ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
המפרט בשביל חבר, בלי מסך. יקר אבל זה מה שהוא מחפש. חשבתי להעזר בכם קצת אם לא איכפת לכם ההתלבטות שלי היא בעיקר לוח אם ומארז... והוא לא ממש בענייני ה-O/C. תודה מראש. עוד דבר : אני רואה שהרוב פה לוקחים לוח של Gigabyte עם צ'יפסט P35. מה כל כך מיוחד בו מלבד תמיכה עתידית ל-DDR3 ? אני הייתי לוקח 6 Nforce לתקציב כזה ... לא ?
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
טוב אני אני קונה מחשב תקציב של 6200 שקל אני רוצה מחשב סוף עכשיו אני צריך את העזרה שלכם ... *טוב אז מעבד אני שוקל לקנות את המעבד אי אם די 64 ביט ...שווה לקחת את הטכנולוגיה הזאת היא שווה? אם כן אני צריך שתביאו לי לוח אם מתאים כי אין לי מושג על לוחות אם אני לא מבין בזה כלום.....עדיף שהכרטיס קול וכל זה יהיה מובנה..... *דיסק קשיח 120 גיגה חשבתי על S-ATA.... *זכרון פנימי יש לי פה בעיה כי אני לא יודע אם 512 יספיק אולי אני יקח כפול אבל אין מי מספיק כסף.....החברה שחשבתי עליה היא KINGSTON... * כרטיס מסך RADEON 9800 128MB 256 BIT .......זה אני בטוח לוקח.... אני גם רוצה מסך עדיף 19 אינ'ץ....אבל לא נעול על זה אין לי בעיה עם 17 אם זה יקצץ את המחיר... *מארז נחמד לא יקר מידי..... *צריך ג…
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בחלקים: מעבד AMD Athlon64 3200+ (s939) לוח אם GIGABYTE K8n51gmf-9 דיסק קשיח ?WESTERN DIGITAL? 160GB 7200 8mb SATAII כרטיס מסך GIGABYTE Gforce 6600GT 128mb TY\DVI\PCI-E ועכשיו אני מרכיב אותו לבד יש לי את כל הידע הנחוץ אבל השאלה שלי אם אני יקבל איתו את כל הכבלים שאני צריך כדי להרכיב אותו, את הבללוק קירור של המעבד ומשחה טרמית שלו??
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט של מחשב Barebone (של Shuttle) מבוסס על מערכת AMD. אני רוצה שהוא יכלול גם מסך LCD 17 (אם לא יכנס אז אפשר 15) וגם מקלדת ועכבר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Asus P7P55D Core I5 Intel CPU ¤1005 מארזים Antec Nine Hundred II No P/S Black ATX Case ¤643 ספקי כח Cooler Master 700W Silent Pro ¤699 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ¤499 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤469 כרטיסי מסך NVIDIA Twintech nVidia GeForce 260GTX XT 1792MB DDR3 216SP PCIe ¤1350 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5766 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It מה אתם חושבים ? יש לי כמה שאלות : 1. לא מבין בספקים ומארזים - יש מארז או ספק שהוא בפירוש לא טוב וכדאי להתרחק ממנו ? המלצות ? 2. יש באמת צורך להשקיע בלוח כזה או שלוח זול …
-
- 12 תגובות
- 939 צפיות
-
-
התקציב הוא 6000 ש"ח אבל אם יש משהו יותר טוב בתוספת של עד כ-500 ש"ח אז מצויין הדרישות שלי הם: שיהיה זמן סוללה ארוך מסך 15'' מעבד חזק זיכרון לא פחות מ-2GB כרטיס מסך לא ממש מעניין ונפח כמובן כמה שיותר תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במחשב ברמה גבוהה (גם מעבד וזיכרון וגם כרטיס מסך מקצועיים) , היות והוא מיועד גם לאחד מבני הבית שעוסק בגרפיקה מתקדמת בתלת מימד ובהדמיות. מצד שני אנו גם מעוניינים במארז יפה וכמה שיותר קומפקטי, והבנתי מאנשים שאפשרויות הקירור בו מוגבלות ולא ניתן לשים חומרה חזקה באמת בכאלו מארזים. רציתי לדעת אם זה נכון באופן כללי . ואם יש מארזים \ קירורים שכן יכולים לקרר רכיבים 'חזקים' (לדוגמא xone של אינטל ו32gb זיכרון )גם בשטח קטן? יצויין כי איננו עושים שימוש במשחקים וכדו'.
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 1500 ש"ח. מבחינת שימוש - עבודה משרדית, גלישה, קצת משחקים - לא משהו רציני. לא חייב ניידות או משקל נמוכים - המחשב יהיה קבוע בבית. המליצו לי על: Asus Eee PC 1015PX NetBook מאפייני מפתחתצורה : NetBook סדרה: Eee PC יציאות :VGA , USB , RJ-45 (רשת) כונן אופטי :1159לא כולל מידות גודל מסך (אינטש):10.1 אינטש משקל (ק"ג) :1.25 ק"ג נתונים טכניים סוג מעבד:Intel Atom נפח זכרון(RAM) (MB) :1024 MB סוג הזכרון :DDR3 דיסק קשיח (GB) :250 GB מצלמת רשת :כולל סוג מסך:WSVGA רשת אלחוטית :802.11g , 802.11b , 802.11n Bluetooth :כולל דגם מעבד:N570 מה דעתכם? תודה, רם
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מעונין במפרט: 1. עבודה עם סביבות פיתוח כגון Eclipse ומדי פעם - משחקים. 2. הרצת יישומים במקביל 3. לא מתכוון להוציא יותר מ1300 על כרטיס מסך. 4. אין צורך במסך. יש צורך בעכבר ומקלדת. 5. ניתן לשדרוג בקלות תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבנית מפרט למשחקים. החלקים הרצויים: מעבד אינטל לוח אם זכרונות כרטיס מסך נוידיה ספק כח מארז דיסק קשיח 1TB ומעלה אפשרות לחריגה קלה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לתכנות מדעי - עבודה עם MATLAB ופייתון (עבודה עם מטריצות גדולות, חישובים נומריים וכד'). מוכן לשקול קנייה מחו"ל דרך האינטרנט, תקציב גמיש קצת. עריכה: למיטב הבנתי, המסך של ה HP 840, ששמתי עליו עין, לא בהיר מספיק. אני טועה? תודה רבה! *מעבד: i5 דור חמישי לפחות. * זכרון 8 GB לפחות. * מטרות המחשב: דגש על תכנות. אופיס ואינטרנט, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 13"-14", מסך טוב ושמיש (הבנתי שיש למחשבים מסוימים בעיות בהירות). * רזולוציית המסך? FHD לכל הפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיף באיזור ה 1 ק"ג, לא יותר מ 1.7. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג …
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
? ? ? ? ? ? ? ? ?
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם אפשר להגדיל ראם לדגם asus 1025c מעבד n2800? אם כן, באיזו מהירות המחשב יתמוך בראם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
אני משחק על מסך טלויזיה 26' ובקרוב אני קונה אחד גדול יותר (עד 42 לא יותר). בהתחלה רציתי לחכות לI7 אבל עכשיו החלטתי לנצל את המחירים של הדור הזה שהוא גם מעולה. יש לי 2 מפרטים אחד ב 3800 ואחד ב4800. את השני אני הרכבתי והראשון הוא מפרט מוכן מZED מחשבים. אני לא יודע מה יותר משתלם לי, כעקרון ההתלבטות הגדולה שלי היא בכרטיס מסך שיאפשר לי בעצם לקנות מעבד טוב יותר. אגב בשניהם בא לי לעשות OC בשביל המשחקים. ה4 ליבות זה כמובן בשביל תוכנות העריכה שאני עובד איתן. תעזרו לי בבקשה(: הראשון: מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-intel P45/1600MHZ/FIRE WIRE/HDMI-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-9550/12MB/1333fsb -לביצועים מעולם אחר זיכרו…
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מחשב חדש אני בוגר לימודים לאנימציה תלת מימד ועיצוב גרפי. אני כבר משתגע מרוב דעות לגבי כרטיסי מסך הבעיות העיקריות שלי מול תוכנה זה זמן חישוב בעיקר (רינדור .פוליגונים .תאורה ). אני עובד בתוכונות כמו שניתן להבין (3D MAX .MAYA. MEDBUX.AFTER AF] .מי שמבין לליבי יכול להבין כמה זה מתסכל לחכות לחישובי המחשב. אני מחפש סוס עבודה הבנתי שכרטיס מסך טוב יכול לעזור לי אז יש לי התלבטות בין שני כרטיסים. Quadro 2000 1GB GDDR5 DX11 2xDisplayPort >< Quadro 4000 2GB GDDR5 DX11 2xDisplayPort ההבדל בינהם הוא 1600 שקל!!! האם זה שווה. כי תקציב יש רק החשש הוא אם זה מיותר והכרטיס הזול יעשה את אותה עבודה שתספק אותי . אני מבין שגם מעבד, דיסק קשיח…
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ע…
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לא בשבילי, אני חושב שעדיף מבוסס אינטל. זה הכי טוב שהצלחתי לעשות מעבדי אינטל? Price Units Total Celeron 2.4 Ghz 533FSB 256K 450 1 450 לוחות אם למעבדי אינטל? MSI Price Units Total 865GVM2-LS,lan,vga 370 1 370 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 285 1 285 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 355 1 355 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 50 1 50 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 300W 402 1 402 מסכים? SAMSUNG Price Units Total TFT 17'' 710T 1680 1 1680 מחירון עבודות במעבדה? Price Units Total Assembly Computer (new compon.) 190 1 190 Total price 3…
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 512.01 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 444.65 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 495.95 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake TR2 M3 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 59.62 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 445.17 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1183.21 ] 1 Monitors : 17" Samsung 763MB Flat Monitor [ ¤ 891.7 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 143.82 ] 1 Cases : Compucase-HEC Mid…
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
המפרט מיועד לשימוש של הורדות מהאינטרנט מישחקים צפיה בסרטים וצריבות אני רוצה מפרט בתקציב כזה בלי מסך אם אתם חושבים שזה יותר מידי אני ישמח גם לשמוע דעה על התקציב המדובר אני ישמח אם תוכלו לעזור לי עוד משהו חשוב אני מיתלבט בין מעבד כפול ליבה של אintel או מעבד חזק של AMD אני גם צריך איזה חנות מומלצות אפילו שאני ממש מעדיף את ksp ביגלל השירות המצויין שלהם אבל הבעיה היחידה שאני חיפשתי אצלהם את ההארד דיסק המומלץMaxtor DiamondMax 10 ולא הצלחתי למצוא אותו בנפח של 250 השאלה אם יש שוני בנפחים או שכל הסידרה אי באותה איכות
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך לבנות מפרט (ללומד אדריכלות) למחשב שיריץ בקלות AutoCAD, אני לא מכיר כלל את התוכנה ולכן לא יודע על מה צריך לשים דגש. הבנתי שאמרו להם שצריך לפחות 2GB RAM (כאילו שמישהו מציע היום פחות) ומסך גרפי (שאין לי מושג מה זה אומר) אני מאמין שמחשב שמריץ אוטוקאד בקלות לא תהיה בעיה לשחק איתו קצת גם ב Photoshop ו Premiere. התקציב שרשום בכותרת כלל לא מדויק, זאת אומרת - אני מעונין במינימום הנדרש לעבודה נוחה, נעימה, וחלקה. אם המינימום עובר את ה 5, אסתדר. (חוץ מאוטוקאד המחשב ישמש גם לשימוש ביתי/בסיסי פשוט כמו אופיס, קצת סרטים ומוזיקה. אבל לא ברמה גבוהה שתצרוך דיסק קשיח ענק ומסך לסרטים) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, שמיעה למוסיקה, תכנות ב-JAVA ו-C. * גודל המסך: מ-15'' עד 16''. * משקל רצוי: עד 3~ ק"ג. * גודל מינימלי של כונן קשיח: מינימום 320GB (רצוי 500GB). * צורב DVD: נדרש. באופן כללי, רצוי מחשב כמה שיותר טוב, חזק ומחברה אמינה עם אחריות. אשמח לקבל לינק לחנות בארץ. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
ערב טוב, בד"כ הייתי מסתדר אבל בחומרה הספיציפית הזו אני קצת פחות מבין. אני צריך מפרט לטובת עריכת ווידאו וקצת פוטושופ, חשוב שיכלול 2 מסכים. אם אתם צריכים עוד מידע אז תגידו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
זקוק למפרט הטוב ביותר כלכלית וחומרתית לבן דוד בן ה30 הסכום המקסימלי 3000 ש"ח ללא מסך כנראה ירכוש בעתיד 22 אינצ' כרגע הוא עם 19 אינץ (מה שאומר שלא חייב כרטיס מסך מטורף וייקר ! ) הוא בקושי משחק ואם כן לא מהמשחקים הכבדים (כמוני ...) אולי קצת פיפא פה ושם וכו' ....סימולטורים ... הוצע לו מאייבורי את זה : אבל אני חושב שזה ממש לא משתלם ,מעבד ב1000 ש"ח !? עם כרטיס ב200 שקל !? שלא לדבר על 2 G רק ... : http://ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode= אני סומך יותר על המלצתכם למפרט עד 3000 תודה !
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום,אני בזמן האחרון נתקל קשיים לנגן קבצי בלוריי בצורה מושלמת,הדיבאגינג של הויאלסי אומר לי שהוא זורק פריימים. המחשב שלי הוא: phenom II 920 4 GB RAM 4770 כשאני נכנס להגדרות של הנגנים ואומר להם להשתמש ב GPU התמונה בכלל מקרטעת וזה לא צפי בכלל. השאלה היא ,האם יש כרטיס מסך שיכול לעשות את העבודה במקום שילוש? אם כן איזה? אם לא,איזה שילוש בתקציב מינימלי ינגן בלוריי כמו שצריך?
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר למטרות של גיימינג (בינוני - כבד). יש את המחשב הזה שהוא נראה סבבה אבל הוא קצת ישן... מכל הבחינות האחרות לדעתי הוא טוב. האם זה שהמעבד מסוג ישן משנה איכשהו? האם כדאי כבר להשקיע ולקנות משהו כמו זה(איזה הבדל יש)? נ.ב יש לי קרוב בארה"ב שכנראה יכול להזמין לי מAMAZON ולשלוח לי. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-