ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שתיעצו לי איזה חומרה כדאית למחשב שבעיקר ישמש ליצירה של תלת מימד. כהתחלה אני מתלבט בין אם ללכת על AMD 3200 או 3500 ההבדל בביצועים קטן לעומת ההבדל במחיר. המחשב לא יהיה מיועד לאוברקלוק כך שחומרה שטובה לאוברקלוק לא מעניינת אותי (זכרונות מקוררים וכו'). התקציב הוא בערך 4000 ש"ח ואפשר לזוז קצת . כמובן שהמחיר הזה לא כולל מסך. וחשוב שכל החלקים יהיו באותה חנות. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מתלבט בין שני מחשבים ניידים לסטודנטית להנדסה מה הייתם ממליצים מבחנית זמן סוללה משקל כולל מהירות ומה הייתם קונים ולמה. תודה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=845385 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=847797
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום אני מצפה שהמפרט יחזיק יפה לשנתיים הבאות. ברצוני לקבל מפרטים ממכם בתקציב של 2000-2300. 1)המחשב לשימוש במשחקים(גם כבדים) ואינטרנט אם אפשרות לOC 2)ללא צורך בציוד היקפי. 3)יש ברשותי כבר מסך,וצורב DVD. במחשב שיש לי כרגע גם יש לי ספק 450W של HEC וכ"מ ATI 1950 pro. אם אתם חושבים שניתן להשתמש ברכיבים אלו למפרט החדש-פנטסטי, שיקול שלכם המומחים. 4)קירור חשוב שיהיה כי במעבדים ברמה של תקציב זה יכולים לתת ביצועים גבוהים יותר,לדעתי. 5)כרגע יש לי מסך 17'' פשוט אבל יתכן שאשדרג מסך אז קחו זאת בחשבון לגבי רזולוציות המשחקים שאבחר. תודה רבה ובהצלחה. שנה טובה ומתוקה לכולם!
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: מעבד: INTEL Core 2 Duo S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: GeForce 250GTS 512MB דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מארז: ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD מסך L1960TR LG המשחקים של היום כבר לא עובדים בצורה טובה ובכלל המחשב די איטי, אני מתלבט אם לנסות למכור אותו ולהביא חדש(קצר בכסף) או לנסות לשדרג אותו במחיר של 800-900 שקל כדי שיוכל להריץ משחקים חדשים ויעבוד בכללי יותר טוב.. אם שדרוג,…
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר... רק אם ממש ממש שווה את ההפרש לזלוג ל 3000, רצוי בסביבות ה 2500 אבל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכת וידאו, וגרפיקה בסיסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO ECLIPS JAVA, פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא (רק צורב) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (מקלדת עכבר ומסך יש כבר) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?…
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מארז קומפיוטר לייט לוח אם intel lemont for 6300 cpu מעבד E6300 זיכרון 1GB (2X512) טווינמוס דיסק קשיח 250GB היטאצ'י ג'יפורס 7600GT 256MB אבל אולי ביום ראשון אני מחליף ל7900GS בתקווה שיהיה לספק...מקסימום לא נורא... מקלדת לוג'יטק עכבר קייטיב 4625 אבל זה בנאדם שאני סומך עליו אז העדפתי להוסיף טיפה במחיר ובתמורה לקבל שירות מעולה מה דעתכם...?למרות שהמחיר קצת גבוהה כנראה
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(autodesk 3ds max)+גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש?משחקים כמו WOW CRYSIS וכל אלה שיפעלו מצויין על גרפיקה גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי בעיקר - עבודה משרדית והצגה של סרטים (גם באיכות HD) מעוניין גם להשתמש במחשב לחיבור לטלוויזיה (VGA וגם HD). HD לפחות 320 ואפשר גם 500 סוללה של 3-4 שעות תספיק (מאחר והשימוש בעיקר בבית) כמובן בלי מערכת הפעלה... זה אשים לבד. האם הוא יוכל להריץ חלונות 7? שאלה נוספת לידע כללי: בניידים קונים דגמים בניגוד לנייח שאתה מרכיב את המפרט הספציפי. זה אומר שאפשר לבחור דגם של יצרן כלשהו ופשוט לקנות איפה שזול? כלומר בכל החנויות המפרט של הדגם יהיה קבוע? תודה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
דרישה - מחשב כמה שיותר שקט ! תקציב : 3500 הרד דיסק 160 צורב dvd זיכרון - 1 גיגה מעבד AMD כרטיס מסך - אני לא גיימר , אבל מדי פעם משחק , לכן מבקש משהו בסיסות 500 ש''ח ללא מסך , מקלדת , עכבר תרכיבו לי מחשב מה פה בבקשה http://alef-alef.co.il/
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בגבול הטעם הטוב, לא יותר מ300 שקל, ורק אם זה באמת שווה את הכסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבודה, office ותוכנות כמו autocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב עבודה לעצמאי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. שלילי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? אין חשיבות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
טוב,אז..... אני רוצה לקנות לעצמי מחשב נייד ב5500 ש"ח בערך. חשבתי על זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZC07684999 או על זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EZPSM70E01500QG3 או http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZC076849N-
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב מתוצרת קומפק (CQ61-280EJ) שהגיע עם ווינדוס וויסטה מקורי. אני רוצה לעשות Downgrade לXP אבל ישנן בעיות: כשקבצי הווינדוס נמצאים על הדיסק הקשיח, ואני מנסה להפעיל את תהליך ההתקנה בזמן הרצת המחשב תחת וויסטה, הדבר היחיד שמופיע לי הוא חלון DOS שנעלם מהר וכתוב בו ש"אין מספיק זיכרון נגיש". קצת חקירה בגוגל ומצאתי אלטרנטיבה שהיא הרצת התוכנית דרך DOSBOX, אך גם זה נכשל. יש לי גם דיסק מקורי של ווינדוס XP אבל בכל פעם שאני מריץ אותו לפני הוויסטה (Boot), זה קולט כמה קבצים ואז מראה לי מסך כחול. האם יש דרך אחרת להתקין? רצוי לציין שגרסאות הXP כולן SP3. (לא ניסיתי אחרים) וכמובן שהכנתי מראש Partition נפרד. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם! המפרט שלי הוא כזה: AMD1800+PRO לוח אם של חברת ASUS (לוח אם משולב) 256 DDR SIS 651 20 GB מה אתם חושבים שכדי לי לשפר אני פתוח לכול הצעה עד 2000 שקל ובקשר לכרטיס מסך עם כדי, שיהיה טוב ושיוכל להריץ משחקים לעוד שנה לפחות בתודה מראש לכול התגובות.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום רב. יש ברשותי 8800 GTX עם 768 ראם של גיגהבייט שהביאו לי מחו"ל ואין לי כל כך מה לעשות איתו..הסתכלתי בזאפ והכרטיס עולה 3 אלף..השאלה שלי היא בכמה אפשר למכור את הכרטיס אף על פי שאין עליו אחריות. הכרטיס הוא חדש ורק השתמשתי כדי לראות אם הוא עובד. תודה
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לקצת עזרה עם המפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים קליל (אסטרטגיה וכדומה), תכני HD והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - הורדות בUSENET וצפייה בתכני HD - שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אין לי הגדרת תקציב מכיוון שאני לא יודע כמה עולים כאלה. הכרטיס אמור לשמש לתוכנות הבאות: Autocad 2016, Sketchup Pro, Photoshop CC ויתכן שגם Adobe Illustrator הגרסה המלאה זה ירוץ על Windows 10 X64 תודה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט למטרות הנ"ל. אני לא זקוק לציוד היקפי, מסך, הארד דיסק וצורב. כמו כן, אני מתכוון לעשות OC למחשב לסביבות ה- 3GHZ ב-TMS. לכן, המחשב נקנה משם. התקציב הוא עד 4,500 ש"ח ועדיף כמה שפחות. המפרט שבניתי כרגע הוא: מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 593 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 781 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5 ¤ 357 1 כרטיסי מסך Biostar 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1419 1 סה"כ: 3,831 ש"ח. ההתלבטויות העיקריות שלי: במידה ואני לא משתמש בשום תוכנה ייעודית ל-4 ליבות, ה…
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אם אפשר לשתי סוגי המעבדים INTEL \AMD תודה! ;D מיועד למשחקים לראות סרטים ... המחשב גם יהיה דולק מלא זמן שהוא באיטנרנטרנט לפחות 40 שעות רצוף ככה.. תחלקים האחרים יש לי כמו מסך סידי רום ארדיסק מקלדת עכבר רמקולים מהמחשב הישן!! זה מה שאני צריך!! מארז- לוח אם- מעבד-AMD\INTEL זיכרון512- כרטיס מסך!שיהיה טוב!! אם אפשר לדעת מאיזה אתר לקחתם תמחירים תודה!!
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
איך Windows 7 ירוץ על מחשב נייד מבוסס ATOM N270 לפי דעתכם? אם כן, האם starter לפי דעתכם ירוץ יותר טוב מאשר Ultimate (שהוציאו לו הרבה שטויות)? הדגם הינו MSI U100/1GB RAM תודה
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מחשב למשחקים, תכני hd ושימוש יומיומי. תקציב עד 3.5k בלי לעבור. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן oc. דיסק קשיח לפחות 1 TB אין חנות ספציפית שמתוכן לקנות דרכה. רצוי שיהיה שקט אבל לא להגזים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
טוב, חבר שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט למחשב חדש בתקציב של עד 6000 ש"ח. המחשב למשחקים, הוא לא צריך ציוד היקפי. יש לו כבר צורב והארדיסק מהמחשב הקודם ולכן 80 ג'יגה יספיקו. זה המפרט שבניתי, אני לא מומחה גדול, אבל תגידו לי אם יש מה לשפר : מעבד Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB BOX 1232 ש"ח. כרטיס גרפי nVIDIA GeForce PX7900GT 256MB Leadtek 1929 ש"ח. לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG-RH 582 ש"ח. זיכרון MUSHKIN DDR2 2GB EM2-5300 667Mhz DUAL PACK 2x1GB 1007 ש"ח. מארז+ספק Antec Sonata II 450Watt PSU 820 ש"ח. כונן קשיח Western Digital 120GB SATAII 7200 RPM 8MB Buffer WD1200JS 387 ש"ח. מאוור למעבד ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 160 ש"ח. סה"כ 6117 ש"ח. *** יש לציין כי המחירי…
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי לכולם אני חדש כאן ברצוני לקנות כרגע מחשב מיקרוספט סרפס בוק מחו"ל ואני חושש שהחשמל בארץ לא יתאים לחשמל שם האם יש לי למה לחשוש? אשמח לדעתכם כי הבנאדם שנמצא שם צריך כבר לחזור לארץ תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, ביקשתי מפרט למחשב ביתי שישמש לאינטרנט, אופיס ומשחקים (כמו WITCHER או STARCRAFT), ללא משחקי רשת. (לא מאסיביים, בכל אופן...) בתקציב של עד 5000 ש"ח. הגעתי למפרט הבא. אשמח לשמוע חוות-דעת / ביקורת / הצעות. מסך: AOC E2250SWDNK 21.5" http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10902 מעבד: INTEL 4690 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.5Ghz – TRAY http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10916 לוח אם: GIGABYTE GA-H87M-HD3 http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=9968 זיכרון: KINGSTON 8GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM HyperX FURY WHITE http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10887 כרטיס מסך: GIGABYTE GTX750TI 2GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/ShowIte…
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב נמוך אבל חייב להיות מחשב נייד על מסך של 10+ שיריץ משחקים כמו battlefield 3 ו-dayz אפילו על low ללא תקיעות קנייה רק מהארץ תודה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב כמה שיותר חזק מבחינת יכולות עיבוד, לשימוש בטחינה של אלגוריתמים ועיבוד אות, וכלל לא לגרפיקה ומשחקים. מן הסתם צריך להיות יותר דגש על מעבד חזק וזכרון, אין בעיה עם כרטיס מסך הכי פשוט (או אפילו מובנה), ואין צורך במסך. לא לחרוג מ-5000 ש"ח (זו מסגרת התקציב מהעבודה). תודה.
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-