עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ככתוב בכותרת מסך, המחשב צריך לשמש גם כטלוויזיה, ולכן צריך לכלול כרטיס טלוויזיה שיתחבר עם ממיר של ייס. אין צורך במקלדת ועכבר. אין צורך במסך - יש לנו מסך DEL U2312HM. מעבד יכול להיות אינטל או AMD. רצוי מארז איכותי. ניתן לחרוג מהתקציב 20%.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  2. שלום לכולם, קיבלתי לא מזמן המלצה למפרט על סמך הדרישות שאציג מטה. (לינק למפרט) מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1650 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 103 לוחות אם: Gigabyte B360M D2V כמות: 1 - מחיר: ₪ 335 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 760 מארזים: Cougar MX330 Case + Antec Neo Eco 550W Modular 80+ Power Supply כמות: 1 - מחיר: ₪ 414 כונני SSD: Gigabyte SSD M.2 PCIE NVMe 128GB כמות:…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  3. אני אולי מבצע פה השוואה קצת לא שגרתית, מחיר שונה לשני המחשבים, מפרט שונה קצת.. בדל שלי, יש את הCore i5-520mשעובד על 2.4 ומגיע ל 2.933 בשעת הצורך. יש לי אפשרות לעבור ולהשתמש ביום יום במקבוק אייר, שמשתמש גם הוא במעבד דומה, אך נמצא על 1.7 ובמאמץ מטפס ל2.7. שניהם עם 4 ג'יגה זכרון פנימי, 13.3" וכד'. לעיתים אני מבצע שימוש דיי כבד על המחשב, משתמש בלינוקס דרך VMWARE לצורך לימודים או בmodelsim בווינדוס. כנראה שאת אלו אעשה ע"י הפרללס. העניין היחידי שהוא גם כן דיי שולי, הוא שכרגע יש לי חצי טרה על הדל ובמקבוק אייר רק 128. אבל זה לא סוף העולם מבחינתי ובהחלט לא מבטל את המעבר. לצורך לימודים אני גם מתעסק לעיתים עם מספר קבצי PDF במקביל, וכמובן שתמיד ברקע יש כמה תוכנות של IM, UTORRENT, מספ…

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by jjjimmmy,

אהלן, יש לי שאלה בנוגע למחשב נייד (כמובן..). הדגם הוא Dell XPS 15z הוא בחנויות של BUG בארץ, ואני תוהה אם לקנות אותו או אם יש לו חסרונות שכדאי לחשוב עליהם או שיש חלופה יותר טובה לדגם הזה. בגדול - אני לא מוגבל בתקציב, התקרה היא כנראה 10 אלף שקל, ככה שזה לא משנה שהוא עולה 7.5. מה שחשוב לי במחשב זה זמן סוללה, עיבוד גרפי סביר, ומשקל\נוחות נשיאה. חוץ מזה חשוב שהוא יהיה חזק, אבל המחשב הזה מראה בבירור לפי המפרט שהוא חזק מספיק יחסית לכל מחשב אחר... יש המלצות? חוות דעת משימוש אישי? אני ממש אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תוכנות לעריכת סאונד ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל ניתן לחסוך בזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  6. גודל מסך: מ-12 ועד 15.4 משקל: שיהיה בתחום ההגיוני לכל גודל מסך. זמן סוללה: יש עדיפות לזמן ארוך מהרגיל [לפחות 6 תאים] יציאות: אני לא יודע באמת, אבל שיהיה "בר-חיבור" למסך חיצוני וכל דבר הגיוני אחר בלוטות': זקוק לו נואשות :] דיסקשיח: לפחות 250, אם אפשר יותר [ולא פחות מ5400] אז בכיף. עם צורב דיוידי. אחריות סטנדרטית בארץ והעדפה ללנובו כנראה. הערות: המחשב ישמש ללימודים, האזנה למוזיקה [בעיקר-יתחבר למערכת רמקולים 2.1 איכותית], סרטים קצת ואינטרנט. חשוב שהמחשב לא יתחמם הרבה, ויהנה מאיכות "עיסקית"-משהו. המסך צריך להיות מט, לא זוהר בווהק וכאלה. כרטיס מסך לא חשוב לי כלכך, במגבלות התקציב כנראה יש עדיפות לבילטאין. שיהיה שקט [חשוב] ושיהיה מהיר! מולטיטאסקיג טוב! אין לי סבלנות למחשב איטי :…

