עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Sweet_Tooth,

צריך "מחשב" ב 1000 שח שלא יכלול מסך, ציוד היקיפי או שום כונן ואם אפשר לסדר לי שני מפרטים אחד מבוסס INTEL והשני AMD אהיה אסיר תודה!! בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by ninne,

אני מחפש עכשיו מחשב בשביל הלימודים (יש לו עוד מטרה שלא אפרט כאן שגם מצריכה ביצועים גבוהים לכן אני לא בוחר נטבוק) ונתקלתי בדגם הבא: Dell Studio XPS 13 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-studio-xps-13-p86-320.htm יש כמה דברים שמשכו אותי אליו... המסך הקטן=> יהיה קל לנייד המשקל הנמוך=> כנ"ל קיצר אז לפני שאני מגיע לטאכלס... מה אתם חושבים עליו? יש מחשב יותר טוב לדרישות האלה? (אני כנראה קונה בלונדון ב6000 שקל אז... להתאים למכיר) יש איזה פאק שאתם יודעים ספציפית בדגם הזה? ועכשיו לטאכלס... הבנתי שהחיי סוללה של המחשב הזה לא משו... אבל הבנתי שעם 9 תאים החיי סוללה משתפרים פלאים אבל אני לא מוצא סוללה כזאת לקנייה... מישו יכול לעזור לי עם זה? ועוד משו... אם אני…

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by (iriver H10),

אני מחפש מחשב נייד ....לא למשחקים, יותר לעבודה למוזיקה ולסרטים. לא צריך משהו רציני רק שיהיה טוב ושיעבוד מהר.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  4. Started by Cha0stAlker,

היי, אני זקוק להמלצה לנטבוק 12.1 אינץ' עד כ 2000 ש"ח ללימודים. חושב שיהיה קל, ושיזוז כמובן. מה אתם אומרים על ה S12 של לנובו? שווה משהו?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  5. היי, אנחנו מחפשים מחשב נייד בעיקר למטרות של עבודה עם מסמכים ומקסימום גלישה באינטרנט וכד', עד כמה שיותר חשיבה לעתיד (ז"א דברים שיחזיקו כמה שיותר זמן בצורה סבירה). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודותו משרדיות, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" - לא מאמין שחשוב סוג המסך (המחשב אמור להיות הפתעה, אז לא ממש גם ניתן לשאול) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) …

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  6. אני יודע את השולחני שלי אני צריך לנקות פעם בכמה חודשים ויש המון המון אבק, השאלה מה קורה בתוך מחשב נייד? לא צריך גם לנקות? כמה זה מסובך לפתוח אותו ולנקות אותו?

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  7. המחיר שמצויין זה ללא מסך . בגדול מעבד חשבתי על i7 לוח אם אין לי מושג איזה בדיוק כרטיס מסך אני לא יודע באיזו חברה לבחור אתי או נוידיה דיסק קשיח זה לא בעיה ספק גם אני צריך עזרה בזה גם מארז אין לי מושג מה שווה ומה לא מסךךגביי מסך הוא לא נכלל בתקציב אני אשמח להמלצות לגביי המסך בהקשר לכרטיס המסך שיומלץ לי כאן אני רוצה לקבל את מירב הביצועים האפשריים מהכרטיס מסך ולכן אני רוצה גם מסך ברמה. 23 אינץ זה אחלה שיהיה טוב 2m לא 5 שיהיה איכותי אשמח לקבל עזרה בהקדם תודה לכם

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by Shinryuu,

היי, אני מחפש מחשב נייד, לצערי אני פחות מעודכן במחשבים ניידים (מחשבים נייחים קצת יותר מעניינים חח), בכל מקרה, התקציב שלי זה בסביבות ה4K, מה שאני מחפש: * מטרות המחשב? אינטרנט, גיימינג סטנדרטי ועבודה שוטפת * גודל המסך? לא משנה, מה שמשתלם. לא מפריע לי מסך קטן או גדול. * רזולוציית המסך? נורמאלית וסטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד, שוב, סטנדרטי * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן אני עם חשמל, לא משנה לי בכלל הסוללה האמת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שוב, סטנדרטי, כמו VGA וכו' * Bluetooth? אין צורך, אבל לא אתנגד אם זה מתאים. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא צריך יותר או פחות... * כונן אופטי? א…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by p_q,

השימושים של המחשב: אופיס ואינטרנט צריך גם מסך שיהיה מחשב אמין ומהיר שלא נצטרך לחכות שעה עד שהוורד יעלה נ.ב תודה לכל מיתייחס

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  10. Started by Adir.,

מה התקציב המקסימלי? 4 אלף ש"ח. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים גדולים וחדשים, סרטים באיכות גבוהה, קידוד סרטים וכד'. האם יש צורך בציוד היקפי? הכל חוץ ממסך. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא ממש קריטי, שיהיה קירור טוב עבור OC איכותי. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? כן, מתוכנן OC ואני יודע לבצע בעצמי. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת, רצוי באיזור ב"ש. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? כן, FIREWIRE. תודה. ד"א זה בשביל חבר ככה שאם יהיו לכם שאלות/ הערות או כל דבר תרשמו פה ואני אשאל אותו ואחזיר לכם תשובה.

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by ran1809,

יש לי HP DV-3 והתקנתי הכל כרגיל רק שחלק מלחצני השילוב של ה FN לא עובדים, לדוגמה מצב השינה והנעילה עובדים אבל אם אני לוחץ על FN+PLAY אמור לעלות ה מדייה פלייר וזה לא קורה, האם צריך להתקים איזה תוסף או שיש דרך להגדיר את זה? תודה רן

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  12. Started by oriklo,

שלום. אני רוצה לקנות חלקים למחשב חדש. יש לי כבר מהמחשב הישן intel core i5 2320 אני רוצה לקנות: gtx750, האם יש המלצות לכרטיס אחר באותו טווח המחיר של gtx 750? מישהו נתן לי פה לפני שנה את המארז: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GX900-550&cart=141010795576191549〈=heb האם היום יש משהו יותר טוב באותו המחיר? או המלצות אחרות? המאוורר של המעבד לא עובד, השאלה איזה מאוורר לקנות? המלצה? משהו מפה אולי? http://www.plonter.co.il/Products_Results.tmpl?command=search&cart=141010795576191549&db=%5Ecatalog.txt&show=0〈=heb&group1field=key_words&srcstrng=key_words&max=500&waGroup1data=cpu+fan&sortby=price_totaltype%3Dnum%26price_totalsort%3D1&…

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  13. טוב אז אני יודע שאינכם חוזים את העתיד ולא יכולים להגיד לי איזה מחשב יהיה משתלם לעוד 3 שנים ואפילו לא לשנה הקרובה אבל אתם בטוח יודעים יותר טוב ממני. אני מחפש להרכיב מחשב מבוסס אינטל+nvidia באזור ה-5000 שקל שיכלול מערכת היקפית יציבה שתוכל לסחוב אותי לשנתיים-שלוש הקרובות בבטחה ובהנאה. בבקשה עזרו לי להרכיב מפרט נכון בהתחשב בסוגיות הבאות : * האם אני באמת צריך 4 ליבות ? (בעיקר לגיימינג אני מדגיש) * האם כדאי להרכיב מערכת 2 ליבות חזקה או מערכת 4 ליבות סבירה במחיר זהה ? איפה אגיע לביצועים גבוהים יותר ? * חשוב לי מאוד שהמארז והספק שאני קונה יהיו נכונים ואמינים - לא ממש מבין בזה.. אשמח אם תלמדו אותי איך לבחור. תודה רבה מראש ! רוצה לקנות מחשב כבר עוד שבועיים וחשוב לי מאוד לבצע את ההח…

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by extremex,

היי,אשמח לקבל חוו"ד על המפרט הבא לגיימינג קל בתקציב של 2500 ש"ח מעבד: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪527 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H כמות: 1 - מחיר: ₪245 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 500- כמות: 1 - מחיר: ₪471 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪264 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost כמות: 1 - מחיר: ₪749 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪259 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלא…

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  15. אני מחפש מחשב לצורכי אינטרנט ולימודים, עם אפשרות לשדרג בעתיד. אני רוצה מחשב חדש ללא מסך וללא מדפסת : מעבד פנטיום 2.8 או AMD שקול לוח אם מתאים צורב דיסק קשיח מארז + ספק זיכרון 512 מגה. כרטיס מסך פשוט (לא OB). כרטיס רקול OB (אפשרות) כרטיס רשת OB (אפשרות) לא צריך: מדפסת מסך קוננים אחרים. תודה מראש על כל העזרה.

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by OmerS,

שלום, הייתי רוצה לשמוע מכם הערות על המפרט הנ"ל. המחשב ישמש כמחשב מולטימדיה ביתי לילד בכיתה ו' (משחקים ממוצעים מינוס ואינטרנט\אופיס). 1 מעבד AMD Athlon XP 2600 כולל קירור 590 ¤ 590 ¤ 1 לוח אם ABIT NF7 מבוסס ערכת שבבים nForce 2 410 ¤ 410 ¤ 2 זיכרון DDR 400 בנפח של 256MB תוצרת GeIL (2x256) 287.5 ¤ 575 ¤ 1 דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200RPM 8MB 385 ¤ 385 ¤ 1 כרטיס מסך Geforce FX 5200 128MB + TVOut 342 ¤ 342 ¤ 1 כונן תקליטונים 1.44 מתוצרת Mitsumi 50 ¤ 50 ¤ 1 מארז Compucase 6A19 315 315 ¤ תודה מראש, עומר.

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  17. המחשב ישמש בעיקר את אחותי, אבל כמובן שיהיה גם נחמד לקחת אותו לנסיעות ארוכות מדי פעם ולראות שם סרטים\מוזיקה. בעיקרון אנחנו רוצים לקנות אותו מחנויות באזור ירושלים ושתהיה אחריות טובה.(חשוב) תודה!

18. Started by Bone-Breaker,

רציתי לדעת את המפרט של המחשבים של חברת quakenet או LSRV

19. Started by kissilev,

שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד toshiba L450 16L אני מחפש נייד לשימוש בייתי , לא למשחקים ,בעיקר אינטרנט , סביר להניח אימיול , סרטים .... הצבתי לעצמי סכום של עד 3000 ש"ח.......השאלה אם זה באמת רלוונטי בסכום הזה למצוא משהו טוב קיבלתי הצעה לדגם הנ"ל ( 2800 שח) אני לא מכיר את הדגם ואשמח לשמוע חוות דעת תודה וערב טוב

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  20. אז ככה יש לי נייד של HP שאני מאוד מרוצה ממנו. הוא מחובר אצלי אלחוטית לראוטר. יש לי אינטרנט של 1.5. מגה עם תשתית של הוט. העניין הוא שהמחשב עצמו עולה ממש מהר, תוך כמה שניות אני כבר רואה את ה-DESKTOP וכל מה שעליו... אבל שמתי לב שאם אני לוחץ לדוגמה לפתוח חלון אינטרנט זה לא נותן לי אלא רק לאחר איזו דקה-שתיים ואז הכל בסדר וכל דף נוסף שפותח, נפתח בשניה... ניסיתי לבדוק מה הבעיה וגיליתי שרק כשב-TASKMANAGER מופיע משהו שנקרא - DLL******EXE ומולו רשום -COM SURROGATE(זה מופיע ממש לשתי שניות ואז נעלם) אז רק אחרי זה נפתח חלון אינטרנט... חוץ מזה האייקון של LOCAL AREEA CONNECTION בו מופיעים שני מחשבים, במקום להיות עם איקס אדום הוא הופך להיות עם כדור ארץ עליו.... השאלה איך אני יכול לגרום ל…

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by GOVNER_T.S.Y,

היום LABOR DAY האמת אתמול אבל יש שם מבצעים : בקיצור מה אתם חושבים על LAPTOP הזה ביחס למחיר שלו ? http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;jsessionid=WPSN3BKU04VE1KC4D3NVAFY?skuId=8918442&type=product&id=1213400747434 תשובות כגון "אחלה לך על זה" יתקבלו בברכה <--- כלוןמר כל עוד אתם מאמינים בכך g0vner_x3

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המסך בעל רזולוציה של 1080X1920 מיועד לגרפיקות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס קול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  23. Started by tmpusr,

http://www.xbitlabs.com/news/mobile/display/20071011235817.html

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  24. אנסה את מזלי שוב, אשמח מאוד לעזרה שלכם. 1.מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסותולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop ו- Light Room. שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין :-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Watch Dogs וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900. בעתיד אשדרג למסך אחר. -לאילו הגדרות גר…

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  25. בעיקרון אני רוצה לשדרג לצורכי משחקים וכדי להחליף את ה SDRAM... יש לי P41700 Asus p4b-c (נדמה לי שזה זה.. לא בטוח) Asus Gf 2 Mx 400 460 SDram זה בעיקרון מה שאני רוצה להחליף השאלה שלי היא למה (המגבלה של ה 2000 זה רק ללוח אם מעבד וזכרונות הכרטיס מסך זה כבר משהו אחר.. ) אני מתלבט אם לחכות ל PCI EXPRESS או להחליף עכשו כי בעיקרון השידרוג הוא בשביל HL2 DOOM 3 הצעות?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים