עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב ישמש לעבודה מהבית (אופיס וכדומה), גלישה, קצת מוזיקה/סרטים וקצת גיימינג ברמת הגדרות בינונית+. חשוב שיהיה שקט, ואם אפשר להוריד את העלויות זה מצויין. זה כרגע מה שיש לי, אשמח מאוד לכל עזרה/עצה לשיפור! מעבד Intel Core i3-530 Tray ₪532 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-530ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2H ₪496 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950510 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪243 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪452 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3401K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5750 Display Port 512MB DDR5 PC…

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by yair67,

שלום, אני כרגע עם מחשב נייד של HP מהסדרה של Pavilion Dv6 הורדתי הסופש את הבטא של דיאבלו 3 , וכשיחקתי בערך 3 דק' שמעתי את המאורר של המחשב עובד שעות נוספות פתחתי את SPEEDFAN תוך כדי והטמפ' של כ.מסך ושל המעבד מגיעות ל93 מעלות. זה נורמלי למחשב נייד? אם לא , מה הפתרון ? הכרטיס מסך של המחשב הואRadeon HD 6770M והמעבד הוא : Intel® Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by OgANDi_BoY,

היי חברים , אני מחשב מחשב לשימוש די כללי, אני לא מתכוון לשחק איתו רק גלישה אימיול וכו'. אני מעוניין במחשב מבוסס אינטל, ליבה כפולה , כי אני לא רואה צורך לליבה מרובעת קירור למעבד שיהיה שקט ובכללי . תודה רבה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין להחליף את המחשב הישן שלי במחשב חדש ומהיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי משחקי מחשב (גיימינג) , וצפייה בסרטים ו- HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - התקציב אמור לכלול גם מסך "24 איכותי -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  5. אני כרגע עם המפרט שבצד ואני רוצה מחשב חדש צריך ש BF3 יעבוד חלק על מקסימום על 1680X1050 . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 אם זה ממש שווה2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקסימליות 3. האם…

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  6. שלום לכם מנהלי הפורום!ובכלל לכל הפורום! בניתי מחשב שישמש אותי למשחקים לימודים עבודה ולכל דבר אחר בעצם! אשמח לקבל חוות דעת וביקורות במיוחד על לוח האם שממש סיבך אותי כבר כל העסק הזה מרוב שיש כל כך הרבה סוגים... מה גם שאני יצמצם פה אפשרויות ויגיד שאני מעוניין רק בלוח של אסוס שאיתם אני משתמש כבר כ7-8 שנים ללא אכזבה ובדיוק להפך שביעות רצון מצויינת. ולהלן המפרט: מעבד: intel core 2 duo e6600@2.4Ghz box 1645 ש"ח(רק אינטל בלי לפגוע בחובבי הAMD אני פשוט רגיל לשמוע את השם הזה בערך מאז המעבד הראשון שלהם שפגשתי בו) לוח אם: (ופה אני גם צריך עזרה) asus p5b-vm 965g או p5b-v (מה יותר עדיף או על איזה לוח אחר של אסוס בלבד הייתם ממליצים?בתוספת של עד 150 ש"ח(שיהיה בו גם כן כרטיס מסך מובנה)).א…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Joha132,

שלום לכולם, ברצוני לקנות את המחשב הנ"ל Dell Studio 1537. לאחר סקירה של המחשב הוא בעל נתונים מצויינים, אך נתקלתי בבעיה אחת: המחשב לא תומך Win XP. בכל החנויות מוכרים אותו עם Win Vista שאני לא מוכן לעבודאיתה. אני מחפש רק את Win Xp. הבנתי, שהמחשב כן תומך XP אבל אין דרייברים ל XP למשל בבעיית הכרטיס רשת [ אינטרנט. רציתי לדעת ממישהו שמבין האם זה באמת נכון, והאם בכלל יש דרייברים שכן אפשר יהיה לתקן זאת. באתר הרישמי של DELL יש רק WIN VISTA דרייברים. בכל מקרה, אני מחפש חוות דעת טובה על כך. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  8. היי, אני מעוניין לקנות נייד שהשימושים העיקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט, קצת MATLAB וצפיה בסרטים שאני מוריד. MKV 1080. את המחשב אני מייעד לחבר לטלויזיה. התקציב הוא עד 4000. תודה, אמיר

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by Dunul,

שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מחשב נייד, תקציב 2500, אולי אפשר להתגמש טיפה אם זה ממש שווה ואי אפשר למצוא משהו. המטרות הם בעיקר משרדיות, אבל גם משחקים קלילים. אני מעדיף לפחות 3GB RAM, וכל כרטיס מסך נורמלי שהוא לא הסטנדרטי של INTEL זה טוב. בקשר לגודל, אני לא רוצה, שיהיה מינימום 12-13 אינץ'.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  10. 6000 שקל, כולל מסך LCD, מיועד לנערים (גיל 17-19) משחקי מחשב(סטייל HEROES 5) ואינטרנט... האם אפשר לקבל הצעה ? תודה!

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by andruxa25,

1. מה התקציב המקסימלי?3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? קצת משחקים בעיקר עבודה על שרתים וירטואליים אופיס ואינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).בצורה בינונית ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: הירוס ופיפה * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, …

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by Graver88,

היי לכולם, אני כבר החלטתי לקנות מחשב של GIGABYTE ואני רק מתלבט בין שני דגמים, תודה על כל העזרה מראש ) 1) https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8871 2) https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8872 ההבדל היחדי הנראה לעין הוא במעבד של 2.2 ו2.4, השאלה שלי היא האם גם זה שאחד הוא 7250 ואחד 7700 משנה משהו. וגם לא רשום מהו CACHE אלא במקום זה רשום 800MHZ, מה זה אומר?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  13. * מטרות המחשב? מטרה עיקרית היא צפייה בסרטי HD על טלוויזיה 32" full hd (מחשב שיעמוד בזה אני מניח שיעמוד גם במטרות האחרות: ישומיי אופיס, גלישה, מוזיקה, עבודת פוטושופ בסיסית) * גודל המסך? מתלבט עוד בין 14-15.6 נוטה יותר ל14, בכלליות השיקול של הביצועים חשוב יותר מגודל המסך * משקל רצוי? לא רלוונטי * זמן סוללה? בסביבות ה3 שעות לישומיי אופיס וגלישת אינטרנט בלבד * צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ורצוי יציאת אודיאו 5.1 * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? בסביבות ה700 (לפחות 500) * כונן CD/DVD? צורב? כן, כונן בסיסי * כונן Bluray? לא * אחריות בינלאומית ? כן, (מודע לבעייתיות שבדבר, לכן אני ארצה להתפשר על זה אם מחשב ללא אחריות עולה בביצועים על מחשב …

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by or0126,

כמו שרשום בכותרת אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע איזה חברה לבחור אי אם די או אינטל מה אתם אומרים ולמה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  15. היי לכולם אני מחפשת מחשב נייד חזק שישרת אותי לצורכי עבודה. השימוש העיקרי הוא על המערכות של גוגל אונליין - עבודה עם 2 מסכים ופתיחה של הרבה מאוד חלונות בכרום. בנוסף, עבודה קלה על תוכנת האופיס. התקציב הוא באזור ה3,000. אשמח לעזרה! נעם

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by bd,

המפרט יכלול מעבד,לוח עם כל הפיצרים הסטנדרטים,הרדיסק,זיכרון,מארז,ספק,כ.מסך מחשב ביתי לעבודה שותפת לא גיימר ולא עוסק בתחום מסויים ואם אפשר אז (בלי מעבד) לוח עם כל הפיצרים הסטנדרטים שיתמוך בלביה כפולה מאינטל(מדגם 945 ),הרדיסק,זיכרון,מארז,ספק,כ.מסך מחשב ביתי לעבודה שותפת לא גיימר ולא עוסק בתחום מסויים עד 2500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  17. Started by InspiteL,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ2900 ש"ח. -שימושים: עבודה משרדית, תכני HD, פוטושופ ומשחקים (בעיקר FPS, אין לי בעיה להתפשר על ההגדרות). -רזולוציית המסך 1280x1024. -אין צורך בציוד היקפי וצורב. -שקט לא קריטי, אבל שיחמם כמה שפחות את הסביבה. -לא מתוכנן אוברקלוק. -לא צריך מערכת הפעלה. - לא מתוכנן שדרוג. איך המפרט הזה? יש ספק זול יותר שיחזיק את המערכת או המלצות למארז זול אחר? הצעות להוזלה יתקבלו בברכה. AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪505 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 …

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ובתור המחשב האישי לשנים הקרובות. התקציב שלי הוא כ-5k, ניתן לחרוג אם זה נותן תמורה משמעותית. * מטרות המחשב? ** אינטרנט ואופיס ** משחקים קלים. אפשר להגיד casual gaming, לא shooter-ים כבדים אבל כן אשמח להריץ עליו משחקי אסטרטגיה או פלטפורמה ממוצעים. אני חושב שה-Intel Integrated Graphics שמגיעים עם i5/7 אמורים להספיק אבל אשמח לדעת אם אני טועה. ** צפיה בסרטים וסדרות. ** עבודה עם קוד ב-Visual Studio ו-Matlab. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני לא יודע מה ההבדל בין מסך מאט למבריק ומה מומלץ לאיזה צורך אבל אני מניח שמסך גדול יהיה בזבוז כי אני תמיד יכול לחבר את זה למסך מחשב בבית אז אני מניח ש-"13 אמור להספיק לעבודה עם מסמכים וקו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מעבד : Athlon 3700 PLUS BOX לוח : ECS+ATI 939 כרטיס מסך : X300 PCIE זיכרון : 256MB * 2 = 512 DUAL CHANNEL HYNIX כונן קשיח : WD 160 GB צורב : NEC 3550 1.44 מארז : FRONTIER SPORTING 500W REAL W מחיר : 2500 ש"ח {: בניתי את המחשב מרכיבים הכי טובים שיש כרגע לספק שלי אז בלי הערות " כפול ליבה בלה בלה " או כל הערה אחרת ...תודה. יש טובים מהמפרט הזה אבל אני בטוח שזאת עדיין מערכת חזקה {: נ.ב. הספק שלי בשלב הזה לא מחזיק מעבדים כפולי ליבה של AMD רק אינטל ו..אני מעדיף את החד במחירים שיש כרגע .

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מבוסס על P4 D 3GHZ למטרת משחקים בראש ובראשונה צריך לוח אם, ספק וכ.מסך חשבתי על GIGABYTE P31 ספק של HEC או FSP תקציבי 400W והדילמה היא בכ.מסך, ואולי כדאי גם לוח עם G33 או שכדאי לרדת ללוח 945 ואז להכניס את ה HD3850 צריך עזרה...

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  21. אהלן חברים ותודה מראש עלהעזרה מכל מי שמוכן לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4 כולל הכל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4 חריגה מקסלית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משרדי ,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מכיר עדיין, מי שמכיר תכנות ללימודי מדעי המחשב... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. הכ חוץ מרמקלים. חשב מאוד מסך גדול שנוח לעבוד עליו הרבה שעות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? חשבתי לא לקנת כונן קש…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום אני ממש בדילמה... זה המחשב שכרגע ברשותי: ATHLON XP 64BIT 3000+ (754) 1GB DDR400 ADATA (עושה בעיות חייב זיכרון חדש) ATI RADEON 9500PRO 128MB עכשיו חשבתי לשדרג את הזיכרון ל 2GB ולקנות כרטיס מסך חדש (AGP) או שכדי כבר לקנות מחשב חדש לוח אם חדש (PCI E) זיכרונות חדשים (DDRII) וכרטיס מסך חזק .... מה אתם אומרים הכי כדי לעשות?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  23. אורח
    Started by אורח,

המחשב מיועד לגיימינג ו-OC. אין צורך בציוד הקפי והארד דיסק. [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] INTEL 3570K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1081 [/td][/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] MSI Z77A-G43 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪581 [/td][/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪333 [/td][/tr] [tr] [td] כרטיס מסך: [/td] [td] GIGABYTE HD7950 "WINDFORCE" 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1671 [/td][/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪560 [/td][/tr]…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם. אני עומד לרכוש מחשב חדש ואני קצת הולך לאיבוד עם כל המפרטים והשילובים שיש לכן אני זקוק לעזרת המבינים בדבר... בתור התחלה עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מפרטים דומים למה שאני מחפש ולכן לקחתי מפרט כלשהו שהוצע כאן ושיניתי אותו. הדרישות מהמחשב הם: פיתוח - 25% משחקים - 25% (הרבה זמן לא שיחקתי אך משחקים כמו maxPayne 3 וכדומה) סרטים/חיבור לטלוויזיה - 30% (גם הקלטה מהטלוויזיה - כרטיס טלוויזיה, וגם הקרנת סרטים ב-LCD 46 FHD) אינטרנט וכו 20% (פתיחה מרובה של דפי אינטרנט - 10 לפחות). התקציב הוא עד 3500 ש"ח. הנה המפרט שבניתי ב- KSP: מעבד אינטל : Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד : Zalman SZ CC92HS CPU…

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by madix,

אני עומד לקנות מחשב חדש. שימושים לגרפיקה (עריכת וידאו ופוטושופ) ולמשחקים. התכנון לכרטיס מסך הוא Nvidia GTX 970. האם כדאי לבסס מפרט על מעבד skylake, או שללכת על דורות ישנים יותר? התקציב יהיה בסביבות 5-6k לא כולל ציוד הקפי.

• 4 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.