ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
ייעוד, שימוש ביתי/משרדי. משחקים - פשוטים שלא דורשים כח עיבוד. אינטרנט אופיס סרטים צריבות ציוד היקפי: מקלדת עכבר אלחוטי לא צריך מסך * אפשרי כרטיס מסך נפרד (לא נראה לי שצריך במיוחד) דרוש מפרט טוב שישרוד לאורך זמן (מיועד לבחורה משועממת) המלצה לחנות בראשון לציון - רצוי עם אתר ברשת (לרכישה זולה יותר) בעלת שירות טוב, ואמין.
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש מפרט בין 2000-2500 ש"ח שמיועד כמעט לכול השימושים כגון:גלישה,משחקים בינוניים(לא כבדים),צורכי לימוד,אני מוריד הרבה באימיול. וחשוב לי שהמחשב יהיה "חזק" ויגיב מהר גם כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל. מעדיף מעבד מרובע ליבות ואם אפשר להכניס כרטיס טלויזיה לא כולל מסך תודה רבה על עזרתכם.
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מחפש נייד קל משקל לעבודה כנייד בתקציב 4000 ~ 5000 סוללה חזקה , אולי קירור פסיבי לחיסכון בסוללה. עמיד. דרושה תמיכה בWIFI. עם אחריות 3 שנים. לא צריך מערכת הפעלה ( ובוודאי לא VISTA ).
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בניתי מפרט הוא מיועד למשחקים תגידו את דעתכם.. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P4 3.4 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 1 1130 1130 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5LD2-VM Dual Core, 945G, SATA2, DDR2, VGA 1 670 670 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Kingston 2 290 580 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X1800GTO 256MB, DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 מה אתם אומרים הצעות,שיפורים?!
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל תשובות מעוניינת במחשב לסטודנטית התקציב 3,000 פלוס מינוס מטרת המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות ואינטרנט גודל המסך 13-15 רזולוציה - אין לנו מושג, תמליצו לנו על משהו טוב אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט מלבד רמקולים מובנים , מצלמת רשת , משקל רצוי כמה שפחות נדרש זמן סוללה ארוך כ 5 שעות במידת האפשר חיבור לטלויזיה ( לא חובה) בלוטת' כן אינטרנט אלחוטי - כן עדיפות לכונן SSD בנפח החל מ 300 ג'יגה במידה וייקר את המחיר בהרבה אפשר ללכת על כונן רגיל בגודל 500 גיגה ללא כונן אופטי ( או צורב) אין צורך בתמיכה בתחנת עגינה ייעודית אין צורך באחריות בינלאומית אפשרות לאחריות מבית הלקוח - מה טוב עדיפות לרישיון מערכת הפעלה אין העדפות לחברה מסויימת עדיפות למסך מאט - לא חובה
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 crisis 2 כל המשחקים החדשים בקיצור -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 - 23 אינץ ועדיף רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככול שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי נייד gigabyte w576v ולאחר שחזר מתיקון הוא נכבה לי כשהסוללה בערך על 40% (כיבוי פתאומי - לא מסודר של הWIN) 1. אם הוא נכבה אח"כ אני מצליח להדליק אותו בדוס - אף פעם לא המשכתי לראות מה קורה כשעולה ה WIN מחדש ללא סוללה. 2. אם הוא נכבה התאריך מתאפס - גם בביוס!!! חשבתי אולי לעדכן ביוס אבל לא מצאתי עידכון.(לא יודע אם זה יעזור בכלל) אשמח מאוד אם משהו יעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מחפשת המלצה למחשב לשימוש יומיומי אז חשוב לי שיהיה נייד (דק, קל וכו'), התקציב הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לסטייה של עד 15%. אשמח אם תוכלו לעזור לי * מטרות המחשב: גלישה מרובת טאבים (כ-50), אופיס ופוטושופ (בצורה מקצועית) * גודל המסך: 13" * משקל רצוי: כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): כן, כ-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב: אפשרי * כונן Bluray: לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא עד עכשיו ראיתי את המחשבים הבאים: dell …
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מחפש את החלקים שבכותרת, ככה שמשחקים כמו קרייסיס יהיו שחיקים ברמה סבירה, תקציב סביבות 2000 אבל כמה שפחות יותר טוב. חשבתי על כרטיס מסך 4850 ובקשר לשאר החלקים אני לא סגור ופתוח להצעות. אם למישהו יש רעיונות אחרים לכרטיסי מסך, ולמפרט בכלל אשמח לשמוע. תודה.
