עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זקוק למפרט הטוב ביותר כלכלית וחומרתית לבן דוד בן ה30 הסכום המקסימלי 3000 ש"ח ללא מסך כנראה ירכוש בעתיד 22 אינצ' כרגע הוא עם 19 אינץ (מה שאומר שלא חייב כרטיס מסך מטורף וייקר ! ) הוא בקושי משחק ואם כן לא מהמשחקים הכבדים (כמוני ...) אולי קצת פיפא פה ושם וכו' ....סימולטורים ... הוצע לו מאייבורי את זה : אבל אני חושב שזה ממש לא משתלם ,מעבד ב1000 ש"ח !? עם כרטיס ב200 שקל !? שלא לדבר על 2 G רק ... : http://ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode= אני סומך יותר על המלצתכם למפרט עד 3000 תודה !

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  2. שלום, יש לי תקציב של 4200-4500 ש"ח לקניית מחשב חדש שתומך ב 64bit. המחשב לצורכי אינטרנט, office(ואולי קצת משחקים).דרישות נוספות: זיכרון 512mb לפחות, מסך LCD 17, מארז מפואר, לא צריך צורב, לא צריך כונן 1.44. לא איכפת לי אם זה אינטל או AMD. אם הכסף לא מספיק לקנות מחשב עם לוח אם וכרטיס מסך טובים נא לציין זאת. תודה.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by bati6,

יש איזו תוכנה מיוחדת שנותנת אפשרות להגביר את הווליום של הרמקולים של המחשב? זה הכי גבוה אצלי וזה חלש

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  4. לפני הטופס, תקראו ותבינו : מביאים לי מעבד אינטל מסוקט 1155 - I5 כלשהו. עכשיו, התקציב שאני רושם לא יהיה כולל מעבד כי כבר יש לי בחינם (הוא כבר מחכה לי..). אז אני מבקש שתתנו לי רק חלקים שיתאימו לאותו מעבד. (המעבד יגיע בלי מאוורר אז להוסיף בבקשה). תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 +- (מעדיף לא לעבור 2500). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - עד 2500. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי (באמת אולי - 50 שקלים). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, מוזיקה (עכשיו, אני מעדיף שתהיה לי אופציה לעתיד להוסיף כרטיס קול פנימי על PCI-E או משהו..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכ…

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  5. זו ההצעה שקיבלתי1. לוח אם GIGABYTE GA-H77-DS3H 2. מעבד I7 INTEL CORE 3770 3.4GHZ 8MB S1155 3. זיכרון למחשב 4GB HYNIX 1600MHZ DDR3 סה"כ 16 גיגה זיכרון 4. כונן קשיח SEAGATE 1TB 7200RPM 64MB SATA 3 5. צורב LG 6. כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT630 2048MB 7. ספק כוח ZUMAX PRO ZP550GW 550W אז ככה זו ההצעה שקיבלתי לרכישת מחשב נייח אני משתמש כמה שיותר במחשב ללימודי ההנדסה שלי שרטוטים, תוכנות כבדות כמו מאוד כמו אוטוקד, סקצאפ, פוטושופ קצת, פריהנד תוכנות עריכה ותוכנות לאנימציה אני לא צריך להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך אני רוצה מחשב חזק ומהיר שמתי לב שהמעבד כאן שלי הוא לא QUAD הבעיה שלי בחדר שאני נימצא בו היא תופעה של חום החדר בקיץ חם המחשב אחרי שנה וחצי הולך לעזאזל בגלל החום החום של…

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  6. ברשותי מחשב נייד של IBM THINKPAD R50E עם מעבד של 1.8 ו-504 מגה זיכרון לאחר ההתקנה של אקספלורר 7 וSP3- המחשב ממש זוחל-האקספורר נפתח לאט, זמני טעינה ארוכים מהאינטרנט. 1. מה עשויה להיות הסיבה -חוסר בזיכרון - אם כן עד עמה להרחיב את הזיכרון 2. האם יכול להיות שהסיבה שהוא זוחל זה בגלל ה- SP3 או אקספלורר 7 אגב גם פייר פוקס של מוזילה מגיב בצורה דומה למי הפיתרון ? חוצמזה : מי הספקים של IBM בארץ ? שאני יכול לפנות על מנת להגדיל את הזיכרון ?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  7. אורח עמית
    Started by אורח עמית,

אהלן חברים, שמעתי דברים טובים על המומחים בפורום ורציתי את חוות דעתכם על מפרט למחשב גיימרים בתקציב של 9k כולל מסך (מכיוון שמדובר בחלום ילדות, זה התקציב שאני מוכן ורוצה לשים. אם יש כאלה שחושבים שאפשר להגיע לאותם ביצועים בסכום נמוך יותר, אשמח לשמוע אתכם). נתונים שחשוב לדעת: 1. כבר יש לי עכבר, אוזניות ומקלדת. 2. אין לי מושג איך להרכיב מחשב, ולכן לא רלונטי הזמנת חלקים מהאנטרנט. אשמח למפרטים מחנויות שנחשבות לאטרקטיביות מבחינת מחיר ושמרכיבים אצליהם. 3. אני משחק בעיקר ליג אוף לגנדס, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל עם משחקים חדשים שיוצאים לשוק (בעיקר משחקי FPS). תודה רבה על העזרה !

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  8. Started by nanoo,

מעבד: intel prescott pentium H.T 3.0 Ghz 800Mhz 1M לוח: intel bayfeild 865GBFL 800Mhz זכרון: 512DDR 400Mhz ד. קשיח: sumsung 80GB SATA כ. מסך: Ge Force Fx 5200 128MB כ. קול: O/B רשת: O/B צורב: SamSung x52 32x 52x כונן: 1.44 מארז: midi atx 300w מקלדת + עכבר microsoft מסך: Samsung 17 793df/mb רמקולים ------------------------------------------ 4300 ש"ח

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  9. Started by Noder,

שלום אני מעוניין לקנות נייד עד 4000 ש"ח לצרכי לימודי מחשבים לאוני' הגעתי ל 2 מחשבים שאני מתלבט ביניהם להלן המפרטים : Asus A53S מעבד Intel® Core™ i7-2630QM 2.00 GHz (Max Turbo Frequency 2.9 GHz, 6M Cache) זיכרון 4GB DDR3 1333MHz כונן קשיח (640GB (SATA 5400RPM מסך 15.6" 16:9 HD (1366x768) LED backlight כרטיס מסך (NVidia® GeForce® GT 520XM (1G DDR3 רמקולים מובנים של Altec lansing 3 שנות אחריות עלות - 3900 ש"ח Samsung 3 Series 300V5A-S07IL מעבד Intel® Core™ i5 Processor 2430M זיכרון ראשי 6GB DDR3 System Memory at 1333MHz (4GB x 1 + 2GB x 1) מסך 15.6" HD LED Display (1366 x 768), Anti-Reflective LED כרטיס גרפי NVIDIA® GeForce® GT 520MX Graphics, Optimus™technology כ…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  10. שלום לכולם, תודה מראש על העזרה, יוזמה מבורכת. 1. תקציב : עד 2000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. ציוד היקפי : כרטיס PVR רצוי איכותי, צורב אם זה נחשב. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בהארד-דיסק מעל 500 GB. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אשמח למארז קטן ככל האפשר, שקט גם יעזור אבל לא ברמה של השקעה מטורפת, לגבי צבעים לא ממש משנה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלש…

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  11. היי, אני יודע שהיו הרבה פוסטים בעניין אך לא הצלחתי למצוא אף אחד שעונה לצרכים ולתקציב שלי. אני מעונין להרכיב מחשב HTPC בתקציב עד 1500 ש"ח (אם זה בלתי אפשרי, אז המפרט בעלות המינימלית האפשרית). השימושים: חיבור לטלויזיה (כרגע CRT בהמשך יהיה LCD), צפייה בסרטים (גם 1080p), צפייה בסרטים בצפייה ישירה מהאינטרנט, המחשב לא ישמש למשחקים. בהמשך המחשב יחובר למערכת סטריאו כדי להשלים את חווית הסאונד. מודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by azaz,

אני רוצה שתגידו לי את הדעות שלכם על המחשב שלי אם הוא ישן או שהוא על רמה זה המפרט:מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.22Ghz) 200 גיגה. לוח אם: GIGABYTE GA-81945P-G ספק כח 500 גנרי כרטיס מסך ATI 4670 מסך LCD19 LG אז מה דעתכם על המחשב שלי?

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by ashkenazone,

צריך מפרט למשחקים ב10,000 בבקשה.. תודה

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  14. שלום רב אני מחפש עזרה בבחירת מחשב נייד חזק (לפחות 4GB ומעבד i5), לתכנות והרצה של אלגוריתמים כבדים, בעיקר בסביבת ווינדוז. החלק הטריקי הוא שאני צריך את היכולת להריץ גם ווינדוז וגם-mac OS כרגע עומדות בפני שלוש אפשרויות: * מאקבוק עם בוטקאמפ ווינדוז * PC נייד עם VM של מאק * PC נייד ומאק מיני נייח זול יחסית כרגע אני מנסה להבין איך לקבל את כל היכולות בתקציב המינימלי, ולכן אין עדיין הגבלה על התקציב. אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה רבה * מטרות המחשב? תכנות * גודל המסך? 13\14 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * צורב DVD?לא * האם נדרשת אחר…

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  15. שלום מנורת CCFL בנייד שלי השלימה את מעגל חייה בהצלחה .. היא בעולם טוב יותר. הזמנתי לה מחליפה בסין אבל עד שזה יגיע... אני חייב די דחוף לתקן את הנייד אולי אפשר להשיג מנורה כזאת בארץ ? בכל מחיר הגעיוני - הרי היא עולה 30 סנט במפעל. ל T40 האהוב בעצם כל מנורה סטנדרטית ל 14.1 אינץ' תעזור רק שתהיה לבנה - זה לא למודינג ת ו ד ה

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by omrino,

שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד למטרת לימודים (אינטרנט, אופיס וכו') אין צורך בכרטיס מסך מעבר למובנה. עם זאת אני מחפש מחשב שיהיה מספיק חזק לשרוד את ה3 שנים הקרובות (ולכן חשבתי ללכת על מעבדי אינטל i3 או i5) גודל רלוונטי של מסך יהיה בין "13 לבין "14.4. התקציב למחשב הוא עד 3600 (כולל מערכת הפעלה). לאחרונה מצאתי בKSP שני מחשבים שאשמח אם בנוסף להמלצות שלכם תוכלו לחוות את דעתכם עליהם. הראשון: Samsung Q330-JA01IL‎ השני: ‎Asus A42F-VX059V‎ אשמח לתגובתכם

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by OutRaGe,

מעבדי ?AMD? Price Units Total AMD Athlon 3000 64Bit 939 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total DDR 512Mb 400MHz AData /VT 240 2 480 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E 2290 1 2290 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD1600JD 510 1 510 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total DVD 16x48 Toshiba 140 1 140 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 Total price + system assemly 5500 ¤ for payments 12 X 501 ¤ איך המפרט בכללי ?(ה-X800XL יותר טוב ? ) והספק יחזיק ? …

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by 1_AviV,

שלום. לפני כשנתיים התייעצתי כאן על לפטופ ועד היום אני ממש מרוצה ממנו. בבקשה תעזרו גם לחבר שלי . עדכון זה דחוף כי הוא רוצה לקנות עוד היום או מחר! הוא לומד לתואר ראשון והוא צריך מחשב נייד שיהיה נוח ללימודים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל אם יש סיבה טובה. 2. מה שימושי המחשב ? אופיס בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? עכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך כרטיס מסך יוקרתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ?4 בערך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק ?לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  19. מה דעתכם על המפרט הבא שהציעו לי ב3150. מעבד e7200 דיסק קשיח WD 320GB 2GB mushkin DDR2 800mhz לוח אם MSI p6nGM כ.מסך Palit 9600GT Sonic 512mb DDR3 צורב LG GS22Ls30 lightscribe מקלדת + עכבר Logitech Creative SBS A31 מסךLG w2242T קירור למעבד AC pro 775 קירור למארז 2 מאווררים AC מארז ג'ינרי + Ezcool 450W

20. אהלן יש לי כרגע נטבוק שאני די אוהב, סמסונג NC10, אבל הוא כבר מתחיל להזדקן ולהיות איטי ועכשיו גם הסוללה די מתה ולא נטענת יותר. אני שוקל לשדרג למשהו קצת יותר נחמד ומהיר. בעקרון השימושים הם אינטרנט, סרטים (מקס' 720P) אז HDMI יהיה אחלה (כרגע יש לי רק VGA), ומשחק מזדמן פעם ב. למען האמת הסמסונג הזקן שלי באמת אחלה אבל קצת קשה לו עם פלאש ומולטיטאסקינג ואין HDMI... וכאמור הסוללה מתה אז זה התמריץ שלי לשדרג, זה לא שאני חייב חייב מחשב חדש וזה למה התקציב גם נמוך... המחשב צריך להיות קטן ולא כבד כי אני מטייל איתו בעולם בדר"כ. אין צורך בכונן DVD. אין צורך במע' הפעלה. HDD גדול דרוש (500+) מקלדת נוחה (אני מאוד אוהב את הסידור של הסאמסונג שלי שמעל מקשי החצים יש PGUP\DN) מסך גדול יותר מ 10" ז…

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  21. אשמח לחוות דעת לגבי שדרוג חומרה למחשב שלי; שימושים עיקריים: משחקים ו-וידאו באיכות גבוהה. תקציב: 4K מקסימום! מעבד: i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray http://www.tms.co.il/product/11665 953 ש"ח קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL http://www.tms.co.il/product/10522 55 ש"ח לוח-אם: Gigabyte GA-B75-D3V http://www.tms.co.il/product/11280 408 ש"ח * אם יש לוח זול יותר שתומך ב-USB3, אשמח להחליף. כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL http://www.tms.co.il/product/11861 1251 ש"ח מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM http://www.tms.co.il/product/10845 899 ש"ח זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 http://www.tms.co.il/product/10967 252 ש"ח ספק+מארז: אשמח …

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by avi1231231900,

יש לי מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM שעברה גיור לעברית בעזרת VISTALIZATOR עכשיו פתאום שמתי לב שWINDOWS UPDATE הפך לאנגלית אבל הכל בעברית,ממה זה יכול להיות האם לבטל את WINDOWS UPDATE?

23. שלום לכולם, מטרות: המחשב יהיה רוב הזמן פתוח ימים ולילות... אני גולש הרבה באינטרנט, צפייה בסרטים, ו-HD. המרת פורמטים של וידאו וגם של אודיו. הרבה שימוש בהעתקות והעברות קבצים.ואני מרבה לעבוד במקביל בהרבה חלונות פתוחים. אין משחקים. אולי 2-3 בלבד. אולי מתכנן על OC קל. חיבורי FIREWIRE ו- ESATA. הכרחיים. ספק כח שיחזיק הכול ועוד כוננים קשיחים. לא אכפת לי איך הוא נראה, רק חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ויעיל בקירור! ואני חולה על ביצועים !!! חייב שיהיה מחשב מהיר. אחרי קריאה בפורומים שלכם כאן הצבתי לעצמי כמה קריטריונים שאני מעדיף שיהיו לי במחשב: 1. מעבד- אני מעדיף אינטל E6750 2. לוח אם הייתי רוצה משהו מהסדרה של P35 היות והיא משופרת , איזה חברה/דגם ממליצים לי ? 4. דיסק קשי…

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  24. היי אני צריך מחשב נייד שאני יכול להשתמש בו במגורים בצבא לצרכי תכנות (בעיקר android), סרטים, אינטרנט, ועיבוד גרפי (photoshop,maya,zbrush). אני מוכן לשים בסביבות 4000 שקל, אבל אם אפשר את אותן דרישות שיש לי בפחות כסף, אז עדיף כמובן אם צריך להוסיף עוד טיפה כדי שהוא יוכל גם להריץ משחקים בצורה סבירה זה יכול להיות נחמד. אם נדרש כרטיס מסך יעודי, אני מעדיף nvidia כי אני מכיר יותר את התכנות אליהם (CUDA). גודל מסך: נראה לי 15" זה סביר. ניידות ואורך חיי סוללה פחות קריטי לי. זה אמור לשבת על השולחן או בארון בחדר שלי. חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט כמו דג. כרגע יש לי מחשב נייד שעושה קליקים מעצמו כל הזמן, וגם המאוורר שלו לא ממש שקט. חייב לא להיות את זה. אני אשמח לראות כמה דגמים ומחירים שמומל…

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ולא לעבור ת-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רשום במספר 1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 FSX TEAM FORTRESS CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 4 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים