עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. סבא שלי הולך לשדרג את המחשב הישן שלו ורוצה לקנות חדש , אני צריך מפרט כזה לא יקר עם הארד 20 ג'יג מארז ATX רגיל ואת כל השאר , סבא שלי לא הולך לעשות OC והמחשב מיועד לגלישה באינטרנט וקצת למשחקים ,מוזיקה אולי .

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  2. המחשב מיועד בעיקר לעבודה על תוכנת Solid Works (כסטודנט) ומשחקים (מכל הסוגים). אין צורך בציוד היקפי. הרכבתי משהו בנתיים, לא סגור לגביי המארז - מחפש משהו שקט יחסית... מעבד: AMD Athlon X4 640 2.9Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪521 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN ALL in 1 כמות: 1 - מחיר: ₪80 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪343 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪316 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪279 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪310 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoin…

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  3. אהלן! המחשב שאני מחפש מיועד עבורי ואני סטודנט ככה שאני לא משחק (לא שאני לא רוצה, פשוט אין לי זמן), אבל סרטים אינטרנט, תכנות ואופיס. ממש צנוע בסה"כ יש לי כ. מסך FX-5200 מהמחשב הישן שאני משתמש בו רק עבור הTVOUT אז מה כדאי? משהו על טהרת הD-805 או 3500+ או משהו אחר? הייתי רוצה 1GB זיכרון ולוח אם מינימלי ואמין - אני לא מתכוון לעשות OC חשוב לי שהעסק לא ירעיש כי כנראה זה יהיה בחדר שינה (מה לעשות..) דיסק של 160 . הצעות?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  4. Started by liiight,

בלי אביזרים נלווים (בלי מסך, מקלדת, עכבר וכו'). שיהיה מספיק חזק לתמוך בVISTA עתידית. ממש לא מחשב למשחקים או משהו כזה. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 591 צפיות
  5. כמובן מדובר בAMD וכל השאר אתם תציאו

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  6. שלום לכולם, אני עומד בפני קניה של מחשב חדש והייתי רוצה לדעת מה קורה בשוק כיום ובעצם על איזו כמות כסף אני צריך לחשוב. אני צריך מחשב חזק לעבודה בתלת-מימד בMAYA ותוכנות דומות ובנוסף מחשב שיוכל להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. אני אעבוד על מסך 22 אינץ' כאשר יש סיכוי שבעתיד אשדרג ל24 אינץ' ככה שהכרטיס מסך וכל השאר צריכים להיות מסוגלים להתמודד עם זה בצורה טובה מאוד. אני לא צריך מסך ו/או ציוד היקפי אחר (רמקולים, מקלדת, עכבר). מה שאני כן צריך זה: 1. מעבד I7. מכמה מאמרים וכו' שקראתי זה פשוט המעבד האידיאלי כיום לעבודה עם מאיה וכו'. 2. צריך שיהיה לו כרטיס קול סביר עד טוב כדי שאוכל לחבר אותו לרסיבר חיצוני. 3. אני לא הולך לעשות OC אבל המחשב יהיה בחדר השינה ככה שאני מעדיף שיהיה שקט…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  7. שלום לכולם. רציתי לבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לעבודה בתלת מימד, בעיקר בתוכנה 3D Studio Max 9 במסגרת תקציב על 7000 ש"ח גג. אני משתמש בזוג מסכי CRT 17 אינטצ'. למי שתוהה מדוע אינני עובר ל- LCD רחב התשובה פשוטה: כדי להגיע לשטח העבודה של זוג מסכי 17 במסך LCD יחיד ובאיכות תצוגה סבירה, נדרשת ממני הוצאה כספית גבוהה מאוד שאיננה משתלמת לי כלכלית ואיכותית. בתהליך הרינדור כמעט את כל כולה של העבודה עושה המעבד, בזמן שאת תהליך העבודה השוטפת בתוכנה מריץ הכרטיס מסך. התוכנה יודעת להשתמש בריבוי ליבות, בטכנולוגית 64Bit ובנפחי ראם גבוהים. אשמח לשמוע ממכם בהקדם האפשרי, אני מעוניין לקנות את המחשב ולהתחיל לעבוד.

