ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך להמליץ לחבר על מחשב לשימוש הנ"ל בסכום הזה ולא הייתי בטוח מה להמליץ. אין שום דרישות מקדימות, כמו גודל דיסק קשיח וכו'. פשוט שיריץ את התוכנה כמו שצריך. עכשיו, הבחור לא מעוניין לחסוך עכשיו 100 שקל ובסוף לאכול אותה, אז אם יש צורך חזק לחרוג מהמחיר, אפשר, רק לא יותר מדי. מצורף מפרט שחשבתי שאולי יתאים. תודה מראש לעוזרים. מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪344 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Asus M4N68T-M ₪284 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941040 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪209 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Transcend DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27…
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מטרת העבודה במחשב : מחשב שיעבוד כעמדת גיבוי לכמה מחשבים שיחובר לסויטצ' על המחשב יש נתונים שאמורים להיות נגישים לכולם יחד עם זאת הוא אמור להשאר דלוק כל היום אין צורך במשחקים. לכן אני צריך מחשב חזק עם חומרה אמינה וספק כוח טוב וכמובן זיכרון איכותי עדיפות : KSP או IVORY באיזור ירושלים כולל מסך ומקלדת סטנדרטיים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קודם כל מצטער שאני פותח את זה פה לא מצאתי מקום אחר שזה יכול להתאים אליו. יש לאחותי מחשב כזה בערך: intel pentium dual core 2.9GHz 512mb ram וכרטיס מסך מובנה יש כניסת כרטיס AGP והכניסת זיכרון זה SDRAM משהו כזה האם שווה לשדרג אותו? ברשותי תקציב ממש דל.. ואני רוצה לדעת הם שווה לשדרג או להישאר ולחכות עד ירידת מחירים מסויימת או משהו בסגנון. אני שואל בעיקר בגלל שאלו כניסות ממש ישנות ואני לא יודע אם זה שווה את זה..
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שיריץ ברמה כמה שיותר טובה.. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?כרגע המסך הוא 17 אינץ' אבל אני מתכוון לשדרג כנראה או ל22 או ל20(אשמח להמלצה על הדרך * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אפשר המלצה למסך טוב בלי קשר לתקציב 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב …
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום רב, קודם כל תודה רבה לכל האנשים פה שתורמים רבות ממרצם ומזמנם ועוזרים לאחרים ! כן ירבו. המחשב שלי התפגר וצריך לקנות חדש. בשיחה עם מוכר מחנות כלשהי הגענו למפרט שיצויין למטה ואודה לכם אם תוכלו בבקשה לתת את דעתכם עליו. אבל קודם לסטיקי : 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,500. אני מוכן לעלות עד 4,000 אם זה מצדיק את זה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל כמה שצריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אני לא משתמש כבד של אף תחום אבל הייתי רוצה שיהיה אפשר לעשות מהכל. (פירוט בהמשך) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. …
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, בניתי מפרט מחשב לשימושים גרפיים, כמו AUTOCAD, REVIT, SKETCHUP, ככה שאני זקוק ל CUDA ו OpenGL. מעבד Intel Core i3-530 Tray ₪532 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-530ay לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪519 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪640 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTS 250 512MB DDR3 PCIe ₪591 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4718462000056 צורב LG GSA-GH22L X22…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי שבק לפני מספר ימים ואני זקוק למחשב חדש. התקציב הוא כ-3K ללא ציוד היקפי וללא מסך. יש לי מסך dell 2209wa. השימוש הוא משחקים, סרטים ושימוש משרדי (אינטרנט ומסמכים). כרגע אני משתמש ביציאה השניהי של כרטיס המסך גם לטלויזיה דרך יציאת s-video ואני מעוניין לשמר את היכולת הזו. (הטלויזיה CRT עם כניסות SCART ו-RGB בלבד) חשוב שיהיה שקט. לא מתכנן שדרוגים עתידיים ולא אוברקלוק ולכן מעוניין במחשב שיחזיק מספיק זמן קדימה. יש לי שלושה דיסקים: IDE,SATA ו-SATA2 ומעוניין להשתמש בכולם אם אפשר. בגדול מחפש יחס עלות תועלת מקסימלי. הנושא די דחוף כי כרגע אני ללא מחשב ומנותק מהעולם תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מחשב נייד LG LW20 Express, סרטי 720p לא מנגנים עליו באופן חלק (יש השהייה של חצי שניה לעיתים תכופות) Pentium M Processor 750 1.86GHz, 512MB RAM האם החומרה פשוט חלשה מידי, או שיתכן ופירמוט של מערכת ההפעלה והתקנה של קודקים (איזה) אחרים, יפתרו את הבעיה ? אגב, האם אפשר להרחיב למחשב הנ"ל את הזכרון ? האם זה אמור להשפיע ?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש ויש מישהו שמתעניין לקנות את המחשב הישן שלי, תהיתי כמה הוא שווה? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: ASUS P5KC זיכרונות: g.skill ddr3 ripjaws 4gb cl9 כרטיס מסך : Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe כונן אופטי : Sony Nec - Optiarc AD-7173S X18 ספק : Corsair CMPSU-520HXEU 520W מארז : GIGABYTE 3D AURORA קירור מעבד :Scythe Infinity תודה
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן חברים ותודה שנכנסתם, אם אפשר אני צריך מפרט בתקציב 2000-2500 שיכלול מחשב, מסך מקלדת ועכבר (אלחוטי) הדרישות הם שעבודה עם המון חלונות (אופיס, פוטושופ, דפדפן עם מלא חלונות, אימייל מסנגר והכל שיטוס בלי תקיעות בכלל..) אני מאמין שבתקציב הזה אפשר להכניס 2 גיגה ואולי אפילו 3 או 4 ? מסך: 17 אינץ הארד דיסק: 250-500 גיגה כרטיס מסך חיצוני: נראה לי שעדיף HDMI לא חובה, רק שסרטונים פלאש פוטושופ והכל ירוץ חלק צורב DVD ההתלבטויות העיקריות הם כמובן המעבד (השאלה הנפוצה.. AMD או אינטל..), הלוח והזיכרון.. אשמח להמלצות, תודה רבה ויום טוב !
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, ניגשתי לחנות המחשבים הקרובה לביתי, לא מדובר ברשת או משהו כזה, סתם חנות מחשבים ממוצעת, שבחרתי מטעמי נוחות, כי כמה שיותר קרוב, יותר טוב. שוחחתי עם האיש מכירות ואמרתי לו שאני מחפש מחשב+מסך למטרת משחקים כבדים, סרטים ומוזיקה. מסגרת התקציב הכוללת הינה 4,500 ש''ח וקיבלתי הצעה כזו: מעבד- E7500. זה מה שהוא רשם לי בפתק, אני יודע שחסרים פרטים, אבל זה נחשב למעבד טוב? לוח אם- asrock G-41 (מישהו שמע על החברה הזו?) זיכרון- 4 GB הארד דיסק- 1 TB כרטיס מסך- 9800 עם 1 TB זיכרון הוא הציע לי גם מארז, רק שאני לא ממש יודע עליו פרטים, המארז עצמו נראה בסדר והוא התחייב שהמחשב יהיה שקט עם טמפ' נמוכות. הוא הציע לי גם מסך 22 אינץ' של preview בשווי 980 ש''ח. אז מה יש לנו? מפרט ב3200 ומסך ב980 ש''…
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי לפטופ amlio pro מסדרה 3, ה-HD בחיבור SATA, ואני רוצה להתקין עליו XP. אחרי שנכנסתי לsetup של ההתקנה, (לפני שאני רואה את המחיצות) אני מקבל את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disk drivers installed in your computer. קראתי והבנתי שהבעיה היא בדרייברים של הSATA, וזאת בעיה נפוצה בדגם הזה. ניסתי לשחק עם ההגדרות ב-BIOS, יצרתי דיסק התקנה עם nLite ובתוכו שמתי דרייברים ל-SATA, אבל שום דבר לא עוזר והוא עדיין לא מזהה את הHD. למישהו יש פתרונות או עצות?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
משום מה העכבר שלי במחשב נייד לפעמים עובד ולפעמים לא, וגם הוא לא גורר טוב וגם הלחצנים לא עובדים כמו שצריך. והסתכלתי בהגדרות של העכבר בלוח הבקרה והכל בסדר! מה עוד יכול להשפיע על העכבר בנייד הזה: HP Pavilion dv5000 עם XP SP 3? ???
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
יש לאחותי מחשב נייד של טושיבה satelite l300 עכשיו יש לה הרבה סריטות על הפלסטיקה (מסביב למקלדת בעיקר) היכן אני אני יכול להחליף רק את הפלסטיקה באיזור באר שבע? וכמה זה עולה ? נ.ב המחש דיי חם בזמן האחרון יש איזושהי דרך לשמור עליו יותר קריר בעיקר שעונת האביב בפתח? כרגע אין שום תוספת והוא כבר גרם לפציעת שולחן עץ אחד אם יש איזה פטנט או משטח לשמור אותו יותר קר אנא רשמו בהודעה את מחירו (לא יותר מידי תקציב בערך עד 200 שקל חריגה קלה אם זה שווה את זה) אנא הגיבו במהרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד כשהעבודה העיקרית היא עיצוב אינטראקטיב. פלאש, פוטושופ אילוסטרייטור וגם אפטר ו3D MAX. אני חדש מאוד בתחום רק סיימתי את הלימודים ושקלתי לקנות macbook ולא בגלל שכל המעצבים מתלהבים ממנו אלא יותר כי אני רוצה להתנסות בעבודה איתו כי הרבה משרדים עובדים בסביבת MAC. בכל אופן אני מניח שהוא גם יכול לתת לי תמורה למה שאני מחפש כי בכל מקרה את רוב העבודה אני יעשה על הנייח. העניין הוא שאני מתלבט נורא אם לקנות MAC רק בשביל שיהיה לי ניסיון עליו כאשר אני יכול לקנות באותו מחיר מחשב מבוסס INTEL הרבה יותר חזק ויעיל. אשמח להארות בנושא ולהמלצות על דגמים מסויימים. התקציב הוא הוא כ-5500 ש"ח עם חריגה ל-6000 (זה גם המחיר של המק בוק הכי זול בארץ) ואני מעדיף קנייה מהארץ. …
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן אתה משתמש?סרטים בHD,מוזיקה,אינטרנט,משחקים כמו MF2,DIABLO 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) שום דבר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך LCD 32 אינץ,רזולוציה גבוהה. * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום יש לי DV7 של HP שהאחריות נגמרה. בזמן ההאחרון הוא נכבה לי בפתאומיות והבנתי שזה כי הטמפרטורה ממש גבוהה.. לאחר שהוא מתקרר הוא חוזר לעבוד הטמפרטורה מגיעה ל 95 מעלות ב GPU ובCORE.. מה אני יכול לעשות???? חייב עזרה לפני שהוא ישבוק חיים...
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל בכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.נbfbc2 ac2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?19 אינצ' 900 על 1440 * באיזה סוג משחקים תשחקו?bfbc2 ac2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לצרוב סרטים בכונן DVD ולא מצליח. ניסתי במספר תוכנות וזה כותב לי שאני צריך לאתחל את הכונן. לפעמים זה כן צורב לי אך הדיסק לי עובד לי בשום DVD. אני חייב לציין ששירים זה צורב לי בלי בעיה ושיש לי חבילת מקודדים הכי חדשה שיש. מה הבעיה ????? :s05: :s05:
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מעבד:Core i7 930, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור:Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler לוח אם:GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E זכרונות: DDR III 1600Mhz 3x2GB G.Skill PI Edition Triple Channel דיסק קשיח:Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD6401AALS כרטיס מסך:Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז:CoolerMaster HAF932 Full Tower Black Case ספק כוח:SeaSonic 650W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-650HT מחיר:6455 איך המפרט? האם יש משהו לשנות/לשפר? האם המפרט טוב לOC? האם המפרט הזה הכי טוב לתקציב עד 6600 שקל? האם אפשר לבנות מחשב יותר טוב,משתלם,ביצועים יותר טובים,טוב יותר לOC ? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, במדריכים יש מפרט לגימינג שהוא 3.9 אלף, עכשיו אני צריך מחשב נטו למשחקים ב3 אלף, לא כולל מסך, יש לי מסך 17 אינץ שאני אשפר אחרי זה, לא כרגע בגלל בעייה בכסף, ככה שרק מחשב בנתיים, גם לא צריך רמקולים כי יש לי כבר טובים. נטו המחשב עצמו, הכי טוב שאפשר להשיג בסכום שלי, בבקשה רק אנשים שבאמת מביאים במפרטים ויודעים לחבר אותם יחד שיווצר משהו טוב. תודה לעוזרים 1)3000 שקל 2)גימינג- כרגע רזולוציה 17* אבל אני בעיקרון מתכוון לשדרג ל21 או משהו..... משחקים? החדשים... אני מקווה לשחק בהגדרות כמה שיותר שהמחשב יתן לי מן הסתם, למה להתפשר אם אפשר יותר 3)לא. נטו הקופסה. 4)חוץ ממה שאמרתי אני צריך מחשב חדש! 5)לא משנה הרעש, העיקר שיהיה טוב! 6)לא מבין מה זה אוברלוק. 7)ללא מערכת הפעלה. 8)כל חנות …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט שאני בניתי לעצמי יכולים יותר טוב ב 4K ? אני קצת חרגתי ... התקציב שלי זה 4 , מעבר לזה אני מוכן לספוג קצת ... מטרת העל זה שהמחשב ישמש אותי שנים רבות (: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪934 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪564 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung HD103SI Eco Green 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪388 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TECOG32M זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Gold ₪611 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3410K כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe ₪782 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מפרט בתקציב של עד 5K אם אפשר לחסוך בתקציב, אז בכיף. השימוש העיקרי יהיה משחקים, COD:MW2, DIRT2, BF:CP2... מסך FULL HD גודל 22' רמקולים יספיקו ערכה של 2.1, לא משהו מפוצץ. מקלדת+עכבר אלחוטי השקט של המפרט לא קריטי, אבל אפ אפשר זול ושקט - בכיף לא מתוכנן שום OC אם אפשר להרכיב מפרט מ-KSP לא מתכנן להוסיף מערך SLI/CF
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא עד 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני חייל. אז אם אפשר לחסוך זה יהיה נחמד. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 ש"ח במקרה הכי גרוע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים ועריכת סאונד (לכן לדעתי דרוש כרטיס קול שיהיה סבבה.. ) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בת'כלס התחומים העיקריים שבשבילם אני צריך מחשב זה עריכת סאונד ומשחקים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא רלוונטי…
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-