ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי מסך טלוויזיה, אני מחבר את המחשב הנייד באמצעות HDMI. לאחרונה שמתי לב שיש נקודות ירוקות במספר חלקים של המסך (רק בטלוויזיה, לא במסך המחשב הנייד בעצמו). כשאני מזיז טיפה את כבל הHDMI במקומו, זה מסתדר. עם VGA זה עובד בסדר. מה הגורם לבעיה? כבל? כרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6 אלף ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה באמת ייתן תמורה אז לנצל את כל התקציב אחרת לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 ש"ח רק אם באמת חייבים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדי, משחקים כבדים, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). visual studio 2010, אופיס, סקייפ itunes ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? צריך לרכוש מסך גם, אין לי מסך עבור המחשב. * לאיזה סוג משחקי…
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני ליפני רכישה של המחשב הבא .מה אומרים המומחים על המחיר והתאמת הפריטים: מעבד Q6600 לוח P35 DS3R כ.מסך SAPPHIR HD 3850 512 MB HDD היטאצ'י 320GB זכרונות קרוסייר 2*1028 667MHZ מארז MUSTIFF 6099-CA ספק FSP 450W מסך LG 1953TR סה"כ כולל הרכבה 5400 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג טיפה את המחשב אני מחפש כרטיס מסך חדש ב 1000 שקל שיתן לי מקסימום ביצועים במשחקים כבדים ! AGP הארדיסק וזיכרון אני צריך ב 1000 שקל שניהם ביחד. הארדיסק SATA אם אפשר, וזיכרון DDR ולא 2 תודה לעוזרים ולא לחרוג מהתקציב , לא של כרטיס המסך ולא של השאר שוב תודה
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב לצורכי גרפיקה (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, פריהנד, אינדיזיין) ב-5000 שח לא כולל מסך. יש לי גם שאלה בקשר לכרטיס מסך, שאני לא ממש מצליח להבין: הכרטיסים היותר יקרים נוגעים למי שרוצה למשחקים, או שגם אני צריך לדאוג מגלל זה? ואם אני רוצה להתעסק קצת עם תלת מימד, אם אין לי כרטיס מסך יקר אז כמה זה מפריע? ועוד שאלה, הכרחי שני כוננים נפרדים של הארדיסק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי CASE של COOLERMASTER HAF932 חשבתי לשדרג ל- INTEL CORE I7 3930K ולום אם- GIGABYTE X-79-UD3 ולשים זכרונות חדשים - CORSAIR DDR3 PC3-10700 בנפח 16 ג'יגה. דיסקים כבר יש, קירור כבר יש נראה לי שרק המרכיבים האלה חסרים לי. מה דעתכם האם בכלל אפשרי להשתמש בCASE הזה והאם המרכיבים טובים לרצונות שלי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אוקיי, אני מוגבל ב3000 ש"ח, המפרט ישמש אותי לשימושים ביתיים+ בעיקר, לפעמים עריכות וידאו קלות, קידודים, מס' תוכנות כבדות במקביל... אני לא גיימר, אבל יהיה נחמד לשחק מדי פעם במשחקים חדשים... הרעיון העיקרי של המפרט הוא שהוא יחזיק לאורך זמן, כי אני לא מתכנן לקנות מחשב רק עוד שנים בערך חחח לכן גם יש 4 ג'יגה זיכרון למרות שאני אתקין עליו XP (אולי אני אשדרג לויסטה או ווינדווס 7 בעתיד) הכרטיס מסך הוא חזק אני יודע, לא ברמות של ה4850, ויספיק לי רק 9600 אבל אני חושב לגבי העתיד, בנוסף רציתי מעבד 8400, אך הלכתי לכיוון ה7300 שהבנתי שהוא טוב ב OC, הוספתי קירור נחמד שיחזיק את ה OC, לגבי אוברקלוק אין לי שמץ בזה למען האמת, אבל כמה מסובך זה כבר יכול להיות? ולפי מה שהבנתי אני יכול להגיע לתדר…
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי. צריך מפרט להריץ משחקים לא ממש כבדים אבל שיתמכו ב-4K וירוצו על FPS טוב, כמו World of Tanks. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Tanks. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך המלצה למסך שתומך ברזולוציית 4K וכמו…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה בסיסית באינטרנט, צפייה בסרטים. * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיף עד 1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי משהו שמחזיק משהו כמו 6-7 שעות בשימוש ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר למה לא. אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה ככל שאפשר, בעלת שם ונותנת שירות טוב בישראל. בדקתי קצת בפורום ובאתרים נוספים באינטרנט ומצאתי כמה אופציות. 1. Acer Aspire S3-951-2464G34iss UltraBook http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=812271 לא לשים לב למחיר בזאפ, מצאתי אותו ב3,500 ש"ח. 2. Lenovo IdeaPad U310 4375-62G …
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מחפש נייד עם מסך גדול ושיהיה כמה שיותר דק וקל עם סוללה טובה
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מפרט למשחקים ב 7000 ללא ציוד מסך, צורב , כונן דיסקטים. ולשים דגש רב על שקט !!! אבל גם שלא היה רותח וכמובן שיריץ משחקים חלק.... לא צריך דיסק ק. יותר מ 120 .Gb תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 888 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤475 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5, יחידות 1 ¤285 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=956 Connect3D ATI Radeon HD 4670 512MB AC Cooler DDR3, יחידות 1 ¤395 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1373 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤345 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1226 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid…
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
תקציב- 3500~2500 עדיף כמה שפחות מחפשת מפרט שיתאים לעבודה בקיובייס ובין היתר גם למשחקים לא כבדים כמו הירוס וכד'. אין צורך בציוד היקפי.. =]
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני וידע שזה די מעט כסף, אבל זה מה יש ;D בכל מקרה... זה בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים בינוניים ושאר פעילויות שותפות... ללא מסך! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לא ספציפית למשהו מיוחד, לא למשחקים או דברים כבדים. לאופיס, אינטרנט ווידאו. לוח אם אינטל PEARL CREEK G31PR מעבד אינטל E-7200 Core 2 Dou זיכרון פנימי OCZ 2 גיגה ddr-2-800 דיסק קשיח 320 ג'יגה W.D 7200RPM Sata כרטיס מסך PCX Gforce 8500 256MB מארז ATX כסוף/שחור צורב LG DVD כולל תוכנת צריבה סט מקלדת ועכבר מיקרוסופט מחיר שהוצע: 2350 ש"ח תוספות: מסך LG 19" 1954 SM מחיר :1095 ש"ח. מה אתם אומרים על הצעת המחיר?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בתקציב של 3500 שקל. שיריץ לי טוב משחקים כמו WoW ו SilkRoad..... אמממ מעבד אני חייב אינטל E6300 וג'יגה זיכרון של (עדיף בשתי סטיקים של 512)DDR2. הארד דיסק 80 ג'יגה לפחות וכ. מסך 7300 GS לפחות אם אפשר טוב יותר במסגרת התקציב אז סבבה (: לא צריך מסך, רמקולים או כל ציוד היקפי.
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי מחשב HP DV6 1310ej קבלתי אותו לפני כחצי שנה עכשיו מאותו הרגע שקבלתי אותו הייתה בעיה אחת שהפריעה והיא שברגע שהייתי מנתק את המחשב מהחשמל הוא היה קופא או שהוא היה ממש זז לאט, או שזה יכול לקרות אפילו אם אני לא מנתק אותו מהחשמל אפילו אם אני מתחיל לעבוד איתו רק עם הסוללה וללא מטען הוא יכול לעבוד כמה ד' בסדר ולאחר מכן הוא עושה בעיות, המחשב היה במס' מעבדות במסגרת האחריות אך שום מקום לא גילה בעיה, למרות שגם אני עשיתי בדיקת זכרונות HD וכו', האם למישהו םה יש רעיון? יש כאן בעיה ביומן אירועים אני לא יודע אם זה קשור לבעיה הספציפית אבל נראה לי שכן http://img217.imageshack.us/img217/9003/128056521882.png זאת בעיה מציקה מאוד חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד יותר מ100% אני גם בת…
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה למכור את הנייד שלי ואשמח לשמוע מה דעתכם. Dell Inspiron 6400 15.4" Intel Core Duo 2.0 GHz 1GB RAM דיסק WD 160GB כרטיס גרפי און בורד שמסוגל להריץ משחקים כמו WOW למשל מערכת הפעלה XP חוקית המחשב בן 3 והסוללה כבר די חלשה. הוחלף לו מאוורר לפני חצי שנה בערך ומאז הוא לא מתחמם יותר מדי. כמה נראה לכם שהייתם משלמים על מחשב כזה? תודה! אילי
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד שעיקרו הוא ללימודים, אך עמוס בתוכנות ולכן יש לי כמה דרישות לגביו: מעבד: i5 ומעלה זכרון: 6/8 GB הארד דיסק: 500GB ומעלה גודל מסך: 14 אינץ' כמו שכתבתי, התקציב הוא באיזור ה-4000 אך ניתן לחרוג טיפה תודה
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לגרפיקאית שמריצה פוטושופ, אילוסטריטור, פרמיאר, איןדזיגן, אפטר אפפקט, שתריץ בסוף וידאו וגרפיקה רגילה, נבנה המפרט הבא כשחשוב לנו להבין שלא פיספסנו משהו מהותי (הלךפה של רכיב אחד שיכול לשדרג את המהירות והיעילות של המחשב): ZT-A30600H-10M-PC - ZOTAC - קישור לדף המוצר GeForce RTX3060 12GB OC - With New PC Only - Twin Edge Series MZ-V7S1T0BW-PC - Samsung - קישור לדף המוצר 1024GB (1TB) SSD 970 EVO Plus M.2 NVMe (M2) - With New PC Only KF432C16…
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
- 1 follower
-
-
הציעו לי לאחרונה לרכוש את המחשב שמופיע בכותרת ב- 3750 ש"ח השימושים יהיו שימושים משרדיים לצורכי עבודה שום דבר מעבר לכך האם אני מקבל תמורה עבור כספי? האם מחשב זה אמין ?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אני מחפש נייד עם מסך מגע. לרוב אני אריץ עליו אינטרנט, דואר ותוכנות אופיס. חשוב שיהיה לו wfi, usb ובלוטוט. המחשב יכול להיות מסדרת netbook עם אורך סוללה גדול. חריץ להרחבה (מודם סלולרי). גודל מסך 9-10 אינטש. משקל נמוך. ניסיתי לעשות השוואות באתרים בחול אבל יצאתי מסוחרר. אז בבקשה, בבקשה מי שכבר עשה את העבודה ומבין עניין או שיש לו מחשב כזה אודה לו מאוד על חוות דעתו. תודה
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שבפועל כמעט תמיד מחובר לחשמל ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: באופן תדיר ושייסחוב את Counter Strike 1.6 על מקסימום (לא צריך כל כך הרבה) * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280x1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקי רשת כמו Counter Strike 1.6 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד…
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מתלבטת לגבי המחשב הבא: http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=17648 המחשב הוא בעיקר לצרכים של גלישה מרובה באינטרנט, צפייה בסרטים, עבודה על פוטושופ ובהמשך למטרת לימודים. בנוסף, אשמח לדעת אם יש אפשרות להריץ בו משחקים לא כבדים במיוחד כמו סימס לדוגמא. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-