עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אנסה את מזלי שוב, אשמח מאוד לעזרה שלכם. 1.מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסותולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop ו- Light Room. שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין :-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Watch Dogs וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900. בעתיד אשדרג למסך אחר. -לאילו הגדרות גר…

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  2. אני לא ממש מבין במחשבים ניידים, התקציב שלי הוא 3500 שקל בערך, בעקרון המחשב הוא לאחי הקטן בעיקר לאינטרנט, משחקים וכאלה, לא צריך להסחף למשחקים עם דרישות גבהות מידי סה'כ פיפיא במקרה הטוב או משהו כזה. רציתי לדעת אם יש מחשבים שמתאמים לדרישות הללו במחיר הזה, ואם כן אשמח להצעות מאיפה לקנות איזה מה מו מי . או שאולי בכלל עדיף לי לקנות מחשב נייח?;D ;D תודה רבה :yelclap: מצטער, הוספתי

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  3. מחשב משחקים ליום הולדת לבן 12: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4500 ₪ כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+OFFICE+INTERNET מחשב לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כרגע OVERWATCH, CUPHEAD , Titanfall 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ?? מבקש המלצה למסך שיכנס לת…

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  4. שלום, אני לא מבין דבר במחשבים ניידים, ובגלל זה זקוק להמלצות שלכם על נייד שיעלה על הדרישות שלי. יש לי מחשב נייח חדש וחזק שמספק את כל הצרכים שלי, וישאר גם לספק אותם בעתיד, אך אני זקוק לניידות לפעמים. אני זקוק למחשב לצורך עיבוד סאונד. עבודה שדורשת משאבי מערכת גבוהים, הכוללים מעבד חזק ולפחות 4GB זכרון. אין חשיבות למשקל, אין חשיבות רבה לזמן סוללה, כיוון שלרוב יהיה חיבור לחשמל. (לרוב). הארדיסק מהיר, וכמה שיותר נפח. אחרי חיפושים קלים, ראיתי שהנפחים שלהם לא מגיעים למספרים גדולים. לכן אם אפשר לחסוך, ולחבר אחד חיצוני, נשמע כמו פתרון מושלם. גודל מסך ורזולוציה גדולים. אין חשיבות לכ.מסך. עדיפות גדולה ליותר מ2 USB. אם אפשר, לפחות 4. (1 עכבר, 2כרטיס קול חיצוני, 3מקלדת שליטה, 4קשיח חיצונ…

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  5. לשימוש בסיסי של אינטרנט,אופיס, שיתוף קבצים וצפיה בסרטים. תנאי חשוב: אני מברר בשביל חבר שלא מוכן לקנות מחנות באינטרנט, והחנויות שיש בסביבה שלנו הם K.S.P ואייבורי. לכן המפרט חייב להיות מורכב ב-K.S.P לא חובה להגיע לגבול העליון של התקציב... תודה!

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  6. שלום, שימושים עיקריים , אינטרנט , אופיס , תוכנות מסרים מיידיים , ואולי קצת סרטים מידי פעם....מסך לפחות 15 ושיהיה בעל עיצוב יפה ותודה לכל המגיבים , מראש.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  7. מה דעתכם על המחשב עצמו ? על המחיר ? הייתם משנים משהו ? שכחתי משהו ? המחירים ליד כל רכיב הם עדכנים ? הבנתי שעכשיו סוף השנה דצמבר אז המחירים יורדים.. כדי לי לחכות שבוע - שבועיים וירדו המחירים עוד? * שימו לב הזיכרון הפנימי הוא 512MB - 2 חתיכות של 256MB אמרו לי שעדיף 2 על אחד 512MB זה נכון? אם כן למה? המחשב הזה בעיקר למשחקים ומוזיקה ...

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  8. שלום לכם חבריה. יש לי כמה שאלות... המפרט הנוכחי שלי = Intel Pentium 4 524 Gigabyte 945GCMX-S2 # Compatible Processors Core 2 Extreme , Celeron D , Core 2 Duo , Pentium D , Pentium 4 || כרטיס מסך PX8500GT 256GDDR2 LEADTEK WINFAST עם ספק כוח ג'נרי. Standart Power Supply 450 Watt קיצר, אני מחפש לשדרג כרטיס מסך ומעבד, אבל שלא יווצר לי צוואר בקבוק הבנתי שצריך לשדרג קודם את המעבד. אז אני מחפש מעבד טוב (הלוח אם שלי אמור להיות מתאים לCORE DUO - מקסימום אני אוודא אחרי שאקבל הצעה), של INTEL שיהיה בסביבות ה600-700 שקל. כמה שפחות טוב יתאים לי :] עוד קטע, הוא שיש לי מסך 16:10 רחב, ובשבילו צריך רזולוציות גבוהות שלא יהיה מטושטש לי כשאני משחק.... בכל מקרה אשמח גם לקבל הצעה לכרטיס מסך, …

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by agishron,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בארה"ב. באתר של DELL הן נותנים לבנות את המחשב חלק חלק... יש שני דגמים של XPS 1330 אחד שמגיע עם מעבדי T, ומערכת הפעלה ויסטה בלבד ודגם שני שמגיע עם מעבדי P ומערכת הפעלה ויסטה, אך עם UPGRADE חינם לחלונות 7 אשמח לשמוע את תגובתכם

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  10. שלום לכלום אשמח לקבל הצעות למפרט למחשב שיריץ את התוכנות הבאות: solidwork,matlab,mastercam ,edrawings, ועוד כמה תוכנות בסגנון .השימוש הוא ביתי ללמידה אני הולך בכיוון ה2000 ש"ח +- אני צריך שהתוכנות יעבדו כמו שצריך מבלי שהמחשב יתקע הנה קישור לדרישות של SOLIDWORKS http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html תודה מראש לעונים .

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  11. Started by Guyn,

היי חברים, הביעו דעתכם על מפרט לעבודה משרדית בלבד: מעבד Intel Pentium D 820 2.8Ghz 800mhz לוח אם GA 8I945 GZME-RH כרטיס מסך מובנה זיכרון Kingston 2X512mb ddr2 533mhz כונן קשיח Western Digital 160GB Sata II כונן אופטי LG DVD-RW מארז ATX סטנדרטי המחיר הכולל הוא 2550 שקל

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  12. שלום, אני מעוניינת במחשב לעבודה משרדית (אינטרנט + אופיס) ולעבודה עם תכנות כמו מטלב, בתקציב של עד 2500 ש"ח. ללא ציוד הקפי, למעט עכבר - האם יש למישהו המלצה לעכבר אופטי, לא אלחוטי, בלי הרבה כפתורים ובעיקר נח? ללא כונן תקליטורים או צורב, ללא מערכת הפעלה, ללא OC. העיצוב לא חשוב. כונן קשיח גדול - רצוי שניים (אחד לתכנות, אחד לקבצים). תודה מראש לכל המשיבים!

13. שלום רב, אבקש המלצה למחשב נייד לעריכת גרפיקה אך ורק עם תוכנת sony vegas. שאר העבודה היינה שגרתית (אופיס וגלישה). 1. מה התקציב המקסימאלי - 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - ניתן לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - עד 3700 גג. 2. מה שימושי המחשב - עריכת ווידאו עם sony vegas ושאר השימוש הוא סטנדרטי (גלישה ואופיס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - שימוש תדיר sony vegas. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - צורב בלו ריי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by subarel,

החלטתי לבנות את המחשב שלי לבד - בחישוב שלי זה יוצא בין 400 ל 800 ש"ח זול יותר.. אז קניתי את רוב הרכיבים מעבד E6300 - יגיע מחר.. היום קיבלתי לוח אם:Asus P5B צורב:DVD pionner דיסק קשיח:WD 160G 8M ספק : A-top 400W כ.מ.:Leadtek 7600GT Extrem מארז: link world f.usb עכשיו - אני יודע שלא אוהבים שמפרסמים הודעות של, היום קניתי - תראו מה יש לי... וכו... אבל, בגלל שאני בחרתי כל רכיב - אשמח אם מישהו יגיד לי אם יש איזה חוסר תאימות או המלצות איך להרכיב כמו שצריך ועל מה לשים יותר דגש בהרכבה עצמית.. ואני גם צריך המלצה לזיכרון עד 800 ש"ח... 512X2 800MHZ... בראל.

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  15. זה המפרט שלי: 2 ג'יגה זיכרון AMD Athlon[tm] 64X2 Dual Core Processor 5200+ אני שוקל לקנות את הדברים הבאים: - ספק - מאורר - אל פסק - כרטיס מסך - הארד דיסק זה מה שמצאתי והומלץ על ידי חבר: כרטיס מסך: LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 [ כרטיס מסך חברת Leadtek מבוסס ציפ Nvidia GeForce GTX460 החדש של NVIDIA תמיכה ב DX11 חיבור PCI-E זיכרון 1024MB כרטיס מומהר ] קונה מכאן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1996 הארד דיסק פנימי: WD 2TB 64MB Sata2 Green WD20EARS [ דיסק קשיח חברת Westren Digital נפח 2TB=2000GB זיכרון מטמון 32 מ"ב חיבור SATA2 סידרת הדיסקים בעלי צריכת חשמל נמוכה ] קונה מכאן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?product…

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  16. טוב המחשב שלי הגיע כבר יום שני שעבר פשוט לא היה לי זמן לכתוב דיון עליו... אז המפרט הסופי של המחשב הוא: מעבד- amd athlon 64 3500 s939 לוח אם- abit av8-3rd-eye דיסק קשיח- wd 120sata gb כרטיס מסך- leadtek 6800-400tdh זיכרונות- geil value 512mb צורב דיוידי - lg gsa4160 x16 מארז+ספק- antec 1080b amg+antec 430w truepower כונן CD רגיל כונן דיסקטים 1.44 רגיל אם שכחתי משו תגידו... המחשב עלה לי 7000 שקל בחנות ד.ד אומנות המחשב במרכז סאדאב בחולון... בינתים יש לי כרטיס מסך ראדון 9600 והשבוע אני מקבל ת-6800 שלי... בכלליות המחשב טיל והמשחקים עולים במהרה ... כמובן שאני מרוצה ממנו והכל בזכותכם שעזרתם לי המון ועל זה אני מודה לכם מאוד לכל מי שעזר מהפורום תודה רבה... ועכשיו בקשר לתמונות צילמ…

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by דקל,

שלום מעלה שוב לדיון אשמח לקבל המלצות מחפש המלצה למחשב נייד שישמש אותי ב- 5 שנים הקרובות תקציב עד 5,000 ש"ח ( עדיף פחות ) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, עבודה בענן, עריכה סרטים ביתית * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט ( אני מבין שמאט מאפשר לראות גם באור יום בצורה טובה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ- 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר אבל לא על חשבון משקל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיוכל להתחבר לרשת כבל רשת וכן למסך חיצוני, מעבר לכך יציאות סטנדרטיות * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן גדול מהירות 7200 * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת …

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by shaq2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, תכני HD, עריכה גרפית קלה יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן אי…

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  19. חברים היום ישבתי הרבה זמן לתכנן את מחשב החלומות שלי שאני כנראה יקנה בסוף החופש הגדול, אני יביא את המוצרים מחו"ל כי זה יצא יותר זול. בעניים החומרה לא התפשרתי פה על כלום, כמובן שלא בחרתי ישר את הכי יקר שיש, הסתמכתי על הרבה סקירות מהרבה אתרי מחשבים ואת המחירים קיבלתי מאתר השוואת מחירים(cnet) בגלל המפרט שהוא יקר ואני הולך לקנות אותו מתישהוא במציאות אז לא כללתי מארז כי יש לי בבית ולא כללתי מסך . אתם מוזמנים לראות את המפרט: מעבד : AMD athlon 64 3500 2200mh 270$ כרטיס מסך : ATI radeon x850-xt 256m 550$ לוח אם : nVidia nForce 4-ultra DFI lan-party UT NF4 ultra-d 140$ ספק כוח : tagan tg420-u01 420W 80$ כונן קשיח : WD740GD 10000 RPM 74G 177$ זכרון ראם : PDP patriot PDC1G3200 1g 22…

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  20. שלום לכם. אני מחפש מפרט בין 2000-2500 ש"ח שמיועד כמעט לכול השימושים כגון:גלישה,משחקים בינוניים(לא כבדים),צורכי לימוד,אני מוריד הרבה באימיול. וחשוב לי שהמחשב יהיה "חזק" ויגיב מהר גם כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל. מעדיף מעבד מרובע ליבות ואם אפשר להכניס כרטיס טלויזיה לא כולל מסך תודה רבה על עזרתכם.

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by gunai,

2

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש הכל מעוניין לשדרג בעיקר מעבד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי אבל בעיקר שלא יהיה טרקטור. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני מאזור חיפה, ללא העדפה לחנות מסוימת אבל אם מכירים חנות דרכה אפשר לצמצם מחיר על ידי מסירת המעבד המשומש אז מה רע. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מ…

23. שלום לכולם, קישור למפרט באתר אחר: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=MBBECIV_G5802&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=he מחיר: 2460 שקל כולל 3 שנים אחריות בסך הכל ו50 שקל על משטח קירור למחשב שימושים: בעיקר תכנות ומידי פעם סרטי HD. לא גיימינג. בתכנות ארצה לראות עבודה בטחלס של 4 ליבות וזה למה הI5. עכשיו השאלה הבאה מופנת לח'ברה עם היותר ניסיון. מעבדי I5 בעצם מעבדים עם 4 ליבות אבל האם הטכנולוגית של מעבדי ה-"i" הם מכפילים את כמות הליבות כלומר יש לי פה 8 מעבדים? הכרטיס מסך הוא בסיסי ביותר, האם הוא תומך בHD 720 או 1080? האם יהיה תקיעות כאשר אני ירצה לראות סרט HD? מה אתם חושבים בכללי על המפרט? תודה רבה, סתיו אלפי

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by masterb,

ללא מסך כן ציוד הקפי והכי חשוב בחנות אחת ויש במלאי אם אפשר לציין שם החנות

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by radix,

מתלבט בין שני מחשבים ניידים לסטודנטית להנדסה מה הייתם ממליצים מבחנית זמן סוללה משקל כולל מהירות ומה הייתם קונים ולמה. תודה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=845385 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=847797

• 0 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים