ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000(ערכתי: לא להתייחס לכותרת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצלהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריותספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשבמיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?.באטלפילד 3, קרייסיס ,3 , פארקריי 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ועוד)? …
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
: למה אתם מפרסמים רק מפרטים של AMD? יש לזה סיבה טכנית מהותית? אני משער שכן, אבל הייתי רוצה לקבל תשובה ממש מקצועית. אני מחפש מפרטים לשני סוגים של מחשבים: זול לשמוש כמכונת כתיבה , איכותי לעריכת תמונותץ עד וידאו דיגיטלי בייתי. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין דבר במחשבים ניידים, ובגלל זה זקוק להמלצות שלכם על נייד שיעלה על הדרישות שלי. יש לי מחשב נייח חדש וחזק שמספק את כל הצרכים שלי, וישאר גם לספק אותם בעתיד, אך אני זקוק לניידות לפעמים. אני זקוק למחשב לצורך עיבוד סאונד. עבודה שדורשת משאבי מערכת גבוהים, הכוללים מעבד חזק ולפחות 4GB זכרון. אין חשיבות למשקל, אין חשיבות רבה לזמן סוללה, כיוון שלרוב יהיה חיבור לחשמל. (לרוב). הארדיסק מהיר, וכמה שיותר נפח. אחרי חיפושים קלים, ראיתי שהנפחים שלהם לא מגיעים למספרים גדולים. לכן אם אפשר לחסוך, ולחבר אחד חיצוני, נשמע כמו פתרון מושלם. גודל מסך ורזולוציה גדולים. אין חשיבות לכ.מסך. עדיפות גדולה ליותר מ2 USB. אם אפשר, לפחות 4. (1 עכבר, 2כרטיס קול חיצוני, 3מקלדת שליטה, 4קשיח חיצונ…
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לא ספציפית למשהו מיוחד, לא למשחקים או דברים כבדים. לאופיס, אינטרנט ווידאו. לוח אם אינטל PEARL CREEK G31PR מעבד אינטל E-7200 Core 2 Dou זיכרון פנימי OCZ 2 גיגה ddr-2-800 דיסק קשיח 320 ג'יגה W.D 7200RPM Sata כרטיס מסך PCX Gforce 8500 256MB מארז ATX כסוף/שחור צורב LG DVD כולל תוכנת צריבה סט מקלדת ועכבר מיקרוסופט מחיר שהוצע: 2350 ש"ח תוספות: מסך LG 19" 1954 SM מחיר :1095 ש"ח. מה אתם אומרים על הצעת המחיר?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - תכני HD ,משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - אופן שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך LCD עוד לא נקנה אבל כנראה FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - למשחקים הכי כבדים וחדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות במיוחד 3. האם יש צורך בציוד היקפי…
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב עצמו ? על המחיר ? הייתם משנים משהו ? שכחתי משהו ? המחירים ליד כל רכיב הם עדכנים ? הבנתי שעכשיו סוף השנה דצמבר אז המחירים יורדים.. כדי לי לחכות שבוע - שבועיים וירדו המחירים עוד? * שימו לב הזיכרון הפנימי הוא 512MB - 2 חתיכות של 256MB אמרו לי שעדיף 2 על אחד 512MB זה נכון? אם כן למה? המחשב הזה בעיקר למשחקים ומוזיקה ...
