ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
מיועד לגלישה באינטרנט - אופיס- משחקי פלאש פשוטים... לא דברים כבדים ללא מסך כמובן תודה
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מפרט למשחקים עד 2200 שח כשמסך וציוד הקפי יש לי וגם כרטיס מסך יש לי 6600GT AGP שיהיה AMD עדיףף לא צריך ספק כוח לא צריך צורב ולא צריך מארז
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט עד 2500 (בלי מסכך) למחשב לשימוש ביתי שלא תהייה לו בעיה עם הויסטה, אמיול, או סבבה ושיריץ לי משחקים במצב טוב עד שנה לפחות. האם עדיף מחשב אינטל סלרון או amd בהתאם לדרישות שלי?
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב עד 2500 שקל. המחשב מיועד בעיקר למשחקים. יש לי כבר כרטיס מסך (9500 GT עם 1 גיגה זיכרון) והארד דיסק (320 GB), אני לא צריך ציוד הקפי. במחשב אני צריך שיהיה 4 GB זיכרון. בנוסף אני צריך הרכבה של המחשב. תודה, לירון.
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שיכלול מעבד זיכרון 4GB מארז ספק כח לוח אם משהו בסגנון של ASUS P5Q או יותר טוב דיסק קשיח 1TB כרטיס מסך יש לי כבר 4870 512MB אז אין צורך...
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי במחשב הקיים רכיבים טובים : כרטיס מסך + קול +רשת+ HARDISCK וכו' טובים וחדשים מחפש בעיקר לוח אם ומעבד חדשים (בטח שגם CASE חדש לפי הגודל) אבל אמרו לי כבר כמה אנשים שכדאי לי לקנות מחשב שלם חדש ולהחליף רכיבים לפי מה ששווה יותר (מהישנים שלי...) אשמח לקבל דעתכם / הצעות תודה ואחלה שבת עמית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מפרט ב 3K יש ברשותי ציוד היקפי (עכבר מקלדת ומסך) ללא חריגות עם צורב DVD בעיקרון למשחקים
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב חדש עד 3,200 ש"ח. מחשב מבוסס INTEL. כולל מסך LCD 17'. כולל מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב DVD ומארז. המחשב מיועד בגדול לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים וקצת משחקים עד כמה שאפשר. עם דגש על 2GB זכרון פנימי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב חדש בעיקר לשימוש למשחק סימולאטור טיסה (FSXׂ) עד 3.5K ללא ציוד הקפי וללא מסך תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? עד K3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות עד 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? משחקים ,בעיקר סימולאטור טיס (FSX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב FSX . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר אבל לא בדברים שלא שווים חיסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום. אני יודע שבפוטושופ ולייטרום מהירות מעבד זה חשוב. באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: סימס פול אייץ' די 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא …
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב (כולל מסך) עד 3000 ש"ח שיהיה בעיקר לעבודה משרדית.. תודה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב עד 3000 ש"ח לא כולל מסך אין צורך ב OC עדיף שיהיה שקט אבל לא חובה אני רוצה לקנות מחברת KSP כי אני גר בנהריה ויש שם סניף קרוב. המחשב הוא בעיקר לעבודה משרדית אבל אם ניתן להוסיף כרטיס מסך חזק , תוסיפו ! :> תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט של מחשב בתקציב של 3000 ש"ח - לא יותר לא כולל מסך וציוד הקיפי (מקלדת רמקולים עכבר ) השימושים הם אינטרנט ואופיס בלבד, האם כדאי AMD בתקציב הזה? איזה מפרט הייתם ממליצים לי?
-
- 12 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מחפש מחשב חדש, ללא מסך ורמקולים, לצרכים ביתיים בסיסיים.
-
- 14 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הי. אני מחפש מפרט עד 3000 ש"ח ללא מסך המחשב אינו מיועד למשחקים כך שאפשר כרטיס מסך OB להוזלת עלויות מעדיף דיסק SATA זיכרון 512MB תודה
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט שישמש אותי בעיקר למשחקים, עריכות וידאו וליום יום.. התקציב הוא עד 3000.. רזולוציית המסך היא 1024 *1208 אני רוצה שתהיה את האפשרות גם לראות HD במחשב ושאוכל לחבר אותו גם לטלויזיה.. ואם אפשר להמליץ לי על חנות באיזור נתניה זה יהיה מעולה!! תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה בן משפחה ביקש ממני לחקור את עניין המחשב, הוא רצה בהתחלה מחשב נייד עד 3000 שקל, לא בדקתי ממש את המחשבים הנידיים, אבל נראה לי אפשר להשיג הרבה יותר במחשב PC במחיר הזה. המחשב צריך להיות בסיסי, כרטיס מסך שיכול להריץ משחק כמו SIMS2, כרטיס קול עדיף שיהיה מובנה, מסך... אינטרנט. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה בOFFICE של מיקרוסופט ופעם ב... משחק. דיסק קשיח, אני אקח בין 80-120 GB.. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מפרט עד 3000 שקל.. משהו בסגנון הזה .. http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=225172 הבנתי ש- ZED לא משהו ... משהו בסגון הזה מעבד Q זכרון 4G ולוח אם טוב .. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב כמה מפרטים אבל לא הלך לי אשמח לקבל פה הצעות -ללא הארד דיסק -ללא כוננים -ללא ציוד היקפי -כרטיס מסך בינוני+חובה (7600GT לפחות) -מעבדי intel dual core E4300 ומעלה
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
מחשב נטו.. ללא מסך או כל ציוד היקפי... *חזק למשחקים... כרגע לא לחוץ על ה DX10 במילא התמיכה בדור הנוכחי לא משהו.. אז כרטיס מסך חזק, זיכרונות 2G כנראה אני אלך על קינגסטון אבל תמליצו לי אתם מה לקחת... ספק כוח חזק.. מארז טוב והכל.. סומך עליכם! תודה.
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שיהיה טוב למשחקים אם כרטיס מסך 6600GT בלי מסך בלי רמקולים ובלי מקלדת ובלי עכבר העדפה שיהיה אינטל מעבד והלוח אם יהיה ASUS שהמעבד יהיה מעל 2.4 העדפה ל 2.9 שיהיה 1024 זיכרון 160 גיגה
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הי אני מחפש מחשב שישמש אותי להריץ visual studio 2003,2005.2008 sql_server 2000,2005 אני מפתח ואלו התוכנות איתם אי עובד ביום יום חוץ מזה אני מתעניין בעריכה של וידאו בעיקר מעוניין באפשרות לחבר PS למחשב ולהקליט קטעים שלי משחק אני לא צריך מקלדת עכבר ומסך תודה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מחפש מפרט עד 4,500 ש"ח למשחקים,גרפיקה (בעיקר) ואינטרנט, אני לא יכול לחרוג מהמחיר (אפשרי בכמה שקלים), כולל הכל (מסך, מקלדת, רמקולים, הכל..).
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך מה טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? זקוק למעבד חזק וכמות זיכרון משמעותית 8GB לפחות. ושעל הלוח תיהיה האפשרות להרחיב ל 16. המחשב משמש לפיתוח תוכנות ועיבוד מוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כבדות עיקריות הן visual studio ,photoshop,cubase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-