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by Barnaff,

היי, אני מחפש לקנות מחשב חדש ואשמח לקבל את עזרתכם בבנית המפרט שלו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500-700 בשביל ההרכבה והמערכת הפעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (פיתוח , גרפיקה, 3D) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshaop, 3dmax, flash, פיתוח ב directX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo3, sc2, guildwars 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

9. שלום לפורום, אחותי לומדת באוניברסיטה ועובדת כרגע, והיא צריכה בשביל עבודתה ולימודיה מחשב חדש לעבודה עם טקסטים וגם אינטרנט בעיקר,כמו כן אני מעוניין שהמחשב יהיה לשימוש כללי - לא למשחקי 3D מטורפים,אלא בשביל וידאו,קבצי שמע (חשוב) ובכלל דברים יום-יומיים כאלה. אני די מעוניין שהמחשב יהיה איכותי ושיחזיק כמה שנים טובות. כמו כן רצוי שהמחשב יהיה שקט (לא שקט יותר מדי,אבל שפשוט יהיה נעים לעבוד עליו). אני מעוניין גם במסך דק של 19 אינץ' - הלכתי על Samsung 940B,ראיתי עליו מלא ביקורות מצוינות בnewegg.. אבל אם יש לכם השגות בעניין ,תרגישו חופשי להמליץ משהו אחר. אני זקוק גם לחלקים היקפיים - שיהיו נוחים לעבודה,רמקולים טובים אבל לא מערכת קולנוע ביתית,כי היא מוגבלת במקום,אז משהו טוב (עם סיגל …

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  10. שלום לכול המומחים, אני מחפש מפרט מחשב עבור עבודתי ועבור משחקים לזמני הפנוי. אין לי צורך בציוד הקפי, כיום המחשב שלי מחובר למסך CRT ולמסך LCD 32". מחפש מארז שקט וטוב, קיבלתי המלצה על ה-P182 של antec. כרטיס מסך מצויין גם בראיה לעתיד וזכרון 4 גיגה (שאם איני טועה מצריך מערכת הפעלה של 64ביט) בעבודתי אני מרבה להשתמש במכונות וירטואליות, בעיקר בסביבת VMWARE כאשר אני מריץ שניים עד שלושה מכונות במקביל וזה "קצת" מכביד על המחשב שלי. אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש...

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 1500, ועדיף פחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרון עבודה משרדית, אך גם משחקים קלילים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - מארז 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? נושא הקירור ק…

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  12. ללא ציוד היקפי כמו עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך, צורב [כבר יש] אני רוצה מחשב חזק ומהיר בעיקר, שיוכל גם להריץ משחקים בלי בעיות, אך יותר דגש על עבודה משרדית אינטנסיבית. תודה :-)

• 15 תגובות
    • 962 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין להזמין מחשב עבור אבי. המחשב מיועד לשימוש משרדי/כללי ובנוסף לעריכת תמונות ווידאו ביתיים. אשמח לקבל רעיונות :-) תודה ענקית מראש!​ 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכת תמונות + וידאו ביתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ידוע על תוכנות ספציפיות מידי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

14. אני מנסה לקנות מחשב זול יחסית לאופיס ואינטרנט בלבד. חשוב שיהיה מחלקים סבירים (וספק סביר) שיחזיק הרבה זמן. מה דעתכם על המפרט הזה? (KSP) : Pentium 4 3.0Ghz, s775, 1MB (531) 380 1 380 945GZM-S2 s775 Conroe, DDRII533, VGA, PCI-E 360 1 360 512MB Kingston 220 1 220 Deskstar 80GB SATA II 240 1 240 DVD±RW GSA-H12 x18 Beige 175 1 175 HJA-7610 MIDI 500W Max Beige 180 1 180 PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) 170 1 170 Cordless Desktop EX 110 210 1 210 Total price + system assemly 2035 ¤ for payments 12 X 194 ¤

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  15. הי חבר'ה, אני מחפש מחשב אשר אני מייעד אותו לעבודה משרדית. התקציב שלי הוא:1500 גמיש לא כולל מסך מה דעתכם על המפרט הזה: פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 3800 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 לוח אם SocketAM2 - NVIDIA GeForce 6100 - Gigabyte A-M61VME-S2/ ALBATRON KM61S/ Foxconn 6100K8MARS - 3Y Warranty 350 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 דיסק קשיח 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD800JD - 3Y Warranty 250 צורב DVDRW BLACK LG H42N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY 185 כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם 0 כרטיס קול …

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  16. שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. הוא רוצה לקנות מחשב לעצמו... המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. אין תקציב, אבל כמובן אל תתפרעו כי לא צריך. הקו המנחה זה לא ללכת על חלקים שנחשבים זבל'ה כדי שייצא זול, אבל גם לא ללכת על חלקים יקרים שאין צורך בהם. כמה שיעלה יעלה - כמובן שכמה שפחות יותר טוב. צריך את כל החלקים - מסך 17/19 אינץ', רמקולים, מקלדת, עכבר, מארז + החלקים בפנים…

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by raviv1989,

1. מה התקציב המקסימאלי? לא מתכוון לחסוך, כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית , אינטרנט , אופיס ולראות סרטים באיכות הכי טובה מהמחשב לטלוויזיה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מאמין fhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב -לא לגרפיקה, כמו שציינתי רק רוצה לראות סרטים בטלוויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - חשוב מאוד השקט, לא מעוניין במחשב שירעיש בזמן הלימודים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 83 תגובות
    • 12.4k צפיות
  18. אני יודע שאני רוצה i7 , 8 או 16 ג'יגה ראם כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI, SSD קטן למערכת הפעלה מארז איכותי (אם קיים מארז עם מערכת כלשהי נגד אבק, או מארז שיותר נוח לנקות אותו מאבק) מערכת קירור כלשהי, השקט חשוב מ1 עד 10 בערך 6. אני משחק משחקים פעם ב... המחשב מיועד למשחק פוקר מאסיבי, כרגע יש לי נייד של אסוס i5 מחשב פצצה תכלס, שמקרטע כשאני משחק מעל 9 שולחנות במקביל, וכשאני משחק מעל 15 זה נהיה סבל רציני. המטרה שלי היא שהמחשב לא ייתקע בכלל ויהיה כמה שיותר מהיר, מתכוון להשקיע בין 5 ל7 אלף שקל. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי אני מחפש מפרט מחשב לעבודה משרדית בתקציב של 1500-2000 לא כולל ציוד היקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים) המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, סרטים ומוזיקה. לא יותר מזה. א-ו-ל-י כמה משחקים ממש פשוטים. נכנסתי לשרשור של המפרטים המומלצים ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ עכשיו, יש לי כמה שאלות לגבי המפרט הזה. 1. המעבד (הראשון) רשום כ-3800 dual core...אני מניח שהכוונה היא ל-1.9 כפול ליבה ככה שביחד זה 3.8, תקנו אותי אם אני טועה האם באמת מחשב שהייעוד שלו הוא לעבודה משרדית צריך מעבד כזה? לדעתי אפילו 3 ג'יגהרץ יספיק, וגם זה בהגזמה. יש לי מחשב לעריכת סאונד עם מעבד במהירות 2.66 והוא מחזיק מעולה... אז חשבתי ללכת על המפרט עם המעבד הקצת פחות טוב כי גם הוא יס…

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  20. שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. הוא רוצה לקנות מחשב לעצמו... המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. אין תקציב, אבל כמובן אל תתפרעו כי לא צריך. הקו המנחה זה לא ללכת על חלקים שנחשבים זבל'ה כדי שייצא זול, אבל גם לא ללכת על חלקים יקרים שאין צורך בהם. כמה שיעלה יעלה - כמובן שכמה שפחות יותר טוב. צריך את כל החלקים - מסך 17/19 אינץ', רמקולים, מקלדת, עכבר, מארז + החלקים בפנים…

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by ReDragon710,

היי, מחפש מחשב לעבודה עם סוני ווגאס (תכני HD) שיעבוד טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העיקר שיעבוד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם עריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  22. Started by jgrab,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית+ עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכי…

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  23. שלום רב. מחפש מפרט עד 2000 שקל לעבודה באינטרנט , מסמכים וקצת ממש משחקים. אם אפשר מפרט בKSP אז יותר טוב. הכי חשוב שיהיה שקט. בלי מסך המחשב יקנה מ KSP תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכל המומחים, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים כבדים ועבודה שוטפת באופיס ושאר התוכנות הפופולאריות. המחשב אמור להחזיק 5 שנים ללא שדרוג ולכן המחיר הגבוה שאני מוכן לשלם. לא יבוצע בו OC. דרוש לי מסך 19 אינץ' מינימום ושיהיה ממש טוב. הייתי שמח לקבל מספר אפשרויות למסכים מומלצים (אפשרי גם ווייד סקרין). באופציית המעבד הייתי רוצה לקבל הצעות רק של אינטל. אין לי כוונה לרכוש שני כרטיסי מסך ולהתקינם במקביל או משהו כזה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  25. מחפש מחשב לעבודות גרפיקה, בעיקר פוטושופ וקצת 3D. אבל: * המחשב יושב בחדר ולכן הוא צריך להיות שקט. * קטן יחסית (אולי אפילו מהמחשבים הקטנים). * בעל אפשרויות שדרוג (זיכרון, HD וכרטיס מסך). * שיתמוך ב-MAC ו-VISTA שיבואו עלינו לטובה... הכי חשוב שיהיה בעל "אורך חיים" מקסימאלי - כלומר בנוי ממוצרים אמינים שיחזיקו לאורך זמן. תודה!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.