ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב חזק שמטרתו החזקת שרתים וירטואלים לצרכי עבודה מתכנן להרים 3-4 שרתים וירטואלים במערכות הפעלה שונות, למטרות התקנות של כלים שונים לצורכי בחינה ולימוד בינהם database מסוגים שונים התקציב עומד על 6-8 אך ניתן להגדיל את התקציב ל 10K במידה ומחזקים גם בכרטיס מסך למשחקים המחיר הוא ללא ציוד היקפי והמטרה ליוצר מחשב חזק שיעמוד בעומס עם כמות מכובדת של זכרון ושל דיסקים תודה מראש קובי
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אז ככה... מה אתם אומרים על המחשב הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_658&products_id=11220 לוג'יק יכולים למכור אותו ב200 פחות... המחשב לאינטרנט בעיקר, עבודות משרדיות ואולי משחקים פה ושם
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הי, אני צריך להתחדש במחשב גרפיקה ועריכה טוב ויעיל שיכול להריץ עד 4K (רוב הזמן העבודה היא עם קבצי HD והייצוא לHD) תוכנות בשימוש - משפחת אדובי, דה וינצ'י רזולב. השימוש לא מאסיבי, אני לא עורך יום יום - אבל כן מקצועי. המטרה היא להתפתח בתחום - אבל נכון לעכשיו אני לא רוצה להשקיע בתחנת עבודה של סטודיו כבד. כך שהשאיפה היא למפרט איכותי אבל דגש על תקציבי - שנותן שקט לכמה שנים. האם i5 דור 13 מספיק טוב לי (ואיזה סוג)? או שעדיף להוסיף קצת וללכת על i7 (האם יורגש ההבדל בצורה משמעותית?) כרטיס מסך טוב כמובן - אבל לא מפלצות (אין שום שימוש של גיימינג ולא תלת באפטר - בעיקר מושן גרפיקס) - האם 3060TI מספיק? 3060? או שעדיף 3070 זיכרון ראם 32 - ואשדרג לפי …
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
- 2 followers
-
-
הצהרה קטנה לפניי שאני שופך את המפרט : תעזבו את התקציב עכשיו המפרט : INTEL CORE 2 DOU E6300 (CORE TYPE : CONROE) TRAY + THERMALE TAKE BIG TYPHOON VX DFI infinity 975x PQI TURBO DDR2 667 MHZ 2048 MB DUAL CHANNEL KIT MAXTOR DIAMONDMAX 10 250GB 7200RPM SATA II CONNECT 3D RADEON X1900XT + ARCTIC COOLING ACCELRO X2 LOGITEK WINGMAN ATTACK 3 אז ככה , אני צריך שתוסיפו לי לפה מארז , לא צריך מפואר או יפה (עדיף שחור פשוט... זאב בעור של... זאב !!!) רק שייתן סירקולציה טובה של אוויר , צורב דיוידי בתקציב של עד 300 שקל (או פחות עם אפשר , העיקר שיתמוך בDUAL LAYER ובכל פורמט שיש סיכוי קלוש אפילו שאתקל בו) ספק שיחזיק את כל מה ששמתי פה באמינות (החברה פה משתמשים בספקים של ocZ לבדיקות , אומר…
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : בעיקר אינטרנט, אפשרות לצפייה בHD מדי פעם, ואפשרות לשחק במשחקים בעלי גרפיקה נמוכה (לדוגמא, Need For Speed MW בהגדרות סבירות) * גודל המסך? 15.6 אינץ', אפשר גם יותר קטן * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות עבודה יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? אפשרי, לא קריטי בכלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון עם ASUS שהיא טובה, אין לי מושג לגבי האחרות יותר חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי, בנוי טוב ומעוצב טוב, מאשר הפרטים הטכניים שלו תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
[TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1102[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Scythe MUGEN 3 REV B[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪190[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪55…
