עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא 1700 אבל אפשר לחרוג עד 2000 גג ללא ציוד היקפי וללא מסך. המחשב מיועד ללימודים אינטרנט וסרטים שאני מוריד הרבה. הכי חשוב שהמחשב יהיה מהיר לעבודה ואין צורך שיהיה למשחקים. ושיהיה מחשב טוב שיחזיק להרבה זמן. בנוסף אני צריך גם צורב. אם אפשר אני מעוניין לקנות בסקיי פי סי אז שיתאים לחלקים שיש להם.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by omrit,

שלום, אני מחפש מפרט לרינדורים ולעבודה אינטנסיבית עם תוכנות כמו SOLIDWORKKS. אני רוצה שיהיה גם אפשרות למשחקים (24 אינץ). תקציב 5000 ש"ח. אשמח להצעות. תודה. הנה משהו ראשוני שהרכבתי: Intel Core i5 661 Socket 1156 3.33Ghz BOX, יחידות 1 ₪1081 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1474 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪696 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1591 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 4 ₪1004 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪631 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1451 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪125 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produ…

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by bg1987,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לקנות נייד בארה"ב (בלי משלוח ומכס, מביאים לי אותו) בתקציב של 1K$. הדרישות, מסך באיזור ה15, שיהיה אפשרי לתכנת עליו (אני מתחיל ללמוד מדמ"ח, וגם תוכניתן במקצוע). אבל שלא יהיה כבד יותר מדי (עד 3קילו). עדיפות למקלדת מלאה. כ.מסך ייעודי, למשחקים ברמה בינונית. שיוכל לעמוד במולטיטסקינג. סוללה כמה שיותר חזקה. (שיוכל להחזיק 4-5 שעות של שימוש לא אינטנסיבי לפחות). אם הדרישות מוגזמות אני אשמח לקבל הצעות שעונות על חלקן (אפשר לוותר על יכולות גיימינג).

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  4. אני מתכוונת לרכוש מחשב נייד ומכיוון שהצרכים שלי מאוד מגוונים אני קצת אובדת עצות בנוגע לנתונים התוכנות עליהן אני עובדת הן solidworks שהיא תוכנת תיב"ם 3dmax photoshop ובקרוב גם אוטוקאד אני זקוקה למחשב חזק עם כרטיס גרפי המתאים לכול התוכנות הללו עד תקציב של בערך 8,000 ש"ח משקל לא כל כך חשוב עוד לא החלטתי בנוגע לגודל מסך ,אשמח להמלצות. תודה

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by ravidp18,

קיבלתי הצעה לרכוש מחשב נייד עם תקלה בתצוגה, רואים את התצוגה מחולקת לרבעים {כמו הגדרת "פרוש" לרקע לשולחן העבודה} יכול להיות שהכרטיס מסך שרוף או פגום או שמדובר בבעיית דרייבר ותאימות? מדובר בכרטיס מסך 8600M GS ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום. (המחשב לא בהישג ידי) זו התקלה; [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לפורום, אני מתכנן רכישת מחשב אשר יהיה מחובר למסך טלויזיה Full HD, ובמקביל למסך מחשב LCD (אני מניח שניתן לקנות מפצל, אם אין 2 יציאות HDMI). המחשב יהיה ממוקם בקרבת הסלון ויפעל באופן קבוע ולכן הוא צריך להיות שקט, אבל הוא לא חייב להיות מעוצב כמרכז מדיה. רצוי מארז שחור. האפלקיציות המרכזיות הינן משרדיות ואינטרנט, אך גם יעשה בו שימוש בפוטושופ. המחשב לא יריץ משחקים. אני מעוניין ב- USB 3.0, ובצורב DVD. אין צורך בציוד הקפי כגון מסך עכבר/מקלדת, מע' הפעלה וכו'. יש טעם להשקיע בכרטיס רשת שתומך ב- 1GB? תודה

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by Maccabi-T.A,

שלום, אבקש ממכם לבנות לי מפרט מבוסס I3 למשחקים כבדים וכו'.. דברים שאיני צריך: מארז כרטיס מסך דיסק קשיח תודה.

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  8. שלום, אשמח לקבל פידבקים לגבי הדרישות והמפרט הבא: 1. מחשב משרדי ללא משחקים (מקס' תוכנות לפיתוח תוכנה). 2. חשיבות גדולה לשקט אך לא קריטית (7 מ-10). 3. חשיבות העליונה היא שהמחשב יהיה רלוונטי גם עוד 4-5 שנים . 4. ניסיון לחסוך לכיוון 2100-2200 ש"ח. מארז מחשב : Cooler Master Elite 335 - ש"ח 160 ספק כח: Seasonic S12 II Bronze 430W :ש"ח 290 לוח אם: Gigabyte דגם GA-H55M-USB3 : ש"ח 610 או Gigabyte דגם GA-H55M-S2H : ש"ח 480 מעבד: Intel® Core™ i3 530 2.93GHz : ש"ח 520 זכרון: Kingston2048MB DDR3 1333MHz- ש"ח 260 הארדיסק: Western Digital 500GB SATA2 7200RPM –ש"ח 270 צורב: LG SATA DVD x22 -ש"ח 155 סה"כ : 2265/2135 ש"ח הדילמה היחידה היא בלוח האם כאשר היקר יותר איכותי יותר ו…

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  9. היי, המחשב ישמש בעיקר ילדה בת 11-12, לצורכי אינטרנט, אינסטנט מסג'ינג, ומעט משחקים (סימס 2-3, פיפא 10, קאונטר סטרייק ואולי משחקים קצת יותר כבדים, אבל לא משחקים של גיימרים). עדיפות למחשב שקט, שרוב החלקים יהיו מותגים עם אחריות, לוח אם טוב (שלא נתקע עם לוח אם שמסרב לפעול עם באגים מעיקים ושום דרייבר \ ביוס יעזור).. אם יש אפשרות להכניס מעבד i5 \ i7 זה יהיה מעולה (למרות שקשה לי להאמין). מסכים יש ב600-700 שקל, ככה שמחיר המחשב אמור לנוע בין 1500-1900 ש"ח. ללא ציוד היקפי (אם מגיע עם, לא נתנגד) עדיפות לחנויות באיזור ראשל"צ (KSP, אייבורי כל עוד יש אחריות ל-3 שנים, מכיר את סוגיות השימוש החוזר אך זה לא מחשב מטורף ויש אחריות ל-3 שנים, SKYPC וכו') HD לא ממש משנה (שיהיה מינ' 160-250 ג'יגה…

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by RuvenTM,

שלום! סבא שלי החליט שהוא רוצה מחשב חדש, והמחשב הישן שלו בקושי זז. הוא רוצה את המחשב לא בשביל משחקים או משהו, הוא פשוט משתמש בתוכנה וגאס (VEGAS)(תוכנה לעריכת סרטים וכדומה), והוא צריך בשביל סרטים סך הכל (עריכות, גרפיקה וכדומה)!! עדיף לנסות לחסוך, ועדיף לא לחרוג מהתקציב, לא צריך שום ציוד הקפי. שיהיה בו צורב DVD, עדיף שהמפרט יהיה די שקט מ 1 עד 10 בערך 5-6, לא צריך OC, לא צריך מערכת הפעלה, וצריך הרכבת מחשב בחנות, שהמארז יהיה שחור והצורב יהיה אותו צבע, לא מתכנן לשדרג אותו בעתיד, עדיף באיזור בת ים-חולון-ראשון לציון. הדברים שהוא רוצה זה שהמחשב יזוז לו מהר ( שיהיה 4 ג'יגה ראם) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  11. החלטתי לקנות נייד בהשקעה מקסימלית של 5000 שקל. אחרי חיפושים נרחבים החלטתי שהנייד HP Pavilion dv6-2130ej מתאים פחות או יותר לצרכים שלי שהם תיכנות (visual studio 2010, eclipse) וגם משחקים. אבל לא הבנתי עד עכשיו אם הנייד הזה יסחוב משחקים בצורה סבירה (ממש לא חייב להיות על מקסימום) או שהמשחקים פשוט לא ירוצו. אני אשמח אם מישהו יכול לומר מנסיון אם הנייד הזה הוא סביר (או יותר מזה) למשחקים או שהוא טוב רק לשימושי עבודה. דבר נוסף, במידה ואני מוריד את הדרישה של משחקים מהנייד, על איזה נייד אתם ממליצים מבחינת עבודה (תיכנות בעיקר) בתקציב של עד 5000 שקל (כשאני מעדיף שזה יהיה 4000 שקל)? קישור לפרטים על הנייד HP Pavilion dv6-2130ej שאני שוקל לקנות: http://www.thecomputers.co.il/laptops/lap…

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  12. Started by jacob300,

שלום מחפש מדריך איך להסיר את Vista ממחשב נייד,לפרמט ולהתקין Windows xp pro

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by dorbar10,

1. מה התקציב המקסימלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1600X1200 בינתיים המסך משרת אותי מעולה כבר 11 שנה! ייתכן ואחליף בעתיד * באיזה סוג משחקים תשחקו? FIRST PERSON SHOOTER * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by netanelam,

תגדיו המפרט הזה טוב למשחקים כבדים וקלים: מעבד: AMD Athlon II X2 245 Box לוח אם: Gigabyte GA-M720-US3 כונן קשיח: Hitachi Deskstar HDT721032SLA360 3.5" 320GB SATA2 16MB זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס מסך: Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe צורב: Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק: CoolerMaster Elite 360 ספק כח: Seasonic SS-500ET 500W

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מחשב טוב ששוה את הכסף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6K טופ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני hd full ומשחקים כבדים מאד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל מהכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקיסמום ושיתמוך במשחקים עתידיים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם…

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by Posdenous,

אהלן כולם אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב. שיוכל להריץ סרטי HD מבלי לקרטע ועם זיכרון חזק. חשוב שיהיה dual core. הקצבתי לזה עד 2500 ש"ח. אם אפשר משהו יותר זול אז בכלל טוב. אגב, עדיף שתהיה מערכת קירור שקטה למה אני מתחרפן מהרעש של המאוורר של המחשב הנוכחי שלי... תודה

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  17. שלום פירמטתי מחשב ישן של VAIO היום ממש ישן ניראה לי שנת 2003 בערך מדגם VGN FS 115M ועכשיו מקשי ה FN לא עובדים וגם שני מקשי S1 ו S2 (קיצורי דרך) וגם המחשב לא מזוהה בתור "מחשב של VAIO" טגם לא מצליח לעשות BIOS UPDATE כי הוא רושם "CANNOT READ HE SYSTEM INFORMAION" חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום אז אנ י צריך את הדריבר \ תוכנה שתעשה אותו מחשב של VAIO ושיעבדו לי המקשים. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by eliXir,

לאחר חיפושים בפורום על ניידים בתקציב של 3K, הנייד שהכי משך את העין שלי הוא Acer Aspire 5738ZG. קראתי בעיקר ביקורות טובות עליו, ואשמח לדעת אם יש פה מישהו בפורום שיש לו את המחשב, או שקרא/יודע לתת קצת מידע רלוונטי עליו. לפי מה שהבנתי, הוא לא הכי טוב למשחקים, אך זה בסדר כי איני מתכוון לשחק בו משחקים כבדים אם בכלל. אך מעבר לכך, הוא מחשב מצויין. דבר שסיקרן אותי - האם ניתן לשנות את ההארד דיסק ל-7200RPM במקום 5400? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4831&CatCode=315 אם מישהו מכיר מקום יותר טוב/זול - אשמח למידע תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by leon2810,

טוב אלה בעיקרון הרכיבים שאני רוצה להלביש עם I7 920 מה דעתכם [/] GIGABYTE GA-EX58-UD3R ₪ [/6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9T-6GBNQ HD5770 (NEW EDITION) 1GB GDDR5 - RETAIL SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK bANTEC THREE HUNDRED SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAIL ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 ] SCYTHE KAMA PWM BLUE LED 120mm WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS תודה רבה

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בסכום של 4500 ש"ח שישרת אותי נאמנה לאורך זמן.. עם ביצועים טובים שיחזיק משחקים כבדים, ושיהיה נוח לתפעול. פרטים בסיסים שהמסך יהיה באזור ה15.4 אינץ פלוס מינוס. עוד פרטים? בכל מקרה תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  21. יש ברשותי מחשב נייד מסוג amilo si 2636 התקנתי לו ווינדוס 7 ודרייברים והכל טוב, חוץ מסימן שאלה צהוב קטן ליד השם הזה במנהל ההתקנים תחת הכותרת שירותים אחרים. אייך מסדרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  22. אח שלי מתחתן, והחלטתי שאני קונה לו מחשב מתנה לחתונה. המחשב יהיה דלוק קבוע 24 שעות, יריץ קבוע פלאש גט בהורדות, יתחבר לטלויזיה חיצונית למטרת צפייה בסרטי בלו ריי, וחוץ מזה שימוש קבוע במספר תוכנות במקביל. הרכבתי משהו ראשוני, אשמח להמלצות- 535 מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 922 375 ספק כח Seasonic S12 Energy Plus 550W 933 מעבד Intel Core i5-750 Tray 549 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 642 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum 432 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB 506 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD5570 OC 1024MB DDR3 PCIe 232 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש ורוצה לשמוע המלצות על מחשבים טובים שישמשו אותי לגלישה באינטרנט, לעיצוב דו מימדי (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור), לצפייה בסרטים ופה ושם שיריץ איזה משחק קל (עם דגש על הקל, כך שלא יהיה פקטור עיקרי בבחירת המחשב). התקציב הוא עד 5 אלף. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 4200 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים,תכני HD. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * באיזה סוג משחקים תשחקו? FPS חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא לא מ…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by CrashZone,

היי חברה, אני צריך את עזרתכם. הנייד של בת דוד שלי עושה בעיות. כשמדליקים אותו מופיע הודעה: Realtek PCI express fast controller series v1.17 PXE-E61: media test failure, check cable PXE-M0F: exiting PXE ROM. no bootable device - insert boot disk and press any key ההארד דיסק מזוהה בביוס. איך אני עושה ריקוברי?מה הבעיה?איך אני מסדר אותה? לפרמט?איך, אין סידי רום - זה מיני עזרתכם, דחוף. תודה!!

• 10 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.