ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי DELL XPS 1530 עם VISTA HOME הכול עבד מצויין הייתי מחבר את הלפטופ לLCD עם HDMI והכול עבד יופי רק שכל פעם הייתי צריך לשנות את הברירת מחדל לHDMI בשביל שהסאונד יבוא מהTV יום אחד זה פשוט לא נתן לי לשנות, רשם שהHDMI working ונתן לי לעשות TEST, ושמעו סאונד מהTV אבל לא נתן לי לעשות DEFULT, וגם לא נתן לעשות DISABLE לSIGMATEL אודיו. ניסיתי להוריד דריוורים הכי חדשיםR190517 ומאז זה מראה לי למטה איפה שהרמול איקס בתוך עיגול קטן ורושם Noaudio device installed כאשר אני נכנס לLEVELS של הסאונד בDEVICE MANAGER זה מראה שהכול פעיל כך גם בקונטרול פאנל, פשוט לא מפעיל כלום ולא מביא לי להיכנס להגדרות. ניסיתי גירסאות שונות של הדריברים. בדקתי גם בביוס אם הSOUND לא DIS…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעקבות קניה מוצלחת מאוד שביצעתי לפני חודשיים בעזרתם אני זקוק לעזרתם שוב. אני צריך מפרט למחשב לילדים בגילאים 6-10 שהשימושים שלו בעיקר אינטרנט ועבודות אופיס וכמו כן משחקים ברמה בסיסית פלוס.המחשב צריך להחזיק לפחות 6-7 שנים וצריך להיות עם אמינות גבוהה ועם ציוד היקפי כולל מסך+מקלדת+מדפסת. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך אבל לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים,משחקים בסיסיים פלוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב, עד 1600 ש"ח כולל מסך ( אני ידוע שזה קשה מאוד) בעיקרון המחשב רק לאינטרנט אז ככה שלא צריך זיכרון טוב ו כ.מסך טוב וכו'. סומך עליכם תודה
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד בעיקר לסלון עבור קולנוע ביתי וגלישה. XBMC , סטרימר וכול אתרי הVOD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור השפלה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב.…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה ביקשה את עזרתי ואני מבקש את עזרתכם 😃 היא עובדת בעיצוב גרפי דו מימדי וקיבלה את ההצעה הבאה: מארז ZALMAN MID TOWER Z3PLUS ספק ZALMAN ZM600-LXII 600WATT מעבד INTEL Core I7-9700 3.00hz 12M Tray מאוורר ZALMAN CNPS5X PERFORMA זכרונות Kingston HyperX Fury Black DDR4 16GM 2666Mhz HX426C16FB/16 כרטיס מסך PNY Quadro VCQP1000-PB 4GB DDR5 4xM.DP SSD Kingston 512GB KC600 צורב LG X24 KEYBOARD + MOUSE HP C2500 USB תכנת WINDOWS 10 HOME 64 מסך Samsung 24" LED S24D332H הרכבת מחשב שרות לשנה. סה"כ 6150 כולל מע"מ + 778 עבור אופיס. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה ב…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבניית מפרט עבור מחשב שישמש לעיבוד תמונות ומעט גיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד תמונות, ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב-MATLAB ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים FHD. -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מארז של טרמלטק וספק של אנרמקס חזק כמו כן יש לי כרטיס מסך גיטי 9800 שהוא גם סבבה והארד דיסק סמסונג F3 השאלה אם על הרכיבים האלה שווה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות חזקים או שפשוט כבר להחליף הכול (המעבד חלש והלוח דיי ישן והזכרונות הם DDR 2 ) השקט הוא קריטי ברמת 10
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שימוש: משחקים, אינטנרט , מוזיקה , ריבוי תוכנות(יעני הרבה תוכנות בעת ובעונה אחת) oc אולי בעתיד שיהיה טוב למינימום שנתיים! ושקט מאוד הנה המפרט שבניתי: מעבד AMD Athlon II X4 620 Box ₪522 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX620WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-M720-US3 ₪357 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GM720US3 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-4-4-15 Platinum ₪437 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2404K כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג טיפה את המחשב אני מחפש כרטיס מסך חדש ב 1000 שקל שיתן לי מקסימום ביצועים במשחקים כבדים ! AGP הארדיסק וזיכרון אני צריך ב 1000 שקל שניהם ביחד. הארדיסק SATA אם אפשר, וזיכרון DDR ולא 2 תודה לעוזרים ולא לחרוג מהתקציב , לא של כרטיס המסך ולא של השאר שוב תודה
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הנייד שלי מכיל זכרון שהוא DDR3 1066MHZ כרגע 3GB, אני רוצה להרחיב ל 4GB או יותר, אבל אני מוצא רק 1333MHZ לקנייה. אם אני לא טועה הלוח אם יכול ככה או ככה לקבל עד 800 ככה שזה לא אמור להיות בעיה. מה אומרים?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, זקוקה לעזרתכם, עובדת על אתרים- צריכה מחשב חזק ומהיר שלא יתקע בעת שימוש בהרבה חלונות במקביל 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 500 רק אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש "משרדי" חזק - שיריץ הרבה לשוניות אינטרנט במקביל / עבודה עם שרתי פרוקסי ושולחנות מרוחקים + Office, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
מיועד לשימושי HD ולמולטיטסקינג. יעבוד בסביבת ווינדוז 7. אמור להחזיק כ-5 שנים. חשוב שיהיה שקט ככל שניתן. המחשב יחובר ל LCD 46" ולרסיבר. אין צורך בכונן אופטי. (תתעלמו מהראוטר..) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב דל (קישור למטה) והציעו לי מהעבודה מחד אידיאלפד לנובו ללא עלות (קישור למטה). הייתי רוצה לדעת איזה מחשב כדאי לי לשמור לעצמי כלומר באיזה להשתמש. מבחינת מפרט הם ניראים לי כמעט זהים, אך העלות של הלנבו הרבה יותר גבוהה ואיני מבין למה ואם בכלל כדאי לי להחליף. אשמח לחוות דעת הדל ששייך לי- https://www.pc365.co.il/product-11316-Dell_Vostro_5468_VM_RD09_9853_ללא_מערכת_הפעלה_במלאי אידיאלפד לנובו שמציעים לי- http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917579
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד toshiba L450 16L אני מחפש נייד לשימוש בייתי , לא למשחקים ,בעיקר אינטרנט , סביר להניח אימיול , סרטים .... הצבתי לעצמי סכום של עד 3000 ש"ח.......השאלה אם זה באמת רלוונטי בסכום הזה למצוא משהו טוב קיבלתי הצעה לדגם הנ"ל ( 2800 שח) אני לא מכיר את הדגם ואשמח לשמוע חוות דעת תודה וערב טוב
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא בכל מחיר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, גלישה, אופיס סרטים וסדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב בעיקר מיועד לגלישה אינטנסיבית, הרבה טאבים פתוחים בכרום ביחד עם מוזיקה, לצפייה בסדרות וסרטים HD וקצת לתכנות עם התוכנה visual studio. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית…
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי. צריך מפרט להריץ משחקים לא ממש כבדים אבל שיתמכו ב-4K וירוצו על FPS טוב, כמו World of Tanks. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Tanks. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך המלצה למסך שתומך ברזולוציית 4K וכמו…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3000 לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש'ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וכבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo 3 / guild war 2 / starcraft 2 / league oflgends / Crysis] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 אינץ' והרזולוציה הטיבעית 1680 x 1050 - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מפרט למשחקים ב 7000 ללא ציוד מסך, צורב , כונן דיסקטים. ולשים דגש רב על שקט !!! אבל גם שלא היה רותח וכמובן שיריץ משחקים חלק.... לא צריך דיסק ק. יותר מ 120 .Gb תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מסך ''LCD 15 או של פרוויו או יותר טוב... AMD ATHLON XP MOBIL 2500+ FSB266 MHZ בעל מהירות שעון של 2GHZ לוח אם EPOX טוב לOC ו1024 RAM בלי כרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות(בתקווה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 17 אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימי…
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אם אפשר מאזור הדרום זה יהיה נהדר אבל כולם עושים משלוחים אז זה לא עד כדי כך קריטי. הנייד הוא לילדה בת 13 והשימושים הם בהתאם (אני בטוח שאני לא צריך לפרט...) בכל מקרה לא למשחקים. ראיתי כאן המלצות ל G550 או G530 או ל-CQ61 שנראים סבבה אבל רציתי לדעת אולי יש דברים אחרים יותר טובים במחיר טוב (מותר לקוות לא?). אגב, אין כאן דרישות מיוחדות ודי הכל הולך, כלומר זה יכול ליהיות נטבוק או לאפטופ, 15.4 או 12.1. אני מניח שמחשב קל יותר יהיה עדיף כי בכל זאת... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין סיבה מיוחד להשאיר כסף, אלה אם השינוי לא מהותי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1050*1680 * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שיעבוד טוב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק…
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקבל קצת אינפורמצייה והמלצות לגבי מספר פריטים למחשב - ספק כוח - OCZ PS 520W ATX POWERSTREAM. איך הוא? והאם לא עדיף לקחת ספק בעל עוצמה דומה של חברת ENERMAX ? אני מחפש מאוורר 120 מ"מ למארז, חשוב לי שיהיה שקט מאד אמין ואיכותי, המליצו לי על "Thermaltake Smart Case Fan Blue LED-120mm" ואמרו לי שהוא שקט מאד משום שהוא מבוסס על מייסבים כדוריים, מה דעתכם עליו? אני מעוניין לרכוש מחשב מבוסס AMD (כנראה מסוג אטלון) בעיקר עבור משחקים כבדים, סימולטורים, אקשן, אסטרטגייה.... המליצו לי על כרטיס מסך "GIGABYTE X800XL 256MB PCI-E" מה דעתכם? הבנתי שהוא שקט מאד בגלל גוף הקירור הפאסיבי שלו, האם הקירור הזה מספיק טוב גם לימים החמים של הקיץ והחמסינים שלנו כשאין מזגן בבית? על א…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מחשב ישמש למשחקים, אף שזה לא הדבר העיקרי, העיקרי זה עבודה כללית, אינטרנט, וכו, בUBUNTU, אני אעבוד עם VIRBOX, אז אם אפשר יותר מ4GB זיכרון, זה יהיה עדיף. 8 לדוגמא אני צריך: מסך, את כל המחשב,צורב, וסט מקלדת ועכבר(EX110 בבקשה) לא צריך רמקולים. אני נוטה במארז לכיון 690CM אהבתי אותו מאוד. והוא נחשב יותר איכותי מהאנטק 300. קירור שקט, סביר להניח שלא יהיה OC, ואם יהיה פצפון, שהמחשב יהיה שקט. אני רוצה את ה690CM כי אני לא רוצה מארז מצועצע, ואני רוצה אחד יפה. מסך: אני רוצה מסך 22", נוטה לכיון T220P, אף שאתם יכולים להמליץ על אחר אם בא לכם תודה רבה מתן
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הנה זה : Antec High Performance 1088 AMG AMD Athlon 64 3000+ 512K / L2 Cache s939 WINCHESTER ZALMAN CNPS7000-ALCU MSI K8N Neo4 Platinum nForce4Ultra - Retail GeIL Value Dual Channel PC3200 400MHz "GE1GB3200BDC" / 1GB 512MB x 2 CL2.5 -Retail Gigabyte ATI RADEON X800XL 256Mb 256Bit PCI EXPRESS "GV-RX80L256V" VIVO RETAIL Samsung 160GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Cache -Bulk Floppy Disk Drive 1.44MB / 3.5", White -BULK NEC "NEC-3540A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X White -BULK Genius " KB21E" Multimedia+Office HEB/ENG Black&Sliver Retail …
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-