עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nikor,

שלום חברים, אשמח לרעיונות עבור מחשב נייד. זקוק למסך 15 אינץ', מעוצב זה יתרון. בעיקר עבור גלישה ומיילים אבל פה ושם עבודות בפוטושופ. מעדיפים דל או אסוס אבל פתוחים להצעות אחרות. + שלוש שנות אחריות. חשבתי על ה Dell Inspiron 15R תודה מראש

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  2. נראה לי פצצה אבל לך תדע. זהו ה- HP PAVILION 5010EA נייד: מתנה - תיק נשיאה מפרט המחשב : מעבד: Intel® Pentium® 4 - 2.66GHz מסך: "15 XGA זיכרון 512MB DDR PC2700 333MHz (2x256MB ( הרחבה עד 2GB ) דיסק קשיח: 40GB , כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive Digital Media Reader (5 in 1) (SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card) Integrated Digital Bay (docking bay) for its HP USB Digital Drive תקשורת: מודם V.92, כרטיס משולב 10/100, One type I or II PC card slot [b]כרטיס מסך: 64MB dedicated video memory ATI MOBILITY RADEON 9200 graphics (לא משולב) רמקולים: Harman/Kardon® speakers יציאות:1 VGA Port, 3 USB 2.0 Ports, 1 IEEE-1394, 1 …

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by dorlevi551,

שלום לכולם, יש כאן שני מחשבים במחירים דומים. אחד aio ואחד נייח.לפי המרטים שקראתי (תקנו אותי אם אני טועה) הוא במעבד. אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה מעבד וכרטיס מסך יותר טוב?ודבר שני מי שמוכן לעזור לי למצוא מחשב בסדר גודל של המחיר הזה מוזמן... http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=103164 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20233&iszap=1 אני זקוק לעזרה שלכם עוד היום

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  4. Started by LittleNicky,

אהלן, מעוניין לקנות מחשב ב4K השבוע, איך המפרט הבא מKSP? דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 Pro Series MZ-7PD128BW 128GB SS…

5. Started by kobipk,

לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad qx 6700 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 מארז a top gladiator

• 15 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by dsane,

clevo m550g http://www.clevo.com.tw/products/M550G.asp עם מעבד 2 sonoma ghz msi m520 עם מעבד 1.7 sonoma ghz שזול מהשניים האחרים ב 500 ש"ח msi m510 עם מעבד 1.7 centrino ghz http://msicomputer.co.uk/products.aspx?product_id=703520&cat_id=390 ושלושתם עם 512mb ראם והארד דיסק של 60gb 5400 rpm

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by InFecT[0]r,

משום מה שחכתי איך מפרמטים את הניידים של IBM עשיתי את זה בעבר אני זוכר שעושים ריסט משהו ולוחצים על אחד הFים שם אבל לא זוכר כל מה או שלוחצים על Access IBM?

8. אני קונה בקרוב מחשב חדש (לא כולל צורב, מסך, מקלדת ועכבר). מטרת המחשב - סרטים, יישומים רגילים (אינטרנט, אופיס וכו'), משחקים. אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג, והתקציב מוגבל. הייתי רוצה לקבל הערות לגבי המפרט שיצרתי: Athlon XP 2500 Barton, tray Thermaltake TR2 MR3 Cooler 2X256MB DDR400 (by some namebrand, nothing special) ABIT AN7 Compucase-HEC 6A19 Case Radeon 9600XT 160GB, 8MB Buffer HDD ועוד כמה שאלות קטנות: 1. לפי הנתונים, ההיטסינק שלקחתי אמור להיות ממש שקט. הוא באמת שקט? יש משהו אחר, במחיר סביר, שיהיה יותר שקט? 2. הרדיאון - אני חושב לקחת של ג'יגהבייט, או ספיר. יש משהו אחר שיותר כדאי? 3. שווה לקחת במקומו ג'יפורס 5900XT? אני ארגיש בהבדל? שמעתי שאיכות התמונה של הג'יפורס …

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by hoval_c1,

אני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא 3000 ש"ח בערך מצאתי מפרט מעניין ואני רוצה לקבל עליו חוות דעת אז בבקשה לוח אם דגם: Intel sandusky D945PSNLK מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 4 סה"כ יציאת PCI Express: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול דיסק קשיח טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 160 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB מעבד סוג מעבד: Intel…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן למצוא מחשב כזה עד 4000 אלף שקל בלי לעבור אשמח, אם לא ניתן אז אפשר לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וpenetration testing ולכן יש צורך בRAM גדול מכיוון שלפעמים יפעלו במחשב כמה מערכות הפעלה במקביל דרך מחשב וירטואלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). android studio, virtual box שימוש כבר בשניהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימנג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by FrozenStorm,

שלום לכולם, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב נייד בטווח זמן הקרוב (עוד כ15 ימים) התקציב כ-5500 עם חריגה מינימלית ואפילו פחות (אך יש עדיפות לנצל), זה יהיה המחשב העיקרי שלו. המחשב צריך להיות חזק גם לשימושים של גיימינג בינוני, ומחברה אמינה. ניסיתי לחשוב איתו בייחד לדרישות המינימום ואלו הן: מסך בגודל 15.6 מעבד i5/i7 ראם 8GB SSD+HDD כרטיס מסך עם עדיפות לnvidia (שיהיה מסוגל להריץ COD ברמה טובה) USB 3 לפחות חריץ 1 אפילו תציעו מספר הצעות ונעשה את השיקולים לאחר מכן. אם יש מחשב שלא תואם את דרישות המינימום ולדעתכם מתאים נשמח לשמוע. תודה לכל העוזרים!

12. Started by צחי שגב,

שלום חברים, אשמח להמלצות על מחשב גיימינג (כרגע עבור פורטנייט) בתקציב של עד 3500 שח נכנסתי לאמזון ולא מצאתי מחשב שיש עליו המלצות בלי חסרונות משמעותיים למשל זה: https://www.amazon.com/Dell-Inspiron-Gaming-Laptop-i5577-7359BLK-PUS/dp/B06XFGF7SN/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1532801680&sr=1-1&refinements=p_89%3ADell באתר gearbest יש מחשבי MSI במחיר נורמלי אך אני לא בטוח שהם אמינים. https://www.gearbest.com/laptops/pp_683487.html?wid=1433363 https://www.gearbest.com/laptops/pp_787202.html?wid=1433363 https://www.gearbest.com/laptops/pp_787200.html?wid=1433363 ההורים שלי בארהב כרגע אז משלוח דרך אמזון גם רלוונט…

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  13. אורח עמית
    Started by אורח עמית,

אהלן חברים, שמעתי דברים טובים על המומחים בפורום ורציתי את חוות דעתכם על מפרט למחשב גיימרים בתקציב של 9k כולל מסך (מכיוון שמדובר בחלום ילדות, זה התקציב שאני מוכן ורוצה לשים. אם יש כאלה שחושבים שאפשר להגיע לאותם ביצועים בסכום נמוך יותר, אשמח לשמוע אתכם). נתונים שחשוב לדעת: 1. כבר יש לי עכבר, אוזניות ומקלדת. 2. אין לי מושג איך להרכיב מחשב, ולכן לא רלונטי הזמנת חלקים מהאנטרנט. אשמח למפרטים מחנויות שנחשבות לאטרקטיביות מבחינת מחיר ושמרכיבים אצליהם. 3. אני משחק בעיקר ליג אוף לגנדס, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל עם משחקים חדשים שיוצאים לשוק (בעיקר משחקי FPS). תודה רבה על העזרה !

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  14. אתמול אחרי מלא מלא זמן סוף סוף יצא לנו לקנות נייד לאימי שהייתה זקוקה לנייד ומיכוון שמספר שנות האחריות מאוד חשוב לה ולדל יש 3 והמחיר גם חשוב לה הגענו למסקנה שדל זה מה שהיא רוצה וצריכה, מלבד זה היא גם אוהבת ת'חברה וכל השיט שמסביב.. חוץ מזה אחרי דיסכוסים רבים איתה הסברתי לה שלמטרות שלה של גלישה ברשת ועבודות אופיס פשוטות אין צורך במחשב כזה חזק ואם היא רוצה היא תסתפק במחשב אולטרא נייד זול. אבל היא דרשה מחשב שיהיה "רגיל" עם מסך של 15.4 ושיחזיק לה כמה שנים טובות ועדיין יהיה חזק עד כמה שאפשר.. בדקתי בשבילה פרטים וכאלה לפני כמה חודשים ובזמנו מצאתי לה דל אינספירון 1525 שנראה בכלל לא רע וגם בתקציב שהקצבנו בשביל הנייד- 4K עם חריגה קלילה אם יש צורך. (זה המחשב שחשבתי עליו- http://ww…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  15. שלום, אני מעונין במפרט למחשב העונה לדרישות הבאות: 1. תקציב: 7,000 ¤ (לא מזומן) 2. מטרות עיקריות: משחקי מחשב כבדים (בהגדרות הכי גבוהות), סרטים והורדות 3. אין צורך בציוד הקפי, יש לי מסך "24 ברזולוציה 1920x1080 (LG w2442pa) 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. קירור: חשוב שיהיה שקט אבל לא בכל מחיר 6. עיצוב: לחלוטין לא משנה 7. הרכבה: צריך שהמחשב יגיע מורכב 8. אין כוונה לבצע OC, לא כעת ולא בעתיד. 9. אין צורך במערכת הפעלה, יש לי Win XP 32bit. 10. רצוי מחנות הנמצאת באזור המרכז (אור יהודה, פ"ת, ר"ג, ת"א, ראשל"צ וכו') רצוי מאוד שהמחשב יוכל לשמש אותי לפחות 3 שנים לפני צורך בשדרוג. משחקים לדוגמא: Drakensang, Fable 2, WoW, NFS undercover, Bioshock צריך שיריץ משחקים שייצאו לפחות בשנה הקרובה …

• 14 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by chandler,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משהו ממש קריטי עד 200 בטוטאל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים שיוצאים מ2015 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , יש לי VG248QE שהוא על 144HZ(חשוב!!!) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000, יש צורך בטיעון משמעותי לביצועים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תכנות Server Side, משחקים, צפייה ב HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Eclipse, Tomcat, Android SDK וכו' כמו גם משחקים חדשים שיוצאים כגון Civilization V, Starcraft 2 וכו' ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע יש לי LG L1970HR, מתוכנן החלפה ב 2 מסכים כנראה22' או 24. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אסטרטגיה * …

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by elielw,

שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים בתקציב של עד חריגה של 3700 אין לי בעיה אם אינטל או AMD המחשב ישמש גם כמחשב HTPC מה שאומר שיגיע אם מארז HTPC כרגע אני חושב לקנות דרך KSP ניסיון טוב איתם. המארז שבחרתי מהם זה Bach של טרמלטייק יש לי ספק ויש לי כרטיס קול של קריאטיב זה חוץ מזה מחכה להצעתכם בבקשה לקחת בחשבון שהמחשב יריץ משחקים כבדים GTA IV וכו וקבצי HD אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף במשפחת הATI 5770 או ה4890 ולאן נעלמה נווידיה? אין להם משהו להציע דומה(תמיד העדפתי אותם על פני ATI) ובנוגע למעבד מה דעתכם I5 או AMD Phenom זיכרונות ראיתי שכבר יצא DDR3 1600 וזה הנפוץ האם יש צורך בזה כבר? האם כדאי להשקיע את זה? תודה רבה לעוזריםם

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by jjrools,

שלום אני מעוניין במחשב נייח לגיימינג עם העדפה לכרטיס מסך של Nvidia ומעבד של אינטל i5. תודה . 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים... כמו Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22' רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3…

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  20. שלום חברים, פעם, לפני הרבה שנים, הייתי ממש מעודכן בעולם המחשבים. אבל איפשהו בין הצבא ללימודים לילדים איבדתי את הפוקוס. עד להיום יש לי נייד של דל (vostro) אבל לאחרונה הוא מתחיל לקרטע, מאוד איטי, יש לו גם ככה 120 ג'יגה ולא מצליח לספק את התמורה. מה שאני עושה עם המחשב (מעבר ללשרוף את הזמן באינטרנט) זה להזרים את הסרטים לsidewinder בסלון באופן חוטי. 1080 זה לא סוחב, בעיקר כשיש תוכנות שרצות במקביל על המחשב וגם ל720 הוא עושה טובה והרבה פעמים אני נאלץ לסגור כמעט כל תוכנה שרצה ברקע. בהתחלה חשבתי לקנות מחשב סלוני, אך לא מתאים לי כל פעם שאני רוצה ynet להדליק את הטלוויזיה, במיוחד שיש אייפד, לכן התצורה שבא אני מזרים תכנים לטלוויזיה דרך סטרימר ניראת לי סבירה. כיוון שממש אין לי זמן למשח…

21. Started by DXM,

שלום אז ככה אני מלחיט לקנות מחשב נייד ללימודים, עכשיו עקב סיבות מסוימות החלטתי ללכת על מחשב UMPC כמו הACER ONE הASUS EEE והMSI WIND. אז ככה סדר העדפות שלי למחשב: יכולת להריץ VISUEL STUDIO EXPRESS C++AND CSHARP. עמידות: המחשב הולך לעבור הרבה טלטלות ולכן חשוב לי שיהיה עמיד (לכן לדעתי רצוי לקחת מחשב בעל כונן SSD). זמן סוללה גבוהה. מעבד אינטל ATOM. מסך 8.9/10 אינץ.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  22. שלום, לכולם אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים שיריץ אותם באיכות מקסימלית כמו: red alert 3, crysic וכו' התקציב הוא עד 4200 ש"ח (שלא יחרוג) ואני לא זקוק בציוד היקפי. אני מעוניין במחשב עם 2 או 4 ליבות (עדיף 4) עם מהירות מעבד גבוהה.... לוח אם מתקדם וקירור מתאים, ושהמחשב לא ירעיש יותר מדי זיכרון 4 גיגה או יותר כרטיס מסך מתקדם ורצוי עם יציאת hdmi. ודיסק קשיח בערך 320 גיגה או יותר.. כמו כן צורב dvd במהירות טובה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by elor16,

שלום לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות וכרגע הוא שבק חיים. אז אני פשוט רוצה לקנות מחשב חדש כי הקודם שרד כבר 6-7 שנים(!) התקציב הוא עד 3500 ש"ח. אני משתמש באופן אינטנסיבי במחשב,מתכנת,מפתח אפליקציות ככה שצריך משהו חזק... זיכרון זה דיי חשוב מבחינתי,לא בא לי שהמחשב יתחיל לזוז לאט(כמו כולם,לא?) ככה שצריך 4 גיגה,משהו כזה... הארד דיסק 500 גיגה יהיה טוב. בקיצור מחשב חזק בתקציב. לא שולל AMD,במחשב הנוכחי היה לי AMD,אך אני מחפש גם מעבד חדיש וחזק...שיהיה עדיין עדכני בעולם המחשבים גם עוד שנה. רצוי קירור טוב,יעיל ושקט...המחשב שהיה לי בזמן האחרון התחמם מאוד! גם ספק כוח...אני מאוד סובל מספקי כוח(יכול להיות שמבחירה לא טובה)שמאוד מרעישים...צריך ספק טוב ושקט לא צריך ציוד הקפי…

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  24. אני צריך מחשב נייד, במחיר של עד 4000 שח שמסוגל להריץ בצורה סבירה את התוכנה SolidWorks, שהיא תוכנה לסירטוט תלת מימדי של מכונות, אז אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על קנייה טובה. תודה.

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  25. אני מקווה שזה הסוף. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO-II Motherboard (Dual DDR,AGPx8,5.1 Sound SPDIF,SATA,1394,LANx2,USB2) [ ¤ 659.85 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 1 CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler [ ¤ 177.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 669.87 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800SE 128MB DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1299.97 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard +…

• 4 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים