ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות נייד לקראת תחילת הלימודים כסטודנט * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ותכנות (Visual Studio, Eclipse, Netbeans) ואולי קצת עריכה דו מימד. (לא צריך בכלל למשחקים) * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אי צורך * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? לפחות כונן שקורא DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא HP חשבתי על הLENOVO SL300, יש מישהו שמכיר את המחשב? מה דעתכם עליו?
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3500-5000 [עדיפות לכמה שיותר נמוך עם כמה שיותר ביצועים...אשמח לקבל פה דגמים ואם מישהו מכיר חנויות זולות, אשמח גם.אני משלם במזומן ככה שזה יכול להוזיל אני מאמין.. מטרות המחשב: משחקים,גראפיקה - פוטושופ,אילוסטריטור וגם קצת שילוב של תוכנות תלת מימד 3D MAX, CINEMA * גודל המסך: 15" * משקל רצוי: לא ממש חשוב. * זמן סוללה: שיהיה סביר, עדיפות לסוללות 8 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ,USB 3.0 * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 * שיהיה צורב DVD * כונן BLURAY: לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא (אבל כן אחריות בארץ...) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחב…
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות ככל הניתן בגבולות התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
Western Digital Raptor WD740GD 74GB 10,000 RPM Serial ATA150 Hard Drive - OEM Model #: WD740GD ABIT Fatal1ty AN8-SLI Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI ATX AMD Motherboard - Retail Model #: Fatal1ty AN8-SLI Update ABIT RX800XL-256EDVIO Radeon X800XL 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail Model #: RX800XL-256EDVIO Update OCZ 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 600 (PC 4800) Unbuffered Dual Channel Platinum System Memory Model OCZ6001024ELDCPE-K - Retail Model #: OCZ6001024ELDCPE-K Update AMD Athlon 64 3500+ Venice 1GHz FSB Socket 939 Processor Model ADA3500BPBOX - Retail Model #: ADA3500BPBOX Subtotal: $1,208.50
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני אקנה את המחשב מTMS, אין צורך בציוד הקפי ולא יהיה OC. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש משרדי וגם קצת משחקים.
-
- 13 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב נייד בטווח זמן הקרוב (עוד כ15 ימים) התקציב כ-5500 עם חריגה מינימלית ואפילו פחות (אך יש עדיפות לנצל), זה יהיה המחשב העיקרי שלו. המחשב צריך להיות חזק גם לשימושים של גיימינג בינוני, ומחברה אמינה. ניסיתי לחשוב איתו בייחד לדרישות המינימום ואלו הן: מסך בגודל 15.6 מעבד i5/i7 ראם 8GB SSD+HDD כרטיס מסך עם עדיפות לnvidia (שיהיה מסוגל להריץ COD ברמה טובה) USB 3 לפחות חריץ 1 אפילו תציעו מספר הצעות ונעשה את השיקולים לאחר מכן. אם יש מחשב שלא תואם את דרישות המינימום ולדעתכם מתאים נשמח לשמוע. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
האים אני יכול לשדרג בכרטיס hd7770 במחשב הזה במקום הקיים צירפתי תמונה מקוה שזה יעזור . הספק הנוכחי הוא 350 wat אשמח לעזרה מהמבנים שבינכם הנה המפרט Part Number:0884116030072 [h=2]General[/h] Desktop type Budget desktop system, Small-form-factor PC Packaged Quantity 1.0 Platform Technology Intel vPro Technology Type Personal computer Recommended Use Corporate business, Small business Product Form Factor Small form factor Built-in Devices Speaker Embedded Security Trusted Platform Module (TPM 1.2) Security Chip Localization English / United States [h=2]Processor / Chipset[/h] Type Intel Core 2 Duo E8400 / …
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 15000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה חישובית אינטנסיבית הכוללת חישוביים מקביליים (CPU וGPU) הדורשים זיכרון רב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?2 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם י…
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אהלן חברים, שמעתי דברים טובים על המומחים בפורום ורציתי את חוות דעתכם על מפרט למחשב גיימרים בתקציב של 9k כולל מסך (מכיוון שמדובר בחלום ילדות, זה התקציב שאני מוכן ורוצה לשים. אם יש כאלה שחושבים שאפשר להגיע לאותם ביצועים בסכום נמוך יותר, אשמח לשמוע אתכם). נתונים שחשוב לדעת: 1. כבר יש לי עכבר, אוזניות ומקלדת. 2. אין לי מושג איך להרכיב מחשב, ולכן לא רלונטי הזמנת חלקים מהאנטרנט. אשמח למפרטים מחנויות שנחשבות לאטרקטיביות מבחינת מחיר ושמרכיבים אצליהם. 3. אני משחק בעיקר ליג אוף לגנדס, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל עם משחקים חדשים שיוצאים לשוק (בעיקר משחקי FPS). תודה רבה על העזרה !
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להתחדש במחשב נייד חדש. לא עשיתי יותר מדי סקר שוק אבל עליתי על איזה מבצע והוא נרא לי טוב. המחשב המדובר זה מחשב נייד דגם Inspiron N5520 מעבד- Intel Core i7-3612 מסך- 15.6" High Definition (1366x768) WLED נפח איחסון- 1000GB Serial ATA זיכרון - 8GB DDR3 1600 כרטיס נסך- 1GB AMD Radeon HD 7670M מתנה- אנטי וירוס McAfee (מקפיי) ל-15 חודשים – בשווי 120 ש"ח דגם המחשב[/r] Inspiron 5520 מעבד Intel Core i7-3612 (up to 3.1 GHz) מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED with TrueLife צבע Moon Silver Switch Cover זיכרון 8192MB (2x4096) 1600MHz DDR3 נפח איחסון 1TB Serial ATA (5400RPM) כונן 8x DVD+/-RW Optical Drive סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION כר…
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום חברים. מכיוון שאבא שלי החליט להתעדכן קצת במה שקורה סביבו הוא החליט לקנות מחשב חדש (אין סיכוי שהוא יתקרב לשלי ). פה אני מכניס אתכם לעניין. אני מבקש מכם ליצור לי מפרט מחשב חדש לעבודה משרדית. במחשב צריך להיות כל הציוד החומרתי בשביל מחשב חדש וכמו כן גם כל הציוד ההיקפי הנדרש. הסתכלתי במפרטים המומלצים אבל לא אהבתי מה שראיתי שם אז בבקשה לא להפנות אותי לשם תודה רבה מראש לכולכם. EranMor
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם האיכות לא נפגעת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וצפיית סרטים בחיבור לטלוויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio Eclipse וכו.. וכמעט כל הזמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1. המחשב נועד בעיקר לצפיה בסרטים/קולנוע ביתי, עריכה ביתית לוידיאו ואודיו, שיתוף קבצים, מוסיקה ומדי פעם הרצות של MATLAB. ללא OC. 2. התקציב הוא 2000-2500 ש"ח ללא ציוד היקפי +מסך ב- 1100~. כאשר לגבי המסך, אני פחות או יותר סגור כבר על ה- CHIMEI-222h שזכה אצלכם בביקורות טובות וגם גנרי (מתאים גם לחיבור טלויזיה). 3. מעוניין להשאיר מהמחשב הקודם שני רכיבים עם חיבור IDE: א. כונן קשיח 320ג"ב (WD 3200AAJB ) ב. צורב DVD של LG אשמח אם תתיחסו לזה בהקשר לאפשרות לחיבור ללוח אם חדש או ההשפע על השקט (או החוסר שקט של במארז). 4. השקט חשוב 5.התאמה לניגון HD (אם לא עכשיו - אז שניתן יהיה לשדרג לכך במינימום מאמץ או מחיר) וחיבור כונן BLU-RAY (לכשיגיע). 6. מחוץ לתקציב - המלצה על מערכת הפעלה שתתא…
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות נייד Mini חדש. לצורך לימודים והעברת זמן בעבודה (כן אני מוכר בילוו) * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, Win7, אופיס (מעבד N450). * גודל המסך? Mini זה 10 נראה לי. * משקל רצוי? Mini * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אמור להיות מעל שעתיים כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיפות. * בלוטות? עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה. * צורב DVD? עדיפות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אתם תמליצו. עוד דבר, ראיתי את המחשב הזה בzap ולפי פופולריות הוא הכי גבוהה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8493
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB Toxic GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-291 MIDI, 18cm Fan Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W, 12cm Fan (24pin) …
-
- 13 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום כולם ! בקרוב אני קונה מחשב חדש ... יש לי מחשב 3 שנים, 1.6 ghz 256 ram Radeon 9600XT 256M קיצר זבל ... אז כמה לדעתכם אני צריך להוציא כסף כדי ליקנות מחשב חדש .. וטוב .. שיחזיק כמה שנים .. 1G ram וכול מה שצריך .. רק בלי כרטיס מסך ... מה אני רוצה : 1) כמה יעלה לי מחשב סוס (אבל בלי כרטיס מסך !!!) 2)תיבנו לי מפרט לדוגמה .. תודה ! תודה.
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום. לפני כשנתיים התייעצתי כאן על לפטופ ועד היום אני ממש מרוצה ממנו. בבקשה תעזרו גם לחבר שלי . עדכון זה דחוף כי הוא רוצה לקנות עוד היום או מחר! הוא לומד לתואר ראשון והוא צריך מחשב נייד שיהיה נוח ללימודים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל אם יש סיבה טובה. 2. מה שימושי המחשב ? אופיס בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? עכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך כרטיס מסך יוקרתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ?4 בערך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק ?לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת ! דברים שחשובים לי.. לפחות טרה של זיכרון (שני כוננים קשיחים לגיבוי תמידי).. מעבד אינטל.. ושיתאים לעבודה בתלת מימד רינדור טוב והכל תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i7 920 8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO זיכרון: G.SKILL 3GB Kit DDR3 PC3-10666 CL9 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 5450 512MB DDR2 PCIE HDMI אחסון: Intel X25-M G2 80GB + Samsung 500GB Spinpoint F3 ספק: Seasonic SS-500ET מארז: CoolerMaster CM 690 (שבע מאווררים) כולל מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate 64 Bit + Microsoft Windows 8 Pro 64 Bit חוקיות!!!
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרגע נטבוק שאני די אוהב, סמסונג NC10, אבל הוא כבר מתחיל להזדקן ולהיות איטי ועכשיו גם הסוללה די מתה ולא נטענת יותר. אני שוקל לשדרג למשהו קצת יותר נחמד ומהיר. בעקרון השימושים הם אינטרנט, סרטים (מקס' 720P) אז HDMI יהיה אחלה (כרגע יש לי רק VGA), ומשחק מזדמן פעם ב. למען האמת הסמסונג הזקן שלי באמת אחלה אבל קצת קשה לו עם פלאש ומולטיטאסקינג ואין HDMI... וכאמור הסוללה מתה אז זה התמריץ שלי לשדרג, זה לא שאני חייב חייב מחשב חדש וזה למה התקציב גם נמוך... המחשב צריך להיות קטן ולא כבד כי אני מטייל איתו בעולם בדר"כ. אין צורך בכונן DVD. אין צורך במע' הפעלה. HDD גדול דרוש (500+) מקלדת נוחה (אני מאוד אוהב את הסידור של הסאמסונג שלי שמעל מקשי החצים יש PGUP\DN) מסך גדול יותר מ 10" ז…
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן לא הייתי פה ורציתי שתבנו לי מפרט. אני משתמש במחשב לרוב לאינטרנט ושירים, פעם באיזה חודש אני מפעיל משחק. טוב ההתלבטות של היא בין ADM ל-INTEL, אני לא ממש יודע מה עדיף יחסית לצרכים שלי והאם הקטע של ה64 ביט ישנה משהו? לוח אם אני לא ממש מבין אז תשימו מה בא לכם, שלא יהיה יקר מידי. זכרון אני רוצה 1GB, ראיתי שיש DDR2, אני לא יודע אם הוא יותר טוב אבל אם כן אז עדיף. כרטיס מסך היה לי עד היום גיפורס 4 טיטניום והסתדרתי איתו יופי אז לא צריך ממש להסחף עם כרטיס יקר. מארז הכי תקציבי שיכול להיות. את כל שאר החלקים אני כנראה קח מהמחשב הישן אז לא צריך עוד חלקים. את המפרט אני רוצה רק מ- KSP כי זה קרוב לבית וזול מאוד. אני יודע שרשמתי תקציב לא ממש ספציפי כי אני רוצה מפרט טוב בכמה ש…
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני בארה"ב ומחפש מחשב נייד משתלם לקניה פה, חשוב שיהיה אחריות בינלאומית בארץ, השימושים הם רגילים, עדיפות למהירות (אם צריך נרכוש SSD בנפרד), ראם גבוה, עדיפות למחשב שיחזיק 3 שנים לפחות. תודה 1. מה התקציב המירבי? 400-700$ האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים שוטפים, עבודה משרדית, צפיה ב4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם המחשב מגיע ללא SSD ארכוש בנפרד …
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שאינכם חוזים את העתיד ולא יכולים להגיד לי איזה מחשב יהיה משתלם לעוד 3 שנים ואפילו לא לשנה הקרובה אבל אתם בטוח יודעים יותר טוב ממני. אני מחפש להרכיב מחשב מבוסס אינטל+nvidia באזור ה-5000 שקל שיכלול מערכת היקפית יציבה שתוכל לסחוב אותי לשנתיים-שלוש הקרובות בבטחה ובהנאה. בבקשה עזרו לי להרכיב מפרט נכון בהתחשב בסוגיות הבאות : * האם אני באמת צריך 4 ליבות ? (בעיקר לגיימינג אני מדגיש) * האם כדאי להרכיב מערכת 2 ליבות חזקה או מערכת 4 ליבות סבירה במחיר זהה ? איפה אגיע לביצועים גבוהים יותר ? * חשוב לי מאוד שהמארז והספק שאני קונה יהיו נכונים ואמינים - לא ממש מבין בזה.. אשמח אם תלמדו אותי איך לבחור. תודה רבה מראש ! רוצה לקנות מחשב כבר עוד שבועיים וחשוב לי מאוד לבצע את ההח…
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM שעברה גיור לעברית בעזרת VISTALIZATOR עכשיו פתאום שמתי לב שWINDOWS UPDATE הפך לאנגלית אבל הכל בעברית,ממה זה יכול להיות האם לבטל את WINDOWS UPDATE?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה - לפני מספר חודשים שדרגתי לכרטיס מסך Radeon 7870. משום מה, אני מקבל ביצועים נמוכים משהייתי מצפה, ואני חושד שהמעבד יוצר צוואר בקבוק. המעבד הוא - amd Athlon x4 750k. הוא גם מתחמם לי בקטע הזוי, מגיע ל-90C ממש בקלות. החלפתי משחה תרמית, שיפרתי אוורור, למעשה ניסיתי הכול וזה לא עוזר. בקיצור - אני חושב להחליף לוח אם ומעבד, לשנות לאינטל. אבל שמעתי שעוד רגע יוצא דור חדש, ובתקציב שלי (כ1,000 ש"ח לשניהם) זה לא ממש משתלם כרגע ולא יהיה שדרוג ששווה את התקציב. אשמח לשמוע מהמומחים האם זה נכון, ואם לא - למה הייתם ממליצים לשדרג? תודה רבה! בן
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-