עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by M.o.D,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד קטן וקל בגודל בין 11.6 עד 12.5' לשימוש בעיקר משרדי , סרטים קצת ,אינטרנט בכלל לא משחקים ככה שכרטיס מסך או מעבד I7 לא מדבר אלי. אין לי בעיה שזה יהיה גם טאבלט שניתן להרכיב לו מקדלת או משהו בסגנון העיקר שיריץ וינדוס 8 ( ולא RT) כי אני עובד עם יישומיי אופיס. חשבתי בהתחלה ללכת על מקבוק אייר , אבל בשביל מה שאני צריך אני יצתרך להתקין עליו וינדוס אז אין ממש טעם להשקיע כ"כ. התקציב הוא באזור ה 3000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 11.6-12.5 , לא חושב . * רזולוציית המסך? לא קריטי , עדיפות ל HD כמובן * ד…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  2. שלום אני מצפה שהמפרט יחזיק יפה לשנתיים הבאות. ברצוני לקבל מפרטים ממכם בתקציב של 2000-2300. 1)המחשב לשימוש במשחקים(גם כבדים) ואינטרנט אם אפשרות לOC 2)ללא צורך בציוד היקפי. 3)יש ברשותי כבר מסך,וצורב DVD. במחשב שיש לי כרגע גם יש לי ספק 450W של HEC וכ"מ ATI 1950 pro. אם אתם חושבים שניתן להשתמש ברכיבים אלו למפרט החדש-פנטסטי, שיקול שלכם המומחים. 4)קירור חשוב שיהיה כי במעבדים ברמה של תקציב זה יכולים לתת ביצועים גבוהים יותר,לדעתי. 5)כרגע יש לי מסך 17'' פשוט אבל יתכן שאשדרג מסך אז קחו זאת בחשבון לגבי רזולוציות המשחקים שאבחר. תודה רבה ובהצלחה. שנה טובה ומתוקה לכולם!

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  3. שלום פירסמתי דרישה למפרט זה ואכן המליצו לי על BUNDLE מוצלח מבוסס אינטל(נורטווד) מזיגזג אבל עד שהגעתי לחנות(שבוע) כבר לא היה רלוונטי אז אני צריך שוב עזרה למפרט חדש מזיגזג בלבד(ניתן לקנות רכיב זה או אחר מחנות אחרת אבל הרוב מזיגזג) עד 5000+ ש"ח כולל מסך CRT 17 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by maozgal,

היי אני סטודנט למדעי המחשב. אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב שישמש אותי במשך התואר לעבודות בתכנות. אלו הנתונים שאני צריך: 1. התקציב המקסימלי הוא 2000-3000 ש"ח 2. השימושים הצפויים של המחשב הם לעבודות תיכנות וקומפילציה-רק בשביל זה. 3. אין צורך בשום בציוד נלווה(מסך וכדומה..) 4. אין צורך בשום כונן,לא פלופי ולא CD. 6. השקט של המפרט לא חשוב. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. עם windows 7. 9. אין העדפה לחנות מסויימת-עדיף באיזור רחובות. 10אני רוצה שהמחשב יחזיק לשלוש שנים הקרובות בלי צורך לשדג. ובנוסף רציתי לדעת מה אני צריך בשביל עבודות קומפילציה? מעבד חזק? זיכרון חזק? האם הבדלי הליבות משמעותיים לצרכים אלו,או שתוכנות הקומפילציה לא יודעות להשתמש ביותר משתי ליבות? תודה רבה!!

5. ארץ רכישה: ישראל * מטרות המחשב? שימוש באופיס, אינטרנט מוזיקה, סרטים, ומשחקים פשוטים * גודל המסך?15.6 או דומה * משקל רצוי? לא פרמטר משמעותי - אינני מסתובב עמו הרבה בחוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא פרמטר משמעותי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - חובה חיבור HDMI להקרנת סרטים מהמחשב בחיבור HDMI לטלויזיה * בלוטות? כן + WLAN * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD? כן - חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא - חשוב שיהיה אמין - המחשב אמור לשרת אותי ל 3-4 שנים לפחות תודה מראש לכל מומחה שיעזור

