עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orinky,

יש לי מחשב כזה : http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=453&mid=806313 רק עם עם 500 גיגה HD . עכשיו אני רוצה לשדרג כ. מסך, למשהו בסביבות ה 500 שקל ( יוצא דיאבלו 3 בקרוב .. ), עכשיו הבנתי ב FAQ שזה בעייתי כי ברוב המחשבים הניידים הכ. מסך מולחם ללוח האם, וכי יש עוד אפשרויות לכ. מסך. ואני שואל, מה ההלצה שלכם לשידרוג כ. המסך שלי? איזה אופציות יש לי ? אם בכלל ?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by galgalgal2001,

אני עכשיו סוקר את המחשב הזה לקראת קנייה ואני שמתי לב שבאתר youtube מראים המון סרטונים המראים שניתן להריף עליו משחקים כמו: C&C generals HELO splintercel mafia counter strik GTA3 GTA SA need for speed UG wor craft ורציתי רק לדעת אם זה אמיתי כי לפי הביקורות מחשבים כאלה לא מריצים כלל משחקים. אם זה נכון ואפשר להריץ עליו משחקים ברמה שכזו (כמובן עם הגדרות נמוכות מאד) אני עוד מחר קונה מחשב כזה מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  3. 1. מה התקציב? 4000 ש"ח באשראי 2. מטרות המחשב? אינטרנט , שירים , סרטים , תוכנות כבדות , משחקים כבדים מאוד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כלום . רק מחשב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אממ אני צריך מה שחשוב , שיש בדרך כלל בכל מחשב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא חשוב איזה העיקר שיהיו חברות אמינות ואכותיות . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא מזיז לי , אני רוצה שיהיה קירור טוב ושקט . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן להכל 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כן , שהמחשב ישרוד להרבה זמן . זה אומר שאני יעדיף חלקים קצת פחות טובים בשביל שיהיה קל לשדרג בעתיד 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה…

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  4. אהלן, מחפש נייד עם אחריות של 3 שנים ומעלה. גודל קטן של 13.3 ומטה, כמה שיותר קטן יותר טוב, עד 2 קילו - כמובן שכמה שפחות יותר טוב. כרטיס מסך בינוני מינוס ומעלה, שיאפשר משחקים לא דורשניים, אך בצורה חלקה, צריך גם לתמוך בניגון HD. דוגמא לא מחייבת: 3670. למטרות פוטושופ: מעבד core 2 סביר, 2GB כלול במחיר וקיום אפשרות הרחבה ל-4GB. יציאת DVI או HDMI אפשרות הרחבה ל320GB דיסק לפחות. צורב DVD המלצות?

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by d or 8,

שלום, אני מבקש מפרט למחשב לצורך גיימינג כאשר יש לי כבר כרטיס מסך מסוג shappire R9 280x Dual-x בנוסף, יש לי גם SSD Samsung EVO 120GB 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? GTA V, Co…

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by noam_moshe,

עוד קצת פרטים: מחשב מבוסס אינטל, רצוי שיהיה שקט אבל אני לא משתגע ורוצה שהוא יהיה ממש כזה.

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by samuelz,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים הרצת מכונות וירטואליות - שימוש בתוכמה GNS למי שמכיר, התוכנה מדמה רשת ע"י הרצה של כמה מכונות וירטואיליות. הרצת מכונה וירטואלית על VMWARE שמדמה שרת (לדוגמא שרת DNS שירותי RADUIS וכל מיני). * גודל המסך? 14 אינצ' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו ועדיף כמה שפחות - זה אחד הקריטריונים הכי חשובים לי כי אני מתכוון להתנייד איתו הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) דרוש יציאת COM כדי להתחבר לראוטרים של CISCO, אם כבר לא מייצרים יציאה כזו אני אסתפק במתאם כלשהו. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  8. שלום לכולם, נרשמתי לאתר לפני שאני מרכיב מחשב בפעם הראשונה. חלק לא מבוטל מהרכיבים כבר אצלי. אשמח לתובנות לגבי מה שאני מתכנן להמשך. יעוד המחשב: מטלב, אחרי שנים עם מחשבים חלשים - משהו להתפנק. (בעתיד הקרוב משחקים, אז אוסיף כרטיס מסך). רכיבים אשר ברשותי: Intel® Core™ i7-6700 Processor GIGABYTE H170M-D3HGSM HyperX Savage 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 2133 Desktop Memory Intel® SSD 540s Series (480GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, TLC) פתוח להצעות לגבי שאר הדברים. כרגע הסתכלתי על (יודע שבחרתי case "יוקרתי", אבל חשובה לי הנראות): corsair carbide air 240 high airflow - הולך להרכיב אותו במו ידי, כמה אני מסבך את…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  9. ידידה שלי ביקשה ממני להכין לה מפרט, היא אינה משחקת בעקרון במשחקים אבל היא רוצה מחשב טוב שיחזיק לה לאורך זמן ודגש על סאונד טוב לסרטים מוזיקה וכו'. חשבתי פחות או יותר על התבנית הזאתי: AMD 64 +3000 Epox mobo (cant remember the model name) 512 pc3200 mb R9600XT QUALITY LCD 17" Monitor Creative T5400 *OPTIONAL audigy 2 zs DVD CDRW *OPTIONAL DVD-RW GOOD LOOKING CASE LOGITECH keyboard+mouse (MX700) FLOPPY והרכבה... אם תוכלו לתת לי מפרט מדוייק ומומלץ אני אודה לכם, כמו כן אני זקוק להמלצה על מסך דק 17" איכותי (לא מוגזם כמובן) ושיהיה גם יפה, אני מדגיש שהתקציב אינו קבוע אבל בעד חלקים איכותיים היא תשלם הרבה (לא חסר כסף). אני לא מהמשתמשים שאומרים תנו לי את המחשב הכי טוב ב30 אלף, אבל י…

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  10. אם אפשר להסביר איפה ובמה תתתבטא תוספת ה"כוח" למחשב בגלל תוספת הזכרון. אם בכלל תהיה תוספת כזו. במצבים האלה : א. I5 עם 4GB ב. I5 עם 6GB ג. I7 עם 4GB ד. I7 עם 6GB תודה.

11. שלום לכולם. היום אני קצת שונה בד"כ אנחנו מחפשים מפרט מחשב. היום אני מבקש חנות שיש בה מבצע טוב למחשבים ניידים החל מהיום. אשמח אם תציפו לרגל יום שישי השחור את רשימת החנויות שיש לרוץ אליהם מהר. מעוניין לקנות ניידים ונייח לבית. את המחשב כבר נבחר מהמלאי

12. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח בן 4 עם המפרט הבא: לוח אם - D954gnt מעבד - פנטיום 4 3.00 זכרונות - 4GB DDR2 הארד דיסק - 500GB WD צורב DVD LG DUAL LAYER בהנחה כי אפשר להשאיר את המארז, ספק, קשיח וצורב, בתקציב של 1500 ש"ח האם כדאי לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות חזקים ולשים אותם במארז הקיים? או האם כדאי לקנות מחשב חדש לגמרי? השימוש העיקרי הוא דיי בסיסי - אינטרנט וצפייה בסרטים מדי פעם. משהו בסגנון הזה: מעבד: [..] INTEL 2400 : CORE I5, S1155, 3.1Ghz - TRAY ₪886 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪396 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪133 בתודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  13. היי אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 שקל (ניתן לחרוג קצת) לשימוש בעיקר ל אופיס , אינטרנט ומשחקים (לא הכי כבדים). מה דעתכם על המחשב הנל 15.4 HP Pavilion dv5-1110 FZ506EA 2.16GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2349&CatCode=315 האם כדאי לשדרג את מערכת ההפעלה ל HOME PREMUM

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  14. שלום רב, מעוניין בהמלצה למחשב למישהי שעוסקת בעיצוב גראפי ומדיה על כל צורותיה (גראפיקה,ווידאו ועריכה,תלת מימד, קצת משחקים).בנוסף המחשב לשימוש שוטף של סרטים, אינטרנט וכל השיט הזה. המפרט צריך לכלול מסך 22 אינץ' (ראיתי מסך של ASUS עם מצלמה מובנית,נראה לי לי בחירה טובה) ציוד היקפי: עכבר (מדויק,חוטי,מעל MAINSTREAM , גרפיקאית), מקלדת (חוטית מולטימדיה סטנדרטית), רמקולים 2.1 סטדנרטיים (לא אודיופילית אבל שתרגיש קצת באסים בסרטים ומוזיקה), אם אפשר לדחוף בתקציב איזה כרטיס עריכת ווידאו (לא משהו FENCY, וגם לא חובה אם יבוא על חשבון תקציב לביצועים). דגשים: *זכרון מינימום 4GB , אם אפשר לדחוף יותר יהיה טוב (תתעסק בתוכנות שיודעות לנצל זכרון רב). *מעבד -עדיפות למרובע ליבה. *לוח אם-סטנדרטי שי…

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by oriklo,

שלום. אני רוצה לקנות חלקים למחשב חדש. יש לי כבר מהמחשב הישן intel core i5 2320 אני רוצה לקנות: gtx750, האם יש המלצות לכרטיס אחר באותו טווח המחיר של gtx 750? מישהו נתן לי פה לפני שנה את המארז: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GX900-550&cart=141010795576191549〈=heb האם היום יש משהו יותר טוב באותו המחיר? או המלצות אחרות? המאוורר של המעבד לא עובד, השאלה איזה מאוורר לקנות? המלצה? משהו מפה אולי? http://www.plonter.co.il/Products_Results.tmpl?command=search&cart=141010795576191549&db=%5Ecatalog.txt&show=0〈=heb&group1field=key_words&srcstrng=key_words&max=500&waGroup1data=cpu+fan&sortby=price_totaltype%3Dnum%26price_totalsort%3D1&…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  16. Started by Satlaniko,

שלום, אני מתלבט בקנייה בין שני הלפטופים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9558&perur= http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9963&perur=2&t=1&c=441 פה אני לא כלכך חושב על המחיר (טוב אולי בכל זאת אז עד 7000 ש"ח). אני צריך שהמחשב יריץ לי משחקי סימולטורים כבדים בצורה נוחה ונעימה (לא חייב על הגדרות מקסימאליות אבל שירוץ סביר). אנא עיזרו לי בבקשה להחליט או אם יש לכם דגמים אחרים להציע אשמח לשמוע. תודה מראש.

17. Started by שירה בירה,

היי מחפשת מחשב לעבודה שלי - בעיקר תוכנות גרפיות... האם זה טוב.. מחשב נייד מוחדש מבית DELL Inspiron, דגם 15R-5520, עם מסך LED HD בגודל 15.6 אינץ’, מעבד מהיר במיוחד Intel Core i7-3632QM במהירות 2.2GHz, זיכרון 8GB DDR3, דיסק קשיח בנפח 1TB, סוללת ליתיום 6 תאים Bluetooth ו-Wi-Fi, ומערכת הפעלה Windows 8 Home Premium מה צריך להיות המחיר למחשב כזה?

18. Started by r1980,

איך המחשב הזה?? http://www.pointpc.co.il/product.asp?productid=1699

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by s.os,

אז ככה אני מחפש מחשב נייד שיהיה בעקרון לשימוש של סטודנט (אינטרנט אופיס סרטים) התקציב שלי עומד על 4500 ש"ח אבל אפשר טיפה לחרוג מהתקציב חשוב לי שבמחשב יהיה סוללה כמה שיותר חזקה מסך לא יותר מ14 זכרון מינימום 2GB עכשיו חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי תמחשבים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_2978&products_id=23078 *יש את אותו מחשב בחנות http://www.thinkpadworld.co.il/pl_product~2738-48u~11~0.htm הוא נראה לי יותר חזק אפילו ויותר זול, השאלה היא קודם כל האם החנות השנייה אמינה ונותנת אחריות בינלאומית של LENOVO וכמובן האם המחשב חזק (בכל זאת 4 שעות סוללה זה לא רע בכלל) יש תמחשב הבא של טושיבה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2067_2797&am…

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by test_wonder,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב ,תוכנות תיכנות KEILL ,VISUAL studio אוופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- 1680X1050 22 inch . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש…

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  21. נשרף לי המעבד במחשב המיושן שלי (AMD Duron 1300Mhz) ואין לי אפשרות לקנות מחשב חדש כרגע. אני צריך מחשבים בעיקר למשחקים. האפשרויות שעומדות בפני: - לחפש מעבד שיתאים ללוח (Gigabyte 7VTX) - עד Athlon XP 2600+, משימה לא קלה... - להשקיע עוד קצת ולקנות לוח אם מבוסס nForce 2 ומעבד Sempron מתאים. משומשים כמובן. לכל אחת מהאופציות אני אוסיף כרטיס מסך משומש, ככל הנראה GeForce 4 Ti או כרטיס מקביל של ATi. השאלה היא - איזו אופציה עדיפה כפתרון זמני (מבחינה כלכלית הראשונה טובה יותר כמובן) וכמה זמן היא תצליח להריץ משחקים באופן סביר, אם בכלל? או שבכלל כדאי להמשיך לחכות ולקנות חלקים חדשים כשיתאפשר? התקציב, אגב, הוא עד 1000 שקל, כמה שפחות יותר טוב. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by roeesnir,

וינגן חלק. כל השאר לא משנה. עדיפות לNvidia, אבל זה לא כ"כ משנה. כל השאר גם לא חשוב. תודה.

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  23. מחפשת מחשב לשימוש כללי וקצת עבודה על תוכנות תלת מידמד ועיצוב (ADOBE וSOLIDWORKS). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ש"ח (יש טיפה גמישות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת עבודה בתוכנות ADOBE (פוטושופ וכדמ), עבודה על תוכנת CAD (Solidworks)i, טיפה רינדור (keyshot) ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אני מטלבטת בין נייד ונייח. במידה וארכוש נייח יש צורך במקלדת, מסך ןרמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

24. Started by Ronfer123,

היי חברה, איה כרטיס מסך אם אומרים יותר חזק? למשחקים כמו BF4 CALL OF DUTY GHOSTS LEAGUE OF LEGENDS ועוד כמה... הינה הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם והגרסאות שלהם: Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC TOXIC Gigabyte HD 7970 Windforce 3 OC NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 מה אתם אומרים?

25. Started by @oz@,

שלום לכולם אני חדש פה וברצוני לקנות נייד חדש. * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה,סרטים עבודה עם תוכנות כגון c# i ו jave (תוכנות לתיכנות) ופוטושופ * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל אבל לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-7 שעות גם לא הכי חשוב כי לרוב אני יהיה ליד מקור חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב שיהיה יציאת HDMI מצלמה מובנת (ואם אפשר גם מיקרופון) * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250 GB * צורב DVD?לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל חשוב שתיהיה אחריות לשנתיים + * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? פתוח להצעות יהיה נחמד אם המחשב יבוא עם וינדוס 7 תודה רבה לעוזר…

• 5 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.