עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by andrei21,

חבר מרכיב מחשב וזה המפרט שהוא הגיע אליו בנתיים: (מטרות: מחשב כללי וגיימינג פשוט) SeaSonic 520W S12II-520 Retail Gigabyte Z77M-D3H Intel Core i5 3470 Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 Corsair XMS 8GB DDR3 1600MHz CL11 -זה לא משנה ששהסטיק זכרון 8 גיגה יחיד? -האם כדאי להשקיע עוד 100-200 שח למעבד i5 יותר טוב, בתנאי שתהיה תוספת ביצועים במשחקים? או שאתם ממליצים core i7? אודה לכם מאוד להמלצות\שינויים\חסכון\דעות בנושאים אחרים ....

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  2. מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤525 לוח אם: ASUS M2N-E ¤526 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL ¤685 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ¤499 מארז: A-TOP X-BLADE BLACK w/o PSU ¤330 ספק כוח: FSP 350W NOISE KILLER - ACTIVE PFC : FSP350-60THAP ¤160 קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 7310 LIGHT FOR AMD S754/939/AM2 - SILENT PRODUCT LINE ¤65 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 אני רוצה לישון בלילה עם המחשב אבל כדי שאני אחלוק איתו דבר כל כך אינטימי הוא צריך להיות שקט (במנוחה) תשחקו עם המחיר של המארז + ספק כדי למצוא לי שקטים ואם הם …

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by benz89,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בגדול אינטרנט ואופיס, כי זה בעיקר מה שצריך ללימודים אבל חוץ מזה צפיה בסרטים וספורט, ומשחקים קלים יחסית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני לא יודע בדיוק עדיפות שלא יהיה גדול מדי או קטן מדי קשה לי להגדיר ממש * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שלא יהיה כב…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  4. אהלן. כמה הערכות גסות: לרוב אם מישהו קונה מחשב עם ביצועים בינוניים-גבוהים, הוא יהיה מסוגל לשחק משחקים חדשים על ההגדרות הכי גבוהות עם 30FPS ומעלה, לזמן מוגבל, עד שאחרי כמה שנים יוצאים משחקים חדשים שכבדים עליו. קניית מחשב בכפול כסף מהנ"ל, לא מקנה פי 2 זמן לשחק במשחקים במקס' עם 30FPS ומעלה. היא מקנה פחות. וקניית מחשב בחצי מהכסף של המחשב הראשון, לא מקנה חצי מהזמן, אלא פחות. (אם המחשב מספיק חלש אי אפשר להריץ משחקים חדשים על מקס', גם אם המחשב חדש) כלומר יש הוצאה ותדירות קנייה מסויימת שמקנה את ההחזר הכי טוב - למה אנשים אי פעם מוציאים יותר כסף על זה? כלומר, לקנות כרטיס מסך ב 2000-2500 ש"ח במקום 1000-1200, מעבד ב1200~ ולא ב 700-800~, וכו'. עומד להם כשהם רואים 70FPS בfraps ולא 40?…

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  5. Started by taltola,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 crysis3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם…

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by mor_anter,

לדוד שלי הוא מתעסק עם תוכנות כבדות מאווד וגם תוכנות גרפיות יש לו כבר מסך וציוד הקפי אז רק מחשב עם מעבד חזק מאוד לא לאוברקלוק אלא לביצועים טובים וגם כרטיס מסך שהיה חזק מאווד אז תפציצו בהצעות(שהיה מחנות אמינה) אפשרות לחרוג טיפה ברוך השם לא חסר לו כסף טפו טפו טפו!!!

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  7. אחד המחשבים הישנים שלי שבק חיים. מכיוון שהלוח אם הישן היה סוקט 478 עלי להחליף את כל הרכיבים בכותרת. הרכיבים החדשים ייכנסו לבינתיים למחשב אחר (קצת פחות ישן) ועוד כחצי שנה שנה כאשר מחשב זה ישודרג ברצוני להשתמש בהם על מנת לבנות HTPC. כך שהשימושים לכרגע הם אינטרנט, סרטים ( גם 1080p על LCD 40 אינטצ'), ומשחקים ודגש גדול על שקט. אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף אבל אשמח מאוד אם ירוצו בו משחקים חדשים לא חייב על ההגדרות הגבוהות ביותר. אני זקוק למאורר על למעבד איך אין צורך לאחד נפרד, מה שמגיע באריזה מספיק כרגע אלא אם כן ניתן להשיג בדיוק באותו המחיר מעבד + מאורר נפרד. על הרכיבים להיות שקטים ככל האפשר וחסכוניים בחשמל מכיוון שכפי שאמרתי עליהם להיכנס בעתיד למארדז HTPC קטן ושקט. רצוי לא לנצל…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by paradoxx,

שלום לכולם! כנראה שבערך 400 שקל יתקזזו לבד בסוף החודש בעקבות ירידת המחירים... יש כאן מפרט עם די הרבה שטויות, שאני ממש לא רוצה לוותר עליהם.. מה אתם אומרים על המפרט בכלל? מה הייתם ממליצים לשנות? ¤1,450.00 DFI LAN PARTY UT NF590 SLI-m2R/G for AM2לוח אם: מעבד: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT 35W ¤2,310.00 זכרון: PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048 MB DUAL CHANNEL ¤1,200.00 כרטיס מסך: SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS VIVO RETAIL ¤1,125.00 צורב: NEC ND-4551 LABELFLASH WHITE/BLACK ¤295.00 מארז: Thermaltake Shark VA7000 Black ¤880.00 ספק: Thermaltake W0019 Silent 480W W/LED PFC BLACK ¤560.00 קירור: Thermaltake BigWater SE 12cm ¤555.00 סה"כ: 8375 ¤ סה"כ מזומ…

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  9. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות -9000 שקלים. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים,צפיה בסרטיי HD. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך,רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?מקלדת ועכבר לא צריך 5.האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?ממש לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא משנה לי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?כרטיס קול 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב במידה מסויימת לא ביג דיל 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? מתוכנן OC מהחברה TMS 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשח…

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  10. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב לגיימינג תחרותי + מסך. גודל המסך נתון לבחירתכם (אני עדיין משתמש ב 17 אינצ' כך שכל גודל מבחינתי יהיה שיפור.) להל"ן הפרטים: . מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? משחקי רשת כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Microsoft visual studio, eclipse CDT - לשימוש מזדמן ( לצורך לימודים.) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Unreal Tournament (2004 and 3) , Counter-Strike source -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 14 תגובות
    • 884 צפיות
  11. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - תכני HD ,משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - אופן שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך LCD עוד לא נקנה אבל כנראה FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - למשחקים הכי כבדים וחדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות במיוחד 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  12. AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX ABIT AN8 ULTRA SAMSUNG DDR 512MB 400mhz LEADTEK WinFast APX6600 TD 128MB PCI-EXPRESS \ X800GTO2 Sunbeam Transformer BLACK FSP ATX-300PA 300W 24/20pin SATA ------------------------------------------------------ התקציב שלי 3000-3700 כאשר אני משתדל שיהיה כמה שיותר זול כי יש לי רק 3000 ואני יצטרך לבקש הלוואות מהורים עכשיו המחשב למשחקים כבדים (פה ושם עיצוב תמונות) אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך (המעבד הזה הוא E6 נכון ?) חשוב מאוד האיכות של המשחקים,עם 6600TD אפשר להגיע ל6600GT נכון? אבל עם X800GTO2 מגיעים לX850XT PE...עכשיו אני לא יודע מתי הכרטיס GTO2 יגיע לארץ וכמה הוא יעלה... הורדתי סטיק אחד של 512 …

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  13. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בנוניים (Dota2, HEROES, GTA, CS:S, וכו' + סרטים 720p. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כדאי שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף 500GB, לא משנה סוג * כונן CD/DVD? צורב? כן, לאו דווקא צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תקציב: עד 2500 ש"ח,…

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  14. ככה יש ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה VISTA יש לי שני המחיצות: (C (System ו- D כונן ריק-רגיל, שניהם בפורמט NTFS כונן C יש 44.8GB כונן D יש 25.2GB אני רוצה לאחד את כונן D ל- C ז"א שיהיה ביחד בזמן עבודה בויסטה (לא מבוט) 70GB מבלי שזה יהרוס את המערכת, זה אפשרי? ד"א אני עובד עם Acronis,

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by Niv Shiker,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב גיימינג במחיר של עד 5000 שח , אחרי הרבה חיפושים מצאתי את שני הדגמים האלו ומתלבט מאוד ביניהם אשמח לייעוץ ופתוח להצעות למרות שזה הכי הטוב שמצאתי

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  16. שלום לכל המשתמשים היקרים, בניתי מפרט למחשב שאני רוצה לרכוש בתקציב של כ-13,500 ש"ח. ובכן את המפרט בדקתי פעמים רבות ונתנתי לאנשים לשפר אותו. לבסוף אחרי שהוא כבר עבר בערך חמש שידרוגים והוא ממש איך שאומרים מנצל כל שקל הוא באמת נראה מפרט מקצועי. אך יש כמה דברים שאני לא כ"כ בטוח בהם, למשל הספק כוח לפי דעתי יקר מידי, לפי דעתי במחיר הזה צריך מעבד יותר טוב (E6700). קיצר הנה המפרט: אשמח מאוד אם תציעו לי מה לשפר ולהפוך את המפרט הזה לעוד יותר טוב. לכל ה"חובבנים" והלא מבינים בבקשה לא לנסות להיות גאונים כי חבל להרוס. תודה מראש, אלי.