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  6. שלום, יש עלה לי התקציב ל4K!!!!!!! זאת הפעם הראשונה שלי בפורום אז אני לא כל-כך מבין, אבל אני צריך שתעזרו לי למצוא מחשב לבר המצווה. צריך שהוא יוכל להוריד סרטים בלי להתקע לגמרי, שהוא יוכל להחזיק גם משחקים כבדים, השקט לא כל-כך חשוב אבל שלא יהיה חזק מדי. יש לי כבר הכול (לא צריך מקלדת עכבר רמקולים או מסך) קניתי מסך של AOC 22 אינץ' ועלה לי התקציב ל4K ואני לא יודע מזה OC אז אין לי מוסג מה להגיד על זה. תודה לכל משיעזור לי ואני צריך גם כרטיס מסך תודה.

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  7. לאחרונה התחלתי לשקול לקנות מחשב שיהיה יעודי ליצירת מוזיקה, לצורך הענין המחשב שלי מסתדר כרגע עם התוכנה (CUBASE), הבעיה שלוקח לה הרבה זמן לעלות בגלל שיש לה הרבה פלאגינים, ולפעמים היא גם קורסת בעקבות זה שהיא צורכת הרבה זכרון, וכמו שאמרתי אני שוקל לקנות מחשב שיהיה מיועד ליצירת מוזיקה חברים שלי שמתעסקים עם התוכנה ועם הפלאגינים האלה המליצו לי עד I5, ועל זה שמערכת ההפעלה שלי תהיה 32 ביט יש לי לא מעט שאלות/חוסר ידע ואני מאוד אשמח לתשובות כמה שיותר מפורטות 01. מעבד: כפי שניתן לראות בקישור הזה יש מגוון של מעבדי I5, וטווח המחירים 890-1210, במה בדיוק מתבטא ההבדלים בינהם, האם באמת יש הבדל מורגש בין המעבדים, ואיזה מעבד הייתם ממליצים לקנות? 02. מחשב מוזיקה + אקסבוקס או מחשב חזק שיוכל לה…

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  8. שלום, צריך המלצות על נטבוק טוב ללימודים. עדיפות למסך 11.6 או 12, ולא 10. שמתי עין בינתיים על לנובו S12 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4153121 אסוס Eee Pc 1101HA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110116 אסוס Eee Pc S101 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110110 האם תוכלו לעזור לי לבחור מבין אלו, ולהמליץ לי על אחד מהם? או אפילו להמליץ לי על נטבוק אחר שלא ציינתי. תודה ויום טוב...

9. Started by DakloN,

המפרט הוא ללא דיסקים קשיחים שאני מעביר מהמחשב הקודם, ואני מעביר גם את ה Creative X-Fi Elite Pro .. כ"כ גם ללא רמקולים, (מחובר למערכת).. חשבתי בנתיים על המפרט הבא: Antec Twelve Hundred The Unbeatable Gaming Case 915 ש"ח Antec Truepower Quattro 1000W 1,110 ש"ח ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 760 ש"ח Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX 1,559 ש"ח Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink 295 ש"ח Corsair 4GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X4096-6400 DHX 1,274 ש"ח Sapphire ATI Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 2,450 ש"ח Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black 3,115 ש"ח Logitech® G15 Gaming Keyboard New 2008 Version 45…

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  10. צריך מפרט ב 3000 שקל לא כולל מסך וציוד הקפי ..... המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט .... הורדות .... סרטים .... וכמובן קצת משחקים תודה!!! alextazi

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  11. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤951 לוח אם: DFI LANPARTY DK P35-T2RS ¤568 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DUAL DVI - RETAIL ¤878 זיכרון: MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 ¤526 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤400 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ¤409 מחיר סופי: ¤3732 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il איך המפרט הזה ? אפשר להוציא משו יותר טוב בתקציב הזה ? המחשב מיועד לקיובייס וקצת למשחקים ואולי גם לOC של המעבד בעתיד (המפרט צריך לכלול רק את החלקים הנל , כל השאר כבר יש לי )

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by liores121,

שלום לכולם וצהרים חמימים! 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה, מוסיקה, אופיס... אם CS החדש יעבוד אז מה טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GLOBAL OFFENSIVE, LEAUGE OF LEGENDS וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך של הנייד 15.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  13. במשך חודש אני מחכה שהמחשב הנ"ל יגיע לארץ עם מפרט של: Dell Latitude D630 Intel T8300 2.4GHZ 1GB 160GB 7200RPM 14.1" X3100 שיחות טלפון לספר חנויות במשך החודש האחרון כל הזמן אמרו שאין במלאי אצל היבואן. לשמחתי היבואן קיבל את הנייד מהמכס שבוע שעבר. אחרי שביררתי מחירים במספר חנויות החלטתי לקנות את הנייד מחנות פנדה מחשבים בחיפה במחיר של כ5390 אחרי שדיברתי עם מספר גורמים גם במרכז בקיסריה וגם בחיפה כולל שיחה היום בבוקר עם נציגם בחיפה. לפני רבע שעה חזרתי מביקור בחנות כאשר המחיר פתאום התעדכן לו ל6250!!!! עלייה של כמעט אלף ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2179&products_id=21694 כמו כן גם בטי אם אס המחיר עלה ל6300 במקום 5600. איך יכול להיות שהיבואן העלה א…

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  14. רק עם כוננן דיסקים רגיל ופלופי בלי כל הצורבים ללא מסך המחשב נועד בעיקר למחשקים ותוכנות כבדות שהיה במפרט כרטיס מסך של רדאון ושהיה מבוסס אינטל תודה

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  15. מה שחשוב לי הוא שיציג לי באופן חלק סרטי HD יפעיל לי משחקים כבדים בצורה הכי טובה למחיר... זיכרון 4K צורב DVD ללא ציוד היקפי המסך שלי הוא DELL 2007WFP וחשוב חשוב חשוב שיהיה שקט אני שונא את המחשב שיש לי עכשיו מאז שקניתי אותו כי הוא רועש 500GB אפשר לגלוש טיפה במחיר

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by g.xorre,

פרטי המחשב: מעבד Dual Core E5400 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 4GB DDR2 כרטיס מסך GeForce 9600GT 512 DDR3 ספק כוח Hunt-Key cp 400 hp זה מחשב לעבודות פושטיות - הכנת מצגות וקליפים קצרים בפרימייר, סריקה וצריבה. מדובר בחומרי DV רגילים. + אם מישהו מכיר תוכנה טובה למצגות (לסרטוני בר/בת מצווה וכו..) אני אשמח לשמוע. מודה לכם מראש על כל טיפ, עצה או ביקורת.

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by haviv822,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5k חריגה לכל היותר של 500 שקלים (רק אם באמת יורגש הבדל בביצועים) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשוב לי שהשלישיה של מעבד-זכרונות-לוח יהיו חזקים (מעדיף מבוסס אינטל) כרטיס מסך לא רואה לנכון ליותר מ 1000 שקלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכונן קשיח אין צורך במארז אין צורך בהרכבה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי …

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס ופוטושופ (שימוש לא מקצועי בפוטושופ או עריכת תמונות אחרת) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by bd,

אם אפשר לשתי סוגי המעבדים INTEL \AMD תודה! ;D מיועד למשחקים לראות סרטים ... המחשב גם יהיה דולק מלא זמן שהוא באיטנרנטרנט לפחות 40 שעות רצוף ככה.. תחלקים האחרים יש לי כמו מסך סידי רום ארדיסק מקלדת עכבר רמקולים מהמחשב הישן!! זה מה שאני צריך!! מארז- לוח אם- מעבד-AMD\INTEL זיכרון512- כרטיס מסך!שיהיה טוב!! אם אפשר לדעת מאיזה אתר לקחתם תמחירים תודה!!

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  20. אני לא יודע כמה מחשב כזה אמור לעלות אבל המחשב למטרה משרדית- אופיס וקצת סרטים. דרישות: לפחות 512 זיכרון,לוח אם עם כרטיס מסך מובנה או אחד בעל ממשק AGP ל5200 ששוכב לי בארון, מעבד כפול ליבה (לא שיש משהוא אחר היום...), 80GB HD, ללא כונן אופטי או ציודע היקפי כלשהו. ספק וציוד היקפי יש לי כבר. לפי דעתי מחשב כזה אמור לעלות בסביבות האלף ש"ח. מספר דברים להבהרה: תתבצע הרכבה עצמית, הקניה תתבצע בKSP כי אני גר בירושלים והם הכי קרובים אלי, וינדוס XP. הרכבתי לבד מפרט נראה לי שהוא טוב, תציעו משהו אחד אם זה לא טוב. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by 11Ronen,

Hackintosh - windows 10, intel core i5-6500, 3.20 GHz, 16 RAM memory, 64 BIT system graphics card: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2047 MB system os x el capitan version 10.11.6 macbook air processor: 3.19 GHZ intel core i5 memory: 16 GB 2132 MHz DDR4 startup disk: OS X

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  22. Started by Noder,

שלום אני מעוניין לקנות נייד עד 4000 ש"ח לצרכי לימודי מחשבים לאוני' הגעתי ל 2 מחשבים שאני מתלבט ביניהם להלן המפרטים : Asus A53S מעבד Intel® Core™ i7-2630QM 2.00 GHz (Max Turbo Frequency 2.9 GHz, 6M Cache) זיכרון 4GB DDR3 1333MHz כונן קשיח (640GB (SATA 5400RPM מסך 15.6" 16:9 HD (1366x768) LED backlight כרטיס מסך (NVidia® GeForce® GT 520XM (1G DDR3 רמקולים מובנים של Altec lansing 3 שנות אחריות עלות - 3900 ש"ח Samsung 3 Series 300V5A-S07IL מעבד Intel® Core™ i5 Processor 2430M זיכרון ראשי 6GB DDR3 System Memory at 1333MHz (4GB x 1 + 2GB x 1) מסך 15.6" HD LED Display (1366 x 768), Anti-Reflective LED כרטיס גרפי NVIDIA® GeForce® GT 520MX Graphics, Optimus™technology כ…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  23. היי, אני יודע שהיו הרבה פוסטים בעניין אך לא הצלחתי למצוא אף אחד שעונה לצרכים ולתקציב שלי. אני מעונין להרכיב מחשב HTPC בתקציב עד 1500 ש"ח (אם זה בלתי אפשרי, אז המפרט בעלות המינימלית האפשרית). השימושים: חיבור לטלויזיה (כרגע CRT בהמשך יהיה LCD), צפייה בסרטים (גם 1080p), צפייה בסרטים בצפייה ישירה מהאינטרנט, המחשב לא ישמש למשחקים. בהמשך המחשב יחובר למערכת סטריאו כדי להשלים את חווית הסאונד. מודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by דרומי,

אני לא יודע אם הת'רד במקום...אתם תחליטו אם צריך להעביר מכרתי תמחשב הבא(בן 7 שנים) ב 300 ש"ח תגידו אם זה יצא שווה: PENTIUM 2-300MHZ לוח אם AV61 SHUTLLE צ'פסט של VIA 256 SDRAM VOODO 3 3000 16MB מארז+ספק300W משהו פשוט כרטיס רשת כרטיס קול CREATIVE פשוט CDROM*32 בלי HD,מסך,כונן,צורב. -------------------------------------------------- תאמת אני בספק אם בכלל הייתי מוער אותו מתישהו למישהו ובעקבות כך שאני גם קונה מחשב חדש השבוע אז 300 ש"ח לא יפריעו... רציתי 400 אבל זה חבר אז סיכמנו על 300...זה מחשב לאחיו הקטן שלא צריך הרבה מהבחשב...בעיקר אינטרנט... אני יודע זה אולי מצחיק... ;D אבל מה אתם אומרים שווה? תודה.

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by justkanji,

ההתקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב1080p 60hz, ובעיקר עבודה (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? לא באופן מיוחד, אני אשתמש בפוטושופ, Eclipse אבל זה לא צורך ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)? לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כנראה קונה מTMS בלינק שאפרסם למטה, אם יש משהו יותר משתלם שתוכלו להציע, בבקשה. אני…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים