ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי חבר שטס להונג קונג ואני רוצה לקנות דרכו מחשב נייד, בעדיפות לאולטרא-בוק (דגם: UX31A של אסוס אבל אפשר להתפשר) באופן כללי מחשב חנות ONLINE שאני יכול להזמין לו את זה למלון - כי הזמן שלו קצר שם. מישהו יכול אולי לעזור לי ומכיר אולי חנות ONLINE כזו בהונג-קונג? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500-7000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים מדי פעם כמו COD, BF וכו, אבל גם עבודות כתיבה, צריך פשוט שלא יתקע אם יש כמה תוכנות רצות במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, עדיף משהו שיתמוך באיכות גבוהה למשחקים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ברמה שתפגע ביכולות שלו 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכ…
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי מערכת מחשב די נחמדה שכרגע מורכבת מ MB: sapphire 780g AMD 5200+ brisbane (2.7 ghz) gigabye radeon hd3850/256mbit (running at about 10% overclock) 4 gb ram running on stock ddr 2 800 win 7 64-bit אני רוצה לדעת מה כדדאי לי לשדרג קודם: מעבד (ובתוך כך גם את הלוח אם היות וכבר לא מוכרים מעבדים לתושבת AM2+) או את הכרטיס מסך (התכנון הוא 5770) מה ההמלצה שלכם ואם תוכלו לענות לי כרגע מה יוצר לי בעצם את הצוואר בקבוק היותר גדול במערכת המעבד או הכרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי אני מחפש לוח אם ל AMD 1800 עם כרטיס מסך מובנה ... וחשוב לי שתהיה ללוח 3 שנים אחריות. אני מחפש משהו בסביבות של 350שח אשמח להמלצות ... רון
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי במחשב נייד כרטיס זיכרון 512MB אני רוצה להוסיף זיכרון 1GB. השאלה איזה דגם זיכרון 512MB שנימצא במחשב נייד שלי? רציתי לדעת שהזיכרון 1GB יתאים לזיכרון 512MB, ויעבדו ביחד. איך אפשר לדעת איזה דגם זיכרון 512MB? בתודה מראש מיכאל חג שמח ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט ב3 אלף ל"עבדוה משרדית" המחשב הזה לא למשחקים אלא לאינטרנט ותוכנות אופיס ,מחשב משפחה... מעבד AMD Athlon 64 Bit 4000 Dual Core Socket AM2 Box CPU -400 לוח אם Asus M2A-VM HDMI AMD690G VGA X1250 Socket AM2 Motherboard - 415 זיכרון Twinmos 1024MB DDR-II DDR 800 Memory -180 הארדיסק WD WD1600AAJS 160GB 8MB S-ATAII HDD - 286 צורב DVD NEC AD-7170SB Black x 18 Bulk S-ATA DVD±R/RW - 165 עכבר Logitech Value Corded Black Optical OEM Mouse - 52 מקלדת Genius KB-21e Multimedia Eng Heb PS2 Silver Black Keyboard - 80 מארז Mustiff M604n(CA) Siver Black 400 W - 267 מסך Samsung Syncmaster 730B (8ms) LCD Monitor 17'' - 995 רמקולים Logitech S200 17W 2.1 OEM Speakers - 162 מחיר…
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה במחשב נייד במחיר של עד 4,000, עם חריגה קטנה לשימוש לימודים וגיימינג בינוני. רוצה שיהיה שם: i5/i7 דור 7/8 כמה שיותר SSD (אם אין ssd אבל עומד בדרישות אשמח גם אם תשלחו) לפחות 8GB RAM כרטיס מסך שהוא לא אינטל (mx150 ודומיו יספיק) מסך מגע העדפות: כמה שיותר סוללה כמה שיותר קל אני יודע שהדרישות שלי גבוהות אבל אשמח להצעות אם תמצאו. כדאי לקנות בחו"ל בבלאק פריידי? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה- 3.5-3.7 אלף שקל, השימושים הם אינטרנט, אופיס, ודברים קלילים כאלה, לא משחקים. שיפעיל גם סרטים 720P לפחות, למרות שנראה לי שכל נייד היום מסוגל לעשות את זה (לא הנוטבוקים). צריך להיות לו רמקולים איכותיים, ואם יש מצלמה מובנית זה יהיה נחמד מאוד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
מתלבט בין כמה חומרות למפרט מחשב שעולים +- אותו דבר, אשמח להסברים על הבחירות שלכם (לעומת האחרים). איזה לוח אם עדיף ? - למעבד מסדרת K. - שיהיו עם FIRMWARE יציב. - שיהיו אמינים. MSI Z87-G43 GIGABYTE GA-Z87-HD3 GIGABYTE GA-H87-D3H איזה קירור למעבד ? Arctic Cooling Freezer i30 CO Scythe MUGEN 3 REV B איזה SSD ? - שיהיה מהיר (בגבולות הסביר) - שיחזיק מעמד כמה שנים. - שיהיה עם FIRMWARE יציב. Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce 2281 V300+7MM Crucial M500 120GB Plextor PX-128M5S Sata3 Marvell+24nm M5 Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch Sandisk 120 G SSD Sata3 Sandforce 2281 Extreme כרטיס מסך ? - שיהיה שקט. - שיהיה מהיר. Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 Sapphire Radeon R9…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אקדים ואומר שאין לי מושג במחשבים (בקושי יודע מזה SSD או זיכרון פנימי וכו'). אני מחפש מחשב לשימוש משרדי בלבד, מחפש מחשב שיידע להפעיל במקביל כמה קבצי אופיס (בעיקר וורד) וגלישה באינטרנט. רוב המסמכים עליהם אני עובד נשמרים בכונן חיצוני, חלק מועט מהמסכים נשמרים על המחשב עצמו. אין לי צורך בגרפיקה או תוכנות פוטושופ. לא מתכוון לראות סרטים או לשחק משחקים במחשב. מחפש מחשב טוב אבל במחיר סביר - עד 2,000 ש"ח. מסך מחשב+מקלדת+עכבר כבר יש לי. ווינדוס 7 ואופיס גם כן יש לי כבר. אשמח לקבל המלצה על מפרט/מחשב יחד עם מחיר משוער ואיפה אפשר/כדאי לקנות את אותו מחשב. אקדים ואומר תודה.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גמיש במקצת במקרה הצורך 5.5k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט ומשחקים (ללא מגבלות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, זקוק לסט מלא כולל מסך 27 שיתמוך כמו שצריך במשחקים ויתאים לכרטיס המסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים ברשותי כרטיס 480gb Sandisk 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. הייתי אומר 8 מ 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות מחשב לתכנות בעיקר, ומשחקים פה ושם (Scum לדוגמא) בהתחלה חשבתי על מערכת עם אפשרות שדרוג, אז הסוקט מן הסתם LGA1200, ומעבד i5-10400 טוב לי, ובעיקר זול לי (640 ש"ח). עם האוכל בא התאבון, ובמקום להיות מוגבל ל-2666mhz בלוח H או B כלשהו, אני כבר מעדיף להוסיף כסף ולהגיע ל-3600mhz. האם יש לוח אם שיתן לי (אם או בלי OC) תמיכה בזכרון 3600mhz עם המעבד הזה ? אם לא, אז יש את האופציה הפחות מועדפת עלי... Ryzen 5 3600 + A520M-H (845 ש"ח + 305 ש"ח) אבל אני ממש משתדל לשמור את האופציה הזאת כמוצא אחרון. הבילד לבינתיים : מעבד - ? לוח - ? זכרון - 2x8GB 3600 Mhz כרטיס מסך - GTX 1650 Super (כבר יש) דיסק - …
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
מתלבט בין שני מחשבים ניידים לסטודנטית להנדסה מה הייתם ממליצים מבחנית זמן סוללה משקל כולל מהירות ומה הייתם קונים ולמה. תודה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=845385 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=847797
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות מחשב גימינג למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך ל 4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים הכי חדשים שיש ולעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מומלץ גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בעיקרון לפני שאתם קוראים את המפרט יש ארבעה דברים שאני לא סגור לגביהם והייתי מאוד שמח אם הייתם עוזרים לי איתם .. 1. אני מתלבט בין שלושה המארזים האלה Lancool K62-B / Coolermaster 690 II Advanced / NZXT Tempest EVO 2 . האם הCoolerMaster Hyper 212 Plus יספיק לי כקירור למעבד לOC יחסית רציני ? (אני מנסה לחסוך כמה שאני יכול מכיוון שהכיס לא עמוק מספיק ) 3 . הספק 550W יספיק להחזיק לי את המערכת + OC ? 4 . הHD6870 החדש יריץ לי משחקים ברזולוציה 1920X1200 על הגדרות מרביות ? ושווה לקנות אותו אם הוא מחברת Powercolor ? (המסך שלי הוא Samsung T260HD ) מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪936 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2 ₪424 כמות: 1 http://ww…
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בניתי מפרט לצורכי מולטימדיה (סרטי HD והרבה מוזיקה), עבודה משרדית וטיפה גיימינג בדגש על זריזות בתקציב של ~3500 (חריגה קלה) כמה פרטים נוספים: - לא מעוניין באוברקלוק - ביחד עם המחשב אני מתכנן לקנות DELL U2713HM כך שמדובר על רזולוציה גבוהה 2560X1440 - כרטיס מסך אני מתכוון להעביר מהמחשב הישן Geforce GTS250 . חלש, אבל בגלל שכרגע אני לא מריץ משחקים אני מעדיף לחכות עם זה ולשדרג בעתיד לפי הצורך - מבחינת שקט, מעדיף שיהיה שקט אבל לא קריטי. העיקר שלא יהיה טרקטור - אין לי צורך בהרבה מקום במחשב לכן העדפתי להתמקד בSSD גדול שייתן לי מענה מהיר לרוב העבודה היום-יומית מה דעתכם? מה הייתם משנים/מוסיפים/מורידים? *קובץ המפרט מצורף
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה/FULL HD על מסך 24 אינץ'. מעוניין במארז מיני קטן ככל האפשר בלי שתהיה בעית חום/ספק כוח מינימלי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. …
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק לעזרתכם עם מפרט לשימוש ביתי\חצי משרדי... 1. מה התקציב המקסימלי? 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה, עריכה (לעיתים רחוקות), צפיה בסרטים, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אפטר, וורד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פיפא, COD וכד'... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות לכל היותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, תודה על הפורום המצוין. מבקש המלצה למחשב נייד ומסכים. דרישות: אין צורך בחיי סוללה ארוכים במיוחד אין צורך בהרבה דיסק יש צורך בהרבה זכרון RAM 14' קל משקל שיהיה אפשר לחבר שני מסכים (אני מניח שאני יכול לעשות את זה גם ברמת המסכים עם daisy chain?) אמין אין צורך בשום עניין גרפי, הכי גרפי שיהיה זה וידאו ביו טיוב יחס עלות תועלת טוב, אבל עדיף אחד יחסית זול דרישות למסכים: שני מסכים 34' יחס עלות תועלת טוב, עדיף זולים יחסית יש כזה הרבה מבחר ולא ברורים ההבדלים כך שאין לי מושג מה אני צריך לבדוק אפילו. אשמח לשמוע. תודה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed, Football Manager, FIFA וחדשים יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900 - אפשרות להחלפה בעתיד -לאילו הגדרות גר…
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי באילת והוא בדיוק עכשיו מזמין לי את המחשב בלי מע"מ. זאת ההצעה שקיבלתי בבאר שבע: טופס הצעת מחיר / הזמנה כמות. מוצרים 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 1 DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 F2-6400PHU2-2GBNR 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 1 Sapphire Radeon X1800XT 256MB GDDR III Dual DVI/VIVO PCI-E + Arctic-Cooling Accelero X2 1 DVD±RW X16 LG GSA-H10A 1 Gigabyte Aurora 3D Aluminium Case GZ-FSCA1-ANS Silver Blue Led 1 ENERMAX LIBERTY 400W סה"כ- 9400 במזומן: 8800 ובאילת קיבלתי: טופס הצעת מחיר / הזמנה כמות. מוצרים 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4M…
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי לוח אם ASUS P4S800D, זכרונות 256MB X 2 400 MHz (דואלי), וכרטיס מסך Radeon 9200se. מעוניין לשדרג את הזכרונות ואת כרטיס המסך. מה עדיף? חברה, סוג? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.skypc.co.il/pl_product~TX86-GO-050IL~14~0.htm הוא יהיה טוב לי לשימוש של משחקים כמו CRYSIS / CALL OF DUTY: BLACK OPS / NFS: PRUSUIT וכו'... שירים אינטרנט צפיה בסרטים ועבודה עם חיבור ל-LCD ? הציעו לי עוד מחשב זה זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~LXPZH02047~14~0.htm מה אתם אומרים על 2 המחשבים? מה יותר כדאי? והאם שניהם עמדו בדרישות שלי ויחזיקו להרבה זמן יותר משנתיים שלוש? ואם יש לכם הצעה אחרת משתלמת עד 4000 ש"ח מהחנות הזאת(עדיף) או מחנות אחרת
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי : 3.8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3.8 זה תקציב מקסימלי, מעדיף עד 3.6 אלף אם אפשר כולל מסך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, Skyrim, Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש מסך בהתאם למחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות, לא שואף לגבוהו…
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות SSD חדש (עוד לא החלטתי אם 256GB או 512GB) אבל אני די החלטתי ללכת על ממשק ה-M.2 (יש משהו שאני מפספס). ראיתי דגמים שונים ברשת, ואני לא בטוח מה מהנתונים הוא זה שאני צריך להסתכל עליו. להלן חלק מהדגמים שמצאתי בטווח התקציב שלי: Intel 600P Series Samsung 960 Evo Toshiba OCZ RD400 WD Black TeamGroup T-Force Cardea Corsair Force MP500 ADATA XPG SX8000 Plextor M8PeG Patriot Hellfire PNY CS2030 אני לא מכיר את השחקנים החדשים בשוק האיחסון, את המוכרים לי הדגשתי. כמובן שאשמח לשמוע על המלצות אחרות בטווח המחירים הזה. אני מחפש דיסק מהיר ואמין לאורך שנים.…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-