ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה, אני זקוק למפרט שמיועד בעיקר למשחקי מחשב כבדים. התקציב שלי זה 4.5 אם מסך 20 או 19. מחשב שקט אבל שלא ישפיע כל כך על המחיר, אם משפיע אז לא. ללא OC. ללא ציוד הקפי. נ.ב אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך 1. ATI והשני של Geforec
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסכום של עד 6000 ש"ח. אני בעיקר צריך שהמחשב יהיה מסוגל לבצע הרבה דברים עם הרבה תוכנות פועלות עליו במהירות.. רוב העבודה על המחשב תיהיה עבודה משרדים אבל גם קצת משחקים (הייתי מעוניין שמשחקים חדשים שיוצאים עכשיו יוכלו לפעול עליו בלי בעיות) ** מוכן לחרוג מה 6000 שח למקסימום 6500. אני אשמח לשמוע את ההצעות שלכם
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
עברה שנהממרץ 2010 ומי כמוכם אנשי המחשבים יודעים ששנה בחומרת מחשבים זה המון הבנתי ממיל שקבלתי לא מזמן שבסוף מרץ 2011 תצאו עם עדכון המפרטים. ברם... אולם ... אשמח , כי אני מעכב קניית מחשב עד שאראה את העדכון תבורכו מיקי
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד פחות לגיימינג אלא יותר לשפות תכנות ועבודות באוניבסיטה (הנדסת תוכנה) וחשוב לי שהמחשב יהיה חזק ואמין. אני מתלבט בין שני דגמים ב KSP : הראשון : LENOVO Y510P קישור למפרט : http://ksp.co.il/?uin=22463 השני: DELL INSPIRION 5547 קישור למפרט : http://ksp.co.il/?uin=23178 הדגשים העיקריים - חיי סוללה ארוכים, מתחמם כמה שפחות, וזריז כמה שיותר. שאלה נוספת, מה ההבדל בין SSD וSSHD ואיך זה בא לידי ביטוי במחשבים הנ"ל? והצעות למחשבים ניידים אחרים חזקים כאלה יתקבלו בשמחה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי בקרוב אני והקבוצה שלי טסים לאירוע בחול של משחקים (לאן) ואני צריך לקנות מחשב נייד לטיסה שיוכל להריץ את מנוע hl2 עם לפחות 300fps אני יכול להשיג את המחשבים של alienware במחירים מצויינים השאלה האם כדאי לרכוש את אחד המחשבים הניידים שלהם ואיזה או שיש מחשבים עדיפים שיריצו לי את המנוע הזה בצורה דומה או טובה יותר תודה מראש לעוזרים אני גם לא כל כך מבין במחשבים ניידים או לא ניידים בכללי אז אם אפשר טיפה הסברים ופירוט זה יעזור
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר 6 שנים עם המחשב העגלה שלי, הגיע הזמן לחדש. מכיוון שאני בצבא ולא מעודכן במה שהולך בעולם המחשבים היום, הייתי שמח לקבל קצת עזרה. התקציב למחשב שלי הוא 4K, ללא ציוד היקפי. אני לא איזה גיימר מטורף וכאמור בגלל שאני בצבא לא ייצא לי לשחק הרבה במחשב, לכן אני לא חושב שיש טעם לקחת כרטיס מהטופ. רצוי שהמחשב יהיה עם מארז טוב ושקט ( עדיף לא צבעוני ובלי חלונות צד... ), רצוי שגם הספק יהיה דיי שקט. זכרון ניראה לי 4 ג'יגה RAM זה המינימום שלוקחים היום, ולגבי הארד דיסק אני חושב ש 1T זה גם המינימום בשביל התקציב הזה. אין עוד דרישות מיוחדות, רק שיהיה כמה שיותר חדיש ויספיק לכמה שיותר זמן. המחשב השני שיהיה פחות או יותר אותו דבר, רק בלי הצורך לכרטיס מסך טוב אלא סביר, ועדיף ש…
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב חדש לתקציב של 5K.. האם מומלץ לקחת מעבד HASWELL לגיימינג? ואיזה לוח אם לקחת? (אני סגור על Z87 של ASUS) אבל לא יודע איזה דגם . וזכרונות של 2000 מינימום תודה ענקית לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא : 999 ש"ח - Athlon 64 3000 (939-pin) Box 860 ש"ח- Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset 574 ש"ח- Samsung 256MB DDR 400 Original * 2 תודה
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום. לאחר שהQ6600 שלי די התעייף מחהריץ משחקים חדשים ואיתו הלוח והכ. מסך. אני מעוניין במחשב חדש. אני רוצה המלצה למחשב שיריץ לי טוב מאוד את כל המשחקים הכי כבדים שיש! יש לי מסך U2410 למדתי מהקנייה הקודמת שחשוב שיהיה מארז טוב, ספק טוב, ולוח מעולה, כך שתהיה לי גם אפשרות שדרוג ולא כמו הנוכחי P35DS3L של GIGABYTE. תודה ניתן להוסיף המלצה על סט מקלדת ועכבר איכותי. וזהו.
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי שני הצעות למחשב, ההבדלים ביניהם: מפרט ראשון: מחשב אינטל פנטיום 2.8 לוח אם: FS800 כונן 160 GB וכונן דיוידי מפרט שני: AMD ATHLON 2500 לוח אם: NF7 V2 40 GB כונן סידירום ההבדל במחיר: המפרט הראשון יותר יקר ב600 שח בעיקרון יש לי תקציב לא מוגבל אבל אני רוצה להוציא כמה שפחות. אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים,משחקים,לא גיימר שמשחק מלא אבל גם לא משחק מעט, ועריכת מוזיקה. ראוי לציין שיש לי עוד 80 ג'יגה אבל הייתי שמח לעוד 160 (: כונן דיוידי אני ל כ"כ צריך (מוריד הכל מהאינטרנט) האם ההבדל של ה600 שקל הוא יחסית די משתלם? ושווה להשקיע עוד 600 שקל או שההבדל הזה במחיר הוא כמו שהוא אמור להיות וזה לא "מציאה"? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?12500 ולא שקל יותר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?וידאו עריכת ועיבוד סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)אין תוכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם כל ציוד היקפי ישנו ר…
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
אני חשבתי על המפרט הבא מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג (שיוכל להריץ את דד ספייס החדש) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נורמלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב?לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיה אפשר לקנות אותו איפשהו שאיזור חיפה קריות תודה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ועריכה גרפית עד 12,000 עם אפשרות לOC יש העדפה לMSI אני מתכוון להשתמש בפונקצייה של הSLI או הCROSSFIRE אז כמובן אני צריך כרטיס שלא יגמור לי את התקציב משהו כמו 1800 לאחד תודה מראש חשוב שקט, עדיף חנות בצפון
-
- 12 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לי ילדה בת 5 ואני מתלבט בין Wii לבין נטבוק. יתרונות ה-Wii ברורים. מה שלא ברור, זה מה הנטבוק יכול לעשות. האם הנטבוקים יכולים להריץ משחקי מחשבים לילדים (סופר מריו וכו')? האם הם יכולים להריץ משחקי פלאש ברשת? האם הם יכולים לנגן סרטי HD? תודה רבה פיני
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה מהבית, תכני HD, משחקים, עריכה ברמה בינונית, גרפיקה בקטנה) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - רוצה שיריץ כל מה שקיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - אין צורך בצורב\CD 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא מתמצא 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די…
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מעבד - T6570 או T5670 - מה יותר טוב מהירות שעון - 2.1 או 1.8- מה יותר טוב מהירות זכרון - 800Mhz DDR2 6400 או 667MHz DDR2 5300 מה יותר טוב אלו ההבדלים בין שני דגמי מחשב של LENOVO שאני צריכה לבחור בינהם. אודה לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בתקציב של כ 4500 שח עם חריגה של 10% לכל כיוון. המחשב ישמש בעיקר לעבודה מאומצת באינטרנט וביישומי אופיס, צפייה בסרטים ומוזיקה וכן גם לעיתים למשחקים חדשים שיוצאים. המפרט שחשבתי עליו: מעבד I7 920/930 זכרונות 3*1 גיגה 1333 קינגטון - האם כדאי לקחת 2*3 ולעבור בשל כך למערכת הפעלה 64 ביט? דיסק קשיח 1 טרה WD לוח אם גיגהבייט GA-X58A-UD3R צורב LG כרטיס מסך גיגהבייט GT 240 - האם יש טעם לחכות ליציאת ה 450 החדש? מארז - THERMALTAKE ELEMENT T ספק - HEC 600W WIN600+ לגבי המארז והספק זה מאוד חשוב לי שהם ייצרו שילוב של שקט , כלומר שלא ייצא רעש כתוצאה מפעולת המחשב כ הוא דולק אצלי 24/7 אז אם יש המלצות לשילוב טוב יותר אשמח לשמוע תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה ביקשה את עזרתי ואני מבקש את עזרתכם 😃 היא עובדת בעיצוב גרפי דו מימדי וקיבלה את ההצעה הבאה: מארז ZALMAN MID TOWER Z3PLUS ספק ZALMAN ZM600-LXII 600WATT מעבד INTEL Core I7-9700 3.00hz 12M Tray מאוורר ZALMAN CNPS5X PERFORMA זכרונות Kingston HyperX Fury Black DDR4 16GM 2666Mhz HX426C16FB/16 כרטיס מסך PNY Quadro VCQP1000-PB 4GB DDR5 4xM.DP SSD Kingston 512GB KC600 צורב LG X24 KEYBOARD + MOUSE HP C2500 USB תכנת WINDOWS 10 HOME 64 מסך Samsung 24" LED S24D332H הרכבת מחשב שרות לשנה. סה"כ 6150 כולל מע"מ + 778 עבור אופיס. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה ב…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי! שאלה, התקנתי את המערכת הפעלה המדוברת על הדגם בנושא ויש לי שני DEVICES שלא מזוהים. (BASE SYSTEM DEVICE) לא מצאתי דרייבים למערכת באתר של לנובו. אשמח אם תוכלו לעזור. [br]פורסם בתאריך: 14.06.2010 בשעה 22:03:23 הסתדרתי ,תודה בכל אופן
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום רב חברים יקרים, מה אתם אומרים על המפרט הבא (ראו בתמונה) של ה- HTPC שהרכבתי השימושים העיקריים יהיו: - צפייה בסרטי 1080 ללא פענוח חומרה , מעוניין שהמחשב לא יזיע בכלל -האזנה למוזיקה - גלישה באינטרנט וכמובן שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר קראתי המלצות על המארז שבחברתי מה אתם אומרים עליו הוא איכותי ושקט? יש לו מאוררים שקטים יחסית? תודה איציק [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני הזמנתי מחשב של סוני מהפלטפורמה החדשה של אינטל (מעבד P8400) והפריע לי שהזיכרונות הם מסוג DDR2-SDRAM (DDR2-800, 2GBx1 האם יש אפשרות (בעתיד כשהמחיר ירד קצת) לשדרג לזכרונות מסוג DDR3? הבנתי שיש הבדל משמעותי בין שני הסוגים
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ולא לעבור ת-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רשום במספר 1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 FSX TEAM FORTRESS CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני למכור את המחשב הישן שלי והייתי רוצה לדעת מחיר ריאלי לחלקים שלו מדובר על מעבד E8400 לוח אם P5Q http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q/ שני זכרונות של קינגסטון DDR2 2G 800 מארז M9 של Thermaltake http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1316&ID=1496 וספק של chieftec 550w כרטיס מסך GV-N98TZL-512H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2882#ov תודה
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מפרט מלא לוח אם ASUS מדגם P5S800-VM - תומך מעבדים בטכנולוגיית LGA775 - תומך SATA כולל RAID 1,0 - תומך מעבדים בטכנולוגיית HT - תומך 800FSB - תומך PRESCOT - תומך כרטיסי מסך AGP x8 - תומך 8 יציאות USB בתקן 2.0 מעבד Intel Pentium 4 LGA775 3.0Ghz 800FSB זיכרון 512MB DDR 400Mhz עם תמיכה בזיכרון עד לנפח של 2GB דיסק קשיח 80GB SATA 7200RPM 8MB Cache מארז Super ATX מפואר עם 2 כניסות USB בחזית + 4 מאחור + 2 יציאות נוספות אופציונאליות צורב תקליטורים x52/x32/x52 של BENQ כרטיס קול לשמיעה הקיפית Realtek ALC655 6-channel CODEC S/PDIF out interface Jack-Sensing Technology כרטיס רשת Realtek 10/100 Mbps תוכנת אנטי וירוס PC-cillin כרטיס מסך לבחירה: - Geforce 5 FX5200 128MB + T…
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-