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by Proww,

שלום חברים אני צריך בבקשה עזרה בקניית מחשב נייד ואני לא יודע איזה לקנות. מחשב נייד לצורך לימודים, גודל מסך 15.6 ושיהיה חד. תקציב עד 2000. תודה מראש חברים, זה קצת דחוף

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  18. ללא מסך מקלדת ועכבר חשוב לי השקט במחשב מארז גדול חשוב וספק איכותי כרטיס מסך יש לי כבר HD 4350 מתכנן להוסיף אותו משחקים אני משחק ברמה בינונית לא משתגע אם אפשר אז כרטיס מסך טוב וזול ככה אני לא אצטרך להתעסק עם החומרה של המחשב חנות מעודפת זיג זג מחשבים קרוב אליי http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php

19. אשמח לחוות דעתכם, מחשב לילד לטובת משחקים, בעיקר משחקי רשת + פיפ"א חדשים וכד'. תקציב - 3.5K מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+ 200 ש"ח 2..מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - fifa 12 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)/Samsung s23a950d LED -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. …

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש מחשב למטרות של צפייה בסרטים ב HD, עבודות וורד וכ'ו גלישה באינטרנט על כן אני מחפש מחשב שיכלול את הקונפיגורציה הבאה: 1. 4 גיגה זכרון 2. מעבד אינטל - כמה שיותר חדש יותר טוב... 3. יציאת HD. 4.מסך בגודל 15.4-14 5.אחריות לשנתיים... 6.מערכת הפעלה כלולה.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by nakE,

מכירים את האתר TSM ? - זה אתה בטיחותי ? חוץ מזה, זה מחשב טוב ? בעיקרון אני רוצה להריץ משחקים על איכות טובה והרבה FPS , משחק בעיקר CSGO ו PUBG מעבדים: AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2) - מבצע בקניית מחשב חדש ! כמות: 1 - מחיר: ₪ 589 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 277 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 391 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! כמות: 1 - מחיר: ₪ 339 כונני SSD: Gigabyte SSD 240GB 2.5" SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 142 כוננים קשיחים: Toshiba HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 3.5" P300 HIGH-PER…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by Adir88,

שלום אני צריך מפרט למחשב שישב בסלון וישמש להקרנת סרטים לטלויזיה FULLHD (כמובן ב HDMI). כ"כ המחשב יתחבר למערכת 5.1. המחשב יתחבר לרשת קווית, אין צורך בכרטיס רשת אלחוטי. המארז לא חייב להיות HTPC מכיוון שהמחשב ישב בתוך מזנון. חשוב שיריץ את כל סירטים חלק בלי הגבלות חומרה למינהם. כמה ששיותר שקט (כמובן במסגרת התקציב). הרדיסק 500GB. חשוב שיהיה שלט נוח לשימוש ל MC ו XBMC. ניתן לחרוג בכמה מאות בודדים אם זה רכיבים שמשתלמים בהרבה מבחינת עלות\תועלת. בנוסף יש לי שאלה לגבי כרטיס טלויזיה. כמה עולה בערך כרטיס טלויזיה סטנדרטי וכמה מסובכת הקלטה ממיר HOT בהשוואה לHOT מגג'יק? תודה רבה לעוזרים =)

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by vladk,

אני מחפש לקנות מחשב שישמש לעבודה משרדית אבל עם תוכנות כבדות, כמו Autocad ודומיו. השאלה היא עד כמה חשוב במקרים כאלה כרטיס המסך? כבר ראיתי מקרים שמחשבים עם 1500MB RAM לא סחבו טוב ואמרו לי שזה בגלל הרטיס מסך. אז מה דעתכם? איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? והאם יש הבדל בין מעבד AMD לאינטל במקרה הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by elidoronline,

אני רוצה לציין שאני לא איזה גיימר כבד אני סך הכל מתכוון לשחק משחקי mmorpg.open world מסויימים כמו Blade and soul Revelation online . Bless . ffxv ומשחקים דומים ואני לא בטוח שאני צריך מחשב חיה מי יודע מה בשביל זה אז אם אפשר קצת עזרה בבניה של המחשב ולא חייב לנצל אלא אם כן יש צורך

25. Started by chenc,

מה אתם אומרים על המפרטים האלה (מישהו מכיר גם את המחשבים כי לא רק המפרט היבש חשוב...)? http://www.ctm.co.il/product.asp?id=691 http://www.yhf-tech.com/scripts/prodView.asp?idproduct=32 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1612 תודה לכל מי שיעזור לי!

דיונים חדשים בפורומים