ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אשמח לקבל הצעות למחשבים ניידים בגדלים של 14-15 אינץ' אין העדפה לחברה מסויימת, אם אפשרי עם Keypad אבל לא חובה, ומערכת Windows 7. המחשב ישמש לעבודה משרדית + אינטרנט בעיקר, עדיף מחשב שיהיה מספיק חזק גם לעוד מספר רב של שנים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
רציתי לקנות בהתחלה את המחשב הזה Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 6MB 95W 3.4Ghz Box, יחידות 1 ₪1562 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2330 Asus P8P67 EVO P67 CHIPSET Socket 1155 - מוצר חדש !, יחידות 1 ₪1126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2344 TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5, יחידות 1 ₪1850 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2279 Kingston Hyper X 4GB Kit DDR3 1600Mhz , יחידות 1 ₪543 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1784 vertex 3 pro יש לי ספק VX550W ומארז CM690 עכשיו אני חשבתי קצת ונראה לי שכדי לפתוח אותו לOC (אני לא יודע עם SB מתפקד טוב עם OC...) זה המפרט שחשבתי עליו Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1…
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום העברתי את המיפרט המוצע באתר למישחקים 2500 ש"ח לחנות מחשבים. אמרו לי שאין להם לוח אם עם סוקט 754 וחריץ PCI-EX לכן הם מציעים מעבד 939 3200 ATHLON 64B הם אומרים שאם אתפשר על AGPX8 ואקח לוח אם 754 אוכל לקחת סמפרון. מישהו יכול להסביר לי לגבי PCI-EX וAGPX8 ומה ההבדלים. חוץ מזה אני מבקש עצה מה לעשות (אני מעוניין לקנות אצלם בגלל השירות) תודה
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
עוד שבועיים אני מביא סוף סוף מחשב נייד של ACER ASPIRE 4741G מהונג קונג, והכרטיס מסך של המחשב לא כל כך חזק, בעיקרון יש לו GFORCE310, עכשיו ראיתי בפורום שמישהו ציין שיש אפשרות להחליף כרטיסי מסך למחשבים ניידים של ACER, אז אני רוצה לברר אם זה באמת נכון, או שאני פשוט יקנה דגם חזק יותר. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לקבל חוות דעת, הצעות ייעול והערות/הארות לגבי המפרט הבא: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1438 GIGABYTE GA-P35-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤566 LG LCD 22" L226WTQ 2ms DVI אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤1887 SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤611 LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤183 OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤746 THERMALTAKE MOZRT TX (SILVER+WINDOW) VE1000SWA w/o PSU אחריות: ללא. מחיר: ¤729 LOGITECH MEDI…
-
- 14 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אתם יוכלים לחסוך לי כסף איפשהו ? תגידו הספק יש מצב לספק שמחזיק תמערכת בפחות כסף ? כדי לשנות איזה משהו ? אולי לוח מעבד ? זיכרון ? כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe 470 מעבד - Intel Pentium Dual-Core E5300 Tray 320 לוח אם - Gigabyte GA-G31M-ES2L 240 זיכרון - G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ 330 *-כונן קשיח Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 300 SEASONIC 400W : SS-400ET 270
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל, שיהיה בו 512 זיכרון וכרטיס מסך סביר לא יותר... (רק לא MX!) שיהיה זול ואיכותי אפשר לחרוג מהמחיר כל עוד זה בשביל מוצרי חובה... ד"א כולל ציוד היקפי...
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם המחשב הזה https://ksp.co.il/?uin=36239&select=.268..271..1358..413..347..466. מתאים לצרכים שתיארתי בשאלון? בגדול, אם צריך לבחור לשפר רכיב אחד על חשבון האחר, מה הכי חשוב מבחינת מהירות העבודה של המחשב : המעבד, הזיכרונות או ה-SSD? או שלשימושים של המחשב הזה זה לא באמת משנה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחש…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מחשב מדליק! בדיוק מה שאני מחפש - לבן, דק, קל (1.3 ק"ג). רק חבל שבארץ מוכרים אותו בקונפיגורציה החלשה של Core i3 ולא כמו בחו"ל (i5).
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
מחפש מחשב שיהיה לי לתקופת הלימודים (4 שנים, שיתחילו בנובמבר) התקציב הוא 2500 בערך והשימוש הוא בעיקר משרדי (יש מחשב יותר רציני בבית) חשוב לי מאוד הנוחות של המקלדת, האחריות ותאימות לתקנים אלחוטיים. זמן הסוללה פחות קריטי אבל אם אפשר שיהיה לפחות 3 שעות בעבודה לא מאומצת. באינטרנט מצאתי את זה http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=2551 לא מכיר את החנות ולא את הדגם אבל זה נשמע לא רע בכלל ביחס למחיר משהו בסגנון או תגובות ספציפיות על הדגם הזה אם יש יתקבלו בברכה בנוסף, ראיתי במכירות הקבוצתיות באתרים כמו וואלהשופס ודומיו מחירים זולים יותר במכירות קבוצתיות וכו'. שווה בדיקה? למישהו יש נסיון עם האתרים האלה במחשבים ניידים?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, אופיס, אוטוקאד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב מבריק או מאט, רצוי מסך 14" ומטה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה ממושך ככל הניתן אבל לא תנאי קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כ…
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אני רוצה מארז יפה למחשב החדש שלי ....אני לא אוברקלוקר ולא איכפת לי מיתרונות כאלו אני רק רוצה מארז יפה שיהיה לו גם: 2 יציאות USB קידמיות ו3 יציאות אודיו קידמיות ורצוי גם שיהיה לו חלון שקוף בצד עד 400 שקל מקסימום .....חריגה בתקציב של גג עד 30 שקל עיזרו לי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב (5000-6000 ש"ח) ומתלבט האם ללכת על לוח אם אנפורס 3 (EPoX EP-8KDA3J או Gigabyte GA-K8NS) וכרטיס מסך Albatron GeForce 6800 או שלחכות ללוח אם Nforce4 ולקחת כרטיס מסך pci-e למשל Albatron 6600GT. בקיצור - ללכת על pci/agp או שלהוציא יותר כסף/לחכות יותר זמן ולבנות מערכת pci-e?
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אפתח בגילוי נאות- אני עובד בחנות G-Tech/ספיד מחשבים, ובחירת הרכיבים שלי מושפעת במידה מסוימת מהקומבינה שאני יכול לארגן לחלק זה או אחר. בתור התחלה, אני די סגור על הרכיבים הבאים: כונן קשיח Western Digital WD1601ABYS 160GB SATA2 16MB זיכרון Kingston 2X1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז כולל ספק JSP-TECH H-550D-F25 400W ומאוורר 25ס"מ קרור למעבד Cooler Master Hyper TX2 עכשיו יש לי 2 התלבטויות. אחת בנושא לוח האם: ל-Gigabyte GA-EP35-DS3 יש מערך וסתי מתח מרשים ביותר, ל-Abit IP35-E יש מערכת ייצוב מרשימה פחות, אבל היא מצוידת בהיטסינק. איזה מהם ייתן יותר יציבות באוברקלוק צנוע (10%-20% גג)? פיצ'רים אחרים ( RAID, הרבה USB, "תיל אש", E-SATA וכו') לא מ…
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני כנראה קונה נייד HP מסל 14 אינץ הוא מגיע עם סולל 6cell ניסיתי לקרוא בכל מני מקומות אבל לא הצלחתי להבין מה משפיע על הסוללה? מה אני יכול לעשות כדי לקבל יותר זמן מהסוללה? האם יש קשר למהירות המעבד על הסוללה? מה עם זכרון, האם זה משפיע? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וקצת עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי כבדים שיש היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במשחקים להכי גבוהות שיש 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! בהתאם להוראות: 1. תקציב מקסימלי 4,00 ש"ח 2. שימושים עיקריים יהיו משחקים כמו פיפא ופרו, לא סימולציות עתירות גרפיקה, וצפייה בסרטי HD 3. צריך מסך, שיהיה טוב ויריץ HD 4. צריך מה שצריך... 5. שיהיה שקט בסביבות ה7 6. לא מיועד אוברקלוק 7. לא צריך מערכת הפעלה או אופיס. כן צריך הרכבה בחנות 8. איזור השרון, רצוי רעננה/כפר-סבא 9. לא 10. כדאי להשאיר אופציה לשדרוג עתידי שוב תודה מראש על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל לא חשוב, אבל בעיקר תוכנות כבדות של עריכה גרפית וותמונות. צריך מארז טוב! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג ותוכנות לעריכת תמונות של ADOBE ובעתיד עוד תוכנות לעריכות מקצועיות של תמונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו לאחרונה. CALL OF DUTY,BATTLEFIELD,GTA. משחקי תפקידים ברשת למיניהם. -מהי הרזולוציה ה…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד Netbook עד 13.3" ולא פחות מ- 12.1". דרישות מינימליות: מעבד: Dual Core זיכרון: 2GB דיסק קשיח: 320GB לפחות יציאות: 3xUSB לפחות, HDMI, קורא כרטיסים, אוזניות מצלמה + מיקרופון מובנה * סוללה רגילה (לא מובנית) כמו שיש ל- LG P210 (לא רוצה כזה) מערכת הפעלה: אפשר עם ואפשר בלי. סוללה: 6 תאים ומעלה. תקציב: 2200 ש"ח עם סטייה של עד 200 ש"ח לכאן או לכאן. שימושים עיקריים: לימודים, משרדי, סרטים. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב עם אפשרות לגיימינג חשוב שיהיה לפחות 4 גיגה ראם ומסך בגודל סטנדרטי , וכמובן כרטיס מסך נחמד שיריץ כמה משחקים. זמן סוללה - אם יש יתרון בוהק בין הדגמים אשמח לדעת. התקציב הוא עד 2500 עם חריגה של עד 500 אם זה מצדיק. אשמח להמלצות, במידה וקייםת בחירה יותר משתלמת, או עזרה בהתלבטות . אני מצאתי שני מחשבים שמציעים כרטיס מסך חזק שמספיק בשבילי, מחשב מספר 1 אינטל : http://www.ivory.co.il/HP_G6-1250SJ_A1Q00EA.html מחשב מספר 2 AMD: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9204 איזה מעבד יותר טוב מהם? בקשר לכרטיס מסך, הבנתי שבAMD הוא בכמה רמות יותר טוב, איזה מהם עדיף, או שבכלל משהו אחר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, משום מה אני לא מצליח להזכר בשם משתמש של היוזר הישן שלי כאן... עכשיו, למרות שישבתי וקראתי, וניסיתי להבין איך להרכיב את המפרט האידיאלי בשבילי, אני עדיין מרגיש שאני צריך קצת חיזוקים ופלט מאנשים שיותר מבינים ממני. אז בעקרון אני עובד על תקציב של בערך 3500(זה צריך להיות באיזור ה4000 עם ווינדוס) אין צורך בציוד היקפי. הדרישות הבסיסיות הן שני מסכים(אחד טלוויזה - HDMI 1080P) יכולת לעבוד עם Premiere CS4(לפחות) ואפילו After Effects, ובנוסף גם להריץ משחקי אסטרטגיה(משהו כמו C&C4, לא ממש חדש ולא צריך ביצועים פסיכיים, רק שיעבוד חלק). בנוסף רציתי כונן SSD בשביל מהירות(רק למערכת ההפעלה כמובן) וכדאי שיהיה כמה שיותר שקט, חשבתי בהתחלה על קירור מים, אבל זה יקר ומיותר אם אני לא אתחיל ל…
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
המחשב יהיה לצורך שימושים כללים כמו אינטרנט סרטים ומשחקים, הוא צריך להחזיק לי משהו כמו שלוש שנים, הוא לא ייצא יותר מדי מהבית. אני מאוד מתלבט בין שני המחשבים הבאים: Dell Inspiron N5110 Core i7-2630QM http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-n2630qm.htm עם שדרוג לHD 7200 DELL VOSTRO 3450 Core i5-2410M http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3450-a2410m.htm מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מתכנן שדרוג של המחשב מחתיכת הפח שיושבת לי מתחת לשולחן כבר 4 שנים (סלרון 400MHZ, לוח אם לא ידוע) למשהו טיפה יותר סביר. אני מתכנן להשאיר מהתצורה הישנה את הרכיבים הבאים: HD WD 60GB 7200RPM ATA 100 CD-ROM סטנדרטי (לא זוכר מה המפרט שלו, ואני לא ליד המחשב) מסך (MAG 17'' CRT שטוח) עכבר המטרה היא לא לעבור את ה 3000 ש"ח בינתיים התסכלתי רק באתר של KSP והכנתי משם מפרט כללי שמבוסס על עצות מחברים ותובנות אישיות (מאוד מינימליות ובנאליות, אני חייב לציין). המחירים גם הם של KSP, וברור לי שתמיד אפשר למצוא ביותר זול AMD Athlon XP Barton 2500+ 512k 333 מחיר: 550 ש"ח לוח אם ABIT NF7 מחיר: 390 ש"ח Kingston 256MB DDR 400 x 2 …
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 2200, מיועד לחבר שלא יושב על המחשב הרבה, משחק משחקים מינימליים לא כבדים. חשבתי על רעיון של מחשב מינימלי, שאני יוכל לעשות לו OC כדי לקבל ביצועים יותר טובים, בפחות כסף. אשמח לקבל עזרה מכם במציאת מפרט מתאים. עדיף מחנויות באיזור חיפה. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 923 צפיות
-
-
פנטיום 4 1.9 ג'יגה הרץ כרטיס מסך גיפורס 2 64MB 40 ג'יגה כונן קשיח זה כל מה שאני יודע ככה בערך כמה שווה לי למכור אותו?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-