ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
כל היום ישבתי ושברתי את הראש והרגשתי שמפרט של AMD לא מושך אותי כ"כ כלומר לא הרגשתי בנוח עם המפרט במיוחד שבזבזתי שעות על גבי שעות בקריאה בפורומים ובכך שיפרתי את השכלתי בעניין. (כסף לא הבעיה גיליתי שהחזירו לי החזרי כלכלה על לינה בבית החייל בסך 600 שקל על 6 חודשים...) חשבתי על זה רבות וחשבתי לקחת מפרט אינטל להנאה ביצועים חביבים וOC עתידי ראיתי מפרטים חביבים ביותר באתר ורציתי לדעת מה אתם חושבים. (בשביל OC אני צריך לקנות רכיבי קירור אני מניח ולקנות אותם יהיה הרבה יותר זול מאשר חלקי מחשב) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1276 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤633 מסך: DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2425 כרטיס מסך:…
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD, VMWARE , מוטליטאסקינג. ברצוני בעיקר שיעמוד ב3-4 מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הוא מיועד לגיימינג ,אך לא כרגע , אז אני נאלץ לוותר על כרטיס מסך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני רוצה מארז יפה למחשב החדש שלי ....אני לא אוברקלוקר ולא איכפת לי מיתרונות כאלו אני רק רוצה מארז יפה שיהיה לו גם: 2 יציאות USB קידמיות ו3 יציאות אודיו קידמיות ורצוי גם שיהיה לו חלון שקוף בצד עד 400 שקל מקסימום .....חריגה בתקציב של גג עד 30 שקל עיזרו לי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אבא שלי בזמן האחרון התחיל להישתמש במחשב שלי בעיקר לצרכי מוזיקה אינטרנט. אז החלטתי (יחד עם האחיות שלי) לקנות לו מחשב בשבילו, ואיזה זמן יותר מושלם לכך מאשר ביום הולדת שלו (עוד שבועיים..) בעיקרון אנחנו מחפשים את ההמפרט הכי זול שניתן לבנות לרכים האלו. - צריך מקלדת, עכבר ומסך בנוסף למחשב. **המסך חייב להיות LCD. - חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט וקטן. - הארד דיסק גדול, אני רוצה לעשות RIP לכל האלבומים שברשותו (המון אלבומים...) - חייב להיבנות מZigZag. תודה מראש Install
-
- 14 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם ! תגובות ודעות על המפרט הבא בבקשה ...... Pentium D 920 2.8GHz (Dual-Core) 2x2MB ASUS P5WD2-E (975) Premium Samsung 2x512 DDR2 667MHz WD 250GB SATA2 16MB Gigabyte 256MB 6800GS PCI-e FSP 400W ATX Version 2.0 Supertalent X-Blade Gaming Case Silver סה"כ 6825 ש"ח , בנעה מחשבים .!.! יש מקום להוזלה ע"י שינוי המפרט (ולא בסוג המעבד) ???? תודה! ;D
-
- 13 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ גם משחקים בתקציב 4-5K המפרט עצמו יכול להיות די סטנדרטי, עדיף מסך של כ15 אינץ' ואם ניתן אז מסדרת i של אינטל 4GB זכרון כמינימום גם כן תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי, בטוח שכבר נכתבו פה מלא פוסטים אבל.. מנסה להבין מאיפה להתחיל מחפש מחשב טוב שיריץ משחקים (ואופיס לדוגמא) שיהיה די חזק אבל לא הטופ של הטופ.. מחפש לבנות מחשב באזור ה 4-5 אלף ש"ח ראיתי המון מפרטים ואני מנסה להבין האם הם לצרכים שאני מחפש או שהם בקטגוריה של התותחים הכבדים.. למשל: מעבד - Intel Core i7-8700K כרטיס מסך - Nvidia GTX 1070-Ti מעבר לזה כל השאר אני חושב שהם הכסף הפחות גדול וכולם אותו סדר גודל של מחיר (אשמח לשמוע שאני טועה) אשמח לעזרתכם!
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שולי * בלוטות? עדיף שכן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מתכוון לקנות בארץ כי עשיתי בירורים ולהביא מחשב מחו"ל של מסובך. אם תוכלו תתנו לי בבקשה מפרטים מקצוות התקציב (מ4000 ו5000, באמצע גם טוב) תודה רבה לעוזרים =]
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום חברים צריך עזרה בבחירת מקלדת מכאנית. אני צריך מקלדת שמיועדת בעיקר למשחקים עם תקציב עד 550 ש"ח.אשמח גם אם תתנו חוות דעת על המקלדת הזאת Roccat Ryos MK Glow Illuminated Mechanical Gaming Keyboard פירוט כאן תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ברשותי מחשב כ-3 שנים. משמש בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים ומעט משחקים לא כבדים. לאחרונה המחשב מרגיש מאוד כבד ואיטי (אין הרבה דברים שרצים ברקע, אין תוכנות לא רצויות). ברצוני לדעת האם ישנו רכיב/רכיבים שניתן או מומלץ לשדרג בעלות לא גבוהה אשר יביאו לשיפור ביצועי המחשב ויאפשרו חוויית שימוש ומשחק גבוהים יותר. מצ"ב המאפיינים שלו: מעבד- inetl i3 2100 3.1 לוח אם- asus p8h61 le b3 זכרון 1*4g 1333ddr3 ספק- 450w אין כרטיס מסך נפרד במידה ומומלץ לשדרג רכיב כלשהו, האם לבצע זאת בארץ או איביי? תודה
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה מדי, משהו ידידותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כגון MapleStory\League Of Legends ועבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להרכיב לאבא שלי מחשב לעבודה(היום הוא עובד עם מחשב בן 6 שלא מחזיק כלום). אני צריך ליצור מחשב שאני לא מתפשר בו על איכות וקונה חלקים גנרים אבל כמה שיותר זול. אני מעוניין ליצור שני מפרטים שיתאימו לי אחד מבוסס AMD ואחד מבוסס אינטל. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 4000 ש"ח מעדיף כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תוכנות קאד - (vectorworks בעיקר - כולל פעולות תלת מימד ורינדור אבל אל הרבה), מעט photoshop ואפשרות לתוכנות אחרות לעיצוב ותלת מימד, אינטרנט ואופיס. 3. האם …
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה- תוכנות אדובי פוטושופ וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך כרגע 4. האם יש רכיב ש…
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לרכוש DVD ROM חיצוני למחשב נייד שאין בו כונן אופטי מובנה? כמובן במחיר נורמלי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב עם אפשרות לגיימינג חשוב שיהיה לפחות 4 גיגה ראם ומסך בגודל סטנדרטי , וכמובן כרטיס מסך נחמד שיריץ כמה משחקים. זמן סוללה - אם יש יתרון בוהק בין הדגמים אשמח לדעת. התקציב הוא עד 2500 עם חריגה של עד 500 אם זה מצדיק. אשמח להמלצות, במידה וקייםת בחירה יותר משתלמת, או עזרה בהתלבטות . אני מצאתי שני מחשבים שמציעים כרטיס מסך חזק שמספיק בשבילי, מחשב מספר 1 אינטל : http://www.ivory.co.il/HP_G6-1250SJ_A1Q00EA.html מחשב מספר 2 AMD: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9204 איזה מעבד יותר טוב מהם? בקשר לכרטיס מסך, הבנתי שבAMD הוא בכמה רמות יותר טוב, איזה מהם עדיף, או שבכלל משהו אחר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
דרושה תחנת עגינה לHP ELITEBOOK 8460 הגעתי למסקנה שאני צריך תחנה כי אני רוצה לעבוד עם מסך חיצוני+מקלדת+עכבר אלחוטי... לא נוח לחבר גם מסך גם עכבר גם מקלדת וגם חשמל בכל פעם... יש תחנה תחליפית? (המקורית עולה הון!) תודה.
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי אני מבקש חוות דעת על המפרט הבא למשחקים - תקציב בערך 5000 ש"ח, משחק על מסך 22 ב 1680x1050. חשוב שיהיה דיי שקט ויתן ביצועים טובים למחיר, כמו כן האם כדאי לקנות מ SKYPC? חוות דעת על השירות והמקצועיות שלהם תתקבל בברכה. נ.ב - כן אני חייב SSD תודה מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪940 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3L ₪498 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950205 כונן קשיח G.Skill SSD Solid State Disk Phoenix Pro 2.5" 60GB ₪721 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=FM-25S2S-60GBP2 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש. התקציב כמו שרשום בכותרת הוא 4K - ללא חריגות כלל!(50-80 ש"ח בסדר אבל לא יותר מזה). 1. 4K 2. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים, צפייה בסרטי HD. א) משחקים חדשים שיוצאים כל הזמן, צפייה בהרבה סרטי/סדרות HD. ב) לשימוש ביתי בלבד, כמו שצויין בא' רק משחקים וסרטי HD(כמובן שגם גלישה אבל זה לא חשוב). ג) 1920 X 1080 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב - 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא כרגע, אבל יכול להיות שכן. ואם כן אז שתישאר אופציה לאוברקלוק קל. 8. הרכבת מחשב בלבד. 9. איזור מגורים - מרכז. אני מעדיף אישית את SKYPC בשל הניסיון איתם, אבל אין לי בעיה גם אם IQPC ושאר החנויות. 10. הכי חשוב שהבסיס יהיה חזק - מארז מאוורר, מעבד חזק ולוח אם שקט ואיכותי. בניתי…
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים חדשים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , assasin creed 3 ,Anno 2070 ,crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). סביבות ה26" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אשמח להמלצה על מפרט או דגם של מחשב נייד. מדובר על מחשב לנער שמשחק היום בעיקר מיינקראפט (מהחנות של xbox) אבל מתכנן להשתמש בו לעוד משחקים. לא חשוב המשקל או הבטרייה (המחשב יהיה סטאטי רוב הזמן). הייתי רוצה לא לעלות מעל 4000 שח, אבל אם צריך אפשר קצת יותר. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
האם כיום בכל מחשב נייד חדש שקונים יש קולט וייפיי? גם אם המחשב זול (בין 1000 ל 2000 שח) .. במקומות בהם אי נקודת אינטרנט קרובה..איך אפשר לגלוש באינטרנט..אמרו לי מודם אלחוטי אם אפשר הסבר על זה...
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
זה http: //www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl ... כמו זה ? http://ksp.co.il/?cardfull=1 זה שדרוג טוב ?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את המחשב שלי כדי לקנות מחשב חדש ואני לא יודע כמה לדרוש עליו אז ככה: מעבד- Intel Pentium 4A, 2400 MHz לוח אם- Gigabyte GA-8ST800(-L) (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) זיכרון DDR- 768 (256+512) כרטיס מסך- Nvidia Gforce 6600gt 128mb כרטיס קול- Creative EMU10K1 SB Live 40GB זיכרון
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכנן רכישה של מחשב בשבועיים הקרובים (למען האמת כבר הייתי רוכש אחד, אבל אני מחכה להתייצבות של מחירי המעבדים) והייתי רוצה לקבל חוות דעת לגביי מפרט שהרכבתי, וכמו כן לשאול מספר שאלות. אין צורך בציוד הקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים) וגם לא במסך (כרגע המסך שיש ברשותי הוא ViewSonic VP171b - ייתכן ויוחלף בחודשים הקרובים במסך 19" לפחות, אבל לא בטוח). המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים, הרבה וידאו שהולך לשבת על המחשב עצמו ולאוו דווקא להצרב (High Definition, עד ל-1080P בעתיד) והרצה של הרבה יישומים במקביל (סביבות פיתוח בעיקר). המפרט שהורכב הוא (מחירים ע"פ אתר KSP שממנו כנראה תתבצע הקניה) : מארז - Enermax Chakra ECA-3052B All Black - מחיר - 450 ש"ח - המארז מגיע עם מאוורר א…
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש להרכיב מחשב לילדה בת 8. שמושים עיקריים - מוסיקה, סרטים, אינטרנט (משחקי רשת), אופיס, אחסון תמונות קליל (הארדיסק של 1T יספיק...) ועיבוד קליל (פיקאסה, MOVIE MAKER וכו'..), אני מאמין שגם משחקים קלילים יגיעו מתי שהוא... צריך מערכת הפעלה. אין צורך במסך, רמקולים, עכבר וכו', יש צורך בצורב DVD תקציב - עד 2000 ש"ח. אנחנו מאיזור השרון אם זה רלוונטי. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-