עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=734649 שווה ללכת על זה? יש דגם יותר משתלם באותו מחיר? בסה"כ הוא ישומש להרבה וורד אינטרנט וסרטים מידי פעם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by urdead,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),, צפיה בסרטים, הפעלת סימולציה לכימאי * גודל המסך? גדול ככל הנתן במגבלת המשקל * משקל רצוי? נמוך ככל הניתן - לא יותר מקילו וחצי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA או יציאה שניתן לקנות מתאם ל VGA (אשמח גם ללינק למתאם במחיר טוב במקרה הצורך וכן להכניס אותו למחיר המחשב) * בלוטות? אין את זה בכל מחשב חדש ? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיחשיהיה SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא …

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  3. MSI S260. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=35&CatCode=7 באופן כללי, אני מחפש מחשב נייד לפי סדר העדיפויות הר"מ: 1. משקל (פחות מ-2 ק"ג). 2. סוללה. 2. כונן קשיח בגודל סביר (40 ג'יגה ומעלה). 3. יכולות תקשורת מתקדמות (WIFI G, BT). כמובן שיהיה עמיד וכו כו'. המחשב היחיד שמצאתי שנשמע טוב, חוץ מסדרה X של IBM הוא MSI S260, המציע לפי המפרט תמורה מעולה למחיר. הבנתי שמחשבים של DELL מתחממים בטירוף ולכן לא כדאי לקנות. בקיצור, אני מחפש עוד דגמים המתחרים במחשב הזה.. תודה!

4. האם אני יכול להוסיף עוד כונן קשיח לאחד הקיים (מדובר בכונני 2.5''), או שאני חייב להחליף אותו? ראיתי סרטון שמדגים הוספת קשיח ל 4510s, ושני הדגמים נראים אותו דבר מבחוץ, אבל רציתי לשאול ליתר בטחון.

5. Started by dfriedd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 אבל אפשר אולי טיפה יותר (שוב, רצוי לחסוך... אבל בגלל הציוד ההקפי אני חושב שתידרש חריגה קלה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, CS:GO, PES 2016, NBA 2K16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצה גם המלצה על מסך טוב -לאילו הגדר…

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  6. Started by piwi,

בעבר הבעתי פה בפורום את פקפוקי באמינות של חלק מהחנויות שמוכרות מחשבים ניידים בארץ : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414882.msg3563032#msg3563032 דעתי זכתה לביקורת נחרצת (QttP). מסתבר שכעת יש סימוכין להשערות שלי : http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000491175&fid=2

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by kostiak,

אני רוצה לקנות נייד לקראת תחילת הלימודים כסטודנט * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ותכנות (Visual Studio, Eclipse, Netbeans) ואולי קצת עריכה דו מימד. (לא צריך בכלל למשחקים) * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אי צורך * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? לפחות כונן שקורא DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא HP חשבתי על הLENOVO SL300, יש מישהו שמכיר את המחשב? מה דעתכם עליו?

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by Elad87,

GIGABYTE K8VT800 Athlon 3000 6BIT MICRON 512MB DDR 400MHZ WD 80GB SATA SAPPHIRE RX9600 256MB 1.44 AMD 400W 2xUSB 3FANS 3818 אם למישהו יש משהו יותר טוב להציע בתקציב הזה מבוסס AND64BIT מחשב שנועד למשחקים בלבד אז בבקשה שיתן לי מפרט.. כמו כן תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט האם הוא טוב?

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  9. אני מעוניין במסך 17" CRT בין הכי איכותיים שיש במחיר עד 1400 שקל, ובמארז מאווורר היטב- מארז שאתם ממליצים עליו מכל הבחינות- יופי, מקום, ואוורר טוב.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  10. מחפש מפרט ב 3,500 שקל ללא מסך או ציוד הקפי. הצעות יתקבלו בברכה

• 12 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by yarivot26,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לקצת עזרה עם המפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים קליל (אסטרטגיה וכדומה), תכני HD והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - הורדות בUSENET וצפייה בתכני HD - שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by 10ziv,

1. מה התקציב המקסימאלי?5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cod,bf3 ועוד משחקים כבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).התקציב כולל מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מ…

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  13. זו ההצעה שקיבלתי1. לוח אם GIGABYTE GA-H77-DS3H 2. מעבד I7 INTEL CORE 3770 3.4GHZ 8MB S1155 3. זיכרון למחשב 4GB HYNIX 1600MHZ DDR3 סה"כ 16 גיגה זיכרון 4. כונן קשיח SEAGATE 1TB 7200RPM 64MB SATA 3 5. צורב LG 6. כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT630 2048MB 7. ספק כוח ZUMAX PRO ZP550GW 550W אז ככה זו ההצעה שקיבלתי לרכישת מחשב נייח אני משתמש כמה שיותר במחשב ללימודי ההנדסה שלי שרטוטים, תוכנות כבדות כמו מאוד כמו אוטוקד, סקצאפ, פוטושופ קצת, פריהנד תוכנות עריכה ותוכנות לאנימציה אני לא צריך להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך אני רוצה מחשב חזק ומהיר שמתי לב שהמעבד כאן שלי הוא לא QUAD הבעיה שלי בחדר שאני נימצא בו היא תופעה של חום החדר בקיץ חם המחשב אחרי שנה וחצי הולך לעזאזל בגלל החום החום של…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by reiematza,

Intel Pentium D 3.4GHz 2X2M Cache 945 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 1100 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 577 Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory 683 Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469 Gigabyte FX7600GS GV-NX76G256D PCI-e 256Mb Bulk Video Card 780 LG GSA-H10A 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 350W FSP Case 240 4049 האם אני צריך גם ספק? מה אתם אומרים על המחיר האם זה שווה?

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  15. " 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500K ניתן לחרוג קלות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , אופיס, גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א, Witcher, FM, DA וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  16. Started by SoOmSoOm,

אהלן, אני הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה ואני לא מעודכן בכלל במצב השוק של היום יש לי מחשב שאיתי כבר כמעט 7 שנים, והגיע הזמן להחליפו למשהו חדיש. יש לי כרגע מעבד pentium D עם טרה אהרדיסק, 2 גיגה ראמ וכרטיס נבידיה ג'יפורס 9600 בתכנון שלי הוא להעביר את הכריס מסך ואת האהרדיסק למחשב החדש. העיסוק העיקרי שלי במחשב הוא תיכנות (במיוחד לאנדרואיד, צריך להריץ אמולטור), עבודות (אופיס וכאלה) ופה ושם משחקים. אני מחפש חומרה מתאימה, אשמח לייעוץ מאיפה להתחיל, איזה מעבד כדאי לי, כמה ראם, לוח אם, ספק וכל השאר הירקות. תודה לעוזרים מראש!

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי נייד ישן עם חיבור VGA בלבד ואני מנסה לחבר אותו לטלויזיה שלי ל-RGB. אבל אני לא מצליח לקבל תמונה. מה ניתן לעשות? האם יש צורך בממיר RGB כי אני מבין שיש סוגים שונים של RGB בטלויזיה ?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by s.os,

AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA3800CUBOX - BOX ¤840 לוח אם: GIGABYTE GA-M55SLI-S4 ¤580 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7950GT TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL ¤1497 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA150 ¤463 צורב DVD: NEC DVDRW ND-3551 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - LABE FLASH ¤245 זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 ¤628 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤427 מחיר סופי: ¤4685 מ IQPC *כנראה אני גם אקנה אצלהם זה קרוב יחסית אליי ולא ממש יקר יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אבא שלי אומר שהוא לא הכי אוהב את החברה הזאת אבל אני לא יודע אומרים…

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by mokisho,

אני מעוניין לקנות את המחשב כמה לפי דעתכם אני צריך לשלם מעבד אינטל פנטיום 4 פרסקוט 3 מגה הרץ לוח אם איפקס זיכרון 2*256 DDR 400 כרטיס מסך 5200 הרד דיסק 40 גיגה כמה אני צריך לשלם תודה לעונים?

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by elad_nisim,

שלום יש לי מחשב שזהו המפרט: חושב על לשדרג בעיקר את המארז ולוח האם ולהוסיף דיסק קשיח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2 וMMO נוספים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  21. Started by danielw,

יעוד- גלישה באינטרנט, קצת משחקים, הורדת סרטים וכו' OC- לא מתוכנן! אין שום בעיה שהחלקים יגיעו מחנויות שונות....רק שיהיה כמה שיותר זול המחשב לחבר טוב אז תעשו מקסימום ותנסו להכניס את החלקים בתקציב היחסית נמוך בבקשה :> מה צריך לשדרג? - כרטיס מסך (העדפה ל8800GTS 320MB) -מעבד מסדרת C2D -ג'יגה זיכרון (נראה לי עדיף 533MHZ כי הלוח לא תומך 667MHZ, או שזה לא משנה?)---- ראיתי בskypc ב390 ומשהו של G.SKILL) -ספק כוח מתאים לחלקים (אני ממש לא מבין בזה...מה נחשב טוב וכמה חזק צריך להיות) - אם נשאר מקום בתקציב אז הארד דיסק ועדיף אחד עם 16MB בופר מה לא צריך לשדרג? (תקנו אותי אם אני טועה) לוח- יש לו MSI 945 (לא נראה לי צריך לשדרג כי לא מתוכנן OC מסוג כלשהו) מארז- יש לו GIGABYTE Poseidon

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  22. האם המפרט הבא מספיק טוב לניגון סרטי H.264 (מפרט בדיון). H.264 זה הקידוד שעושים לסרטי HD. המפרט: מעבדי אינטל Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK G31M-VS s775, 1333Mhz, Intel G31, 2xDDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 1GB Samsung Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 250GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none מחיר 1060 ¤

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  23. באפשרותי לרכוש את הדגם DELL Inspiron 1525 במחיר של 3100 שקלים מעבד Intel Dual Core DUO T2370 1.73GHz Cache L2: 1MB FSB: 533MHz זיכרון DDR II 1024MB 667MHz Up To 4GB דיסק קשיח 160GB SATA/5400 rpm כונן DVDRW DL דו צדדי מסך 15.4-inch WXGA (1280 x 800) CCFL TrueLife (glossy) כרטיס מסך INTEL INTEGRATED GRAPHICS MEDIA ACCELERATOR X3100 UP TO 256MB יציאות 4 x USB 2.0 Audio: stereo in, headphone/speaker out and dual digital mics; IEEEE1394a 8-in-1 Memory Card Reader;SD/MS/MMS / MS PRO /MMC. VGA Video Output; S-Video אני מקבל גם תוספת של ג'יגה לזכרון במחיר הזה השאלה אם המחיר הזה שווה ואם המחשב הזה בכלל שווה משהו.. אני לא מבין כלום כלום בניידים השימוש העיקרי שלו יה…

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by ronmar,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מעדיף מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: כשאני אבחר מחשב אני אקנה תקציב: 1500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: מעדיף ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: אין גודל כונן קשיח מועדף: אין משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: אין זמן סוללה רצוי: אין צבע המחשב הרצוי: אין אפשרויות נוספות במחשב: מה שבאלכם מה מטרת שימוש המחשב? עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה הערות: אני רוצה מחשב לאינטרנט בעיקרון חח

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by iatin,

שלום לכולם, המחשב שלי גוסס כבר כמה שנים אז החלטתי להחליף אותו.. מחפש מפרט בסביבות 2500, הדרישות לשימוש: מתחיל לימודים. עורך תמונות. צופה בסרטים. בקושי משחק במחשב, אבל אח שלי פעם באלף שנה משתמש בשלי. לא צריך: צורב/כונני דיסקים, כרטיס קול. כן צריך (בדגש): הארדיסק של לפחות טרה. מארז קטן יחסית. יש לי היום כרטיס מסך של geforce 8500gt אם לדעתכם יש סיבה להשאיר אותו. אני מעדיף לקנות מלוגיק פיסי מכיוון שהם מכירים אותי כבר הרבה שנים, אז אם אפשר פריטים שזמינים אצלם זה יעזור לי.. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים