ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום אני זקוק למפרט ב1500 ש"ח לשימוש ביתי מינימלי סרטים ואינטרנט ללא ציוד היקפי ועם מארז שייראה נורמלי לאחותי הקטנה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אקדים ואומר שאין לי מושג במחשבים (בקושי יודע מזה SSD או זיכרון פנימי וכו'). אני מחפש מחשב לשימוש משרדי בלבד, מחפש מחשב שיידע להפעיל במקביל כמה קבצי אופיס (בעיקר וורד) וגלישה באינטרנט. רוב המסמכים עליהם אני עובד נשמרים בכונן חיצוני, חלק מועט מהמסכים נשמרים על המחשב עצמו. אין לי צורך בגרפיקה או תוכנות פוטושופ. לא מתכוון לראות סרטים או לשחק משחקים במחשב. מחפש מחשב טוב אבל במחיר סביר - עד 2,000 ש"ח. מסך מחשב+מקלדת+עכבר כבר יש לי. ווינדוס 7 ואופיס גם כן יש לי כבר. אשמח לקבל המלצה על מפרט/מחשב יחד עם מחיר משוער ואיפה אפשר/כדאי לקנות את אותו מחשב. אקדים ואומר תודה.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני צריך שתיעצו לי איזה חומרה כדאית למחשב שבעיקר ישמש ליצירה של תלת מימד. כהתחלה אני מתלבט בין אם ללכת על AMD 3200 או 3500 ההבדל בביצועים קטן לעומת ההבדל במחיר. המחשב לא יהיה מיועד לאוברקלוק כך שחומרה שטובה לאוברקלוק לא מעניינת אותי (זכרונות מקוררים וכו'). התקציב הוא בערך 4000 ש"ח ואפשר לזוז קצת . כמובן שהמחיר הזה לא כולל מסך. וחשוב שכל החלקים יהיו באותה חנות. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות מחשב לתכנות בעיקר, ומשחקים פה ושם (Scum לדוגמא) בהתחלה חשבתי על מערכת עם אפשרות שדרוג, אז הסוקט מן הסתם LGA1200, ומעבד i5-10400 טוב לי, ובעיקר זול לי (640 ש"ח). עם האוכל בא התאבון, ובמקום להיות מוגבל ל-2666mhz בלוח H או B כלשהו, אני כבר מעדיף להוסיף כסף ולהגיע ל-3600mhz. האם יש לוח אם שיתן לי (אם או בלי OC) תמיכה בזכרון 3600mhz עם המעבד הזה ? אם לא, אז יש את האופציה הפחות מועדפת עלי... Ryzen 5 3600 + A520M-H (845 ש"ח + 305 ש"ח) אבל אני ממש משתדל לשמור את האופציה הזאת כמוצא אחרון. הבילד לבינתיים : מעבד - ? לוח - ? זכרון - 2x8GB 3600 Mhz כרטיס מסך - GTX 1650 Super (כבר יש) דיסק - …
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד קטן וקל בגודל בין 11.6 עד 12.5' לשימוש בעיקר משרדי , סרטים קצת ,אינטרנט בכלל לא משחקים ככה שכרטיס מסך או מעבד I7 לא מדבר אלי. אין לי בעיה שזה יהיה גם טאבלט שניתן להרכיב לו מקדלת או משהו בסגנון העיקר שיריץ וינדוס 8 ( ולא RT) כי אני עובד עם יישומיי אופיס. חשבתי בהתחלה ללכת על מקבוק אייר , אבל בשביל מה שאני צריך אני יצתרך להתקין עליו וינדוס אז אין ממש טעם להשקיע כ"כ. התקציב הוא באזור ה 3000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 11.6-12.5 , לא חושב . * רזולוציית המסך? לא קריטי , עדיפות ל HD כמובן * ד…
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום פירסמתי דרישה למפרט זה ואכן המליצו לי על BUNDLE מוצלח מבוסס אינטל(נורטווד) מזיגזג אבל עד שהגעתי לחנות(שבוע) כבר לא היה רלוונטי אז אני צריך שוב עזרה למפרט חדש מזיגזג בלבד(ניתן לקנות רכיב זה או אחר מחנות אחרת אבל הרוב מזיגזג) עד 5000+ ש"ח כולל מסך CRT 17 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני לפני קניית מחשב חדש, היות והמחיר של המחשב הנ"ל פחות מ 3000 ש"ח והוא נראה סטנדרטי ונחמד, רציתי לדעת האם לדעתכם יספיק? אני כרגע לא מחשב מחשב מי יודע מה מטורף, מספיק לי למשחקים העדכניים, כרגע אני מחזיק במחשב 1330EJ עם כרטיס מסך 4650HD, ממה שאני מבין הוא חלש בטיפה מה 7670 שמגיע עם המחשב הנ"ל, אבל יספק ת'סחורה. http://ksp.co.il/?uin=17050
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל המגיבים ! אני מחפש לשמע חוות דעת של בעלי נסיון על מחשבים ניידים של ג'יגהבייט. במיוחד אשמח לשמע ממי שיש ברשותו אחד כזה יותר מ"יומיים" ,אני מעוניין לרכש את דגם ה14 אינץ עם מעבד 9300 וכרטיס גרפי nvidia8400gs וזכרון מורחב (לא בהכרח בקופיגורציה הזאת אבל קיבלתי הצעה מפתה מאד על איזה מפרט אפשרי שארצה)המטרה היא עבודה מלאה על המחשב החל מגלישה וכלה בעריכת וידאו בפרמייר ואני מתלבט אם לקחת את המפרט החזק ביותר שאכל להרכיב או שיש גם צד שני למטבע ואז אני עלול לסבול מחם ורעש וזמני סוללה בלתי נסבלים. מה דעתכם? ???
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ארץ רכישה: ישראל * מטרות המחשב? שימוש באופיס, אינטרנט מוזיקה, סרטים, ומשחקים פשוטים * גודל המסך?15.6 או דומה * משקל רצוי? לא פרמטר משמעותי - אינני מסתובב עמו הרבה בחוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא פרמטר משמעותי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - חובה חיבור HDMI להקרנת סרטים מהמחשב בחיבור HDMI לטלויזיה * בלוטות? כן + WLAN * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD? כן - חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא - חשוב שיהיה אמין - המחשב אמור לשרת אותי ל 3-4 שנים לפחות תודה מראש לכל מומחה שיעזור
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אוקיי, פרסמתי פה הודעה דומה בעבר, אבל קיבלתי מעט תשובות ומאז השתנו מעט הדרישות שלי. אני רוצה מחשב שישמש אותי בעיקר לעריכת שירים עם תוכנות סטייל REASON וגם להקלטת שירה עם CUBASE/ COOL EDIT... בנוסף, המחשב ישמש להורדות, ומשחקים (לא כבדים) אני רוצה גם מסך LCD 19 (שיהיה סביר, לא מטורף), ואם אפשר סט מקלדת ועכבר אלחוטיים במחיר - מה טוב. הדברים שבאמת חשובים לי: מעבד חזק (נראה לי AMD) 2GB זכרון HD טוב לפחות 320GB צורב טוב על כרטיס מסך אני מוכן להתפשר כרטיס קול אני רוכש בנפרש (M-Audio audiophile 2496) במארזים, ספקים וקירור אני לא מבין כלום מה אתם אומרים? אפשרי במחיר הזה?
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום קהילה! אני מעוניין במפרט לגיימינג כבד עד 2500 ש"ח. בידיי יש כבר 2 סטיקים זכרונות HyperX 4GB DDR3-1600 וכרטיס מסך 570GTX DCII יש להשלים למחשב שיתאים לכ.מסך והזכרונות בתקציב הנתון, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 רק אם באמת קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. L4D2 Portal 2 GTA4 ונוספים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=NVLG-RIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אם מישהו שעובד עם התוכנה מכיר דגם טוב יותר של LENOVO עד 4000 ש"ח אשמח לשמוע המלצה תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב ובניתי מפרט, השימושים הולכים להיות משחקים כבדים, צפייה בסרטים(ביניהם סרטי HD), גלישה באינטרנט, שמיעת שירים, וכל הדברים העיקריים שעושים במחשב, אני הולך לשחק על מסך 23" ועל רזולוציה של 1920X1080. שמתי את הספק הזה כי בעתיד אני הולך לעשות שידרוגים. עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המפרט שבניתי והאם יש משהו לשפר. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2…
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי קיבל הצעת מחיר, וביקש ממני להעריך אם היא סבירה יחסית למחיר. האם תוכלו לחוות דעתכם? המפרט לא כולל מסך, והמחשב ישמש למטרות משרדיות (וחשובה מאוד המהירות, כך שאם יש צורך בחריגה קטנה, אפשר) לוח אם INTEL WARRENSBURG CORE I P55 מעבד I5 QC 750 2.66 8M כרטיס מסך GF210GT X16 PCI-E 512MB דיסק WD SATA 7200 500GB ספק כח HEC-350TE-2WK 80PLUS ATX2.2 350W זכרון 2GB DDR3-1333 צורב מארז 1FAN+63RA HEC סה"כ 3300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8300.htm המחשב ישמש בעיקר לגלישה באנטרנט, מטלב ויישומי אופיס - יחסית חשוב מעבד חזק אין תוכניות להריץ עליו משחקים, כך שכרטיס מסך לא קריטי (אני צודק?) הניידות לא חשובה כל כך, הוא יטייל כנראה רק בתוך הבית חשוב לי שהמסך יהיה גדול יחסית רצוי שתהיה אפשרות לראות עליו סרטים התקציב הוא סביב ה-5000 ש"ח האם נראה לכם שמה שהצעתי עומד בדרישות שלי? אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
* מתאפשרת חריגה מהתקציב במידת הצורך. * אני עורך וידיאו, לא מקצועי אלא כתחביב, ומובן שעוסק בקבצים לא קטנים והיום גם לעתים 4K. אני זקוק גם לאינטרנט והמחשב משמש לצרכים שוטפים. * אין צורך ברמקולים, מיקלדת עכבר ומסכים (ברשותי מסך LG ישן 19 אינץ עם חיבור VGA. ומסך סמסונג 22 אינץ ועל הקיר ממול טלויזית 32 אינץ המשמשת כמוניטור ואליה קו HDMI מהמחשב). בהמשך לנ״ל, ברשותי כרטיס מיוחד: Intensity Pro 4K של חברת Blackmagicdesign המשמש את הטלויזיה. * ברשותי ולכן אין צורך בכונן SSD של 120 גיגה-בייט, ששימש את מערכת ההפעלה וכן כונן רגיל לנתונים של 2 טרה-בייט. * אשמח למחשב שקט אך הוא לא מיועד לתחנת שידור כך שרעש סביר - מקובל. * אין חשיבות לגודל פיזי של המחשב. …
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
האם אפשר דרך הפורום להפנות את מי שמעוניין במפרט מסויים למישהו אמין ומומחה לבניית מחשב לפי מפרט וכמובן תמורת תשלום. אודה לחברי הפורום על אינפורמציה בנושא. עמי
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX [ ¤ 1450.00] 1 Motherboards for AMD : Asus KV8 Delux VIA K8T800 Motherboard (AMD 64,DDR400,Dual SATA RAID,1394, 3Com GLAN,5.1 Sound,USB 2) [ ¤ 1017.63 ] 1 Memory : Kingston HyperX DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory [ ¤ 908.6 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 645.37 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9600XT 128MB DH DVI Video Card [ ¤ 1204.49 ] 1 Cases : Antec High Performance 1080 AMG 430W Case [ ¤ 947.9 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 150.57 ] 1 Subtotal : ¤ 6679 אוקי, למרות שה- Athlon 64 3000 עוד לא הגיע ל- PCH, השתמשתי ב- 3200 במקום, אבל עכשיו שיניתי אותו ל- 3000 ובהתאם שיניתי את המחירי…
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
רק עם כוננן דיסקים רגיל ופלופי בלי כל הצורבים ללא מסך המחשב נועד בעיקר למחשקים ותוכנות כבדות שהיה במפרט כרטיס מסך של רדאון ושהיה מבוסס אינטל תודה
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לסבא שלי יש מחשב שהוא מעוניין לשדרג, הציעו לו לשדרג ל- מעבד intel: intel dual core e2180 לוח אם: foxconn 945SZ7MC-RS2H---945GZ7MC זיכרון: samsung DDR2-667 PC-5300 1024MB [2 יחידות]. דיסק קשיח: WD 160Gb 8mb Buffer 7200rpm SATAII--WD1600JS 30006 זה העיקר. סבא שלי בדרך כלל רק גולש באינטרנט, קורא חדשות... אבל רצוי שיתמוך במשחקים גם. אני לא רוצה שיעבדו עליו. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים וחצי התחלתי להתעניין בנושא של קניית מחשב חדש ומכירת המחשב הישן. התחלתי קצת לבדוק את המלאי של התקופה הזאת, כמו כונני ה-SSD שנכנסו חזק בתקופה הזאת ועוד סדרות חדשות של כרטיסי מסך ומעבדי ה-Ivy Bridge. באמת רציתי לקנות מחשב והתחלתי לבדוק חנות, המליצו על KSP ו-TMS, היה סניף של KSP קרוב יותר לביתי אז פשוט הלכתי עליהם, פתחתי דף אינטרנט ופשוט בניתי מפרט שלא קשור ממש אחד לשני ופירסמתי אותו פה וביקשתי חוות דעת (מפרט ב-11 אלף ש"ח), הראשון שנכנס והתחיל לעזור וכמעט החליף את כל המפרט הוא YairZ, שבאמת עזר לי להוזיל משמעותית, לשנות ובאמת לדעת מה צריך בשביל מחשב לצורך גיימינג איכותי, היו כמה דברים שהייתי עקשן אבל באמת באמת יאיר עזרת לי מאוד ואני מאוד מודה לך! …
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב גג עד 5000 הנה מחשב שניראה לי טוב והוא גם כמו שאני מבין עם 64BIT אבל למה כזה הבדל מחירים כאשר המחשב הזה ע"פ AMD הוא 2GHZ למה הוא עולה זול יחסית לכל האינטלים שישנם בשוק הנה דוגמה: המחיר הוא 5000 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=778 מעבד AMD Mobile Sempron 3300 זיכרון 512MB DDR עד 1GB soDIMM מסך WXGA Glare 1280x800 15.4" דיסק 80GB כרטיס מסך SIS M760 max 128MB כונן צורב DVDRW מודם 56K V.90 וכרטיס רשת 10/100 מובנים רשת אלחוטי Wireless 802.11g 3 יציאות USB 2.0 יציאת S-Video TV קורא כרטסי זיכרון SD/MS/MMC Flash סוללת 4400mAH Li-Ion כ-2 שעות משקל 2.75Kg מערכת הפעלה Windows XP HOME אחריות לשנה במעבדות Fujitsu Siemens הנה דגם של אינטל קצת…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום!!בבקשה לא מהמפרטים הממולצים......... ללא הארד דיסק וללא צורב .. המחשב בעיקר לאינטרנט ולא למישחקים ואם איפשר שהמסך יהיה 17 אינץ (וגודל הנקודה במסך יהיה 0.21) וגם מארז יפה כאיךו מואר
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לקידוד וידאו מחשב מהיר לא משנה המחיר ואיזה מעבד יותר טוב מהשניים http://www.mobilx.hu/en/notebook/asus-notebook/gamers-notebook/asus-g51j-sz071v-notebook-.html http://www.mobilx.hu/en/notebook/asus-notebook/gamers-notebook/asus-g72gx-ty025v-notebook.html ועוד משהו אחד לפי מה שהבנתי בניידים החדשים יש אפשרות להכניס כרטיס סים ושיהה אינטרנט כנו של סלקום רק בלי המתאם הזה של ה USB למי מהם יש את זה אם בכלל תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-