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  7. היות ואני משדרג לכרטיס משולב WIFI+BT בחיבור mini-pcie , הסוקט וכרטיס הBT שבתמונה מתפנים. זו תמונה של הנייד שלי ! אמרו לי שזה USB אבל ..10 חוטים - מגעים ?? יש לי מה לעשות עם החיבור הזה שעל הלוח , ל USB , אבל תלוי ב PINOUTS מי יודע איזה חיבור זה שעל הלוח וה PINOUTS ? תודה לכל מידע !

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  8. מבקש המלצה למחשב נייד זול וטוב לסטודנט למדמ"ח, אשמח להמלצות מניסיון או ידע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 לערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, גלישה, גיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נוסטלגיה ומשחקים בסיסיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 12" ומעלה -ל…

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  9. שלום לכולם, 1. מה התקציב? כ3200 ש"ח, ניתן לחרוג מעט. מתכוון לשלום במזומן שטרות. 2. מטרות המחשב? משחקים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים\סדרות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? יש לי צורב במחשב הנוכחי אז חשבתי להעביר אותו לחדש, הוא מתחבר בחיבור IDE יהיה בעיה עם זה ? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המליצו לי הרבה ללכת על המרובע של AMD מכיוון שחלונות 7 תיתן תמיכה חזקה יותר למעבדים מרובי ליבות, אז אם אפשר לדחוס אותו לתקציב, מה טוב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא חשוב כלל, אך עדיף שתהיה מערכת שקטה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. …

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by Oranl,

הייתי רוצה לשמוע את המלצותיכם למפרט מבוסס אינטל למחשב שעתיד לשמש לעבודה על קבצים גדולים ומרובים בפוטושופ ובלייט-רום. התקציב הוא בין 4-5K, עם כוונה להכניס כונן SSD. אין צורך בציוד היקפי. מה הייתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  11. אהלן חברה שבוע טוב. אני מחפש מחשב נטבוק קטן בעיקר לטיסות,קצת אינטרנט וזמן פנוי תקציב 2000K מסך 10 טוב לי אבל גם יותר מתקבל(למרות שבתקציב הזה קשה למצוא יותר) חברה מועדפת-אין משהו ספציפי סוללה כמובן רצוי כמה שיותר חזקה ויציאות לא חובה אבל אם יהיה לטלויזיה יהיה מעולה מחשבים לדוגמא Dell Inspiron Mini 1012 Atom N450 GMA 3150 NetBook Asus Eee PC 1005HA 160GB N280 NetBook מחפש כמובן כמה שיותר תמורה למחיר לא משנה לי מראה וכדומה תודה רבה ממש מעריך את העזרה כי לבד אני אבוד לגמרי

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  12. שלום, בגלל שאני חייל כבר שנה וחודשיים ולא רואה הרבה את הבית בקושי הצלחתי לעמוד בקצב של טכנולוגיית המחשב לפני הצבא הבנתי כל מה שצריך כדי לקנות מחשב טוב במחיר זול ולהינות מכך בכל מקרה הגיע זמני לקנות מחשב חדש וכבר עברתי בחנות מסויימת וקיבלתי מפרט שנתבקש עליו 4650 ש"ח ואיני יודע אם המפרטתואם את המחיר או שהמפרט חלש ביחס למחיר, עוד דבר שרציתי לדעת זה אם יש אפשרות להוריד ממשהו במחשב כדי לשלם פחות ולהמשיך להינות כיוון שהמחשב הוא גם למטרות משחקים אך פחות ולא כגיימר מושבע. המפרט: 1. INTEL CORE I5 2.66GHZ 8MB 2. ASUS P7P55D PRO 3. KINGSTONE 2GB 1333 MHZ KVR 1333 4. SATA2 500GB SAMSUNG 5. צורב DVD SAMSUNG 6. SP 600W 120MM ספק 7. GEFORCE 4870 1GB DDR5/256bits 8. מארז H-650B הכל בי…

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by yaloner,

שלום, אני צריך מחשב נייד אבל מבין רק בנייחים, לכן צריך עזרה. צריך אותו בעיקר לאינטרנט ולתוכנות אופיס שונות (העבודה על אופיס תהיה במשך שעות ארוכות מאוד). אשמח מאוד לקבל הסברים והמלצות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  14. את המחשב הזה הרכבתי ב SKY PC כרטיס קול X FI יש לי כבר מהמשחב הקודם [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by oshri410,

מחיר כמות תיאור המוצר 1 Gigabyte GA-K8N Ultra--9 Mother Board for AMD Athlon 64bit processor NVDIA nForce4 Ultra Chipset, Dual Channel DDR400+, Sound AC'97 8Channel Audio, 5 PCI, PCI Express, 2X Gigabit LAN, 2 SATA Port, Raid (0,1,0+1) Firewire 1394 3 years guaranty 1 CPU AMD Athlon 64bit Dual core X2 4200 Original Socket 939 BOX * Original * AMD Fan 3 years guaranty 1 Memory 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual DDR Channel (2X512MB) Cas Latency 2.5 128bit compatible 1 CASE Super ATX Deluxe Midi/Server Tower Compucase 6A19 + USB 2.0 Front + Fan 120 mm 1 PCI Express Card Gigabyte Geforce FX 6600GT 256MB TV Out/DVI 1 Hard Disk 250GB Western Digital 7200rpm 16MB Cache S…

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  16. https://www.ashmoret-itu.co.il/product.aspx?ite_item=249089 לאחר הנחה של אשמורת המחיר יוצא 1100. כולל: 1. סט מקלדת עכבר חוטי של חברת Gold Touch. (שלושה חודשי אחריות) 2. מסך 22 *חדש* (שנה אחריות) 3. מצלמת רשת של חברת Dell (שנה אחריות) 4. מערכת הפעלה Windown 10. 3 שנות אחריות איסוף והחזרה מבית הלקוח בשנה הראשונה בלבד ושנתיים נוספות במעבדה מפרט טכני כללי: מעבד: Intel i3 זיכרון ראם: 8GB דיסק קשיח: 240GB SSD מערכת הפעלה : Windows 10 כרטיס רשת : 1GB כרטיס מסך: INTEL HD GRAPHIC 3000 כרטיס קול מובנה יציאות USB 2.0 יציאת מסך: VGA אודיו: רמקולים ומיקרופון מובנים

17. Started by hoval_c1,

אני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא 3000 ש"ח בערך מצאתי מפרט מעניין ואני רוצה לקבל עליו חוות דעת אז בבקשה לוח אם דגם: Intel sandusky D945PSNLK מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 4 סה"כ יציאת PCI Express: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול דיסק קשיח טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 160 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB מעבד סוג מעבד: Intel…

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by bd,

אם אפשר לשתי סוגי המעבדים INTEL \AMD תודה! ;D מיועד למשחקים לראות סרטים ... המחשב גם יהיה דולק מלא זמן שהוא באיטנרנטרנט לפחות 40 שעות רצוף ככה.. תחלקים האחרים יש לי כמו מסך סידי רום ארדיסק מקלדת עכבר רמקולים מהמחשב הישן!! זה מה שאני צריך!! מארז- לוח אם- מעבד-AMD\INTEL זיכרון512- כרטיס מסך!שיהיה טוב!! אם אפשר לדעת מאיזה אתר לקחתם תמחירים תודה!!

