ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
יעוד- גלישה באינטרנט, קצת משחקים, הורדת סרטים וכו' OC- לא מתוכנן! אין שום בעיה שהחלקים יגיעו מחנויות שונות....רק שיהיה כמה שיותר זול המחשב לחבר טוב אז תעשו מקסימום ותנסו להכניס את החלקים בתקציב היחסית נמוך בבקשה :> מה צריך לשדרג? - כרטיס מסך (העדפה ל8800GTS 320MB) -מעבד מסדרת C2D -ג'יגה זיכרון (נראה לי עדיף 533MHZ כי הלוח לא תומך 667MHZ, או שזה לא משנה?)---- ראיתי בskypc ב390 ומשהו של G.SKILL) -ספק כוח מתאים לחלקים (אני ממש לא מבין בזה...מה נחשב טוב וכמה חזק צריך להיות) - אם נשאר מקום בתקציב אז הארד דיסק ועדיף אחד עם 16MB בופר מה לא צריך לשדרג? (תקנו אותי אם אני טועה) לוח- יש לו MSI 945 (לא נראה לי צריך לשדרג כי לא מתוכנן OC מסוג כלשהו) מארז- יש לו GIGABYTE Poseidon
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אז ככה, ביליתי שעות מול EBAY והחלטתי שאני קונה בארץ, 2 פרטים חשובים לי במחשב: 1. מקלדת מלאה. 2. כרטיס מסך נורמלי למשחקים (כרגע אני דיי נעול על 9600GT) חשבתי על ה HP DV7 1150, שעולה 5700, יש למישהו השגות / המלצות למשהו חלופי? איך הבנייה של HP ? איכות המחשב? אשמח לשמוע עוד...
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, לכולם אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים שיריץ אותם באיכות מקסימלית כמו: red alert 3, crysic וכו' התקציב הוא עד 4200 ש"ח (שלא יחרוג) ואני לא זקוק בציוד היקפי. אני מעוניין במחשב עם 2 או 4 ליבות (עדיף 4) עם מהירות מעבד גבוהה.... לוח אם מתקדם וקירור מתאים, ושהמחשב לא ירעיש יותר מדי זיכרון 4 גיגה או יותר כרטיס מסך מתקדם ורצוי עם יציאת hdmi. ודיסק קשיח בערך 320 גיגה או יותר.. כמו כן צורב dvd במהירות טובה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצות בקשר למחשב חדש בעיקר למשחקים ב5500 ש"ח ללא: מסך, רמקולים, מקלדת עכבר... תודה רבה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מעדיף מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: כשאני אבחר מחשב אני אקנה תקציב: 1500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: מעדיף ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: אין גודל כונן קשיח מועדף: אין משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: אין זמן סוללה רצוי: אין צבע המחשב הרצוי: אין אפשרויות נוספות במחשב: מה שבאלכם מה מטרת שימוש המחשב? עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה הערות: אני רוצה מחשב לאינטרנט בעיקרון חח
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
טוב, אז נראה לי שזה הזמן לשדרג את הפנטיום 3 שלי, אז המפרט שחשבתי עליו הוא כזה: x2 OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box WD SATA 120GB 7200 RPM 8MB Bufer המחיר כרגע בסביבות 3000 ש"ח , יש אופציות או שינויים במסגרת התקציב?? המחשב לא מתוכנן OC אבל חשבתי אולי להתחיל להתנסות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד למטרת לימודים (אינטרנט, אופיס וכו') אין צורך בכרטיס מסך מעבר למובנה. עם זאת אני מחפש מחשב שיהיה מספיק חזק לשרוד את ה3 שנים הקרובות (ולכן חשבתי ללכת על מעבדי אינטל i3 או i5) גודל רלוונטי של מסך יהיה בין "13 לבין "14.4. התקציב למחשב הוא עד 3600 (כולל מערכת הפעלה). לאחרונה מצאתי בKSP שני מחשבים שאשמח אם בנוסף להמלצות שלכם תוכלו לחוות את דעתכם עליהם. הראשון: Samsung Q330-JA01IL השני: Asus A42F-VX059V אשמח לתגובתכם
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
צריך מפרט במחיר של 5500 במיוחד למשחקים
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כמו שרשום בכותרת, אני מחפש לקנות מחשב נייד: תקציב: סביבות ה-4000 ש"ח, אהיה מוכן לעלות קצת בשביל משהו ששווה את זה. שימושים: אני רוצה מחשב שיוכל להחליף בכבוד את המחשב הנייח הישן שלי ושיוכל לספק כל צורך אפשרי כמו שצריך - אמנם הוא ישמש חלק גדול מהזמן ללימודים (אני סטודנט), אבל אני רוצה שתהיה לי האופציה לשחק על הגדרות סבירות גם במשחקים חדשים, ולראות סרטים כבדים בצורה חלקה (הוא ישמש לא מעט לסרטים...). מבחינת גודל ומשקל אני חושב על מסך בסביבות ה-15.6 אינץ' (נראה לי שיותר מזה יהיה גדול מדי...) ושלא יהיה כבד יותר מדי(אני לא יודע להגיד בדיוק כמה אבל בכל זאת אני הולך להסתובב איתו כל היום בלימודים). בקשר לסוללה ויציאות מיוחדות - לא כזה קריטי שיהיה זמן סוללה ארוך, אבל כ…
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מעוניין בצעה למשב בעלות שבין 3000 ל 3500 ש"ח , ההצעה אינה כרוכה ב מסך , cd . אודה על התייחסותכם
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
Hey, sorry no Hebrew in this PC Im looking for a laptop that can do 2D/3D graphics and gaming. what i found was this: http://www.bhphotovideo.com/c/product/924705-REG/toshiba_psplzu_06r002_intel_i7_3630qm_12gb_ddr3_1tb_hd_windows.htmlim going to order from B&H but if you have any other options please share. do you think this price is good? are there any other laptops in this range? Thanks. P.S. i will order from any where thet ships to New zealand.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המפרט כאמור בעיקר לשימוש משרדי, אינטרנט, לא למשחקים! מה דעתכם על המפרט הבא? אנא תנו הצעות לשיפור.
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הורדתי את התכנה GPUZ, ואני פתאום שם לב שכאילו שיש לי 2 כרטיסי מסך - אחד מובנה של INTEL והשני GEFORCE 520MX שזה מה שאמור להיות. הלפטופ הוא חדש של סמסונג. אתם מכירים תופעה כזאת? יש מצב שזה פוגע לי בביצועים של המחשב? תודה Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב, עד 1600 ש"ח כולל מסך ( אני ידוע שזה קשה מאוד) בעיקרון המחשב רק לאינטרנט אז ככה שלא צריך זיכרון טוב ו כ.מסך טוב וכו'. סומך עליכם תודה
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר משחקים בנוסף לשימוש רגיל (אינטרנט, שמיעת מוסיקה) ותיכנות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שלא יהיה רועש במיוחד 7. האם …
-
- 13 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1800 ש"ח ניתן לחרוג בעוד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב שיהיה טוב לעבודה משרדית וחשוב שיריץ טוב את המשחק The sims 4 (המשחק היחיד שצריך). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
אחד של SanDisk מהירות https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=15765 -520/180 השני של ADATA מהירות 560/410 http://www.amazon.com/ADATA-USA-Premier-SP550-ASP550SS3-120GM-C/dp/B013J7PP96/ref=sr_1_4?s=pc&rps=1&ie=UTF8&qid=1460631769&sr=1-4&keywords=120gb+ssd+2.5&refinements=p_n_feature_keywords_four_browse-bin%3A6158693011%2Cp_85%3A2470955011%2Cp_n_feature_three_browse-bin%3A6797517011 אז מה עדיף מבין שני הכרטיסים? בבקשה לא להגיב על גודל הכרטיס. רק לבחור אחד מבין השניים SAMSUNG EVO לא בא בחשבון יקר בטירוף לא רוצה אותו
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב ,תוכנות תיכנות KEILL ,VISUAL studio אוופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- 1680X1050 22 inch . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש…
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני למכור את המחשב הישן שלי והייתי רוצה לדעת מחיר ריאלי לחלקים שלו מדובר על מעבד E8400 לוח אם P5Q http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q/ שני זכרונות של קינגסטון DDR2 2G 800 מארז M9 של Thermaltake http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1316&ID=1496 וספק של chieftec 550w כרטיס מסך GV-N98TZL-512H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2882#ov תודה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אז ככה יש לי נייד של HP שאני מאוד מרוצה ממנו. הוא מחובר אצלי אלחוטית לראוטר. יש לי אינטרנט של 1.5. מגה עם תשתית של הוט. העניין הוא שהמחשב עצמו עולה ממש מהר, תוך כמה שניות אני כבר רואה את ה-DESKTOP וכל מה שעליו... אבל שמתי לב שאם אני לוחץ לדוגמה לפתוח חלון אינטרנט זה לא נותן לי אלא רק לאחר איזו דקה-שתיים ואז הכל בסדר וכל דף נוסף שפותח, נפתח בשניה... ניסיתי לבדוק מה הבעיה וגיליתי שרק כשב-TASKMANAGER מופיע משהו שנקרא - DLL******EXE ומולו רשום -COM SURROGATE(זה מופיע ממש לשתי שניות ואז נעלם) אז רק אחרי זה נפתח חלון אינטרנט... חוץ מזה האייקון של LOCAL AREEA CONNECTION בו מופיעים שני מחשבים, במקום להיות עם איקס אדום הוא הופך להיות עם כדור ארץ עליו.... השאלה איך אני יכול לגרום ל…
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב, הייתי שמח לשמוע דעות על המחשב הנ"ל. נראה לי שהביצועים לעומת המחיר טובים. מאוד חשוב לי המשקל. האם יש דעות לגביו או אלטרנטיבות אחרות? http://ksp.co.il/?uin=20018 תודה יונתן
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בשביל חבר. דרישות: * 1-2GB של ראם (DDR 1 יספיק) * מעבד כפול ליבה לעבודה משרדית (סמפרון/סלרון) * תמיכה ב- USB2 וביציאת רשת * כרטיס גרפי התומך בשני מסכים * 4 חריצי הרחבה לפחות * הארדיסק: 160GB לפחות * כונן אופטי משולב כלשהו (אבל שיהיה אמין). גובה תקציב: 2000 ש"ח עוד 3000 ש"ח לשני מסכים 19 אינטצ' שיתאימו לעבודה משרדית ויתמכו על ידי הכרטיס הגרפי של המחשב לעיל(לא רחבים). תקציב לכל אחד: 1500 ש"ח. תוכנות נלוות: אין לי צורך בכאלה, המחשב מיועד להריץ מערכת הפעלה XPSP2. תודה
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ראיתי פה סיקור באתר אל dell studio 1747 בזאפ יש אותו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747134 עכשיו רציתי לדעת עם בסדר גודל מחיר כזה יש אולי המלצה למשהוא נוסף?? בעיקרון המחשב הוא החלפה למחשב ביתי!! שיהיה איתי בכל מקום ...פחות חשוב לי המשקל יותר חשוב לי ביצועים !! כמו כן אני רואה הרבה סרטים שומע מוזיקה גולש ומשחק מדיי פעם!! תודה מראש אל העזרה!!
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לא צריך את החלקים הבאים: זכרונות (יש לי 2X1GB-DDR2-800MHz), צורב דיוידי, כרטיס מסך (9600GT-PCIE), מאוורר למעבד (זה שבא עם E8400 ב-BOX), ציוד היקפי השקט חשוב. כמו כן גם הסירקולציה חשובה, שיהיה מאוורר היטב (כי לפני זה הוא הרבה פעמים היה מתחמם יתר על המידה ונכבה/עושה ריסט באמצע) אינני יודע לעשות אוברקלוק, אפשר לבקש אוברקלוק קל-בינוני כל עוד שלא יגרום להתחממות יותר מדי או לשינוי מתחים, ורק אם יהיו הבדלים בביצועים, אחרת אין טעם חח לא צריך מערכת הפעלה. המחשב יהיה לצורכי גיימינג בעיקר, ישוחק על רזולוציה של 1280-1024 , אולי קצת יותר גבוהה. בבקשה מפרט שיתאים לרכיבים שיש לי כבר, והייתי מאוד מאוד רוצה שתיהיה אפשרות אולי לשדרוגים עתידיים, בעוד שנה נניח. בבקשה חריגה כמה שיותר קטנה מה…
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL-E כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ספק כח Enermax Pro82+ 525W כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-