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה למכור את הנייד שלי ואשמח לשמוע מה דעתכם. Dell Inspiron 6400 15.4" Intel Core Duo 2.0 GHz 1GB RAM דיסק WD 160GB כרטיס גרפי און בורד שמסוגל להריץ משחקים כמו WOW למשל מערכת הפעלה XP חוקית המחשב בן 3 והסוללה כבר די חלשה. הוחלף לו מאוורר לפני חצי שנה בערך ומאז הוא לא מתחמם יותר מדי. כמה נראה לכם שהייתם משלמים על מחשב כזה? תודה! אילי
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני לומד לתואר בטכניון (ככה שאני יכול לקבל מע' הפעלה למחשב). יש לי היום מחשב ''15 של דל עם מעבד i3, ואני שוקל לקנות מחשב נוסף שאני אוכל לקחת אותו איתי ללימודים. התקציב שלי הוא בערך 2000 ש"ח והשאלה אם כדאי לי למכור את הדל הישן ביד 2 וככה להעלות את התקציב מעט או פשוט להסתפק במחשב קל יחסית עם ביצועים בינוניים ולדברים שיצטרכו קצת יותר "כוח" להשתמש במחשב הישן יותר? * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס, מדי פעם סרט, לא צריך עם יכולות גרפיות למשחקים. * גודל המסך? 11.6-12.5 אינטש נשמע סביר, אולי גם 10 מספיק? * משקל רצוי? 2 ק"ג מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו מיוחד.…
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני צריך שתבנו מפרט עם כרטיס מסך חזק וזיכרון טוב (2GB מינ')...ד"א התלבטתי בכרטיס בין GeForce 7950GT 512RAM לבין Sapphir Radeon X1950XT 256RAM אבל אפשר להציע אחרים. תודה
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך בשביל שיעמוד בדרישות (אני משאר שעד 1000 ש"ח חריגה בטוח יספיק?) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שישמוש כללי (מיילים, אינטרנט, צפיה בסרטים וכו') ומידי פעם משחקים (סטארקראפט 2 !!). אני לא משחק ב- FPSים אז אין צורך במשהוא מפלצתי.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. 24/7 בד"כ רק גלישה (וסטארקראפט 2 בבאטלנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) …
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל ולא יותר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין את המשחקים שתשחק בהם : Far Cry 3, Battlefield 4, GTA V, GTA IV, Saints Row IV, Assassin's Creed Black Flag -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, יש צורך במקלדת ועכבר, לא אלחוטיים . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
הנה מפרט שאני בניתי . אני יכול לקנות את המחשב הזה ב 3700 ההתלבטות שלי האם כדאי במקום המעבד הזה לשים QUAD? האם הלוח אם מספיק טוב? חשוב גם לציין שאני רוצה שהמחשב יהיה שקן ככול הניתן!!! זה ממש ממש חשוב!!! אני גם מחפש מסך 22' או 24' לקנות בנפרד. אני צריך המלצות. התקציב למסך מתחיל ב 3 אלף ויכול להיגמר ביותר תלוי אם זה באמת יהיה שווה את ההשקעה. המסך הזה יעבוד עם כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950XT PCI-e 256MB האם הכרטיס חזק מספיק בשביל לעבוד עם המסך או לא ? Compucase HEC 6A19 Black NO PSU מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי ספק כוח: Enermax NoiseTaker 485W זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Bla…
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי חברים, הביעו דעתכם על מפרט לעבודה משרדית בלבד: מעבד Intel Pentium D 820 2.8Ghz 800mhz לוח אם GA 8I945 GZME-RH כרטיס מסך מובנה זיכרון Kingston 2X512mb ddr2 533mhz כונן קשיח Western Digital 160GB Sata II כונן אופטי LG DVD-RW מארז ATX סטנדרטי המחיר הכולל הוא 2550 שקל
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מסך כ 13" דק וקל 500 גיגה הארדיסק בערך המחשב יהיה לשימוש יומיומי בעיקר ומידי פעם לעריכת תמונות בפוטושופ תקציב בנתיים פתוח מכייון שאני לא יודע מה טווה המחירים בכלל למחשב כזה תודה נדב
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימינג חדש.. תקציבי הוא עד 5,000 גג עד 6,000 אני אשתמש במחשב לגיימינג (יוטיוב.פייסבוק וכו') הייתי רוצה לשחק בmetro 2003 redux ו בmetro last light redux וכמובן שבbattlefield 4 בגרפיקה הכי גבוהה שרק אפשר ובאיכות הכי טובה מקלדת עכבר וכל זה כבר יש לי אז אין צורך בזה השקט חשוב מסוךם של 1-8 2
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
זה המפרט שלי: 2 ג'יגה זיכרון AMD Athlon[tm] 64X2 Dual Core Processor 5200+ אני שוקל לקנות את הדברים הבאים: - ספק - מאורר - אל פסק - כרטיס מסך - הארד דיסק זה מה שמצאתי והומלץ על ידי חבר: כרטיס מסך: LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 [ כרטיס מסך חברת Leadtek מבוסס ציפ Nvidia GeForce GTX460 החדש של NVIDIA תמיכה ב DX11 חיבור PCI-E זיכרון 1024MB כרטיס מומהר ] קונה מכאן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1996 הארד דיסק פנימי: WD 2TB 64MB Sata2 Green WD20EARS [ דיסק קשיח חברת Westren Digital נפח 2TB=2000GB זיכרון מטמון 32 מ"ב חיבור SATA2 סידרת הדיסקים בעלי צריכת חשמל נמוכה ] קונה מכאן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?product…
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, בניתי מפרט מחשב ואני צריך את דעתכם. הפרטים הם: תקציב - 5500 ש"ח מטרות - משחקים, סרטים ב-Full HD OC - לא מתוכנן ציוד היקפי - ללא רצוי מ-KSP כי הם החנות הטובה היחידה שאני מכיר בירושלים. אם יש עוד, המליצו לי. המפרט: רציתי לדעת: * האם החלקים ששמתי מתאימים אחד לשני? לוח אם למארז וכו'. * האם בסה"כ המפרט טוב ומנצל את התקציב באופן מקסימלי? יש איזשהו חלק שכדאי להחליף? או אולי את המארז? * האם יש איזשהו מעבד או כרטיס מסך שכדאי לחכות לו? אפילו אם זה חודש-חודשיים של המתנה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכני HD אבל גם משחקים מידי פעם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל NBA 2K13 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי כן, הכי פשוט שיש עדיף ללא כבלים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ראשית, שלום לכולכם! אני עוסק בימים האלו בחיפוש אחרי מחשב בעל יכולות טובות. את המחשב אני מחפש בחברת dell כאן בניו יורק. הצרכים שעליהם המחשב אמור לענות הוא עיבוד וגרפיקה עם יכולות לעריכת וידאו. מחשב בעל יכולות רציניות במיוחד. מסגרת התקציב שאני מתכוון להוציא על המחשב, הוא בסביבות ה-3000$. ההתלבטות שלי היא בין שני מחשבים. האחד הוא Inspiron XPS M1710 והשני הוא Latitude D820. שניהם מחשבים חזקים. מה דעתכם בעניין. קראתי רבות שהמחשב של XPS יועד מראש לגיימרים ושחקנים כבדים שהכניסו בו שיפורים של צבעים אורות וצלילים ברמה גבוהה שאת זה אני לא צריך, ואילו המחשב השני ה- D820 נועד יותר לעסקים ועיצובו יפה וסולידי. מעבר לכך שקיים הבדל בין שני המחשבים של גודל המסך, המשקל ותצרוכת גבוהה יותר ש…
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ועוד משחקים חדשים כבדים call of duty battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני רוצה אם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, אמא שלי מעוניינת לקנות מחשב חדש לאחי הקטן...בן 10. הוא משחק בדרך כלל משחקים כמוני... CS:S, קרייסיס ביושוק וכו'. אני משתמש כרגע ב 8600GT שעושה את העבודה נאמנה (עם אוברקלוק נחמד), אמא שלי הציעה לקנות לאחי מחשב חדש..מוכנה להשקיע גג 2500 שקל, אני אישית חושב על להמתין שהמעבדים החדשים יגיעו..הבנתי שתהיה ירידת מחירים למעבדים, האם אני טועה? אני רוצה פשוט להחליף חלקים בין המחשב שלו לשלי כי הוא לא יצטרך יותר מה 8600GT, ובמחשב הנ"ל רציתי להביא 9600GT, בשביל להעביר אליי. מה אתם אומרים, להמתין לירידת מחירים במעבדים כגון Q6600/ E6XX0, או שעדיף כבר לקנות וזהו? תודה!
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? הרצת תוכנות כבדות, ומשחקים לפעמים. גודל המסך? 15.6 אינץ'. משקל רצוי? לא משנה. האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. בלוטות? רצוי. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) או SSD או 7200RPM. כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. כונן Bluray? לא חשוב. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, DELL. אבל לא קריטי. המחשב אמור להחזיק כמה שנים אז מעדיף שיהיה לו i5 לפחות. בעקרון הוא יישכב במעונות כל היום, ואין לי אפשרות לקנות לו מסך חיצוני אז מסך 13.3 לא אופציה. ראיתי שהמליצו על זה…
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
טוב, אז החלטתי לשדרג את המחשב בארה"ב ולקנות את אחד משני המחשבים לעיל. לפי הסתכלות בפורום ראיתי ששניהם מחשבים איכותים, אך בכל זאת רציתי לדעת מאנשים עם קצת יותר ניסיון - מי מהשניים עדיף? אני אקנה את שניהם בקונפיגורציה יחסית חזקה, של מעבדים מסדרה 9XXX, כרטיס מסך חיצוני וכו'. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בלי רמקולים מקלדת עכבר ומסך. לא מרעיש. למשחקים וסרטים בעיקר.וצורב צריך.1 גיגה זיכרון. וזה המחשב שיש לי עכשיו, מה אתם אומרים כמה אני יכול לקבל עליו? maxtor 40gb 7200rpm amd barton 2600+SF2 512mb ddr 2700 samsung raidmax scorpio 868 black tsunami 350w GIGABYTE R9700PRO epox8rda+ rev 2.1 5 מאווררים במארז.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך, אבל אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, OVERWATCH, BATTLEFIELD 1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך, 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות …
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-