ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם עדיף שלא ASUS קודם כל. ניסיון רע איתם. מחפש מחשב נייד לסטודנט שיכול להריץ כמה מכונות וירטואליות במקביל (לפחות 4GB זכרון). ושלא יקרטע לי בעבודה שוטפת עם כמה תוכנות שעובדות במקביל. מעבד חזק, כרטיס מסך אני לא צריך איזה 460GTX אבל אני רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים. אם אני כבר משקיע כסף. חשוב לי שלא יהיה פלסטיק זול, רוצה משהו רציני. גודל מסך לא משנה לי, לא פחות מ13" משטח עכבר נוח לעבודה לא כמו בנטבוקים של ASUS אין לי ניסיון רב עם לפטופים, אני פשוט רוצה משהו שיוכל לתת מענה לVMWARE עם 2-3 מכונות רצות בלי לעשות צרות יותר מידי, סרטים ומשחקים בצורה סבירה. תקציב אני מוכן בין 5000-5500 , אפשרות לכמה מאות שקלים למעלה גם לא תיהיה בעייה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי? אני מעוניין לרכוש מחשב נייד אשר יהיה בו מספיק ויותר זכרון לשתי תוכנות CAD שונות שיש היום בשוק כולל רנדרינג ושימוש במייל ואינטרנט מי יכול להמליץ לי על מחשב מספיק חזק? המחיר לא הבעיה אני רק מעוניין להיות בטוח שיש לי אהמחשב הכי טוב שאפשר לרכוש אהה ושיהיה לו מסך גדול אם אפשר תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל חוות דעת על מפרט לגיימינג + OC ב200 דולר NEC Silver IDE DVD Burner Model ND-3540A - OEM Model #: ND-3540A 1 Lian Li PC-65 USB B2 Silver Aluminum ATX Mid Tower Computer Case - Retail Model #: PC-65 USB B2 1 SAMSUNG SpinPoint P Series SP2504C 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM Model #: SP2504C 1 SAMSUNG 940b Silver 19" 8ms LCD Monitor - Retail Model #: 940b-Silver 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD Motherboard - Retail Model #: LANPARTY UT nF4 Ultr 1 XFX PVT70GUDF7 Geforce 7800GT 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail Model #: PVT70GUDF7 1 ENERMAX Noisetaker AX Series EG495AX-VE SFMA 2.0 ATX12V 485W P…
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני מצפה שהמפרט יחזיק יפה לשנתיים הבאות. ברצוני לקבל מפרטים ממכם בתקציב של 2000-2300. 1)המחשב לשימוש במשחקים(גם כבדים) ואינטרנט אם אפשרות לOC 2)ללא צורך בציוד היקפי. 3)יש ברשותי כבר מסך,וצורב DVD. במחשב שיש לי כרגע גם יש לי ספק 450W של HEC וכ"מ ATI 1950 pro. אם אתם חושבים שניתן להשתמש ברכיבים אלו למפרט החדש-פנטסטי, שיקול שלכם המומחים. 4)קירור חשוב שיהיה כי במעבדים ברמה של תקציב זה יכולים לתת ביצועים גבוהים יותר,לדעתי. 5)כרגע יש לי מסך 17'' פשוט אבל יתכן שאשדרג מסך אז קחו זאת בחשבון לגבי רזולוציות המשחקים שאבחר. תודה רבה ובהצלחה. שנה טובה ומתוקה לכולם!
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=870108 Dell Vostro 5470 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849471 Samsung NP530U3C-A06 הדבר היחיד שמפריע לי בדל זה הSSD שהוא רק 32gb ..
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום רב אבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב חזק שמטרתו החזקת שרתים וירטואלים לצרכי עבודה מתכנן להרים 3-4 שרתים וירטואלים במערכות הפעלה שונות, למטרות התקנות של כלים שונים לצורכי בחינה ולימוד בינהם database מסוגים שונים התקציב עומד על 6-8 אך ניתן להגדיל את התקציב ל 10K במידה ומחזקים גם בכרטיס מסך למשחקים המחיר הוא ללא ציוד היקפי והמטרה ליוצר מחשב חזק שיעמוד בעומס עם כמות מכובדת של זכרון ושל דיסקים תודה מראש קובי
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני לפני קניית מחשב חדש, היות והמחיר של המחשב הנ"ל פחות מ 3000 ש"ח והוא נראה סטנדרטי ונחמד, רציתי לדעת האם לדעתכם יספיק? אני כרגע לא מחשב מחשב מי יודע מה מטורף, מספיק לי למשחקים העדכניים, כרגע אני מחזיק במחשב 1330EJ עם כרטיס מסך 4650HD, ממה שאני מבין הוא חלש בטיפה מה 7670 שמגיע עם המחשב הנ"ל, אבל יספק ת'סחורה. http://ksp.co.il/?uin=17050
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם יום שישי רכשתי מפרט מאוד בסיסי אבל לאחר הרהורים רבים הגעתי למסקנה שמאוד מיהרתי עם הקניה ולא בדקתי את כל האפשרויות. שימוש משרדי אבל עם אפשרות לשחק. בעיקרון המפרט כדלקמן: intel pentium DC E2140 1.6GHZ 1MB cache case midi atx hja-70 asus P5GC-MX seagate 200GB 7200 sata 2 kingston 1GB 667 point of view 8400GS 256MB היתי רוצה לדעת אם יש משהו שאפשר לשנות במקום חלקים מסוימים, אין אפשרות לחרוג מהתקציב הנתון כי זה שולם כבר. דבר שני היתי רוצה לדעת המעבד, חלש סביר בסדר? והבנתי שהכרטיס מסך מאוד חדש... האם ניתן להחליף בpowercolor x1300xt ? תודה!!
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום אני גר באיזור המרכז אך לומד בב"ש כך שרוב הזמן אנח שם ולכן מעדיף לקנות את המחשב שלי שם. אני יודע שיש שם אייבורי מחשבים עם מחירים טובים אבל מצד שני שמעתי אליהם דעות שונות.... יש עוד מקומות מומלצים וזולים בב"ש? כי אני באמת לא יודע איפה לקנות שם... תודה
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
1) מחשב נייד "15.6 Acer Aspire 5738G בתשלום של 3600 ש"ח עם 3 שנים אחריות (מורחב) עם הרחבה ל-4 גיגה זיכרון 2) מחשב נייד ACER 5630-642G25MN בתשלום של 3000 ש"ח עם 3 שנים אחריות (מורחב) אבל בלי וינדוס 3)מחשב נייד Lenovo ThinkPad SL500 T 6570 עם הרחבה ל4 גיגה זיכרון הבעסה רק שנה אחריות במחיר של 3500 ש"ח מה הכי משתלם לדעתי הראשון ... מה לדעתכם? (תתיחסו למעבדים לזכרונות פשוט להכל המחשב שהכי יהיה שווה תכסף אותו אני קונה ...
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ברובו מיועד לגיימינג כבד, אך גם לעריכה גרפית והנדסת תוכנה: התוכנות שאשתמש בהם הן illustrator, PhotoShop, Workstation, Flash, visualstudio,java ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BTF4, ASSIANS CREED IV, COD GHOST וכל המשחקים שכולם מחכים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
האם הוא יכול להריץ visual studio ? האם הוא יכול להריץ סרטי DIVX? g0vner_x3
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
תקציב: 5000₪ חריגה מקסימלית 400₪. לנסות לחסוך אבל לא להתפשר. שימוש המחשב יהיה עריכה גרפית של תמונות וסרטוני וידאו, לא ברמה מקצועית מידי. ושגם יהיה אפשר להשתמש במחשב לגימיינג קל. תוכנות ומשחקים: כל התוכנות adobe למינהן וגם סוני וגאס, משחקים כמו skyrim ו call of duty. במפרט צריך להיות כולל גם מסך בגודל 22-24 ( מה שיותר משתלם). ציוד הקפי: המחשב צריך להיות מאד שקט 6 בסולם ההשקט. לא מתוכנן לעשות OC על המחשב. מערכת הפעלה: צריך ווינדוס 7 צריך שהמחשב יהיה מהיר ושקט ושיוכל להפציץ כמה תוכנות עריכה במקביל בלי בעיות. חשוב שיהיה כונן SSD על המחשב וכונן קשיח ורגיל של טרה. חשוב שיהיו למחשב יציאות USB 3 ומארז עם זרימת אוויר טובה. חנות מועדפת ksp או כל חנות אחרת בבאר שבע. ת…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אמי זקוקה למחשב נייד חדש לאחר שהקודם(DELL K2) פשוט התאבד(בעיה ממש מוזרה במסך. אם יש דרישה אני אעלה סרטון. משהו מוזר לאללה). קיבלנו את ההצעה הבאה: Lenovo ThinkPad Edge 0302-2NG AMD Athlon 3 P320 2GB DDR3 250GB 5400RPM מסך 15.6'' ATI Mobility Radeon 3400 אחריות שלוש שנים באתר הלקוח Windows 7 Home Premium 64Bit ב 3322 ש"ח אשמח לדעת האם זה כדאי. גורם המשיכה העיקרי כאן מבחינתנו הוא האחריות לשלוש שנים פה אצלנו. הנייד הקודם התפגר לאחר שנתיים וחצי(כאשר הייתה לו אחריות לשנה) והבנו שאחריות טובה וארוכה לא תסולא בפז המאפיינים הרצויים מן הנייד הם: מסך גדול(15.6 אינץ') צורב DVD טאץ'פאד טוב חוץ מזה אין "צורך" בכלום. הארד דיסק - אין צורך אפילו ביותר מ160GB…
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש והבנתי שחלק משמעותי שכדאי לבדוק זה המעבד. עד כמה משמעותי ההבדל בין דור 2 לדור 3 של ה- i3? עד כמה משמעותי ההבדל בין i3 ל- i5? עד כמה משמעותי ההבדל בין המהירויות? (1.5GHZ, 1.8GHZ, 2.1GHZ וכן הלאה...) מעבד גרפי?? המחשב מיועד ללימודים, אינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה) וכד'. תודה.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אהלן חברים שמי עוז ואני חדש באתר ובפורום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 2000 ש"ח שישמש אותי לעבודה והמטרה בעבודה אתו זה בעיקר לאינטרנט מהיר שיחות וידאו, ניגון קבצי וידאו ומצגות כשמה שחשוב לי בו מבחינת תפקוד זה סוללה טובה וחסכונית, שלא יהיה כבד מדי ושהדיסק קשיח שלו יהיה מינימום 500 ג'יגה. מישהו יכול להמליץ על חברות טובות? Dell? HP? או חברות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימושים כלליים - אינטרנט, עבודה משרדית, וקצת משחקים עם דגש על צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. אין צורך ב OC. המפרט צריך לכלול מסך 19" LCD וציוד היקפי (רמקולים ברמה טובה, עכבר ומקלדת). האם אפשר להכניס כפול ליבה, 1GB זכרון, 160GB ונגיד 7300GS במפרט ? אשמח להצעות. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשרף לוח האם במחשב הותיק שלי. מאחר ואני סטודנט ויכולותיי הכספיות מוגבלות, רכשתי מחשב נייד משומש LG מדגם R500 בעל מסך שבור מאחד מאתרי יד שנייה. כוונתי הייתה להחליף את המסך השבור במסך התקין שבמחשב הותיק שלי ( כמובן שלפני כן וידאתי שמודבר באותו סוג מסך). אך, לאחר שחיברתי את המסך התקין הוא סרב להידלק ונותר כבוי ושחור. לכן, המסקנה המתבקשת היא שהאינוורטר האחראי על הדלקת המסך - תקול. משום מה, אינני מצליח לאתר ברשת מקום לרכוש את האינוורטר המדובר ( חיפוש באיביי העלה חרס). האם מישהו יכול לייעץ לי היכן אוכל לרכוש את האינוורטר? מישהו מכיר אתרי רכישה מקוונים מחו"ל לחלקי מחשב? אוסיף ואציין: 1) בחיבור למסך חיצוני, המחשב מתפקד באופן מלא ותקין כך שלא מדובר בבעיית כרט…
-
ההצעה צריכה להכיל מערכת הפעלה VISTA BUSINESS LGA775 CORE 2 DUO לוח אם עם חריץ הרחבה PCI EXPRESS 16 ועוד לפחות 2 חריצי הרחבה רגילים תמיכת לוח בDDR2 ועתידי DDR3 2 גיגה זכרון DDR בתדר 1066 RAID חומרה מובנה בלוח שתומך ב 0.1 לפחות כ. מסך 2 יציאות DVI כ. רשת 1000 מסך 19 רחב בחיבור DVI
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤951 לוח אם: DFI LANPARTY DK P35-T2RS ¤568 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DUAL DVI - RETAIL ¤878 זיכרון: MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 ¤526 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤400 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ¤409 מחיר סופי: ¤3732 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il איך המפרט הזה ? אפשר להוציא משו יותר טוב בתקציב הזה ? המחשב מיועד לקיובייס וקצת למשחקים ואולי גם לOC של המעבד בעתיד (המפרט צריך לכלול רק את החלקים הנל , כל השאר כבר יש לי )
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב ובניתי מפרט, השימושים הולכים להיות משחקים כבדים, צפייה בסרטים(ביניהם סרטי HD), גלישה באינטרנט, שמיעת שירים, וכל הדברים העיקריים שעושים במחשב, אני הולך לשחק על מסך 23" ועל רזולוציה של 1920X1080. שמתי את הספק הזה כי בעתיד אני הולך לעשות שידרוגים. עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המפרט שבניתי והאם יש משהו לשפר. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2…
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
התקציב הוא פחות פונקציה... מעבד לפחות I5 מסדרת sandy bridge לפחות 4 ג"ב זיכרון כרטיס מסך חיצוני (רצוי אנוידיה בגלל תאימות דרייברים בלינוקס) מסך 15.6 אבל רזלוצויה מלאה (1920X1080) היצרנית לא משנה לי כל כך רצוי שאיכות הבניה תהיה טובה וסדרת הדגם תהיה לפחות משנת 2010. דיסק קשיח של לפחות 500 ג"ב. כונן אופטי פחות רלוונטי ואם אפשר בלעדיו זה עדיף. אני מתכנן להריץ בעיקר לינוקס אז אם אפשר לוותר על התקנה מראש של חלונות. חשוב לי שתהיה לפחות יציאת USB3 אחת. ואם אפשר מעבר ליציאת HDMI גם חיבור VGA רגיל. תודה מראש על העזרה, אשמח אם תעבירו ביקורת גם על היבואנית (או ספקית אחריות אחרת) של המחשב.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לקבל חוו"ד על המפרט הבא: http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=140540&SRCCODE=COMEM789BY&cm_mmc=Email-_-Main-_-COMEM789-_-email יש לציין שאני גר בארה"ב ומכאן המפרט מהאתר הנ"ל. המחשב מיועד להיות HDPC ויחובר לטלויזית LCD. יש לי כרטיס מסך מהמחשב הקודם - ATI 1600X עם 512MB. מה שהייתי רוצה לדעת אם המחיר מצדיק את המפרט. תודה רבה שרון
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חבר שלי יש לו מחשב להלן המפרט: AMD PALOMINO XP 2000+ 256 DDR MB צורב, DVD, כרטיס מסך ON BOARD לוח אם של אסוס. 30 GIGA הרדיסק. הוא מעוניין לשפר עד כמה שאפשר את המחשב בסכום הנ"ל (1500) חריגה של 100-200 שקל תתקבל... כמו כן יש לשקול החלפת המעבד במידת הצורך לאור הליבה הגרועה (לדעתי) הייתי רוצה להתייעץ מכיוון שיש כל כך הרבה כרטיסי מסך RADEON 9600 שאני כבר לא מבין איך חלקן זולים יותר וחלקן פחות... הייתי רוצה לקנות לו איזה TI4200 נורמלי אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר אני לא יודע איך ה FX של NVIDIA אני מעריץ של ATI אז אני לא דוגמא... מה שהכי טוב בשבילו במסגרת התקציב יהיה מצויין... אין צורך להחליף לוח, כרטיס מסך נורמלי חייב, אולי עוד זיכרון ועוד הרדיסק? ואולי תציעו דברים חשובים יותר? …
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש כאן שני מחשבים במחירים דומים. אחד aio ואחד נייח.לפי המרטים שקראתי (תקנו אותי אם אני טועה) הוא במעבד. אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה מעבד וכרטיס מסך יותר טוב?ודבר שני מי שמוכן לעזור לי למצוא מחשב בסדר גודל של המחיר הזה מוזמן... http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=103164 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20233&iszap=1 אני זקוק לעזרה שלכם עוד היום
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-