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים סרטים ואינטרנט.... התקציב שלי הוא בערך עד 6000, 6500 שקל.... הרכבתי מפרט כזה.... לוח אם D915PCYL Intel לוח אם Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box מעבד Western Digital wd 1200jd sata כונן קשיח Kingston ddr2 512MB 533mhz זיכרון Gigabyte Geforce FX6600GT 128mb GV-NX66T128VP כרטיס מסך Nec ND3540 צורב dvd LG GDR-8163B כונן dvd Luxeon logicfox T5.1 רמקולים מסך מחשב RX777 Proview מסך Logitech MX1000 עכבר FoxConn Diabolic Series Gaming Case 3GTH-202 400W / Sun Shine 8005 Red 400Watt מארז בקשר ללוח אם אנלא בטוח...אם מישו יכול לתת לי עצות.... וגם איזה מארז לקחת מהשניים.... איך הכרטיס מסך?? לפי מה שהבנתי הוא כרט…

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by yoss100,

שלום לכולם זקוק למפרט שקט מאוד לרזולוציה 1920*1080 ולרמקולים z-5500 ללא ציוד הקפי עם מערכת הפעלה ללא oc לוח אם עם כרטיס קול איכותי מובנה (יש חיה כזאת?) אם לא אז גם כרםיס קול לא חייב לנצל את כל התקציב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  21. המחשב מיועד לאדם המתקשה בידיו שהמחשב הוא עיקר עיסוקו. 1. מה התקציב המקסימאלי? = 2.2K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מאמין שאפשר, אך חסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10-15% בלית ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 85% גלישה (כולל youtube), 5% אופיס, 10% סריקת תמונות אישיות ישנות, סידור ושיפור כתחביב, כנ"ל לתמונות חדשות ברזולוציה עד M20. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, יומיומי 6-8 שעות לפחות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא י…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  22. ברגע שתתנו לי מפרט אני הולך לקנות, כי אני חייק לקנות היום. יש לי מעבד E6750 והמחשב ישמש בעיקר ל Photshop, אינטרנט ולראות קצת סרטים. חשוב מסך איכותי 19'' ועדיף שיהיה עם footprint מה שיותר קטן. חוץ מזה, אני קונה עוד מחשב מ TMS, אז המפרט חייב להיות בנוי מ TMS! תודה!

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by Tal Mizrahi,

היי, אנא עזרתכם בבניה של מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מחשב שיתאים לפחות ל 5 שנים הבאות. לא מוגבל תקציבית אבל גם לא מחפש להשתגע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג HARDCORE סביר שישוחקו ב 1080 אבל אופציה ל 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? קירור ועבודה שקטה של המחשב באופן סביר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by asafa52,

הי, ברשותי מחשב נייד של GIGABYE המטען מסר נשמתו, מאיפה אני משיג מטען חדש במחיר שפוי? לפי מה שראיתי המחירים מגיעים ל300 שקל. יש כאן אולי מישהו שמוכר כזה מטען? כמו כן, זה מקובל שמטען אחרי שנה וחצי לא נכלל באחריות?

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  25. שלום לכם, אני מתכנן רכישה של מחשב בשבועיים הקרובים (למען האמת כבר הייתי רוכש אחד, אבל אני מחכה להתייצבות של מחירי המעבדים) והייתי רוצה לקבל חוות דעת לגביי מפרט שהרכבתי, וכמו כן לשאול מספר שאלות. אין צורך בציוד הקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים) וגם לא במסך (כרגע המסך שיש ברשותי הוא ViewSonic VP171b - ייתכן ויוחלף בחודשים הקרובים במסך 19" לפחות, אבל לא בטוח). המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים, הרבה וידאו שהולך לשבת על המחשב עצמו ולאוו דווקא להצרב (High Definition, עד ל-1080P בעתיד) והרצה של הרבה יישומים במקביל (סביבות פיתוח בעיקר). המפרט שהורכב הוא (מחירים ע"פ אתר KSP שממנו כנראה תתבצע הקניה) : מארז - Enermax Chakra ECA-3052B All Black - מחיר - 450 ש"ח - המארז מגיע עם מאוורר א…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.