ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
ההתקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב1080p 60hz, ובעיקר עבודה (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? לא באופן מיוחד, אני אשתמש בפוטושופ, Eclipse אבל זה לא צורך ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)? לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כנראה קונה מTMS בלינק שאפרסם למטה, אם יש משהו יותר משתלם שתוכלו להציע, בבקשה. אני…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי מחשב p-4 ורציתי לשפר אותו .אין לי הרבה כסף מקסימום עד 2000 שח מפרט המחשב: מעבד: p-4 1600 לוח אם:msi 845 pro 4 זיכרון:SAMSUNG SDRAM 256MB 133M כרטיס מסך:geforce4 mx דיסק קשיח: WD 40/7200 ide חשבתי בעיקרון להחליף עכשיו את כל החלקים חוץ מהמעבד והדיסק הקשיח ומתי שיהיה לי עוד כסף אז להחליף אותם גם אשמח לקבל הצעות
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה בנוגע לשני דגמים של LENOVO R500 וסידרה SL500 (זה לא המלצה אלא רק חוות דעת) זהו R500 http://cgi.ebay.com/NEW-SEALED-Lenovo-Thinkpad-R500-C2D-T9550-2-66Ghz-320GB_W0QQitemZ140313200269QQcmdZViewItemQQptZLaptops_Nov05?hash=item140313200269&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50 האם הוא שווה את המחיר הנקוב שם וסידרה SL500 http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300298187963&ssPageName=ADME:X:AAQ:CA:1123#ShippingPayment בעייה שאני לא כל כך מתמצא בין שני הגרסאות האלו. מה שכן היה חשוב לי זה HDMI PORT אבל ממה שהבנתי בכמה פורומים ב-R500 זה לא קיים אבל יש שם DISPLAYPORT. האם ניתן לח…
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
צריך המלצה לנייד עם המאפיינים הבאים: - מסך מט 15.6 אינצ' FHD (רזולוציה 1920x1080), ללא ברירה יתקבלו גם אופציות עם מסך מבריק. - מעבד כמה שיותר חזק i7/i5. - זיכרון 8GB. - HDD של כ- 1TB. - כרטיס מסך לא עקרוני. - מקלדת מוארת, עברית לא חובה. - עם USB3/HDMI/WIFI N/BT/Mic/Camera וכו'... - אחריות מינימום 3 שנים. - מראה סולידי. - משקל <3KG. - כולל Win7 x64 ואופיס (לא גרסאות נכות). תודה
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת אם המחשב הזה מתאים לגיימרים לא לגיימרים רצינים אבל שיהיה אפשר לעשים אליו משחקים טובים? גם רציתי לדעת לגבי המחשב עצמו אם הוא חזק או מהיר ועד כמה טוב המעבד שלו אם אפשר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני צריך מחשב ב4,000 לאישה בת 40+, לצורכי אינטרנט בלבד! שתכלול מסך, מקלדת,עכבר וכ"ו אני מבקש לא לחרוג מהתקציב! תודה רבה ושבת שלום!
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
CPU Intel® Core2 Duo Processor P8700, 2.53GHz ,3MB L2 Cache, 1066MHz FSB Memory 4GB DDR3 (1066MHz,Dual Channel Support)(2slots) HD 320GB (SATA) 5400rpm Display 15.4'' WXGA+ (Glare) w/ LED Backlight GPU NVIDIA GeForece GT 130M w/512MB Wireless Intel WiFi Link 5100AGN(1x2) Bluetooth Yes (Bluetooth v2.1+EDR) Webcam 1.3 Mega Pixel with Internal Stereo Mic Card Reader 5-in-1 (xD/SD/MMC/MS/MS Pro) Audio HD Audio, SRS WOW HD, SRS TrueSurround XT Ports HP Out, Mic In, USB(x3), e-SATA(combo w/ USB), HDMI, VGA, RJ45, Smart Link, DC-In OS Genuine Windows® VistaTM Home Premium Weight 2.3 kg (w/6 cell) Warr…
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לייעוץ בבחירת מחשב נייד לשימוש כתחנת מדיה ביתית. המחשב יושב באופן קבוע בסלון ומחובר לטלוויזיה. הסיבה שבגללה דרוש לפטופ ולא PC הוא גודל המחשב, שאני לא מעוניין שיבלוט בסלון. על המחשב להיות בעל נפח הארד-דיסק גדול (כ-750 ג'יגה). ייעודו המרכזי הוא לאחסן כמויות גדולות מאוד של תמונות (כ-100,000 כיום), קבצי מוסיקה וסרטים. בנוסף המחשב משמש לגלישה באינטרנט ולכתיבת מסמכים, ובמקרים רבים נדרשים חלונות רבים הפתוחים במקביל. המחשב אינו משמש כתחנת משחק למשחקים הדורשים משאבים רבים. גודל המסך פחות קריטי לי כרגע...כיום אני עם מסך 15.6" והוא נוח לשימוש, אבל גם מסך קטן יותר יעשה את העבודה. יציאות נדרשות - HDMI, VGA, כמובן USB3. לא נדרש כוח סוללה מיוחד, מכיוון שהמחשב מחובר …
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בסגנון הזה: HP Pavilion G62-100EJ קיבלתי עליו המלצות חמות. כעיקרון השימושים הם: פוטושופ, תוכנות תלת מימד (עיצוב) וגלישה באינטרנט. ואולי משחקים לא כבדים להיום כמו קונטר סטרייק סורס... חשוב לי העיצוב והביצועים בעיקר, עדיפות למחשב עם הרבה תוספות נחמדות. קיצר, האם המחשב שכתבתי לכם מספיק חזק בשביל מה שכתבתי? ומי המתחרים שלו? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
היי :-) קוראים לי איילת ואני סטודנטית שמסיימת תואר ראשון ומתחילה תואר שני... המחשב שקניתי בתחילת התואר מת (המסך שלו גוסס והבוקר הסוללה החליטה שלא להטען) והשלמתי עם זה שאני חייבת לקנות מחשב חדש. מהר. אני מתחילה שוב ללמוד ב-22.10 ויש לי 2 עבודות לכתוב כדי לסיים את התואר הראשון... בנוסף, אני לוקחת את המחשב הנייד שלי לעבודה ועובדת איתו (על דברים שקשורים לעבודה) ככה שאני באמת לא יכולה להרשות לעצמי להיות בלי מחשב... אשמח מאוד לעזרה! תודה רבה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם זה באמת עוזר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה ג…
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קניתי כבר מעבד (Q6600) ומארז (Thermaltake Tsunami), ככה שאני צריך רק את השאר. בניתי ביחד עם אח שלי מפרט, תחוו את דעתכם: מעבד: Intel Quad 6600 2.4Ghz מחיר: 1,100 ש"ח מארצות הברית מארז: Thermaltake Tsunami מחיר: 360 ש"ח מארצות הברית לוח אם: Gigabyte P35-DS3 מחיר: 610 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 8800GTS 320mb מחיר: 1,550 ש"ח זיכרון: PQI 2X1GB ddr2 800MHz מחיר: 450 ש"ח כונן קשיח: Seagate Sata II 250GB 16mb מחיר: 350 ש"ח כונן אופטי: Asus DVD-RW X18 Lightscribe מחיר: 165 ש"ח קירור למעבד: Big Typhoon VX מחיר: 255 ש"ח ספק: Cooler Master extreme 500W מחיר: 300 ש"ח בסה"כ כולל הרכבה: 5,140 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי הצעה למפרט מה אתם אומרים? מעבד: intel core2quad q8200 2.33 GHz 4Mb לוח אם: Asus p5qpl-am Intel G41 זיכרון:DDr2 Pc800 samsung 2GBX2 דיסק קשיח: hitachi 500GB/7200rpm/16M דיסק אופטי: dvdrw Sata Lg gh22ns40X 22 כ. גרפי: Intel Gma X4500 On Board מארז: Marvelle 9hm300 500W מחיר כולל התקנה וווינדוס: 3,300 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מהתקציב לכל היותר ב300 ש"ח אם הכרחי, אשמח לנימוקים במקרה כזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא משרדי. שום משחקים ושום תוכנות כבדות. עבודה תדירה באינטרנט (הרבה טאבים של כרום בו זמנית נגיד). המחשב צריך לעמוד בעבודה עם האינטרנט ושימוש באופיס טוב מאוד אבל לא במשימות כבדות יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. המחשב צריך לכלול רמקולים (פנימיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי חברים החלטתי לקנות מחשב חדש הוא יהיה בעיקר לצורכי לימודים סרטים ומשחקי ספורט בעיקר, אשמח אם גם יוכל להריץ משחקים טובים שיש כיום בשוק אבל לא אם זה חורג מהתקציב אין צורך במסך ובשאר הציוד חיצוני תודה רבה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להרכיב מחשב שנועד לצרכי עריכת סאונד באולפן ביתי. הציעו לי את המפרט הבא, אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לחלקים אחרים במידה ויש. יש מספר חלקים שלא רשום דגם או יצרן - אשמח לקבל המלצה לדגמים ספציפיים. מארז Antec Sonata IV (כולל ספק כוח 620W ומאוורר למארז) לוח אם Gigabyte GA-X79-UD3 (עדיף עם קירור פסיבי ללא מאוורר) מעבד Intel Core i7-3820 Box קירור מים למעבד קירור נוזלי למעבד+Antec Kuhler H20 זיכרון זכרון 16GB (2*8GB) DDR3 1600MHz (עדיף עם צלעות קירור) כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce GTX650 1GB GDDR (עדיף עם קירור פסיבי ללא מאוורר) דיסק Intel 520 120GB SSDSC2CW120A310 SSD דיסק קשיח Western Digital Caviar …
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
המחיר שמצויין זה ללא מסך . בגדול מעבד חשבתי על i7 לוח אם אין לי מושג איזה בדיוק כרטיס מסך אני לא יודע באיזו חברה לבחור אתי או נוידיה דיסק קשיח זה לא בעיה ספק גם אני צריך עזרה בזה גם מארז אין לי מושג מה שווה ומה לא מסךךגביי מסך הוא לא נכלל בתקציב אני אשמח להמלצות לגביי המסך בהקשר לכרטיס המסך שיומלץ לי כאן אני רוצה לקבל את מירב הביצועים האפשריים מהכרטיס מסך ולכן אני רוצה גם מסך ברמה. 23 אינץ זה אחלה שיהיה טוב 2m לא 5 שיהיה איכותי אשמח לקבל עזרה בהקדם תודה לכם
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, אודה על קבלת חוו"ד על המחשב http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYQA462EA מטרות המחשב? סטודנט - אינטרנט, אופיס וסרטים. (אולי גם משחקים אבל לא כבדים) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - אני מעוניין לחבר למסך 37" לצפייה בסרטים * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחפש בעיקר מחשב אמין ויציב, עדיף 3 שנות אחריות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי חלקים למחשב חדש מהאינטרנט והייתי שמח לשמוע אילו חלקים לדעתכם כדאי לי לקנות כדי להשלים את המחשב. כרגע יש לי מעבד, לוח אם, כ.מסך, SSD וזיכרונות. אני זקוק לכל השאר (מארז, קירור, ספק, עוד הארד דיסק וכו'). המפרט (מה שיש לי כרגע בהזמנה): מעבד - intel i7-5930k לוח אם - gigabyte x99 gaming g1 wifi הארד דיסק - intel ssd 730 series 240gb כרטיס מסך - gigabyte geforce gtx 970 g1 gaming זיכרונות - 16gb kit (4gx4) ddr4 pc4-17000 unbuffered non-ecc 1.2v זהו, אשמח לשמוע את חוות דעתכם, אילו חלקים עלי לרכוש, וחוות דעתכם על החלקים שיש לי כרגע. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שבוע טוב! שלום! אלה הדברים שאני רוצה במחשב: האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: עכשיו תקציב: 2800 חברת המחשב הניד המועדפת: מותג מערכת הפעלה מועדפת: ווינדוס 7 גודל כונן קשיח מועדף: 500GB משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: 13.3 אני מתלבט בין המחשבים האלה: 1.http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=19932 2. http://ksp.co.il/?uin=21872 3. http://ksp.co.il/?uin=20883 אשמח לשמוע מה לדעתכם יותר טוב, ולמה. בנוסף, אשמח לשמוע המלצות אחרות בטווח מחירים הזה. תודה רבה, יונתן.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
מחפש המלצה לנייד רב תכליתי(בעיקר עבודה וסרטים) בתקציב עד 4500שח מעוניין בנייד נוח איכותי ואמין, מסך 15. תודה.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אפשר חריגה קטנה כמובן,אני מודע לכך שAMD טובים או כל דבר אחר. אך אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA (אם אפשר עם חיבור HDMI) ודיסק קשיח של 1 טרה (יש לי כבר ממחשב ישן) ללא ציוד הקפי,ללא מסך. מעבד של INTEL I7 או I5 (הבנתי שI5 יכול לתת ביצועים של I7). איזור החנות -מרכז (רמת גן,תל אביב ומסביב) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אז בכללי תכננתי ללכת על 3800X2 זכרונות ולוח כמו שרואים על מעבד אני כבר דיי סגור. אבל אין לי מושג איזה לוח וזכרונות לקחת, זכרון רצוי ג'יגה ולוח אם איו לי מושג, תמליצו על משו טוב תודה, יום טוב אודה מאוד אם מישהו יגיב לפני 5 בערב, גררר.. הספקים האלה.. חבל שהם לא עובדים 24/7
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.skyrim,elder scrolls online,diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי …
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה - לפני מספר חודשים שדרגתי לכרטיס מסך Radeon 7870. משום מה, אני מקבל ביצועים נמוכים משהייתי מצפה, ואני חושד שהמעבד יוצר צוואר בקבוק. המעבד הוא - amd Athlon x4 750k. הוא גם מתחמם לי בקטע הזוי, מגיע ל-90C ממש בקלות. החלפתי משחה תרמית, שיפרתי אוורור, למעשה ניסיתי הכול וזה לא עוזר. בקיצור - אני חושב להחליף לוח אם ומעבד, לשנות לאינטל. אבל שמעתי שעוד רגע יוצא דור חדש, ובתקציב שלי (כ1,000 ש"ח לשניהם) זה לא ממש משתלם כרגע ולא יהיה שדרוג ששווה את התקציב. אשמח לשמוע מהמומחים האם זה נכון, ואם לא - למה הייתם ממליצים לשדרג? תודה רבה! בן
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אז ככה יש לי נייד של HP שאני מאוד מרוצה ממנו. הוא מחובר אצלי אלחוטית לראוטר. יש לי אינטרנט של 1.5. מגה עם תשתית של הוט. העניין הוא שהמחשב עצמו עולה ממש מהר, תוך כמה שניות אני כבר רואה את ה-DESKTOP וכל מה שעליו... אבל שמתי לב שאם אני לוחץ לדוגמה לפתוח חלון אינטרנט זה לא נותן לי אלא רק לאחר איזו דקה-שתיים ואז הכל בסדר וכל דף נוסף שפותח, נפתח בשניה... ניסיתי לבדוק מה הבעיה וגיליתי שרק כשב-TASKMANAGER מופיע משהו שנקרא - DLL******EXE ומולו רשום -COM SURROGATE(זה מופיע ממש לשתי שניות ואז נעלם) אז רק אחרי זה נפתח חלון אינטרנט... חוץ מזה האייקון של LOCAL AREEA CONNECTION בו מופיעים שני מחשבים, במקום להיות עם איקס אדום הוא הופך להיות עם כדור ארץ עליו.... השאלה איך אני יכול לגרום ל…
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-