ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
מחיר מקסימלי: 11000 שח האם הSSD טוב או עדיף אחד ? האם הספק/מארז טובים ? כנל לגבי הזיכרון, כ.מסך, לוח אם תודה מעבדים - Intel Socket LGA2011-v3 CM8064801547964 - Intel - i7-5960X LGA2011-v3 - Eight Core - Clock speed 3.0 GHz - Turbo speed 3.5 GHz - 20MB Cache - 140 Watt - Haswell-E Series - Tray... שנה אחריות כמות: - 1 - 5323/5217 ₪ לוחות אם - Intel LGA2011-v3 X99-Extreme3 - ASRock - Supports Haswell-E LGA2011-3 CPUs - Intel x99 Chipset - Supports DDR4 memory up to 3000 MHz - 3 xPCI Express x16 slots - 7.1 channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - M.2 Socket - 10 x SATA3 6Gb/s - Up t... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1158/1135 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח F4-2400C15Q-32GRR - G…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מארז של טרמלטק וספק של אנרמקס חזק כמו כן יש לי כרטיס מסך גיטי 9800 שהוא גם סבבה והארד דיסק סמסונג F3 השאלה אם על הרכיבים האלה שווה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות חזקים או שפשוט כבר להחליף הכול (המעבד חלש והלוח דיי ישן והזכרונות הם DDR 2 ) השקט הוא קריטי ברמת 10
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז בכללי תכננתי ללכת על 3800X2 זכרונות ולוח כמו שרואים על מעבד אני כבר דיי סגור. אבל אין לי מושג איזה לוח וזכרונות לקחת, זכרון רצוי ג'יגה ולוח אם איו לי מושג, תמליצו על משו טוב תודה, יום טוב אודה מאוד אם מישהו יגיב לפני 5 בערב, גררר.. הספקים האלה.. חבל שהם לא עובדים 24/7
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ואני מעוניין לקנות מחשב נייד כמה שיותר חזק בתקציב של 4500 - 4800 שקלים לכל היותר, הבעיה היחידה היא שאני לא מבין בתחום כמעט בכלל ואני זקוק לייעוץ בנושא. מהסקר הקטן שעשיתי המחשב האידיאלי שאליו אני מכוון הוא: מסך - 15.6 אינץ' HD מעבד - intel® Core™ i5-520M זיכרון - 4096MB DDR3 במהירות 1066Mhz דיסק קשיח - נפח בין 500 ל 320 GB וחשוב לי שיהייה 7200RPM כרטיס מסך - NVIDIA® GeForce® G 330M 1024MB (אם יש כרטיס אחר באותה רמה או קרוב אין בעיה) יציאת HDMI , כרטיס קול טוב וצורב DVD מערכת הפעלה לא חובה אבל יתרון אם יש המחשב מיועד בעיקר ללימודים , סרטים ב HD , משחקים לא כבדים מדי ומוזיקה 2 מחשבים שמצאתי אבל אף אחד מהם לא עונה על כל הדרישות הם: http://olsale.co.il/olsal…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 2500 ש"ח. השימושים העיקריים: אינטרנט, תוכנות שיתוף, אופיס, וסרטי HD אם הדרישות יכולות להוזיל את הקנייה מה טוב.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מטלבט בין שני מחשבים של DELL :s05: לשימוש של משחקים כמו manager, call of duty סרטים אינטרנט ועוד תקציב באיזור ה 5k המפרט הוא די דומה רציתי לשמוע את דעתכם בנושא. הראשון: DELL VOSTRO Model Name -V3500-4504W7 CPU- Intel® Core™ i5-450M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory -4GB DDR3 1333Mhz (2 x 2048 MB), Up to 8 GB HD -320GB (7200 Rpm) Display 15.6in Widescreen High Definition (1366x768) WLED Anti-Glare GPU Intel® Integrated Graphics Media Accelerator HD Optical Device 8X DVD+/-RW Drive Webcam Integrated 2.0 MP camera with digital array microphones Sound 2 integrated stereo speakers (2W x 2) Wireless …
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה וברצוני לקנות נייד חדש. * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה,סרטים עבודה עם תוכנות כגון c# i ו jave (תוכנות לתיכנות) ופוטושופ * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל אבל לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-7 שעות גם לא הכי חשוב כי לרוב אני יהיה ליד מקור חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב שיהיה יציאת HDMI מצלמה מובנת (ואם אפשר גם מיקרופון) * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250 GB * צורב DVD?לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל חשוב שתיהיה אחריות לשנתיים + * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? פתוח להצעות יהיה נחמד אם המחשב יבוא עם וינדוס 7 תודה רבה לעוזר…
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤475 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5, יחידות 1 ¤285 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=956 Connect3D ATI Radeon HD 4670 512MB AC Cooler DDR3, יחידות 1 ¤395 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1373 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤345 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1226 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid…
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם T5500 הורדתי את התוכנה CPU-Z והיא מראה שהוא פועל על 997Mhz למה הוא לא אמור לפעול על 1.6Ghz?? למה? רק לפעמים זה עולה ל1.6Ghz
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש מפרט בתקציב של 3.5K + מסך. המפרט ישמש למטרות משחקים (שהמשחקים ירוצו חלק על הגדרות גבוהות יחסית, לא צריך להשתגע, גם 560 או 6870 יספקו אותו) עם מסך (רצוי המסך של DELL U2311H) ללא ציוד היקפי נוסף. רק מחשב +מסך. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, שימושים עיקריים , אינטרנט , אופיס , תוכנות מסרים מיידיים , ואולי קצת סרטים מידי פעם....מסך לפחות 15 ושיהיה בעל עיצוב יפה ותודה לכל המגיבים , מראש.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להבין מהו זמן פעולת הסוללה של ה-W348M. קראתי בכמה פוסטים באתר שזמן הסוללה הוא לא משהו/בינוני. (כמה זה בשעות?) כאן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2808 וכאן: http://www.skypc.co.il/pl_product~71329~14~0.htm כתוב שזה עד 4 שעות. נשמע לי בסדר יחסית למחשב נייד, לא? אמשח לדעת את דעתכם בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:Star wars,GTA 5,Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
משהו יכול בבקשה לתת לי חוות דעת על מחשבי toshiba??? עד כמה הם איכותיים?? האם הם שווים את המחיר שלהם?? האם בכלל שווה לקנות מחשב של toshiba?? תודה מראש......
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
[ Im Getin The Next Costume CPU:AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY CPU Cooler:ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro M.Board:Gigabyte GA-MA770-UD3 Mem Sticks:A-DATA 4GB DDR2 800 Gaming CL5 HDD:Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB VGA:Gigabyte nVidia GeForce 275GTX 896MB PCIe PSU:SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus Case:Antec Three Hundred Case Fan:Scythe 120MM SLIP STREAM 1200RPM CD/DVD:RW:LG GH22NS40 X22 Sata Black Key Board:Logitech Ultra Flat Keyboard Screen:SAMSUNG 2243EWX 22" I Got A KickAss Mouse Which I Wont Change For A While Now So The Costume Is Pretty Much Closed But Theres Alweys Room For Last Minute Changes I'm Planing On Ord…
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לאחר שאני מדליק את המחשב הנייד ואני רואה שהסוללה הוטענה, האם זה בסדר להוציא מהשקע את המטען? כעשיתי את זה המחשב עשה איזשהו קול ולכן אני מפחד שזה יכול להזיק. כלומר, השאלה שלי - להוציא את ההמטען מהשקע כשהמחשב דלוק או כבוי?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום ! אני זקוק למפרט מחשב בסביבות ה5000 ש"ח כולל כל הציוד ההקפי חוץ מצורב ורמקולים. המחשב הוא בגדול לאינטרנט ומשחקים .. למרות שאני לא יכול להגיד שאני איזה גיימר כבר .. אני נהנה לשחק משחקים שבעות הפנאי, לא יותר מזה.. תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 12,000 שקל ואפשר לחרוג עד 13,000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימושים המרכזים הם תוכנות adobe, ספסציפית premiere וAfter Effects, אני גם גיימר חובב, אני נהנה מתחום רחב של משחקים, האחרונים - doom eternal, doom, CSGO, Red Dead Redemptio2, Minecraft. אני שוקל לקנות משקפי VR בשביל half life alyx, הבנתי שהמחשב צריך להיות VR Ready. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אני חושב כבר כמה זמן להחליף את המסך שלי, 23-27 אינץ מועדף, לפחות 144 הרץ, וHDR כמה שיותר גבוה, אין צורך…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז מי שתכנן לקנות מפרט, שיקח את זה בחשבון. חבל לי עליהם...
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום מעלה שוב לדיון אשמח לקבל המלצות מחפש המלצה למחשב נייד שישמש אותי ב- 5 שנים הקרובות תקציב עד 5,000 ש"ח ( עדיף פחות ) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, עבודה בענן, עריכה סרטים ביתית * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט ( אני מבין שמאט מאפשר לראות גם באור יום בצורה טובה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ- 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר אבל לא על חשבון משקל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיוכל להתחבר לרשת כבל רשת וכן למסך חיצוני, מעבר לכך יציאות סטנדרטיות * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן גדול מהירות 7200 * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת …
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לוח אם http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=Socket%20939&pMODEL_NAME=UL8 מעבד AMD ATHLON 3200 גוף קירור 7200 LIGHT משהו פצצה שקט - קירור לא משהו סביר - זיכרון 512 LD או 256MB של KINGSTON כונן קשיח MAXTOR 80GB 7200 8 כרטיס מסך GF5 FX5200 TVO - SV - RCA צורב LG 1.44 מארז מרצדס 300W REAL WATT חייב לציין שזה נועד למשרד בעיקר ובקטנה למשחקים כמו FIFA וכו' - נ.ב. - אמרו לי שהשבבים של ULI מצויינים שהם מייצרים שבבים כבר שנים לשרתים , יש משהו בגו ?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, תכני HD, עריכה גרפית קלה יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן אי…
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני מחפש לפטופ שמתאים לצרכים שלי לבחוץ. אני זקוק למשהו שיתן לי לעבוד בשקט (ללא זחילות) מחוץ לבית, לגלוש, לראות סרטים ולעיתים גם משחקים (ממש לא משהו כבד, אפילו על LOW ו30FPS מספיק לי בשביל משהו שהוא מחוץ לבית). התקציב שלי הוא גג 3000 ש"ח (עם חריגה הכי מקסימום שאפשר 100 ש"ח) לכן הלפטופ הבא עלה כאופציה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777964 על פניו נשמע מתאים. core i3 זה יותר ממספיק בשביל תזוזה מהירה ואפילו יש לו יכולות גיימינג מסויימות לפי בנצ'מארקים (די חלשות, אבל עונה פחות או יותר על מה שאני צריך). השאלה שלי היא אם יש משהו עדיף יותר במחיר, מכל בחינה כלשהי. (או אפילו מהבחינה שפחות חלש לגיימינג- גם שיקול) תודה. עריכה- החלטתי להעלות טיפ-טיפה את התקציב ל…
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אנשים יקרים. מזדמן לי לטוס לארה"ב ממש בקרוב. ואני מעוניין באחד משני הדגמים הנ"ל של ASUS. למרות שהשני יותר חזק הראשון גם הוא קורץ. מהי דעתכם ? מה עדיף לקנות הראשון או השני.? ואם משהו יודע מהו המקום הטוב ביותר לקנות או בניו יורק או טמפה או בוסטון - אלה מקומות בהם אני אהיה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
דרישות:GAMING,אפליקציות כבדות ,זמן תגובה מהיר בכתיבת קבצים ובעבודה עם מערכת ההפעלה. דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם הם: שקט,מאוד חשוב שהמארז ושאר הרכיבים יהיו חרישיים (בגבול הטעם הטוב אני לא קיצוני). פינוק נוסף שהלכתי עליו זה כונן SSD שנועד למערכת הפעלה+תוכנות+משחק או שתיים גג,וכונן נוסף לאחסון מדיה וכד'. ציוד היקפי:ללא OC: ללא בשלב זה שדרוג עתידי:לא קריטי,כשיגיע הזמן נקנה חדש מסך: בשלב ראשוני עד שאביא מסך 22 ייעודי למחשב אני מחבר את המחשב לטלויזיה בסלון והוא ישמש גם כHTPC פשוט. מפרט: Price Units Total Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray 475 1 475 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 13…
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-