ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרה של הפקת מוסיקה(תוכנות כמו Reason, Cubase וכו') וגם להרצה של משחקים לא כבדים מדי. אני רוצה מחשב פשוט אך גם לא חלש מדי, יש לי כרגע שתי מטרות על הכוונת: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2478&CatCode=315 או ש LG P405 הצעת מחיר שקבילתי עליו זה 2800. מה עדיף לדעתכם? תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לצורכי תכנות ולימודים: Visual Studio (C++) MatLab Java Python 1. תקציב עד 8000₪ (עם חריגה). 2. מסך מגע ועט סטילוס. 3. זיכרון 16GB מינימום. 4. אחסון 1TB. 5. גודל מסך: 14 אינץ' לפחות. ראיתי דגם שנקרא Asus Flow X16 ממליצים עליו? איך עט הסטילוס שלו, הכתיבה מדויקת? https://ksp.co.il/mob/item/219901
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם המחשב הואבעיקר למשחקים בהגדרות גבוהות אני חושב שכרטיס מסך מסוג GTX460 768M יספיק לי מבחינת מסך יש לי כרגע 2007FP dell שהוא מסך נהדר מבחינתי אשמח לשדרג אותו למסך גדול יותר אם יש לכם המלצות (לא כחלק מהתקציב. בתקציב נפרד נגיד של כ1500 ש"ח) התקציב הוא 4000-4500 עבור מחשב בלבד (בנוסף כ1500 עבור מסך ועוד כ500 עבור מערכת הפעלה = סה"כ 6000-6500 ) אשמח אם תכוונו לגבול התחתון של התקציב חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (7) וקריר החלטתי להרכיב את המחשב לבד כי זה משהו שצריך לדעת (וגם לא אמור להיות מסובך) וגם בשביל הכיף שבעניין אז אשמח להמלצה על מארז שקל לתפעול לא יהיה OC ואופק שדרוגי יהיה רק ברמת כרטיס מסך אם בכלל לוח אם- יש צורך בחריצי הרחבה - אינטרנט אלחוטי ואפשרות לUSB3 וכד' …
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה מוזרה. כאשר המחשב מחובר לחשמל הוא עובד ממש מהר. ברגע שאני מנתק אותו מהחשמל והוא עובד על בטריה המחשב לא זז! יש לי ווינדוס Xp אבל עם Vista edition. ניסיתי להתעסק עם ההגדרות של החשמל אבל לא מצאתי שם משהו שקשור לזה. אשמח לפיתרון!
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מתכנן להתחיל להזמין את החלקים השונים אבל קודם אני קונה מארז. אז מקווה לקבל פה עזרה. עיצוב לא חשוב לי בכלל. מקווה שהמארז יעמוד בדרישות: שקט עד כמה שאפשר. תאורה מינימלית, שאני אדע שהוא פועל(הוא הולך להיות בחדר שלי ויותר מידי תאורה תפריע לי לישון). נוח לתפעול\קלות החלפת חלקים(אני מתכנן לשדרג מעבד או כרטיס גרפי בעוד שנה פלוס) איוורור\חום נמוך עד כמה שאפשר. מוכן להוציא על מארז עד 750 שקל.
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
: למה אתם מפרסמים רק מפרטים של AMD? יש לזה סיבה טכנית מהותית? אני משער שכן, אבל הייתי רוצה לקבל תשובה ממש מקצועית. אני מחפש מפרטים לשני סוגים של מחשבים: זול לשמוש כמכונת כתיבה , איכותי לעריכת תמונותץ עד וידאו דיגיטלי בייתי. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני צריך מפרט אחד מבוסס AMD ואחד מבוסס INTEL בלי עכבר/מקלדת/רמקולים/סידירום/צורב/דיוידי ועם מסך... בתודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לשימוש בסיסי של אינטרנט,אופיס, שיתוף קבצים וצפיה בסרטים. תנאי חשוב: אני מברר בשביל חבר שלא מוכן לקנות מחנות באינטרנט, והחנויות שיש בסביבה שלנו הם K.S.P ואייבורי. לכן המפרט חייב להיות מורכב ב-K.S.P לא חובה להגיע לגבול העליון של התקציב... תודה!
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום. אני אשמח למפרט עד 8K מבוסס INTEL. כולל מסך LCD, צורב DVD, מקלדת ועכבר. מחשב מיועד למשחקים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים וכו'... תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
צריך מיפרט למחשב רב תחליטי כלומר שיעשה בו הכול. 1.עד 8000 ש"ח לא לחסוך חריגה עד:8500 ש"ח 2.למחשב שימושים כנגון: משחקים כבדים,סרטי HD,מוזיקה,גלישה באינטרנט,אופיס,פוטו שופ ועוד הרבה 3.אני צורך בציוד הקפי 4.לא רלונטי 5. לא רלונטי 6.לא רלונטי 7.האים החנות יכולה לבצע לי OC כי אני לי שמץ של מוסג איך עושים זאת אבל אני יודע מה זה יתן לי. 8.מערכת הפעלה windows 7 64 Bit 9.העדפה לקנות מסקאי פי סי את החלקים ולהרכיב לבד 10.שהיה למחשב 2 TB וכרטיס מסך שאפשר לחבר לו שתי מסכים אחד LCD 42 והשני מסך מחשב 21 12.חשוב לשמוק על אופק שידרוג למעבד ולזיכרון מיחר כולל רק את המחשב כולל מערכת הפעלה!!! תודה לכול המשיבים
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
המפרט הוא ל GAMING + קצת תכנות עם רצון שהמפרט יחזיק 3 שנים לפחות בהגדרות גבוההות . ההתלבטות בין מפרט I7 4790K לבין I7 5820K עם DDR4 ו לוח אם תואם. כאשר ההבדל הכספי הוא 1000 שח בין מפרט למפרט. אני יודע שכיום הביצועים נוטים קצת יותר ל 4790K עקב GHZ גבוהה יותר ליחידה אך חשוב להדגיש כי ניתן להמהיר את ה5820 לאזור ה4 ועם ה DDR4 שאני מאמין בעתיד יהיה MUST אולי עדיך את ה5820. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1929 ₪ - * מבצע * - Intel i7-5820K Six Core 3.3 GHz S2011-3 1350 ₪ - * מבצע * - MSI X99S-Gaming 7 S2011-3 1190 ₪ - 16G (4x4G) Kingston Hyper-X FURY DDR4 2400Mhz 2690 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX980 WF3 OC 4GB DDR5 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS9…
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אבי ביקש ממני לברר לו מחשב נייד מהיר שישרת אותו לטווח ארוך. הוא רוצה 15" ומעלה עם צורב DVD. איזו דגמים כדאי לבדוק לו בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
?Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB? ---->1870 ?965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E---->790 ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E?--->1200 ?1GB Kingston HyperX?--->1090 ? בשביל חבר שלי ותגידו לי אם זה לוקח את המחשב שלי תסתכלו במפרט ? יעני חזק לוקח או שבסדר יותר טוב עריכה -- זה מה שאני צריך אח שלי בעיקר משחקים ... !
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
המחשב בוא למטרת לימודים- מחשב לסטודנט- אינטרנט, אופיס, מוזיקה, קצת סרטים וכדומה. חשוב גם משקל הנייד, זמן בטריה, ופליטת החום שלו. חשבתי על המבצע של באג על הלנובו הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1906&scat=313&tcat= ראיתי באתר של אינטל שההבדל בין T2300 לT2300E הוא ב- VT , במה מדובר בדיוק? מהירות המעבד היא 1.66 - אבל הואלמעשה מהיר יותר מ P-M 740 1.73Hz, נכון? המרטש
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב ביתי שימוש עיקרי בעיבוד תמונה ועריכה גרפית. אין צורך בציוד היקפי מלבד מערכת הפעלה WIN 8/7 ואני מעוניין להשתמש בכרטיס המסך שיש ברשותי - HD6450 1G. אשמח לשמוע את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך כמה שניתן כל עוד לא פוגע בביצועי המחשב יתר על המידה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש בתוכנות גרפיות כגון אילוסטרטר פוטושופ ועיבוד תמונה כגון LIGHTROOM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מתלבטת לגבי המחשב הבא: http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=17648 המחשב הוא בעיקר לצרכים של גלישה מרובה באינטרנט, צפייה בסרטים, עבודה על פוטושופ ובהמשך למטרת לימודים. בנוסף, אשמח לדעת אם יש אפשרות להריץ בו משחקים לא כבדים במיוחד כמו סימס לדוגמא. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ של ASUS וטלוויזיה LED LG 43LF540Y. כאשר אני מחבר כבל HDMI בין המחשב ל-TV, המסך עובר רק באופציה "Second screen only", בעוד כאשר אני בוחר באופציה "Duplicate" המסך במחשב נראה ומתעוות ואילו ה-TV נשאר שחור. בנוסף לפעמים הסאונד לא עובר ל-TV אלא נשאר במחשב ולפעמים לא. אני חושד האמת במחשב, ה-TV חדשה והכבל HDMI תקין, כי עם מחשב אחר הכל תקין. ראשית כיצד ניתן לראות את המסך גם ב-TV וגם במחשב? איך אני מעביר לאחר חיבור HDMI את הסאונד+תמונה ל-TV בצורה מלאה? ותופעה נוספת מוזרה, אני בחרתי רזולוציה אוטמטית במסך ה-TV כך שהוא מתאים את עצמו למחשב אבל כאשר אני פותח אפליקצית וידאו לדוגמה KODI הוא מתעוות ורואים רק חלק מהמסך ב-TV. כיצד ניתן לתקן? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך בבקשה עזרה בקניית מחשב נייד ואני לא יודע איזה לקנות. מחשב נייד לצורך לימודים, גודל מסך 15.6 ושיהיה חד. תקציב עד 2000. תודה מראש חברים, זה קצת דחוף
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
דרישות:GAMING,אפליקציות כבדות ,זמן תגובה מהיר בכתיבת קבצים ובעבודה עם מערכת ההפעלה. דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם הם: שקט,מאוד חשוב שהמארז ושאר הרכיבים יהיו חרישיים (בגבול הטעם הטוב אני לא קיצוני). פינוק נוסף שהלכתי עליו זה כונן SSD שנועד למערכת הפעלה+תוכנות+משחק או שתיים גג,וכונן נוסף לאחסון מדיה וכד'. ציוד היקפי:ללא OC: ללא בשלב זה שדרוג עתידי:לא קריטי,כשיגיע הזמן נקנה חדש מסך: בשלב ראשוני עד שאביא מסך 22 ייעודי למחשב אני מחבר את המחשב לטלויזיה בסלון והוא ישמש גם כHTPC פשוט. מפרט: Price Units Total Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray 475 1 475 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 13…
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי,, קיבלתי עצה על מפרט מחשב, רוצה לשמוע את דעתכם: מעבדים - Intel® Core™ i7-4770 - עם מאוורר לוחות אם - GA-H87-D3H זכרונות - Kingston 8GB DDR3 1600 (שניים) כרטיסי מסך - GV-R929OC-4GDnu דיסקים קשיחים - Samsung 840EVO 250GB SSD מארזי מחשב - Zalman Z3 ספקי כח - Antec 620W DVD צורבים תקליטורים - DVD +/-RW Drive והנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אפשר חריגה של כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מחשב משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש…
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
תובעני הכוונה לניגון סרטי HD והמשך עבודה שוטפת כולל רכישת ווידאו ממצלמות, הקלטה מ DVR או טיונר הורדת קבצים והעלאה, גלישה ועריכת תמונות ומסמכים השאלה אם זה מתאים ואם לא להמתין שהחומרות החדשות יקבלו קצת ביקורות...
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום השרת הולך להחזיק כמה שרתי CS ושרת מירק אז צריך שיהיה כמה שיותר חזק בתקציב... שיהיה במפרט: מעבד לוח אם עם כרטיס מסך מובנה זכרונות ספק מארז U1 תודה לעוזרים.. 8)
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ואופיס. תקציב: 3000 ש"ח מקסימום. נתונים חשובים: משקל: כמה שיותר קל סוללה: 6 שעות עבודה לפחות מסך: מינימום 11.6 מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.y-system.co.il/?storeid=367&view=products&id=488526 לא כל כך ברור לי למה לא מוכרים את המחשב הנ"ל בעוד חנויות. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. התקציב לא ממש עקרוני, אבל לא מתכוון להתפרע, אלא לעשות קניה חכמה. כמו שניתן לראות במפרט כרגע יש לי מעבד סמפרון עם לוח 6150 וזיכרון Corsair TWIN2X1024-5400C4 בתור HTPC - הם נחנקים ולא מסוגלים לעמוד ב-HD כמו שצריך. ישנה האופציה כמובן לקנות כרטיס 8500GT של ג'יגהבייט ובכך לפתור את הבעיה לפחות עם פורמט H264. אבל אני מעדיף למצוא פתרון כולל לבעיה ולהתמודד עם כל הסוגים בעזרת מעבד חזק. המחשבה שלי היא ללכת על מעבד E4300, לשמור את הזיכרון מהמערכת הנוכחית, בשילוב עם לוח שיהיה מסוגל להמהיר אותו לבאס 333 - הווה אומר 3Ghz. זה אמור להתמודד עם תכני HD ללא בעיה גם עם כרטיס מסך מובנה. לבינתיים אין לי צורך בכרטיס טלוויזיה או לכידה, האיכות של השידורים כרגע בארץ מבחינתי לא מצ…
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אז ככה... מה אתם אומרים על המחשב הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_658&products_id=11220 לוג'יק יכולים למכור אותו ב200 פחות... המחשב לאינטרנט בעיקר, עבודות משרדיות ואולי משחקים פה ושם
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-