ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
אשמח לעזרה בבניית מפרט עבור מחשב שישמש לעיבוד תמונות ומעט גיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד תמונות, ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב-MATLAB ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים FHD. -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שימוש: משחקים, אינטנרט , מוזיקה , ריבוי תוכנות(יעני הרבה תוכנות בעת ובעונה אחת) oc אולי בעתיד שיהיה טוב למינימום שנתיים! ושקט מאוד הנה המפרט שבניתי: מעבד AMD Athlon II X4 620 Box ₪522 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX620WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-M720-US3 ₪357 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GM720US3 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-4-4-15 Platinum ₪437 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2404K כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד עם אחריות של יותר משנה, ואני מחפשת מקום אמין שלא יעבדו עליי עם המחיר....ובאזור ת"א המלצות?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - שימוש משרדי ופוטושופ (מתעסק בצילום) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כולל מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - השקט חשוב מאד, הייתי אומר 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אין סיכוי ל - OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, גם הרכבה, גם חלונות 7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מחר אני מתחיל לימודים ואני צריך מחשב לעבוד איתו, המחשב יסתובב איתי הרבה בדרכים למכללה וחזרה ולעבודה אז חשוב שיהיה עמיד כמה שאפשר למכות ונפילות. * תקציב? בסביבות 3500 . * מטרות המחשב? תיכנות, הפעלת תוכנות קצת כבדות כמו פוטושופ וכאלה, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14, לגבי הסוג אני צריך המלצה. ללא מסך מגע. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טוב במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת ועכבר נוחים לעבודה ממושכת * משקל רצוי? בסביבות 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן עבודה של 4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ו2-3 חיבורי USB …
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
וינגן חלק. כל השאר לא משנה. עדיפות לNvidia, אבל זה לא כ"כ משנה. כל השאר גם לא חשוב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: QuadCore Intel Core i5-3470, 3400 MHz מעבד Gigabyte GA-H77-DS3H לוח אם AMD Radeon R7 265 כרטיס מסך 8GB RAM זיכרון CoolerMaster CM690 מארז אני חושש שכרטיס המסך שלי תקול ורציתי לקבל המלצה לגבי כרטיס מסך חדש בתקציב עד 800 ש"ח שמתאים ללוח האם הנוכחי. הכרטיס ייקנה בKSP אילת. תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מחפש נייד עם מסך גדול ושיהיה כמה שיותר דק וקל עם סוללה טובה
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי העיסוקים שלי על המחשב בעיקר הן בתיכנות כמו בניית מערכות וכדומה, והפעלת מחשבים וירטואלים בו זמנית. וגם בגיימינג ומה שמתלווה אליו. הייתי רוצה המלצה למפרט מחשב שיוכל לעמוד בדרישות..וגם שלא אצטרך לשדרג אחרי זמן קצר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר אבל שלא יגרע מהביצועים יותר מידי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות, עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ערב טוף לכולם. חבר שלי החליט לשדרג את המחשב שלו כדי לשפר את ביצועיו במשחקים. העניין הוא שלוח האם לא מי-יודע-מה חדש ולקנות אחד לא בא בחשבון. המקסימום שהוא מוכן להוציא הם 2k. להלן המפרט: לוח אם - ECS P4S5MG/GL+ מעבד - Intel Pentium 4 2GHz Northwood עריכה: זה דרך אגב ה-Chipset שדחפו ללוח: http://www.sis.com/products/sis650_features.htm זכרונות - 1x Kingston(CL2) PC133 256MB כרטיס מסך - GeForce FX 5600 XT בהצלחה
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך Zotac GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול none צורבים Pioneer DVR-217DBK DVD±RW x20 Black Sata מארזים Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan האם ניתן להרכיב ב4K מפרט טוב יותר? עדיפות לקניה בKSP כמו כן, אני צריך עוד מפרט ב2K לעבודה משרדית
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי כפי שכתבתי בכותרת-ה-1005HA שברשותי כבר חודשיים וחצי בלי בעיות התחיל לעשות בעיה רצינית. המחשב עובד (כרגע אני כותב איתו), אבל התאורה מתה. זה התחיל אתמול בערב, אין לי מושג ל מה... בהתחלה לא הייתה תאורה, ואז המסך התחיל להבהב, ואחרי שעתיים בערך התאורה חזרה היום בבוקר שוב התאורה מתה. בערב זה חזר משום מה, וכעת כשהדלקתי את המחשב-שוב אין תאורה (מצא לו זמן, שבוע הבא אני מתחיל ללמוד) אני כנראה אשלח אותו לתיקון כי אין מנוס. השאלה היא מה לדעתכם הבעיה, האם אפשר בכל זאת לפתור אותה בלי שליחה למעבדה, והאם לדעתכם האחריות תתפוס בכלל, ובנוסף-עד כמה הבעיה הזו רצינית והפיכה ? המון תודה מראש וסליחה אם יש קצת שגיאות כתיב, אני בקושי רואה את מה שאני כותב.... נ.ב. קרה לי גם עם חיבור לחשמל וגם ב…
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.witcher 3, cs go, ARK, fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום חברים, כבר כמה שנים שאני לא מתעסק בחומרה (מאז שיצאו המעבדים מסידרת P4C של אינטל, בתקופה של ASUS IC7 אם מישהו עוד זוכר...) ולכן אני פונה אליכם לייעוץ. אני מחפש מחשב שינצל את התקציב שלי בצורה המקסימלית, המחשב הולך לשמש בעיקר לעבודה משרדית ולמולטימדיה (מערכת קולנוע ביתית). הדרישות שלי הן כאלה: 1) מערכת מבוססת אינטל 2) מעבד Quad Core 3) כרטיס קול עם יציאת SPDIF (אופטי או קואקס) 4) 4 ג"ב זיכרון (אני הולך לעבוד עם מערכת 64 ביט) 5) כרטיס מסך עם שתי יציאות, אני רוצה dual monitor התקציב הוא בסביבות ה 2200 שקל, לא צריך ציוד היקפי, מסך וכ'ו. האם הדרישות שלי מוגזמות בתקציב הזה?
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, תקציב 2500 ש"ח +-, FULL HD, מסך מינימום 15 אינץ', שימושים: סרטים וגלישה בגדול (לא גיימר), אני יודע שאני רוצה HDD של SSD זה בטוח (עד כמה 1TB SSD ייקר את המחיר?), כל השאר אני לא סגור, אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום. המחשב לצורכי עבודה יומיומית (שיעורי בית וכו') וקצת משחקים. קנייה מאייבורי או ksp (מאיפה עדיף?) תקציב כמו שכתבתי- עד 3300. כולל מסך 17" דק, מקלדת ועכבר. אשמח להצעות- התכנון הוא לקנות את המחשב כבר ביום א'. נ.ב. עיינתי במדור "מפרטים מומלצים"- לא מצאתי שם את מבוקשי... (המחשב ב-3500 לעבודה משרדית נראה חלש ממש...)
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכל תושבי הפורום, שילמתי כ200 שקלים למומחה שמבין בחומרה עדכנית כדי שיבנה לי מפרט והוא המליץ לי על חנות בשם TMS ובנה לי מפרט. אני לא מבין בכלל במחשבים ובגלל זה חבר המליץ לי לשאול כאן בפורום רק ליתר בטחון אולי תוכלו לקצץ איפשהו במחיר או למצוא תחליף טוב (אני חושב שהמקלדת שהוא הביא לא כל כך טובה). המחשב ישומש בעיקר למשחקים כמו 2 RED ALERT ומשחקי פייסבוק תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור! הנה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Sempron 145 2.7Ghz 64Bit AM2+/AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪170 קירור למעבד: CORSAIR ALL IN 1 WATER COOLING H70 FOR CPU כמות: 1 - מחיר: ₪477 מארז: LIAN-LI Full Tower PC-X2000FB Aluminum Black כמות: 1…
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מחפש נייד עם מסך מגע. לרוב אני אריץ עליו אינטרנט, דואר ותוכנות אופיס. חשוב שיהיה לו wfi, usb ובלוטוט. המחשב יכול להיות מסדרת netbook עם אורך סוללה גדול. חריץ להרחבה (מודם סלולרי). גודל מסך 9-10 אינטש. משקל נמוך. ניסיתי לעשות השוואות באתרים בחול אבל יצאתי מסוחרר. אז בבקשה, בבקשה מי שכבר עשה את העבודה ומבין עניין או שיש לו מחשב כזה אודה לו מאוד על חוות דעתו. תודה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
החלטתי לבנות את המחשב שלי לבד - בחישוב שלי זה יוצא בין 400 ל 800 ש"ח זול יותר.. אז קניתי את רוב הרכיבים מעבד E6300 - יגיע מחר.. היום קיבלתי לוח אם:Asus P5B צורב:DVD pionner דיסק קשיח:WD 160G 8M ספק : A-top 400W כ.מ.:Leadtek 7600GT Extrem מארז: link world f.usb עכשיו - אני יודע שלא אוהבים שמפרסמים הודעות של, היום קניתי - תראו מה יש לי... וכו... אבל, בגלל שאני בחרתי כל רכיב - אשמח אם מישהו יגיד לי אם יש איזה חוסר תאימות או המלצות איך להרכיב כמו שצריך ועל מה לשים יותר דגש בהרכבה עצמית.. ואני גם צריך המלצה לזיכרון עד 800 ש"ח... 512X2 800MHZ... בראל.
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מסך: SAMSUNG LCD SyncMaster 22'' P2250 - 2MS - 1:50000 - Full HD - DVI Wide 899 ש"ח מעבד: INTEL CORE i5-750 SLBLC - LGA 1156 - 2.66GHz - 8MB - BOX 1029 ש"ח כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA Geforce GTX 260 Super OverClocked - 896MB - GV-N26SO-896I 1089 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L - Socket 1156 - Dual DDR 1066/1333 539 ש"ח זיכרון: KINGSTON DDR3 - 4096MB (2x2048MB) - 1333MHz - CL9 518 ש"ח דיסק קשיח: SAMSUNG HD322HJ - 320GB - 16MB - SATA2 - 7200 RPM 219 ש"ח צורב די.וי.די: SAMSUNG DVD+-RW SH-S223FBLK - x22 - SATA - BLACK 119 ש"ח ספק כוח: HEC 550W - 550TE-2WX 299 ש"ח מארז: JSP-Tech K110A EZCool - Black 169 ש"ח הרכבת מחשב מחלקים כולל בדיקה 99 ש"ח סה"כ: 4979 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי ותודה לכולם הנייד לעבודה משרדית יותר ואינטרנט. מה חשוב? כלום רק שיהיה טוב ובלי בעיות יש לו 3000 ואם כדאי אז עד 3500 תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ של ASUS וטלוויזיה LED LG 43LF540Y. כאשר אני מחבר כבל HDMI בין המחשב ל-TV, המסך עובר רק באופציה "Second screen only", בעוד כאשר אני בוחר באופציה "Duplicate" המסך במחשב נראה ומתעוות ואילו ה-TV נשאר שחור. בנוסף לפעמים הסאונד לא עובר ל-TV אלא נשאר במחשב ולפעמים לא. אני חושד האמת במחשב, ה-TV חדשה והכבל HDMI תקין, כי עם מחשב אחר הכל תקין. ראשית כיצד ניתן לראות את המסך גם ב-TV וגם במחשב? איך אני מעביר לאחר חיבור HDMI את הסאונד+תמונה ל-TV בצורה מלאה? ותופעה נוספת מוזרה, אני בחרתי רזולוציה אוטמטית במסך ה-TV כך שהוא מתאים את עצמו למחשב אבל כאשר אני פותח אפליקצית וידאו לדוגמה KODI הוא מתעוות ורואים רק חלק מהמסך ב-TV. כיצד ניתן לתקן? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד השקל האחרון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- GTA V, BF3, AC2/3, MAFIA 2, MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רגע לפני קניית מחשב חדש לעצמי, התקציב שלי הוא לא יותר מ4.5K חריגה של גג גג 100 ש"ח אם ממש יש צורך. הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪598 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS - F3-10666CL8D-4GBRM ₪577 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1187 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪293 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ₪394 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER HYPER TX2 ₪126 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA LP 5900.12 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000520AS ₪401 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינ…
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-