עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימושים בסיסיים (אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס) עם מסך בגודל 15 אינץ במחיר המינימלי (1000-1500 שח) שייתן לי ביצועים מספקים (פתיחת כמה טאבים במקביל ועבודה עם כמה מסמכי וורד). אם תוספת של כמה מאות במחיר תיתן לי שדרוג רציני וכדאי, אני יכול להתגמש. לא חובה שתהיה מערכת הפעלה כלולה. על איזה דגם אתם ממליצים? תודה רבה! גיא

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  2. שלום לכולם , מחר אני מזמין מחשב שעיקר העבודה איתו תהיה משחקים ועריכת ווידאו. חשוב לציין שאני לא קונה AMD מכל סוג שהוא והזיכרון חייב להיות 1 ג'יגה. המחשב לא יעבור OVERCLOCK כך שלגבי הזיכרונות אין צורך למשהו מיוחד רק שיהיו עם תזמונים סבירים. אז ככה : PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz 1100 ¤ 1 EPOX 4PDA5+ 680 ¤ 1 - מגיע עם באנדל עשיר במיוחד ותומך בכל מה שצריך מבחינתי. OCZ 400mhz DDR 512MB +HS 685 ¤ 2 WD 80/7200 SATA 8MB 480 ¤ 1 ALBATRON FX5900XTV 1175 ¤ 1 - כולל VIVO LITEON DVDX16 210 ¤ 1 LITEON 52X32X52 240 ¤ 1 כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless 350 ¤ 1 ENERMAX 350W PS 370 ¤ 1 MICROSOFT EXPLORER WIRELESS 220 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6255 אני מ…

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by rafi533,

שלום, אני לא מבין גדול, אבל רוצה מחשב גיימינג חזק שיתן לי להנות ממשחקים באיכות טובה וחלקה. חשבתי ללכת על מחשב i5 וכרטיס מסך gtx1060... 1. האם יש אתרים בחו"ל שכדאי לקנות מהם רכיבים? (ראיתי נניח את הכרטיס מסך gtx1060 זול משמעותית באמזון מאשר באייבורי) 2. האם יש מקומות ששווה לבדוק ביום שני (סייבר מונדיי)? 3. מקום אחר בארץ? אין לי בעיה להרכיב את המחשב לבד. אשמח להמלצות.

4. Started by avraham711,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?:5000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? עדיף שלא שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו')במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. כל החדשים COD GTA V שיצא פרוטוטייפ 2 שיצא וכו...באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? אם זה יהיה משתלם אז טוב*מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?*מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהים. אם יהיה משתלם אז בכיף ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך ש…

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by ramkaro,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by dj_horse,

אני מתלבט בין 2 דגמים שמצאתי שנראים לי מעניינים. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912677&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13731 איזה מה 2 מומלץ?

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  7. שלום לכולם, אני צריך המלצה ללפטופ לחבר שלי, שימושים עיקריים: - windows 7 - פיתוח בסביבת visual studio 2010 - הרצת sql server express - הרצת IIS 7.5 - כמובן אופיס, אינטרנט מסך 15.6 - הוא לא מתכוון להתנייד יותר מידי. התוכנות שציינתי דורשות למיטב ידיעתי בעיקר זיכרון ומעבד. אשמח לדגמים מעניינים. ושאלה קטנה שלא קשורה, יש סיבה מדוע אין דגמים של 14.1" עם מעבד חזק (core i7 או i5) ? בכלל נראה כאילו הדגמים שמתחת ל- 15.6 נכחדים... תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by שמעון 17,

שלום, יש לי 4000 שקל ואני רצה לקנות מחשב חדש חזק אז עם אתם יכולים לתת לי את המחשב הכי טוב למחיר הזה .. תודה לכול מי שיעזור לי ...

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by valera199309,

שלום לפני כמה ימים קניתי לפטופ מסוג HP DV6-2130EJ הבעיה שאני לא מצליח למצוא דרייבר מעודכן לכרטיס חיפשתי באתר של נוידיה אפילו כתבתי להם מכתב אבל הם שלחו אותי לאתר היצרן אבל באתר היצרן הדרייבר האחרון הוא 188.7 וראיתי שיש כבר 197.6 בגלל הדרייבר אני לא יכול לשחק בשום משחק אז עם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אז תעזרו בבקשה כי אני כבר לא יודע מה לעשות

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  10. היי. צריך מפרט להריץ משחקים לא ממש כבדים אבל שיתמכו ב-4K וירוצו על FPS טוב, כמו World of Tanks. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Tanks. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך המלצה למסך שתומך ברזולוציית 4K וכמו…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  11. אהלן. כמה הערכות גסות: לרוב אם מישהו קונה מחשב עם ביצועים בינוניים-גבוהים, הוא יהיה מסוגל לשחק משחקים חדשים על ההגדרות הכי גבוהות עם 30FPS ומעלה, לזמן מוגבל, עד שאחרי כמה שנים יוצאים משחקים חדשים שכבדים עליו. קניית מחשב בכפול כסף מהנ"ל, לא מקנה פי 2 זמן לשחק במשחקים במקס' עם 30FPS ומעלה. היא מקנה פחות. וקניית מחשב בחצי מהכסף של המחשב הראשון, לא מקנה חצי מהזמן, אלא פחות. (אם המחשב מספיק חלש אי אפשר להריץ משחקים חדשים על מקס', גם אם המחשב חדש) כלומר יש הוצאה ותדירות קנייה מסויימת שמקנה את ההחזר הכי טוב - למה אנשים אי פעם מוציאים יותר כסף על זה? כלומר, לקנות כרטיס מסך ב 2000-2500 ש"ח במקום 1000-1200, מעבד ב1200~ ולא ב 700-800~, וכו'. עומד להם כשהם רואים 70FPS בfraps ולא 40?…

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  12. Started by t-anim,

ראיתי שזה חצי מחיר מבארץ, השאלה היא מה אני עושה בנושא העברית על המקשים? צריך לקנות מדבקות ולהדביק לבד? יש דרך מקצועית לעשות את זה? עריכה: משווק בכלל בארץ sony vaio c?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  13. [CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,AGP Pro,1394,Dual DDR,S-ATA,Intel LAN,USB 2) [ ¤ 815.01 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 ] 2 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 724.64 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM BenQ 16/48 Retail [ ¤ 252.73 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Optorite DD0203 4/2.4/12//24/10/40 DVD±RW [ ¤ 849.09 ] 1 Power Supplies : Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [ ¤ 332.6 ] …

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by g@s,

* מטרות המחשב? אינטרנט אופיס * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB איכותי * כונן Bluray? לא כונן רגיל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה איכותית

15. מבקש עזרה במפרט מחשב בחנות שנמצאת בראשון. עדיף מKSP. עדיפות להכי זול שיש, רק למטרת אינטרנט וסרטים. עדיפות למחשב שיכיל טכנולוגיות חדשות ולא ישנות. SATA2, DDR2, PCI-EXPRESS, למטרת שידרוג עתידי.. (אם ישדרגו אי פעם). וכמובן עדיף מעבד כפול ליבה. כרטיס זיכרון לא צריך יותר מ512. חשוב צורב DVD. אפשר כרטיס מסך משולב. תקציב: 1000 שקל, פלוס מינוס - ללא מסך, מקלדת עכבר ורמקולים. וגם לא צריך הארדיסק! צירפתי תמונה עם המפרט שבניתי באתר שלהם אתם יכולים לשנות\להוסיף [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 879 צפיות
  16. היי לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב, אבל לא גאון הדור בחומרה, הייתי מעוניין לקבל ייעוץ על המפרט הבא: המפרט נלקח מאייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=295&CatCode=1 כמו שאתם רואים יש אפשרות לתוספות, אם אתם ממליצים על תוספות מסויימות בבקשה תרשמו... בעיקרון אני לא נעול עליו, זו רק נראת הצעה טובה, הקטע שאני לא מבין לעומק בחומרה ואין לי מושג אם החלקים טובים... אם המפרט לא משהו, הייתי מודה למי שיביא לי מפרט אחר לא יותר מ-3600 ש"ח, ועדיף שיכלול מסך... בעיקרון אני צריך מחשב טוב, עבדתי הרבה בשביל הכסף ואני לא רוצה להתאכזב... אני לא אחד שמשחק יותר מידי במשחקים וזה, אבל אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל משחקים כבדים טוב.. שירוץ מהר וחלק... נ.ב: אם מישהו יודע אי…

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  17. היי, קניתי בעבר Lifebook AH530, והייתי מאוד מרוצה - כמחשב נייד שרוב הזמן הוא תחנת עבודה המחוברת למסך ומקלדת עשה את העבודה מצויין. השאלה אם כדאי להמשיך ולקנות את הדגם הבא שנראה יותר מתקדם וקל: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 (אגב, מישהו יודע מה המחיר הסופי אצלהם?) לשים בו SSD ועוד 4 GB RAM, והחיים יפים? שאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: פיתוח, הרצת מכונות וירטואליות (קלות), צפייה בסרטים, משחקי אינדי (קלים ביותר). * גודל מסך? 13", לשימוש ביתי בעיקר (מסך מבריק?) * רזולוציית המסך? HD מספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 1.5-1.6 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשי…

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  18. אם אפשר מאזור הדרום זה יהיה נהדר אבל כולם עושים משלוחים אז זה לא עד כדי כך קריטי. הנייד הוא לילדה בת 13 והשימושים הם בהתאם (אני בטוח שאני לא צריך לפרט...) בכל מקרה לא למשחקים. ראיתי כאן המלצות ל G550 או G530 או ל-CQ61 שנראים סבבה אבל רציתי לדעת אולי יש דברים אחרים יותר טובים במחיר טוב (מותר לקוות לא?). אגב, אין כאן דרישות מיוחדות ודי הכל הולך, כלומר זה יכול ליהיות נטבוק או לאפטופ, 15.4 או 12.1. אני מניח שמחשב קל יותר יהיה עדיף כי בכל זאת... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  19. שלום. אני מעוניין לקבל קצת אינפורמצייה והמלצות לגבי מספר פריטים למחשב - ספק כוח - OCZ PS 520W ATX POWERSTREAM. איך הוא? והאם לא עדיף לקחת ספק בעל עוצמה דומה של חברת ENERMAX ? אני מחפש מאוורר 120 מ"מ למארז, חשוב לי שיהיה שקט מאד אמין ואיכותי, המליצו לי על "Thermaltake Smart Case Fan Blue LED-120mm" ואמרו לי שהוא שקט מאד משום שהוא מבוסס על מייסבים כדוריים, מה דעתכם עליו? אני מעוניין לרכוש מחשב מבוסס AMD (כנראה מסוג אטלון) בעיקר עבור משחקים כבדים, סימולטורים, אקשן, אסטרטגייה.... המליצו לי על כרטיס מסך "GIGABYTE X800XL 256MB PCI-E" מה דעתכם? הבנתי שהוא שקט מאד בגלל גוף הקירור הפאסיבי שלו, האם הקירור הזה מספיק טוב גם לימים החמים של הקיץ והחמסינים שלנו כשאין מזגן בבית? על א…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  20. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב לגיימינג תחרותי + מסך. גודל המסך נתון לבחירתכם (אני עדיין משתמש ב 17 אינצ' כך שכל גודל מבחינתי יהיה שיפור.) להל"ן הפרטים: . מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? משחקי רשת כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Microsoft visual studio, eclipse CDT - לשימוש מזדמן ( לצורך לימודים.) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Unreal Tournament (2004 and 3) , Counter-Strike source -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 14 תגובות
    • 879 צפיות
  21. אז קודם כל אני רוצה מחשב שיריץ לי halflife2 בצורה בינונית ++ וחוץ מזה אני לא חושב שצריך לפרט יותר (בגדול רוצה להריץ כמה תוכנות במקביל אבל אם הן רצות על הפנטיום 733.. אז אני בטוח שירוצו על כל מחשב חדש אז בגדול אני מתכנן על פנטיום D 3 גיגההרץ +- (925) 512-1024 DDR 400-677 Mhz HDD 80-160 Gb לוח אם שבזה אני לא מבין כרטיס מסך שגם בזה אני לא כל כך מבין כל שאר הדברים הם אופציונליים מוכן לקבל דברים אוןבורד. כמה שיותר נמוך יותר טוב לא מחפש מותגים כמו כן ראיתי מפרט שעליו אני בונה את הכל מחפש משהו טיפה יותר זול.. ואם אפשר להתריע אותי אם משהו מסריח במפרט הזה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3067086 תודה מראש, דן.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  22. להלן הדגמים, לינקים למפרטים, וכמה מההבדלים הבולטים ששמתי לב אליהם: Lenovo 3000 N100 Duo 1.6Ghz http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2872 WiFi LAN Intel® 3945 a/b/g (מקורי של אינטל) קורא טביעות אצבע משולב FingerPrint אחריות- שנה. Dell Inspiron 6400 1.73Ghz http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3410&catcode=200 הזיכרון שמסופק רק 533MHz אחריות- 3 שנים (אני עדיין ממתין לתשובה מהמשווק לגבי מה כלול באחריות). LG F1-224DE Duo 1.73GHz http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3480&catcode=487 3 שנים אחריות (שנה- מלא. שנתיים- רק חלקים, כך שזה לא ממש אפקטיבי). הערה: ראיתי ביקורות מכל העולם לגבי הניידים הנ"ל, אך לא מצאתי ביקורות ל LG. אשמח להמלצו…

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by mor873,

שלום רכשתי מעבד I9 9900K האם הלוח הזה טוב : https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&path=100014_10000_10007&product_id=18187 מה מומלץ עד 1000 ש"ח שישאיר לי אופציה ל OC . קישורים עדיף מ TMS תודה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by orses,

אבא שלי החליט שהוא רוצה מחשב ב 5000 אם מדפסת אז אני צריך להוריד את הדרישות שלי אז בבקשה תרשימו לי מפרטים ב 4500 שח אם מסך 120 gb ו מעבד 2800 פנטיום או amd המפרט מעיוד למשחקים אפרופו amd בזמן האחרון שמעתי מאנשים שהם קראו כתבה שמשווה בין אה אמ די לי פנטיום וממש קוטלת את אה אמ די יש אמת בכתבה זו? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  25. במקור תכננתי לקנות מחשב ב4000 ש"ח, עם מעבד E8400, קירור סוס, זכרון 2GB, לוח אם Abit IP35-E, כ"מ HD4850וכו'. אבל לאחר כמה תובנות הבנתי שאני לא רוצה לקנות מחשב ב4000 ש"ח פשוט כי חבל לי. שוטטתי לי בFoxPc ומצאתי מערכות מחשבים מומלצות. הן מאוד מוזלות וממש טובות. http://foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=1&ParentID=0 בתחילה חשבתי לקנות את המערכת הזו רק ב2900 ש"ח!!: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1233 אבל גיליתי שבעוד 450 ש"ח אני יכול להחליף את הE7200 בE8400 ( ;D) עם AC 7 PRO, לקבל במקום 2GB זכרון 4GB, צורב יותר מהיר, ו.. ו.. זהו.. (;D) את המפרט אפשר למצוא כאן: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1242 עריכה: ביררתי של איזה חברה הזכרונות: G.Skill אז מה…

• 6 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.