עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי שני הצעות למחשב, ההבדלים ביניהם: מפרט ראשון: מחשב אינטל פנטיום 2.8 לוח אם: FS800 כונן 160 GB וכונן דיוידי מפרט שני: AMD ATHLON 2500 לוח אם: NF7 V2 40 GB כונן סידירום ההבדל במחיר: המפרט הראשון יותר יקר ב600 שח בעיקרון יש לי תקציב לא מוגבל אבל אני רוצה להוציא כמה שפחות. אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים,משחקים,לא גיימר שמשחק מלא אבל גם לא משחק מעט, ועריכת מוזיקה. ראוי לציין שיש לי עוד 80 ג'יגה אבל הייתי שמח לעוד 160 (: כונן דיוידי אני ל כ"כ צריך (מוריד הכל מהאינטרנט) האם ההבדל של ה600 שקל הוא יחסית די משתלם? ושווה להשקיע עוד 600 שקל או שההבדל הזה במחיר הוא כמו שהוא אמור להיות וזה לא "מציאה"? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by 212128,

כבר הזמנתי את החלקים עד יום שישי אני צריך לקבל אותם יצא פחות מ4. מעבד AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ספק כוח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production זכרונות 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 VAPOR X 512MB GDDR3 PCI-E מארז Gigabyte setto 1000 דיסק קשיח Westren Digital 500GB 16MB WD5000AAKS מסך וצורב כבר יש לי חדשים . כל השאר זה כבר שטויות .. עכבר (MX518) מקלדת רמקולים שניהם לוג'יטק, ופאד של SteelSeries הדרישות ממנו שיהיה מהיר מאוד ושיריץ משחקים ממש טוב מה אתם אומרים ?

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by iatin,

שלום לכולם, המחשב שלי גוסס כבר כמה שנים אז החלטתי להחליף אותו.. מחפש מפרט בסביבות 2500, הדרישות לשימוש: מתחיל לימודים. עורך תמונות. צופה בסרטים. בקושי משחק במחשב, אבל אח שלי פעם באלף שנה משתמש בשלי. לא צריך: צורב/כונני דיסקים, כרטיס קול. כן צריך (בדגש): הארדיסק של לפחות טרה. מארז קטן יחסית. יש לי היום כרטיס מסך של geforce 8500gt אם לדעתכם יש סיבה להשאיר אותו. אני מעדיף לקנות מלוגיק פיסי מכיוון שהם מכירים אותי כבר הרבה שנים, אז אם אפשר פריטים שזמינים אצלם זה יעזור לי.. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  4. אני מקווה שזה הסוף. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO-II Motherboard (Dual DDR,AGPx8,5.1 Sound SPDIF,SATA,1394,LANx2,USB2) [ ¤ 659.85 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 1 CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler [ ¤ 177.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 669.87 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800SE 128MB DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1299.97 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard +…

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  5. E6400 Gigabyte 965 s3 rev 3.3 G.skill 2GB 4-4-3-5 800Mhz LG H30 DVDRW BFG oc 8800GTS 320MB Antec Sonata2 + 450W W.D 250GB 16MB buffer Artic cooling Freezer pr0 מה אתם אומרים? יש מקום לשיפור?

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by mafutu,

שלום לכולם, המחשב שלי ככה: מעבד: pentium dual-core cpu e5700 36hz RAM מותקן: 1GB מודל : hp 500b microtower סוג מערכת: מערכת הפעלה של 32 סיביות מספר ליבות : 2 גרפיקה: intel g41 expres chipset סה"כ זיכרון גרפי זמין: 270 MB המחשב כבר עומד 5 שנים והוא ניהיה מאוד מאוד איטי, אני ניקיתי אותו ועדיין איתי, השאלה אם אפשר להחליף כמה חלקים והוא יהיה סביר(לשימוש ביתי ) או שבגלל הזמן שעבר כבר לא שווה. תודה לעוזרים

7. Started by yarden24,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:1080P המשחקים הם כל המשחקים הכבדים כרגע ובעתיד הקרוב, 3-4 שנים. אשמך להריץ אותם בגרפיקה כמה שיותר גבוהה כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל: 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  8. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5000 (מחשב + מסך+ מקלדת ועכבר) • חריגה מקסימלית מהתקציב:500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט):autocad architecture • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש:autocad architecture • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית […

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800-2000 ללא חריגות עדיפות למחיר יותר נמוך אך לא להתפשר על איכות כמה שאפשר זה אומר לא מארז מפלסטיק או משהו כזה מאד חשוב לי שהמארז לא ילך לי אחרי שנה , בנוסף שקט גם חשוב 2. מה שימושי המחשב : אינטרנט ואופיס (הרבה טאבים וכו ...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן: ללא HD ללא צורב / cd ללא כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס : לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. : אזור המרכז , מחשב שיש בבית כבר קניתי בRSM ואני מרוצה מאד

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  10. טוב אז כמו ששאלתי בכותרת, מדובר בדגם: E500-S.AP4DE של חברת LG המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo T7250 2GHz (סנטה רוזה) זכרון: 1G DDR2 667mhz (2 סטיקים של 512, שזו המגבלה של הלוח, ישודרג בקנייה ל-2 סטיקים של ג'יגה, אולי סטיק אחד של 2 ג'יגה) דיסק קשיח: 120GB SATA (אולי ישודרג ל-160 ג'יגה) מסך: 15.4"WXGA Glare (1280x800) כרטיס מסך: Nvidia Geforce Go 8400M(128MB) צורב DVD: DVD-R/RW Super Multi Dual Layer יציאות תקשורת: 10/100+802.11bg+ Bluetooth אחריות: שנתיים (שנה אחריות בינלאומית ) משקל בק"ג כולל סוללה: 2.7 ק"ג מערכת הפעלה: VISTA Home Premium כל זה, מחיר בשקלים כולל מע"מ: ¤ 4,984 מה אתם אומרים על זה? שווה? שווה לחכות לראות מה עם הדור הבא של אינטל ו- AMD? תיהיה ירידת מחירים לא?…

11. Started by JohnnyBravo,

המפרט שבחתימה.יש לו שנה וחצי אני חושב(מתי יצא הSB? אז חודש מאז שהוא יצא).הכרטיס מסך חדש,אין לו 1/2 שנה.כולל המסך. 5K יהיה הגיוני? SB i5 2500K 4 Ghz,OC ASrock P67 Pro 3 B3 Gigabyte 680GTX OC Nine Hundred II Noctua NH-D14 Samsung F3 1TB+WD 4TB Crucial/Micron M4 SSD 128GB SeaSonic 750W-SS750JS Crucial Rendiyion 8GB 1333Mhz DDR3 Asus 22"-MW221C Dell 27u11 Logitech Keyboard G15+G9x Mouse

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  12. Started by OuTsIDe,

sheela legabey mehes...im ani kone oto ke gift be amazon.de ani zarih leshalem mehes?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד מעל הממוצע i7 יהיה טוב נדרשת עבודה עם פוטושופ, אז כנראה צריך כרטיס מסך חזק(?) ומעבד חזק.. מסך 17, מקלדת מלאה עם המספרים גם בצד, סתם כי אני מפונק.. התקציב הוא בערך 3000-4000.. אפשר לגלוש טיפה מעל 4, אם הוא יהיה ממש טוב.. תודה רבה לעוזרים ושנה אזרחית שמחה

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  14. מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב ללא כרטיס מסך וללא ציוד הקיפי: תקציב: 2500 ש"ח (טיפת חריגה אפשרית) יעוד: המחשב ישמש למשחקים בעלי דרישות בינוניות (בעיקר RPG כגון Dragon Age). מסך קיים 19” רזולוציה 1280x1024 בכוונתי לרכוש כרטיס מסך בנפרד, כניראה דגם מבוסס על ATI RADEON HD 4850 512Mb נפח דיסק יכול להיות קטן אין חשיבות רבה לרעש אבל כמובן שעדיף פחות רועש אין בכוונתי לעשות OC. אני מעוניין לעבוד במערכת הפעלה של 64 ביט 4 גיגה זיכרון אני ארצה שיהיו לי אפשרויות לשידרוג עתידי אם הלוח לא תומך בUSB3 חשוב לי שיהיה PCI-E נוסף להתקין כרטיס USB3 בעתיד. לדעתי עדיף לי ללכת על זיכרון DDR3 מאחר ובעתיד כשארצה להרחיב זיכרון DDR2 יהיה יקר יותר. אני חושב שמעבד Intel Core i3 530 יתן לי פוטנציאל צמיחה…

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  15. אנחנו בית תוכנה צעיר שמפתח סטארט אפ , בהתחלה התחלנו לעבוד עם מקבוק פרו 13 2017 ומק מיני 2014 , כרגע בונים אינטראקציה מורכבת עם sql server ו firebase ואנחנו מרגישים שזה לא מספיק חזק המעבד i5u. בנוסף לזה שהמחשב מתחמם כמו קיטור (כשיש לך פרוייקט ששוקל284mb) , בנוסף אנחנו צריכים גם mac למעצב (אנחנו עובדים עם sketch) . מחפשים עזרה להתאמת המחשב לצרכים. התקציב פר מחשב הוא עד 15000 שח. אז מה חשוב לנו במפרט: מעבד חזק כרטיס מסך שיספיק לגרפיקאי לבנות את הui ובעתיד גם יצטרך פרסומות וכרזות. מינימום 16 Gb ram ddr4 תודה מראש.

16. הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא יותר מתוכנות כמו Office. יהיה על המחשב win7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אונליין, משחקי יריות (FPS) וכו'. למשל Call of Duty 6, WOW. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גב…

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by ory25,

שלום לכולם, דרוש מפרט עבור מחשב גרפיקה, לצורך עיבוד תמונות וסריקתן. מדובר במפרט תיאורטי (צורך לימודי). 1. מה התקציב המקסימאלי? אין מגבלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - עיבוד תמונות ברזולוציה של 1024DPI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לשימוש ב- Adobe Photoshop CS5. אופן שימוש - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by kobiiakobi,

בעקבות מותו של לוח האם שלי בטרם עת ומותו של הספק ומותו של כרטיס המסך שלי ועקב אי מציאת לוח אם שתומך במעבד i7 עם סוקט 1156 החלטתי על שדרוג המחשב ברשותי מחשב עם מארז מסוג aero rs9 http://www.cclonline.com/product/101560/EN52771/Cases/Aerocool-RS-9-Black-Gaming-Case/CAS0742/ זכרונות kingston 4X2g ddr3 1600 מאוורר של zalman הארד דיסק המחשב אמור להיות לגיימרים התקציב הוא בין 3000-4000 אין צורך במסך

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  19. 1. מה התקציב ? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידיאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מהדור האחרון -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  20. היי אני צריך מחשב נייד שאני יכול להשתמש בו במגורים בצבא לצרכי תכנות (בעיקר android), סרטים, אינטרנט, ועיבוד גרפי (photoshop,maya,zbrush). אני מוכן לשים בסביבות 4000 שקל, אבל אם אפשר את אותן דרישות שיש לי בפחות כסף, אז עדיף כמובן אם צריך להוסיף עוד טיפה כדי שהוא יוכל גם להריץ משחקים בצורה סבירה זה יכול להיות נחמד. אם נדרש כרטיס מסך יעודי, אני מעדיף nvidia כי אני מכיר יותר את התכנות אליהם (CUDA). גודל מסך: נראה לי 15" זה סביר. ניידות ואורך חיי סוללה פחות קריטי לי. זה אמור לשבת על השולחן או בארון בחדר שלי. חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט כמו דג. כרגע יש לי מחשב נייד שעושה קליקים מעצמו כל הזמן, וגם המאוורר שלו לא ממש שקט. חייב לא להיות את זה. אני אשמח לראות כמה דגמים ומחירים שמומל…

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  21. שלום לכם!!! רציתי לדעת בידיוק כמה עולה המחשב נייד הזה?? והאם הוא טוב לארועים של מוזיקה djs. והאם שווה לעשות איתו ראש בראש mac book.???? אבל הכי חשוב כמה הוא עולה היום?? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=481633 בתודה מראש בר לוי!!!

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by LazyCat,

הדגש הגדול במחשב הזה הוא מהירות עבודה (בעיקר עריכה גרפית 2D). התקציב הכולל הוא 10K אך המפרט כולל מסך Dell 2407 (כנראה יקנה בנפרד), מה שמשאיר אותי עם ~6.5K למחשב עצמו. מארז פשוט לחלוטין, חשוב רק שיהיה שקט ועם אוורור טוב. זיכרון 4GB (ירוצו עליו Vista/Xp 64bit ו- Linux). דיסק קשיח 0.5-1TB ללא ציוד נלווה. *אם יש איזשהו שינוי קריטי בזמן הקרוב, אני יכול לדחות את הקניה במקסימום 3 חודשים. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by mush0n,

אהלן חברה, אחיין שלי מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה (רק עם תוכנות OFFICE בעיקרון) ושום דבר מעבר. הוא אמר לי שהתקציב שלו עד 3,000. תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד מתאים? תודה רבה

24. בעבר ניסיתי להתקין וינדוס XP על מחשב נייד של LENOVO (דגם אני לא זוכר) הגדרתי בביוס שיתמוך בIDE הוא עובר את השלב הראשון של ההתקנה מסיים את המאה אחוז ובשלב של אחר כך שהוא צריך להמשיך בהתקנה הוא עושה מסך כחול והפעלה מחדש לפני כשבוע חבר שלי ניסה להתקין מערכת הפעלה על מחשב נייד של MSI, הוא הגדיר בביוס שיתמוך בIDE עשה לו את ההתקנה סיים את השלב הראשון של האחוזים וכשהיה צריך להגיע לשלב השני של ההתקנה הוא עשה לו גם מסך כחול והפעלה מחדש וכל פעם חזר על עצמו מה הבעיה כאן ואיך אפשר לסדר אותה?

25. Started by TrytoDie,

שלום חבר'ה, בעבר ביקשתי מיכם ליבנות לי מחשב רב תכילית עד 4200 שקלים באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=436592.0 לאחר שהוחלט על מפרט מסויים פניתי למיספר חברות מחשבים מוכרות כמו אלוף המחשבים, IQPC ,IVORY ולמשה ארונס הנדסה ומחשבים בע"מ. מיכול אחד קיבלתי מפרט אחר. IVORY: מארז THERMALTAKE V3 שחור+ חלון VL80001W2Z ספק כוח 2INּ700 700W HEC לוח אם P55-CD53 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 7502.66 מאוורר למעבד VENDATTA HEAT PIPE OCZ 1156/1366 מאורר למארז AKASA 12 ס"מ זיכרון VALUSE GEIL 2X2GB DDR3 1066MHZ כ. מסך ATI RADEON 4870 1G-5 GIGABYTE דיסק קשיח פנימי TERA SATA2 7200 32MB SAMSUNG1 צורב SATA SONY OPTIARC DVDX24 שחור AD7240S כר. רשת G LA…

• 5 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.