עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי.. אז אני עם המחשב שלי בערך 5 שנים והוא כבר ממזמן לא סוחב כלום. עכשיו,הכרטיס מסך שלי דיי טוב כי קיבלתי אותו מהאחריות כי נהרס לי הכרטיס הקודם אז עכשיו יש לי geforce 560ti. מעבד: q6600 לוח אם : (גם משו ישן מאוד שאני לא זוכר עכשיו אבל אם זה נחוץ אני יכתוב את הדגם אבל באופן כללי אני צריך להחליף גם אותו) זיכרונות 4g ram אז בעיקרון אני לא צריך מחשב ממש חזק,אני רוצה לשפר מעבד ובגלל זה אני צריך להחליף לוח אם ואמרו לי שגם זכרונות . התקציב שלי זה 1300 כולל חריגה. תודה :>

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by tal daniel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וקצת עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי כבדים שיש היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במשחקים להכי גבוהות שיש 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  3. שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג את המחשב ובגלל שיש לי קצת בלאגן בראש אני אצטרך פה עזרה בקשר להתעקשות על KSP..אני יודע שאולי זה לא הכי זול והמפרט יהיה פחות טוב אבל אני מעדיף שבמקרה של בעייה כלשהי במחשב יהיה למי לפנות בלי לנסוע יותר מדי..הצעות לחנויות אחרות בירושליים שהן לא אייבורי גם תופסות אם מדובר בחנות טובה.. תודה מראש לעוזרים 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?[200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?[פעולה, יריות, מירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?[עדיפות לגבוהות 3.…

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  4. אני זקוק למפרט למטרות הנ"ל. אני לא זקוק לציוד היקפי, מסך, הארד דיסק וצורב. כמו כן, אני מתכוון לעשות OC למחשב לסביבות ה- 3GHZ ב-TMS. לכן, המחשב נקנה משם. התקציב הוא עד 4,500 ש"ח ועדיף כמה שפחות. המפרט שבניתי כרגע הוא: מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 593 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 781 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5 ¤ 357 1 כרטיסי מסך Biostar 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1419 1 סה"כ: 3,831 ש"ח. ההתלבטויות העיקריות שלי: במידה ואני לא משתמש בשום תוכנה ייעודית ל-4 ליבות, ה…

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by e-d-a,

מחפש מחשב לחבר שיעלה את כל המשחקים החדשים בצורה מעולה כולל מסך ורמקולים, לא כולל עכבר ומקלדת. ומארז סופרטלנט עם ה5 מאוררים. תודה.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by genia,

אוקיי,נשבר לי מהויסטה הזאת,אני רוצה xp עכשיו אני צריך דריברים מתאימים לכל הרכיבים-אם מישהו מריץ כרגע xp על inspiron 1525 אני אשמח אם הוא יצרף גם לינק לדריבר שטוח עובד. בסוף אני רוצה לעשות אינטגרציה של הדריברים עם התקנה של xp(מקורי שיש לי ) ולהכין דיסק שמפרמט תמחשב ומתקין את כל הדריברים דריבר לכרטיס האלחוטי יש פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=336689.new;topicseen#new מישהו יכול לאשר שזה רץ חלק על xp ?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  7. איך Windows 7 ירוץ על מחשב נייד מבוסס ATOM N270 לפי דעתכם? אם כן, האם starter לפי דעתכם ירוץ יותר טוב מאשר Ultimate (שהוציאו לו הרבה שטויות)? הדגם הינו MSI U100/1GB RAM תודה

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  8. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (תכנות, OFFICE, אינטרנט, תוכנות מסרים), משחקים כבדים * גודל המסך?14+ * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב?צורב DVD * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא לגבי המשחקים, מדובר ב-BF3 על MEDIUM לפחות, ועל GTA IV על HIGH. תודה

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by boazaha,

שלום ותודה מראש לעונים: אני עובד בעיקר עם פוטושופ ולייטרום ורוצה שהמחשב יטוס. כרגע הוא בסדר, לא איטי אבל לא מהיר כמו שאני רוצה. השאלה שלי: כדאי לשדרג את שלי (מפרט מצורף) או שכדאי לי חדש? קצת יצאתי מהענינים הזמן האחרון ואשמח ללמוד מחדש. תודה!

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי מחשב ACER ASPIRE דגם 5100 1.5 גיגה רם מערכת הפעלה WIN XP SP3 כלל כל העידקונים האחרונים דפדפנים: IE7,FIREFOX ================ אחרי כל מיני נסיונות כלל שיחזור של המערכת ע"י שחזור מקורי של ACER שום דבר לא עזר אז ביצעתי התקנה חדשה של המערכת מהתחלה וגם לאחר עידכון כל העידכונים ופצ'ם למיניהם ועוד כל מיני הצעות שמצאתי ברשת המחשב מתנהג מוזר. אין לא וירוסים ולא ספייוורים-נקי. למרות זאת כל פתיחה של תוכנה ובמיוחד IE7 או FIREFOX האחרון השימוש ב-CPU קופץ ישר לערכים מאוד גבוהים, למרות שהמחשב ממשיך לתפקד בסדר יחסית לא הצלחתי להוריד את הערכים של שימוש בתוכנות לערכים נמוכים. אפילו במצב IDLE ה-CPU לפעמים קופץ לערכים גבוהים. עזרה בבקשה, מהר עם אפשר אני מאוד יודע לכם. אם מי…

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  11. קונה מחשב ראשון לאמא שסוף סוף השתכנעה שהיא רוצה אחד, אני מניח ש 2,000 שקל מספיקים לשימושים שלה אבל אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע. לא רואה סיבה להזמין אחד מחו"ל אבל שוב, אני לא מכיר את השוק כל כך אז אשמח לשמוע את דעתכם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, סקייפ (מצלמה, מיק' סבירים ומעלה) * גודל המסך? 13"~, אולי 15" אם יכנס בתקציב. * משקל רצוי? ממוצע, אין דגש מיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנ"ל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI ו- USB3. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB נשמע לי סביר, אפשר להתפשר אם צריך. * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by EyalH,

שלום רב, ביקשתי מפרט למחשב ביתי שישמש לאינטרנט, אופיס ומשחקים (כמו WITCHER או STARCRAFT), ללא משחקי רשת. (לא מאסיביים, בכל אופן...) בתקציב של עד 5000 ש"ח. הגעתי למפרט הבא. אשמח לשמוע חוות-דעת / ביקורת / הצעות. מסך: AOC E2250SWDNK 21.5" http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10902 מעבד: INTEL 4690 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.5Ghz – TRAY http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10916 לוח אם: GIGABYTE GA-H87M-HD3 http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=9968 זיכרון: KINGSTON 8GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM HyperX FURY WHITE http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10887 כרטיס מסך: GIGABYTE GTX750TI 2GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/ShowIte…

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by reviZor,

שלום אנשים לי ולמשפחה שלי נפתח עסק ואנחנו צריכים מחשב שרת שמטרתו היא בעיקרון שמירת מידע בעמויות מאוד גדולות (50TB אם אפשרות ל 100TB) עכשיו חיבור של השרת זה לא בעיה כי כבר הסגנו חיבור של 1GBIT מאירופה. עכשיו מה שאנחנו צריכים זה מחשב שיוכל לספק את הצורך של שמירת קבצים. לכן אני צריך את עזרתכם, כי אני לא מבין כלום במחשבי שרת וזאת גם הסיבה ללמה השארתי את התקציב פתוח. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב איזו מערכת הפעלה תתאים למחשב הנ"ל. נ.נ.ב כרגע ישנם כ300 עובדים אז על תבלבלו לי תסכל בקשר לחיבור.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by henz12345,

שלום לכם , אני רוצה לקבל את המחשב הנייד הכי משתלם במחיר של 5700ש"ח , המחשב יותר ל : מוזיקה , סרטים , משחקים (לא ממש כבדים , אבל נתקלתי כבר במחשב של hp שהריץ assassin creed והריץ need for speed carbon והריץ far cry 2 ) ולכן הם גם צריכים להכלל המחשב שהריץ תמשחקים הללו הוא hp pavilon לא זוכר תדגם , אבל זה המחשב שמקבלים במבצע של 012 אם אני לא טועה (שהיה בזמנו) ... בקיצור : מחשב שיתאים לכל הצרכים. תודה רבה ויום טוב ,חן . (אגב , המשקל לא חשוב כל כך ... אבל אתם יודעים ^^ שיהיה נייד... ושיהיה בו גם מסך איכותי )

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  15. אני רוצה לקנות את זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH5B83B99 לשימוש של צפיה בסרטים(לא HD) וגלישה באינטרנט. מה אתם אומרים על זה? האם יש אלטרנטיבות טובות יותר בסביבות הקרובות של המחיר הזה? אשמח לתשובות מפורטות ולעניין. תודה רבה, !

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  16. אודה לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4, חריגה ל4.5. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטוני וידיאו בפרמייר ( איכות hd) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  17. זה הדגם ‏Dell Inspiron 1520 IN-RD09-2008‎. Model Name IN-RD09-2008 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache Memory 2048 MB 667MHz (2 x 1024MB) Upto 4GB HD 160GB 5400 rpm Display 15.4'' Wide Screen XGA (1280 X 800) GPU Intel Integrated GMA X3100 128MB Shared Sound 7.1 channel stereo sound with speakers Optical Device DVD Multi Burner Wireless Dell Wireless 1390 802.11b/g Mini-PCI Card Card Reader 8-in-1 Memory Card Reader Bluetooth Yes Webcam 2.0mp Camera S-Video Out Yes USB 4XUSB 2.0 RJ-11 Yes RJ-45 Yes IR No FireWire IEEE1394a OS Free Dos Weight 2.89 kg (6.6 lbs) Battery 6-cell 53WHr Li-ION Warr…

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  18. מעבד AMD Athlon XP 2600+ 512K 333Mhz OEM מעבדים TITAN TTC-D5TB/G/CU35/R1 - P-3 & AMD מאווררים לוח אם ECS KT600-A לוחות אם SAPPHIRE RADEON 9200 256MB TV-Out כרטיסי מסך Western Digital 120GB 7200RPM דיסקים קשיחים LG 16x DVD-ROM Box כונני תקליטורים ו-DVD LG 52x32x52 CD-RW OEM צורבים Panasonic 1.44 Floppy Disk כונני דיסקטים TwinMOS 512MB DDR 400Mhz זכרונות מסך LG 773N מסכים כולל הרכבה הרכבה משלוח מערכת (מארז+מסך) עד הדלת באמצעות שליח GPT HK-100 Hebrew/English מקלדות ועכברים עכבר GPT HM-01 מקלדות ועכברים Temp מארז JNC H7650 מארזים וספקים JNC ZDR-2203 Headset + Microphone רמקולים LUXEON EM 4.1 רמקולים 4,324 ש"ח סכום כולל מע"מ מ-www.pc100.co.il

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by TemaniH,

קודם כל לא מזמן הכרתי את האתר הזה וזה אחד האתרים החזקים!! יש לי שני שאלות: 1. אני בצבא יוצא 17\4 (יוצא כל 3 שבועות מיום חמישי לשני) ונשאר לי עוד שנה ושמונה האם שווה להשקיע במחשב חזק עכשיו או לחכות? (אני יודע שזה כל אחד לגופו אבל רוצה לשמוע מה אתם הייתם עושים במצב כזה). 2. intel P4 1.8 P4vt8 AGP 512MB DDR 200mhz 256MBDDR 133Mhz FX5200 128mb מה הכי כדאי לשדרג על מנת שWORLF OF WARCRAFT יעבוד סביר על המחשב

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by arad gonen,

שלום, אני מגיע לארה''ב בחודש הבא ואני רוצה לקנות שם מחשב. אם אתם יכולים לתת לי דגם של מחשב טוב לתוכנות כבדות ולא יותר יקר מ- 1000$ אז תכתבו לי את הדגם. מחכה לתשובה ארד גונן

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  21. Started by pc7,

שלום אחותי זקוקה למחשב לצורך לימודים רק לצורך הקלדה ,קצת אינטרנט(אולי סרטים) הבעיה היא התקציב שלה סביבות ה1400 שח לא מוכנה לחרוג מסך 13-14 אינצ הרדיסק לא משנה ראם לפחות 4 ללא מערכת הפעלה יש לי הצעה למחשב הבא מה אתם אומרים? asus x453ma מעבד n3540 4g ram 1000g HD מסך 14 1350 של כדאי? יש משו יותר טוב? שיסחוב טוב ןןינדוס10?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by Cha0stAlker,

היי, אני זקוק להמלצה לנטבוק 12.1 אינץ' עד כ 2000 ש"ח ללימודים. חושב שיהיה קל, ושיזוז כמובן. מה אתם אומרים על ה S12 של לנובו? שווה משהו?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by HAIMBIN,

מעבד: i7 3770k לוח אם: gigabyte g1.sniper m3 כרטיס מסך: asus gefrose 570gtx זיכרון: Kingston 16 gb (8*2)DDR3 1600MHz ספק: Enermax 750w 80plus bronze תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  24. 1. מה התקציב? 4000 ש"ח באשראי 2. מטרות המחשב? אינטרנט , שירים , סרטים , תוכנות כבדות , משחקים כבדים מאוד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כלום . רק מחשב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אממ אני צריך מה שחשוב , שיש בדרך כלל בכל מחשב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא חשוב איזה העיקר שיהיו חברות אמינות ואכותיות . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא מזיז לי , אני רוצה שיהיה קירור טוב ושקט . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן להכל 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כן , שהמחשב ישרוד להרבה זמן . זה אומר שאני יעדיף חלקים קצת פחות טובים בשביל שיהיה קל לשדרג בעתיד 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה…

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  25. כפי שכתוב בכותרת ! דברים שחשובים לי.. לפחות טרה של זיכרון (שני כוננים קשיחים לגיבוי תמידי).. מעבד אינטל.. ושיתאים לעבודה בתלת מימד רינדור טוב והכל תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים