ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם תציעו לי מפרט ב6000k לעריכת וידיאו מקצועית עם adobe premier אני צריך גם מסך... תודה רבה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
עדיין לא הזמנתי שום דבר ואני רוצה להתיעץ עם חברי הפורום. טוף... לפי החוקים. 1. כפי שצויין, המחיר הוא 5500 ש"ח כשבפועל אמורה להיות הנחה(אני קונה מרשת KSP). מזומן. 2. מטרות המחשב הן עבודה(Access2k ,Office וכ"ב), משחקים כבדים וקלים, קולנוע ביתי(בעיקר צפיה בסרטים ולפעמים חיבור לטלויזיה), עריכה גרפית(בעיקר בפוטושופ ויצירת מוסיקה(Fruity Loops במקרה שלי). 3. יש לי מסך CRT מצויין מבית Proview 787 Pure Flat. עכבר אופטי רגיל, מקלדת(צולעת, שאני מתכוון לקנות בנפרד) ורמקולים בינוניים מבית GPT. אני מעוניין לקנות צורב DVD-Combo, אך בעוד מספר חודשים כדי לחסוך בעלויות(המפרט לא בדיוק זול). 4. כונן דיסקטים אני לא מתכוון לקנות(פרימיטיבי ), כנ"ל לגביי כרטיס טלויזיה. 5. העדפה לחברות בעלו…
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש מחשב נייד באיזור ה2500 שח הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, תוכנות לא כבדות במיוחד וטיפה סרטים. ראיתי כל מני מחשבים של חברות שונות בערך במחיר הזה שהמפרטים כמעט זהים (4 גיגה זכרון מעבד I3).. הכי חשוב שלמחשב יהיה עם 3 שנות אחריות. אשמח אם מישהו ימליץ לי על מחשב כלשהו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. ראיתי שהמסך של המחשב הנייד שלי לא כל כך נקי אז החלטתי לנקות אותו .. יש לי נוזל מיוחד לניקוי מסכי LCD אבל כמו מטומטם התזתי ישירות על המסך (ממרחק של 5-6 ס"מ) ולא על המטלית המיוחדת עצמה .. עכשיו שמתי לב שמתי שאני נכנס למשחק ויש לכמה זמן מסך שחור אז באמצע המסך יש מין עיגול של 5 על 5 ס"מ מרקם ירקרק כזה .. לא ראיתי שזה היה מקודם (אולי לא שמתי לב) אבל אני לא יכול להגיד שזה לא היה .. הקטע הוא שרואים את זה רק כשהמסך שחור (כשהוא כבוי לא רואים את המרקם הירקרק הזה) וכשאני נגיד באינטרנט או סתם בשולחן עבודה או בכל דבר אחר שאין בו שחור לא רואים את זה ... נראה לכם שהרסתי את המסך של המחשב הנייד שלי ?.. מוזר שהתזתי על כל המסך ורק באמצע זה נהיה ככה .. בבקשה, למי שיש מחש…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שטס להונג קונג ואני רוצה לקנות דרכו מחשב נייד, בעדיפות לאולטרא-בוק (דגם: UX31A של אסוס אבל אפשר להתפשר) באופן כללי מחשב חנות ONLINE שאני יכול להזמין לו את זה למלון - כי הזמן שלו קצר שם. מישהו יכול אולי לעזור לי ומכיר אולי חנות ONLINE כזו בהונג-קונג? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
Intel Q6600 QUAD Core2Du 8MB 1066 2.4 GIGABYTE GA-P35-DS3L Thermaltake V1 BFG GeForce 8800 GTS OC 2 320 mb W.D 320GB SATA 2 7200 16MB Kingston 1GB DDR2 800Mhz x2 LG DVD-RW +/- X18 Dueal Layer SATA ANTEC SONATA III + 500W TRUE PSU כל זה ב5380 מחבר של אבא שלי רציתי את הכרטיס מסך BFG 8800 GT 512MB יש חוסר בכל הארץ יגיע לו רק עוד חודש אז אמרתי נקח את זה גם טוב מה אתם אומרים על המפרט הזה הוא יריץ משחקים חזקים בגרפיקה הכי טובה?
-
- 16 תגובות
- 912 צפיות
-
-
צריך לבחור לאמא שלי מחשב נייד הדרישות הן דיי מינמליות היא מפעילה אקספלורר ו אוטלוק ופסגת הדרישות שלה זה שהמחשב יריץ word ו power point הדבר היחיד שבאמת חשוב שיהיה במחשב זה רשת אלחוטית מובנית ויציאת טלויזיה יכולה להוות בונוס אני פשוט מתחיל להשתגע מכל הדגמים האלו שאני רואה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
היי אנשים אשמח אם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם לגבי המפרט שבניתי. כמו כן, אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות: 1) האם מחשב זה יהיה מסוגל להתמודד בצורה טובה עם המשחקים החדשים ( crysis, far cry 2) 2) האם ישנם דברים שהייתם מוסיפים/ משפרים במפרט שבניתי 3) מה עלות כול רביב ורכיב 4) האם VISTA תעבוד בצורה חלקה על המחשב 5) האם יש מקום ל-OC רציני? ואם כן אז עד כמה (באחוזים). להלן המפרט: מעבד: INTEL CORE2 DUO E6600 זכרונות : OCZ 1G 800MHZ GOLD DDR2 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS4 כרטיס מסך: inno3D nvidia 7950GT 512DDR3 - יצרן דיסק קשיח: 160GB 8MB SATA2 WD ספק כוח: LED 12CMF500W REAL EZCOOL צורב: LG H22/12 DVDRW X18 DLAYER עכבר: אופטי 5 לחצנים
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
האם המסך והמקלדת איכותיים ונוחים באופן כללי , לא בהשוואה לדגמים עסקיים והאם יש דברים ידועים על דגם זה שצריך להתנסות\להזהר\להתרגל אליו בתודה מראש למי שרכש דגם זה או דומה (אין חשיבות למרט)
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני צריך שתיעצו לי איזה חומרה כדאית למחשב שבעיקר ישמש ליצירה של תלת מימד. כהתחלה אני מתלבט בין אם ללכת על AMD 3200 או 3500 ההבדל בביצועים קטן לעומת ההבדל במחיר. המחשב לא יהיה מיועד לאוברקלוק כך שחומרה שטובה לאוברקלוק לא מעניינת אותי (זכרונות מקוררים וכו'). התקציב הוא בערך 4000 ש"ח ואפשר לזוז קצת . כמובן שהמחיר הזה לא כולל מסך. וחשוב שכל החלקים יהיו באותה חנות. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ואני אפרט לפי הפורמט המומלץ 1. התקציב הוא עד 3000 ש"ח (עדיף ללא חריגות). אופן תשלום עדיף הוא תשלומים, וכמה שיותר. 2. מטרות המחשב הן עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ברובם (כגון משחקי פלאש, משחקים קטנים להורדה מהאינטרנט וכו'), אך ייתכן שלעתים יהיה צורך להפעיל גם משחקים תלת מימדיים (וכאן אני חושב שמתאים כרטיס low-end כדוגמת fx5200, או כל אחד אחר שתמליצו עליו. onboard לא בא בחשבון). כמו כן ניגון סרטים. 3. ציוד הקפי נדרש: מקלדת ועכבר (עכבר אופטי, אין צורך באלחוטי), רמקולים ושאר הבסיסיים. אין צורך במסך. 4. עדיף צורב (רגיל), אם התקציב מאפשר זאת. אופציונלית, גם שיקרא תקליטורי DVD (אך אין צורך בצורב DVD). כרטיס קול onboard יספיק כאן. 5. אין העדפה לחלק או חברה כלשה…
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מחפש את החלקים שבכותרת, ככה שמשחקים כמו קרייסיס יהיו שחיקים ברמה סבירה, תקציב סביבות 2000 אבל כמה שפחות יותר טוב. חשבתי על כרטיס מסך 4850 ובקשר לשאר החלקים אני לא סגור ופתוח להצעות. אם למישהו יש רעיונות אחרים לכרטיסי מסך, ולמפרט בכלל אשמח לשמוע. תודה.
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
טוב אני אני קונה מחשב תקציב של 6200 שקל אני רוצה מחשב סוף עכשיו אני צריך את העזרה שלכם ... *טוב אז מעבד אני שוקל לקנות את המעבד אי אם די 64 ביט ...שווה לקחת את הטכנולוגיה הזאת היא שווה? אם כן אני צריך שתביאו לי לוח אם מתאים כי אין לי מושג על לוחות אם אני לא מבין בזה כלום.....עדיף שהכרטיס קול וכל זה יהיה מובנה..... *דיסק קשיח 120 גיגה חשבתי על S-ATA.... *זכרון פנימי יש לי פה בעיה כי אני לא יודע אם 512 יספיק אולי אני יקח כפול אבל אין מי מספיק כסף.....החברה שחשבתי עליה היא KINGSTON... * כרטיס מסך RADEON 9800 128MB 256 BIT .......זה אני בטוח לוקח.... אני גם רוצה מסך עדיף 19 אינ'ץ....אבל לא נעול על זה אין לי בעיה עם 17 אם זה יקצץ את המחיר... *מארז נחמד לא יקר מידי..... *צריך ג…
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מחפש מחשב "נייד" עד 3000 אלף לצורכי word בעיקר כמו כן שהמחשב ירוץ מהר ולא יתקע כול הזמן. דחוף בבקשה (כמו כן אם יש למישו יד שניה שמור שמתאים לצרכים שלי אני ישמייח).
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHzלוח אם: Gigabyte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2 GB 1333 MHz זה המפרט שלי עכשיו אני משתמש במחשב לגיימינג כבד. ויש לי 1500 שקל לשדרג. מה אפשר לשדרג? ומה הכי דחוף?
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15.5" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? ממוצע 2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard.…
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
I am going to buy this pc soon from skypc. I am mainly going to use it for gaming (cod4 , crysis, ac) My budget is 3.5k but I am willing to add 100 , 200 shekels if it will improve the system by a lot. please give me advice on what i should buy and what i should not thanks Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤992 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤440 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤298 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤219 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForc…
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים בעיקר עם הגדרות מקסימליות וגם כמוון שימוש יומיומי כמו גלישה באינטרנט וצפיית סרטים * גודל המסך? רצוי 15.6 * משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש זמן סוללה ארוך מכיוון שהשימוש יהיה בעיקר משחקים כבדים לאורך שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי שיהיו HDMI ו-DVI * בלוטות? צריך בלוטות ו-WiFi * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500Gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עוד כמה דברים : כמו שכתבתי מ…
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למכור את הכרטיס מסך:sparkle gtx660 2gb נמצא אצלי 1 חודש עובד מצוין ויש עליו אחריות 3 שנים מוכר בגלל חוסר בשימוש כמה הוא שווה לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אז ככה אחרי חיפושים מאוד מאוד אורכים ושיחות עם מספר חנויות הומלץ לי לקנות תמחשב הנ"ל: נייד "17.3 Dell Inspiron N7110 i7-2630QM אחריות 3 שנים מלאות מסך 17.3 סוללה 6 תאים רגילה רמקולים באיכות טובה הרדיסק 640 גיגה 6 גיגה זיכרון 1333 כרטיס מסך 1 GB גיפורס 525M הוא עולה 4450 שקל ויש את המחשב השני: "15.6 Dell Inspiron N5110 i7-2630M מסך 15.6 סוללה 6 תאים רגילה כרטיס מסך 1GB גיפורס 525M הרדיסק 640 גיגה 8 גיגה זיכרון 1333 3 שנות אחריות מלאות הוא עולה 4390 שקל! שמעתי ממספר לא קטן של חנויות שעדיף להתרחק מ-MSI לנובו וHP ויש בהם הכי הרבה תקלות ביחס לחברה DELL כל אחד שראה תמפרטים אמר שיותר עדיף ללכת על המסך 17.3 כי זה יותר כייף במשחקים...אבל המסך 15.6 יותר קל מבחינת המשקל... אני רוצ…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מחשב חדש לבית. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים ומשחקים מדי פעם (כשיוצא GTA חדש). בניתי את המפרט הבא ורציתי לראות מה דעתכם עליו. כמות. מוצרים סה"כ 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4600 BOX AM2 720 ש"ח 1 ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 606 ש"ח 2 KINGSTON 1GB DDR2 667 PC2-5300 CL5 930 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 425 ש"ח 1 LEADTEK nVIDIA GeForce PX7600GT TDH 256MB PCIe 765 ש"ח 1 LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder Black Bulk 175 ש"ח 1 Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 240 ש"ח 1 HEC 400TRT 20/24PIN 255 ש"ח …
-
- 14 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מטרות המחשב? תכנות קצת משחקים, * גודל המסך? 14.1,15.6 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות: * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דיי חשוב אבל אם זה בא בחשבון על חומרה אז לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 70 ג'יגה בייט, אם אפשר יחד עם SSD או אופציה להוסיף בעתיד כונן SSD אז מצויין * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תאכלס הכי משתלם בתקציב, אם יש משהו ב4K שיותר משתלם ממחשב יותר טוב אך ב5K אז אני יעדיף את ה4K שמעתי על …
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
1. תקציב: 3500 (500+-) ש"ח למזומן, מעוניין ב BEST VALUE שיהיה ניתן לשדרג עם הזמן. 2. מטרות: לתכנות כבד (1GB זכרון) + מחשב MEDIA CENTER 3. כרטיס טלויזיה עם לכידת וידיאו + צורב DVD 4. כונן דיסקטים, מעבד 64 (לא רוצה בשל בעיות תאימות לתוכנות) 5. לא ממש. 6. שלא יהיה מכוער לחלוטין, אך יותר חשוב שיאפשר גמישות לשינויים. מארז לא הכי פשוט. 7. לא 8. לפחות 1GB
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מה דעתכם? [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28595[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]19873[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27339[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD]…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, מה אתם אומרים על רכישת סוללה ללפטופ דל 1525 ב- EBAY או DX? האם ב- EBAY יש סוללות מקוריות או שהסינים סתם רושמים כמו פה בעקרון זאת סוללה שעולה מעל 40 דולר ויש זולות ממנה בהם לא רשום שהיא "אורגינלית" האם זה משנה משהו? או שאולי עדיף לקנות מ- DX? אשמח לעזרה מנסיון שלכם, ואם מישהו בדיוק עם הדגם הזה קנה משהו באיטנרנט אני ישמח לשמוע תודה
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-