ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן, בזמנו ,לפני כמה שבועות הצעתם לי מחשב של ACER -Aspire 5672WLMi ונתנם לי לינק של - YARDENPC. בנתיים הסתכלתי בפורומים ונכסנתי לעוד אתר SKYPC ובו מראים את אותו מפרט רק עם נתונים אחרים... לדוגמא ב"ירדן פי סי " הכרטיס מסך הוא X1600 ובSKYPC הוא X1400 . הדבר גרם לי לחשוב פעמיים ונכנסתי לאתר הבית של ACER ובאמת הכרטיס הוא X1400. יכול להיות שבירדן פי סי יש טעות או שמה הם שינו את המפרט ואו לא אמינים? זה נראה אחלה מחשב אבל חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה לפחות X1600
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח לא כולל ציוד הקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט וישומים משרדיים (אופיס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - יש צורך ביצאת HDMI 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מהתקציב לכל היותר ב300 ש"ח אם הכרחי, אשמח לנימוקים במקרה כזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא משרדי. שום משחקים ושום תוכנות כבדות. עבודה תדירה באינטרנט (הרבה טאבים של כרום בו זמנית נגיד). המחשב צריך לעמוד בעבודה עם האינטרנט ושימוש באופיס טוב מאוד אבל לא במשימות כבדות יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. המחשב צריך לכלול רמקולים (פנימיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכם, 1. מה התקציב המקסימאלי?--6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-- לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--החדשים והכבדים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גהונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, סרטים, שיחות בסקייפ. * גודל המסך? 13'+ הדגש הוא על האיכות. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר. המחשב לא יצא מהבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אם אפשר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה ל-SSD אבל אין זה חובה. * כונן CD/DVD? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לחברה אין, העדפה לחנות: באג,אייבורי,קיי.אס.פי,אופיס-דיפו ובקיצור כל מה שקיים בבאר שבע! תודה!
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מבין שמחברים דרך הכניסה של האוזניות. רמקולים כאלה: א. אלטק 1221 - 165 שח, עם סאב ב. אלטק 4621 - 320 שח, 28W , עם סאב http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&cat=435
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
במקור תכננתי על lenovo N100 או על hp DV6160 אבל לחרדתי גיליתי שהם באים עם מסך מבריק, אז עכשיו אני אובדת עצות. יש הצעות למחשב דומה? חשוב: core2duo וכרטיס מסך שיתמוך באופציות הגרפיקה של ויסטה, לא חובה מסך רחב.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למחשב נייד שישמש גם למשחקים חדשים המחשב מיועד להתחבר למסך Full HD השימוש שלו יהיה בעיקר בבית כך שמשקל וזמן בטריה צריכים להיות לא יותר מסבירים מה חייב להיות: כרטיס מסך חזק שכן המחשב צריך להריץ משחקים הארד דיסק 250G ומעלה מעבד כפול ליבה יציאת HDMI לפחות 4G זיכרון פנימי תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב לצורך משרדי בלבד ראיתי את זה : כולל אחריות לשנה על המחשב והמסך מעבד: INTEL pentium P4 זיכרון: 1GB או 2GB דיסק קשיח: 80GB או 160GB מסך "LCD 17 של DELL\ HP כונן DVD כונן 1.44 מערכת הפעלה: Windows XP PRO אחריות לשנה המחשב הזה עולה 400 שקל. מה אתם אומרים זה טוב? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מה אתם אומרים כדאי בכלל amd??? בבקשה עשו לי הצעת מחיר למחשב אני צריך שיוכל להריץ עליו הרבה תוכנות וחלונות פתוחים ולא פתאום יתקע לי וללא מסך תודה רבה.. לכל העוזר
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בקנייה בין שני הלפטופים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9558&perur= http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9963&perur=2&t=1&c=441 פה אני לא כלכך חושב על המחיר (טוב אולי בכל זאת אז עד 7000 ש"ח). אני צריך שהמחשב יריץ לי משחקי סימולטורים כבדים בצורה נוחה ונעימה (לא חייב על הגדרות מקסימאליות אבל שירוץ סביר). אנא עיזרו לי בבקשה להחליט או אם יש לכם דגמים אחרים להציע אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום רב, זקוק לעזרה והמלצות למפרט מחשב, שמיועד להקלטה ועריכת מוזיקה בלבד. למחשב יחוברו כלי נגינה ואולי מקלדת מידי בעתיד. וכמובן תוכנות לעריכת מוזיקה. מה שיש לי כרגע הוא כרטיס קול של JULI@ ומסך. מערכת הפעלה XP PRO הדגש במפרט צריך להיות על: הקלטה איכותית, מינימום רעשים, מינימום השהייה ממש לא חשוב לי: יכולות גרפיות למשחקים מחשב או 3D וכו. התקציב שקבעתי גמיש לכאן ולכאן. רב תודות מראש, אילן
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לאחר שגם המחשב שלי נגנב (וד"א tamir245 - צירוף מקרים מוזר, גם הוא היה 6282. יכול להיות שמישהו אוסף אותם ?! ) חיפשתי מחשב שיתפוס את מקומו. גם אני הרגשתי את כובד משקלה של ויסטה על GB1 והחלטתי שזה יהיה מחשב עם GB2. כרגע אני מתלבט בין שני המחשבים האלה כאשר ההפרש הכספי ביניהם (לאחר שידרוג הזיכרון של ה-6515 ל-2GB) הוא באזור ה-500 ¤. הבדלי החומרה ביניהם (שוב, מתוך הנחה שה-6515 הוא משודרג ל-2GB) מסתכמים ל- : ה-6515 מגיע עם מעבד T7300 2.0Ghz ודיסק קשיח של 160GB במהירות RPM 5400 ה-6514 מגיע עם מעבד T7500 2.2Ghz ודיסק קשיח של 200GB במהירות 4200 RPM מה הפגיעה בביצועים והאם אני ארגיש אותה ב-6514 בגלל מהירות הדיסק הקשיח ? האם בגללה כדאי ללכת על ה-6515 המשודרג ? (נניח כי ההפר…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בדיוק כמו הכותרת.. אין צורך בציוד היקפי, לא אעשה OC. חשבתי על משהו כזה: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪603 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-24 Ripjaws ₪648 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL7D-4GBRM כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4650 512MB DDR2 PCIe ₪320 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4650-512D2E צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪132 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק HEC 63RA 500W ₪381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי לא מעט מפרטים בפורום שהמלצתם לאנשים והרכבתי לעצמי משהו - אשמח מאוד לשמוע חוות דעת תקציב: 3K (אפשר חריגה של כמה מאות שקלים אבל רק עם זה באמת שווה את זה) מטרות: שימוש כללי +משחקים משחקים: אני אוהב לשחק מדי פעם (crysis, COD) אבל לא חשובות לי ההגדרות הכי טובות ציוד הקפי: רק מסך שונות:לא צריך הרכבה. בגדול אני רוצה שזה יהיה מחשב שיריץ משחקים בצורה טובה אבל כרגע אין לי מספיק כסף ולכן לקחתי לוח עם כ.מסך מובנה ואוסיף כ.מסך נפרד עוד איזה חצי שנה (סדר גודל של 4870). כנ"ל לגבי המעבד - לקחתי אחד שנראה לי בסדר כרגע ואשדרג גם אותו ביחד עם כ.מסך (למשהו כמו X3 720 או יותר טוב, תלוי כמה סכף יהיה לי). בחרתי מסך טוב כי אני רוצה שהוא ישרת אותי הרבה זמן גם אם אחליף את המחשב עו…
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב עם תקציב עד 4500₪ השימוש הוא לגלישה משחקים לילדים KODI בניתי אותו באתר של KSP נ.ב. חסר שם קירור למעבד שעוד לא בחרתי מה הייתם משנים או מוסיפים?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היום LABOR DAY האמת אתמול אבל יש שם מבצעים : בקיצור מה אתם חושבים על LAPTOP הזה ביחס למחיר שלו ? http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;jsessionid=WPSN3BKU04VE1KC4D3NVAFY?skuId=8918442&type=product&id=1213400747434 תשובות כגון "אחלה לך על זה" יתקבלו בברכה <--- כלוןמר כל עוד אתם מאמינים בכך g0vner_x3
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מחפש המלצה לנייד/טאבלט שישמש אותי בעבודה (רוב היום בדרכים) להשתלט על המחשבים בעבודה מרחוק ולעבוד עליהם. בנוסף שיהיה גם בתור מחשב נייד/טאבלט אישי.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה וברצוני לקנות נייד חדש. * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה,סרטים עבודה עם תוכנות כגון c# i ו jave (תוכנות לתיכנות) ופוטושופ * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל אבל לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-7 שעות גם לא הכי חשוב כי לרוב אני יהיה ליד מקור חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב שיהיה יציאת HDMI מצלמה מובנת (ואם אפשר גם מיקרופון) * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250 GB * צורב DVD?לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל חשוב שתיהיה אחריות לשנתיים + * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? פתוח להצעות יהיה נחמד אם המחשב יבוא עם וינדוס 7 תודה רבה לעוזר…
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אנסה את מזלי שוב, אשמח מאוד לעזרה שלכם. 1.מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסותולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop ו- Light Room. שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין :-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Watch Dogs וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900. בעתיד אשדרג למסך אחר. -לאילו הגדרות גר…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך לא לעבור את זה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים אבל גם סתם באנטרנט ככה! במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * רזולוציה של המסך שלי 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים, לא חייב מחשב שיריץ לי משחקים לעוד מלא שנים.. משהו סטנדרטי. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד ---גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפר…
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי מה אתם חושבים על המחשב הנ״ל עבור איש עסקים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000(ערכתי: לא להתייחס לכותרת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצלהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריותספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשבמיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?.באטלפילד 3, קרייסיס ,3 , פארקריי 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ועוד)? …
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום אני זקוקה למחשב נייד, ישמש ללימודים, מוזיקה ואינטרנט. תקציב 3000-3500 שח תודה
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-