עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה ישנם דרישות מאוד פשוטות: המעבד חייב להיות i7 עם יכולות לוירטואליזציה לפחות 8גיגה זיכרון ראם (ddr3) הארדיסק בנפח כמה שיותר גדול אבל חייב להיות 7200rpm כרגע ssd לא בא בחשבון כרטיס מסך לא כל כך מעניין אבל אף פעם לא מזיק המחשב אמור לשמש לשתי מערכות הפעלה win 7 ו win serrver 2008r2 שתי מערכות ההפעלה כמובן 64bit המחשב ניקנה בארהב והתקציב הוא עד 1100 גג1200 דולר אשמח אם תעזרו ל כמה שיותר מהר תודה . גיל.

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את המחשב Dell Latitude D630 בקרוב. מפרט מדויק: T7500 2*1GB RAM 120GB 7200rpm Vista X3100 Graphic card 7200 shekels המחשב ישמש בעיקר לגלישה, תכנות, ישומי אופיס, משחקים קלים (NFS UG2 למשל) וגם להרצת VMWARE עם UBUNTU בו זמנית עם ויסטא. אשמח לקרוא את דעתכם על המפרט יחסית למחיר ולשימושים, ואשמח לקבל הצעות אחרות. תודה

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  3. 1. מה התקציב? 4000 ש"ח באשראי 2. מטרות המחשב? אינטרנט , שירים , סרטים , תוכנות כבדות , משחקים כבדים מאוד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כלום . רק מחשב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אממ אני צריך מה שחשוב , שיש בדרך כלל בכל מחשב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא חשוב איזה העיקר שיהיו חברות אמינות ואכותיות . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא מזיז לי , אני רוצה שיהיה קירור טוב ושקט . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן להכל 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כן , שהמחשב ישרוד להרבה זמן . זה אומר שאני יעדיף חלקים קצת פחות טובים בשביל שיהיה קל לשדרג בעתיד 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה…

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח לא כולל ציוד הקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט וישומים משרדיים (אופיס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - יש צורך ביצאת HDMI 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by omer69111,

שלום לכולם, אני מחפש נייד בתקציב של 2000 ש"ח לצרכי משרד בלבד (כולל מערכת הפעלה). אפשרות חריגה ב-500 ש"ח. כלל השימוש במחשב הינו שימוש בתוכנות אופיס. משקל- עדיף כמה שיותר קל אבל במסגרת התקציב.. אני מניח שיהיה קשה. מסך- מינימום 14 אינטש. מאוד חשוב לי מהירות עבודה ומעבר בין מסמך למסמך במהירות. ראיתי בזאפ ניידים של סמסונג אבל לא ברור לי אם הם טובים (יש שם אחד עם 8G זיכרון אבל איך הגיוני שכ"כ זול?) אשמח להמלצה על מחשב בתקציב הזה שיכלול גם מערכת הפעלה והכל. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by shalgi,

1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מהתקציב לכל היותר ב300 ש"ח אם הכרחי, אשמח לנימוקים במקרה כזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא משרדי. שום משחקים ושום תוכנות כבדות. עבודה תדירה באינטרנט (הרבה טאבים של כרום בו זמנית נגיד). המחשב צריך לעמוד בעבודה עם האינטרנט ושימוש באופיס טוב מאוד אבל לא במשימות כבדות יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. המחשב צריך לכלול רמקולים (פנימיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by Cilay,

אהלן, חבר השתחרר מהצבא הוא מחפש לקנות מחשב לצרכים הבאים: 1.משחקים(מנג'ר , פיפא , PES , COD קריסיס וכדו') 2.סרטים וסדרות 3.עבודה שוטפת אופיס גלישה פייסבוק וכו'.... התקציב הוא 3000 ש"ח , אפשר לחרוג בכמה מאות אם זה ממש קריטי , כנראה שהמחשב ירכש בנועה מחשבים. נ.ב רק מחשב עצמו , בלי מסך , עכבר ומקלדת ויש העדפה לאינטל. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  8. שלום, אני צריך להרכיב מחשב שנועד לצרכי עריכת סאונד באולפן ביתי. הציעו לי את המפרט הבא, אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לחלקים אחרים במידה ויש. יש מספר חלקים שלא רשום דגם או יצרן - אשמח לקבל המלצה לדגמים ספציפיים. מארז Antec Sonata IV (כולל ספק כוח 620W ומאוורר למארז) לוח אם Gigabyte GA-X79-UD3 (עדיף עם קירור פסיבי ללא מאוורר) מעבד Intel Core i7-3820 Box קירור מים למעבד קירור נוזלי למעבד+Antec Kuhler H20 זיכרון זכרון 16GB (2*8GB) DDR3 1600MHz (עדיף עם צלעות קירור) כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce GTX650 1GB GDDR (עדיף עם קירור פסיבי ללא מאוורר) דיסק Intel 520 120GB SSDSC2CW120A310 SSD דיסק קשיח Western Digital Caviar …

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  9. אני מבין שמחברים דרך הכניסה של האוזניות. רמקולים כאלה: א. אלטק 1221 - 165 שח, עם סאב ב. אלטק 4621 - 320 שח, 28W , עם סאב http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&cat=435

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by giloman,

חבר שלי משוגע הוא הולך על 15000 ש''ח מחשב שרת לא לשימושים של שרת אלא למשחקים עכשיו הוא צריך אתר זול וטוב של חומרה מארה''ב שעושה משלוחים לארץ כדי לקנות משם את הלוח אם ושני המעבדים (DUAL OPTERON 246 2.0 GHZ) תודה...

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by one123,

אודה לכם אם תוכלו לסייע. מתכוון לרכוש בחלקים ולהרכיב בעצמי בעוד מספר שבועות אבקר בארצות הברית כך שאת החלקים היקרים אוכל לקנות שם.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות C++, משחקים (מכוון לכרטיס מסך 2060 RTX לפחות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צו…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  12. כרגע אני חורג מהתקציב לא יודע איך להוריד אותו..רוצה חוות דעת ושאלות הספק הג'נרי שבא בבאנדל של המארז (ספק של earthwatts) יחזיק את המערכת בבטחה? הקירור של הכרטיס מספיק טוב? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1394 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤402 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤732 קירור למארז: Raidmax 120mm + Thermal Sensor Blue Led כמות: 1 - מחיר: ¤39 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤382 כרטיס מסך: BFG 8800GTS G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1758 כונן אופטי: LG…

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by מומחה קטן,

מה התקציב המקסימאלי?3.5K לחסוך לא לחרוג מהתקציב אלא במעט אם יש סיבה טובה. הייתי בכיוון של 2.5K שימושי המחשב -אינטרנט והקלדות מייל בדרכים לא צריך מערכת הפעלה. יש לי רשיון לWIN10 אבל אם קיים אז קיים האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? גר במרכז מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: 128 SSD, משקל נמוך,מסך איכותי, מקלדת נוחה, מוכן להתפשר גם על 4גיגה זיכרון עניין אותי ZENBOOK ו SURFACE ,YOGA 520Sבתור כיוון

14. אהלן המחשב החדש הולך לשמש בעיקר למשחקים, ברזולצית מסך 1080*1920 כמו כן מתוכנן גם OC בשאיפה להגיע לפחות לאזור ה 4GHZ והכי חשוב שיהיה שקט כמה שניתן ברמה סבירה (הוא די קרוב למיטה...) 1 מעבד האם כדאי לחכות ל I5 760 עבור תדר יותר מהיר (2.8) לעומת 2.66? 2 לוח אם מה ההבדל בין ה P55A ל P55UD3R? והאם התוספת של ה100 ש"ח שווה את זה 3 זיכרון מתלבט בין ה RCO ל RIPJAWS המוכר אמר לי ש ECO עדיפים עקב מתח נמוך יותר. 4 קירור למעבד כאן חשוב לי השקט אני לא יודע עד כמה ה CORSAIR HYDRO H50 שקט, ואם ניתן להגיע להגיע לOC יותר גבוה, אם לא אז אלך על הNOCTUA. 5 כרטיס מסך מניסיון של שנים אין כמו NVIDIA קראתי באחד הפורומים ברשת שהוא די מרעיש האם ברמה סבירה?מאד חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה יחסית שקט, אנ…

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by test_wonder,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב ,תוכנות תיכנות KEILL ,VISUAL studio אוופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- 1680X1050 22 inch . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by dor88,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה. המחשב ישמש בעיקר לצרכי משחקים, הורדות, צפייה בסדרות/סרטים וגלישה באינטרנט. המחשב יהיה מחובר למסך 17 אינץ' ולטלוויזיה LCD 32 אינץ', ולכן חשוב מאוד שהמחשב יוכל לשדר לטלוויזיה שידורי HD בלי בעיות. (בבעיות אני מתכוון ללאגים ותמונות מקוטעות כמו שקורה לי במחשב הישן הנוכחי). אלה הדרישות העיקריות שלי מהמחשב, בשילוב עם מה שרשמתי למעלה: 1. מעבד- 2 ליבות. המשיכה הטבעית שלי היא יותר לאינטל, ומשום מה, AMD נתפס אצלי כנחות יותר. 2. זיכרון- 2 ג'יגה. אני צריך שהמחשב יהיה מהיר ושיפעיל גם את ויסטה בלי בעיות. 3. דיסק קשיח- 250 ג'יגה. אין צורך ביותר. 4. כרטיס מסך- תומך HD וחזק. המשיכה הטבעית שלי פה היא ל .NVIDIA 5. צורב- צורב DVD אמין ו…

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  17. . מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?צפייה בתכני HD עם יציאת HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P גודל 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  18. [TABLE=class: tablefull] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]כול רכיב נבחר בקפידה על ביצועים אופטימליים ללא צוואר בקבוק עם יחס עלות-תועלת גבוהה ככול האפשר. מעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box לוח אם Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 270X OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח Western Digital VelociRaptor WD1000DHTZ 1TB Sata III [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]ספק כח Corsair GS 600W …

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by Hadaro,

המחשב לרשת משחקים וכאלה עגלת הקניות מכילה את הפריטים הבאים: הסר כמות מוצרים סה"כ AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 567.69 ש"ח ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 438.06 ש"ח A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - CAS 2.5 643.68 ש"ח SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail 1,063.86 ש"ח WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 585.57 ש"ח SONY CD-RW 52X32X52 - RETAIL 254.79 ש"ח SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 53.64 ש"ח ZIGZAG zBLACK SCORPIO Gaming PC לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 272.67 ש"ח CTX CRT 17" - VL700 - Monitor 634.74 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,514.70 ש"ח …

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המסך בעל רזולוציה של 1080X1920 מיועד לגרפיקות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס קול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  21. אז ככה הנה מפרט סופי שאני כנראה אקנה. מה אתם אומרים? לא כדאי לשים מעבד יותר חזק? או אני לא יודע מה.. אז מפרט סופי: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤410 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1137 לוח אם ASUS M2N-X ¤271 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31520 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤338 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤123 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 512MB PCIe ¤1096 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV391 צורב Pioneer DVR-115D X20 DVD ¤142 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR115DBK מא…

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  22. שלום לכולם המחשב הואבעיקר למשחקים בהגדרות גבוהות אני חושב שכרטיס מסך מסוג GTX460 768M יספיק לי מבחינת מסך יש לי כרגע 2007FP dell שהוא מסך נהדר מבחינתי אשמח לשדרג אותו למסך גדול יותר אם יש לכם המלצות (לא כחלק מהתקציב. בתקציב נפרד נגיד של כ1500 ש"ח) התקציב הוא 4000-4500 עבור מחשב בלבד (בנוסף כ1500 עבור מסך ועוד כ500 עבור מערכת הפעלה = סה"כ 6000-6500 ) אשמח אם תכוונו לגבול התחתון של התקציב חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (7) וקריר החלטתי להרכיב את המחשב לבד כי זה משהו שצריך לדעת (וגם לא אמור להיות מסובך) וגם בשביל הכיף שבעניין אז אשמח להמלצה על מארז שקל לתפעול לא יהיה OC ואופק שדרוגי יהיה רק ברמת כרטיס מסך אם בכלל לוח אם- יש צורך בחריצי הרחבה - אינטרנט אלחוטי ואפשרות לUSB3 וכד' …

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  23. שלום ל-כ-ו-ל-ם, אז ככה, אני צריך מחשב לעבודה יום יומית. דרישות: מסך: מינימום 10" יכולת הרצה של DB אקסס (המערכת לא גדולה למעשה די קטנה - עסק קטן). בנוסף חשוב לי זמן סוללה ארוך. הפיינליסטים הם: (קבלו אותם במחיאות כפיים סוערות...) ASUS 1000HE http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2162&CatCode= סוללה חזקה יותר. או MSI WIND http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3665 מעבד קצת יותר חזק + 2GB זיכרון. חברה אתם מוזמנים לכוון אותי לניידים אחרים. לאחר התגובות אני כנראה אקנה לפי המלצתכם אז בבקשה תעזרו ככל יכולתכם. שיהיה לכולכם יום טוב ומוצלח! תודה ד"א, ivory כל כך גרועים או שקצת הגזימו? (אל תתמקדו בשאלה הזו. רק אם בא לכם להוסיף)

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Buy Acer Laptop Swift 3 Intel Core i5 8th Gen 8250U (1.60 GHz) 8 GB Memory 256 GB SSD Intel UHD Graphics 620 14.0" Windows 10 Home 64-Bit SF314-54-53BQ with fast shipping and top-rated customer service.Once you know, you Newegg! https://m.newegg.com/global/il/product/34-316-540?ignorebbr=1

25. Started by 92KFIR,

שלום רב קניתי לפני מספר שנים (2015) מחשב גיימינג בהמלצת אנשים טובים מהאתר הזה בתקציב של 8000 ש"ח אני מעוניין שוב לקנות מחשב באותו תקציב(כולל עכבר רמקולים מקלדת ומסך). אני מצרף כאן את המפרט הישן של הרכישה שלי ואשמח לעזרה בנושא, אולי אוכל לקבל מחשב אפילו טוב יותר עם התקציב. האם אפשר לרכוש מחשב גיימינג טוב יותר עם התקציב הנתון? או שהמחירים לא השתנו? תודה לעוזרים:) המפרט הישן: תאור Desc. מקט SKU 1 i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GH שלוש שנים אחריות CM806460156…

• 3 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.