עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mabar,

כמו שכתוב בכותרת, מפרט בעיקר למשחקים, עד 10,000 שקל. תודה.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by X-Style,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים באיכות FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים Crysis Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 40" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by daviditzhaky,

אני מחפש מפרט גיימרים אשר עלותו 8000 שח. אתם צריכים להתחשב בכמה דברים (תגידו לי אם אני טועה): מעבד intel core i7 920 לוח אם gigabyte x58 extreme אני קונה את המחשב בינואר בגלל הבר מצווה שלי . חלק מהאנשים אומרים לי לחכות שיצאו החלקים החדשים והשוק ישתנה. מה אתם אומרים? תייעצו לי מה לעשות :silly: :yelclap:

4. Started by daviditzhaky,

אני מחפש מפרט גיימרים אשר עלותו 8000 שח. אתם צריכים להתחשב בכמה דברים (תגידו לי אם אני טועה): מעבד intel core i7 920 לוח אם gigabyte x58 extreme אני קונה את המחשב בינואר בגלל הבר מצווה שלי . חלק מהאנשים אומרים לי לחכות שיצאו החלקים החדשים והשוק ישתנה. מה אתם אומרים? תייעצו לי מה לעשות :silly: :yelclap:

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  5. אהלן חבריה.., מחפש מפרט עם מעבד קור 2 דיו וביצועים גרפים טובים ,התקציב 4500. מיועד לגיימרים ומשחקים כבדים. ויאללה סומך עליכם. נ.ב בבקשה שיהיה מבוסס INTEL ,תודה מראש לעונים!

• 12 תגובות
    • 721 צפיות
  6. חשוב לי שיהיה תומך בטכנולוגיה החדשה של אינטל I7 חשוב לי כרטיס מסך מסדרת HD4890 או HD4870*2 (אני עדיין לא יודע מה ההבדלים בינהם כל כך) חשוב לי שגודל המסך 22 ומעלה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by עדן,

1. מה התקציב המקסימאלי?--3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?--לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--100-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים בעיקר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--diablo 3,wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).--1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?--בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?-- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?--אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?--8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום, אני קונה זאת לאמא שלי, וזקוק רק למארז, מעבד, זכרון ולוח אם. מהמפרטים באתר, אפשר לקבל מפרט ב-1,000 ש"ח לחלקים הללו, אבל זה יקר לי. לוח אם עדיף עם AGP כי יש לה כרטיס AGP. תודה

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  9. בין היתר הכרטיס הגרפי צריך לכלול TV OUT ולפחות 256 מב זיכרון עליו המסך צריך להיות LCD בתודה ABD

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מחפש מחשב בעיקר ל- photoshop/illustrator/indesign (גרסא cs3) +סרטים+אינטרנט חשבתי על זה: אבל אני מעדיף לרדת מה-2000 ש"ח

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by op3589,

התקציב הוא 4000 עד 4500 עדיף פחות השימושים הם בגדול עריכת סרטים HD premiere פוטושופ עיצוב תלת מימד ושימושים רגילים (בלי משחקים מורכבים) לא מחשב מקצועי אבל זאת ההתחלה חשובה לי התמיכה בUSB3 בלי ציוד הכפי בלי מסך בלי צורב DVD מתחינת שקט פשוט שלא יהיה טרקטור OC אולי בעתיד בקטנה אני חשבתי על Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 1 990 P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 1 625 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel 1 460 GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1 1180 Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS 1 290 ‏V3 Black Edition Middle Tower Series Black Case 225 ספקי כוח‏ Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 4025…

12. Started by gman18,

אני רוצה לבנות מפרט עד 5000 ש"ח כולל מסך + רמקולים טובים (בסגנון של altec lansing atp3 (אפשר לחרוג בכמה מאות) לעבודות גרפיקה בעיקר (photoshop/illustrator/indesign cs3) +אינטרנט + סרטים חשוב שיהיה לפחות 3 ג'יגה זיכרון. תודה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by omrit,

היי, אני מחפש מפרט לסטודנטית לעיצוב גרפי (פוטושופ, פרמייר, אפילו CAD ועוד תוכנות גרפיות שונות ומשונות). ללא משחקים. התקציב כולל מסך וציוד הקפי. התקציב גמיש אם זה הכרחי. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by roniok,

אני מחפש מפרט למשחקים משנים 99 ו2000 אני החלטתי ללכת על כרטיס מסך וודו ומישהו יכול לכתוב איפה אני יכול למצוע דרייברים נב אני במיוחד רוצה למשחק oni

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. שלום לכולם . אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע-שבועיים הקרובים, אך אני לא מעודכן בכל הנוגע לחומרה- אשמח אם תוכלו לעזור לי. חשוב לי שהמחשב שאקנה יוכל להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות, ולכן אני מוכן לחרוג מהתקציב במעט במידה והדבר כדאי. מספר נקודות חשובות: * אני מעוניין במעבד של Intel, ולא של AMD. * אני לא מעוניין במוצרים של חברת ASUS. * מבחינת ציוד היקפי- קניתי מסך מצויין לא מזמן (Samsung SyncMasterT200), אז אין לי צורך במסך, וגם לא במקלדת או בעכבר, אם כי אני כן צריך רמקולים חדשים. * אני לא מתכנן להתעסק עם OC. תודה רבה לכם מראש .

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  16. Started by Chymes,

אחרי שהרכבתי מחשב חדש, והתחלתי להתעניין בחומרה, התאהבתי בניסויים שונים ובעיקר OC. החלטתי להרכיב מחשב שני, שאוכל לעשות עליו OC קיצוני וסתם שטויות מבלי לפגוע ב"מחשב האם" היקר. אז רציתי לשאול אילו חלקים צריך לקנות חדשים ומה עדיף יד שנייה. לוח אם - Abit NF חדש / משומש? מעבד - Athlon xp רגיל / Mobile חדש / משומש? כרטיס מסך - רק משומש. מה דעתכם על Asus GeForce 3 Ti 500 deluxe? אחרי OC זה יהיה כרטיס מסך לא רע בכלל. זיכרון - A-data, אני חושב. לא בטוח. אני חושב שזיכרון צריך לקנות חדש. מה דעתכם? ממליצים על חברות אחרות? ספק - רק חדש. 350W יספיק? אין לי יותר מידי כסף לבזבוזים. כונן קשיח - חדש או משומש? של איזו חברה? מארז - אין צורך. החלקים ישכבו בלי מארז. מסך - עכשיו זה בעיית…

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by yotam360,

תקציב 5000 ש"ח מחשב לגיימרים כולל הכל חוץ ממסך אני ניסיתי להכין גם מה אתם אומרים: Thermaltake VB6000BNS SWING P/S not included Black Case LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD Western Digital 120GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Logitech LX500 PS2 I USB Cordless Desktop DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory Gigabyte Radeon X800GTO GV-RX80256DE PCI-e 256Mb Bulk Video Card

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  18. Started by HellBoY,

אני צריך מפרט לחבר עד 3500 שקל בלי מסך בלי רמקולים רק הקופסא מקלדת ועכבר. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הנה מפרט שהרכבתי אבל הוא עובר את התקציב, אשמח אם תעזרו לי לקצץ במחיר בלי לפגוע יותר מדיי בביצועים. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤812 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤445 מארז: NZXT Apollo Black No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤401 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤382 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤217 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 16MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤298 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤792 כונן אופטי: LG GH22LP DVD-RW x22 Dual Layer Sata LightScribe Black כמות: 1 - מחיר: ¤138 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 300…

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by HellBoY,

אני מחפש מחשב לחבר בתקציב של עד 4000 שקל המחשב מיועד כמובן בעיקר למשחקים ללא מסך ורמקולים רק הקופסא +מקלדת+עכבר(לא אלחוטיים). אפשר גם AMD וגם אינטל. חשבתי על כזה דבר: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2600+(512k 333) 600 1 600 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-S2G (nForce2)sata,lan,usb2 420 1 420 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 470 1 470 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1010 1 1010 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA 600 1 600 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 170 1 1…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  21. שלום. אני מחפש מפרט מחשב לחבר לשימוש ביתי ומשחקים. המפרט חייב להיות מהחנות http://tms.co.il . התקציב הוא 5000 ש"ח ללא חריגה (מתאפשרת חריגה קטנה אם זה הכרחי). יש צורך בציוד הקפי. לא יקר, אך גם לא הכי פשוט. העיצוב לא חשוב בכלל, כך שלא צריך מארז מהיקרים ביותר רק בגלל הצורה. השקט חשוב לו. כמה שאפשר מבלי לחרוג מהתקציב. כמו כן, יש צורך במסך טוב. יש אפשרות ל-OC. המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤339 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤201 ז…

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  22. אין צורך בציוד היקפי, הרזולוציה תהיה 1680X1050, אבל יש אפשרות גדולה מאוד שאשדרג למסך FHD, לכן אשמח אם אפשר יהיה להתחשב בכך. אין צורך במערכת הפעלה. עדיף שהחנות תהייה באיזור הצפון,(חדרה). אשמח גם שאם לחנות יהיה שירות תיקונים VIP, הוא יוכל להכנס בתקציב. כמו כן, אם המארז יראה "מגניב" (-:, זה יהיה יתרון ענק.(הילד מתלהב מהשטויות האלה, אבל זה לא חובה). תודה רבה על העזרה! אורי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים + עריכת וידא ו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS ומשחקי רשת דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

24. Started by madnaor,

עם: 4 ג'יגה זכרון הארד דיסק 1 טרה ועדיפות לספק מודולרי ללא שום ציוד הקפי ולא מתוכנן OC וכ"ו השימושים: משחקים לא כבדים במיוחד רוב העבודה תהיה עם תוכנות מתמטיקה וכו אני צריך שהוא יחזיק מעמד איתן ל4 השנים הבאות תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  25. Started by coil,

שלום אחותי מעוניינת לקנות לפטופ בעוד שבוע בערך ואני התבקשתי למצוא לזה מפרט סה"כ התקציב הוא 6000, המחשב הולך להיות מיועד בעיקר לתוכנות ורובן גרפיות זה לא למשחקים. הדברים הבאים חייבים להיות מעבד 1700, כרטיס wireless ו 512 זכרון, והרכבה צריך להיות כלול במחיר, תודה לכל העוזרים ><

• 6 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.