ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
עוד שבועיים אני מביא סוף סוף מחשב נייד של ACER ASPIRE 4741G מהונג קונג, והכרטיס מסך של המחשב לא כל כך חזק, בעיקרון יש לו GFORCE310, עכשיו ראיתי בפורום שמישהו ציין שיש אפשרות להחליף כרטיסי מסך למחשבים ניידים של ACER, אז אני רוצה לברר אם זה באמת נכון, או שאני פשוט יקנה דגם חזק יותר. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 17" CRT בין הכי איכותיים שיש במחיר עד 1400 שקל, ובמארז מאווורר היטב- מארז שאתם ממליצים עליו מכל הבחינות- יופי, מקום, ואוורר טוב.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים * גודל המסך? בין 13" ל14" (כמובן ש14.1" נחשב) בלבד. לא קטן מדי ולא גדול מדי וכבד... * משקל רצוי? שלא ישקול כמו 15.6" * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): עדיף שיהיה HDMI, אלא אם השידור בVGA יהיה זהה (למטה יהיה המשך) * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB, פחות מזה אבל כבר לא יהיה * צורב DVD? לא חייב אבל לא למה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, כיוון שיש להם 3 שנות אחריות. אם מחשב מסויים יהיה עם שנת אחריות ועם הרחבה האחריות המחיר עדיין יהיה שווה את זה, אז אפשר לשקול. לא …
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני שמתי עין על הדגמים של 2230s, ורציתי חוות דעת על המחשב הזה, ראיתי שיש שלוש דגמים מרכזיים: HP 2230s NA874ES Intel Dual Core T3400 HP 2230s FU315EA Intel Core 2 Duo Processor T7370 HP 2230s FU312EA Intel® Core2 Duo Processor T5870 רציתי לדעת, עד כמה הבדל בביצועים ביניהם יכולה להגיע, זאת אומרת האם שווה להשקיע במעבד יותר מהיר, קיבולת HD לא משפיע על הבחירה, אלא רק ביצועים, האם יש איזה שהוא בעיות עם הדגם, במיוחד האם הוא מתחמם יתר,בטריה וכולה , ובכלל רציתי חוות דעת ממי שעבד/התעסק עם הדגם, תודה
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
מחפש מפרט ב 3,500 שקל ללא מסך או ציוד הקפי. הצעות יתקבלו בברכה
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 1000 דולר ואני אביא אותו כנראה מארהב אז אם אפשר להביא לי קישור לאתר אני אשמח מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות כמו אוטו כאד וסוליד וורקס * גודל המסך? 15.6 או משהו בסגנון * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? פחות חשוב לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה לי * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי שיהיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מעדיף DELL
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cod,bf3 ועוד משחקים כבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).התקציב כולל מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מ…
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר למטרות של גיימינג (בינוני - כבד). יש את המחשב הזה שהוא נראה סבבה אבל הוא קצת ישן... מכל הבחינות האחרות לדעתי הוא טוב. האם זה שהמעבד מסוג ישן משנה איכשהו? האם כדאי כבר להשקיע ולקנות משהו כמו זה(איזה הבדל יש)? נ.ב יש לי קרוב בארה"ב שכנראה יכול להזמין לי מAMAZON ולשלוח לי. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מפרט שהרכבתי מנעה מחשבים: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM 900 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL 730 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA 360 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 280 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE 6C29 NO PSU 190 ¤ 1 HEC 400TRT 24PIN 285 ¤ 1 מספר שאלות: 1. האם כדאי להשקיע בלוח LanParty (אני לא הולך להשקיע בזכרונות אחרים)? 2. האם ההשקעה של ה-100 ש"ח שווה את ה-200MHz הנוספים למעבד? 3. האם קיים צורב NEC ND-3550? 4. לא אכפת לי מהמארז (מצדי שיהיה ג'נרי) אבל שיהיה לו ספק כוח איכותי וחזק, עד 500 ש"ח לשניהם יחדיו …
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בהתבסס על המפרט באתר למשחקים עד 3500, הרכבתי את המפרט הבא: (המקלדת, עכבר, רמקולים נועדו רק כדי להמחיש את המחיר). אני חושב לקנות מ- www.comp-il.co.il, פשוט מכיון שהחנות שלהם היא כמעט במרחק הליכה מהבית. יש לי שלוש שאלות בקשר למפרט - האם עשיתי איזה פשלה נוראית בתכנון? (בתכנון קודם שמתי 2 זכרונות של 256 במטרה לקבל את ה Dual Channel, או שמתי הרד-דיסק SATA על לוח אם שלא תומך בו) אני אשמח לקבל חוות דעת כללית לגבי המפרט ובנוסף חוות דעת על החנות -פעם ראשונה שאני קונה אצלם. (היתרון הוא, כאמור, שהם קרובים).
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הי לכולם, ברצוני לקנות מחשב עם מעבד אינטל, עם ב250 גיגה בייט זיכרון. תודה מראש, אין עליכם ישי
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה עדיף בכדי לשמור על חיי סוללה ארוכים: 1. כאשר יש מקור חשמל, תמיד לעבוד מחובר לחשמל? 2. כאשר לא עושים שימוש במחשב, האם להשאיר במצב שינה, או לכבות? תודה
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 15000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה חישובית אינטנסיבית הכוללת חישוביים מקביליים (CPU וGPU) הדורשים זיכרון רב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?2 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם י…
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מה אומרים על המפרט הזה? אני מתכנן OC (קירור יוחלף בעתיד). השימושים שלו זה בעיקר משחקים כבדים, כרגע על מסך "17 על רזולוציות נמוכות מאוד (1024X768). לדעתי אחלה מחשב שבעולם, הלוח גם תומך ב- ACC ככה שיש סיכוי שאוכל לפתוח את הליבה הרביעית. מה אתם אומרים? כרגע רק שלחתי את המפרט ל- SKYPC, כלום לא סגור ואני יכול לחזור בי ולשנות מה שארצה. מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤748 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1293 לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ¤504 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤310 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx…
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי ניסיון כושל עם Zenbook http://hwzone.co.il/community/threads/536174-Asus-Zenbook-%D7%90%D7%9B%D7%96%D7%91%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94?p=4814903#post4814903 מבקש עצתכם בבחירת Ultrabook למטרת לימודים הכי חשוב - שיהיה קל, ושלא אצטרך להטעין אותו פעמיים ביום במהלך הלימודים מסך 13.3 - לא טאצ' (מסכי טאצ' מבריקים ומעצבנים... וגם מי צריך את הטאצ' הזה בכלל?!...) i5/i7 אפשר לחרוג מהתקציב, אבל ממש טיפה תודה
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש (גיימינג) יש לי 1900 דולר בארנק באמאזון מכרטיסי מתנה, אני רוצה בנוסף לכסף שיש לי באמאזון להשקיע פה בארץ 5000 ש"ח לשאר חלקי החומרה נגיד לקנות כרטיס מסך מאמאזון בעלות 1900 דולר ושאר הדברים פה בארץ ב 5000 ש"ח חשוב לי מאוד לקבל את מלוא הבצועים מסכום הכסף שאני משקיע (אין צורך בציוד היקפי) מסך אשדרג בעתיד לתאימות של המפרט שתציעו אשמח מאוד לעצות ועזרה
-
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000, יש צורך בטיעון משמעותי לביצועים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תכנות Server Side, משחקים, צפייה ב HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Eclipse, Tomcat, Android SDK וכו' כמו גם משחקים חדשים שיוצאים כגון Civilization V, Starcraft 2 וכו' ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע יש לי LG L1970HR, מתוכנן החלפה ב 2 מסכים כנראה22' או 24. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אסטרטגיה * …
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטי HD.משחקים כמו call of duty..גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע מה זה.שיהיה FHD * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רוזולוצייה שיהיה איכותי לHD ויהיה נוח לגלישה באינטרנט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מלאה * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להג…
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, לפני שאני מציג את המפרט יש לי שאלה, רציתי לדעת מה אתם חושבים על החברה TMS האם אפשר לסמוך עליהם מבחינת איכות המוצר, אחריות ושירות לקוחות? והשאלה השניה היא מה הקטע בAAKS בקשיח של WD זה קריטי? 3. האמת שעשיתי הזמנה למחשב מKSP אבל נורא נבהלתי מכמות התגובות הזועמות אליהם פלוס שהזמנתי יום ראשון שעבר והיום (ראשון) לא הורכב שום דבר כשהתקשרתי ענה לי טיפוס עם מבטא מזרחי (אני לא גזען פשוט הוא היה חסר סבלנות) והתחיל לצעוק שבסה"כ שאלתי אותו למה לא קיבלתי את המחשב אחרי 7 ימי עבודה לפי ההתחייבות שלהם? הוא התחיל לתרץ בכך שיום ההזמנה לא נחשב ויום שישי גם לא נחשב (הם עובדים יום שישי). בקיצור האם שווה לוותר על ה200 שקל שנתתי להם מראש ולקנות תמחשב מTMS? 4. שווה לעבור לQUAD יהיה שיפור מש…
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אשמח לייעוץ, נתקלתי בשתי הצעות: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739897&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=champion האם ההצעות טובות? אשמח לקבל הצעות נוספות. תודה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אודה על העזרה בהשוואה בין שתי הצעות שקבלתי מ 2 ספקים בסד"ג של כ 3000ש"ח +/-. המחשב מיועד בעיקר לעריכת וידאו ושימושים משרדיים בעיקר. יעבוד בתכנת Coral6 או Pinnacle 15 הצעה מספר 1: מעבד intel Core i5-4430 Processor ( (6M Cache up to 3.2 GHz) לוח אם: Arsock צ'יפסט Intel H61 עם יציאת רשת ג'יגה כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6670 זכרון: Kingston 8GB DDR3 1600Mhz 240Pin Long DIMM דיסק קשיח: SEAGATE Sata3 6Gb/s זכרון מטמון 16MB צורב: HD dvd1265i מארז: ATX Midi Tower כניסות ויציאות קדמיות - HD, AC97&2x, MIC, Audio ספק כח ATX520W 80mmFAN הצעה מס. 2 מעבד: Intel Core i5-44403.1 GHz Haswell לוח אם: Gigabyte GA-H87M-HD3 כרט…
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
טוב, אז נראה לי שזה הזמן לשדרג את הפנטיום 3 שלי, אז המפרט שחשבתי עליו הוא כזה: x2 OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box WD SATA 120GB 7200 RPM 8MB Bufer המחיר כרגע בסביבות 3000 ש"ח , יש אופציות או שינויים במסגרת התקציב?? המחשב לא מתוכנן OC אבל חשבתי אולי להתחיל להתנסות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, העבודה עכשיו על המחשב די מתסכלת אותי ולמרות שיש לי מחשב חזק למדי זה איננו מספק אותי.. על כן אני מבקש את עזרכתם מתוך הניסיון לדעת את הפריטים המומלצים להרכבת המחשב.. במקרה שלי אני מבקש מחשב של 5-6k לקופסה עצמה וכנראה שאוסיף מסך של 22-24".. שימושיי: עובד על סקצ´אפ, vray, ובתקוה שקרוב גם מקס, אוטוקד פוטושופ.. כמובן שגם רואה הרבה סרטים על המחשב.. לא מתוכנן OC, לא ממש משחק (למרות שאני מניח שתמיד תהיה האפשרות) אני מאוד רוצה מחשב ש-ק-ט, שיוכל לעבוד בלי להפריע.. יש לי היום הארד דיסק של 320GB שיעבור למחשב החדש אבל ברור שזה כלל לא מספק. שמתי לב שהיו כל מיני שינויים X48 ואחרים, דברים שאני לא בקיא בהם ועל כן אני מבקש עזרתכם. תודה
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-