עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. הייתי היום בRSM ורציתי חוות דעת על המחשב הבא: כמו שאתם רואים קניתי גם מסך, HD, 22" שאמור להתאים לכ.מ. בהתחלה היה לי מפרט אחר, אבל באתי לחנות והמוכר עזר לי למצוא דברים שלדברו יותר טובים, מוכר נחמד... בכל אופן רציתי חוות דעת אם הוא טוב והוא שווה את התקציב [4500 שח כולל מסך]. לגבי המארז אני פשוט לא כ"כ בטוח... יש מצב שאתם אומרים לי אם הוא באמת טוב ושווה את הכסף או שיש אחד יותר טוב בתקציב? זה דחוף, מחר אני כבר לא אוכל לשנות... תודה! עריכה: הצרכים שלי מהמחשב הם: מחשב גיימינג. אני מתכוון שהוא יריץ COD MW2 על HD [ולכם המסך שתומך בHD], ויריץ את המשחקים הצפויים לשנים הקרובות [3 שנים בערך] על רמה גבוה-סבירה. חשוב לי שהוא לא יהיה יותר מידי רועש, שקט זה חשוב לי. עוד משחקים שחש…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Ro-K,

שלום הלוח אם שיש לי כרגע לא עובד אז אני מחפש לוח אם+מעבד+זכרון עד 900 שח הכל שאר הרכיבים בחתימה תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by Oryam,

בניתי את המפרט הזה אני רוצה לקנות מחשב גיימרים בסביבות 3500-4400 שקל האם מפרט זה משתלם והאם החומרה טובה? תודה נ.ב המפרט נבנה ב KSP *המסך שיחובר למחשב הוא 22' *שימושים עיקריים : משחקים כבדים, גיימינג וכו'.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. ההבדל בין 120ej ל410ej עומד על 550 שקל. ההבדל המרכזי במפרטים הוא בין מעבד T4200 לT4400, מהירות זיכרון 667 לבין 800, ועוד 160 ג'יגה בהארד דיסק. ההבדלים האלו שווים את ה550 שקל בשביל סטודנט שמשתמש במחשב בעיקר על האופיס או כדי לראות סרטים. מה המשמעות בין מהירות זיכרון 667 ל800, זה כזה ביג דיל? 120ej http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1405 410ej http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1632 תודה, דורי

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. הרכבתי את המחשב הזה למשחקים וסרטי full hd AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1332 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪471 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪281 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Sapphire ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪517 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=871 צורב LG GH24 SA…

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by eity,

שלום חברים,שנים שלא הייתי כאן ועכשיו אני שוב צריך עזרה אני צריך מחשב חזק למשחקים שיספיק לי לכמה שנים טובות התקציב שלי הוא עד 6000 ואפשרי חריגה עד 6500 אם צריך את זה.לא מתוכנן OC .והשקט חשוב אבל לא הדבר העיקרי אז אפשר להתפשר בעניין השקט.אני צריך ציוד הקפי מלא שכולל עכבר מקלדת רמקולים מסך וכן גם מערכת הפעלה.אם שכחתי לציין משהו תגידו,תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. רמקולים מובנים חזקים עם איכות סאונד טובה ממש חשובים לי, חוץ מזה לא אכפת לי באמת משום דבר אחר. כן, אני יודע שרמקולים ומחשב נייד הם מושגים סותרים, אבל מה הרע במיעוטו (או בקיצור, הכי נורמלי והכי חזק)? חוץ מאופיס וסרטים אני לא עושה יותר מדי. היה לי lg e500 שאהבתי מאוד אך הוא נגנב ( :-\) ולצערי לא מוכרים אותם כל כך יותר. התקציב שלי הוא 3-3.5K, למרות שהייתי חורג ל4K אם זה משהו מפוצץ. מבין הזולים שראיתי עד כה יש את lg r560 ואת הdell inspiron. הרמקולים שלהם שווים משהו? תודה וחג שמח לכולם, דורי

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by wizzede2,

היי, אני לקראת מחשב studio 14, וצריך לבחור בין המעבדים Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) [included in Price] Intel® Core™ i7-820QM Quad Core Processor 1.73GHz (3.06GHz Turbo Mode, 8MB Cache) [add $350.00] כפי שאתם רואים, שידרוג ל820 הוא תוספת של 350$, לא מעט בכלל. האם השיפור מצדיק את זה? מתי ארגיש בכלל את ההבדלים? אשמח לעצות, אני ממש על סף קנייה!

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  9. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 2500 שקל עם חריגה של 100 - 120 שקל מקסימום. בעיקרון אין לי יותר מידי דרישות חוץ מזה שיהיה לו: יצאה למסך חיצוני - לא מחייב כונן דיסקים. שיהיה מספיק זיכרון לסרטים לילדים. רוב הזמן הוא יהיה מחובר קבוע לחשמל. האם תוכלו להמליץ לי על כמה דגמים, תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by G_E_M_S,

שלום לכולם, מזה תקופה של חודש אני מנסה למצוא נייד שאני באמת אוהב. כיום אני משתמש בT41 של IBM. אני די סגור על אחד משני הניידים בכותרת. העניין שלכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות מול האחר. CPU: dell-i7 hp-i5 gpu: dell-ati 4750 hp- geforce 320 monitor: dell-FH hp-720p אחריות- לדל יש שנת אחריות אחת יותר. מחיר- הדל יוצא לי יקר יותר ב700 שקל אבל זה לא שיקול. מצאתי הרבה מידע באינטרנט לגבי הדל, בגדול מחשב טוב אבל נאמר יחסית הרבה נגד המבנה שלו והמסך. לגבי הHP כמעט ולא מצאתי שום מידע. מבשק שתעזרו לי לבחור בין אחד מהשנים. נ.ב: המחשב הזה הולך להיות המחשב היחיד שלי(אין לי מחשב שולחני).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ycltdycltd,

אני מרכיב מחשב משרדי, עריכת וידאו חובבנית (וגאס pinnacle פרמייר avid ואפטר אפקטס), יהיה שימוש במחשב למשחקים פשוטים כגון fifa 2010 וגם אותו לא צריך ברזולוציה הכי גבוהה. מעבד i5 750 4gb זיכרון מסך 1680*1050 אני צריך יעוץ בקשר לבחירת כרטיס מסך מבין אלה, hd4670 hd5450 gt210 gt220 9500gt או אולי עדיף בכלל i5 661 ולוח h55? כולם בטווח מחיר של 250 - 350. האם יש הבדל ביצועים גדול בין כרטיס 512mb לבין 1gb? במילים אחרות האם יש מצב שכרטיס פחות איכותי עם 1gb יראה ביצועים טובים מכרטיס יותר איכותי עם 512mb?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  12. חג שמח, יצא לי לעבוד על נטבוק (לא שלי) עם N280 - התאכזבתי מהביצועים האם מעבד su9400 יראה שיפור משמעותי לעומתו ? תודה לעונים !

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. היי, אני מעוניין לשדרג את המערכת לצורך העלאת הביצועים במשחקים.בזמנו שקניתי את המחשב הכ.מסך נחשב לאחד החזקים בשוק האם בכלל כדאי לשדרג רק את הכרטיס מסך\מעבד, או ששווה כבר להחליף את כל המחשב? אם שווה להחליף רק את אחד מהם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מוצרים ספציפים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by pumiki1,

שלום לכולם, שאלה לי, מישהו יודע האם תוקנה התקלה שכולם מדברים עליהם בפורומים של DELL לגבי ה FREEZE של 1557? בנוסף קראתי גם על בעיות של התחממות במחשב הנ"ל. אני מעוניינת לקנות את המחשב הזה אבל כעת אחרי שחרשתי קצת על התגובות זה קצת הפחיד אותי.... חג שמח. ותודה מראש על ההענות. במידה ויש צורך: הצרכים שלי הם כמובן גלישה, הורדה, סרטי HD, ועבודה מול VS2008 תקציב עד ה 6500 עדיפות לזכרון 4GB DDR3 ודיסק קשיח לא פחות מ 320GB 7200RPM תודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  15. אני לקראת שדרוג המשולש לוח אם/מעבד/זכרונות. חשבתי על האפשרויות הבאות: סוקט 1156 Core i7 860 GIGABYTE P55-UD3R 2X2GB Mushkin CL9 או סוקט 1366 Core i7 920 EX58-UD3R 3x2GB G.Skill שאר החלקים יהיו החלקים הישנים שלי שמפורטים בחלק הראשון של המפרט שלי. כרטיס מסך 4670, ספק 550V, דיסקשיח 640GB של WD. הצרכים הם בעיקר HTPC מקליט. אני מקליט כל הזמן תוכניות מהטלויזיה עם SAGETV (עם כרטיס לכידה יעודי. המעבד משוחרר מזה), וצופה בסרטים בו זמנית. כרגע המחשב לא עומד בזה (קיטועים), אבל אני מניח שהבעיה היא עם הדיסקשיח (בטיפול). מלבד זאת, אינני משחק משחקים, אלא מבצע מולטיטסקינג עצבני. תמיד הרבה תוכנות ברקע. הכי חשוב לי. השדרוג לא הכרחי ואולי תגידו שמה שיש לי מספיק, אך יש לי הזדמנ…

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by ran8,

משהו יכול להסביר לי איך זה ייתכן? אני מודע לעובדה שעשיתי טעות בבחירת המחשב הזה עם הI7 והייתי צריך לקחת עם I5 שפחות מתחמם אבל בכל זאת כאילו למה זה קורה??וזה שאני סתם במנוחה , מקסימום רואה סרט... אם זו בעיה של קירור מה אתם ממליצים?? תודה, רן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734268&came=177 איך המפרט הזה למשחקים + סרטי hd הבעיה היא שיש רק שנה אחריות יש לי מסך 24 אינץ full hd של LG האם יש אפשרות באותו מחיר להרכיב משהו דומה עם יותר אחריות ? תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב כרגע די חזק ואני רוצה לשדרג אותו כמתנה ליומלדת שלי. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש''ח - 300 ש''ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? רק משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920*1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? mmorpg games כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  19. שלום, . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280 על 1024 אבל אני מתכנן ליקנות מסך 20 או 22 אינץ' בקרוב. * באיזה סוג משחקים תשחקו? Call of duty 4/MW2 , R.U.S.E ועוד. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש …

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  20. האם האופציה היחידה זה דרך הכרטיס מסך או שיש עוד אופציה? מדובר על דל 1564

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by Evilized,

מחשב לאיטרנט ולפעמים וורד פה ושם איך המפרט הזה ? http://ivory.co.il/product.asp?productid=3032&CatCode=3

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 4k ללט חריגות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן בכלל . מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הורדות של סרטים וסדרות על hd הרצה של משחקים חדשים וטובים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין לי מושג..המסך הוא 20 אינץ של חברת סמסונג lcd * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקי ספורט בעיקר ומשחקי פעולה חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רצוי על הגבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחשב לצורכי מסחר בבורסה כולל גרפים אבל לא עריכת גרפים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות מסחר וגרפים שמייצגים מחירי מניות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). פרנסה בהחלט ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין עניין במשחקים * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by y_a_n_i_k,

שלום, לאחרונה יש לי בעיה לצרוב במחשב הנייד דיסקים, יש לי win 7 וכשאני מנסה לצרוב איתו, הוא צורב אבל לקראת הסוף כשהוא מנסה לסגור את הדיסק הוא מראה הודעה: The disc wasn `t burned succesfully, Make sure that you have the latest firmware for yor cd or dvd burner installed. בדקתי את הקושחה והיא עדכנית. בנוסף כשאני מנסה להשתמש בתוכנת burnaware התוכנה פשוט לא מזהה את הכונן... אני מיואש

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by oDot,

שלום לכולם.. מעוניין לקנות HTPC לסלון שגם יהיה מסוגל להריץ איזה גיטר הירו או סטריט פייטר מידי פעם כשבאים אורחים.. תקציב 2K, לא סגור על חנות (לא אייבורי או KSP), אז פשוט תבנו מאיפה שנראה לכם, אני משתמש כרגע בSKYPC.. כמובן שיהיה שקט וחסכוני. לא יודע אם יש צורך בכרטיס קול, היות ויש לי מגבר בסלון, אז אני פשוט מעביר את האודיו באופן דיגיטלי ומשאיר את העבודה למגבר, לא? (ובמקרים אחרים בו המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה בלבד, הסאונד יעבור דרך HDMI..) הנה מה שבניתי (לא יודע כמה עמדתי בשקט וחסכוני P=) מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Box ₪337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5300 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪251 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9500…

• 4 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.