עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום ליושבי הפורום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב עבור הבן של השכנים (נער בן 12, אם אני לא טועה). עיקר השימושים הם לצרכים ביתיים, אינטרנט והורדות. בנוסף הבחור מתעסק קצת במוזיקה (מנגן על גיטרה) ועובד עם התוכנה Guitar pro (לא מכיר אותה באופן אישי ולא יודע מה הדרישות מבחינת חומרה) מבחינת משחקים הוא משחק בעיקר בסימולטורים, כשהנוכחי הוא Microsoft flight simulator (לא יודע איזו גרסה, אני מניח שהאחרונה). בקיצור, צריך מפרט מחשב שיתאים לשימושים האלו, בטווח ה-2000 ש"ח. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3.7 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לפי הצרכים... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית - אינטרנט, ריבוי יישומים פתוחים, גיימינג. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט, אופיס, משחקים לדוגמאת Crysis, ועוד משחקים באותו משקל בערך... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280x1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? יריות, אסטרטגיה * באילו הג…

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  3. שלום . אני זקוק למחשב נייד בסיסי שישמש 90% מהזמן לשידור סרטי HD לטלויזית LCD . צרכים : - חיבור HDMI . - מעבד מספיק חזק להריץ סרטי HD ללא גימגומים(בעזרת FFDSHOW) - אין חשיבות גדולה לזמן הסוללה ולמשקל שלו כי הוא יהיה נייח רוב הזמן. - אמינות , אחריות ושירות טובים . - מחיר !!!! עד 3000 ש"ח. מצאתי מספר הצעות מה עדיף ולמה ? 1) Toshiba Satellite L500-1EQ - ש"ח 2712 אחריות שנתיים (מעבדה בינלאומית). 2) Lenovo G550 2958-99G - ש"ח 2885 אחריות שנה של היבואן. 3) Lenovo G550 2958-RAG - ש"ח 2839 אחריות שנה של היבואן. 4) Compaq CQ61-410 VY443EA - ש"ח 2812 אחריות HP שנה 5)Acer Aspire 5738Z-432G25Mn - ש"ח 2715

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by PITAMAR,

יש לי מחשב עם לוח אם 975X Platinum PowerUp Edition-MSI ,מעבד אינטל PD945 3.4 4M DUALCORE וכרטיס מסך MSI- NX7900GT VIVO אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שהוא כבר די חלש ונתקע לפעמים. המחשב משמש בעיקר לעיבוד וצפיה בוידאו סרטים ותמונות נמצא בממ"ד ומחובר לטלויזיה בסלון בחיבור S-VIDEO ׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁ(כבל קואקסיאלי).הטלויזיה פיליפס HD מלא דגם PFL5404H. אני מבקש המלצה לכרטיס מסך.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  5. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שיריץ את המשחקים החדשים ביותר עד ל5500 ש"ח אין חשיבות למשך חיי סוללה יש חשיבות לגודל מסך בתודה, דרור

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. התקציב דל - אני בצבא, תתחשבו. מספר דברים שאני יכול להוסיף: אני אוהב ריבוי משימות ו את W7. אני אוהב עבודה מהירה, וממש לא רוצה לראות Not Responding (זה עושה לי מיגרנות... ) גם שקט מאוד יעזור. אני לא רואה סרטים באבחנה גבוהה, אני משחק משחקי אונליין ולא ממש אכפת לי הגרפיקה. אבל עם זאת אני משחק CS1.6 שזה משחק FPS ולכן מעדיף שיהיה 99FPS קבוע למי שמבין. בתודה מראש. נתן

