ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר הנדסת תוכנה ופיתוח ווב לצרכים אישיים, משחקי רשת וקצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, webstorm, eclipse, android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Maple story, wow, gta, cs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא חשוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
מחשב למשחקים, תכני hd ושימוש יומיומי. תקציב עד 3.5k בלי לעבור. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן oc. דיסק קשיח לפחות 1 TB אין חנות ספציפית שמתוכן לקנות דרכה. רצוי שיהיה שקט אבל לא להגזים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4.4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, סרטי HD, ואולי מדי פעם משחקים ועריכה גרפית קלה אבל זה פחות קריטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אולי קצת SQL SERVER אבל לא בטוח ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אסטרטגיה, CALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 . "23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מחשב טוב ששוה את הכסף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6K טופ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני hd full ומשחקים כבדים מאד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל מהכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקיסמום ושיתמוך במשחקים עתידיים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם…
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב שיוצב בסלון, יחובר לטלויזיה HD באמצעות כבל HDMI וישמש בעיקר לצפיה בסרטים ולמשחקים. ברור לי שבמחיר הזה לא אוכל לקבל מחשב גיימינג כבד. מעוניין גם שלא ירעיש יותר מדי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך עד סביבות ה 200ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד סביבות ה 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? , משחקים ובעיקר צפיה בסרטי HD כאשר המחשב יוצב בסלון ויהיה מחובר לטלויזיה דרך כבל HDMI. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS, מירוצים, אסטרטגיה. -מהי הרזולוציה הטבעית…
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
המחשב מיועד לאדם המתקשה בידיו שהמחשב הוא עיקר עיסוקו. 1. מה התקציב המקסימאלי? = 2.2K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מאמין שאפשר, אך חסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10-15% בלית ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 85% גלישה (כולל youtube), 5% אופיס, 10% סריקת תמונות אישיות ישנות, סידור ושיפור כתחביב, כנ"ל לתמונות חדשות ברזולוציה עד M20. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, יומיומי 6-8 שעות לפחות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא י…
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב כמה לפי דעתכם אני צריך לשלם מעבד אינטל פנטיום 4 פרסקוט 3 מגה הרץ לוח אם איפקס זיכרון 2*256 DDR 400 כרטיס מסך 5200 הרד דיסק 40 גיגה כמה אני צריך לשלם תודה לעונים?
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כי אני לא מבינה ברכיבי מחשב
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
בלפטופ שלי, hp 5269, אשר עם מסך 15.4 וכרטיס גרפי 7400 GO יש סוללת 6 תאים. האם על מסך בבהירות מקסימלית, ובכרטיס מסך על עומס כנראה מלא, שעה אחת זה לא מעט מדי? או שזה תקין?
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לאחר אין ספור דחיות החלטתי באופן סופי לגמרי לקנות מחשב בשבוע הבא מקום הקניה הוא KSP בירושלים מטרת המחשב עריכת וידאו פרמייר CS6 (תומכת AMD)עריכת חומרים כבדים הסכום שברצוני להוציא הוא סביב ה6K אני מעוניין במחשב חזק שקט ואמין עדיפות למעבדים החדשים חשבתי לקנות דיסק של 2 טרה (גרין) ובהמשך לקנות SSD כמו כן ברצוני לקבל המלצה שתכלול מערכת הפעלה אודה לתשובתכם
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מסוג Dell vostro 3500 ללא מערכת הפעלה, אני מנסה להתקין XP. אחרי פירמוט ועליית ה"מסך" היפה של ההתקנה אני צריך לשים SERIAL והגדרות נוספות ופשוט העכבר והמקלדת לא מגיבים. ראוי לציין שאני לא חיברתי שום עכבר ומקלדת חיצוניים אבל לאחר שנתקעתי עם הבעיה הזאת ניסיתי לחבר עכבר חיצוני דרך USB ועדיין לא עובד. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם וחג שמח :] http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Processor&v1=Intel&a2=Brand&v2=HP+Pavilion&series_name=dv6t_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/Intel/dv6t_series אני מתלבט אם שווה לקנות את המחשב נייד הזה. איך הוא בהשוואה למחיר שלו ? כנסו ל Specs יש את ה Upgrade Free זה מטורף.. אפילו HD4650 נותנים. כעיקרון זה המפרט: Intel® Core2 Duo Processor T6500 4GB DDR2 System Memory 250GB 5400RPM SATA Hard Drive 1GB ATI Radeon HD 4650 Graphics זה בגדול.. 650$ רציתי לדעת אם במחיר הזה אפשר להשיג מחשבים יותר טובים.. אני על סף רכישה תודה לכ…
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
זו הצעה למחשב בעלות של 2800 ש"ח ( לא כולל מסך )לילד בן 16 שמשחק הרבה במחשב מעבד : intel conroe core2du e7500/1066 mhz/2.9g/775/3m זכרון : kingston 2g ddr3 133 2g/ddr3/1333mhz/cl9 לוח אם : gigabyte ep43c-ds3 i s775/d2/d3/pe/s2/l/1600 כרטיס מסך : gigabyte n98toc-512i 9800gt/512m/d3/256b דיסק קשיח : western digital 500g/7200rpm/sata/16 מארז : generic case 500w fa atx/500w/24pin צורב : lg gh22ns30 האם המארז מספיק מאוורר או שאני צריכה לבדוק כמה מאווררים יש ? יש משהו לשדרג שלא יעלה לי הרבה ? נא הערותיכם
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני צריך זכרון 2 ג'גיה שתואם למה שיש לי כבר (הועתק מeverest) Module Size 2 GB (2 ranks, 8 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-800 (400 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh וכרטיס מסך בשווי 400-500 ש"ח אשר יכול לתמוך במשחקים בינוניים-כבדים
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה מהבית, תכני HD, משחקים, עריכה ברמה בינונית, גרפיקה בקטנה) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - רוצה שיריץ כל מה שקיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - אין צורך בצורב\CD 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא מתמצא 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די…
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים הרצת מכונות וירטואליות - שימוש בתוכמה GNS למי שמכיר, התוכנה מדמה רשת ע"י הרצה של כמה מכונות וירטואיליות. הרצת מכונה וירטואלית על VMWARE שמדמה שרת (לדוגמא שרת DNS שירותי RADUIS וכל מיני). * גודל המסך? 14 אינצ' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו ועדיף כמה שפחות - זה אחד הקריטריונים הכי חשובים לי כי אני מתכוון להתנייד איתו הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) דרוש יציאת COM כדי להתחבר לראוטרים של CISCO, אם כבר לא מייצרים יציאה כזו אני אסתפק במתאם כלשהו. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב…
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
התקציב הוא בערך 2000-3000 ש"ח, אבל הוא יכול להשתנות מעט עם התגובות. העבודות לא יהיו כאלה מסובכות אבל עדיין הפוטושופ צריך לזוז בצורה סבילה. נייח לא בא בחשבון מטעמים ניידותיים. תודה
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מפרט מחשב מעבד Q6600 / E6750 Intel Core 2 Duo 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box לוח Gigabyte GA-P35-DS3 Intel® P35 Chipset LGA 775 זכרונות OCZ 2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK צורב Samsung DVD-RW SH-S183A x18 SATA Black Oem בצבע שחור דיסק קשיח Seagate Barracuda 320GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II מארז Gigabyte Aluminium Triton Black Blue Led בצבע שחור ספק Enermax Liberty 500W Active PFC כרטיס מסך eVGA GeForce 8800GTS 320MB רמקולים Creative 2.1 Speaker System SBS370 בצבע שחור מקלדת ועכבר Microsoft® Wireless Optical Desktop (Tilt Wheel) מודם + פקס Motorola Modem 56k כונן כרטיסי זכרון Sony MRW620-2 Card Reader בצבע שחור מחשב כולל הרכבה ו…
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש לבית עם הקריטריונים הבאים: יכולות: - להריץ תוכנות מוזיקה כמו cubase או ableton - יכולות גיימינג סטנדרטיות, לא משהו מיוחד. - יכולות להריץ ולאמן מודלים של deep learn. - עריכת וידיאו ותמונות. בארבעת האפשרויות אין צורך באיכות הכי מקסימלית, רק שלא יהיו בעיות תקציב: באיזור ה- 5 6 7 אשמח לעזרה, ניר.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב בן שנתיים וחצי,עבר מספר שדרוגים. אני צריך הערכה של מחיר: מעבד: i5 750 עם קירור Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם : Intel DP55WB כרטיס מסך: Twintech GTS250 ראם: 8GB 1333MHZ של קינגסטון,לא יודע תדגם המדויק. קשיחים: 500GB,250GB. לא יודע תדגמים. של WD. SSD : חדש, Crucial M4 64GB ספק: Enermax MODU 82+ 425W מארז: Fractal Design R4 אשמח להערכה כמה הוא שווה. תודה
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ati radeon 9600 xt 256 mb יש לי צורב דיוידי x16 יש לי כונן סי דרום רגיל 52 (גם יש לי כונן דיסקטים) יש לי הארד דיסק 60 ג'גה וזיכרון פנימי 512 mb ddr חשבתי להוסיף את המעבד הזה : AMD Athlon64 3500+ *Winchester* (939) 64bit 2200MHz, 512kb 1600Mhz HTB - BOX - 3Y Warranty עם גוף קירור הזה: Zalman CNPS7700-AlCu - 939/754/775 לשים את הלוח אמ הזה : nVIDIA nForce4-Ultra - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D - 3Y Warranty וספק כוח אם צריך : Enermax 420W - EG425P-VE FMA Noisetaker Ver 2.0 P - Dual +12V - 20/24Pin - 3Y Warranty ביינתים אני אסתדר עם הכרטיס קול המובנה של הלוח אמ .. והכרטיס מסך שיש לי .. וציוד הקפי יש לי כבר.. אתם מציעים לי לעשות את זה ?
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אשמח לשמוע כל הצעה לשיפור המפרט ודרכים אפשריות להוזלה בלי לפגוע באיכות. התקציב המקורי היה 3000 ועלה ל-3500, אני מקווה לא לחרוג מעבר לזה. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE 1 890 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות מחיר סה"כ M2N-E Socket AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E 1 740 740 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Corsair 2 290 580 כרטיסי מסך? ASUS כמות מחיר סה"כ EN7300GT Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E 1 590 590 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB SATA II 7200RPM 16MB 1 465 465 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ …
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר (חייל עני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, heroes might and magic 7, Batman: Arkham Knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) מה שאפשר להוציא בתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אפשרי עם זה יעזור 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף יד…
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מפרט מלא לוח אם ASUS מדגם P5S800-VM - תומך מעבדים בטכנולוגיית LGA775 - תומך SATA כולל RAID 1,0 - תומך מעבדים בטכנולוגיית HT - תומך 800FSB - תומך PRESCOT - תומך כרטיסי מסך AGP x8 - תומך 8 יציאות USB בתקן 2.0 מעבד Intel Pentium 4 LGA775 3.0Ghz 800FSB זיכרון 512MB DDR 400Mhz עם תמיכה בזיכרון עד לנפח של 2GB דיסק קשיח 80GB SATA 7200RPM 8MB Cache מארז Super ATX מפואר עם 2 כניסות USB בחזית + 4 מאחור + 2 יציאות נוספות אופציונאליות צורב תקליטורים x52/x32/x52 של BENQ כרטיס קול לשמיעה הקיפית Realtek ALC655 6-channel CODEC S/PDIF out interface Jack-Sensing Technology כרטיס רשת Realtek 10/100 Mbps תוכנת אנטי וירוס PC-cillin כרטיס מסך לבחירה: - Geforce 5 FX5200 128MB + T…
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-