ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף לאמא שלי את המחשב (הוא בן 8 אם לא יותר), שימושים: 90% אינטרנט, 10% צפיה בתמונות ואופיס. דרוש רק המחשב ללא עזרים (מקלדת, מסך וכו') דרישות: 1)מעבד של אינטל 2)אולי כדאי כ.מסך מובנה בלוח-אם 3) המחשב אמור לתת מענה בשלוש ארבע שנים הקרובות ללא שידרוג נוסף, ואז בעל יכולת שדרוג כך שיעבוד לפחות שבע שנים. תקציב כ 2000 ש"ח שאלות נוספות: 1) אם שמים "פס" זיכרון אחד גדול למשל 4Gb במקום שניים של 2Gb האם זה משמעותי? (ואז לא חובה לוח אם עם 4 סלוטים לזכרון) 2) האם עדיף לקנות SSD קטן, נגיד 40Gb במקום כונן קשיח גדול ולא מנוצל ? 3) האם יש צורך בקירור שונה מהמקורי למעבד? (לא יבוצעO.C כמובן) תודה על העזרה, גיא
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:1080P המשחקים הם כל המשחקים הכבדים כרגע ובעתיד הקרוב, 3-4 שנים. אשמך להריץ אותם בגרפיקה כמה שיותר גבוהה כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל: 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. הזמנתי חלקים למחשב חדש מהאינטרנט והייתי שמח לשמוע אילו חלקים לדעתכם כדאי לי לקנות כדי להשלים את המחשב. כרגע יש לי מעבד, לוח אם, כ.מסך, SSD וזיכרונות. אני זקוק לכל השאר (מארז, קירור, ספק, עוד הארד דיסק וכו'). המפרט (מה שיש לי כרגע בהזמנה): מעבד - intel i7-5930k לוח אם - gigabyte x99 gaming g1 wifi הארד דיסק - intel ssd 730 series 240gb כרטיס מסך - gigabyte geforce gtx 970 g1 gaming זיכרונות - 16gb kit (4gx4) ddr4 pc4-17000 unbuffered non-ecc 1.2v זהו, אשמח לשמוע את חוות דעתכם, אילו חלקים עלי לרכוש, וחוות דעתכם על החלקים שיש לי כרגע. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.mw3 bf3 multiplayer -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 סמסונג p2379 syncmaster -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אפשר חריגה קטנה כמובן,אני מודע לכך שAMD טובים או כל דבר אחר. אך אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA (אם אפשר עם חיבור HDMI) ודיסק קשיח של 1 טרה (יש לי כבר ממחשב ישן) ללא ציוד הקפי,ללא מסך. מעבד של INTEL I7 או I5 (הבנתי שI5 יכול לתת ביצועים של I7). איזור החנות -מרכז (רמת גן,תל אביב ומסביב) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אז ככה המחשב הנוכחי שלי הוא ממש ממש לא סוחב כלום אז החלטטתי לשדרג אותו. במקום המעבד הנוכחי: Intel Celeron 1.8 אני קונה AMD 3000 Venice. במקום הכרטיס מסך:GF4 אני מחליף ל-GFX5900 Ultra 256 MB(את הכרטיס אני מקבל בחינם אז אי אפשר להחליף). לוח אם יש לי של אינטל משהוא אפסי ואני מחליף אותו ל-NForce 3 socket 939 K8NSC של ג'יגאבייט. ובקשר לזכרונות:יש לי עכשיו 256 שהוא PC2700 ואחד אחר שהוא PC3200 אז חבר שלי אמר לי שהכי טוב יהיה אם אני אקנה עוד 256 PC3200 ואת השני(PC2700)אני ישמור בצד(לא ישתמש). כל הרכיבים האחרים שלי הם מהמחשב הנוכחי שלי והם יחסית בסדר. כל הסיפור עלה לי 1450 משהוא כזה ואני קונה מ-KSP. אז אם יש רכיב שאתם ממליצים להחליף תודיעו לי כי אני הולך לקנות היום. אני מודה מאו…
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בעקבות מותו של לוח האם שלי בטרם עת ומותו של הספק ומותו של כרטיס המסך שלי ועקב אי מציאת לוח אם שתומך במעבד i7 עם סוקט 1156 החלטתי על שדרוג המחשב ברשותי מחשב עם מארז מסוג aero rs9 http://www.cclonline.com/product/101560/EN52771/Cases/Aerocool-RS-9-Black-Gaming-Case/CAS0742/ זכרונות kingston 4X2g ddr3 1600 מאוורר של zalman הארד דיסק המחשב אמור להיות לגיימרים התקציב הוא בין 3000-4000 אין צורך במסך
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם על מפרט החלקים של המחשב החדש שאני מעוניין לקנות מחר המחשב ישמש לתוכנות בעיקר וקצת למשחקים. 1 x מעבד AMD Athlon 64 2800+ 512Kb Cache Socket 754 Tray (A64280T) = ¤639.13 1 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb PC-4000 (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 (AD512M400) = ¤339.36 1 x מארז INNO21 MidiATX Studio Titanium FRONT USB 400W B-POWER VENT TUBE (STUDIO) = ¤231.90 1 x כרטיס מסך Gigabyte ATI RADEON 9550 256 mb 128-BIT Bulk GV-R955256D (GV-R955256Db) = ¤446.83 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8NS nForce3 250, Socket 754, LAN, DDR 400, Sata, Raid (GA-K8NS) = ¤446.83 1 x דיסק קשיח HITACHI 80 gb 7200 rpm SATA II 8 mb buffer (80PLA380) = ¤390.26 1 x Mic…
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב המיועד למשחקים כולל מסך בטווח מחירים 6k-6.5k. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה פלטפורמה טובה לשידרוג בעתיד (כלומר יחסוך לי כסף עוד שנתיים שלוש). הארד דיסק של 120 ג'יגה, מסך, מקלדת ועכבר. ו-כולל הרכבה... תודה, זיו
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן חברה, אחיין שלי מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה (רק עם תוכנות OFFICE בעיקרון) ושום דבר מעבר. הוא אמר לי שהתקציב שלו עד 3,000. תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד מתאים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצרכי סטודנט, אבל לא רק. אשמח להשתמש בו גם למשחקים וסרטים (רגילים וגם HD). מכיוון שהוא יהיה איתי כל הזמן אני צריך שיהיה קל, לא יותר מ3 קילו. כמה שפחות יותר טוב. המשחקים שאשחק הם בהתאם ליכולות המחשב שתציעו. כלומר, אני אשמח לשחק את המשחקים החדשים אבל לא חייב על האיכות הכי גבוהה כי מן הסתם מחשב קל שאמור להיות נייד לצרכי סטודנט לא יכול לשאת בעומס של משחקים כבדים. חשבתי על הdell studio xps 13. וגם קראתי עליו ביקורות טובות פרט לזה שיכול להיות שהוא יתחמם קצת (לא ממש מפריע לי) ושהסוללה שלו מחזיקה בקושי שלוש שעות (מאוד מפריע לי, אבל אני מניח שאפשר לפתור את זה עם סוללת 9 תאים) התקציב שלי גבוה. ואשמח להמלצותיכם ומחשבותיכם על המחשב הנ"ל או הצעות אחרו…
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום שמתמחה במכירת סוללות לניידים ( dell במקרה הספציפי שלי) ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אנסה את מזלי שוב, אשמח מאוד לעזרה שלכם. 1.מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסותולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop ו- Light Room. שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין :-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Watch Dogs וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900. בעתיד אשדרג למסך אחר. -לאילו הגדרות גר…
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אחרי שישבתי וחשבתי הרבה זמן .. הגיע הזמן להחליט וזה מה שיצא: למי שלא רואה: http://img404.imageshack.us/img404/6434/sofiqx8.jpg הורכב ב SkyPc! לדעתי זה הכי טוב במחיר הזה שאני יכול להשיג. וזה הגג אני לא מתכוון ללכת על הרידאון 2900xt . כי אפחד עוד לא ניסה אותו. וזה נכון שהכרטיס מסך ששמתי שם לא יסחוב לי משחקים עם DX10? הרבה אומרים לי.. מה אתם חושבים?? אה והספק יתמודד טוב? זה הכי חשוב לי לדעת!! תודההה!
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
תביאו לי מפרט עד 3000 שקל למשחקים.. תודה *ללא מסך..וציוד הקפי
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אז ככה... אני חושב לקנות את המחשב הזה: מחשב נייד Toshiba Satellite A300-247 וזה המפרט הטכני: מחשב נייד של Toshiba עם מעבד T6400, 4GB זיכרון וכרטיס מסך של ATI מדגם HD 3650. כולל מצלמה מובנית של 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנה. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.00GHz מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit Edition מסך: Toshiba TruBrite ´´15.4 WXGA TFT High ®Brightness display רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI HD 3650 supporting HyperMemory technology 512MB dedicated VRAM כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N) תקשורת קווית: Fast Ethernet LAN מידות: W x L…
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, אשמח אם תיעצו לי. התקציב הוא 6-6.5 אלף. אני רוצה שיהיה שם מסך LCD 17". רמקולים לא צריך. בנוסף, אם אתם תוכלו להמליץ על חנות טובה באיזור השרון/מרכז שאפשר לקנות שם זה יהיה מצוין. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד T41 שאני משתמש בו ולפעמים הוא מרגיש לי איטי, רציתי לשאול אם שדרוג הזכרון מחצי גיגה לגיגה או 2 גיגה יעשה לי הבדל שיעזור לי ביום יום. אני לא מריץ משחקים או תוכנות ממש כבדות אבל אני עובד עם הרבה חלונות ותוכנות שונות.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ממקום העבודה אני מקבל אפשרות לרכוש את המחשב הנ"ל עם דיסק של 200 גיגה 7200 RPM ו2 גיגה זכרון במחיר מוזל מאוד. אבל יש לי אפשרות להחליפו למחשב אחר שאבחר אשמח לקבל המלצות למחשב מתחרה בקונפיגורציה הזו
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני לומד שנה שניה עיצוב מתעסקת בתוכנות כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, cinima4d, after effects * מעדיף מסך 17 אינץ' אבל גם גדלים אחרים יכולים להיות סבבה * עדיף סוללה עם אריכות גבוהה * מינימום הארד דיסק 1T אבל יכול להתפשר אם זה שווה את המחיר לחצי טרה * מעדיף dell כי אני איתם הרבה שנים והם די מוכחים את עצמם * צריך 8RAM * מעבד i7 לפי מה שהבנתי זה הכי כדאי עכשיו * כרטיס מסך סבבה לא ברמה גבוהה אך לא ברמה נמוכה מדי * תקציב של בסביבות 4000 ראיתי את הדגם Dell Inspiron 3721 במחיר של 4,190 http://ksp.co.il/?select=.268..271..413..8..371.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19917&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הייתי שמח לשמוע חוות דעת על המחשב הזה, …
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת במחשב לעבודה משרדית (אינטרנט + אופיס) ולעבודה עם תכנות כמו מטלב, בתקציב של עד 2500 ש"ח. ללא ציוד הקפי, למעט עכבר - האם יש למישהו המלצה לעכבר אופטי, לא אלחוטי, בלי הרבה כפתורים ובעיקר נח? ללא כונן תקליטורים או צורב, ללא מערכת הפעלה, ללא OC. העיצוב לא חשוב. כונן קשיח גדול - רצוי שניים (אחד לתכנות, אחד לקבצים). תודה מראש לכל המשיבים!
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שטס להונג קונג ואני רוצה לקנות דרכו מחשב נייד, בעדיפות לאולטרא-בוק (דגם: UX31A של אסוס אבל אפשר להתפשר) באופן כללי מחשב חנות ONLINE שאני יכול להזמין לו את זה למלון - כי הזמן שלו קצר שם. מישהו יכול אולי לעזור לי ומכיר אולי חנות ONLINE כזו בהונג-קונג? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה קניתי לבסוף את הAsus N550JK-CN065H יש לי כרגע בעיה איתו בחיבור לרשת הביתית (נתב NETGEAR של בזק). יש לציין שחיבור לרשת WIFI מהנייד שלי עובד מעולה, הבעיה רק בחיבור לרשת הביתית, המצב הוא LIMITED. מאחר ואני חלש מאוד בוינדוס 8.1 (פעם ראשונה שאני משתמש בו), ולאחר חיפושים רבים באינטרנט וניסיונות רבים לסדר זאת, אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה בלפטופ זה או אחר והאם הצליח לסדר אותה. יכול להיות שבגלל שהבעיה בחיבור לנתב של בזק עליי לדבר איתם? יש לציין שמחשבים אחרים מתחברים אליו ללא בעיה.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-