ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
כבר כמה זמן שאני מחפש לפטופ שמתאים לצרכים שלי לבחוץ. אני זקוק למשהו שיתן לי לעבוד בשקט (ללא זחילות) מחוץ לבית, לגלוש, לראות סרטים ולעיתים גם משחקים (ממש לא משהו כבד, אפילו על LOW ו30FPS מספיק לי בשביל משהו שהוא מחוץ לבית). התקציב שלי הוא גג 3000 ש"ח (עם חריגה הכי מקסימום שאפשר 100 ש"ח) לכן הלפטופ הבא עלה כאופציה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777964 על פניו נשמע מתאים. core i3 זה יותר ממספיק בשביל תזוזה מהירה ואפילו יש לו יכולות גיימינג מסויימות לפי בנצ'מארקים (די חלשות, אבל עונה פחות או יותר על מה שאני צריך). השאלה שלי היא אם יש משהו עדיף יותר במחיר, מכל בחינה כלשהי. (או אפילו מהבחינה שפחות חלש לגיימינג- גם שיקול) תודה. עריכה- החלטתי להעלות טיפ-טיפה את התקציב ל…
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אתמול הגיע עליו המחשב הנייד שלי (GIGABYTE W566N 2.4 GHZ 4 RAM 320 GB) שמתי עליו VISTA 64 BIT והתקנתי את הדרייברים * יש לי גם דיסק של תוכנות לאינטרנט אלחוטי אני לא מסתדר איתו בכלל האם יש לכם תוכנה אחרת להמליץ לי עליה? * יש את העכבר הזה באמצע שמציק רצח שאני כותב משהו איפה אני מטרל אותו? חיפשתי בלוח בקרה לא מצאתי * יש לי פה BLUETOOTH 2 איך אני משתמש בו? * מגבר למודם - איך זה עובד? (מה אני מחבר לאן) והאם יש לכם משהו מומלץ תודה לעוזרים דן.
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לעבודה משרדית והקרנת סרטים הכי חשוב לי שיהיה אפשר להפעיל מספר יישומים בו זמנית בלי שהמחשב יכנס להרהורים עמוקים מסך שטוח, 19'', התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח, שאלתי היא גם האם אפשר להסתדר בפחות, אבל עדיין יותר חשוב שלא יכנס להרהורים עמוקים אני יכול גם להסתדר עם 17'' אם זה הפרש משמעותי בתקציב אשמח לשמוע על מפרטים מומלצים
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן לכולם עדיף שלא ASUS קודם כל. ניסיון רע איתם. מחפש מחשב נייד לסטודנט שיכול להריץ כמה מכונות וירטואליות במקביל (לפחות 4GB זכרון). ושלא יקרטע לי בעבודה שוטפת עם כמה תוכנות שעובדות במקביל. מעבד חזק, כרטיס מסך אני לא צריך איזה 460GTX אבל אני רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים. אם אני כבר משקיע כסף. חשוב לי שלא יהיה פלסטיק זול, רוצה משהו רציני. גודל מסך לא משנה לי, לא פחות מ13" משטח עכבר נוח לעבודה לא כמו בנטבוקים של ASUS אין לי ניסיון רב עם לפטופים, אני פשוט רוצה משהו שיוכל לתת מענה לVMWARE עם 2-3 מכונות רצות בלי לעשות צרות יותר מידי, סרטים ומשחקים בצורה סבירה. תקציב אני מוכן בין 5000-5500 , אפשרות לכמה מאות שקלים למעלה גם לא תיהיה בעייה
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מה אומר העם? ??? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21789&cf=zap
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
האם המסך והמקלדת איכותיים ונוחים באופן כללי , לא בהשוואה לדגמים עסקיים והאם יש דברים ידועים על דגם זה שצריך להתנסות\להזהר\להתרגל אליו בתודה מראש למי שרכש דגם זה או דומה (אין חשיבות למרט)
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך עזרה עם מפרט כיוון שלא מצאתי מפרט מתאים בלוח המפרטים, המעבד שיש לי ביד הוא 3770K, ואולי לוח אופציונלי dz77re-75k של אינטל (שיכול לקנות ב ~1000 שקל), אבל רק אם אתם ממליצים עליו, (ברשת קראתי ביקורות לא משהו). ביעקרון אני צריך המלצה ל- 1. לוח אם שיתאים למעבד, מה דעתך על הלוח שרשמתי ואיזה לוח סביר+ יתאים לי. 2. זיכרון(16 גיגה) 3. כרטיס מסך למשחקים בינונים (SC2, FIFA וכו' ) לסדרות וסרטים כבדים. 4. ספק כוח מתאים למערכת אין דרישה מיוחדת לחלקים תומכי OC. התקציב שלי ל-4 החלקים הדרושים הוא בסביבות 2500-3500. כמו כן אשמח להמלצה על מסך איכותי בתקציב של ~2000 שח(כרגע יש לי דל 22 ורוצה שידרוג ל 24). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נייד לצורך לימודים. קראתי את המדריך לבחירת נייד משנת 2014 שפרסמתם. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין במחיר טוב. אם אפשר להשיג נייד לצרכים שלי ב 1K- 1.5K עדיף לחסוך אלא אם תמליצו שכדאי להשקיע יותר מ 2K לנייד לצרכיי. לדעתי המפרט הבא מתאים לצרכיי (אם לדעתכם כדי להשים דגש על דברים אחרים תגידו). מעבד: מסדרת U דיסק קשיח: כונן SSD סוללה: 3 תאים עם קיבולת כוללת (WHR) נמוכה בשביל להשיג זמן סוללה ארוך ומשקל קל. מסך: בגודל "13.3 או "14 אינץ עם רזלוציה טובה. איני יודע איזה גימור לבחור (מט או מבריק). אני רוצה חיבור USB 3, HDMI,קורא כרטיסי זיכרון וסוללה נשלפת. האם כדי להמתין מספר חודשים כי עתידים לצאת ניידים טובים יותר לסטודנטים?…
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרטים האלה (מישהו מכיר גם את המחשבים כי לא רק המפרט היבש חשוב...)? http://www.ctm.co.il/product.asp?id=691 http://www.yhf-tech.com/scripts/prodView.asp?idproduct=32 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1612 תודה לכל מי שיעזור לי!
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך- 15-16 * לא חשוב מסך מבריק או מאט. * רזולוציית המסך- נורמלית ונוחה וסבירה. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * לא משנה משקל. * זמן סוללה סביר. רוב הזמן המחשב ביתי. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * כדאי שיהיה Bluetooth. לא קריטי. * לא נדרשת אחריות בינלאומית. * רישיון למערכת הפעלה- עדיף, אבל אפשר גם בלי. * אין העדפה לחברה כלשהי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- HDD, טרה 1. * כונן אופטי- קורא דיסקים. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHzלוח אם: Gigabyte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2 GB 1333 MHz זה המפרט שלי עכשיו אני משתמש במחשב לגיימינג כבד. ויש לי 1500 שקל לשדרג. מה אפשר לשדרג? ומה הכי דחוף?
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
קניתי מחשב.. אתמול ומעוניין לדעת אם כדאי לשנות משהו בהצעה או שהיא בסדר כמו שהיא.. לפני ששולחים לי את החלקים.. זה המפרט: המפרט בוצע ונקה בחנות TMS.... קטגוריות מוצרים מחיר כמות זיכרון: יצרן Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ¤653 1 האר דיסק: יצרן Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤369 1 צורב: יצרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤128 1 כרטיס מסך: יצרן Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - In Stock! ¤1423 1 לוח אם: יצרן Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1 מארז: יצרן Thermaltake Armor Plus Black + Window ¤809 1 מעבד: יצרן Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1532 1 ספק כוח: יצרן Thermaltake Though Power 650W 52A/12V 4XRails SLI ¤581 …
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מחשב נייד: acer 5740g מערכת ההפעלה: windows 7 64 bit סוג הדפדפן: internet explorer 8 סוג כרטיס המסך: ati radeon 5470-516m הבעיה: זה מסך led ומשום מה אין חדות לצבעים במסך כביכול כל חלון או תמונה ניראים חיוורים ניסיתי לשחק עם הבהירות אבל זה לא עוזר זה כנראה משהו בצבעים..איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
* ללא מסך * ללא כוננים אופטיים למיניהם * כרטיס מסך משהו בפשטות - 6200, לא TC * הארד-דיסק: מינימום 160 ג'יגה * כולל ציוד היקפי וסט רמקולים איכותי (יענטו תשקיעו בזה כמו בשילוש) תודה
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
שלום , האם סוללה במחשב בעל כרטיס מסך חיצוני תחזיק יותר זמן או פחות זמן מאשר מחשב ללא כרטיס מסך חיצוני תודה!
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מטרות המחשב? תכנות קצת משחקים, * גודל המסך? 14.1,15.6 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות: * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דיי חשוב אבל אם זה בא בחשבון על חומרה אז לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 70 ג'יגה בייט, אם אפשר יחד עם SSD או אופציה להוסיף בעתיד כונן SSD אז מצויין * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תאכלס הכי משתלם בתקציב, אם יש משהו ב4K שיותר משתלם ממחשב יותר טוב אך ב5K אז אני יעדיף את ה4K שמעתי על …
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום רכשתי נייד hp יד שניה והמחשב לא נדלק לי אני לוחץ על כפתור ההלדקה הנורות נדלקות למספר שניות המאורר עובד ואז הוא צונח בהתחלה הייתה לו גם את הבעיה אבל אחרי 5-10 פעמיים הוא היה נדלק עכשיו הוא לא נדלק בכלל הדגם שלו הוא :compaq nc6000 תודה על העזרה..!
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בית ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עובד 12 שעות ביממה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 15.6 רזולוציה 3840×2160 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להתקרב ל-4K אבל לא לעבור. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 (עד 4K.. מצפה למחיר בסביבות ה3700-3800) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים ברמה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות למפתח אפליקציות (VisualStudio, Expression Studio, Offic וכדומה- תדירות גבוה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, COD MW2 וכל המשחקים עם הגרפיקות החזקות למינהם שרצים בשוק עכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
חברה היום אני כנראה הולך לקנות תחלקים האלה: GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box 1x4GB Kingston 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ V4 Black Edition Middle Tower Series Black Case MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio CX 500W Active PFC 12cm Fan עכשיו יש משו שצריך להוסיף? כמו כרטיס רשת... צורב... ועם אין לי צורב אז גם המחשב לא יוכל לקרוא דיקסקים צרובים או רק אי אפשר יהיה לצרוב? אגב הספק כוח יחזיק מפרט כזה? זה של CORSAIR משו כזה... ואני גם צריך להוסיף קירור למעבד? אני לא עושה OC אומשו... אז זה בא עם קירור ?[br]פורסם בתאריך: 2.02.2011 בשעה 14:10:17 חחברה די דחוף אני עוד שנייה הולך ואני רוצה לדעתמ…
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤951 לוח אם: DFI LANPARTY DK P35-T2RS ¤568 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DUAL DVI - RETAIL ¤878 זיכרון: MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 ¤526 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤400 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ¤409 מחיר סופי: ¤3732 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il איך המפרט הזה ? אפשר להוציא משו יותר טוב בתקציב הזה ? המחשב מיועד לקיובייס וקצת למשחקים ואולי גם לOC של המעבד בעתיד (המפרט צריך לכלול רק את החלקים הנל , כל השאר כבר יש לי )
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום.חשוב לי לציין שאני לא מבינה כמעט כלום בכל מה שקשור לתכני של המחשב רק מתחילה להיכנס לעולם הזה . אני רוצה לקנות מחשב נייח שהגרפיקה תהיה מספיק טובה לעריכת סרטונים עריכת תמונות ותוכנות כמו פוטושופ ולייטרום. איזה מפרט אני אמורה לחפש ? כמה בערך אמור לעלות כל הסיפור ? אין לי תקציב כי אין לי מושג במחירים . כנל לגבי מסך מחשב . אשמח להמלצה כי הלכתי לאיבוד
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3500-5000 [עדיפות לכמה שיותר נמוך עם כמה שיותר ביצועים...אשמח לקבל פה דגמים ואם מישהו מכיר חנויות זולות, אשמח גם.אני משלם במזומן ככה שזה יכול להוזיל אני מאמין.. מטרות המחשב: משחקים,גראפיקה - פוטושופ,אילוסטריטור וגם קצת שילוב של תוכנות תלת מימד 3D MAX, CINEMA * גודל המסך: 15" * משקל רצוי: לא ממש חשוב. * זמן סוללה: שיהיה סביר, עדיפות לסוללות 8 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ,USB 3.0 * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 * שיהיה צורב DVD * כונן BLURAY: לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא (אבל כן אחריות בארץ...) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחב…
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הי, אני צריך בבקשה המלצות על מפרט מחשב מתאים לעריכת וידיאו בפרמייר ועיבוד תמונה בפוטושופ בתקציב (לא כולל מסך) של עד 6000 ש"ח, אפשר גם פחות. המסך שחשבתי לקנות הוא 2408WFP של Dell. תודה, מורן
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-