ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב בשביל סטודנט עם כרטיס מסך חזק ואמין MSI זיכרון: 2048MB DDR II 800MHz מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.0GHz כרטיס מסך לא משולב:nVIDIA GeForce 9500M GS 512MB DDR II דיסק קשיח: 250GB SATA 5400 RPM כמה שאלות: מה אתם חושבים על MSI? למשהו היה ניסיון איתם? מה זה אומר כרטיס מסך לא משולב? המחיר שהציעו לי הוא 4900 כולל מערכת הפעלה ואחריות לשנתיים. נשמע סביר? תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מחפש מחשב "נייד" עד 3000 אלף לצורכי word בעיקר כמו כן שהמחשב ירוץ מהר ולא יתקע כול הזמן. דחוף בבקשה (כמו כן אם יש למישו יד שניה שמור שמתאים לצרכים שלי אני ישמייח).
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם יום שישי רכשתי מפרט מאוד בסיסי אבל לאחר הרהורים רבים הגעתי למסקנה שמאוד מיהרתי עם הקניה ולא בדקתי את כל האפשרויות. שימוש משרדי אבל עם אפשרות לשחק. בעיקרון המפרט כדלקמן: intel pentium DC E2140 1.6GHZ 1MB cache case midi atx hja-70 asus P5GC-MX seagate 200GB 7200 sata 2 kingston 1GB 667 point of view 8400GS 256MB היתי רוצה לדעת אם יש משהו שאפשר לשנות במקום חלקים מסוימים, אין אפשרות לחרוג מהתקציב הנתון כי זה שולם כבר. דבר שני היתי רוצה לדעת המעבד, חלש סביר בסדר? והבנתי שהכרטיס מסך מאוד חדש... האם ניתן להחליף בpowercolor x1300xt ? תודה!!
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן המפרט: CPU: Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB, 1111, iqpc Motherboard: Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P, 883, TMS Memory: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - Platinum Revision 2, Memory, 689, iqpc GPU: Leadtek nVIDIA GeForce PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB, 2164, SkyPC HD: Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II, 390,KSP DVD-RW: Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA, DVD-RW, 205, KSP Case: Gigabyte Poseidon Black, 447, SkyPC CPU Cooler: Sunbeam Tuniq Tower 120MM, 268, iqpc PSU: Corsair HX Series 520W Triple Rail SLI, 635, Pandas שאלות: 1. האם הזכרונות מתאימים להמהרה? 2. האם ואיפה ניתן למצוא כרטיס מסך דומה זול …
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לשאול מה יותר עדיף: מעבד בעל 4 ליבות, מסדרה ישנה יחסית, נגיד core 2 Quad (לדוגמה Q8200 או Q8400) לעומת מעבד דו-ליבתי, מהסדרה החדשה יותר, i5, נגיד (באותה רמת מחיר), i5 750. כמו-כן, שמתי לב שבסקשן המפרטים המומלצים, מעבדי AMD שולטים בתדירות הופעתם - אני מניח שבעיקר עקב שיקולי מחיר. האם מעבדים אלו אינם נופלים ברמתם מאלו של INTEL, בשום פרמטר? (חום, ביצועים, OC, אורך חיים, טכנולוגיית Hyper-Threading שלמיטב ידיעתי אינה קיימת בAMD) או בקיצור, האם באמת שווה ללכת על AMD לעומת אינטל??? האם אינטל זה רק מותג? אם כן- אודה להמלצת דגם שיתאים לדרישות המצ"ב, ברמת מחיר דומה/זהה. עיקר השימושים יהיו לתכנות, וכן המחשב ישמש לצפייה בסרטים (1080p). כמו-כן, ייתכן והמערכת תשמש גם…
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש והבנתי שחלק משמעותי שכדאי לבדוק זה המעבד. עד כמה משמעותי ההבדל בין דור 2 לדור 3 של ה- i3? עד כמה משמעותי ההבדל בין i3 ל- i5? עד כמה משמעותי ההבדל בין המהירויות? (1.5GHZ, 1.8GHZ, 2.1GHZ וכן הלאה...) מעבד גרפי?? המחשב מיועד ללימודים, אינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה) וכד'. תודה.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימושים כלליים - אינטרנט, עבודה משרדית, וקצת משחקים עם דגש על צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. אין צורך ב OC. המפרט צריך לכלול מסך 19" LCD וציוד היקפי (רמקולים ברמה טובה, עכבר ומקלדת). האם אפשר להכניס כפול ליבה, 1GB זכרון, 160GB ונגיד 7300GS במפרט ? אשמח להצעות. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד אבל מבין רק בנייחים, לכן צריך עזרה. צריך אותו בעיקר לאינטרנט ולתוכנות אופיס שונות (העבודה על אופיס תהיה במשך שעות ארוכות מאוד). אשמח מאוד לקבל הסברים והמלצות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש כאן שני מחשבים במחירים דומים. אחד aio ואחד נייח.לפי המרטים שקראתי (תקנו אותי אם אני טועה) הוא במעבד. אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה מעבד וכרטיס מסך יותר טוב?ודבר שני מי שמוכן לעזור לי למצוא מחשב בסדר גודל של המחיר הזה מוזמן... http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=103164 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20233&iszap=1 אני זקוק לעזרה שלכם עוד היום
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהרים חמימים! 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה, מוסיקה, אופיס... אם CS החדש יעבוד אז מה טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GLOBAL OFFENSIVE, LEAUGE OF LEGENDS וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך של הנייד 15.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
* מתאפשרת חריגה מהתקציב במידת הצורך. * אני עורך וידיאו, לא מקצועי אלא כתחביב, ומובן שעוסק בקבצים לא קטנים והיום גם לעתים 4K. אני זקוק גם לאינטרנט והמחשב משמש לצרכים שוטפים. * אין צורך ברמקולים, מיקלדת עכבר ומסכים (ברשותי מסך LG ישן 19 אינץ עם חיבור VGA. ומסך סמסונג 22 אינץ ועל הקיר ממול טלויזית 32 אינץ המשמשת כמוניטור ואליה קו HDMI מהמחשב). בהמשך לנ״ל, ברשותי כרטיס מיוחד: Intensity Pro 4K של חברת Blackmagicdesign המשמש את הטלויזיה. * ברשותי ולכן אין צורך בכונן SSD של 120 גיגה-בייט, ששימש את מערכת ההפעלה וכן כונן רגיל לנתונים של 2 טרה-בייט. * אשמח למחשב שקט אך הוא לא מיועד לתחנת שידור כך שרעש סביר - מקובל. * אין חשיבות לגודל פיזי של המחשב. …
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אהלן ! הלכתי לסבב בדיקות מפרטים בחנויות בפתח תקווה, והגעתי לחנות בשם "קליק" ברחוב חיים עוזר (לא- זאת לא פרסומת, אני גם מעוניין בחוו"דים אם מישהו אולי קנה שם פעם). היו מאוד אדיבים, דיברו לעניין והגענו למפרט הבא: מארז EZCool H550 450W לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד Intel E8400 Core 2 Duo זיכרון Transcend DDR2 800 MHz כונן קשיח WD 320 AAKS SATA2 7200RPM 16M כרטיס מסך Leadtek 8800GTS 512MB 256bit כונן אופטי LG DVD-RW X20 GH20NS10 SATA מסך LG W1942T-BF 19" LCD 1:8000 סה"כ: 4950 ש"ח אין לי מחירים ספציפיים לכל אחד מהרכיבים, אני רק יודע לומר שהכרטיס מסך עלה בערך 1250 ש"ח והמסך בערך 1100 ש"ח. לא מקצועי מצידי, אבל זה מה יש. אני מעדיך לקנות את כל המחשב במקום אחד ושיהיה לי מקום אחד…
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. 2500 ש"ח גג 2. בעיקר משחקים וסרטי FHD רזולוציית מסך 1920X1200 בהגדרות בינוניות (אסטרטגיה בעיקר...) 3. ללא ציוד הקיפי 4. אין צורך בכרטיס מסך יקנה בהמשך בנפרד 6. 8 אמור להיות בחדר שינה אבל לא כזה מפריע 7. OC בינוני+ תלוי בצורך, כן 8. ללא מערכת הפעלה 9. איזור רחובות אבל אם זה זול משמעותית אפשר לקפוץ למרכז 10. נדרשת יציאה דיגיטאלית בלוח אם 11. כרטיס מסך יקנה בהמשך (כנראה ה5770...) בעוד כמה חודשים 12. עדיף שתהיה אפשרות לשדרוג תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מה שחשוב לי הוא שיציג לי באופן חלק סרטי HD יפעיל לי משחקים כבדים בצורה הכי טובה למחיר... זיכרון 4K צורב DVD ללא ציוד היקפי המסך שלי הוא DELL 2007WFP וחשוב חשוב חשוב שיהיה שקט אני שונא את המחשב שיש לי עכשיו מאז שקניתי אותו כי הוא רועש 500GB אפשר לגלוש טיפה במחיר
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מחיר כמות תיאור המוצר 1 Gigabyte GA-K8N Ultra--9 Mother Board for AMD Athlon 64bit processor NVDIA nForce4 Ultra Chipset, Dual Channel DDR400+, Sound AC'97 8Channel Audio, 5 PCI, PCI Express, 2X Gigabit LAN, 2 SATA Port, Raid (0,1,0+1) Firewire 1394 3 years guaranty 1 CPU AMD Athlon 64bit Dual core X2 4200 Original Socket 939 BOX * Original * AMD Fan 3 years guaranty 1 Memory 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual DDR Channel (2X512MB) Cas Latency 2.5 128bit compatible 1 CASE Super ATX Deluxe Midi/Server Tower Compucase 6A19 + USB 2.0 Front + Fan 120 mm 1 PCI Express Card Gigabyte Geforce FX 6600GT 256MB TV Out/DVI 1 Hard Disk 250GB Western Digital 7200rpm 16MB Cache S…
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
פרטי המחשב: מעבד Dual Core E5400 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 4GB DDR2 כרטיס מסך GeForce 9600GT 512 DDR3 ספק כוח Hunt-Key cp 400 hp זה מחשב לעבודות פושטיות - הכנת מצגות וקליפים קצרים בפרימייר, סריקה וצריבה. מדובר בחומרי DV רגילים. + אם מישהו מכיר תוכנה טובה למצגות (לסרטוני בר/בת מצווה וכו..) אני אשמח לשמוע. מודה לכם מראש על כל טיפ, עצה או ביקורת.
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לבתי מחפש משומש / מחודש עבור שימוש בתוכנת Virtual Robotics Toolkit מהבנתי דרישות המערכת הם : מעבד I5 זיכרון 8GB וכרטיס מסך האם כל מעבד I5 יעשה את העבודה ?, האם כל כרטיס מסך יעשה את העבודה? חשבתי על אופציה נוספת של מחשב עם מעבד AMD שכולל בתוכו מעבד גרפי האם זה יוכל לעבוד כמו שצריך? אודה לעזרתם איזה מחשב לרכוש העדיפות היה לא להשקיע יותר מ 1500 ש"ח אין לנו צורך בציוד היקפי רק במחשב עצמו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ₪ עדיפות לכמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק א…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ערב טוב, בד"כ הייתי מסתדר אבל בחומרה הספיציפית הזו אני קצת פחות מבין. אני צריך מפרט לטובת עריכת ווידאו וקצת פוטושופ, חשוב שיכלול 2 מסכים. אם אתם צריכים עוד מידע אז תגידו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מחפש מיפרט למשחקים לא כולל מסך לא ל-OC (אין לי מוסג מזה ) אבל שלא יהיה בו זיכרון של MHZ800 ולפחות שני גיגה ועים אפשר עז אינטל ותודה
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מעבדים Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray ₪ 826.00 פתרונות קירור מאוור Cooler Master Hyper TX 3 4719512015513 ₪ 99.00 לוחות אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz ₪ 826.00 דיסקים קשיחים Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ ₪ 285.00 כרטיסי מסך HIS 6870 IceQ X 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש ₪ 799.00 2 ₪ 1,598.00 מארזים NZXT M59 Plus 3x120mm + Antec TruePower Trio 650Watt ברכישת מחשב חדש ! ₪ 599.00 סה"כ מחיר: ₪ 4,233.00 המפרט הורכב ב-http://www.rsm.co.il 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה נית…
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא מאמין שבעקבות הדרישות יהיה מה לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סדרות, גלישה מוזיקה, רגיל לחלוטין. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני עוד לא יודע אם עדיף לי 19" או 22", זה משחק תפקיד. * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל מה שיש, כולל החדשים ביותר. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי.. אז אני עם המחשב שלי בערך 5 שנים והוא כבר ממזמן לא סוחב כלום. עכשיו,הכרטיס מסך שלי דיי טוב כי קיבלתי אותו מהאחריות כי נהרס לי הכרטיס הקודם אז עכשיו יש לי geforce 560ti. מעבד: q6600 לוח אם : (גם משו ישן מאוד שאני לא זוכר עכשיו אבל אם זה נחוץ אני יכתוב את הדגם אבל באופן כללי אני צריך להחליף גם אותו) זיכרונות 4g ram אז בעיקרון אני לא צריך מחשב ממש חזק,אני רוצה לשפר מעבד ובגלל זה אני צריך להחליף לוח אם ואמרו לי שגם זכרונות . התקציב שלי זה 1300 כולל חריגה. תודה :>
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש (לא כולל צורב, מסך, מקלדת ועכבר). מטרת המחשב - סרטים, יישומים רגילים (אינטרנט, אופיס וכו'), משחקים. אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג, והתקציב מוגבל. הייתי רוצה לקבל הערות לגבי המפרט שיצרתי: Athlon XP 2500 Barton, tray Thermaltake TR2 MR3 Cooler 2X256MB DDR400 (by some namebrand, nothing special) ABIT AN7 Compucase-HEC 6A19 Case Radeon 9600XT 160GB, 8MB Buffer HDD ועוד כמה שאלות קטנות: 1. לפי הנתונים, ההיטסינק שלקחתי אמור להיות ממש שקט. הוא באמת שקט? יש משהו אחר, במחיר סביר, שיהיה יותר שקט? 2. הרדיאון - אני חושב לקחת של ג'יגהבייט, או ספיר. יש משהו אחר שיותר כדאי? 3. שווה לקחת במקומו ג'יפורס 5900XT? אני ארגיש בהבדל? שמעתי שאיכות התמונה של הג'יפורס …
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד (כבר כמה שנים) מסוג compac armada. המאוורר התחיל פתאום לעשות רעש, ובעזרת תוכנה ראיתי שהטמפרטורה הגיעה ל- 87 מעלות צלזיוס. לשקחתי את המחשב לתיקון, ושם החליפו לי מאוור. עכשיו כבר אין רעשים, אבל הטמפרטורה היא בסביבות 60 מעלות צלזיוס. רציתי לשאול אם זה בטווח הרצוי, או שהטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר? ואם כן אז מה אפשר לעשות..? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וקצת עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי כבדים שיש היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במשחקים להכי גבוהות שיש 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-