffice.co.il/products/109392 אם אפשר דירוג (1,2,3) אם אפשר, איך אני יודע איזה מעבד נחשב חזק יותר? מתקדם יותר? יש לי אפשרות לרכוש ישר מהיבואן, ואני מחפש משהו שיעלה לי מהיבואן בסביבות ה3600-4000 שקל, השאלה אם מחשב שנמכר בחנות ועולה 5500, אצל היבואן יעלה בסביבות ה4000~. אני מחפש מחשב למטרות אינטרנט, עבודה עם קבצים גדולים, מחשב חזק עם WIFI חזק, אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק בתקציב הזה, בידיעה שאני רוכש ישירות מהיבואן ואקבל מחיר טוב. אני צריך לתת דגם מדוייק בכדי לקבל את המחיר שלו, ומאחר ואני לא רוצה לשגע את הבנאדם שרוכ…

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by Sharks,

שלום! רציתי לקנות מחשב נייד בטווח מחירים של 6000-6500... יותר בנוי למולטימידיה וקצת בשביל המשחקים.. אני צריך שיש בו 60 GB HD או יותר אבל חשוב שיהיה 7200RPM מעבד core dou, solo will do... או turion sound card איכותי והשאר לא כל כך חשוב(חשוב אבל פחות) אודה לכם אם תעזרו לי... מאוד.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by mikamar2,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5500 שקל. המחשב מיועד לעבודה , לרישומים , מוזיקה וכו'. אם אפשר קישורים לחנויות או המלצות על מחשבים ניידים בסכום הזה.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by heart hunter,

היי!!!!!!!!!!!!! :yelclap: אני מתכנן לקנות מחשב טוב למשחקים (לא כולל מסך, יש לי כבר)... ויש לי בערך 3000 ש"ח לשים עליו... קראתי את ההודעות בפורמים וראיתי מפרטים נורא טובים... אבל כל המפרטים הם של AMD.... ואני חשבתיח לקנות INTEL.......... אני טועה בכך שאני רוצה דווקא אינטל?... בבקשה תעזרו לי ותנו לי מפרט טוב כולל כל רכיבי המחשב חוץ ממסך...... תודה לכל המגיבים להודעה...

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by Ksapy,

צריך את חוות דעתכם למפרט מבוסס אינטל - הקנייה מ KSP: Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1450 AA8-DuraMAX (925), S-775 790 DDR II 533 - 512MB A-DATA * 2 700 PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1020 MAXTOR - 200GB (8MB) SATA DiamondMax 10 700 NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 290 HEC Compucase CI-6A21 400W 395 Logitech® Cordless Desktop® EX 100 260 סה"כ 5605 שקל.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  13. http://www.siz.co.il/up/owctwjykfxyc.jpg http://www.siz.co.il/up/nfmykzmzdomw.jpg אודה לכם אם תתנו תשובות מהירות אם צריך לשנות שם משהו. תודה רבה ושבת שלום , אסף.

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  14. אני מחפש מחשב עם מסך 12-14 אינץ' שיהיה כמה שיותר קל משקל התקציב פחות חשוב. עד 700 גרם יש חיה כזאת ?

15. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש תוכנה שכאשר אלחץ DOUBLE CLICK על המשטח, אז תפעל פונקציה מסויימת או כאשר אלחץ עם 2 אצבעות (ביחד) על המשטח אז תפעל פונקציה אחרת. עריכה: הבנתי שקוראים לאופציה הזו synaptics. השאלה אם צריך חומרה ייעודית לזה. יש לי נייד MSI EX 400. תודה לעונים. עריכה: הסתדרתי! התקנתי Synaptics! ממליץ לכולם להתקין!

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by almogas,

בקיצור... אני מוכר את המחשב שלי (פרטים למטה), המחיר הוא 800 שקל... זה ממש ממש דחוף כי אני רוצה לקנות מחשב חדש... יש אפשרות לרדת במחיר... מי שרציני שיכתוב לי... (אם יש לכם הצעות למחשב חדש 3000-4000 שקל תתנו לי מפרט בבקשה... [רק מחשב]) תודה... Motherboard CPU Type Intel Celeron II, 533 MHz (8 x 67) Motherboard Chipset VIA VT82C693A Apollo Pro133 System Memory 128 MB (PC133 SDRAM) BIOS Type Award Modular (03/07/00) Video Adapter NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro 3D Accelerator nVIDIA RIVA TNT2 M64 Monitor Hansol 710A(+)/710E [17" CRT] Multimedia Audio Adapter Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card Storage IDE Controller Primary IDE controller (dual fifo) IDE …

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by .AloN,

אהלן, מתכנן טיול לארה"ב בעוד כחודש וזה נראה לי כהזדמנות טובה לקניית נייד. התקציב הוא כ600$ עד 650$, להלן הפירוט: * מטרות המחשב? עבודה כללית כעקרון - בעיקר אינטרנט ואופיס. כן חשוב שהמחשב יוכל להציג סרטי HD ללא בעיות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15", מאוד מעדיף מאט אבל זה לא דיל ברייקר. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח שיהיה numpad אבל לא קריטי. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB מינימום. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להי…

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  18. שלום לכולם, זקוק לעזרתכם עם מפרט לשימוש ביתי\חצי משרדי... 1. מה התקציב המקסימלי? 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה, עריכה (לעיתים רחוקות), צפיה בסרטים, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אפטר, וורד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פיפא, COD וכד'... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות לכל היותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  19. Started by BlackDiablo,

CPU: AMD Athlon64 4200+ 90nm Dual-Core Toledo Motherboard: DFI LanParty nForce 4 Ultra-D Memory: Mushkin RedLine 2x512MB DDR 500Mhz Video Card: BFG Geforce 7800 GTX OC 256MB GDDR3 Hard Disk: Western Digital 120GB SATA II Case: Antec Super LanBoy Aluminium Case Power Supply: OCZ PowerStream 520W CPU Cooler: XP-120 + 120mm Fan אני קונה חלק מארה"ב וחלק בארץ אני מזמין הכל בימים הקרובים מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by jjjimmmy,

אהלן, יש לי שאלה בנוגע למחשב נייד (כמובן..). הדגם הוא Dell XPS 15z הוא בחנויות של BUG בארץ, ואני תוהה אם לקנות אותו או אם יש לו חסרונות שכדאי לחשוב עליהם או שיש חלופה יותר טובה לדגם הזה. בגדול - אני לא מוגבל בתקציב, התקרה היא כנראה 10 אלף שקל, ככה שזה לא משנה שהוא עולה 7.5. מה שחשוב לי במחשב זה זמן סוללה, עיבוד גרפי סביר, ומשקל\נוחות נשיאה. חוץ מזה חשוב שהוא יהיה חזק, אבל המחשב הזה מראה בבירור לפי המפרט שהוא חזק מספיק יחסית לכל מחשב אחר... יש המלצות? חוות דעת משימוש אישי? אני ממש אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by avivz,

???צריך עזרה דחופה יש לי עד מחר להחליט מה מבניהם השימושים שלי הם מחשב שירוץ חלק וקצת משחקים פוטשופ ופרימיר של אדובי תודה מראש MSI: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...63&CatCode=315 HP: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...50&CatCode=315

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  22. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (CS FIFA12), צפיה בסרטים * גודל המסך? עד 16'' בהתאם למשקל * משקל רצוי? 2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות עבודה של אינטרנט ואופיס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות אמינה ל3 שנים לאו דווקא בינלאומית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התקציב הוא 3500 שקל ואפשרות חריגה של 500 שקלים נוספים תודה רבה לעוזרים ! דור.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by natu,

מתלבט בין 2 המחשבים הנ"ל: מפרט הDELL: Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) 1 Year Basic Service Plan 500GB SATA Hard Drive (7200RPM) 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz 14.0” High Definition (720p) LED Display with TrueLife™ and Camera 8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) ATI Mobility Radeon HD 5450 1GB 56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery Standard Keyboard High Definition Audio 2.0 Dell Wireless 1520 802.11n Half Mini-Card Black Chainlink לנובו: Intel Core i7-620M Processor (2.66-3.33GHz, 4MB L3, 1066MHz FSB) Genuine Windows 7 Home Premium 64 12.1" WXGA LE…

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by barak678,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed, Football Manager, FIFA וחדשים יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900 - אפשרות להחלפה בעתיד -לאילו הגדרות גר…

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by Kfir2,

אני צריך מפרט לשרת חזק, עד 6000 ש"ח. ציוד היקפי: אל פסק (ללא ציוד היקפי אחר). דברים חשובים: הרבה מקום בדיסק הקשיח. הנה מפרט שאני הכנתי תגידו מה אפשר לשפר:

• 7 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים