עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אחרי שנים בתור חנון מחשבים אני מוכרח להודות שיצאתי מהעיניינים ודווקא עכשיו המחשב הישן נושן נפל הרמתי איזשו מפרט ואני צריך אתכם שתשלימו לי מידע לגבי תקציב 2500 אין צורך לא בספק כוח,מקלדת,מסך או כל ציוד היקפי, אני מחפש מחשב רב תחומי מעבד Intel Core i3-530 Box ₪554 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I3530 לוח אם ASUS P5QL PRO ₪534 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31256 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ₪264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce 9800GT 1…

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  2. מה אומרים על המפרט הזה? אני מתכנן OC (קירור יוחלף בעתיד). השימושים שלו זה בעיקר משחקים כבדים, כרגע על מסך "17 על רזולוציות נמוכות מאוד (1024X768). לדעתי אחלה מחשב שבעולם, הלוח גם תומך ב- ACC ככה שיש סיכוי שאוכל לפתוח את הליבה הרביעית. מה אתם אומרים? כרגע רק שלחתי את המפרט ל- SKYPC, כלום לא סגור ואני יכול לחזור בי ולשנות מה שארצה. מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤748 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1293 לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ¤504 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤310 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx…

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  3. היי שלום לכולם ושבת שלום, סוף סוף הגיע הזמן המיוחל ואני רוכש מחשב נייד אשמח אם תעזרו לי בנושא זה *ולפני הכל, עכשיו פסח (מגיע) ואני מניח שיהיה מבצעים בחנויות אני צודק? כיוון שהתקציב מאוד חונק אותי כרגע- עד 4,000 וכמובן שאם ניתן לחסוך זה יהיה ממש טוב. אז ככה: *מטרות המחשב: עבודה משרדית,(אינטרנט ,אופיס) והכי חשוב- גרפיקה (פוטושופ וגם עריכת וידאו כמו אפטר אפקטס ופריימיר, מניח שאלה תוכנות שמצריכות זיכרון ראם גבוהה ויותר מניח שזה בעצם צורכי מחשב כמו של גיימרים למרות שאני לא הולך לשחק במחשב אלא לצורכי העבודות הגרפיות הנ''ל ) גודל המסך- אני חייב לציין שאני לא הכי מבין בזה, אבל כמובן שככל שהגודל טוב יותר (בהתאם לרזולוציה גבוהה כמובן) זה יהיה טוב יותר-וחוץ מזה עבודות גרפיות…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by rannn,

שלם חבר'ה מישהו יכול לעזור לי עם מפרט ? עד 4000 ש"ח לעבודה עם גרפיקה (פוטו שופ,after effect, 3dmax, flash וכ'ו) אין צורך בציוד הקפי תודה מראש לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by syberpuppy,

hey... here what i built, im a little above budget (500 nis) and i still need to buy keboard and mouse... any insight? מה אתה יכול להציע: 512MB X2 corsair cl2.5 620nis HD: 200GB WD sata2 7200rpm 8mb buffer 570 nis burner 240-300 nis case: antec slk3800b 400W 700nis evga geforce 6800gs 256mb 1300nis cpu amd 3800+ athlon 64 x2 dual-core 2000nis (mabe a bit less) mother board dfi infinity bla bla bla 650 nis a keyboard and mouse(mouse should be something very good, keboard should be ok) (unkonown amount) nis

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by דרומי,

אני לא יודע אם הת'רד במקום...אתם תחליטו אם צריך להעביר מכרתי תמחשב הבא(בן 7 שנים) ב 300 ש"ח תגידו אם זה יצא שווה: PENTIUM 2-300MHZ לוח אם AV61 SHUTLLE צ'פסט של VIA 256 SDRAM VOODO 3 3000 16MB מארז+ספק300W משהו פשוט כרטיס רשת כרטיס קול CREATIVE פשוט CDROM*32 בלי HD,מסך,כונן,צורב. -------------------------------------------------- תאמת אני בספק אם בכלל הייתי מוער אותו מתישהו למישהו ובעקבות כך שאני גם קונה מחשב חדש השבוע אז 300 ש"ח לא יפריעו... רציתי 400 אבל זה חבר אז סיכמנו על 300...זה מחשב לאחיו הקטן שלא צריך הרבה מהבחשב...בעיקר אינטרנט... אני יודע זה אולי מצחיק... ;D אבל מה אתם אומרים שווה? תודה.

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לקנות מחשב חדש שישמש לצרכים שלי מכיוון שהנוכחי שלי איתי כבר זמן רב, ואין ספק - הגיע הזמן לתרום אותו. המחשב סה"כ לשימוש כללי אך יש נקודות ספצפיות שחובה לציין. 1. אני מתעסק באבטחת מידע באופן כמעט יום-יומי. זאת אומרת הרצה של מספר מכונות וירטואליות, תוכנות סריקה וניטור שונות,כמו כן תיכנות ועבודה בסביבות Visual Studio וכד'. 2. אני רוצה מחשב שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (לא צריך להיסחף, איני גיימר משוגע לדבר - אך בהחלט משחק) כמו כן משתמש באופן תדיר יחסית בפוטושופ. המפרט שהרכבתי, ועליו ארצה חוות דעת (מובן לי שהידע שלכם גדול בהרבה משלי, ועל כן אני זקוק לעזרתכם): מעבד: Intel 2500 Quad Core i5 box מחיר: 845 ש"ח. CoolMaster Hyper TX3 מחיר: 103 ש"ח G…

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by The-Magician,

יש לי כמה הצעות.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH6630855#top http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHDA2D510 אני רוצה שיהיה 4 גיגה זיכרון מעבד אינטל דואל קור וכרטיס מסך חזק אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח במחיר של גג עד 3300 ש"ח

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by nivoss,

אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד, לא מפלצת, שיריץ על הגדרות בינוניות ומטה משחקים עדכניים. * גודל המסך - 15 או 17 אינץ' * משקל רצוי - לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שהסוללה תחזיק 3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חשוב * בלוטות אם אפשרי בתקציב אז כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא בעדיפות גבוהה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? 3 שנים בארץ חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשרי אז כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא LENOVO בגדול אני יכול לחרוג במ…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  10. שלום, אני מחפש לקנות נייד Mini חדש. לצורך לימודים והעברת זמן בעבודה (כן אני מוכר בילוו) * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, Win7, אופיס (מעבד N450). * גודל המסך? Mini זה 10 נראה לי. * משקל רצוי? Mini * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אמור להיות מעל שעתיים כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיפות. * בלוטות? עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה. * צורב DVD? עדיפות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אתם תמליצו. עוד דבר, ראיתי את המחשב הזה בzap ולפי פופולריות הוא הכי גבוהה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8493

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by 1nstall,

היי החלטתי לדחות את קניית המחשב החדש ממספר סיבות, אבל אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים... טוב המפרט הקיים הוא: asus p4p800 intel 2.6c (478) inno3d 5700le elixir 512mb W.D 80g ata *2 Tt Butterfly 480w זהו בעיקר... עכשיו מה כדאי לשדרג במסגרת התקציב (1500) חייב להיקנות מנועה או מזיגזג....אפשר גם מlogicpc אבל אני מעדיף את שתי החנויות הקודמות... רצוי שיהיה במלאי... אני בעיקר משחק cs:s אבל אני מאמין שאם יהיה לי מחשב יותר טוב אני אשחק גם bf2 וכדומה... תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by amisha,

צריך הכול כולל מסך !!!! לא משנה אם זה AMD או INTEL

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by Ayelet Rund,

היי :-) קוראים לי איילת ואני סטודנטית שמסיימת תואר ראשון ומתחילה תואר שני... המחשב שקניתי בתחילת התואר מת (המסך שלו גוסס והבוקר הסוללה החליטה שלא להטען) והשלמתי עם זה שאני חייבת לקנות מחשב חדש. מהר. אני מתחילה שוב ללמוד ב-22.10 ויש לי 2 עבודות לכתוב כדי לסיים את התואר הראשון... בנוסף, אני לוקחת את המחשב הנייד שלי לעבודה ועובדת איתו (על דברים שקשורים לעבודה) ככה שאני באמת לא יכולה להרשות לעצמי להיות בלי מחשב... אשמח מאוד לעזרה! תודה רבה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם זה באמת עוזר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה ג…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  14. יש לי שני הצעות למחשב, ההבדלים ביניהם: מפרט ראשון: מחשב אינטל פנטיום 2.8 לוח אם: FS800 כונן 160 GB וכונן דיוידי מפרט שני: AMD ATHLON 2500 לוח אם: NF7 V2 40 GB כונן סידירום ההבדל במחיר: המפרט הראשון יותר יקר ב600 שח בעיקרון יש לי תקציב לא מוגבל אבל אני רוצה להוציא כמה שפחות. אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים,משחקים,לא גיימר שמשחק מלא אבל גם לא משחק מעט, ועריכת מוזיקה. ראוי לציין שיש לי עוד 80 ג'יגה אבל הייתי שמח לעוד 160 (: כונן דיוידי אני ל כ"כ צריך (מוריד הכל מהאינטרנט) האם ההבדל של ה600 שקל הוא יחסית די משתלם? ושווה להשקיע עוד 600 שקל או שההבדל הזה במחיר הוא כמו שהוא אמור להיות וזה לא "מציאה"? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  15. Started by Gritzman,

ביצעתי עדכון לביוס מהתוכנה שמספקת סמסונג העדכון בוצע נכתב שהצליח ואז המחשב הופעל מחדש אוטומטית, אך עכשיו מהבהב המסך ולא ניתן לעשות כלום חוץ מלהיכנס למסך של הביוס בלחיצה על F2. הנייד הוא Samsung NP-E3520. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  16. היי, יותר מוקדם פרסמתי בקשה למפרט עם מעבד I5 עכשיו יש לי שאלה כללית יותר. המפרט הוא עבור אחותי וגיסי, שכנראה לא יתכננו לשדרג\לשנות לעולם, אלא אם כן המחשב חלילה יתמוטט כמו שקרה לקודם [בן 7] ולכן הם עכשיו קונים חדש. הצרכים שלהם בסיסיים ביותר: גלישה וסרטים, ככה שברור שלא זקוקים למפלצת בכלל. אני אישית כן הייתי מעונין להמליץ להם על I5 מאחר והם לא יתכננו לשדרג לעולם והייתי מעוניין לשמוע את דעתכם, מה עדיף? מפרט א' מעבד [2100 או 2120 לצורך העניין] I3 8GB ראם HDD 1TB ספק לא ג'נרי [עם 80+, APDC...] או מפרט ב' מעבד I5 4GB ראם HDD 500GB ספק ג'נרי אני יודע שמפרט ב' נשמע לא מזהיר שניהם יספיקו להם ושניהם יכולים לעמוד בתקציב 2000 אני מאוווד הייתי רוצה שיקחו I5.…

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  17. שלום מצאתי את המחשב הזה : שקל Dell Vostro 5568 , 2790 רציתי לדעת אם אתם יודעים על איזושהי סיבה לא לקנות אותו למרות שהוא במפרט ובסכום שחיפשתי, או אם אתם מכירים משהו עם מפרט דומה בפחות כסף. בגדול חשוב לי ה8 gb ram ,מעבד כזה או טוב יותר, 1 טרה או יותר , והשימושים יהיו בעיקר אינטרנט ,אופיס וסרטים. אני יודע שבשיל השימושים שלי אפשר גם מפרט נמוך יותר אבל אני רוצה שיהיו אופציות לשימושים אחרים אם אני אצטרך. תודה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  18. Started by Athelon,

אוקיי יש לי מפרט למחשב גיימינג מחיר 7200₪ אני רוצה לדעת אם צריך להחליף או לשפר דברים תודה. בגלל שאני חייל ולא יצא לי וגם לא יצא לי בעתיד להכיר כי אין לי זמן לקרוא הרבה על חלקים חדשים זאת ההצעה שקיבלתי מהחנות בבקשה תעזרו לי. התקציב שלי הוא 7000₪ אבל אפשר חריגה לכאן או לכאן מקסימין 500₪. תודה Gygabyte P55A UD3 soc 1156 Intel core i7-870 6GB DDR3 2000MHz CL-9 1tera sata3 black edition 7200rpm 64MB 12XUSB 3 GeForce 480 GTX 1500MB DDR5 Thermaltake 700w Thermaltake V6 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by Tall-Guy,

שלום :-) אבא שלי מתכנן לקנות לאחותי מחשב ללימודים, והוא חשב על הדגם הנ"ל. סביר להניח שהשימוש שהיא תעשה בו הוא עיבוד תמילילים, תמונות, אינטרנט וכו' (זאת אומרת שום דבר "כבד" כמו משחקים או עריכת וידיו). הנתונים היבשים שלו נראים בסדר גמור לשימושה, אולם רציתי לדעת איך סדרת ה OEM הזאת: האם מישהו התנסה עם עבודה איתו? האם יש בעיות עם חומרה שאני צריך לדעת עליהם? וכו'. תודה מראש על ההעזרה :-) עריכה: לבקשת ה Admin, הוחלף הטקסט מאנגלית לעברית (לא ראיתי\ידעתי שאי אפשר להתנסח באנגלית ולא היה לי עברית בעבודה). אתכם הסליחה. מפרט טכני - מעבד 1.73GHz Intel® Core 2 Duo Processor T5300 זיכרון 667mhz 1GB DDR2 maximum expandability: 4 GB מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT display, resoluti…

20. Started by blacking,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אינטרנט, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כרטיס מסך חזק עד כמה שאפשר בתקציב. 3. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 4. הרכבת מחשב בחנות? כן 5. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? SKYPC תוספות: שיהיה כונן קשיח בגודל 1 טרה.

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by פוד,

ברצוני לקנות מחשב חדש (נדהמתי מהמחירים הזולים) חוו דעתכם על המפרט והאמת שאני עזרה בבחירת מארז טוב! מעבד:intel 2 quad cure q6600 לוח אם:Asus P5Q כרטיס מסך:nVIDIA GeForce 9600GT צורב:Pioneer DVR-116D זיכרון פנימי:DDR2 4 G Kingston הצעות שיפורים ורעינות יתקבלו ברכה

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by Jenovav,

היי חבר'ה, בקרוב אתחיל ללמוד אנימציה, ולשם כך אצטרך מחשב הגון שיוכל להתמודד עם תוכנות גרפיות כבדות לתלת מימד, ותוכנות אדובי למינהן(פוטושופ, אפטר, אילוסטרייטור). מה שבגדול מחייב כרטיס גרפי מרשים וכוח עיבוד חזק. אינני מעודכן ברכיבים החדשים בשוק, ואשמח לשמוע את המלצותיכם. תודה!

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by VL,

אוקיי אז ככה , אני צריך מחשב , ז"א מארז , זכרונות כרטיס מסך מעפן , כרטיס קול...HD וכו'... ד"א אם אפשר שיהיה רק עם כרטיסים מובנים על הלוח יהיה יותר טוב. בלי ציוד נלווה , לא מסך , לא מדפסת , לא עכבר , לא מצלמה... רק את המארז עצמו. עד 1K באיזור המרכז עדיף שיהיה. *** המחשב יהיה רק לגלישה באינטרנט , איסיקיו מסנג'ר וכו'. ***

דיונים חדשים בפורומים