עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכל חברי הפורום , הרכבתי את המחשב הבא באתר של pchardware . מחיר כולל מע"מ : 1,917.46 ש"ח AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Gigabyte GA-7S748 SIS 748 Motherboard (FSB400, DDR400, AGP8X, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) Thermaltake Slim Volcano 8 CPU Cooler for AMD Innovision Geforce 4 MX440-8X 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard DDR-RAM 256MB 3200 Hynix Original Memory Genius KB-09 PS2 Eng/Heb Internet Keyboard + Pad Microsoft Optical Trekker Mouse OEM PS2 | USB Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt ועכשיו לשאלות : 1.ידוע לי שמעבדי ה- amd עובדים בטמפרטורה יותר גבוהה מ-INTEL . האם יש הגנות כנגד זה בבורדים במקרה שהמאוורר מפסיק לעבוד . 2. האם …

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by barakuda69,

היי איזה מעבד עדיף למחשב נייד שימוש לבית הספר אבל גם משחקים אני יודע שיש משמעות ל Cores& Threads מה עדיף למשחקים המחשבים מגיעים עם כרטיס גרפי GEFORCE 930MX 2GB Mem. 1) I7 – 7500U 2.70 GHz Kaby Lake 4MB Cache up to 3.5Ghz 2Cores, 4 Threads 12GB Memory 1TB 7200RPM Disk 2.5” או 2) I7 – 8550U 1.80GHz Kaby Lake R 8MB Cache up to 4.0Ghz 4Cores, 8 Threads 16GB Memory 512MB SSD Disk 2.5” תודה

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  3. Started by ScreameR,

תקציב 1000 שקלים לא איכפת לי איזה מעבד ואיזה חברה וכלום רק צריך שיהיה יציאת SVIDEO מהלוח אם וציאת אודיו דיגיטלית מהלוח אם. ועדיף שיהיה miniATX

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by 95Yuval,

תקציב - עד 3500 עדיף בפחות, אפשרי לחרוג רק אם באמת שינוי משמעותי עד 500 שח שימוש - בעיקר גלישה באינטרנט, צפיה בתכני וידאו באיכות גבוהה (גם בחיבור לטלוויזיה), לא יכול לפסול את זה שאהפוך לסטודנט בקרוב אז גם שימוש בכל תוכנות האופיס למיניהן, לא צריך כוח בשביל עיצוב או דברים בסגנון, אבל כן פלוס אם גם יתאים לגיימינג למשחקים גם אם לא הטובים ביותר או ברמה הגבוהה ביותר, מקווה שהייתי ברור. ציוד היקפי - המלצות לעכבר ומקלדת אלחוטיים סטנדרטיים ולא יקרים מידי, בלי קשר לתקציב המחשב רכיב בסיסי - לא קיים צריך הכל חדש שקט - כמובן שאני בעד כמה שיותר שקט אבל לא על זה יפול מחשב גודל - חשבתי בין 14-15 אינץ', עדיף כמה שיותר קל, שוב ל…

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by Tal Mizrahi,

היי, אנא עזרתכם בבניה של מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מחשב שיתאים לפחות ל 5 שנים הבאות. לא מוגבל תקציבית אבל גם לא מחפש להשתגע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג HARDCORE סביר שישוחקו ב 1080 אבל אופציה ל 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? קירור ועבודה שקטה של המחשב באופן סביר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות מחשב בסגנון הזה: HP Pavilion G62-100EJ‎ קיבלתי עליו המלצות חמות. כעיקרון השימושים הם: פוטושופ, תוכנות תלת מימד (עיצוב) וגלישה באינטרנט. ואולי משחקים לא כבדים להיום כמו קונטר סטרייק סורס... חשוב לי העיצוב והביצועים בעיקר, עדיפות למחשב עם הרבה תוספות נחמדות. קיצר, האם המחשב שכתבתי לכם מספיק חזק בשביל מה שכתבתי? ומי המתחרים שלו? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  7. Started by bimalin,

שלום רב, קיבלתי הצעה למפרט מה אתם אומרים? מעבד: intel core2quad q8200 2.33 GHz 4Mb לוח אם: Asus p5qpl-am Intel G41 זיכרון:DDr2 Pc800 samsung 2GBX2 דיסק קשיח: hitachi 500GB/7200rpm/16M דיסק אופטי: dvdrw Sata Lg gh22ns40X 22 כ. גרפי: Intel Gma X4500 On Board מארז: Marvelle 9hm300 500W מחיר כולל התקנה וווינדוס: 3,300 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  8. Started by ניר 185,

אשמח להבין מה מבדיל בין דגמי LG E310 שבאתר היצרן: http://www.hye.co.il/catalog/products.aspx?catid=81&subcatid=182 אשמח עוד יותר לקבל אותם בסדר עדיפויות לצרכים בסיסיים של אופיס ואינטרנט בעיקר.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by CroCoDile,

לפני שאני הולך וקונה את המפרט המומלץ מהאתר למחשב גיימינג מתקדם, הייתי רוצה לברר האם אפשר וכדאי לשדרג אותו מעט בלי להיסחף להוצאה כספית גבוהה מידי של יותר מעוד 500 ש"ח. זה המפרט המדובר: [TABLE=width: 1035] [TR=class: firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i5-4460 3.2Ghz Tray[/TD] [TD=class: price]850 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD=class: part]פתרונות קירור למעבד[/TD] [TD=class: model]Arctic Freezer 7 Pro / i11 or Scythe Katana 3/4[/TD] [TD=class: price]130 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class…

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  10. שלום לכולם , מחר אני מזמין מחשב שעיקר העבודה איתו תהיה משחקים ועריכת ווידאו. חשוב לציין שאני לא קונה AMD מכל סוג שהוא והזיכרון חייב להיות 1 ג'יגה. המחשב לא יעבור OVERCLOCK כך שלגבי הזיכרונות אין צורך למשהו מיוחד רק שיהיו עם תזמונים סבירים. אז ככה : PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz 1100 ¤ 1 EPOX 4PDA5+ 680 ¤ 1 - מגיע עם באנדל עשיר במיוחד ותומך בכל מה שצריך מבחינתי. OCZ 400mhz DDR 512MB +HS 685 ¤ 2 WD 80/7200 SATA 8MB 480 ¤ 1 ALBATRON FX5900XTV 1175 ¤ 1 - כולל VIVO LITEON DVDX16 210 ¤ 1 LITEON 52X32X52 240 ¤ 1 כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless 350 ¤ 1 ENERMAX 350W PS 370 ¤ 1 MICROSOFT EXPLORER WIRELESS 220 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6255 אני מ…

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מתחיל בגישושים ראשוניים לגבי מחשב נייח שמיועד לסטודנט לאדריכלות. המחשב צריך להריץ תוכנות כגון AutoCAD, Rhino, Revit, Sketchup ויישומי Adobe למיניהם. התקציב עומד כרגע על 6000-7000 ש"ח כאשר מדובר בתקציב שמיועד למחשב בלבד ללא מסך וציוד היקפי. קצת מבחינת העדפות כלליות: זיכרון: 8GB עם העדפה ל- 16GB דיסק קשיח: שילוב של SSD בנפח מינימלי של 128GB עם RAID של 2 כונני 1TB. אם לא יהיה אפשרי מבחינת התקציב אפשר ללכת גם על כונן 1TB אחד בנוסף ל SSD ולא להשתמש ב RAID. כ. מסך: חשבתי על Quardo 4000 אבל פתוח להצעות. כונן אופטי: צורב DVD רגיל. אין דרישות מיוחדות מבחינת המארז, קירור וכד'. העדפה למוצרים עם אחריות ארוכה. אשמח לשמוע הצעות, הערות, הארות וטיפים. תודה מראש, עומר…

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by Shasoosh,

חשבתי על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/product/12167 האם ניתן להשיג משהו זול יותר במחיר הנ"ל? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש לצפייה בסדרות/סרטים גיימינג קל ועבודה משרדית. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב?1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא, הר…

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by Shinryuu,

היי, אני מחפש מחשב נייד, לצערי אני פחות מעודכן במחשבים ניידים (מחשבים נייחים קצת יותר מעניינים חח), בכל מקרה, התקציב שלי זה בסביבות ה4K, מה שאני מחפש: * מטרות המחשב? אינטרנט, גיימינג סטנדרטי ועבודה שוטפת * גודל המסך? לא משנה, מה שמשתלם. לא מפריע לי מסך קטן או גדול. * רזולוציית המסך? נורמאלית וסטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד, שוב, סטנדרטי * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן אני עם חשמל, לא משנה לי בכלל הסוללה האמת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שוב, סטנדרטי, כמו VGA וכו' * Bluetooth? אין צורך, אבל לא אתנגד אם זה מתאים. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא צריך יותר או פחות... * כונן אופטי? א…

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by 4yonatan4,

שבוע טוב! שלום! אלה הדברים שאני רוצה במחשב: האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: עכשיו תקציב: 2800 חברת המחשב הניד המועדפת: מותג מערכת הפעלה מועדפת: ווינדוס 7 גודל כונן קשיח מועדף: 500GB משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: 13.3 אני מתלבט בין המחשבים האלה: 1.http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=19932 2. http://ksp.co.il/?uin=21872 3. http://ksp.co.il/?uin=20883 אשמח לשמוע מה לדעתכם יותר טוב, ולמה. בנוסף, אשמח לשמוע המלצות אחרות בטווח מחירים הזה. תודה רבה, יונתן.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  15. שלום רב, מעוניין בהמלצה למחשב למישהי שעוסקת בעיצוב גראפי ומדיה על כל צורותיה (גראפיקה,ווידאו ועריכה,תלת מימד, קצת משחקים).בנוסף המחשב לשימוש שוטף של סרטים, אינטרנט וכל השיט הזה. המפרט צריך לכלול מסך 22 אינץ' (ראיתי מסך של ASUS עם מצלמה מובנית,נראה לי לי בחירה טובה) ציוד היקפי: עכבר (מדויק,חוטי,מעל MAINSTREAM , גרפיקאית), מקלדת (חוטית מולטימדיה סטנדרטית), רמקולים 2.1 סטדנרטיים (לא אודיופילית אבל שתרגיש קצת באסים בסרטים ומוזיקה), אם אפשר לדחוף בתקציב איזה כרטיס עריכת ווידאו (לא משהו FENCY, וגם לא חובה אם יבוא על חשבון תקציב לביצועים). דגשים: *זכרון מינימום 4GB , אם אפשר לדחוף יותר יהיה טוב (תתעסק בתוכנות שיודעות לנצל זכרון רב). *מעבד -עדיפות למרובע ליבה. *לוח אם-סטנדרטי שי…

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by borat1924,

הסתדרתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by Satlaniko,

שלום, אני מתלבט בקנייה בין שני הלפטופים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9558&perur= http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9963&perur=2&t=1&c=441 פה אני לא כלכך חושב על המחיר (טוב אולי בכל זאת אז עד 7000 ש"ח). אני צריך שהמחשב יריץ לי משחקי סימולטורים כבדים בצורה נוחה ונעימה (לא חייב על הגדרות מקסימאליות אבל שירוץ סביר). אנא עיזרו לי בבקשה להחליט או אם יש לכם דגמים אחרים להציע אשמח לשמוע. תודה מראש.

18. Started by YuvalShot,

אהלן מה נשמע? השימושים העיקריים במחשב הם סרטים ודברים כליים כמו אופיס אינטרנט וכו'. כרגע יש לי במחשב ATI 6950 וספק כוח 680 של HYPER לכן אני מאמין שאפשר לוותר על ספק וכרטיס מסך, לכן הקצבתי רק 3K. אשמח לעצות, ואם אתם חושבים שלהגדיל את התקציב שווה את התמורה אז תגידו ותציעו תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסרטים בHD, ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by HitmanX,

אז בכללי תכננתי ללכת על 3800X2 זכרונות ולוח כמו שרואים על מעבד אני כבר דיי סגור. אבל אין לי מושג איזה לוח וזכרונות לקחת, זכרון רצוי ג'יגה ולוח אם איו לי מושג, תמליצו על משו טוב תודה, יום טוב אודה מאוד אם מישהו יגיב לפני 5 בערב, גררר.. הספקים האלה.. חבל שהם לא עובדים 24/7

• 13 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by zagzag,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.skyrim,elder scrolls online,diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי …

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  21. Started by Screw_Master,

יחובר למסך 23 אינצ', לא ישמש למשחקים, אבל חשוב שאפשר יהיה להוסיף כרטיס מסך חיצוני למקרה של משחקים בעתיד. מארז, ספק, צורב DVD וקשיח אחד כבר קיימים, אבל מומלץ להוסיף קשיח 500 אחד. רצוי גם כבל DVI אחד, לחיבור הכרטיס מסך למסך. מה שבעצם צריך זה מעבד עם כרטיס מסך מובנה, לוח אם, זכרונות, וזהו. זה אפשרי בתקציב הזה? המחשב ישמש הרבה לאינטרנט, כך שרצוי שיתמודד טוב עם Flash. מ-RSM.

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  22. נשרף לי המעבד במחשב המיושן שלי (AMD Duron 1300Mhz) ואין לי אפשרות לקנות מחשב חדש כרגע. אני צריך מחשבים בעיקר למשחקים. האפשרויות שעומדות בפני: - לחפש מעבד שיתאים ללוח (Gigabyte 7VTX) - עד Athlon XP 2600+, משימה לא קלה... - להשקיע עוד קצת ולקנות לוח אם מבוסס nForce 2 ומעבד Sempron מתאים. משומשים כמובן. לכל אחת מהאופציות אני אוסיף כרטיס מסך משומש, ככל הנראה GeForce 4 Ti או כרטיס מקביל של ATi. השאלה היא - איזו אופציה עדיפה כפתרון זמני (מבחינה כלכלית הראשונה טובה יותר כמובן) וכמה זמן היא תצליח להריץ משחקים באופן סביר, אם בכלל? או שבכלל כדאי להמשיך לחכות ולקנות חלקים חדשים כשיתאפשר? התקציב, אגב, הוא עד 1000 שקל, כמה שפחות יותר טוב. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by Bose,

המפרט לחבר. הוא מעוניין במפרט כולל הכל למשחקים. מה דעתכם על המפרט הבא? Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Orange Screwless 299.00 ¤ 1 299 ¤ 1 5893 NEC ND-3520AW 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 399.00 ¤ 1 399 ¤ 2 5401 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 999.00 ¤ 1 999 ¤ 3 2443 Citizen/Sony/Samsung Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 3251 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 549.00 ¤ 1 549 ¤ 5 1674 Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb/Russian PS2 Keyboard 79.00 ¤ 1 79 ¤ 6 5853 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 699.00 ¤ 1 699 ¤ 7 978 DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 499.00 ¤ 2 998 ¤ 8 770 19" Samsung 959NF Diamondtron F…

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  24. נא לעזור! אני לא כל כך מבין במחשבים ואני מעוניין לקנות מחשב מצויין למשחקים... יש לי כבר מסך של Dell 22 2209WA eIPS ששמעתי עליו אחלה דברים אבל עם אני מעוניין במסך אחר זאת לא בעיה בגלל זה רשמתי 6000 שקל + מסך! (5000 בלי מסך) אני רוצה הכל חדש חוץ ממקלדת, עכבר ורמקולים! מקום מגורים - באר-שבע אשמח לתגובות!! דרך אגב אני גם חדש בכל הנושא הזה של הפורומים אז אם יש טענות - נא לירשום, תודה!

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  25. שלום לכולם המחשב הואבעיקר למשחקים בהגדרות גבוהות אני חושב שכרטיס מסך מסוג GTX460 768M יספיק לי מבחינת מסך יש לי כרגע 2007FP dell שהוא מסך נהדר מבחינתי אשמח לשדרג אותו למסך גדול יותר אם יש לכם המלצות (לא כחלק מהתקציב. בתקציב נפרד נגיד של כ1500 ש"ח) התקציב הוא 4000-4500 עבור מחשב בלבד (בנוסף כ1500 עבור מסך ועוד כ500 עבור מערכת הפעלה = סה"כ 6000-6500 ) אשמח אם תכוונו לגבול התחתון של התקציב חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (7) וקריר החלטתי להרכיב את המחשב לבד כי זה משהו שצריך לדעת (וגם לא אמור להיות מסובך) וגם בשביל הכיף שבעניין אז אשמח להמלצה על מארז שקל לתפעול לא יהיה OC ואופק שדרוגי יהיה רק ברמת כרטיס מסך אם בכלל לוח אם- יש צורך בחריצי הרחבה - אינטרנט אלחוטי ואפשרות לUSB3 וכד' …

• 2 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים