עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, תודה מראש על העזרה, יוזמה מבורכת. 1. תקציב : עד 2000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. ציוד היקפי : כרטיס PVR רצוי איכותי, צורב אם זה נחשב. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בהארד-דיסק מעל 500 GB. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אשמח למארז קטן ככל האפשר, שקט גם יעזור אבל לא ברמה של השקעה מטורפת, לגבי צבעים לא ממש משנה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלש…

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by avz,

היי יש לי מחשב די ישן, COMPAQ EVO N1020V ואני רוצה לפרמט אותו ולהעלות את הווינדוס מחדש. נכנסתי לביוס וסימנתי שיעשה BOOT מהDVD. עשיתי SAVE ויצאתי אבל הוא לא ניגש לקרוא מהכונן אלא מהדיסק הקשיח, כלומר עולה הווינדוס שכבר מותקן עליו ומכיוון שאני רוצה להתקין עם SP1 ולא עם SP2 כמו שכבר מותקן, הוא לא נותן לי כי זו גירסה מוקדמת יותר. אני מבקש לציין שכונן הDVD תקין. אם אני מכניס דיסק (רגיל, לא של הווינדוס בBOOT) הוא קורא אותו בלי בעיות. ברצוני גם לציין שכבר עשיתי את זה במחשב נייח לא מעט פעמים, כך שהתהליך לא זר לי. האם במחשב נייד ישנו איזה שינוי או משהו אחר? תודה.

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by palin,

אני יודע שאני פותח שיחה חדשה, זה בגלל שהשיחה הקודמת נהייתה ארוכה ומסורבלת להבנה שלי. הנה כל סוגי המפרטים שהציעו לי עד עכשיו, בבקשה שכל אחד יגיד מה חושב ואיזה מהם כדאי לי לבחור. שוב: אני מחפש מחשב ב3000 ש"ח, עם אחריות על הרכיבים! מחפש למשפחה, לימודים, סרטים הורדות וכו'. דבר נוסף - אני גר באזור המרכז, איפה כדאי לקנות את המחשב? אייבורי? IQ PC? SKY PC? KSP? RSM? תודה לעוזרים! מפרט מספר 1: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪334 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 ThermalTake V3 Plus Bl…

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  4. אז ככה, המחשב האהוב והישן שלי התפגר אחרי שש ומשהו שנים (P4 2000MHZ) ואני צריך מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ותוכנות וגם קצת קצת משחקים (אני לא גיימר מטורף ולא צריך כרטיס מסך ב1500 שקל, אבל כן משחק מידי פעם מעט) רציתי לדעת מה המקסימום שאני יכול להוציא מבערך 3000 שקל (ללא מסך כמו שציינתי וגם ללא כל הציוד הנלווה כמו עכבר,מקלדת,רמקולים,צורב DVD). חשוב לי לקנות כרטיסים של חברות נורמליות ואיכותיות (GIGABYTE/ASUS) ולא דרעק ושהמחשב ישרת אותי כמה שנים טובות (בערך כמו המחשב שהתפגר לי עכשיו) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  5. אז ככה פתחתי כבר אשכול לגבי זה שאני רוצה לקנות מחשב וראיתי הרבה אופציות שרשמו לי שם לקחתי את הכל ישבתי ובסוף חיברתי את המפרט הבא... אני מעוניין לשמוע תגובות על המפרט ואם יש משהו שלא צריך או שצריך להוסיף לדעתכם... (יש מסך וציוד היקפי) תקציב 5000 אפשר לחרוג קצת.. Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box 1,068.00 ₪ קירור לכרטיס מסך Scythe Musashi 200.00 ₪ WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS 304.00 ₪ TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5 1,850.00 ₪ צורב LG GH24 SATA x 24 Black 113.00 ₪ Cooler Master 690 Black 324.00 ₪ SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze 397.00 ₪ Corsair 4GB Kit DDR3 1600Mhz XMS3 PC3-12800 CL9 Core I5 359.00 ₪ Gigabyte GA-PH…

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by zoharco1,

אני רוצה לקבל מידע על מחשב נייד של HP 6160 איך הוא? והאם המחיר 5699 סביר למפרט כזה. הרבה תודה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  7. שלום. זקוק לעזרתכם בבחירת 2 מפרטים בתקציב 3.5K-4K כל אחד מפרט 1- למשחקים כבדים וסרטי HD מפרט 2- משחקים כבדים,סרטיHD,קידוד וידאו ובמסגרת עיסוקי, עבודה במקביל עם כמה תוכנות, מספר שעות נכבד ביום הייתי גם רוצה להבין מדוע כולם פה ממליצים על מעבדי amd כי כשהשוותי באתר בנצ'מרקים לא ראיתי יתרון לAMD גם לא במחיר. לדוגמא: AMD 720-8200Q 745AMD-9450Q המחירים דומים פחות או יותר ואין לAMD עליונות ואולי להיפך... האם כדאי לחכות למעבדי I15?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  8. שלום. החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המחשב (יותר נכון חלק ממנו). אז ככה, יש ברשותי מארז, ספק כח (מקווה שמספיק חזק - Corsair VX450W), דיסק קשיח אחד (צריך עוד אחד), מסך, ציוד הקפי. כל זה עובר מהמחשב הקיים. אני רוצה את המפרט בנוי על המעבד הבא - Intel Core 2 Quad Q9550. אני מודע לעובדה שלמשחקים אומרים ש-E8400 טוב יותר (או כל כפול ליבה אחר), אבל בכל מקרה אני מעדיף QUAD (אגב, מי שמעוניין לקרוא בנושא - http://www.tomshardware.co.uk/forum/253372-10-core-core-quad-overall) ועוד אחד - http://www.techreport.com/articles.x/14756 דיסק קשיח אני אלך על Seagate 1.5T. המחשב מיועד הרבה למשחקים כבדים ברזולוציות הכי גבוהות עם כל הפילטרים הקיימים. המסך שכרגע ברשותי - LG F900B 19' CRT , ויש מחשבה…

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by achiya1,

שבוע טוב. כשאני פותח את הנייד לפני שהווינדוס עולה מופיעה השגיאה no bootable devices--strike f1 to retery boot f2 for setup utility press f5 to run onboard diagnostics מה הבעיה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  10. Started by danielzy,

במיוחד למשחק Battlefield Bad Company 2 לא מתוכנן OC. אין צוריך בציוד כלשהו. אני בניתי משהו עם i5 ו 5770 עם Antec Sonata III 500w ב 4300 ש"ח. אם יש לכם עוד הצעות..

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by 1_AviV,

שלום. לפני כשנתיים התייעצתי כאן על לפטופ ועד היום אני ממש מרוצה ממנו. בבקשה תעזרו גם לחבר שלי . עדכון זה דחוף כי הוא רוצה לקנות עוד היום או מחר! הוא לומד לתואר ראשון והוא צריך מחשב נייד שיהיה נוח ללימודים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל אם יש סיבה טובה. 2. מה שימושי המחשב ? אופיס בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? עכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך כרטיס מסך יוקרתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ?4 בערך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק ?לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  12. אהלן, אני נמצא בקנדה עכשיו וראיתי נייד מגניב של דל,inspiron 1520 ב-1080$,רציתי לדעת אם בכלל מומלץ לקנות דל,ואם כן אז איך הדגם והמחיר. זהו המפרט שלו: Intel® Core 2 Duo T5250 (2MB cache/1.5GHz/667Mhz FSB) OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista Home Premium Edition SYSTEM COLOUR Jet Black Color with Matte Finish LCD DISPLAY Glossy, widescreen 15.4 inch display (1280 x 800) INTEGRATED WEBCAM Integrated 2.0M Pixel Webcam MEMORY 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz, 2 Dimm HARD DRIVE 120G 5400RPM SATA HDD GRAPHICS CARD 128MB NVIDIA® GeForce 8400M GS OPTICAL DRIVE 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability תודה, יהונתן מורגן.

13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג במקרה קיצוני עד ל-5000 ש"ח אך רק במידה ויהיה משתלם מאוד, עדיפות לאי-חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ, אדובי אפטראפקטס ושאר העריכות הגראפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים והכבדים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1080P Full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד …

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  14. מה דעתכם על המפרט הבא שהציעו לי ב3150. מעבד e7200 דיסק קשיח WD 320GB 2GB mushkin DDR2 800mhz לוח אם MSI p6nGM כ.מסך Palit 9600GT Sonic 512mb DDR3 צורב LG GS22Ls30 lightscribe מקלדת + עכבר Logitech Creative SBS A31 מסךLG w2242T קירור למעבד AC pro 775 קירור למארז 2 מאווררים AC מארז ג'ינרי + Ezcool 450W

15. Started by EVGA,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4000 גג עוד 200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים ,סרטים ודבים כללים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? קצת כפלי INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?CM690 שהיה המארז 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים …

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  16. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5000 (מחשב + מסך+ מקלדת ועכבר) • חריגה מקסימלית מהתקציב:500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט):autocad architecture • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש:autocad architecture • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית […

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  17. Started by shira11,

מעוניינת לקנות מחשב נייד אמין וחזק, שימוש להתחברות מרחוק למשרד בעיקר לטרמינל ומעט VPN + שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס, סרטים - לא גיימינג. חשוב שיהיה אמין, חזק ומהיר.חייב מקלדת מלאה. תקציב עד כ- 5000 ש"ח. מתלבטת בין 2 דגמים (הLENOVO עם שידרוג ל- 8 GB+ אחריות ל-3 שנים. אחרי השידרוגים המחיר שלהם דומה) + אשמח להצעות נוספות תודה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15283 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15463

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by elitzur,

שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 4500-5000 . האופציות המיידיות הן כמובן - INSPERION 1520 PAVILION DV6625 שני עם 2 גיגה זיכרון פנימי אבל בכל ההמלצות שקראתי פה יש התעלמות מוחלטת מMSI שנותנים מפרט מעט משודרג (בד"כ כרטיס מסך או מעבד יותר מתקדם) בפחות כסף - לדוגמא MSI EX600 חוץ מהעובדה שרק אייבורי מייבאים אותם והם נותני האחריות (שלי אין שום בעיה איתם) יש למישהו נסיון ממשי איתם ?? כי ביינתיים לשני חברים שלי יש MSI כמה חודשים והם מאד מרוצים (כמובן שזו לא תקופה מספיקה) .

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by avi1231231900,

יש לי מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM שעברה גיור לעברית בעזרת VISTALIZATOR עכשיו פתאום שמתי לב שWINDOWS UPDATE הפך לאנגלית אבל הכל בעברית,ממה זה יכול להיות האם לבטל את WINDOWS UPDATE?

20. Started by Satlaniko,

שלום, אני מתלבט בקנייה בין שני הלפטופים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9558&perur= http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9963&perur=2&t=1&c=441 פה אני לא כלכך חושב על המחיר (טוב אולי בכל זאת אז עד 7000 ש"ח). אני צריך שהמחשב יריץ לי משחקי סימולטורים כבדים בצורה נוחה ונעימה (לא חייב על הגדרות מקסימאליות אבל שירוץ סביר). אנא עיזרו לי בבקשה להחליט או אם יש לכם דגמים אחרים להציע אשמח לשמוע. תודה מראש.

21. זהו המפרט הסופי שאני מתכוון להזמין בימים הקרובים: מעבד: AMD Athlon 64 2800+ מנעה ב960 ש''ח לוח-אם: EPoX 8KDA3J AMD 64 מנעה ב670 ש''ח כרטיס-מסך: MSI Radeon 9800 Pro 256bit 128MB Plus מנעה ב1500 ש''ח זיכרון פנימי: A-Data DDR 500mh 512 MB מKSP ב610 ש''ח כונן קשיח: Samsung 120 GB SATA מKSP ב570 ש''ח 1.44: Teac/Sony 1.44MB מKSP ב40 ש''ח צורב CD + כונן DVD (קומבו): LG Combo 52X32X52 + x16 DVD מKSP ב270 ש''ח מארז + ספק-כוח: Compucase CI-6920 Blue HEC 400W מנועה ב600 ש''ח מאוורר (בנוסף לזה שבמארז): Thermaltake Thunderblade 120mm LED Fan Green מנועה ב70 ש''ח מקלדת: SilverLine Multimedia מKSP ב70 ש''ח עכבר: Logitech MX510 מנעה ב300 ש''ח מסך: ViewSonic G75F מנעה ב1050 ש''ח או: Vi…

22. Started by Sp0ck,

שלום. בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש.. אני רוצה שהמחשב יחזיק משחקים כבדים העדפה ל AMD ציוד נלווה: אני רוצה עכבר mx 510 ( אם יכנס במחיר גם ה518 יהיה טוב) ללא רמקולים. ללא מסך מקלדת מולטימדיה הרכבה במעבדה. וללא מערכת הפעלה התקציב למחשב הוא 5500 ללא חריגה גבוהה

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by HitmanX,

אז בכללי תכננתי ללכת על 3800X2 זכרונות ולוח כמו שרואים על מעבד אני כבר דיי סגור. אבל אין לי מושג איזה לוח וזכרונות לקחת, זכרון רצוי ג'יגה ולוח אם איו לי מושג, תמליצו על משו טוב תודה, יום טוב אודה מאוד אם מישהו יגיב לפני 5 בערב, גררר.. הספקים האלה.. חבל שהם לא עובדים 24/7

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  24. שלום לכם!!! רציתי לדעת בידיוק כמה עולה המחשב נייד הזה?? והאם הוא טוב לארועים של מוזיקה djs. והאם שווה לעשות איתו ראש בראש mac book.???? אבל הכי חשוב כמה הוא עולה היום?? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=481633 בתודה מראש בר לוי!!!

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  25. שלום שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד כדי לקחת איתי לאוניברסיטה. בין היתר, שימושים משרדיים כמו אנטרנט, מוזיקה, אופיס, לצורכי גרפיקה - פוטושופ, אין צורך בתוכנות תלת-מימד או עריכת וידאו, ובעיקר שיוכל לנגן סרטים ב-full HD, כלומר ביט רייט גבוה של 1080P. משחקים כבדים גם אין צורך. מסך - לא מבריק, ההשתקפויות מפריעות לי. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים