עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yaron17,

טוב אז ככה אני עורך וידיאו/אודיו חובב שחושב להתמקצע חיפשתי ומצאתי את החנות הזאת http://www.gamapc.co.il/pl_products~3.htm והבנתי שהיא גם טובה וגם זולה יחסית עכשיו אני צריך שתעזרו לבחור מפרט מבין המפרטים המומלצים שלהם שהם טוענים שנבדקו ונמצאו מתאימים לשימושים אלו כמו שאמרתי אני אעסוק גם באודיו וגם בוידיאו ככה שאני אזדקק גם ליכולות וידיאו (avid premiere וכו') וגם יכולת לעבוד עם cubase ו reason אני עובד עם המון VSTi ככה ששני ג'יגה זיכרון זה המינימום וכמובן אני אזדקק לכ. מסך חזק אולי quadro אני עוד לא בטוח כמו כן רצוי שהמע' לא תיהיה יקרה יתר על המידה כי אני עדיין בין לבין בתודה מראש ירון

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  2. היי העיסוקים שלי על המחשב בעיקר הן בתיכנות כמו בניית מערכות וכדומה, והפעלת מחשבים וירטואלים בו זמנית. וגם בגיימינג ומה שמתלווה אליו. הייתי רוצה המלצה למפרט מחשב שיוכל לעמוד בדרישות..וגם שלא אצטרך לשדרג אחרי זמן קצר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר אבל שלא יגרע מהביצועים יותר מידי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות, עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

3. Started by tmpusr,

http://www.xbitlabs.com/news/mobile/display/20071011235817.html

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  4. חבר שלי נוסע לשנת מכינה לפני הצבא והוא רוצה מחשב נייד לזמן שם, יש לו מבצע מחבר והוא יכול לבחור בין שני המחשבים הנ"ל(השניים הניידים-השמאליים) ]או שבכלל יש מחשבים במחיר הזה או במחיר של עד +300 ש"ח שהם טובים יותר, למרות העלאק הנחה של חבר. תודה רבה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  5. שלום, אני לא מבין דבר במחשבים ניידים, ובגלל זה זקוק להמלצות שלכם על נייד שיעלה על הדרישות שלי. יש לי מחשב נייח חדש וחזק שמספק את כל הצרכים שלי, וישאר גם לספק אותם בעתיד, אך אני זקוק לניידות לפעמים. אני זקוק למחשב לצורך עיבוד סאונד. עבודה שדורשת משאבי מערכת גבוהים, הכוללים מעבד חזק ולפחות 4GB זכרון. אין חשיבות למשקל, אין חשיבות רבה לזמן סוללה, כיוון שלרוב יהיה חיבור לחשמל. (לרוב). הארדיסק מהיר, וכמה שיותר נפח. אחרי חיפושים קלים, ראיתי שהנפחים שלהם לא מגיעים למספרים גדולים. לכן אם אפשר לחסוך, ולחבר אחד חיצוני, נשמע כמו פתרון מושלם. גודל מסך ורזולוציה גדולים. אין חשיבות לכ.מסך. עדיפות גדולה ליותר מ2 USB. אם אפשר, לפחות 4. (1 עכבר, 2כרטיס קול חיצוני, 3מקלדת שליטה, 4קשיח חיצונ…

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  6. שלום, שימושים עיקריים , אינטרנט , אופיס , תוכנות מסרים מיידיים , ואולי קצת סרטים מידי פעם....מסך לפחות 15 ושיהיה בעל עיצוב יפה ותודה לכל המגיבים , מראש.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  7. מה דעתכם על המחשב עצמו ? על המחיר ? הייתם משנים משהו ? שכחתי משהו ? המחירים ליד כל רכיב הם עדכנים ? הבנתי שעכשיו סוף השנה דצמבר אז המחירים יורדים.. כדי לי לחכות שבוע - שבועיים וירדו המחירים עוד? * שימו לב הזיכרון הפנימי הוא 512MB - 2 חתיכות של 256MB אמרו לי שעדיף 2 על אחד 512MB זה נכון? אם כן למה? המחשב הזה בעיקר למשחקים ומוזיקה ...

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  8. כרגע הציעו לו 2 מפרטים. אני צריך את חוות הדעת שלכם והמלצות לשיפור אם יש. תזכרו, התקציב הוא 4K ובלי חריגות. כי גם זה יחסית לחוץ לו... מפרט ראשון (שאני חושב שעדיף): Enermax Chakra ECA3052 Silver NO PSU Intel Core 2 Duo E8400 Box Sparkle nVidia GeForce 9600GT 512MB PCIe OCZ DDR2 2048 (1024MB*2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Platinum Western Digital WD2500AAKS 250GB Asus P5K Thermaltake TR2 550W סה"כ - 3751 ש"ח. מפרט שני: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX Gigabyte GA-P31-DS3L Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 WD 160GB SATA II AAJS Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל …

