ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש מחשב בלבד ללא שום ציוד הקפי התקציב הוא עד 3000 שקל אני יודע שאי אפשר להוציא מחשב ברמה כזאת גבוהה במחיר הזה ... המחשב במיוחד למשחקים זה כמעט כל מה שאני עושה במחשב ... אני צריך מחשב שיחזיק להרבה זמן ויריץ משחקים חזקים כמו cysis נגיד על גרפיקה סבירה... אני לא יודע עם עדיף לגיימינג AMD או INTEL בכל מקרה המינימום דרישות שלי: מעבד שיריץ משחקים בצורה הכי טובה...-בהתאם למחיר כמובן D: 2 ג'יגה זכרון לפחות כרטיס מסך עדיף של NVIDIA 250 גיגה מקום מספיק למדי ויאללה תפציצו תודה רבה !!
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis 2, Prototype 2, MW3,NFS, Battlefield 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש ולהשתמש בכרטיס המסך שכבר יש לו ( Quadro FX1800 )עבור הSOLIDWORKS, אשמח למפרט שיהלום את העניין ויספק לו ביצועים טובים . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וSOLIDWORKS לשימוש מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מ…
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני רק רוצה המלצה ללוח אם, מעבד, קירור למעבד וזיכרונות 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 - 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד+ משחקים: Battlefield 3 Crysis 2 וכו' רזולוציה מקסימאלית: 1280 x 1024 גודל מסך: 19 אינץ' הגדרות: גבוהות 3. כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המפרט הנוכחי: Computer Type ACPI x86-based PC Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate DirectX DirectX 11.0 CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x1…
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ברשותי מחשב כ-3 שנים. משמש בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים ומעט משחקים לא כבדים. לאחרונה המחשב מרגיש מאוד כבד ואיטי (אין הרבה דברים שרצים ברקע, אין תוכנות לא רצויות). ברצוני לדעת האם ישנו רכיב/רכיבים שניתן או מומלץ לשדרג בעלות לא גבוהה אשר יביאו לשיפור ביצועי המחשב ויאפשרו חוויית שימוש ומשחק גבוהים יותר. מצ"ב המאפיינים שלו: מעבד- inetl i3 2100 3.1 לוח אם- asus p8h61 le b3 זכרון 1*4g 1333ddr3 ספק- 450w אין כרטיס מסך נפרד במידה ומומלץ לשדרג רכיב כלשהו, האם לבצע זאת בארץ או איביי? תודה
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני כנראה קונה נייד HP מסל 14 אינץ הוא מגיע עם סולל 6cell ניסיתי לקרוא בכל מני מקומות אבל לא הצלחתי להבין מה משפיע על הסוללה? מה אני יכול לעשות כדי לקבל יותר זמן מהסוללה? האם יש קשר למהירות המעבד על הסוללה? מה עם זכרון, האם זה משפיע? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן, הדליק אותי המחשב הנל שיש בו גם מסך מגע וגם אפשרות לשליפת המסך כך שהוא יהיה טאבלט עם ווינדוס 8. התקציב שלי הוא 2000 שח וזה נכנס לי בול לתקציב http://ksp.co.il/?uin=23312 השימוש שלי זה 70% אינטרנט, סרטים, עבודה ו30% משחקים עכשיו ראיתי שאחד הדגמים של המחשב הנל (בעל מעבד z3740) מריץ באיכות נמוכה-טובה משחקים כמו Dayz, Call of duty, Gta iv וכו והמחשב שהבאתי פה הוא בעל מעבד יותר משודרג כך שאני מנחש שהם ירוצו אפילו יותר טוב ממה שראיתי ביוטיוב לדעתכם המחשב שווה את הכסף והוא יענה על דרישותיי? תודה מראש *חבר בעל ידע בתחום אמר שהמחשב לא יהיה מהיר לאורך זמן כי הוא חלש, האם זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכל, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נחשב נייד, על המפרט שיכול עזור לי לעבוד בעיקר עם משקל כבד של תמונות ועריכה עם פוטושופ. אשמח לשמוע תודה
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
הי חבר'ה, לפני כמה שנים עוד הייתי מבין בחומרה וממליץ פה לאנשים, היום התהפך הגלגל אני זקוק למפרט למחשב ביתי לעבודה משרדית, להלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולעיתים רחוקות עריכת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4.4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, סרטי HD, ואולי מדי פעם משחקים ועריכה גרפית קלה אבל זה פחות קריטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אולי קצת SQL SERVER אבל לא בטוח ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אסטרטגיה, CALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 . "23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום חברים ומומלחים יקרים. הנה המפרט של המחשב שהרכבתי בעזרתכם האדיבה לפני 3 שנים: AMD Athlon 64 4200 Dual Core Socket 939 BOX Gigabyte GA-K8N Ultra SLI nForce4 Socket 939 Bulk Motherboard Gigabyte FX7800GT GV-NX78T256V PCI-e 256Mb VIVO Retail Video Card Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory LG GSA-4165B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD Zalman CNPS7000B-AlCu Blue LED Cooler for PIV/AMD Antec TX1050B 500W Case 19'' Samsung Syncmaster 930B DVI 8ms LCD Monitor אז המחשב עלה לי 11K. אני רוצה לשדרג אותו לטובת משחקים, ובכלל. במחשב הזה הייתה לי בעייה של כרטיס גרפי, למרות שהוא היה חדש בזמנו (ואולי בגלל שהיה חדש), היו לי בעיות…
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם פעם ראשונה שאני כותב כאן אני צריך מפרט מחשב המחשב יהיה מיועד למחשקים לא ממש התפרעיות של "גיימר מטורף" אבל משחקים אופיס אימוייל וכול שאר השטויות אז ככה אני חשבתי כבר לקחות קונרו ולא לקחת פנטיום D מה שהוא צריך זה קשיח של 160 גגיה עם ההבדל לא גדול במחיר 50 שח +- אז יותר 1 גגיה זיכרון מאוד רצוי בדואל צ'אנל מארז +ספק טוב ואיכותי כרטיס מסך שעם ההחומדים ירצו להשתגע שיצליח להריץ משחקים בצורה נוראמלית צורב DVD לא צריך פלופי ! ________________________ אז מה יוצא לי ???... חחח לוח אם +מעבד זיכרונות 512מגה כפול 2 אפשר יותר מאוד תלוי במחיר מארז + ספק צורב DVD דיסק קשיח 160 או יותר שוב תלוי במחיר מה עוד ? התקציב 4000
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שאלום אני אזמין בימים הקרובים מאוד את המחשב הבא (אולי אערוך קצת שינויים), ולפני שאני עושה את זה אני אשמח לקבל עוד דעות ו\או הצעות לשיפורים. Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz 2Mb Box 1050 ¤ ASUS P5B 850 ¤ G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 1060 ¤ WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 430 ¤ BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION 1700 ¤ ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE SATA 235 ¤ GIGABYTE Poseidon 450 ¤ ANTEC EARTHWATTS EA500W 520 ¤ SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM 270 ¤ הרכבת מחשב חדש 170 ¤ סה"כ: ¤ 6735 המפרט והמחירים מנועה מחשבים. מתוכנן OC למעבד ל3.6GHZ (בהתחלה בטח רק 2.8 ככה), וגם לכרטיס מסך בבוא הזמן. לכן מארז מקורר היטב, ספק טוב ועוד …
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
טוב אז ככה בסה"כ הסתדרתי עם המשטח שלי אבל עדיין היה חסר לי משהוא אז החלטתי לחשוב על רעיון עד שחברת ASUS עזרה לי למצוא רעיון חברה שלי קנתה מחשב של החברה ואיתו קיבלה כמה מדבקות (כמו טפט) שעליהן יש מספרים שאפשר להדביק על משטח העכבר ואפשר להתמש בו כמחשבון עכשיו בעקרות זו סתם מדבקה שיש עליה מספרים..! אבל מה כן המרקם שלה נעים וחלקלק פשוט משטח טוב...לקחתי לה מדבקה אחת חתכתי אותה למידות המשטח שלי הדבקתי והפלא ופלא ממש נוח וכיף לעבוד...! אז נכון לא לכולם יש חברים שקנו ASUS אבל אפשר ללכת לחנויות ולראות טפטים (עדיך לראות מהסוגים היוקרתיים ושהיות בצבע מט) לראות אחד שיש לו מרקם נוח לקנות חתיכה ולהדביק זה יכול להיות לכם ממש נוח..! בהצלחה רן..!
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + תכנות + וירטואליזציה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 10. האם יש בקשות מיוחד…
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לסרטים, גלישה באינטרנט ומעט משחקים. התקציב הוא 2500 שקל, ניתן לחרוג מעט אם יש דגם אטרקטיבי בחריגה של עד 10%-20%. המחשב רוב הזמן יהיה בבית לכן שיקולים של גודל\משקל וחיי סוללה פחות רלוונטים. הסיבה היא שהמחשב הנייח יתיישן ואנחנו בבית מחליפים הרבה בין החדרים לכן בא הצורך במחשב נייד. דרישות היחידה היא מסך 15.3 (או אם יש יותר גדול בתקציב גם זורם). חנות מועדפת - KSP אבל כמובן שלא חובה. עריכה: * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה, סרטים. מעט משחקים (לא כבדים) * גודל המסך? 15.3 (או יותר גדול אם קיים במסגרת התקציב) * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של …
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
בדקתי את המחשב הזה והוא די זול דרך EBAY... הם לוקחים על הלפטופ 730$ ועוד 85$ משלוח שיוצא סך הכל 941$ (הוספתי 15.5% מע"מ) ויצוא 3950 ש"ח (4.2 ש"ח לדולר) בארץ הלפטופ הזה עולה בסביבות ה-6000 (ועדין דרך האיביי המפרט טוב יותר) מישהו קנה פעם לפטופ דרך איביי? האם זה טוב (כי סך הכל למוכרים יש ניקוד גבוה) http://shop.ebay.com/items/?_nkw=hp+tx2z&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=&_osacat=58058
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 10000 אבל מכוון ל7500 כולל הכל 2. מה שימושי המחשב? משחקים (לא בהכרח מ2024, אלא גם ישנים יותר) תכנות, וירטואליזציה, דוקרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 1 אני אוהב מקלדות שקטות ורכות (ובעיקר זולות), אז לא בטוח שמכנית זה מה שאני מחפש , אבל פתוח לשמוע 2 עכבר 3 מסך עד רזולוציה 2k אני מניח לא יותר גדול מ32 אני לא שחקן מקצועי או בכלל, מניח שעד 144 הרץ יספיק ואפילו פחות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
זה המפרט מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box + THERMALTAKE BIGTYPHOON ASUS P5W DH Deluxe 2X G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID WD 200GBJS 7200RPM SATAII CONNECT3D Radeon® X1950 XT 256MB GDDRIII GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ZALMAN ZM-F3 120MM NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series WD 250GB + WD 200GB + SEAGATE 500GB אני עובד עם ויסטה 64 ביט עובד עם החבילה של אדובי CS4 אני חושב שצריך לשפר את המעבד, והכרטיס מסך כי נראה לי כל השאר סבבה תקנו אותי אם אני טועה תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אחרי שעות ספורות של לימוד החומר וקריאת שרשורים שונים בפורום, אני מרגיש שאני מסוגל לנסח את הצרכים שלי בצורה יותר מדוייקת. אני מעוניין במפרט מחשב, שמיועד לשמש לצורך עבודה משרדית דורשנית (דורשנית מבחינת משאבי המחשב הנצרכים והביצועים המצופים). אינני מעוניין במערכת הפעלה, ולא באביזרים פריפרליים (מסך, מקלדת, עכבר, מדפסת, רמקולים וכו'); אני מתעניין רק במארז ובמה שבתוכו. התקציב העומד לרשותי: 2500 ש"ח עם שוליים לחריגה (עד 500 ש"ח). אינני מתכנן OC. פריט נוסף חשוב אולי: אני מתכנן להרכיב את המחשב בעצמי, וזאת תהיה הפעם הראשונה שלי. להלן הדרישות שלי. מוכן להתגמש עליהן, אם יש לכך סיבה טובה. 1. מעבד: אינטל ליבה כפולה 2. לוח אם: תואם את ערכת השבבים P35, כולל כרטיסי מסך, קול ורשת מובנים - …
-
- 16 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לנו מחשב נייד של HP שנפל ממנו מקש אחד(Z). איפה אפשר לקנות מקש חליפי, בלי להחליף את כל הסט של המקלדת?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה אך ורק ללימודים, רק לשימושי אופיס וגלישה באינטרנט. התקציב שלי הוא מקסימום 1500 שקל יש מצב למצוא משהו שתואם את הבקשות האלה?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
זה המפרט מגיבור.נט http://www.gibornet.co.il/ ANTEC SONATA-III 500W 805.00 GIGABYTE GA-P35-DS3R (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 815.00 INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1558.00 OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT 635.00 LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E 2092.00 W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 439.00 ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK 249.00 THERMALTAKE BIG TYPHOON 120 VX CL-P0310 266.00 הרכבת מחשב חדש 120.00 ¤ סה''כ 6979.00 כמה דברים שאני לא סגור עליהם: לא סגור על הלוח אם, האם לקחת משהו יותר זול ולחסוך 200 ש"ח? לא סגור על הקיר…
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אח שלי סטודנט והוא רוצה לקנות נייד לצרכיו הלימודיים, שימוש בישומי אופיס, גלישה באינטרנט וכן הוא רוצה לראות במחשב סרטים וסדרות באופן חלק. הציעו לו את לנובו S300 ורציתי לשאול אתכם אם כדאי לו לקנות את המחשב הזה עבור הצרכים שלו.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-