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by Cyron,

שלום צריך המלצה למחשב לחבר סטודנט שיהיה לעבודה משרדית, אופיס, אינטרנט, הרבה מוזיקה וסרטים, ושיכול להריץ מדי פעם תוכנות כמו סוליד וכאלה.... תקציב עד 2000 שקל, ללא מסך, יש לו 22" כבר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  8. אני מרכיב מפרט שהשימוש העיקרי בו יהיה מדיה סנטר שינגן FHD בצורה הטובה ביותר והשקטה ביותר. בנוסף לכך שימושי כללים אחרים (אינטרנט, אופיס ושות') וקצת עריכת וידאו. אלו הרכיבים שאני סגור עליהם:AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪507 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 Gigabyte MA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪524 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1524 Sapphire ATI Radeon 4670 Ultimate 512MB GDDR3 Passive Cooling, יחידות 1 ₪385 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1338 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪502 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1918 המפרט הורכב באתר:http:/…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עד 4000 שקל. 15.4 אינץ' לצרכים של סטודנט שהם צרכים בסיסיים...גלישה באינטרנט,כתיבת עבודות וכדומה ...ללא משחקים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by dodo-mesica,

שלום אני רוצה לקנות לבן שלי מחשב ואני לא מבין בזה כלום והוא גאון מחשבים קטן אני רוצה להפתיע אותו היום הולדתו בעוד כחודש! הוא משתמש בפוטושופ,הוא עורך סרטים,עורך אודיו ומשחק!והוא רק בן 13!!! כשדיברתי איתו הוא מדבר רק על הi7 והוא אמר שזה מעבד הכי טוב שיש האים זה נכון? הוא גם דיבר על הצ'יפורס 250 משהוא כזה הוא רצה מארז אנטק 300 משהו והוא רוצה לעשות אאאא... OC קיים משהוא כזה? אים כן מה זה? בתודה דודו

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  11. ובכן, לאחר בירורים וקדיחות מוח, הזמנתי את המפרט הבא: מארז: Antec 300. ספק: OCZ StealthXstream 500W. מעבד: Core i5 750 tray. קירור למעבד: Artic Cooling Freezer 7 pr0 rev.2. דיסק: Seagate AS 500GB S2 16MB, פלטה אחת. צורב: LG H24. זכרונות: 2X2GB OCZ 1600LV4GK CL7. כרטיס מסך: Sapphire 5850. מאווררים למארז: 2X ZALMAN ZM-F. מה אתם אומרים ? הייתם משנים משהו? הזמנתי מcobrapc אגב.

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  12. אני רוצה להקרין סרט מהלפטופ אל הטלוויזיה. בלפטופ יש S VIDEO (שאני מניח שהוא OUT) ובטלויזיה יש לי רק RCA IN שתי שאלות 1 האם קיים כבל שמצידו האחד S VIDEO ומצידו השני RCA ? (שלוש בננות לבן אדום צהוב) 2 במידה וכן קיים כבל כזה האם זה באמת יעבוד ? (כי שמעתי שהסינים מייצרים כל מה שמבקשים מהם גם אם זה לא תקין)

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by CaRTeR,

יש ברשותי fujitsu siemens amilo si2636 במחשב כרגע מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה המחשב מקרטע בזמן האחרון ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה חדשה XP שאני מכניס את הדיסק של המערכת למחשב על מנת לבצע פירמוט ולבצע התקנה של המערכת החדשה המחשב מציג לי שאין לי שום מחציה במחשב ולא משנה מה אני לוחץ זה מגיע למסך כחול... ניסיתי כמה דיסקים של מערכות הפעלה ככה שהבעיה לא בדיסק.. תודה..

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  14. שלום לכולם... אני מחשב ניד שיהיה מיועד לMicrosoft office , העברות ע"י DOK וזהו. למחשב לא יהיה שימוש בסרטים , מוזיקה או משחקים. גודל מסך : 12' התקציב הוא עד 2000 , אפשר לקבל הצעות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by Cucilida123,

אהלן. אימי החליטה שהיא צריכה מחשב משלה בבית, עקב התנתקותינו מהוט. היא עובדת עם פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטר וכו'. הנייד יהיה בבית רוב הזמן, ולכן המשקל לא חשוב וכך גם זמן הסוללה. רצוי מסך 15"+\- ושיריץ את התוכנות הרשומות המוזכרות למעלה ללא בעיה. אם יפעלו במחשב סרטים בהבחנה גבוהה\משחקים לא כבדים- מה טוב(יכול להתחבר לTV מדי פעם). מערכת הפעלה מובנית- עדיף שלא תהיה. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. אשמח אם תענו במהרה- המחשב הולך להקנות השבוע, ככל הנראה. תודה, דניאל.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by KusHniR,

אז ככה...הרבה זמן לא התעסקתי בכל הדברים האלה..צריך את העצה שלכם... מעבד אינטל E6500 ליבה כפולה 2.93 GHZ 550 שח זיכרון 2GB KINGSTONE DDR2 800 זיכרון 2GB KINGSTONE DDR2 800 (בכוונה כתבתי את זה פעמיים...) 290*2=580 שח לוח אם ASUS G41 P5QPL 460 שח צורב DVD SONY NEC X22 SATA 150 שח כ.מסך SAPHIRE ATI DDR3 4670 1024M 580 שח דיסק קשיח SAMSUNG SATA 500 GB 380 שח מארז 3 מאוררים מפואר+תאורה ספק 500W 250 שח מסך BENQ W24 דגם G2410HD 1150 שח -250 הנחה 3850 סה"כ זאת האופציה הראשונה... יש עוד אופציה... שבמקום הכרטיס מסך ההוא יהיה לי את הGforce 9800 שעולה 680 (מאה שקל יותר) מארז EZcool h550D שעולה 450 (200 שקל יותר) ויש את האפשרות היותר פשוטה, שהיא.. מעבד Intel E…

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  17. שלומות, דיסקליימר: בכל הקשור למחשבים וטכנולוגיה הנני הדיוט. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר להקלטה ועריכה של מוסיקה, וגם לצרכי דיג'וי (וכל היישומים הריגילים יותר כמובן). התקציב שלי הוא בערך עד 5000 ש"ח, כולל ציוד נלווה, במידת הצורך. אשמח מאוד לקבל מידע על מפרטים מומלצים (כולל ציוד נלווה), ואם יש למישהו גם סבלנות להסביר לי את השיקולים מאחורי ההמלצות, הרי זה משובח; אני מעדיף לקנות על בסיס הבנה ולא חיקוי תוכיי. בתודה מראש ובברכה, גיא

18. Started by nik55,

אחרי התלבטויות הגעתי למסקנה שעדיף לשלם250שח ולקחת אינטל..התקציב היה 2500 עליתי טיפה ל 2700 וזהו השימוש הוא ביתי ...לא משחקים ולא OC...קצת גלישה קצת סרטים..שידרוג לא חשוב לי.. מה דעתכם הייתם מוסיפים משנים משהו? אולי המארז והספק להוסיף 70 שח ולקחת את האנטק עם 380 ? נחוץ או אפשר לחיות עם הספק והמארז שבחרתי? ₪246 ₪246 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪ ₪ 1 איסוף עצמי מהחנות סניף ראשון לציון. ₪137 ₪137 1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪485 ₪485 1 מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 32Bit Hebrew OEM ₪42 ₪42 1 מקלדת Logitech Deluxe 250 ₪162 ₪162 1 מארז ללא ספק HEC 6C11 ₪180 ₪180 1 ספק כח Seasonic SS-350ET 350W ₪280 ₪280 1 ז…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  19. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק שישמש אותי לזמן רב עם כרטיס מסך יחסית טוב למשחקים.. אני מתלבט על הדגם הזהhttp://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LiYo2wX6p5bFiaSI מה אתם אומרים על אסוס ועם המחשב הזה טוב ושווה את ההשקעה הדגם שלו הוא U50VG-XX181D‎ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by puyol,

שלום לכולם! אני מרכיב מחשב HTPC מבוסס I5 המפרט: 1. מעבד I5 750 2. לוח אם Gigabyte דגם GA-P55M-UD2 3. זכרון G SKILL 4GB 2X2GB 1600 4. מארז ANTEC NSK2480 5. כרטיס מסך ATI RADEON 4350 SAPPHIRE 6. מבקש המלצה למאוור שקט במחיר סביר עד 150 עדיף פחות. האם הספק של המארז (380) מספיק? אשמח לקבל הערות והארות!!!!! תודה מראש המחשב מיועד בעיקר לסרטים (1080P) וקצת קצת למשחקים

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום יש לי MSI WIND U100 עם WIN XP רציתי לדעת האם מומלץ להתקין עליו WIN 7 והאם זה משנה לגבי האחריות-המחשב נקנה ליפני למעלה משנה וחצי. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by com,

אהלן. לאחר כמה שנים עם אותו מחשב, הגיע הזמן להחליף. צריך רק מחשב בלי ציוד היקפי. בעיקר לגלישה באנטרנט, מוזיקה, עיבוד תמלילים. בעתיד הלא רחוק גם יתחבר לLCD פול HD, ככה שכדאי שהמחשב יוכל להריץ סרטים כאלה בלי להתעייף באמצע (האם ללוחות המשולבים יש יציאת HDMI?) לא יהיה שום אוברקלוקינג למחשב, לא יהיה שום מודינג למחשב, ואני צריך מארז שחור, לא גדול, ואם אפשר שקט (אפשר להחליף מאוררים לכאלו יותר איכותיים שעושים מעט רעש) משחקים בשלב הזה לא ישוחקו על המחשב.. עוד שאלה - איך הסאונד של הכרטיסי קול המובנים על הלוחות היום? אני לא צריך שום פוקנציה מתקדמת, אלה רק שהממירים של הכרטיס (DIGITAL ANLOAG CONVENTOR) יהיה טובים והסאונד יהיה סביר וטוב, כי יש מערכת סטאריו שמחוברת למחשב לא זקוק לאפשרוי…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי?3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר פחות תמיד טוב, בלי לרדת ברמת ביצועים באחוז גבוה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית וגרפיקה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. 90% מהזמן עבודה באוטוקאד 2010 2D ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). המחשב לשם פרנסה, שימוש כבד באוטוקאד בדו מימד בלבד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא בטוח לגבי הרזולוציה של המסך, ASUS 22 אינץ' * באיזה סו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. צהריים טובים. המליצו לי על הפורום הזה. המחשב מיועד לילד גיל 13-15 בעיקר למשחקים בלבד [ כל המשחקים החדישים של היום ] ולכמה שנים קדימה. היתי היום בחנות די ארצית היתי אומר, לא נשתמש בשם שלה. בעיקרון מה שחשוב לי, לוח אם,מעבד, הכי חשוב כרטיס מסך חזק המפרט הוא: מעבד אינטל: Core i5 650. s1156 4 MB. GPU Core Tray לוח אם:ASUS P7H55-M PRO s 1156 core i3\i5\i7 Intel H55 DDR3 1600 PCI-E זיכרון: 4 GB 2X2GB של MUSHKIN Stiletto edition dual channel דיסק קשיח: 1TB 7200 RPM כרטיס מסך: Sapphire HD 5750 VApor X 1 GB GDDR5 DX11 2XDVI HDMI DP PCI-E השאלה שלי אם המחשב הוא חזק, ויחזיק את כל המשחקים של היום? איך שהבנתי הכרטיס הוא של ריאודון? אפשר לשפר מהשו? התקציב הוא 5K בעיקרון יצא לי 5K אם מ…

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by pooggy,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב משחקי במיוחד לצורך הפעלת סימולטור טיסה של מייקרוסופט מדגם FSX וזאת מפני שאני מתעניין בתחום . כרגע יש לי מחשב נייד שמצליח להריץ את הגרסה הקודמת fs9 של הסימולטור אבל כדי להריץ את FSX אני צריך מחשב חזק יותר. בלי לחשוב הרבה נראה היה שעדיף לקנות מחשב מבוסס על core i7 אבל הוא עדיין יקר. לעומת זאת ראיתי כבר תפריטים כמו ב zed של core i5 במחיר של בערך 2500 שח. לכן המחשבה שלי הייתה ללכת על תפריט כזה לחזק את הכרטיס מסך שלו עם החדשים של AMD שמסוגלים להריץ DX11. השאלה היא האם הגישה הזו נכונה?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.