ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
חבר רוצה לבדוק, אם הנייד הזה, מתאים למשחק WOW? אני חושב שהוא לא מספיק להרצת מריו גם, אבל רק רציתי לבדוק במקום להגיד לו על עיוור.
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי נייד gigabyte w576v ולאחר שחזר מתיקון הוא נכבה לי כשהסוללה בערך על 40% (כיבוי פתאומי - לא מסודר של הWIN) 1. אם הוא נכבה אח"כ אני מצליח להדליק אותו בדוס - אף פעם לא המשכתי לראות מה קורה כשעולה ה WIN מחדש ללא סוללה. 2. אם הוא נכבה התאריך מתאפס - גם בביוס!!! חשבתי אולי לעדכן ביוס אבל לא מצאתי עידכון.(לא יודע אם זה יעזור בכלל) אשמח מאוד אם משהו יעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של MSI דגם T5750 שמגיע ל70 מעלות במאמץ חלקי . כתוצאה מכך הוא קופא וניתקע איך אפשר לקרר אותו תוכנה של המאווררים שלו או ניקיון כלשהו .. יש בו כ.מ 8400 גם שגם הוא תורם לחום בכ70 מעלות ..
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל חוות דעת על מפרט לגיימינג + OC ב200 דולר NEC Silver IDE DVD Burner Model ND-3540A - OEM Model #: ND-3540A 1 Lian Li PC-65 USB B2 Silver Aluminum ATX Mid Tower Computer Case - Retail Model #: PC-65 USB B2 1 SAMSUNG SpinPoint P Series SP2504C 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM Model #: SP2504C 1 SAMSUNG 940b Silver 19" 8ms LCD Monitor - Retail Model #: 940b-Silver 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD Motherboard - Retail Model #: LANPARTY UT nF4 Ultr 1 XFX PVT70GUDF7 Geforce 7800GT 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail Model #: PVT70GUDF7 1 ENERMAX Noisetaker AX Series EG495AX-VE SFMA 2.0 ATX12V 485W P…
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, יש לי כבר כשבועיים את המחשב לנובו G550 2958, הוא עובד בסדר גמור- דבר אחד שממש מציק, במיוחד בתור סטודנט הוא שהמסך נכבה אחרי דקה שלא משתמשים במחשב. כלומר רואים את שולחן העבודה מוצלל, אבל המסך כבוי. שיניתי את הגדרות השינה של המחשב ל"אף פעם לא נכבה" ועדיין אחרי דקה- חושך. זה מציק מאוד, במיוחד בתור סטודנט כשאני לרגע מוריד את הראש לכתוב משהו והמסך כבר כולו שחור... מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? האם זהו איזשהו פגם במחשב או משהו בהגדרות של הויסטה?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה מהשניים לרכוש. מבחינת המחיר מהמקום שאני קונה בו ה x300 עולה בערך 1000 ש"ח יותר ואני מוכן להשקיע את הסכום הזה השאלה האם זה כדאי המפרטים הם: x200: Processor 1 Intel® Core2 Duo 8600 (2.40GHz, 3MB L2, 1066MHz FSB) Operating System 12 Genuine Windows Vista Business 32 Screen 12.1" WXGA (1280 X 800) Memory 8 2GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory Hard Drive 4 160GB, 7200RPM Serial ATA 2.5" Drive Optical Storage 5 none Wireless 10 Intel® WiFi Link 5100 (1x2 AGN) Warranty 7 Std 1 Yr Warranty Battery 60 6 Cell Lithium Ion Battery (6.5 Hour Run Time) Features Carrying Case. UltraNav (TrackPoint and TouchPad) with Fingerprint Reader Blu…
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בחלקים: מעבד AMD Athlon64 3200+ (s939) לוח אם GIGABYTE K8n51gmf-9 דיסק קשיח ?WESTERN DIGITAL? 160GB 7200 8mb SATAII כרטיס מסך GIGABYTE Gforce 6600GT 128mb TY\DVI\PCI-E ועכשיו אני מרכיב אותו לבד יש לי את כל הידע הנחוץ אבל השאלה שלי אם אני יקבל איתו את כל הכבלים שאני צריך כדי להרכיב אותו, את הבללוק קירור של המעבד ומשחה טרמית שלו??
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/ מעבד: AMD Athlon II X3 435 Box http://www.skypc.co.il/product.asp?c...=ADX435WFGIBOX מחיר: 446 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3P http://www.skypc.co.il/product.asp?c...ID=0&pid=38498 מחיר: 493 כרטיס גרפי: Club3D ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe http://www.skypc.co.il/product.asp?c...=CGAX-57724IDP מחיר: 886 זיכרון: OCZ DDR3 2048MB (1024MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value http://www.skypc.co.il/product.asp?c...0&pid=OCZ3200K מחיר: 185 כונן קשיח: Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB http://www.skypc.co.il/product.asp?c...d=Deskstar500S מחיר: 252 מארז כולל ספק: HEC 66RC 500W http://www.skypc.co.il/product.asp?c...0&pid=66RC-5…
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה PHILIPS FULLHD ואני מעוניין במחשב חדש עם VISTA שירוץ מעולה עם מעבד חזק ושיריץ סרטים 1080P חלק ואם אפשרי גם לוח אם שיהיה לו תמיכה בRAID כי בעתיד אני אקנה עוד הארדיסק לעשות RAID 0 התקציב הוא בסביבות 2600 ש"ח תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
* ללא מסך * ללא כוננים אופטיים למיניהם * כרטיס מסך משהו בפשטות - 6200, לא TC * הארד-דיסק: מינימום 160 ג'יגה * כולל ציוד היקפי וסט רמקולים איכותי (יענטו תשקיעו בזה כמו בשילוש) תודה
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אז ככה, אין צורך ב: עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך, צורב. נועד למשחקים\משחקים כבדים (שירוצו חלק, ממש לסחוט את ה3000 ש"ח שיצא מחשב הכי חזק בסכום הזה). העדפה לNVIDIA ו-AMD. תקציב: 3000 ש"ח ללא חריגות. שקט\לא שקט לא משנה לי, העיקר שלא יתחמם. תודה ואם אפשר להגיד לי גם חנות שאפשר לקנות (וידוע לכם שהיא טובה).
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=734649 שווה ללכת על זה? יש דגם יותר משתלם באותו מחיר? בסה"כ הוא ישומש להרבה וורד אינטרנט וסרטים מידי פעם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),, צפיה בסרטים, הפעלת סימולציה לכימאי * גודל המסך? גדול ככל הנתן במגבלת המשקל * משקל רצוי? נמוך ככל הניתן - לא יותר מקילו וחצי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA או יציאה שניתן לקנות מתאם ל VGA (אשמח גם ללינק למתאם במחיר טוב במקרה הצורך וכן להכניס אותו למחיר המחשב) * בלוטות? אין את זה בכל מחשב חדש ? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיחשיהיה SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא …
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
MSI S260. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=35&CatCode=7 באופן כללי, אני מחפש מחשב נייד לפי סדר העדיפויות הר"מ: 1. משקל (פחות מ-2 ק"ג). 2. סוללה. 2. כונן קשיח בגודל סביר (40 ג'יגה ומעלה). 3. יכולות תקשורת מתקדמות (WIFI G, BT). כמובן שיהיה עמיד וכו כו'. המחשב היחיד שמצאתי שנשמע טוב, חוץ מסדרה X של IBM הוא MSI S260, המציע לפי המפרט תמורה מעולה למחיר. הבנתי שמחשבים של DELL מתחממים בטירוף ולכן לא כדאי לקנות. בקיצור, אני מחפש עוד דגמים המתחרים במחשב הזה.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
האם אני יכול להוסיף עוד כונן קשיח לאחד הקיים (מדובר בכונני 2.5''), או שאני חייב להחליף אותו? ראיתי סרטון שמדגים הוספת קשיח ל 4510s, ושני הדגמים נראים אותו דבר מבחוץ, אבל רציתי לשאול ליתר בטחון.
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 אבל אפשר אולי טיפה יותר (שוב, רצוי לחסוך... אבל בגלל הציוד ההקפי אני חושב שתידרש חריגה קלה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, CS:GO, PES 2016, NBA 2K16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצה גם המלצה על מסך טוב -לאילו הגדר…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
בעבר הבעתי פה בפורום את פקפוקי באמינות של חלק מהחנויות שמוכרות מחשבים ניידים בארץ : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414882.msg3563032#msg3563032 דעתי זכתה לביקורת נחרצת (QttP). מסתבר שכעת יש סימוכין להשערות שלי : http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000491175&fid=2
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד לקראת תחילת הלימודים כסטודנט * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ותכנות (Visual Studio, Eclipse, Netbeans) ואולי קצת עריכה דו מימד. (לא צריך בכלל למשחקים) * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אי צורך * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? לפחות כונן שקורא DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא HP חשבתי על הLENOVO SL300, יש מישהו שמכיר את המחשב? מה דעתכם עליו?
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
GIGABYTE K8VT800 Athlon 3000 6BIT MICRON 512MB DDR 400MHZ WD 80GB SATA SAPPHIRE RX9600 256MB 1.44 AMD 400W 2xUSB 3FANS 3818 אם למישהו יש משהו יותר טוב להציע בתקציב הזה מבוסס AND64BIT מחשב שנועד למשחקים בלבד אז בבקשה שיתן לי מפרט.. כמו כן תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט האם הוא טוב?
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3500-5000 [עדיפות לכמה שיותר נמוך עם כמה שיותר ביצועים...אשמח לקבל פה דגמים ואם מישהו מכיר חנויות זולות, אשמח גם.אני משלם במזומן ככה שזה יכול להוזיל אני מאמין.. מטרות המחשב: משחקים,גראפיקה - פוטושופ,אילוסטריטור וגם קצת שילוב של תוכנות תלת מימד 3D MAX, CINEMA * גודל המסך: 15" * משקל רצוי: לא ממש חשוב. * זמן סוללה: שיהיה סביר, עדיפות לסוללות 8 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ,USB 3.0 * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 * שיהיה צורב DVD * כונן BLURAY: לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא (אבל כן אחריות בארץ...) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחב…
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים, תכנות ומדיה. (חיבור המחשב לצורך צפייה בסרטים וכו') * גודל המסך - בגדול חשבתי בכיוון של 15.6, אם יש הצעות למחשבים שעונים על הדרישות בגדלים של 13.3 או 14, אשמח אם תאירו את עיניי. * רזולוציית המסך - אין העדפה מיוחדת. * משקל רצוי - מן הסתם המחשב הולך להיות הרבה על הגב ובדרכים. מעדיף לא לחרוג הרבה מעל 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 עד 8 שעות עבודה במקסימום אם ניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI עבור צפייה בסרטים. * Bluetooth? לא נחוץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של SSD וכונן רגיל - עדיף. חצי טרה אמור לעשות את העבודה. * כונן אופטי? לא נחוץ. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. *…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 17" CRT בין הכי איכותיים שיש במחיר עד 1400 שקל, ובמארז מאווורר היטב- מארז שאתם ממליצים עליו מכל הבחינות- יופי, מקום, ואוורר טוב.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 4.6K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD , Crysis, Battlefiled 3 , Medal of honor וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 INCH לא יודע כמה הרזולציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מחפש מפרט ב 3,500 שקל ללא מסך או ציוד הקפי. הצעות יתקבלו בברכה
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לקצת עזרה עם המפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים קליל (אסטרטגיה וכדומה), תכני HD והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - הורדות בUSENET וצפייה בתכני HD - שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-