עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן המחשב החדש הולך לשמש בעיקר למשחקים, ברזולצית מסך 1080*1920 כמו כן מתוכנן גם OC בשאיפה להגיע לפחות לאזור ה 4GHZ והכי חשוב שיהיה שקט כמה שניתן ברמה סבירה (הוא די קרוב למיטה...) 1 מעבד האם כדאי לחכות ל I5 760 עבור תדר יותר מהיר (2.8) לעומת 2.66? 2 לוח אם מה ההבדל בין ה P55A ל P55UD3R? והאם התוספת של ה100 ש"ח שווה את זה 3 זיכרון מתלבט בין ה RCO ל RIPJAWS המוכר אמר לי ש ECO עדיפים עקב מתח נמוך יותר. 4 קירור למעבד כאן חשוב לי השקט אני לא יודע עד כמה ה CORSAIR HYDRO H50 שקט, ואם ניתן להגיע להגיע לOC יותר גבוה, אם לא אז אלך על הNOCTUA. 5 כרטיס מסך מניסיון של שנים אין כמו NVIDIA קראתי באחד הפורומים ברשת שהוא די מרעיש האם ברמה סבירה?מאד חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה יחסית שקט, אנ…

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by wadew,

שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב לצורכי גרפיקה (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, פריהנד, אינדיזיין) ב-5000 שח לא כולל מסך. יש לי גם שאלה בקשר לכרטיס מסך, שאני לא ממש מצליח להבין: הכרטיסים היותר יקרים נוגעים למי שרוצה למשחקים, או שגם אני צריך לדאוג מגלל זה? ואם אני רוצה להתעסק קצת עם תלת מימד, אם אין לי כרטיס מסך יקר אז כמה זה מפריע? ועוד שאלה, הכרחי שני כוננים נפרדים של הארדיסק? תודה.

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by Screw_Master,

יחובר למסך 23 אינצ', לא ישמש למשחקים, אבל חשוב שאפשר יהיה להוסיף כרטיס מסך חיצוני למקרה של משחקים בעתיד. מארז, ספק, צורב DVD וקשיח אחד כבר קיימים, אבל מומלץ להוסיף קשיח 500 אחד. רצוי גם כבל DVI אחד, לחיבור הכרטיס מסך למסך. מה שבעצם צריך זה מעבד עם כרטיס מסך מובנה, לוח אם, זכרונות, וזהו. זה אפשרי בתקציב הזה? המחשב ישמש הרבה לאינטרנט, כך שרצוי שיתמודד טוב עם Flash. מ-RSM.

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  4. אהלן, מבקש עזרה במפרט למחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים. הקודם שלי בן 4+ וכבר קשה לו בנוסף אני רוצה להכנס קצת לתחום העריכה הגרפית בסקופ קטן, אז משהו שיספוג את התוכנות הרלוונטיות... תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000. חריגה קטנה ככל האפשר... 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים + עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המ…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא בכל מחיר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, גלישה, אופיס סרטים וסדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב בעיקר מיועד לגלישה אינטנסיבית, הרבה טאבים פתוחים בכרום ביחד עם מוזיקה, לצפייה בסדרות וסרטים HD וקצת לתכנות עם התוכנה visual studio. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by Ronfer123,

היי חברה, איה כרטיס מסך אם אומרים יותר חזק? למשחקים כמו BF4 CALL OF DUTY GHOSTS LEAGUE OF LEGENDS ועוד כמה... הינה הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם והגרסאות שלהם: Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC TOXIC Gigabyte HD 7970 Windforce 3 OC NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 מה אתם אומרים?

7. Started by lalzary,

* מטרות המחשב? גלישה בסיסית באינטרנט, צפייה בסרטים. * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיף עד 1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי משהו שמחזיק משהו כמו 6-7 שעות בשימוש ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר למה לא. אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה ככל שאפשר, בעלת שם ונותנת שירות טוב בישראל. בדקתי קצת בפורום ובאתרים נוספים באינטרנט ומצאתי כמה אופציות. 1. Acer Aspire S3-951-2464G34iss UltraBook http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=812271 לא לשים לב למחיר בזאפ, מצאתי אותו ב3,500 ש"ח. 2. Lenovo IdeaPad U310 4375-62G …

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by sft,

* מטרות המחשב? מחקר + קצת משחקים (אני לא גיימר מטורף, אבל עדיין יוצא שאני משחק במחשב הנייח Total War ועוד) * גודל המסך? 14-15'' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנראה שאני אקנה עוד סוללה של 8 תאים נוספת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, VGA * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה, משתמש באכסון חיצוני * צורב DVD? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מתלבט איזה לאפטופ לקנות, הגעתי לכמה אופציות שכולן נראות לי טובות מאוד אבל אני לא יודע במה לבחור מה תהיה המטרה של המחשב ? מחקר בעיקר, עבודה עם נתונים גדולים (יהיה מחובר לNAS דרך אתרנט כך שמקום לא משנה…

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  9. הפרט: מארז כסוףשחור+ספקpsu500 max כר רשת1g lan ob מעבד ath64 5600x2 d.c am2 amd צורב LG DVD X20 SATA לוח גיגהבייט gam61 pme s-2 am amd דיסק קשיח 250gb 16mb sata2 wd כ.מסך gf8400gs 512mb poie זיכרון 2g ddr2 800 mushkin כ.קול 7.1ob [br]פורסם בתאריך: 20.06.2008 בשעה 17:34:07 המחשב על 1900 שקל דרך אגב....בנויי על בסיס ההמצלצות שלכם...

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  10. Started by BazokaJoe,

תגיו לי מה דעתכם על המפרט הבא ושימו לב למחיר: מעבד INTEL P-4 2.6GHz HT 800FSB לוח אם ASUS P4-S 800-D זיכרון 2x256MB) 512MB DDR 400MHz Samsung) דיסק קשיח W.D 120GB 7200RPM 8MB Buffer SATA ATI Radeon 9200 128MB DDR + TvOut או GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8 כונן תקליטורים 1.44 כונן תקליטורים x52 מיקלדת עכבר + גלילה רמקולים + מגבר מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה כל זה ב-3370 ש"ח דרך האינטרנט: http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionprod.asp?auction_id=1085808 זה 600 שקל יותר זול מבכל מקוום אחר שחיפשתי !! את הכרטיס מסך אני אמכור ואקנה במקומו: ATI 9800NP יש לי כבר מסך Q17 LCD של יונדאי, וגם מקלדת אלחוטית, עכבר אופטי ורמקולים. מה דעתכם, שוו…

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  11. אני לא ממש מבין במחשבים ניידים, התקציב שלי הוא 3500 שקל בערך, בעקרון המחשב הוא לאחי הקטן בעיקר לאינטרנט, משחקים וכאלה, לא צריך להסחף למשחקים עם דרישות גבהות מידי סה'כ פיפיא במקרה הטוב או משהו כזה. רציתי לדעת אם יש מחשבים שמתאמים לדרישות הללו במחיר הזה, ואם כן אשמח להצעות מאיפה לקנות איזה מה מו מי . או שאולי בכלל עדיף לי לקנות מחשב נייח?;D ;D תודה רבה :yelclap: מצטער, הוספתי

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  12. שלום לאחרונה אני מנסה לבנות מפרט שיתאים למחשקים גיימר כמוני שאוהב לשחק, ולסרטים ותוכנות כבדות שירוצו חלק. צריך את עזרתכם מה מבים 2 מפרטים אלו טוב יותר והאם שווה להוסיף את ההפרש? האם בסכומים כאלו ניתן לבנות מחשב טוב יותר? אין צורך בהארד דיסק. כפי שהבנתם. יש לי מסך DELL U2410 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  13. לא ספציפית למשהו מיוחד, לא למשחקים או דברים כבדים. לאופיס, אינטרנט ווידאו. לוח אם אינטל PEARL CREEK G31PR מעבד אינטל E-7200 Core 2 Dou זיכרון פנימי OCZ 2 גיגה ddr-2-800 דיסק קשיח 320 ג'יגה W.D 7200RPM Sata כרטיס מסך PCX Gforce 8500 256MB מארז ATX כסוף/שחור צורב LG DVD כולל תוכנת צריבה סט מקלדת ועכבר מיקרוסופט מחיר שהוצע: 2350 ש"ח תוספות: מסך LG 19" 1954 SM מחיר :1095 ש"ח. מה אתם אומרים על הצעת המחיר?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  14. אני צריך מפרט בתקציב של 3500 שקל. שיריץ לי טוב משחקים כמו WoW ו SilkRoad..... אמממ מעבד אני חייב אינטל E6300 וג'יגה זיכרון של (עדיף בשתי סטיקים של 512)DDR2. הארד דיסק 80 ג'יגה לפחות וכ. מסך 7300 GS לפחות אם אפשר טוב יותר במסגרת התקציב אז סבבה (: לא צריך מסך, רמקולים או כל ציוד היקפי.

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  15. שלום רב! ברשותי מחשב HP DV6 1310ej קבלתי אותו לפני כחצי שנה עכשיו מאותו הרגע שקבלתי אותו הייתה בעיה אחת שהפריעה והיא שברגע שהייתי מנתק את המחשב מהחשמל הוא היה קופא או שהוא היה ממש זז לאט, או שזה יכול לקרות אפילו אם אני לא מנתק אותו מהחשמל אפילו אם אני מתחיל לעבוד איתו רק עם הסוללה וללא מטען הוא יכול לעבוד כמה ד' בסדר ולאחר מכן הוא עושה בעיות, המחשב היה במס' מעבדות במסגרת האחריות אך שום מקום לא גילה בעיה, למרות שגם אני עשיתי בדיקת זכרונות HD וכו', האם למישהו םה יש רעיון? יש כאן בעיה ביומן אירועים אני לא יודע אם זה קשור לבעיה הספציפית אבל נראה לי שכן http://img217.imageshack.us/img217/9003/128056521882.png זאת בעיה מציקה מאוד חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד יותר מ100% אני גם בת…

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  16. שלום , מחשב שהציעו לי ב KSP פ"ת : מעבד אינטל E5300 TRAY מאוורר AC ALPINE PRO 7 לוח אם GIGABYTE GA-EG41MF-US2H זיכרון - 2GB DDR2 800MHZ KINGSTON /SAMSUNG כונן קשיח - WD 320GB SATA2 צורב - DVD LG מארז - COOLER MASTER 534 ספק כח - CORSAIR 550W VX - שימוש עתידי בכרטיס גרפי 9800GT ברמה MED END ( לא גיימרית מקצועית משהו ברמה בינונית ) . המחשב מיועד בעיקר לאינטרט והורדות קבצים שירים סרטים וכו' סיכוי קלוש ל OC מקווה שזה בסדר

• 14 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by yarinyc,

1.תקציב המקסימאלי-3,800 שקל א)לנצל את כל התקציב(אבל שיהיה על דברים רלוונטים אם לא חייב אז לא לשים) ב) לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב: סרטי HD ,גיימינג א) ב)משחקים שצריך שירוצו על המחשב: leauge of legends(מקסימום הגדרות), call of duty ghosts(הגדרות בינוניות ומעלה), battlefield 4 (הגדרות בינוניות ומעלה) -רזולוציית מסך- 1920X1080 מסך- 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב :בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?שיהיה כונן SSD בשביל המערכת הפעלה ו 1TB הארדיסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 6-7 שיהי שקט לא צריך משהו מוגזם 6. האם מתוכנן אוברקלוק: בלי אוברקלוק 7. לכלול הרכבה בחנות ובלי מערכת הפעלה 8. אין העדפה ל…

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by amptube,

שלום לכולם אני מנסה לעזור לחברים להרכיב מפרט מחשב לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס) הצעתי להם מפרט איכותי שמבוסס AMD ובנוי ע"פ פרט ממומלץ פה באתר(NF7,XP2500). מפה לשם נוצר אילוץ לאינטל, משימה קשה מבחינת ביצועים/מחיר. בכול זאת אני רוצה את דעתכם על המפרט הנ"ל והצעות לשיפור. cpu: p4 2.8 533mhz mb: asus p4v533 ram: ddr 256mb 333 hdd: wd 80gb 7200rpm מארז+ספק ג'נרי פלופי סי די רום והכול רק היום ב 2500 שקלים חדשים כמו כן אני מאוד אשמח להמלצה לחנות מחשבים אמינה בסביבת רחובות(הסיבה העיקרית לאילוץ אינטל). שאלה נוספת: החנות ממנה המפרט לא מוכרת AMD בטענה שהיבואן לא אמין באחריות שהוא מספק למעבדים .עד כמה זה נכון אם בכלל? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  19. Started by גל יעקוב,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט (אופיס וויזואל סטודיו בעיקר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רוב השימוש במחשב יהיה אופיס וויזואל סטודיו, אך בסמסטר הזה אצטרך להשתמש קצת בסוליד וורקס אבל לא ברמה גבוהה (חלקים בודדים). 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע שבועיים גג מהיום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כ…

20. Started by אילן המקור,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אם זה אפשרי-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב וכדומה)? צפיה בסרטי HD,משחקים ברמה בינונית,וביצוע מס' פעולות במקביל לדוגמא:פתיחת 5 אתרי אינטרנט במקביל+הורדת סרט+צריבת סרט בDVD +שימוש ב2 מסכי מחשב לצפיה במקביל ב 2 אתרים שונים(המחשב הנוכחי שלי פשוט נחנק) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך LED 24 אינש LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים בינונים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by oreyalm,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שלחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות קל(ויזואל סטודיו),אופיס..לא אצפה בסרטים במחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-ויזואל סטודיו ללימודים(c++ sql java) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא ידוע כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אם יש מ…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  22. שלום רב, אבקש המלצה למחשב נייד לעריכת גרפיקה אך ורק עם תוכנת sony vegas. שאר העבודה היינה שגרתית (אופיס וגלישה). 1. מה התקציב המקסימאלי - 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - ניתן לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - עד 3700 גג. 2. מה שימושי המחשב - עריכת ווידאו עם sony vegas ושאר השימוש הוא סטנדרטי (גלישה ואופיס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - שימוש תדיר sony vegas. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - צורב בלו ריי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  23. הזמנתי מחשב נייד של מהאתר של מיקרוסופט בארה"ב ושלחתי אותו לארץ בשילוח חיצוני דרף buy2usa המחשב הגיע ואני מבסוט עד השמים. מה קורה לגבי אחריות בישראל? האם יש אחריות? האם אפשר להרחיב אחריות? איך מבצעים את זה? אשמח לעזרה . (אגב באתר של דל לפי הקוד יש למחשב אחריות לעוד שנה וחצי מעכשיו)

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל תקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק פעמיים בשנה, גלישה, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה להיות מסוגל לשחק משחקים- ביצועים טובים ולפחות רזולוציה (1440X900) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 3 ו-BIOSHOCK -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה: 1680X1050, אינץ: 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  25. שלום רב, המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ואופיס. תקציב: 3000 ש"ח מקסימום. נתונים חשובים: משקל: כמה שיותר קל סוללה: 6 שעות עבודה לפחות מסך: מינימום 11.6 מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.y-system.co.il/?storeid=367&view=products&id=488526 לא כל כך ברור לי למה לא מוכרים את המחשב הנ"ל בעוד חנויות. תודה מראש לכל העוזרים.

דיונים חדשים בפורומים