ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך להרכיב לאבא שלי מחשב לעבודה(היום הוא עובד עם מחשב בן 6 שלא מחזיק כלום). אני צריך ליצור מחשב שאני לא מתפשר בו על איכות וקונה חלקים גנרים אבל כמה שיותר זול. אני מעוניין ליצור שני מפרטים שיתאימו לי אחד מבוסס AMD ואחד מבוסס אינטל. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 4000 ש"ח מעדיף כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תוכנות קאד - (vectorworks בעיקר - כולל פעולות תלת מימד ורינדור אבל אל הרבה), מעט photoshop ואפשרות לתוכנות אחרות לעיצוב ותלת מימד, אינטרנט ואופיס. 3. האם …
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למפרט. השימושים העיקריים שלי במחשב הם גרפיקה (Photoshop, Illustrator), סרטים (אני רוצה שזה יתמוך HD) ומשחקים. האמת היא שאני לא כזה גיימר, אבל חשוב לי מאוד שזה יעבוד טוב עם פוטושופ ושיריץ גרפיקה מתקדמת בקלות ובמהירות. אין לי איזשהו מחיר מקסימום, כתבתי מה שנראנ לי סביר. אבל יכול להיות שאני מגזים. בכל אופן מה שאני רוצה זה, שזה יתאים לדרישות שלי בכמה שיותר זול שאפשר. לוח אם (תומך RAID - חובה) מעבד (רק מסדרת core 2) זכרון (אני חושב שאני צריך 4gb) כרטיס מסך (אחד טוב, עם תמיכה בHD) מסך (full-hd) צורב blu-ray אם יש כזה דבר, ואם לא אז אני יכול לקנות צורב לבד. חשוב לי מאוד שהמערכת תהיה שקטה, ואם אתם יכולים אז כנסו לקישור שנתתי למטה ולראות אם המארז שאני מתכ…
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד Netbook עד 13.3" ולא פחות מ- 12.1". דרישות מינימליות: מעבד: Dual Core זיכרון: 2GB דיסק קשיח: 320GB לפחות יציאות: 3xUSB לפחות, HDMI, קורא כרטיסים, אוזניות מצלמה + מיקרופון מובנה * סוללה רגילה (לא מובנית) כמו שיש ל- LG P210 (לא רוצה כזה) מערכת הפעלה: אפשר עם ואפשר בלי. סוללה: 6 תאים ומעלה. תקציב: 2200 ש"ח עם סטייה של עד 200 ש"ח לכאן או לכאן. שימושים עיקריים: לימודים, משרדי, סרטים. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, לצורך שדרוג של מחשב עריכת וידאו ישן של חבר, אני מעוניין להרכיב לו מפרט וזקוק לעזרתכם. ניסיתי להתייעץ לפני כמה שבועות ואמרו לי לחכות לירידת המחירים ולמעבדים החדשים של אינטל (6320-6420), אז הנה, חיכיתי. ובכן, יש ברשותנו כרטיס טלויזיה ישן (AGP) שאפשר עוד להשתמש בו, אבל הייתי שמח אם מישהו יכול להציע כרטיס מתאים שיכנס בתקציב - או לפחות להגיד בכמה צריך למתוח את התקציב (4000 ש"ח) כדי להכניס כרטיס כזה. מה דרוש: 1. מארז+ ספק 2. מעבד (חשבתי על ה-E6420 החדש, אבל אולי כדאי כבר ללכת על E6600 שמחירו ירד עכשיו? האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים? לא מתוכנן OC) 3. לוח אם (שימו לב להערה על כרטיס ה-AGP הישן, אשמח גם להצעות הכוללות רכישת כרטיס חדש כדי לא להכניס לוח עם יכולות מפוקפקות רק ב…
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות לאישתי לפטופ חדש בתקציב של עד 4000שח (טיפה גמישות) ואני רוצה לשלם בתשלומים ללא ריבית. היא משתמשת בו הרבה שעות ביום לכן חשוב מסך איכותי. השימוש שלה הוא בעיקר משרדי, עיבוד תמונות (פוטושופ), היא משתמשת ביחסית הרבה תוכנות וטאבים פתוחים בו זמנית (זום,פוושופ, אקסל, פאורפוינט ודפדפן עם 15-20 טאבים פתוחים אצלה כמעט קבוע). אני מתלבט בין : IdeaPad 5 15IIL05/15.6"/i5-1035G1/16GB/512GB SSD/MX330/DOS/Platinum Grey/1.66Kg/1Y באורפיסי או Asus Laptop X515EA-BQ869 ב KSP אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת חג שמח
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , מחפש המלצה למחשב כמו שמצויין : מטרה: משרדי , סרטים אינטרנט סוללה חזקה אולי משחקים אבל לא חובה . 14 עד 15.6 אינטצ' עד 2.5 קילו זמן סוללה ארוך חשוב יציאת HDMI רק אחריות 3 שנים
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חבר שלי מתווכח איתי שעה והוא אומר שמחשב של Alienware הוא הכי טוב בעולם והוא גם יותר טוב מהמפרט הזה ואני מנסה לומר לו שזה יותר טוב בהרבה מאליין וור AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+(2.4GHz) BOX 5855 ¤ 1 DFI LAN PARTY NFORCE4 SLI-DR 1450 ¤ 1 OCZ EL DDR 400MHZ PC-3200 2048 Dual Channel Platinum 2450 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 815 ¤ 1 WD 74/10000 RAPTOR SATA 1180 ¤ 1 eVGA 7800GTX 256MB 256BIT PCI-E 3580 ¤ 2 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Thermaltake Kandalf VA9000SWA 1300 ¤ 1 ENERMAX EG701 AX 2.0 Noisetaker 600W SLI 1150 ¤ 1 VIEWSONIC P225F 4230 ¤ 1 Logitech® Cordless Desktop® MX 3000 870 ¤ 1 Logitec…
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מחשב למשחקים, תכני hd ושימוש יומיומי. תקציב עד 3.5k בלי לעבור. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן oc. דיסק קשיח לפחות 1 TB אין חנות ספציפית שמתוכן לקנות דרכה. רצוי שיהיה שקט אבל לא להגזים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכולם, מעוניין לרכוש מחשב נייד בסכום של 2500-3000 כאשר הוא ישמש אותי בעיקר בתור מחשב שולחני אבל לא רק. רוב השימושים שלו יהיו אינטרנט, סרטים, ומשחקים (בעיקר למשחקים אבל לא משחקים כבדים) הגג של המשחקים שאני הולך להשתמש בו זה משחקים בסגנון RedAlert החדש אבל לא משחקי גראפיקה מטורפים וחדשניים כמו GodOfWar אני מעוניין שהוא יכלול: HDMI, צורב DVD עדיפות לחברות מוכרות כמו Dell, HP, Lenovo גודל מסך 15.6 אני יודע שבהתאם לתקציב אי אפשר מחשב מטורף ומפלצת ביצועים מטורפת. תודה מראש לכולם. עריכה: שמתי עיניי על Lenovo 560 0679-9FG, תרגישי חופשי לתת ביקורת עליו ואם כדאי או לא..
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
מחפש מפרט מחשב למטרות ביתיות פשוטות כגון אימיול, אינטרנט, משחקים ברמה פשוטה עד בינונית, צפייה בסרטים. כולל ציוד היקפי עד 4000 ש"ח. מסך "19 מרובע כולל רמקולים, לא יקר אך תמורה טוב למחיר. מה לגבי לוחות כלולות מסך מובנה איכותי? האם כדאי למטרות הנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי מחשב IBM A21E (בן 9 לערך) לא מזמן החייתי אותו ....דווקא עבד לא רע..עכשיו פתאום הפסיק לעבוד... *עכשיו כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה הוא פשוט לא נדלק ..נורה של הסוללה והסטנדביי (אחת ליד השניה)נדלקות חלש לאיזה מאייה וזהו, עם מן קול מוזר (תיק כזה כאילו פריקה)...זה עושה קול דומה רק עם סוללה ללא חיבור לחשמל אבל הוא יותר צנוע וללא כל תאורה של הנורות.... *אם הסוללה בפנים הוא מראה טעינה ... חוץ מיזה שום דבר לא עולה... השערות מזה יכול להיות?..האם יש סיכוי להחזיר אותו לחיים?.. **לא פתחתי אותו עדין רק קצת משח עם הזכרונות.... תודה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
זקוק למתחרים / אופציות אחרות למחשב הנ"ל להלן קישור : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7098&perur=4 באותו תקציב או פחות בבקשה הסברים על העדפות או נימוקים בבחירת מחשב אחר בתודה מראש ליאור
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני צריך מחשב ב4,000 לאישה בת 40+, לצורכי אינטרנט בלבד! שתכלול מסך, מקלדת,עכבר וכ"ו אני מבקש לא לחרוג מהתקציב! תודה רבה ושבת שלום!
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מטרות: 1. המחשב צריך להיות קל מאוד. סבתא רוצה לקחת אותו איתה לכמה מקומות בחו'ל. 2. זיכרון לפחות 1 גי'גה, הארדיסק לפחות 80 ג'יגה, כרטיס רשת אלחוטי, עדיפות למצלמה ומיקרופון מובנים. 3. סקייפ, אימייל, גלישה באינטרנט, האזנה לרדיו, צפייה בסרטי DVD. תקציב: עד 5000 שקל. הסבתא נעולה על המחשב הנייד הזה: LG R400-E.C2 BCE T2450 2.0GHZ אני לא כלכך מבין בתחום המחשבים הניידים, איזה עוד מחשבים ניידים אתם ממליצים לה לשקול? האם מבחינתה זה משנה אם במחשב מציעים Vista Home Basic או pro ? תודה..
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
היי, אני צריך הצעות למפרט למחשב שרוב העבודה איתו היא באינטרנט אבל הוא יהיה של סטודנטית לעיצוב מה שאומר שוא גם ישמש לתוכנות כמו: 3DMax, AutoCAD, Revit וכו' בכל אופן מסך יש וגם HD יש (ה-HD הוא 500GB חדש אבל IDE, כך שאני צריך שיהיה חיבור IDE על הלוח - מה שלא בעיה למיטב הבנתי). לא ממש אכפת לי intel או AMD מניסיון שלי עדיף intel לעבודות מסוג זה אבל אני לא מעודכן בנושא כבר יותר משנה. הבקשה דחופה כי אני רוצה להזמין אותו כבר הסופ"ש. תודה רבה רבה לכם על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מטרה: גלישה באינטרנט, משחקים קלים (לילדים בני 4 ו 6) וקצת סרטים. מסך 15" משקל לא קריטי, כי רוב הזמן המחשב יהיה נייח. כנ"ל זמן סוללה. רצויה יציאת HDMI. צורב DVD. היות והמשפחה לא שולטים במחשבים בכלל, אז דרוש נייד עם מערכת הפעלה עם שיטה מהירה לאחזור כל המחשב למצבו המקורי. כמו שיש ב-אסוס.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Computers-PCs/Laptop-Computers/pcmcat228600050013.c?id=pcmcat228600050013&DCMP=rdr2110&ref=91&loc=200
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הציעו לי את המחשב ThinkPad T61P עם אותו מפרט בדיוק למעט הבדל אחד - כרטיס המסך. בהצעה היקרה יותר הציעו לי Nvidia Quadro FX570M 256MB ובזולה יותר - nVidia NVS 140M 256MB. מה ההבדל בין כרטיסי המסך? האם שווה לשלם כמה מאות ש"ח יותר עבור ה-FX570M? אציין שהמחשב ישמש לתוכנות תלת-מימד, אוטוקד, עיבוד תמונה וכד'. תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני עכשיו סוקר את המחשב הזה לקראת קנייה ואני שמתי לב שבאתר youtube מראים המון סרטונים המראים שניתן להריף עליו משחקים כמו: C&C generals HELO splintercel mafia counter strik GTA3 GTA SA need for speed UG wor craft ורציתי רק לדעת אם זה אמיתי כי לפי הביקורות מחשבים כאלה לא מריצים כלל משחקים. אם זה נכון ואפשר להריץ עליו משחקים ברמה שכזו (כמובן עם הגדרות נמוכות מאד) אני עוד מחר קונה מחשב כזה מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם המחשב יריץ משחקים כמו: fifa 14\call of duty\ושאר חדשים וגם ישנים במידה טובה? האם התקנת ווינדוס 7 מסובכת?למקרה שארצה להתקין בעצמי. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪534 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪250 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪385 קירור למארז: Scythe Japan Mini Kaze 90MM 1500RPM כמות: 1 - מחיר: ₪57 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 160…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מעוניין בצעה למשב בעלות שבין 3000 ל 3500 ש"ח , ההצעה אינה כרוכה ב מסך , cd . אודה על התייחסותכם
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מעוניין לשדרג את כל המחשב ב-2400 ש"ח, ומעוניין בהצעותיכם. המחשב הנוכחי שלי הוא: geforce 7800gtx amd athlon 4000+ ga-k8n pro-sli antec neo power 480 1 gb ram 160 gb hard drive thermaltake tsunami dream אני מעוניין להחליף הכל חוץ מהמארז והספק כוח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים וסרטים. מה אני יכול לקנות במחיר כזה?
-
- 13 תגובות
- 871 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני מעדיף צ'ק 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כמו Crysis,COD4,NFS pro,להורדות, סרטים וזהו נראה לי... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך 19 אינץ, מקלדת ועכבר ,צורב דיוידי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא נראה לי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני לא יודע אם זה משנה החברה רק אם זה חשוב תשימו 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור אם הוא חשוב אז סבבה עיצוב ממש לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך מערכת הפעלה אבל אני לא יודע מה כדאי xp או ויסטה פרימיום, כי חבר אמר לי שעוד מעט יגיע חבילת תיקון לכל ה…
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
[pre] Intel® Core 2 Duo 1.83GHz T5550 667MHz Intel Crestline GM965 + ICH8M 2 G DDR II 800MHz Intel x3100 15.4 1280x800 TFT LCD Glare Type 2.5 HDD SATA 250GB DVD-RW Super Multi IEEE 1394, PCI Express Card Bus Type II, Headphone-out, Mic-in, Line-in, CRT, 4 USB Ports (V2.0), S-Video out, RJ-11, RJ-45, Card reader SD/MMC/MS/MS Pro Ethernet 10/100 Base T on Board GIGABYTE Pro/Wireless 54Mbps HD Audio, Two stereo Speakers with Internal Mic 6 Cell Li-Lon Battery Up to 2.5 hrs 2.7Kg (With Odd & HDD & Battery) שנה אחריות מעבדה, שנה למטען ולסוללה! מחיר : 3000שקל תודה [/pre]
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-