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אז ככה המפרט בעיקר למשחקים כבדים אבל גם לסרטים ולראות תוכניות. לא צריך צורב דיוידי ולא ציוד היקפי למעט מסך, המסך חייב להיות לפחות 19-20 אינץ' ושיהיה מסך טוב למשחקים ולראייה של סרטים. תודה, ואם אפשר כמה שיותר מהר כי אני רוצה לקנות עוד היום. foxpc או skypc (חנויות שבמרכז).
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך מוסיפים אותיות למקלדת של המחשב שהגיע מחו"ל?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
MSI S260. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=35&CatCode=7 באופן כללי, אני מחפש מחשב נייד לפי סדר העדיפויות הר"מ: 1. משקל (פחות מ-2 ק"ג). 2. סוללה. 2. כונן קשיח בגודל סביר (40 ג'יגה ומעלה). 3. יכולות תקשורת מתקדמות (WIFI G, BT). כמובן שיהיה עמיד וכו כו'. המחשב היחיד שמצאתי שנשמע טוב, חוץ מסדרה X של IBM הוא MSI S260, המציע לפי המפרט תמורה מעולה למחיר. הבנתי שמחשבים של DELL מתחממים בטירוף ולכן לא כדאי לקנות. בקיצור, אני מחפש עוד דגמים המתחרים במחשב הזה.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
איזה יופי ,יש כל כך הרבה שפע ואפשרויות אבל אני האדם הפשוט שיש לו תקציב למחשב לא יודע מה לבחור . אז ככה יש לי תקציב של בין 3500-4000 ש"ח , הדרישה היחידה שלי במחשב היא למקסם את התקציב למחשב , זאת אומרת לקנות ב3500 את המחשב הכי טוב שהייתי יכול להביא בתקציב הזה. תוכנות שאני משתמש בהם זה : אוטוקד
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=405114&sid=127 כל הכבוד לנענע על ההשקעה..
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן, מה שיש לי בבית זה ככה: ASUS M2A-VM HDMI 690G Motherboard AMD Athelon 64 X2 4800 2.5G 2G DDR2 הקטע, שקניתי מצלמת וידאו HD - ואני לא מצליח לראות את הסרטים דרך המחשב בצורה נורמלית. המחשב מחובר גם למסך, וגם לטלוויזיה דרך חיבור HDMI שהוא בילט-אין בלוח האם. מה אני צריך לשדרג כדי שאוכל לראות HD נורמלי דרך המחשב? תודה רבה, אייל
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי,אני רוצה לקנות מחשב חדש והגעתי אליו http://www.yahavpc.co.il/build?id=WP1NRA1FQ7QKL5 עם אתה יודעים אולי איפה אפשר לימצוא את החלקים יותר זולים. ומה אתה חושבים על המחשב עצמו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למשחקים ב5500 שקלים. אין לי צורך בציוד היקפי כלל, ואני מתעתד להזמין מTMS בגלל הביקורות המשובחות וOC בחינם לחברי הפורום. אני יכול לחרוג ב200-300 שקלים אם זה שדרוג משתלם אחרת אעדיף לא לחרוג. בקשר לכרטיס מסך יש לי העדפה לHD2900 PRO כי הבנתי שהוא יותר טוב מה8800GTS אבל אני לא בטוח, אשמח לקבל את עצתכם. עכשיו השאלה שלי היא בקשר למעבד: מה ההבדל בין כפולי הליבה למרובע הליבה מבחינת משחקים, והאם בחירה בכפול ליבה כרגע תפגע בי באופן רציני בעתיד? ממה שאני יודע כרטיס המסך הוא הרכיב החשוב ביותר במשחקים אז אני מעדיף להשקיע יותר בכרטיס במקום מעבד מרובע ליבה. ושאלה נוספת למי שקנה מחשב מTMS בעבר: כמה זמן לוקח להם לשלוח למרכז (אני מעוניין בOC)? תודה מראש לכל העו…
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
המחשב עולה כ3700 ש"ח. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=704702 הוא אמור לשמש את אבא שלי בעיקר לגלישה באינטרנט וקצת OFFICE. לפי המפרט זה נראה מחשב עם תמורה טובה לכסף. גם שנתיים אחריות ולא שנה, גם מעבד C2D וגם כרטיס מסך של ATI. מישהו יודע איך האחריות של רונלייט? יש המלצות אחרות באותו סכום?
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך כמה שאפשר, אני אישית לא הצלחתי.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300ש"ח (זה מה שהוספתי למפרט שבניתי..) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטי HD, עריכת וידאו (PREMIERE), עריכת אודיו (CUBASE) , עריכת תמונות (PHOTOSHOP+LIGHTROOM) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר/ובעזרת ה' גם פרנסה.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא יודע בדיוק פרטים עליו.. יש לי samsung 2243bw.. מתכנן לעבוד ב…
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד אבל מבין רק בנייחים, לכן צריך עזרה. צריך אותו בעיקר לאינטרנט ולתוכנות אופיס שונות (העבודה על אופיס תהיה במשך שעות ארוכות מאוד). אשמח מאוד לקבל הסברים והמלצות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לחברי האתר. ראשית אני מודה על ההתיחסות הרצינית להודעתי כאן בפורום. כפי שתשימו לב קיבלתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461437.0 מפרט למחשב "ירוק"או ידידותי לסביבה(דבר שאני מאוד רוצה) אבל משיטוטים ברשת הבנתי שהוא לא מספיק ירוק ואפשר עוד לשפר ולמה אני מתכוון,כפי שראיתם המארז הוא של ANTEC SOLO אבל מחיפושי ברשת הבנתי שיש אלטרנטיבות לקופסת המתכת הזאת כמו מארז עץ ועוד חומרים אחרים. כל שינוי לשאר החלקים על מנת להשיג את המטרה יתקבלו בשמחה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפר את המחשב על מנת שהוא יהיה באמת ירוק,בהחלט מעוניין להחליף למארז מחומר ידידותי אחר. תודה. אהוד.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
אני מעוניין במסך 17" CRT בין הכי איכותיים שיש במחיר עד 1400 שקל, ובמארז מאווורר היטב- מארז שאתם ממליצים עליו מכל הבחינות- יופי, מקום, ואוורר טוב.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות ari radeon 9800 pro 128mb 256bit ב700 ש"ח?
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי לפני שבוע Dell Latitude 6400 דנדש, אחרי נבירות ארוכות בפורום. הוא הגיע עם XP עליו, כרגע לא שיניתי את מ"ה. יש כל מיני בעיות הם הWI-FI, אבל הבעיה העיקרית היא שאחרי שהלפטופ חוזר ממצב Sleep, הWi-Fi לא מתחבר אוטומטית ולא מזהה רשתות. אחרי שאני עושה בעצמי Start ל-Service של הWi-Fi(הוא על אוטומטי, אמור להשאר דלוק בלי קשר) הוא מצליח לזהות רשתות, מתחבר ועושה רושם שהוא מחובר, רק שהתקשורת עובדת בדיוק לדקה ואז מפסיקה. נוצר מצב שבו האייקון מראה שיש חיבור לרשת, אך בפועל אין תקשורת ואי אפשר להתחבר לשום אתר. אם אני אעשה Restart ל-Service ואתחבר מחדש לרשת, שוב תהיה רשת לדקה-שתי דקות וחוזר חלילה. בלי קשר, הרבה פעמים ה-Service למטה בעת עליית מ"ה ועד שאני לא מפעיל אותו אני לא רו…
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-