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בבקשה תנו לי חוות דעת. יתרונות, חסרונות, הוספות שלכם וכו'. מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤1390 קירור למעבד: Zalman 9700+Led כמות: 1 מחיר: ¤313 לוח אם: Gigabyte GA-G33-DS3R כמות: 1 מחיר: ¤582 מארז: THERMALTAKE Soprano RS 101 Piano Black Fan Filter 120mm + Window כמות: 1 מחיר: ¤299 קירור למארז: THERMALTAKE 120mm SILENT CAT כמות: 1 מחיר: ¤55 ספק כוח: Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 מחיר: ¤352 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 מחיר: ¤1357 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤302 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 3870 512MB DDR4 Toxic Edition כמות: 1 מחיר: ¤1131 סה…
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי חברים, אחותי הסטודנטית החליטה שנמאס לה מהנייד הכבד שלה והיא רוצה נטבוק, אבל היא קצרה בכסף. יש לנו אפשרות להביא מארה"ב נטבוק, אז אם יש משהו כדאי ומשתלם יותר מבארץ - תשפכו. בגדול, מה שהיא צריכה זה שהוא יהיה קל, וכמה שיותר איכותי כמובן (כדי שיחזיק אצלה כמה שיותר זמן). היא הולכת להשתמש בו רק בשביל אינטרנט וכתיבה\קריאה של מאמרים. שוב - תקציב של סביבות ה-1200 שקלים. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
המפרט מיועד לשימוש של הורדות מהאינטרנט מישחקים צפיה בסרטים וצריבות אני רוצה מפרט בתקציב כזה בלי מסך אם אתם חושבים שזה יותר מידי אני ישמח גם לשמוע דעה על התקציב המדובר אני ישמח אם תוכלו לעזור לי עוד משהו חשוב אני מיתלבט בין מעבד כפול ליבה של אintel או מעבד חזק של AMD אני גם צריך איזה חנות מומלצות אפילו שאני ממש מעדיף את ksp ביגלל השירות המצויין שלהם אבל הבעיה היחידה שאני חיפשתי אצלהם את ההארד דיסק המומלץMaxtor DiamondMax 10 ולא הצלחתי למצוא אותו בנפח של 250 השאלה אם יש שוני בנפחים או שכל הסידרה אי באותה איכות
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן, אני משחק סטארקאפט 2 ויש לי מעט בעיות עם המחשב- ברשותי מחשב די ישן: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz לוח אם: Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600) זכרון פנימי 2GB DDR2 kingston כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600GT (בעל 256מגה זכרון) תכלס הוא משרת אותי על הכיפאק ולא עושה בעיות אני משחק בעיקר starcraft 2- הבעיה היא שבהגדרות הכי נמוכות הוא רץ לי על 50FPS כאשר אין ממש יחידות על המסך, אבל בזמן שיש אקשן, הוא יכול להגיע גם ל 10FPS ואם המצב ממש עמוס, גם ל 1-2FPS. מן הסתם זה לא אידאלי לגיימר.. שתי שאלות: א. האם החלפת כרטיס מסך תעזור לי להריץ אותו על סביב ה 40FPS גם כאשר יש יחידות רבות על המסך (בהנתן שאני שומר על הגרפיקה בהגדרות הנמוכות ביותר)? ואם כן, לאיזה כרטיס כדאי להחליף? (ת…
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה!
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
עוד שבוע אני בארה"ב וחשבתי לקנות טאבלט. קראתי את הסטיקי ובמקום לעבור מודל מודל ולברר על האחריות חשבתי אולי מישהו כבר קנה טאבלט ויודע על אילו דגמים יש אחריות בארץ. השימוש העיקרי הוא לצרכי גרפיקה ואנימציה, דו ותלת. מערכת ההפעלה צריכה להיות ווינדווס וחייב לפעול עם הטכנולוגיה של וואקום (מספיק עט, לא חייב טאץ' מלא) לגבי תקציב ושאר הפרטים לא כל כך קריטי בשלב הזה, אני מניח שגם ככה אין הרבה אופציות לדרישות שלי ושתהיה אחריות בארץ... במידה ואין אחריות, בהכרח יהיה מי שיתקן בתשלום או שיש דגמים שפשוט לא ידעו מה לעשות איתם? איך העמידות של טאבלטים ביחס לנייד רגיל? שווה לשקול לקנות בלי אחריות בכלל? תודה =]
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב בעיקר למטרות משחקים, גלישה באינטרנט, צפייה בתכני HD, וקצת עבודה בתכנות, ועבודה עם תוכנות גרפיות כגון Photoshop, 3DStudio MAX, Maya. המחשב יחובר למסך 24" 1920X1080, ולטלוויזיה 42" באותה רזולוציה (נדרשת יציאת HDMI שמעבירה גם אודיו) אין לי צורך בציוד היקפי. חשוב לי גם שיהיה בלוח 2 כניסות PCIE הולמות (לא 16X\4X) להוספת כרטיס מסך נוסף בעתיד. אני גם רוצה לעשות OC למעבד. תודה מראש, דני.
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
המחשב מיועד לדודה שלי ואין שום צורך למחשב רציני. הכי חשוב שיהיה אמין ויחזיק להרבה זמן. מעבד Intel Dual Core E6500 2.93Ghz Tray, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1259 Gigabyte GA-G41M-ES2L G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1046 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 ₪258 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1215 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ האם יש משהו שצריך לשנ…
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד לשימוש באופיס. אבל הרבה תוכנות במקביל. כלומר וורד, אקסל, פאוורפוינט פתוחים והרבה. וגם הרבה טאבים של כרום פתוחים במקביל. חשוב שיהיה מחשב שיחזיק מעמד גם אחרי שלוש שנים של עבודה ושיהיה אמין, כלומר לא נצטרך לרוץ לתקן תקלות. חשוב גם שיהיה מאוד מהיר בפתיחה ובעבודה השוטפת. ישמש גם לא מעט להצגת מצגות אז אם יש איזשהו שיקול לחיבורים, יהיה טוב שיהיה קל להתחבר אליו. צריך לכלול מערכת הפעלה וינדוס. מסך, עדיף כמה שיותר ריבועי. עדיפות ל 14 אינץ׳ ואפשר גם 13. כדאי שיהיה יחסית קל. תקציב 4000 שקלים אבל מאוד גמיש. העיקר שיהיה טוב. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי השאלון: 1) התקציב המקסימלי 7K כאמור בכותרת. מהתקציב הנ"ל אני מעדיף שלא לחרוג, אך אם ניתן לחסוך זה יעזור. 2) כעיקרון אני רוצה את המחשב בשביל משחקים כבדים (Metro, Assassin's Creed, Far Cry,Crysis, Skyrim...) ובשביל עריכת מוסיקה (אני מוסיקאי ורוצה את המחשב בשביל לעשות אולפן הקלטות ביתי תוך כדי שימוש בתוכנת Cubase). דברים נוספים: אינטרנט, אחסון, צפייה בסדרות באיכות גבוהה, פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו. הרזולוציה של המסך שיש לי הינה 1920x1080 וגודלו הוא 23 אינץ', ואני ארצה שהמחשב יריץ את המשחקים שצויינו בהגדרות מקסימליות. 3) אמנם בכותרת אמרתי שלא צריך ציוד היקפי, אולם יהיה טוב אם אוכל להחליף רק את המקלדת. הייתי מעדיף מקלדת בשווי של עד 150 ש"ח, חוטית ובצבע שחור שתהיה אמינה מ…
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש ולהשתמש בכרטיס המסך שכבר יש לו ( Quadro FX1800 )עבור הSOLIDWORKS, אשמח למפרט שיהלום את העניין ויספק לו ביצועים טובים . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וSOLIDWORKS לשימוש מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מ…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בהבדלים בין AMD לIntel.. ואני לא יודע מה ההבדל בין Intel P4 לבין Intel P4 Prescott... אני צריך מחשב חזק, שיעבוד מהר, יחזיק כמה שנים טובות.. שאני לא אצטרך עוד כמה שנים מעטות לקנות שוב מחשב. אני צריך שתמליצו לי אם כדאי למצוא באינטרנט במחיר טוב או עדיף בחנות! צריך מסך, לא צריך שיהיה איזה מסך דק סוף הדרך או משהו, פשוט מסך טוב. המחיר צריך להיות עד ל4000..! תודה, בוב בילי ג'ונס
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
Memory - DDR A-Data DDR 512 MB 400 MHz PC 3200 654 2X512 Power Supply Enermax EG425P-VE 420 Watt 450 CPU AMD Socket 939 AMD Athlon64 3000 (Box) Socket 939 963 Mainboard AMD 939 Gigabyte GA-K8NF-9 624 VideoCard PCI-e nVIDIA Leadtek PCX6600GT Extreme 128 MB 1109 או זה או VideoCard PCI-e Radeon Asus Extreme AX700PRO/TD 128 MB 1141 3341 יצא לי בינתיים ...משהו כזה יש לי כבר דיסק קשיח יש צורב ודיוידי כונן דיסקטים יש כרטיס קול יש לי אחר שאני אשים... עכשיו אני צריך מארז שתמליצו לי עליו....עד 500 שקל אבל רצוי מאוד לא יקר שיהיה...
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מכרתי את השילוש שלי והשיקול כרגע הוא כזה. המערכת היא HTPC שיושב בסלון מחובר למסך 42 FHD מערכת למשחקים ברז' 1920X1080 כולל כל הפילטרים,מעבר למשחקים הרבה וירטואליזציה. i5-760 ASUS Maximus III GENE 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel 1600 W.D 1 TB 32 MB Caviar Blue Scythe BIG Shuriken CPU Cooler Enermax MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan Sahppire 5770 Vapor-X בקרוב נוסף עוד אחד תודה
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הי , שלום לכולם מחפש מפרט רק מחשב ללא מסך וציוד היקפי לצורך משחקים בינוניים צריך במחשב + CPU + HD + צורב + MEMORY + CASE + VIDEO CARD + SOUND CARD +MOTHERBOARD מחכה להמלצתכם!
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, משום מה אני לא מצליח להזכר בשם משתמש של היוזר הישן שלי כאן... עכשיו, למרות שישבתי וקראתי, וניסיתי להבין איך להרכיב את המפרט האידיאלי בשבילי, אני עדיין מרגיש שאני צריך קצת חיזוקים ופלט מאנשים שיותר מבינים ממני. אז בעקרון אני עובד על תקציב של בערך 3500(זה צריך להיות באיזור ה4000 עם ווינדוס) אין צורך בציוד היקפי. הדרישות הבסיסיות הן שני מסכים(אחד טלוויזה - HDMI 1080P) יכולת לעבוד עם Premiere CS4(לפחות) ואפילו After Effects, ובנוסף גם להריץ משחקי אסטרטגיה(משהו כמו C&C4, לא ממש חדש ולא צריך ביצועים פסיכיים, רק שיעבוד חלק). בנוסף רציתי כונן SSD בשביל מהירות(רק למערכת ההפעלה כמובן) וכדאי שיהיה כמה שיותר שקט, חשבתי בהתחלה על קירור מים, אבל זה יקר ומיותר אם אני לא אתחיל ל…
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אם אפשר לוח אם לא של GB (מאוכזב) תודה
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
טוב אז כמו בכותרת אני זקוק למפרט של 7K אבל אני לא צריך שום ציוד היקפי..... המסך שאני ישתמש בו הוא 24" אז אני כבר סגור לגמרי על ה HD4870x2 ....... ואני לא חושב שתהיה בעיה להכניס אותו למפרט כי יש תקציב בנוסף אני רוצה שהמעבד יהיה QUAD ולא DUO (אני פשוט לא חובב כל כך כפוליי ליבה) תודה מראש לבונים
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ובניתי מפרט..רציתי שתגידו מה דעתכם: (המפרט הוא לשימוש משרדי של אופיס ואינטרנט + סרטים + הרצת ויסטה ברמה טובה) מעבד Intel Core 2 Duo E4400 - עולה 635 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L - עולה 490 זיכרון Samsung 1GB 800MHZ - עולה 235 (שאלה:האם עדיף לי לעלות ל-2GB ולרדת למהירות 667?) כרטיס מסך PoV Nvidia Geforce 8400GS 256MB DX10 - עולה 290 דיסקשיח WD 160GB - עולה 245 מארז ATX 323 עם ספק 500W - עולה 145 רמקולים Logitech S200 - עולה 150 הרכבה - 100 ש"ח (אני קונה ב-KSP) סה"כ 2290 כוננים למיניהם,מסך מקלדת ועכבר יישמרו אצלי למחשב זה. אני מניח שכרטיס רשת יש על הלוח.. אפרופו לוח... אמרו לי בפורום לוחות אם מעבדים וזכרונות ללכת על הזול ביותר...ה…
-
- 17 תגובות
- 898 צפיות
-