עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר (חייל עני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, heroes might and magic 7, Batman: Arkham Knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) מה שאפשר להוציא בתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אפשרי עם זה יעזור 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף יד…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  2. מפרט מלא לוח אם ASUS מדגם P5S800-VM - תומך מעבדים בטכנולוגיית LGA775 - תומך SATA כולל RAID 1,0 - תומך מעבדים בטכנולוגיית HT - תומך 800FSB - תומך PRESCOT - תומך כרטיסי מסך AGP x8 - תומך 8 יציאות USB בתקן 2.0 מעבד Intel Pentium 4 LGA775 3.0Ghz 800FSB זיכרון 512MB DDR 400Mhz עם תמיכה בזיכרון עד לנפח של 2GB דיסק קשיח 80GB SATA 7200RPM 8MB Cache מארז Super ATX מפואר עם 2 כניסות USB בחזית + 4 מאחור + 2 יציאות נוספות אופציונאליות צורב תקליטורים x52/x32/x52 של BENQ כרטיס קול לשמיעה הקיפית Realtek ALC655 6-channel CODEC S/PDIF out interface Jack-Sensing Technology כרטיס רשת Realtek 10/100 Mbps תוכנת אנטי וירוס PC-cillin כרטיס מסך לבחירה: - Geforce 5 FX5200 128MB + T…

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אהלן, החלטתי להוסיף ל E6400 שלי SSD, עכשיו שמתי לב שבהרבה מקומות (EBAY, NEWEGG וכו') ישנם SSDים בחיבור mini-pcie ויש לי אחד כזה פנוי (הסלוט שאמור לאכלס את כרטיס ה WWAN) אם אני דוחף לשם SSD כזה הוא יזוהה? הוא יוכל לשמש ככונן שיתבצע ממנו boot? תודה

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by mush0n,

אהלן חברה, אחיין שלי מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה (רק עם תוכנות OFFICE בעיקרון) ושום דבר מעבר. הוא אמר לי שהתקציב שלו עד 3,000. תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד מתאים? תודה רבה

5. Started by jgrab,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית+ עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכי…

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  6. מארז 4 יציאות usb קדמיות ספק 500WATT ZUMAX לוח אם INTEL מקורי PETERCOVE מעבד I3 540 INTEL זיכרון 4GB DDR3 KINGSTON 1333 דיסק קשיח 500GB SATA HITACHI צורב DVD LG כרטיס מסך GTS450 GEFORCE 1024MB עלות כוללת לתשלום במזומן 2550 ₪

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  7. שלום, לא מזמן קניתי בטיפשותי מחשב נייד חדש Acer Aspire One D257. המחשב חלש מאוד ונתקע ונתקע כל הזמן מה שגורם לעבודה בו להיות בלתי נסבלת. השאלה הראשונה היא האם שידרוג הזיכרון של המחשב (מ-1GB ל-2GB שזה המקס') יביא לשיפור משמעותי או שהבעיה היא גם המעבד? השאלה השנייה היא המלצה למחשב חדש שיחליף אותו. התקציב למחשב הוא עד 2500 ש"ח אך כמובן שאם קיים מחשב שעונה על הדרישות במחיר זול יותר אז עדיף מטרות המחשב - עבודה משרדית, תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט... חשוב שהמחשב יהיה מסוגל להריץ מספר רב של תוכנות בו זמנית בלי לזחול (תוכנות פשוטות כמו אופיס, Paint.net, דפדפן, מדייה פלייר וכו') גודל המסך - רצוי '13 אך אפשר להתפשר בשביל לרדת במחיר. משקל רצוי - לא חשוב זמן סוללה - 5 שעות זה…

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  8. Started by Lunatic,

שלום ברשותי מחשב ניידcq61-140ej עם מסך בגודל של 15.6" (לא שיא הטכנולוגיה אבל אני מרוצה ממנו ) ואני מחפש לו משטח קירור אני מוכן להשקיע על משטח קירור רציני עד 300 שקל,כל עוד אני עובד איתו אז הטמפרטורות לא עוברות את ה65 מעלות(וגם לטמפרטורות האלה זה מגיע אחרי הרבה שעות עבודה) אבל הבעיה מתחילה ברגע שאני מריץ משחקים עליו(לא משהו כבד) אז הוא ישר מזנק לי למעל ל75 מעלות ומעלה וזה לא ממש מוצא חן בעיני,על המחשב מותקן XP(כן זה אפשרי למי ששואל) ככה שמערכת ההפעלה עצמה לא מכבידה מבחינת הביצועים,זקוק להמלצות תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  9. * קודם כל , אני יודע שיש פורום 'כמה המחשב שלי שווה' , אבל אני מניח שהנושא שלי מתאים יותר לכאן. אז ככה , יש לי את הנייד הזה ברשותי : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12526 בגרסא שלי המעבד הוא דגם אחד מעל (i3-3120m ) , ובא בלי ווינדוס (Free DOS ). הבעייתיות היא שהמחשב הוא ללא קבלה. את המחשב קיבלתי מחבר בעל עסק אלקטרוניקה שהביא לי אותו כמתנה על עסקה גדולה שסידרתי לו. העניין בעייתי כי במחשבים ניידים עניין האחריות הוא חשוב ביותר , אולי איכשהו אני אשיג ממנו קבלה או תעודת אחריות. אבל בואו נניח שאני מוכר את המחשב בלי אחריות , כמה לדעתכם הוא שווה ? המחשב חדש וסגור באריזה.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  10. אהלן חבר'ה,אני עומד להשתחרר והחלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש אחרי 3 שנים בערך... לעניינו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקלים חדשים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג כבד ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).3ds max,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Diablo 3,Crysis 2,Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 …

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Started by tomer cohen,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.witcher 3, cs go, ARK, fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  12. המחשב מיועד לשימוש ביתי +משחקים קלים (Empire total war, GTAIV) ברזולוציות לא גבוהות (לא קריטי לי, העיקר המשחק). מתוכננת קניית סמסונג 2030 מסך 20'. AMD Athlon™ II Dual Core 245 2.9GHz Gigabyte GA-M61PME-S2P Western Digital 320GB SATA2 7200RPM 16MB Buffer Radeon HD 5670 512MB GDDR5 Hec 500W Thermaltake V3 Kingston 2048MB (2GB) DDR2 800MHz LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 סה"כ 1890 ש"ח. הבדל גדול לעומת אחרים. מי שמבין יודע מאיפה המערכת הזו... האם להשאר עם ה In Win Power Man 450W שהם מציעים? יש ביקורות לא רעות על החברה. תודה

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by oreyalm,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שלחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות קל(ויזואל סטודיו),אופיס..לא אצפה בסרטים במחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-ויזואל סטודיו ללימודים(c++ sql java) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא ידוע כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אם יש מ…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  14. אז ככה. התחלתי ללמוד השנה מדמ"ח וחיפשתי לפטופ שישרת אותי ל-3 שנים הקרובות לפחות. הכיוון הראשוני היה אולטרבוק כי הם א. סקסיים וב. ממש קלים. הלכתי לאיבוד בנבכי האינטרנט בחיפוש אחר מחשב מתאים, ובסופו של דבר הגעתי למסקנה שאולטרבוק זה טוב ויפה ונחמד, אבל לא בהכרח מצדיק את המחירים השערוריתיים, בייחוד שגיליתי שיש גם ניידים שלא קוראים להם "אולטרבוק" והם עדיין קלי משקל. אשמח אם תתנו יד לסטודנט אבוד :} מטרות המחשב: אינטרנט אופיס וכו', תכנות, וככל הנראה MATLAB וחבריה או כל דבר שסטודנט למדמ"ח זקוק לו (??) זתומרת אין צורך בסוס עבודה אבל גם לא חמור. איפשהו באיזור הפרד. גודל מסך: 13-14 אינץ' משקל כמה שיותר נמוך, איזור ה-2 קילו? זמן סוללה 5 שעות פלוס מינוס יציא…

15. Started by etay34,

שלום יש לי מחשב נייד של חברת MSI הסוללה המקורית שלי כנראה עשתה את שלה והיא נגמרת אחרי כמה דקות עבודה בוינדוס 7 שמותקן על המחשב הוא אומר שבאמת יש בעיה בסוללה. הזמנתי חדשה מEBAY וכאשר אני מכניס אותה הוא מהבהב באור אדום מקדימה במקום אור כחול כמו שצריך להיות ובנוסף אי אפשר להדליק את המחשב אם החשמל לא מחובר כלומר הסוללה החדשה לא עושה כלום. האם יש דרך לפתור את הבעיה? אמרו לי משהו בתוך המחשב שיש סוללה (לא של הלוח אם) שצריך לעשות איתה משהו. אשמח לקבל הצעות לפתרון.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  16. שלום למומחים, אחרי 4 שנים טובות עם המחשב הנוכחי הגיע הזמן לשדרג. המחשב הנוכחי מצויין ושרד המון, ושני הדברים היחידים שבגללם אני מחליף הן א. משחקים חדשים כבר לא עולים (אם כי PES 12 עולה!) וכי כמות הקיבולת שלו מגוחכת (80GB). השימוש שלי במחשב הוא בעיקר בצפייה בסרטים ובמשחקים (המשחקים שאני מדבר הם משחקי ספורט למינהים, כמו פיפא NBA2K12 וכו' וכמו כן משחקי מלחמה כגון באטלפילד וכו'). כמובן אחד הדברים החשובים מבחינתי הוא מחשב שיחזיק מעמד. פעם הייתי מחליף אחת לשנה - שנתיים ועכשיו אני כבר 4 שנים עם אותו מחשב וגם הוא ממשיך לעבוד ולחיות בצורה מצויינת (פשוט כבר לא יכול להתאים לצרכים שלי). אם המחשב הבא שלי יחזיק את אותה כמות - אהיה אסיר תודה. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=…

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by Swed,

שלום יש לי את המחשב הנ"ל והדיסק עם הדרייברים לא תקין נהרס לי. ואני מחפש דרייברים למחשב הזה שמתאימים לוינדוס 7. באתר של דל יש רק דרייברים לוינדוס ויסטה וXP אשמח לעזרה אני פשוט באמצע פירמוט ולא מוצא שום דרייבר תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  18. דגש על משתלם, עדיף כמה שפחות במחיר, מבוסס AMD, לא מתוכנן שדרוגים, משחקים ברמה בינונית, לא חייב על הגדרות גבוהות, דגש על כרטיס מסך משתלם למחירו, רזולוציה מסך 1680X1080, המחשב מיועד לסרטי HD, פוטושופ וכאלה. שקט לא כזה רלוונטי.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  19. Started by avi.hagit,

Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AL8 (945P) s775, Dual DDR2, GBL, FSB1066, F.WIRE זכרונות DDR II 667 512MB TwinMOS דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB SATA II מארזים HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU CREATIVE SBS 390, 2.1 מחשב זה עולה בksp 2450 ש"ח האם החלקים מתאימים כמערכת? התקציב שלנו 3000 ש"ח אם יש המלצות אחרות תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  20. Started by צםא,

יש המלצות? אני רוצה משהו עם לפחות 512 MB RAM בהחלט רק משהו ברמה של פנטיום 4 עם מספיק ג'יגה הרץ כדי להפעיל למשל דפדפן, 2 תוכנות (פוטושופ ופלאש), ואיסיקיו למשל בו זמנית אני לא יכול לקנות מחנות וירטואלית כי אין לי אשראי אם יהיה בחנות כמו באג או שקם אלקטריק זה יהיה טוב... המקסימום שלי בכסף זה 7000 (אם התשלומים יתאימו) מוטי

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by fireskill,

שלום, פתחתי כמה דיון בגיימר/תפוז על מפרמט שאני רוצה לקנות בגיימר עשו לי את המפמטים הבאים: idithron.co.il/idan/computer.html כתוב בהתחלה מי עשה אותם בתפוז אמרו לי מה לשפר ובלה בלה לא עזר כולכך בבקשה תעזרו לי למצוא את המפרמט הכי מטעים בתקציב של 4000ש"ח

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by bd,

מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4466 Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 459.00 ¤ 1 459 ¤ 1 5161 LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4160B 16x8x24x16x32 420.00 ¤ 1 420 ¤ 2 4885 Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Soccet 775 BOX CPU 1099.00 ¤ 1 1099 ¤ 3 2443 Citizen/Sony/Mitsumi Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 3251 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 579.00 ¤ 2 1158 ¤ 5 5599 ASUS P5GDC PRO LGA775 Intelr 915P DDR1 + DDR2 + LAN Motherboard 889.00 ¤ 1 889 ¤ 6 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 489.00 ¤ 2 978 ¤ 7 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 8 5656 Albatron GeForce 6600 128 MB 128 Bit PCI-E DVI TV OUT Video Card 846.59 ¤ 1 …

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  23. האם אתם חושבים שאני צריך לשנות משהו או לשפר? חוות דעת ועצות יתקבלו בברכה מארז - ENERMAX Uber Chakra ECA5001B Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case - Retail מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 - זכרון - -GeIL Esoteria 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model הרדיסק - Western Digital Raptor X WD1500AHFD 150GB 10,000 RPM Serial ATA150 Hard Drive - OEM כרטיס מסך - GIGABYTE GV-NX85T256H GeForce 8500GT 256MB GDDR2 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail ספק כוח - OENERMAX Liberty ELT500AWT ATX12V 500W Power Supply - Retail לוח אם - ASUS P5K DELUXE/WIFI-AP LGA 775 In…

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  24. אהלן, אני צריך שרת שעליו אוכל להריץ כמה תחנות וירטואליות במקביל או יישומים כבדים כמו בסיסי נתונים גדולים. אני מחפש משהו עם מעבד טוב, המון זיכרון (כי צריך להקצות למכונות הוירטואליות) ודיסק קשיח גדול. כל השאר לא חשוב לי. מה שכן חשוב זה יכולת להחליף קונפיגורציות. אני רוצה פעם אחד שתעבוד בו סביבה של לינוקס ופעם אחת סביבה של מיקרוסופט. איך אתם מציעים לנהל ולעבוד בצורה נוחה? להחזיק כמה דיסקים קשיחים ולחבר בכל פעם מה שאני צריך? או שיש דרך קצת יותר נורמלית? הכי חשוב לי - יחס עלות תועלת הגבוה ביותר. לא מחפש את המילה האחרונה בשום דבר. מחפש את התמורה הטובה ביותר לכסף שלי במונחי MB וMHZ. תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  25. כבר כמה זמן שאני מחפש לפטופ שמתאים לצרכים שלי לבחוץ. אני זקוק למשהו שיתן לי לעבוד בשקט (ללא זחילות) מחוץ לבית, לגלוש, לראות סרטים ולעיתים גם משחקים (ממש לא משהו כבד, אפילו על LOW ו30FPS מספיק לי בשביל משהו שהוא מחוץ לבית). התקציב שלי הוא גג 3000 ש"ח (עם חריגה הכי מקסימום שאפשר 100 ש"ח) לכן הלפטופ הבא עלה כאופציה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777964 על פניו נשמע מתאים. core i3 זה יותר ממספיק בשביל תזוזה מהירה ואפילו יש לו יכולות גיימינג מסויימות לפי בנצ'מארקים (די חלשות, אבל עונה פחות או יותר על מה שאני צריך). השאלה שלי היא אם יש משהו עדיף יותר במחיר, מכל בחינה כלשהי. (או אפילו מהבחינה שפחות חלש לגיימינג- גם שיקול) תודה. עריכה- החלטתי להעלות טיפ-טיפה את התקציב ל…

• 2 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים