ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט טוב למחשב ב7000 שקל בלי ספק, מארז, מסך, מקלדת ועכבר. רצוי 120GB SATA וDVD RW בסביבות ה900 שקל. תודה לכל מי שעוזר לי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט טוב למשחקים בתקציב של 3000 עד 3500 ש"ח ללא מסך
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם 8) אפשר בבקשה עזרה לבניית מפרט למשחקים כבדים ועבודה בפוטושופ עד 5000 לא כולל מסך ,מקלדת ,עכבר ורמקולים , הלכתי לחנות "באג" למה זה הכי קרוב לבית שלי הם נתנו לי תמפרט הזה : HP Pavilion a6140 מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz זיכרון: 2048MB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: DVD Writer Double Layer LightScribe כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 8500 GT זיכרון גרפי: 512MB עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out ו ממשק HDMI כרטיס מקלט לטלוויזיה (יציאות Video in קדמיות) תקשורת אלחוטית: 802.11b/g מערכת הפעלה מקורית: Windows Vista Premium ברצוני לדעת אם המפרט מתאים למה שבקשתי והאם הוא שווה את מחיר
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט טוב למשחקים משהו עם כרטיס מסך טוב והרבה זיכרון. לא צריך מסך ושאר הדברים! תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
טוב אז ככה, לא משנה לי מאיזו חנות (העיקר שיהיה זול ) בעקרון אני מעדיף מעבד מבוסס AMD64 ולוח NFORCE 4 .ללא מסך בלי ציוד הקפי רק מקלדת ועכבר פשוטים וללא צורב דיוידי רק צורב רגיל וטוב , גיגה זכרון (עדיף שיהיה מהיר) עדיף גם שני דיסקים של 80 גיגה למערך RAID 0 אבל אני עדיין בודק את הכדאיות של העניין והאם עדיף להשקיע במעבד יותר מהיר במקום, חשוב שהכרטיס מסך יהיה הכי זול שיש כי שום משחק לא הולך לרוץ על המחשב הזה, רק אינטרנט תכנות , וקצת קידוד..
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום , התקציב שלי עומד על 5k כולל מסך ורמקולים. אני רוצה מחשב חזק , במיוחד למשחקים (הרצת כל המשחקים החדשים שיש היום בצורה חלקה). רצוי intel (אם מישהו רוצה להגיד שעדיף משהו אחר , שיסביר) רצוי nvidia (אם מישהו .... , שיסביר) ואם תוכלו (רק אם אפשרי) , להציע מקומות שאפשר לקנות מהם מחשב (רצוי לא חנות שמתחילה בk ונגמרת ב p [אני לא יגיד כמה אותיות , אבל יש באמצע s] - אם מישהו שחושב שזה כן חנות טובה.. שיסביר) תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המחשב שלי, בן 3 שנים שהלוח אם שלו מת: P4 2.8 ghz 2x512MB DDR RAM AGP GPU:leadtek geforce 6200 +OC (לא היה חריץ PCIE) 2 דיסקים של IDE צורב DVD כרטיס firewire כרטיס רשת אל חוטית אנחנו (אני ובני) רוצים לשדרג את המחשב כי אין ברירה- לוח האם מת. במחשב שאנחנו מחפשים יש עדיפות ללוח אם עם חריץ AGP וחריץ PCIE (אם יש בכלל). המפרט לא צריך לכלול כרטיס מסך וכרטיסי זכרון - אני מתכוון להשתמש בזכרון הישן ובכרטיס מסך אונבורד לזמן מה...
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני רוצה מעבד I5 עם 8G זיכרון, 500-1000GB HD, כרטיס מסך בינוני (המסך יהיה מקסימום 21 אינץ) ואת כל זה אני רוצה ,לעטוף" במארז מיני. לאיזה גרסאה של I5 יש יחס עלות תועלת הכי טוב עכשיו. אותה שאלה לגי HD בטווח הנ"ל. (אין צורך בגרסאת ביצועים/שקט). אותה שאלה לגבי כרטיס מסך MID RANGE עבוד מסך 21 INCH (צריך להתאים למארז מיני) איזה לוח טוב מתאים למארז מיני, לא צריך גרסאות SATA או מיליון יציאות, משהו פשוט אבל איכותי בכ400שח. יש המלצה לזיכרון? אני נוטה לכיוון 2 סטיקים של 4GB הכי זול (מניסיון שלי הם כולם אותו דבר למשתמש הממוצע) כנ"ל כונן אופטי. עד כה אני קניתי מארזי מידי עם מפרט יותר כבד כך שהיהיה חשוב נושא האיוורור, יש איזה הערות לגבי מארזי מיני? משהו שאני צריך לשים לב אליו?
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב כללי (לפי ההגדרות שנתתי לעיל - אני לא גיימר משוגע, אבל גם אני נהנה לשחק לפעמים משחקים באיכות טובה, ואני מסתכל הרבה מאד בסרטים וכדומה כך שאני מאד מעוניין במסך 19 אינץ' LCD) בלי OC מתוכנן, ללא ציוד היקפי מלבד המסך. עדיף שהמחשב יהיה מחנות דוגמת KSP באיזור הצפון. יש לי גם כמה שאלות למי שמוכן לעזור - במידה שרק 1 גי'גה יכנס לתקציב שלי הנ"ל, האם כדאי לקנות אותו בסטיק אחד כדי לקנות בעתיד עוד סטיק (לויסטה) או שלקנות 2 סטיקים של 512 ובעתיד עוד 2 סטיקים? ובכלל, האם כדאי להוסיף עוד קצת לתקציב כדי להכניס 2 גיג'ה? שמעתי על מסכי LCD רחבים לצפייה - האם הצפיה גם באתרי אינטרנט ובמשחקים מתאפשרת איתם או שזה בעיקר לסרטים? ועוד על מסך LCD - במידה ואני לא אצליח בת…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך לשמש כשרת פיתוח לשני אנשים. אני חייב לרכוש BRAND NAME כי זוהי מדיניות החברה. חשוב לי שיהיה בקר RAID שיעשה MIRROR בין שני דיסקים (בגודל כ 120GB) וכמובן שתהיה תמיכה ב RH enterprise linux זכרון 1GB כרטיס מסך לא חשוב המליצו לי על workstation של IBM או HP אבל הבעיה היא זמינות של חומרה שכזו בארץ טווח המחירים כ 1500-2000 דולר (לפני מעמ) תודה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי חברה, אני רוצה לבנות מחשב עם ביצועים טובים (עריכת וידאו/גרפיקה/קצת משחקים). אני מתלבט לגבי לוח של (ASUS (A8N-E או DFI , גם לגבי הזכרונות של Corsaire , Samsung, PQI . מארז של Thermaltake או Comucase, גם לגבי ספק? חשבתי על כרטיס מסך עד 1000 שקל (לא יודע של איזה חברה) . דיסק אני מניח של SATA2 WD. לא צריך כונן DVD או CD. ללא מקלדת/עכבר. ללא מסך. בקיצור קופסא עם קירור טוב, מעבד טוב, לוח טוב, זכרונות טובים ואם אפשר גם כרטיס מסך טוב . אני מעדיף מפרטים מניסיון אישי אבל לא חייב. תודה מראש,
-
- 38 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תקציב למחשב HTPC high end, שיחובר לטלויזיה 37" FHD. אין צורך בציוד היקפי, כרטיס טלויזיה או בהארדיסקים, מעוניין במארז HTPC כמה שיותר קטן, עם כמה שיותר סלוטים להארדיסקים (יש לי כרגע 2 + 1 שהוא סוליד סטייט). תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שניהם ביחד 5000, מחשב אחד למשחקים מחשב אחד משרדי (עם קצת אפשרויות למשחקים קלים) מסך אחד רק של 19שטוח . מקלדת ועכבר -1 רמקולים - 1 אין העפדה AMD או INTEL תודה
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט ל-HTPC, לא חובה שיהיה אולטרה-שקט, מה שכן אני חייב זה יציאות אופטי SPDIF, VGA ו-HDMI. הייעוד שלו הוא כמובן צפייה בתכני HD, כולל תכני 1080p. כמובן שאשמח למארז כמה שיותר קומפקטי. התקציב הינו 1700 ש"ח. תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט ל-HTPC עד 2500 ש"ח המחשב יהיה מורכב בסלון ויהיה מחובר לרסיבר/טלויזיה ב-HDMI (ולכן אני צריך שכרטיס המסך גם ישדר אודיו דרך ה-HDMI) המחשב צריך לנגן גם 1080P יהיה נחמד אם אפשר יהיה להכניס במפרט מקלדת+עכבר אלחוטיים ו/או שלט, אם לא, אני אקנה בנפרד. תודה רבה מראש, ארז נ.ב אם התקציב נמוך עד כדי לא הגיוני, או שכדאי להוסיף כמה שקלים, תרגישו חופשי להציע לי שינויים
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיכלול: מעבד AMD 64 S939 בדירוג 3200+ (המאורר שמגיע ב BOXED מספיק או שצריך להשקיע גם בזה?) לוח אם מבוסס NF3 (עדיפות גבוהה לקירור פאסיבי על ה CHIPSET למרות שאם הלוח ממש טוב ויש לו מאורר, אני יחיה) אפשר גם להציע VIA... מארז טוב (MIDI אבל שיהיה מרווח בפנים וזרמית אוויר טובה, אם מאוררים סבירים, ואם אפשר גם שיגיע עם מסנני אבק) ספק טוב (לא צריך משהו סוף הדרך, איזה 500W שקט יהיה בסדר) זהו בגדול, אני מעוניין כמובן בדברים שניתן להשיג בחנויות בארץ, וגם האם כדאי לחכות עכשיו עם הלוחות אם S939 או שמה שמוכרים בארץ כיום מספיק טוב? דבר נוסף שחשוב לי, זה שהמחשב יהיה שקט כשהוא פועל (כמה שפחות מאוררים, שהמאוררים שצריך יהיו שקטים (בספק בלוח במארז וכו')...) לגבי המחי…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?צפייה בסרטים באיכות HD - מסך בגודל 42'' , וסטרימינג מהאינטרנט של ערוצי טלויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אין חשיבות רבה למארז, חשוב רק שיהיה יציאה לHD וכרטיס קול טוב עם סראונד. אגב, בחנויות שאתה מרכיב לעצמך את המחשב, אתה מקבל אותו גם עם מערכת הפעלה?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב חדש לאדריכל ..שעובד עם תוכנות כמו autocad ו adobe למניהם .. התקציב הוא 3500 ש"ח בלי ציוד הקפי אבל עם מסך רצוי שהסך יהיה 22 אינץ...במידה והתקציב לא מספיק אפשר לחרוג ממנו אבל להשתדל שלא.. תודה
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול במחשבים.. התקציב הוא עד 3000 ש"ח (ללא אביזרים נלווים) אבל כמובן אני מחפש את האופטימלי בשבילי בכמה שפחות כסף לגבי מעבד - לא יודע למה אבל אני רוצה אינטל חשוב מאוד שיהיה שטח דיסק גדול 500GB ומעלה זכרון רציני (האמת שעד עכשיו אני עם 256MB ואני בקושי שורד איתו) עד היום לא התנסיתי בעבודה עם כרטיס מסך רציני ואני לא יודע עד כמה כדאי להשקיע, אז אני אשמח לשמוע דעות לגבי זה כרטיס קול - אין צורך ביותר מהמובנה - אני עובד עם כרטיס חיצוני נראה לי שזהו... תודה מראש... 8)
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש משו סבבה לאינטרנט וכאלה דברים, לפני שנה המלצתם לי פה על מחשב ואני מרוצה עד הגג! הזמנתי אותו מt.m.s עכשיו השאלה שלי אם כדאי להזמין משם או שתרכיבו לי איזה משו סבבה מחנויות כמו אייבורי שקרובות לבית כי זה לא מחשב על. תקציב ניראלי שעד 1500 שקל יספיק לא?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וכל השטויות האלה... שיהיה שקט עד כמה שניתן. בלי OC. צריך הרכבה בלי מערכת הפעלה. אני קונה מסך אולי אז אם זה יעזור, זה הרזולוציה: 1920X1080. אם אפשר רק מעבדי אינטל, ומחנות סקיי פי סי. חשבתי על מפרט כזה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Box ₪383 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6500 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2H ₪309 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950033 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪232 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש אני בתחום המולטימדיה ואנימציה(אפטר אפקט וסטודיו מקס) אני רוצה מפרט הכי מפורט שאפשר עד תקציב 6K כולל מסך אחד לפחות תודה
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת ווידאו, וסתם חיטוט באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe CC שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר שיש כיום בשוק, על המקסימום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 1680x1050, אבל סביר מאוד שבעוד כמה חודשים אקנה מסך נוסף 1920x1080, וארצה להשתמש בשניהם (יהיה נחמד גם אם…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה לכל מי שיעזור לי פה מראש , אני לא כ"כ מבין במפרטי מחשב אז תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות שלא אין לי כרגע הרבה כסף . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות שלא , אם אין ברירה אז אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים , משחקים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-