עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ORrrr,

שלום, חבר שלי שעובד כמתכנת ביקש ממני המלצה למחשב נייד. הדרישות שלו הן כאלה: שיחזיק הרבה שעות (אני מניח סוללת 8 תאים תספיק ל8 שעות) מסך 14-15 אינטצ' מט שתהיה ראות טובה יותר בחוץ הרדיסק גדול אני מניח 500-750 ג'יגה זה טוב עם העדפה לגבוה יותר 8 ג'יגה זכרון לקימפול מהיר אם זה גם בא עם מסך מגע זה נחמד אבל לא חובה לא דרוש למשחקים אבל סרטים אני מניח שמחשב ברף הזה לא תהיה בעיה להריץ וכמובן שתיהיה לו יציאת hdmi. התקציב לא מוגבל בסכום כלשהו אבל כמובן שאנחנו מחפשים משהו משתלם וטוב ולא סתם מחשב יקר ומפוצץ בדברים. תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by RayZ,

ערב טוב דוד שלי מעוניין לקנות מחשב. ולשם כך, הוא שלח לי הצעת מפרט שהרכיב בדוא"ל. עברתי על המפרט, ואיני בטוח אם הוא טוב בשבילו. זה בגלל שאין לי מידע על הלוח, ובד"כ אני מתעסק עם הלוחות היותר יקרים. השימושים שלו: גלישה באינטרנט ואופיס. משחקים פה ושם, אבל ממש לא הכבדים. הוא מתעקש על מעבד AMD אטלון (למרות השימושים הקלים שלו, הוא מתכוון לעבוד על המחשב המון, ולמלאות אותו במסמכים. כך שהוא רוצה מהירות ללא איטיות למשך זמן בלתי מוגבל.) תקציב: (סתם, לידע כללי. לא נחוץ) 2000 ש"ח. המפרט: AMD Athlon 64 2800 Socket 754 + Cooler ASUS K8V-MX AMD SOCKET 754 DDR V+A+L MICRO ATX 3Y Kingston 512MB DDram 400 MHz WD 80Gb WD800JD SATA V-808-Z FOR P-4/AMD MICRO ATX FRONT USB+AUDIO מח…

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by guypld,

חג שמח! התחדשתי לפני כמה ימים בDell Vostro. מכיוון שהוא הגיע ללא מערכת הפעלה, וההקצאה היחידה של רשיון חלונות שנשארה לי להוריד מהאוניברסיטה היא חלונות 8, התקנתי חלונות 8 : אני יודע שההשקה הרשמית היא עוד שבועיים, אבל מסתבר שלאוניברסיטאות נותנים להוריד את הגרסה הסופית, כולל מספר סריאלי תקף. הבעיה היחידה היא שבאתר הבית של Dell יש Drivers רק לחלונות 7. רציתי לשאול אם מישהו הצליח למצוא שם באתר drivers יותר עדכניים ולהתקין אותם אצלו? התקנתי את אלה של win7,64b אבל הם קצת מקרטעים בקטע של רשת אלחוטית, ובתמיכת העכבר. אשמח לשמוע מאנשים שעובדים כבר בחלונות 8 עם מחשבי DELL. תודה.

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  4. היי לכולם, אני מחפש נייד בתקציב עד 5000-5500 ש"ח. ישנם מספר דרישות: 1. כל נושא האחריות הינו דבר ממש חשוב לי. אני הולך להיות בטיול של שנה מסביב לעולם ואם ניתן אחריות בינלאומית זה יהיה דבר אדיר! 2. מטרת המחשב הינה לאינטרנט,אופיס,סרטים וגם משחקים! אך אינני הולך להריץ את המשחקים הכי חדשים ו"קשים להרצה".. 3. אם ניתן, שיריץ WINDOWS XP ולא ויסטה. אשמח לתגובות רבות ככל הניתן :-) יש 2 הצעות שנורא אהבתי. רוצה חוות דעת בבקשה: ‎Lenovo 3000 N500 NS73DIV‎ ‎RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz - Free dos‎ LG תודה

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  5. Started by yshekel,

מבקש חוות דעת על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/h2cvyl1m הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. אני מודע לכך שאין כרטיס מסך. תודה

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  6. המחשב לא צריך להיות חזק.. הוא נועד לICQ שירים אינטרנט ושיותאם לרשת האלחוטית הביתית לשיתוף קבצים. חשוב שהוא יהיה בגודל 13 או 14 אינץ' , רצוי 13 שיהיה נוח לסחיבה ממקום למקום התקציב - עד 2500 ש"ח תודה.

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  7. מחפשת מחשב לשימוש כללי וקצת עבודה על תוכנות תלת מידמד ועיצוב (ADOBE וSOLIDWORKS). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ש"ח (יש טיפה גמישות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת עבודה בתוכנות ADOBE (פוטושופ וכדמ), עבודה על תוכנת CAD (Solidworks)i, טיפה רינדור (keyshot) ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אני מטלבטת בין נייד ונייח. במידה וארכוש נייח יש צורך במקלדת, מסך ןרמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

8. Started by Obg1,

שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט כאשר השימוש העיקרי שלי הוא לפיתוח משחקים (תכנות + עבודות גרפיקה) ומידי פעם גם לשחק בעצמי במשחקים. אין לי צורך בציוד היקפי וגם לא צריך כונן קשיח (יש כבר ממחשב קודם). מכיון שזה מחשב לעבודה חשוב שיהיה לי שקט. כמו כן חשוב שיהיה מספיק זכרון כי אני פותח הרבה חלונות במקביל וסביבות עבודה כבדות כמו ECLIPSE ו VS. רוצה מעבד מהיר כדי שקומפילציות של קוד יתבצעו מהר, וכרטיס מסך חזק שיריץ משחקים היטב על המסך DELL 30" שלי שיש לו רזולוציה מטורפת. בניתי איזה מפרט התחלתי ב KSP (ראו קובץ מצורף) אשמח לחוות דעת עליו ולהצעות אחרות, וכמובן אם אוכל לקבל תגובות עוד היום זה יהיה מצויין כי המחשב לעבודה ואני צריך אותו כמה שיותר מהר. תודה!

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  9. לא בהכרח למשחקים, מודה מראש על כל ההמלצות[br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 13:24:11 כמו שהבנתי Gygabyte עכשיו הרבה יותר זולים למרות הביצועים הטובים, בהשוואה ל HP ו DELL

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by BazokaJoe,

תגיו לי מה דעתכם על המפרט הבא ושימו לב למחיר: מעבד INTEL P-4 2.6GHz HT 800FSB לוח אם ASUS P4-S 800-D זיכרון 2x256MB) 512MB DDR 400MHz Samsung) דיסק קשיח W.D 120GB 7200RPM 8MB Buffer SATA ATI Radeon 9200 128MB DDR + TvOut או GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8 כונן תקליטורים 1.44 כונן תקליטורים x52 מיקלדת עכבר + גלילה רמקולים + מגבר מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה כל זה ב-3370 ש"ח דרך האינטרנט: http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionprod.asp?auction_id=1085808 זה 600 שקל יותר זול מבכל מקוום אחר שחיפשתי !! את הכרטיס מסך אני אמכור ואקנה במקומו: ATI 9800NP יש לי כבר מסך Q17 LCD של יונדאי, וגם מקלדת אלחוטית, עכבר אופטי ורמקולים. מה דעתכם, שוו…

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by Itay Nissim,

עתיד להזמין מחשב בימים הקרובים האם הייתם משנים רכיב כלשהו במסגרת התקציב עם חריגה מינמלית מעבד: 1820 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6600K 3.5Ghz + Asus Z170-A (SLI) S1151 זכרון: 370 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2379 ₪ - * מבצע * - ASUS Nvidia GeForce GTX1070 8G D5 1632-1860Mhz Strix OC דיסק קשיח: 469 ₪ - OCZ SSD ARC 240GB 2.5 דיסק קשיח: 489 ₪ - WD Caviar Red 2TB 3 Years Warranty כונן אופטי: 159 ₪ - Samsung DVDRW X8 Slim USB 2.0 External Black באנדל (מארז + ספק): 899 ₪ - * חדש במבצע * - NZXT H440 Black-Red + Seasonic X-Series 560W Gold קירור אוויר למעבד: 169 ₪ - * מבצע * - ZALMAN CPU COOLER…

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by eyarit,

שלום. אני זקוק בדחיפות למפרט לתחנת עבודה מבוסס על תחנות העבודה של HP אשר יריץ לי תוכנה ייעודית ברמה גבוהה לעיבוד תמונות דיגיטליות. קיבלתי הצעה לתחנה הבאה: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/pscmisc/vac/us/product_pdfs/hires_z800_datasheet_102809.pdf אך המוצר יקר מאוד. האם לדעתכם ניתן לבנות מפרט זול יותר משמעותית מבלי לאבד מהירות משמעותית? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by Fortune,

מה דעתכם על המפרט? המחיר טוב?

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  14. מחשב ישמש למשחקים, אף שזה לא הדבר העיקרי, העיקרי זה עבודה כללית, אינטרנט, וכו, בUBUNTU, אני אעבוד עם VIRBOX, אז אם אפשר יותר מ4GB זיכרון, זה יהיה עדיף. 8 לדוגמא אני צריך: מסך, את כל המחשב,צורב, וסט מקלדת ועכבר(EX110 בבקשה) לא צריך רמקולים. אני נוטה במארז לכיון 690CM אהבתי אותו מאוד. והוא נחשב יותר איכותי מהאנטק 300. קירור שקט, סביר להניח שלא יהיה OC, ואם יהיה פצפון, שהמחשב יהיה שקט. אני רוצה את ה690CM כי אני לא רוצה מארז מצועצע, ואני רוצה אחד יפה. מסך: אני רוצה מסך 22", נוטה לכיון T220P, אף שאתם יכולים להמליץ על אחר אם בא לכם תודה רבה מתן

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by dovikina,

יכול ליהיות שאין אפשרות להתקין xp על המחשב הנייד, רק vista? אולי אני עושה משהו לא טוב אבל זה לא נותן לי

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by yigael_o,

היי, יש לי בעיה. אח של חבר קנה מחשב חדש. נתתי לו מפרט מדויק של המחשב שמופיע פה לעבודה משרדית ב 3000. הוא הלך לאיבורי והמוכר אמר לו שהוא יכול למכור לו את "אותו מפרט" בהרבה פחות. חוץ מ 6300 הוא נתן לו 4300 (וזה בסדר, הוא התייעץ איתי וראיתי שאין כזה הבדל מבחינתו, הוא רופא אז הוא לא משחק בכלל עם המחשב) המפרט שקיבל הוא כזה (נא להביע דעה מהר, אני רוצה שיספיק לחזור לחנות אם צריך): מארז עם USB קדמי קטן לבן זכרון 667MHz DDR-2 1 GB צורב SATA LG H30N DVDX 18 DL מעבד אינטל e4300 core2duo conroe דיסק קשיח 70GB 7200 8MB WD לוח אם MSI RC410M2-L X200 ATI מתאם TV OUT ללוח RC410/K9AGM2 כ. קול OB 7.1 (8 ערוצים) כ. מסך X200 OB ATI 1800 ש"ח אשמח לתגובתכם במהרה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by tktur1,

אשמח אם תציעו לי מפרט ב6000k לעריכת וידיאו מקצועית עם adobe premier אני צריך גם מסך... תודה רבה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by AgeBlade,

צריך מפרט למשחקים ולשימוש בסיסי במחשב במחיר של עד 3000 (מותר לחרוג קצת) המפרט יכלול : מארז , ספק , לוח אם , מעבד , זכרונות וכרטיס מסך תודה , עידן

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  19. שלום וברכה, לאחר שהמחשב שלי שירת אותי רבות [4 שנים] החלטתי להשתדרג ולעבור למחשב יותר חדש... גם מפני שהמחשב התחיל לקרטע ולהיות עם תקלות חומרה מסויימת. אז ככה להלן הפרטים של המחשב החדש שאני צריך.... שימוש המחשב: -תוכנות גראפיות כגון: פוטושופ,פלאש,פרייהאנד, אפשרות לעבודה עם תוכנות תלת מימד מאיה,3DMAX. - עבודה עם תוכנות האופיס. - קידוד סרטים ועריכת קבצי ווידאו. -צריבה לDVD. - משחקים לא חשוב לי אך חשוב שבמידה ואהיה מעוניין בעתיד להלביש משחק מסויים על המחשב תהיה לי את האפשרות. איבזרים נלווים: -מערכת מחשב בלבד הכוללת- מארז +כל חלקי החומרה הדרושים. אין צורך ב: מקלדת+עכבר רמקולים מסך עדיפות: מחשב מבית אינטל מסוג C2D תקציב: 3,800 ש"ח אם יש אפשרות להגיע לפחות מהמחיר הנ"ל אני אשמח.

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by zuris,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בין 3000-4000 ש"ח בגודל מסך של 13." ורציתי לקבל המלצות המחשב הולך לשמש לצורך משחקים כמו SC2 ,DIABLO 3 וכד', וגם לתוכנות גרפיקה כמו 3DS MAX , PS וכו' וכמובן גם לאינטרנט, מוסיקה ודברים בסיסיים. יש הצעות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by KEIS,

שלום.. אני מחפש מחשב נייד באיזור ה2500 שח הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, תוכנות לא כבדות במיוחד וטיפה סרטים. ראיתי כל מני מחשבים של חברות שונות בערך במחיר הזה שהמפרטים כמעט זהים (4 גיגה זכרון מעבד I3).. הכי חשוב שלמחשב יהיה עם 3 שנות אחריות. אשמח אם מישהו ימליץ לי על מחשב כלשהו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by riviol,

אני רואה שרוב מפרטי מחשב נלקחים מאתר החנות yardenpc אבל אחרי חיפוש אני לא מוצא שום חוות דעת על החנות עצמה. אשמח לקבל מידע עליה מכם בעיקר על אמינותה.

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  23. כולל עכבר מקלדת ורמקולים.. חשוב שיהיה: מעבד שני ליבות.. צורב DVD וכרטיס מסך נחמד! למשחקים... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  24. מפרט לגיימר חזק ביותר אממ... תפציצו וד"א המפרט רק מ-TMS

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  25. Started by lidor_abo,

חברים שלום, המיני נייד שלי לא מתריע על סוללה חלשה בפתאומיות הוא מתכבה ,בדקתי בהגדרות והוא אמור לצפצף ולהתריע והוא לא עושה זאת תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים