עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gjook,

שלום לכולם , הרבה זמן לא הייתי בפורומים , ככה שאני לא הכי מעודכן במה שהולך בעולם המחשבים , בכל מקרה אני צריך מפרט בתקציב 2500 ש"ח+-200 ש"ח. שמיועד בעיקר למשחקי מחשב\ גרפיקה וסרטים... לדעתי החלוקה של המפרט צריכה להיות ככה: 700 ש"ח מעבד 250 זכורנות 300 הרד דיסק 450 לוח אם ועוד 750 נניח כרטיס מסך ונגיד מארז כלשהו... אם אתם מסכימים אני אשמח להצעה תואמת , ואם לא אז להצעה בחלוקה אחרת גם זה טוב , יכול להיות שטעיתי בחלוקה פשוט הרבה זמן לא התעסקתי בזה, אולי המחירים השתנו וככה...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by Chamuelm,

תקציב: 2500 ש"ח ללא מסך ואביזרים נלווים לשימוש משרדי בעיקר וקצת משחקים לא ממש כבדים

• 11 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט באזור המחירים הנ"ל, למטרת אינטרנט, אופיס, קצת משחקים (לא כבדים מדי, אבל נחמד אם תהיה לי את האופציה למשחקים). אני לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. אני מעוניין שתהיה לי את האפשרות בעתיד לחבר כרטיס FIRMWARE למטרת הורדה ממצלמת ווידאו. כמו-כן, המפרט צריך לכלול צורב, להיות מבוסס AMD, וכמות הזיכרון צריכה להיות 512. אני מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא מפרט מתאים בסכומים הללו. תודה מראש, ערן

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  4. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 540 1 540 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8RDA3I (NForce Dual) 390 1 390 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA 250 2 500 כרטיסי מסך? ABIT Price Units Total RADEON 9600XT DVI 256MB 990 1 990 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 170 1 170 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total Arctic Silver 5 30 1 30 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window 260 1 260 Total price 3320 ¤ אל תגידו לי להחליף את המארז כי אין במלאי ואני קונה היום , …

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by yossi-R,

ואם כדאי לחכות לחודש הבא ?המחירים יירדו משמעותית?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  6. Started by or550,

ללא מסך עם מקלדת רמקולים ועכבר פשוטים ושיהיה למשחקים

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  7. אני צריך מפרט בתקציב של 3500 שקל. שיריץ לי טוב משחקים כמו WoW ו SilkRoad..... אמממ מעבד אני חייב אינטל E6300 וג'יגה זיכרון של (עדיף בשתי סטיקים של 512)DDR2. הארד דיסק 80 ג'יגה לפחות וכ. מסך 7300 GS לפחות אם אפשר טוב יותר במסגרת התקציב אז סבבה (: לא צריך מסך, רמקולים או כל ציוד היקפי.

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  8. כמה בקשות שיש לי מניסיון במחשבים אחרים קירור - כל המחשבים שהיו לי תמיד רתחו מקום - אם אפשר כמה שיותר יותר טוב אבל שזה לא יבוא על חשבון דברים אחרים. זיכרון - שיהיה מספיק למשחקים החדשים ולויסטה וכל זה שאני לא יתקע בסוף בגללו וכרטיס מסך - שיריץ משחקים חדשים מן הסתם לא על הכי גבוהה אבל לפחות שיעבדו נורמאלי ומעבד - אין לי מושג מה זה עושה. (אני מקווה שזה לא יותר מדי בקשות לתקציב) לא כולל ציוד היקפי ואני גמיש אם צריך להוסיף כסף וויהיה שינוי משמעותי אז בכיף אבל שזה ישאר בתחום של 4000 ואם אפשר בקשה אחרונה גם שלא תהמרו על דברים חדשים שיצאו לשוק או משהו אם אפשר דברים שהם בטוחים תודה רבה (:

• 13 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by roih3,

אני רוצה מפרט טוב ולא הרבה למשחקים.מחשב גלישה באינטרנט והורדות... בקשר לכרטיס מסך לא לעבור את ה500

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by P4laDiN,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד ל5.5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה, עריכה, עבודה משרדית וכו- קצת מהכל ברמה בינונית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1600 על 1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? FPS, ספורט. ממש לא משהו כבד מבחינה גראפית. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לכלול ציוד היקפי: מסך, מקלדת, עכבר - לא אלחוטיים ושיהיו לגיימרים (אבל לא סופר גיימרים אם הבנתם) ובלי רמקולים אבל עם אוזניות טובות כולל צורב DVD וכונן דיסקטים אין העדפה לחברה שיהיה מחשב יפה אבל לא חייב משהו מפוצץ כזה ושיהיה קירור טוב ושקט לא צריך מערכת הפעלה חוקית- יש לי ואני רוצה לשחק משחקים בהגדרות גבוהות עם מנוע של UT3 ראיתי כמה מפרטים שאהבתי במומלצים אבל לא הבנתי איפה מרכיבים/קונים יש לי 2 כוננים קשיחים מהמחשב הנוכחי - אחד שבא עם המחשב ואחד שקניתי לפני שנה בגודל של 320GB ככה שלא נראה לי שאני צריך לקנות חדשים יש לי כרטיס מסך radeon x1600pro ואם מישהו יודע אם אני יכול למכור אותו או להשאיר אותו כי הוא טוב אז שיגיד גם עכבר ומקלדת אני רוצה למכור אם אפשר אז תגידו לי איפה אפש…

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  12. שלום לכולם [= בזמן האחרון המחשב שלי החליט להפסיק לעבוד והוא כל שניה מכבה את עצמו ועושה בעיות אז יש לי שאלה האם כדאי לקנות בתקופה הזאת מחשב? [בחודש-חודשיים הקרובים] או שכדאי לחכות ליציאה הרישמית של מעבדי qued? [תתקנו אותי עם לא נכון אני מתכוון למעבדים עם ה4 ליבות] אז עם לא ישתלם לחכות אני רוצה מפרט עד 5500 שקל [עם חריגה קטנה אולי] ללא ציוד היקפי לא מתוכנן oc עדיפות לחנות פנדה [קרוב לבית וטוב] עדיפות לכרטיס מסך gf 8800gts\x [אני יודע שXלא יכנס לתקציב אז לא משנה] שיהיה מעבד חזק. ולפחות 160 ג'יגה... עד בלתי אפשרי להרכיב מחשב כזה אז תציעו מפרט אחר שיהיה טוב למשחקים. תודה מראש [=

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. . מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? GAMING א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים החדשים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Holy Spirit,

שלום, בזמן הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, הציוד ההיקפי הדרוש הוא מסך בלבד ולא מתוכנן OC. השימושים העיקריים שלי במחשב הם לתיכנות, להורדות (24/7) ולמשחקים (גם משחקים כבדים) וכמובן אינטרנט, סרטים, גרפיקה ומה לא? אני מתכוון להתקין עליו בדואל בוט לינוקס וויסטה (לא לכלול את ויסטה בתקציב). יש לי גם הרדדיסק מהמחשב הנוכחי שלי של 250GB שאני שומר בו את המידע שלי שאני מתכוון להעביר למחשב הבא. חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית שקט כי אני יושן איתו באוות החדר. אני רוצה לקנות מחשב משתלם ככה שאפשר לעלות או לרדת בתקציב אם זה משתלם יותר. אני די מתלבט אם כדאי לקחת מסך רחב או לא ובאיזה גודל ולא יודע בדיוק מה יותר יתאים לי, אבל נראה לי שעדיף לי לקחת מסך רחב :s05: ובנוסף גם שאלה קטנה: עד היום …

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by jan_p,

המחשב מיועד להריץ משחקים תוכנות וצפיה בשידורי HD רצוי שהמעבד יהיה Q6600 , ברצוני גם לכלול בסכום מסך 22 של סמסונג . אני צריך להחליט עד מחר . אני הולך לרכוש כנראה בסקי פי סי..... תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  16. שלום, אני מחפש מפרט למחשב באזור 4500 ש"ח (ללא מסך, ללא כונן קשיח וללא צורב). על המחשב אני רוצה להריץ אינטרנט + אופיס ומשחקים כמו מנג'רים למינהם וCALL OF DUTY וכאלה. דבר חשוב נוסף הוא שאני רוצה שהמערכת תהיה כמה שיותר שקטה כי המחשב יושב בחדר שינה. ובנוסף לכך שלכרטיס מסך תהיה יציאת HDTV. מה ההמלצות?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  17. Started by Roeebaeloha,

שלום, יש לי בבית מחשב Mac G5 בא בימים שהחלטתי להפוך אותו ל-PC, התחלתי את פרויקט המודינג בהחלפת ספק הכח הייעודי של המק לספק כוח רגיל בנפח של 450W+80 Bronze, כל העבודה עם הספק כוח הייתה לא כל כך פשוטה ובגלל שזה הפרויקט הראשון שלי אני לא רוצה להתעסק (ולקנות) ספק חדש.. לכן אני מחפש את המפרט הכי חזק שאפשר להרכיב עם הספק כוח הנוכחי; אני צריך את עזרכתם במציאת הרכיבים הבאים: -מעבד (עדיפות לקבילייק) -לוח אם עם 4 סלוטים לראם -כרטיס מסך אם אפשר עם קירור אני כבר אסתדר -לא מתכוון לשחק על המחשב משחקים ב-8K אבל זה יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק עליו קצת, משהו בכיוון של משחקים מודרניים ב-1080P באיכות Med בערך -לא הולך לערוך עליו סירטונים אבל כן אשמח שיוכל להתמודד עם…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Yiii,

היי, אני מחפש מפרט למחשב (בלי מסך) בין 3500-4000 ש"ח. אני מעדיף פנטיום (רק בגלל שאיתו יש לו ניסיון ואני לא מעוניין במחשב שיעשה הרבה רעש). השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט ומוזיקה, תוכנה די כבדה ומשחקים מידי פעם. תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מחפש מפרט לעבודה עם after effects , maya ועוד תוכנות בסגנון, צריך שהמחשב ירנדר טוב בלי לקרוס ויוכל להרציף פלאגינים במהירות בלי להיתקע. אשמח אם הוא יוכל גם להריץ משחקים כמו guild wars 2 , skyrim באיכות גובהה. התקציב הוא עד 10 K , מומלץ בין 5-8, + מסך מומלץ שעדיף שיכנס גם כן בתוך ה10. השימוש הוא שימוש חובבני כרגע, אני רק מתחיל ללמוד כיצד לעבוד בתלת מימד אבל אני רוצה מחשב שיחזיק לי לעוד 3-5 שנים מבחינת עבודה. עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 7000 לנצל על המחשב, 3000 ציוד הקפי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפית וHD …

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by cool_man,

היי, אשמח לעזרה במציאת חלקים ומפרט . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, (ממש לא חובה הגדרות Ultra), עריכה גרפית ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) WD Black SN750 500GB NVMe 1TB HDD Crucial Ballistix Sport LT 3200 MHz DDR4 16GB (8GBx2) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט חשוב מאוד (המחשב יהיה בחדר ש…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  21. ציוד היקפי: כרטיס טלויזיה. לא צריך צורב. הרבה תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  22. שלום זה הדיון הראשון שלי בפורום אחרי שהוא הומלץ בחום ע"י חבר ואשמח לקבל עזרה בבניית מפרט כי אני לא יודע כלכך טוב איך בונים כמו שצריך אני מחפש מפרט למחשב ב 4500 ש"ח לעריכת וידאו אם אפשר לשמור על התקציב אני אשמח אבל אפשר לחרוג טיפה למעלה (עד 4800) התוכנות שיפעלו על המחשב יהיו רוב הזמן: Premiere Pro CS6, After Effects CS6 & Photoshop CS6 בשביל פרנסה/תדיר. אין צורך בציוד היקפי בתקציב אבל אשמח להמלצה של מסך המחשב לא חייב להיות שקט (1-3) אני מתכוון לרכוש את המחשב בימים הקרובים ואין לי עדיפות של מקום רכישה תודה רבה מראש על העזרה, טוני.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ziv,

אני מחפש מיפרט למשחקים לא כולל מסך לא ל-OC (אין לי מוסג מזה ) אבל שלא יהיה בו זיכרון של MHZ800 ולפחות שני גיגה ועים אפשר עז אינטל ותודה

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מפרט ב5500 כולל כול הציות ההקפי המחשב מיעד להריץ מחשקים חזקים מאוד תודה מראש

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by yoav1000,

אני מחפש מפרט ב5500 שיכלול סורק ומדפסת ומסך 17 LCD עם רמקול ושיצליח לשרוד עם ויסטה ובנוסף שהיה שקט, עם USB מקדימה, עכבר אופטי ומקלדת

• 4 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.