ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני שמתי עין על הדגמים של 2230s, ורציתי חוות דעת על המחשב הזה, ראיתי שיש שלוש דגמים מרכזיים: HP 2230s NA874ES Intel Dual Core T3400 HP 2230s FU315EA Intel Core 2 Duo Processor T7370 HP 2230s FU312EA Intel® Core2 Duo Processor T5870 רציתי לדעת, עד כמה הבדל בביצועים ביניהם יכולה להגיע, זאת אומרת האם שווה להשקיע במעבד יותר מהיר, קיבולת HD לא משפיע על הבחירה, אלא רק ביצועים, האם יש איזה שהוא בעיות עם הדגם, במיוחד האם הוא מתחמם יתר,בטריה וכולה , ובכלל רציתי חוות דעת ממי שעבד/התעסק עם הדגם, תודה
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה גם תחליף למחשב הנייח שלי. ברשת יש כל מיני דיעות לגבי האם חיבור מחשב נייד עם הסוללה שלו באופן קבוע לחשמל יכולה לפגוע בסוללה וכד', מה דעתכם? האם יש עדיפות לקחת מחשב נייד עם בטריה נשלפת כמו למשל ASUS GL552VW - או פשוט לקחת מחשב נייד עם סוללה בתוך המכשיר ולחבר אותו באופן קבוע לחשמל? (כמובן שאפשר גם לפרק ולהסיר את הסוללה, אבל מכיוון שהמכשיר ישמש גם כמחשב נייד, נראה לי מסובך בכל פעם להסיר סוללה ולהחזיר אותה...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכם הייתי מעוניין בעצתכם לגבי מפרט ב2000 ש"ח לעריכת מוזיקה והקלטות (כבר יש כרטיס קול איכותי) צריך רק את המחשב עצמו ללא ציוד היקפי עדיפות למעבדי AMD תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
I5 650 HD 5670 FUJITSU 300W MSI D2415 4GB RAM 1333MHZ (I don't know whats the brand) בלי מארז בנתיים
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות לפטופ, ואני רוצה שיהיה בו יציאת סאונד 5.1. מה מומלץ? MtK
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
1 PowerColor R42-TVD3 ATi Radeon X800 XT PE Limited Assassin 256-bit GDDR3 256MB ViVo 3,156 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 999 ש"ח 1 Abit AV8-3rd Eye socket 939 VIA K8T800 Pro 815 ש"ח 2 A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 592 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח 1 Altec lansing ATP 3 2.1 440 ש"ח בלי מסך, מקלדת עכבר,הרד דיסק כוננים וכדו'.... סה"כ 6567... בדיוק מספיק..
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי Dell XPS 13 עם כרטיס מסך geforce 9400 המחשב מתחמם מאוד, בעיקר באזור השמאלי שמתחת למסך חשבתי לקנות משטח קירור שיקרר, בדגש על אזור זה חשבתי על המשטח הזה Arctic Cooling ARCTIC NC Black Laptop Cooler http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 המאווררים שלו מכוונים לאזור שמתחת למסך ככה שנראה לי שהוא יהיה הכי יעיל לא? וגם המחיר שלו נמוך.. מה אתם אומרים? יש פתרונות יותר יעילים? אולי כדאי לקנות משטח מלא? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
צריך מחשב למשחקים ב4400 עם מקלדת ועכבר וצורב דיוידי
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטי HD.משחקים כמו call of duty..גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע מה זה.שיהיה FHD * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רוזולוצייה שיהיה איכותי לHD ויהיה נוח לגלישה באינטרנט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מלאה * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להג…
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה הmain computer שהוא נייח החליט לזייף, ובגלל שהייתי רוצה להיות יותר נייד בתוך הבית החלטתי שיהיה לי טוב יותר עם אולטרה בוק. * מטרות המחשב? - אני צריך המלצה לאוטרה בוק שיהיה חיית עבודה, יעבוד אינטנסיבית יום שלם ויגלה אמינות חזקה. כוח עיבוד וזכרון שיאפשרו הרצת מספר יישומי על במקביל כגון CS6, דפדפן, אופיס, אייטונס, ותוכנת כתיבת קוד, כולם במקביל. לעיתים יעבוד עם מסך נוסף, אם זה משנה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? -חשוב לי שהמסך יהיה מאוד מאוד איכותי וברזולוציה גבוה מאוד, 15 אינצ', אם יש 17 מה טוב. * רזולוציית המסך? - FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - nope * משקל רצוי? - לא רלוו…
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, [גם תכני HD] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד, פשוט ש'ירוץ' ולא ייתקע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש call of duty, bf4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" HDMI -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Call of Duty MW3,Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה ו OFFICE ומעט משחקים קלים מאוד. נראה על פניו עסקה מצויינת עם התמיכה של DELL . מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-bn2450m.htm אם יש מחשבים אחרים באותה רמת מחיר עם יתרונות ברורים אשמח לשמוע.. תודה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
פוסט שלישי ביומיים האחרונים וכנראה אחרון 1. מה התקציב? 6,000 ש"ח.מזומן. 2. מטרות המחשב? סרטים , אינטרנט , תוכנות , בעיקר משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כונן דיסקטים ולא צריך צורב DVD ואין צורך בכרטיס קול איכותי מספיק לי מה שיש על הלוח אם וגם לא CORE I7. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן רק אינטל ולא AMD .שיהיה יציב ומהיר , מסך T220p. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מערכת הפעלה חוקית - לא. 8. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב , יהיה נחמד אם המחשב יהיה שקט. 9. האם מתוכנן OC? א…
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכם , אני רוצה לקבל את המחשב הנייד הכי משתלם במחיר של 5700ש"ח , המחשב יותר ל : מוזיקה , סרטים , משחקים (לא ממש כבדים , אבל נתקלתי כבר במחשב של hp שהריץ assassin creed והריץ need for speed carbon והריץ far cry 2 ) ולכן הם גם צריכים להכלל המחשב שהריץ תמשחקים הללו הוא hp pavilon לא זוכר תדגם , אבל זה המחשב שמקבלים במבצע של 012 אם אני לא טועה (שהיה בזמנו) ... בקיצור : מחשב שיתאים לכל הצרכים. תודה רבה ויום טוב ,חן . (אגב , המשקל לא חשוב כל כך ... אבל אתם יודעים ^^ שיהיה נייד... ושיהיה בו גם מסך איכותי )
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים חדשים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , assasin creed 3 ,Anno 2070 ,crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). סביבות ה26" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
מעונין בנייד למחשקים כבדים עד כ 18k (יש אפשרות חריגה). רצוי מה ארץ בשבלי אחריות
-
- 13 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר 6 שנים עם המחשב העגלה שלי, הגיע הזמן לחדש. מכיוון שאני בצבא ולא מעודכן במה שהולך בעולם המחשבים היום, הייתי שמח לקבל קצת עזרה. התקציב למחשב שלי הוא 4K, ללא ציוד היקפי. אני לא איזה גיימר מטורף וכאמור בגלל שאני בצבא לא ייצא לי לשחק הרבה במחשב, לכן אני לא חושב שיש טעם לקחת כרטיס מהטופ. רצוי שהמחשב יהיה עם מארז טוב ושקט ( עדיף לא צבעוני ובלי חלונות צד... ), רצוי שגם הספק יהיה דיי שקט. זכרון ניראה לי 4 ג'יגה RAM זה המינימום שלוקחים היום, ולגבי הארד דיסק אני חושב ש 1T זה גם המינימום בשביל התקציב הזה. אין עוד דרישות מיוחדות, רק שיהיה כמה שיותר חדיש ויספיק לכמה שיותר זמן. המחשב השני שיהיה פחות או יותר אותו דבר, רק בלי הצורך לכרטיס מסך טוב אלא סביר, ועדיף ש…
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תעזרו לי להינעל על דגם טוב של מחשב נייד לפי המפרט הבא: מעבד: I7 Quad Core זכרונות: 8GB DDR4 דיסק קשיח: SSD 256GB כרטיס מסך: אני לא גיימר, לכן אני לא צריך כרטיס מסך חזק. מספיק לי לדעתי כל כרטיס מסך חדש מסדרת Geforce. לפי הבנתי לרוב הם באים כברירת מחדל אם אני קונה מחשב נייד בסביבות ה 4K-5K(שזה בטווח התקציב שלי). גודל מסך: אני עדיין לא סגור על הגודל, אני לא גרפיקאי או גיימר, לכן כנראה אבחר במסך שהוא יחסית קטן(גם כי זה יותר נוח לסחיבה). יציאות: HDMI, USB 3.0 יצרנים מועדפים: Dell, Lenovo, Asus שימוש עיקרי: תוכנות(WireShark, Photoshop, Office, Media Capture Tools, Media Player וכו'..), אינטרנט, ואולי בהמשך אני אתקין…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי מחשב נייד של LG R380 DUALCORE 2.1 320GB 2GB DDR2 לאחר שנתיים הלך לעולמו רכשתי במחיר מבצע השבוע LG S525 INTEL PENTIUM 2.2 320GB 3GB DDR3 המחשב החדש עובד פי 3 יותר מהר מאשר המחשב הישן למרות שהוא לא ליבה כפולה האם זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט הבא: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama-c1301416041/26933824?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_262&a=2022 מיועד בעיקר לעבודת פוטושופ תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני ממש לפני קניית מחשב הייתי דיי נעול על הG550/G560 ועכשיו אני יותר בכיוון של הAH530-11 רציתי לשאול מה ההבדל בין הAH530-11 לבין AH530-10 כי לא ראיתי הבדל משמעותי כל כך שההפרש בניהם הוא 400 ש"ח רציתי גם לדעת האם 2GB זיכרון זה מספיק או שזה דיי גבולי .. בלי קשר אשמח לחוות דעת בכל הנושא אם אני עושה צעד חכם בבחירת המחשב או שעדיף את הלנובו או גרסא אחרת של הAH530 .. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד, במחיר של עד 4000 שח שמסוגל להריץ בצורה סבירה את התוכנה SolidWorks, שהיא תוכנה לסירטוט תלת מימדי של מכונות, אז אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על קנייה טובה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=534 כמה אפשר למכור אותו יד 2 אם בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
המחשב מתוכנן למשחקים..לא לOC בכלל.. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ASUS PCI-EX GeForce 7950GT 512MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EN7950GT/HTDP/512M - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ASUS DVDRW DRW-1612BL DOUBLE LAYERED X16 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN SUNBEAM TUNIQ TOWER כל זה 4200 שח
-
- 14 תגובות
- 937 צפיות
-