ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, אני מרכיב את המפרט למחשב שלי, ואני שם לב שכל הלוחות אם מגיעים עם כרטיס מסך מובנה. האם יש לוחות אם ללא כרטיס מובנה כיום? מחפש לתושבת 1151 ותמיכה בDDR4, לדוגמה: http://ksp.co.il/?uin=28353 אבל כולם באתר מראים עם כרטיס מסך מובנה. אשמח לשמוע האם היום זה סטנדרט?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום פירסמתי דרישה למפרט זה ואכן המליצו לי על BUNDLE מוצלח מבוסס אינטל(נורטווד) מזיגזג אבל עד שהגעתי לחנות(שבוע) כבר לא היה רלוונטי אז אני צריך שוב עזרה למפרט חדש מזיגזג בלבד(ניתן לקנות רכיב זה או אחר מחנות אחרת אבל הרוב מזיגזג) עד 5000+ ש"ח כולל מסך CRT 17 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
CPU Intel Pentium4 3.0E GHz Prescott Socket 775 Mainboard for Intel Asus P5GD1 Hard disk Western Digital 80 GB / Buffer 8 MB Floppy disk Mitsumi FDD 3,5 inch Memory Geil DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling 2 Units DVD-RW NEC DVD RW 3500A Video Card - Radeon Asus Extreme AX600XT/HTVD 128 MB Case CoolerMaster Centurion 5 MS MultiMedia Keyboard + Ms optical Mouse Sum 6212 מה אתם אומרים על המפרט?
-
- 14 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח פלוס מינוס חריגה של עד 500 למעלה מה שימושי המחשב? עריכת תמונות בlightroom, עריכת וידאו בdavinci resolve, משחקי מחשב כמו BG3, סייברפאנק, ליג אוף לגנדס, פאבגי. האם יש צורך בציוד היקפי נוסף? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט לא עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב משקלו אורות וכו? אין העדפה האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה\אופיס לא נדרש האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה מתי מתוכננת קניית המחשב בעוד כחודשיים פלוס מינוס האם יש בקשות מיוחדות בנוגע ליציאות וחיבורים? לא האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? לא נדרש להוסיף שום ציוד היקפי הערות נוספות: שיהיה מחש…
-
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
Pentium D 2.66Ghz 775 2x1M OEM 805 Dual Core - 604 Gigabyte GA-945P-S3-RH - 683 OCZ 1GB DualKit DDR2-533Mhz Value Pro + Heat Spreader OCZ1G53KVP - 695 Samsung 80GB 7200 SATA II HD080HJ - 275 BFG 3DFusion Geforce 7300 256MB - 405 LG H10NK x16 DUAL LAYER BLACK- 245 CDROM LG x52 bulk BLACK LG52B - 83 ThermalTake 470W Dual 12V Rails - 393 ------ 3383 NIS בעיקר למולטיטסקינג כבד מאוד....
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום קהילה! אני מעוניין במפרט לגיימינג כבד עד 2500 ש"ח. בידיי יש כבר 2 סטיקים זכרונות HyperX 4GB DDR3-1600 וכרטיס מסך 570GTX DCII יש להשלים למחשב שיתאים לכ.מסך והזכרונות בתקציב הנתון, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 רק אם באמת קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. L4D2 Portal 2 GTA4 ונוספים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המפרט הוא ללא דיסקים קשיחים שאני מעביר מהמחשב הקודם, ואני מעביר גם את ה Creative X-Fi Elite Pro .. כ"כ גם ללא רמקולים, (מחובר למערכת).. חשבתי בנתיים על המפרט הבא: Antec Twelve Hundred The Unbeatable Gaming Case 915 ש"ח Antec Truepower Quattro 1000W 1,110 ש"ח ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 760 ש"ח Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX 1,559 ש"ח Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink 295 ש"ח Corsair 4GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X4096-6400 DHX 1,274 ש"ח Sapphire ATI Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 2,450 ש"ח Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black 3,115 ש"ח Logitech® G15 Gaming Keyboard New 2008 Version 45…
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב בעיקר למטרות משחקים, גלישה באינטרנט, צפייה בתכני HD, וקצת עבודה בתכנות, ועבודה עם תוכנות גרפיות כגון Photoshop, 3DStudio MAX, Maya. המחשב יחובר למסך 24" 1920X1080, ולטלוויזיה 42" באותה רזולוציה (נדרשת יציאת HDMI שמעבירה גם אודיו) אין לי צורך בציוד היקפי. חשוב לי גם שיהיה בלוח 2 כניסות PCIE הולמות (לא 16X\4X) להוספת כרטיס מסך נוסף בעתיד. אני גם רוצה לעשות OC למעבד. תודה מראש, דני.
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהרים חמימים! 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה, מוסיקה, אופיס... אם CS החדש יעבוד אז מה טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GLOBAL OFFENSIVE, LEAUGE OF LEGENDS וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך של הנייד 15.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
השימושים שלי במחשב יהיו משחקים ממש מדי פעם כשיוצא משחק טוב (כמו למשל COD MW2 שעומד לצאת או NFS החדש, אבל בגדול אני לא גיימר כבד), שימושים של אופיס, מסנג'ר, HD, מוזיקה וירוץ עליו וינדוס 7 64 ביט ובגדול שימושים כלליים כאשר חשוב שאני אוכל לעשות כמה פעולות בבת אחת בלי שהמעבד יקרוס לי. המסך שלי הוא 19" ואין לי כל צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC בכלל. לגבי השקט, זה לא חייב להיות שקט מוחלט, אבל לא רעש תחנת עבודה. אני לא מתכוון לשדרג את המחשב לפחות בכמה שנים הבאות (4-5 שנים לפחות). AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.as…
-
- 14 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לבתי מחפש משומש / מחודש עבור שימוש בתוכנת Virtual Robotics Toolkit מהבנתי דרישות המערכת הם : מעבד I5 זיכרון 8GB וכרטיס מסך האם כל מעבד I5 יעשה את העבודה ?, האם כל כרטיס מסך יעשה את העבודה? חשבתי על אופציה נוספת של מחשב עם מעבד AMD שכולל בתוכו מעבד גרפי האם זה יוכל לעבוד כמו שצריך? אודה לעזרתם איזה מחשב לרכוש העדיפות היה לא להשקיע יותר מ 1500 ש"ח אין לנו צורך בציוד היקפי רק במחשב עצמו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ₪ עדיפות לכמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק א…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לא מבקש כלום מהמחשב פרט לישומים הנ"ל.. הצפיה סרטים תעשה במחשב עצמו, ואיכות הצג חשובה לי. לא למשחקים, לא לעריכה גרפית, לא לקידודי סרטים וכו'.. אם יש כזה מחשב שהוא מתחת לתקציב ועושה את העבודה טוב באותה מידה אז כמובן שזה רצוי. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
ברשותי החומרה הבאה: מעבד Pentium D 920 זיכרון 4GB DDR2-800 כרטיס מסך Radeon x1600XT כשאני מנגן מדיה HD ברזולוציה 1080p אני מקבל stream מקוטע וקופץ, ומהר מאוד גם אובד הסינכרון בין הסאונד לוידאו מה אני צריך לשדרג?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בהתבסס על המפרט באתר למשחקים עד 3500, הרכבתי את המפרט הבא: (המקלדת, עכבר, רמקולים נועדו רק כדי להמחיש את המחיר). אני חושב לקנות מ- www.comp-il.co.il, פשוט מכיון שהחנות שלהם היא כמעט במרחק הליכה מהבית. יש לי שלוש שאלות בקשר למפרט - האם עשיתי איזה פשלה נוראית בתכנון? (בתכנון קודם שמתי 2 זכרונות של 256 במטרה לקבל את ה Dual Channel, או שמתי הרד-דיסק SATA על לוח אם שלא תומך בו) אני אשמח לקבל חוות דעת כללית לגבי המפרט ובנוסף חוות דעת על החנות -פעם ראשונה שאני קונה אצלם. (היתרון הוא, כאמור, שהם קרובים).
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי שלום לכולם ושבת שלום, סוף סוף הגיע הזמן המיוחל ואני רוכש מחשב נייד אשמח אם תעזרו לי בנושא זה *ולפני הכל, עכשיו פסח (מגיע) ואני מניח שיהיה מבצעים בחנויות אני צודק? כיוון שהתקציב מאוד חונק אותי כרגע- עד 4,000 וכמובן שאם ניתן לחסוך זה יהיה ממש טוב. אז ככה: *מטרות המחשב: עבודה משרדית,(אינטרנט ,אופיס) והכי חשוב- גרפיקה (פוטושופ וגם עריכת וידאו כמו אפטר אפקטס ופריימיר, מניח שאלה תוכנות שמצריכות זיכרון ראם גבוהה ויותר מניח שזה בעצם צורכי מחשב כמו של גיימרים למרות שאני לא הולך לשחק במחשב אלא לצורכי העבודות הגרפיות הנ''ל ) גודל המסך- אני חייב לציין שאני לא הכי מבין בזה, אבל כמובן שככל שהגודל טוב יותר (בהתאם לרזולוציה גבוהה כמובן) זה יהיה טוב יותר-וחוץ מזה עבודות גרפיות…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום. ברשותי יש כ- 3000 ש"ח ואני צריך מחשב לגיימינג ולשימושים כלליים. המחשב צריך לכלול הכול (ציוד הקפי). כמו כן יש ברשותי מסך CRT מהמחשב הישן שלי בן כ10 שנים. של MAG. דגם XJ700T. בגודל 19 אינץ'. המצב של המסך, עד כמה שאני יכול להבחין, לא השתנה ב10 השנים האחרונות (מבחינת הצגת תמונה). מסכי LCD, לפי מה שאני רואה, הגרועים שבהם מתחילים מעלות של כ1000 ש"ח. מה שמעלה בי את התהייה, האם לא כדאי לקחת את ה(מינימום) אלף הזה ולהשקיע אותו במחשב עצמו? כרטיס גרפי טוב יותר, זיכרון מוגבר, עוד משהו... אני רוצה לציין שאספקטים כמו אסטתיקה או נפח/תפיסת מקום, לא משחקים פה שום תפקיד! הפרמטר היחיד האו פונקציונליות. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בעיקר אנטרנט ,משחקים,סרטים,לפחות מסך 15.4 כמה שיותר גדול יותר טוב. הכי חשוב שיהיה מחשב אמין ואיכותי. תודה לכל המגיבים!
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 7K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם תוספת קטנה במחיר מביאה שדרוג משמעותי, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - סימולטורים, תיב"מ, עיבוד תמונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - MATLAB / SOLIDWORKS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - DCS SIM, ARMAIII וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - RIFT / VIVE, מסך 1920X1200…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ההתקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב1080p 60hz, ובעיקר עבודה (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? לא באופן מיוחד, אני אשתמש בפוטושופ, Eclipse אבל זה לא צורך ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)? לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כנראה קונה מTMS בלינק שאפרסם למטה, אם יש משהו יותר משתלם שתוכלו להציע, בבקשה. אני…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי מחשב p-4 ורציתי לשפר אותו .אין לי הרבה כסף מקסימום עד 2000 שח מפרט המחשב: מעבד: p-4 1600 לוח אם:msi 845 pro 4 זיכרון:SAMSUNG SDRAM 256MB 133M כרטיס מסך:geforce4 mx דיסק קשיח: WD 40/7200 ide חשבתי בעיקרון להחליף עכשיו את כל החלקים חוץ מהמעבד והדיסק הקשיח ומתי שיהיה לי עוד כסף אז להחליף אותם גם אשמח לקבל הצעות
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי איזה מעבד עדיף למחשב נייד שימוש לבית הספר אבל גם משחקים אני יודע שיש משמעות ל Cores& Threads מה עדיף למשחקים המחשבים מגיעים עם כרטיס גרפי GEFORCE 930MX 2GB Mem. 1) I7 – 7500U 2.70 GHz Kaby Lake 4MB Cache up to 3.5Ghz 2Cores, 4 Threads 12GB Memory 1TB 7200RPM Disk 2.5” או 2) I7 – 8550U 1.80GHz Kaby Lake R 8MB Cache up to 4.0Ghz 4Cores, 8 Threads 16GB Memory 512MB SSD Disk 2.5” תודה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
אבקש את עזרתכם בבחירת מפרט למארז ותכולתו במקסימום 2k. המחשב לא יעבור שדרוגים עתידיים, והוא ינוצל לאינטרנט עבודה משרדית ומעט משחקים והורדות. אודה לכם אם תוכלו למצוא מפרט מתאים במסגרת התקציב מרשת k.s.p . אני חושב בכיוון של amd 3800x2 am2 בקשר לשאר אני צריך עזרה
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני מגיע לארה''ב בחודש הבא ואני רוצה לקנות שם מחשב. אם אתם יכולים לתת לי דגם של מחשב טוב לתוכנות כבדות ולא יותר יקר מ- 1000$ אז תכתבו לי את הדגם. מחכה לתשובה ארד גונן
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אובכן, אני קונה עוד מאט כמעט מחשב חדש שלם ויש לי כמה שאלות בנוגע אל המפרט שבניתי... אובכן, מעבד intel E8400 BOX EZCOOL PS-1000(LED) 500W 12cm BIG FAN PSU 4GB OCZ 320GB WD ועכשיו מגיע החלק בו השאלות... אני רוצה מחשב שיהיה מפלצת לעבודה כללית משרדית גלישה באינטרנט וכן הלאה ומפלצת חייתית במיוחד עבור משחקים של היום כמו COD, CRYSIS, NFS, AA, CS 1.6 וGTAIV... עכשיו, יש לי מסך איכותי וטוב של LG בגודל 19 אינצ'... אני חשבתי לקחת את כרטיס המסך הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4713 ורציתי לשאול אם כדי לי ללכת עליו או שיש מקום שאפשר לקנות את הכרטיס הזה בזול יותר או שאני צריך בכלל 1GB של ראם או עוד כל מיני דברים? אז תאמרו לי מה לעשות לגבי כרטיס המסך... התקציב שלי היה …
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-