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  9. שלום לכם חבריה. יש לי כמה שאלות... המפרט הנוכחי שלי = Intel Pentium 4 524 Gigabyte 945GCMX-S2 # Compatible Processors Core 2 Extreme , Celeron D , Core 2 Duo , Pentium D , Pentium 4 || כרטיס מסך PX8500GT 256GDDR2 LEADTEK WINFAST עם ספק כוח ג'נרי. Standart Power Supply 450 Watt קיצר, אני מחפש לשדרג כרטיס מסך ומעבד, אבל שלא יווצר לי צוואר בקבוק הבנתי שצריך לשדרג קודם את המעבד. אז אני מחפש מעבד טוב (הלוח אם שלי אמור להיות מתאים לCORE DUO - מקסימום אני אוודא אחרי שאקבל הצעה), של INTEL שיהיה בסביבות ה600-700 שקל. כמה שפחות טוב יתאים לי :] עוד קטע, הוא שיש לי מסך 16:10 רחב, ובשבילו צריך רזולוציות גבוהות שלא יהיה מטושטש לי כשאני משחק.... בכל מקרה אשמח גם לקבל הצעה לכרטיס מסך, …

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by daf,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד של DELL מחשב לעבודה, שימושים עיקריים: תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט. שום דבר כבד מדי אבל אני רוצה שיעבוד מהר. מסך בגודל 15 זה סבבה. עדיף שהמחיר יהיה באיזור ה4000 שקל. אם לא צריך כל כך הרבה אז אחלה, אם צריך יותר אז אני אעמוד בזה. הסתכלתי קצת באינטרנט אבל אני לא מצליח להבדיל בין כל סוגי המעבדים אז אני אשמח מאוד אם תייעצו לי. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by benor,

עיקר השימוש הוא למשחקים אני צריך מפרט בלי מסך ובלי עכבר ומקלדת. תודה. עריכה: אני צריך את עזרתכם שוב התקציב בסוף ירד ל- 3000 עם חריגה עד 3300 ש"ח תודה.

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום מה נשמע ?!?! אני צריך עזרה בהרכבת שני מפרטים.... 1. 2,500 ש"ח הולך להיות מחשב שמיועד לעבודה ומשחקים של ילדים קטנים ללא מסך וציוד היקפי 2. 5,000 הולך להיות למשחקים של גיימרים גם ללא ציוד היקפי ומסך אם כדאי לחכות לאיזה משהו אז אין בעיה, שיהיה אופציה לאוברקלוקת ושקט תודה רבה !

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  13. 1) 6000 ש"ח לנצל את התקציב חריגה עד 500 ש"ח 2) שימוש לעריכת וידאו ואפקטים ויזואלים באיכויות גבוהות (HD). תוכנות עיקריות : 6 Premiere 6, After Effect 6, Avid 3) אין צורך בציוד היקפי 4) אין צורך בהתקן bluetooth. עדיפות להתקן WIFI 5) 6 6) די חדש בתחום כך שאין לי הרבה מושג אם אצטרך 7) אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. הרכבת מחשב בחנות אני מעריך שאצטרך. מה האלטרנטיבה? 8) עדיפות לרכישה באזור הדרום (באר שבע) 9) מיידי 10) USB3 -חובה, קורא כרטיסים מכל הסוגים - חובה, ESATA - רצוי שיהיה, DV 1394 - חובה, אודיו אופטי - יכול להיות נחמד כאופציה אך לא בעדיפות גבוהה 11) כן - רצוי לשמור על אופק שדרוג 12) צריך לכלול מסך של לפחות "23 שיהיה איכותי מספיק. כנראה שלא מוניטור מקצועי …

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by Guyn,

היי חברים, הביעו דעתכם על מפרט לעבודה משרדית בלבד: מעבד Intel Pentium D 820 2.8Ghz 800mhz לוח אם GA 8I945 GZME-RH כרטיס מסך מובנה זיכרון Kingston 2X512mb ddr2 533mhz כונן קשיח Western Digital 160GB Sata II כונן אופטי LG DVD-RW מארז ATX סטנדרטי המחיר הכולל הוא 2550 שקל

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  15. שלום רב, אבקש המלצה למחשב נייד לעריכת גרפיקה אך ורק עם תוכנת sony vegas. שאר העבודה היינה שגרתית (אופיס וגלישה). 1. מה התקציב המקסימאלי - 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - ניתן לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - עד 3700 גג. 2. מה שימושי המחשב - עריכת ווידאו עם sony vegas ושאר השימוש הוא סטנדרטי (גלישה ואופיס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - שימוש תדיר sony vegas. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - צורב בלו ריי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by g_s,

מפרט ב5K למשחקים.. AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 940 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 680 ש"ח GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit 899 ש"ח WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 395 ש"ח SunBeam Transformer Black case 620 ש"ח Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Retail GV-NX66T128D 1,200 ש"ח Thermaltake Silent PurePower 410Watt W00035 350 ש"ח סה"כ 5,084 ש"ח

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by shaq2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, תכני HD, עריכה גרפית קלה יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן אי…

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by nitsanraviv,

קודם כל שלום לכולם! אני כבר מודה לכם על העזרה מראש. אז ככה אני ממש לא מבין בחומרה של מחשבים ניידים לכן אני מבקש את עזרתכם ברכישת אחד. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...), * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להי…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  19. את המעבד כבר השגתי, מעבד בעל סטפינג מצוין (CAAOC 0352XMPW), אז ככה שהאוברקלוקינג מובטח. אוקיי, הנה הפרטים - המעבד נמצא בכל זאת ברשימה: AMD Athlon64 3200+ BOX GigaByte GA-K8N Pro S754 OCZ 512Mb PC3500 EL Platinum LE Westren Digital 80Gb S-ATA SE ELSA FALCOX X80 Radeon X800P Antec TruePower 430W Supertalent CA-601UFBK Black Tower הערות: עושה אוברקלוקינג, המפרט בעיקרון מיועד לאוברקלוק. בתקציב צריך להיות כלול רק מה שמופיע ברשימה, הכוונה לכך ש- DVD/Floppy יש לי כבר. המחיר יוצא בערך 7600+ ש''ח, מחנות מקומית. מה אתם אומרים, הצעות לשיפורים? הוזלות? הערות? אם אתם רוצים לבנות לי מפרט חדש, אז המחיר צריך להיות בסכום של מתחת ל- 7800 ש''ח. אגב, אם אני מחליף את הכרטיס מסך ל- R9800P…

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  20. * מטרות המחשב? הרצת תוכנות כבדות, ומשחקים לפעמים. גודל המסך? 15.6 אינץ'. משקל רצוי? לא משנה. האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. בלוטות? רצוי. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) או SSD או 7200RPM. כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. כונן Bluray? לא חשוב. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, DELL. אבל לא קריטי. המחשב אמור להחזיק כמה שנים אז מעדיף שיהיה לו i5 לפחות. בעקרון הוא יישכב במעונות כל היום, ואין לי אפשרות לקנות לו מסך חיצוני אז מסך 13.3 לא אופציה. ראיתי שהמליצו על זה…

21. אנשים יקרים. מזדמן לי לטוס לארה"ב ממש בקרוב. ואני מעוניין באחד משני הדגמים הנ"ל של ASUS. למרות שהשני יותר חזק הראשון גם הוא קורץ. מהי דעתכם ? מה עדיף לקנות הראשון או השני.? ואם משהו יודע מהו המקום הטוב ביותר לקנות או בניו יורק או טמפה או בוסטון - אלה מקומות בהם אני אהיה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  22. אם מישהו יכול לדרג לי את כרטיסי המסך מבחינת האיכות והיכולות שנמכרים בארץ עם הניידים... מכלל החברות הקיימות (intel, nvidia, ati והשאר אם שכחתי). ואם אפשר לתת לי קצת מידע השוואתי בין כרטיסי המסך מבחינת היכולות והאיכות...(בעיקר בין nvidia ו-ati)

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by עזרה ברכישת מחשב נייד,

מי יכול לעזור לי? אני מעוניין לרכוש מחשב נייד אשר יהיה בו מספיק ויותר זכרון לשתי תוכנות CAD שונות שיש היום בשוק כולל רנדרינג ושימוש במייל ואינטרנט מי יכול להמליץ לי על מחשב מספיק חזק? המחיר לא הבעיה אני רק מעוניין להיות בטוח שיש לי אהמחשב הכי טוב שאפשר לרכוש אהה ושיהיה לו מסך גדול אם אפשר תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by ~The_Sultan~,

שבוע טוב לכולם אני מתכנן לקנות בשבוע-שבועיים הקרובים מחשב נייח חדש שישמש בעיקר לתכנות, וגם גיימינג קל מדי פעם (מסתכם ב-CSGO). התקציב הוא עד 11K, כולל המסך. לגבי המסך חשוב לי שיהיה איכותי, בהירות 350, אזור ה-27" עם 2K בלפחות 144Hz... אני חושב שהמסך שהמליצו לי שם בא אחלה בתקציב. מה דעתכם על המפרט שהרכיבו לי ב-TMS? https://www.tms.co.il/120234 מעבדים AMD Ryzen 9 3900X AM4 Tray 1 ₪ 1944 קירור למעבדים NZXT Kraken Water Cooler X73 1 ₪ 778 לוחות אם Gigabyte X570 AORUS ELITE 1 ₪ 1025 מארזים be quiet! Case PURE BASE 500DX Black 1 ₪ 424 ספקי כוח Gigabyte PSU AORUS 850W PFC Gold 80+ Mod…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  25. אני בימים אלו שוקל בניית מחשב לצורך כרייה של לייטקוין וכן מדיה סנטר (XBMC) לסלון. הכיוון הוא לכ. מסך 7970 או דומים. הרדיסק - יש. מסך וציוד הקפי - יש, לא זקוק. מה אני כן צריך: מעבד + גוף קירור שקט זכרונות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שמכיל יציאת HDMI שיוכל להתמודד עם תכני FHD כניסות SATA שלא יחסמו לי ע"י כרטיס מסך מגושם. 7970. מארז + ספק כח איכותי, עדיפות לקטנים ככל האפשר עם מקום ל 2 כונני 3.5", וכונן 2.5", סידירום כרגע בסימן שאלה לא נראה לי שאשים.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.