ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אני צריכה ללימודים מחשב נייח יד 2,מחשב מהיר שלא יתקע,לזום,אופיס ואינטרנט ראיתי לדוגמא את המחשב הזה ביד 2 מהידע הדל שברשותי זה מחשב טוב ביחס למחיר 850 שח איך אדע שהמוכר לא עובד עליי ?יש שירות של טכנאי שיכול לבדוק מחשב בתשלום? על המוצר למכירה מחשב שולחני במצב מצויין. מפרט המחשב: מעבד INTEL CORE I7 4770 CPU . זיכרון RAM 16 GB. דיסקים קשיחים SSD 500GB+HDD 500GB. Windows 10 pro ברישיון אחרי פירמוט. המחשב עובד טוב ומהר, ללא בעיות ותקלות תודה רבה לכולם!!
-
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
לחברי הפורום שלום רב. אני עובר דירה בימים הקרובים, ולכבוד המאורע החלטתי לקנות מחשב חדש כמה שיותר מוקדם. על פי הערכה לא מדויקת של הרכיבים שאני רוצה שהמחשב יכיל, הגעתי לתקציב בערך של 5K עבור המחשב, 1K עבור המסך. עבור הציוד ההיקפי עוד לא בדקתי מחירים ואפשרויות, הקצבתי בערך 1K שאני מקווה שיכללו גם עכבר ומקלדת גיימינג שמעולם לא היו לי. אני עוד מתלבט כמה להוציא על ציוד היקפי, אשמח לשמוע את דעתכם על החלוקה, והאם מקלדת ועכבר גיימינג זה הוצאה שווה. הציוד ההיקפי פחות קריטי בשלב זה, כי אני מאמין שאני אוכל להשיג עכבר, מקלדת, אזניות ורמקולים זמניים, וייתכן שבחודשים הקרובים תהיה לי הזדמנות לרכוש בארה"ב רכיבים מה שיגדיל את האפשרויות שלי. אשמח לשמוע המלצות על ציוד היקפי הזמין בארה"ב. …
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
צריך שילוש קדוש יענו לוח אם זכרונות מעבד ב2500 אפשר לחגור קצת...
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ב 6500 שח למטרות משחקים כבדים, אינטרנט, האזנה ועריכת מוזיקה ושימוש כללי. אין צורך במסך וציוד היקפי. מה דעתכם על המפרט הבא ? נועה מחשבים DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D - 860 AMD Athlon 64 3500+ Venice 1GHz FSB 512KB L2 Cache Socket 939 Processor BOX - 1450 סה"כ - 2310 שח Pandas Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 236 ש"ח Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5 459 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 299 ש"ח Teac Floppy Drive 1.44 66 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt 325 ש"ח ללא ספק HEC ACE480 480W 20/24PIN 440 ש"ח Thermaltake 80MM 4 Channel VR Case Fan A1873 155 ש"…
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי,אני רוצה לקנות מחשב חדש והגעתי אליו http://www.yahavpc.co.il/build?id=WP1NRA1FQ7QKL5 עם אתה יודעים אולי איפה אפשר לימצוא את החלקים יותר זולים. ומה אתה חושבים על המחשב עצמו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למשחקים ב5500 שקלים. אין לי צורך בציוד היקפי כלל, ואני מתעתד להזמין מTMS בגלל הביקורות המשובחות וOC בחינם לחברי הפורום. אני יכול לחרוג ב200-300 שקלים אם זה שדרוג משתלם אחרת אעדיף לא לחרוג. בקשר לכרטיס מסך יש לי העדפה לHD2900 PRO כי הבנתי שהוא יותר טוב מה8800GTS אבל אני לא בטוח, אשמח לקבל את עצתכם. עכשיו השאלה שלי היא בקשר למעבד: מה ההבדל בין כפולי הליבה למרובע הליבה מבחינת משחקים, והאם בחירה בכפול ליבה כרגע תפגע בי באופן רציני בעתיד? ממה שאני יודע כרטיס המסך הוא הרכיב החשוב ביותר במשחקים אז אני מעדיף להשקיע יותר בכרטיס במקום מעבד מרובע ליבה. ושאלה נוספת למי שקנה מחשב מTMS בעבר: כמה זמן לוקח להם לשלוח למרכז (אני מעוניין בOC)? תודה מראש לכל העו…
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.skypc.co.il/pl_product~TX86-GO-050IL~14~0.htm הוא יהיה טוב לי לשימוש של משחקים כמו CRYSIS / CALL OF DUTY: BLACK OPS / NFS: PRUSUIT וכו'... שירים אינטרנט צפיה בסרטים ועבודה עם חיבור ל-LCD ? הציעו לי עוד מחשב זה זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~LXPZH02047~14~0.htm מה אתם אומרים על 2 המחשבים? מה יותר כדאי? והאם שניהם עמדו בדרישות שלי ויחזיקו להרבה זמן יותר משנתיים שלוש? ואם יש לכם הצעה אחרת משתלמת עד 4000 ש"ח מהחנות הזאת(עדיף) או מחנות אחרת
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אהלן נעים מאוד, ברשותי מחשב ולו המפרט הבא: מעבד Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz זכרון 2G RAM כ.מסך GeForce 9500 GT 1.2G RAM לוח אם G41TM-P33 ספק כח A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN כיצד אני יכול לשדרג את המחשב שלי כך שיעמוד במשחקים קצת יותר עדכניים מDOOM וFIFA98 (ציניות : ) רכשתי את המשחק CoD:Black Ops והוא ממש בקושי סוחב אותו, הבעיה העיקרית היא המעבד שלא עומד בדרישות, אבל אני מאמין שגם שאר המפרט יכול להשתפר ובכך להעלות ביצועים. אשמח לדעת כיצד אוכל לעשות זאת בעלות מינימאלית. נ.ב - אם זה רלוונטי המסך שלי הוא 22" רחב, אני משתמש ברזולוציה של 1680x1050
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509157.0 קבלתי הצעת מפרט נוספת שנאמר לי עליה שהיא טובה בהרבה מן ההצעה שניתנה לי פה ועל כן אני שואל האם היא באמת טובה יותר או זה סתם ניסיון למשוך אותי לחנות TMS השימושים כפי שנאמר באשכול הקודם: התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפשר לראות בו סרטים טוב ובנוסף לזה - שיעבוד טוב למשחקי מחשב (לא חזקים במיוחד אבל יחסית כן) כמו קאונטר סטרייק וכד' ככה שטוב שיעבוד גם לגיימינג אין צורך בציוד היקפי המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים חשוב שהמחשב יהיה שקט - בסלום בערך …
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בחו"ל שאין לו תמיכה בארץ רציתי לדעת אם אפשר להשיג ,לקנות אחריות במעבדה או בארגון כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
במסגרת המבצעים יש ב ksp את הדיל הבא: Samsung ATIV Book 9 NP940X3G יצרן: Samsung, גודל: 13.3'', מעבד: Intel Core i5, נפח: 128GB, כרטיס מסך: Intel, גודל זכרון: 4GB, רזולוציה: 3200x1800, כונן אופטי: ללא כונן אופטי, צבע: שחור, חיבורים: USB 2.0, USB 3.0, Micro HDMI, Mini VGA, מערכת הפעלה: Windows 8, שפה: עברית, אנגלית, רוסית, תכונות: SSD, מסך מגע, Full HD, UltraBook, מעבד Haswell, מקלדת מוארת, WiDi, Bluetooth, משך אחריות: 3 שנים. ניתן לשדרג לדגמים הללו את הכונן SSD בעתי…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
השאלה שלי אני הולך לקנות מחשב בלי כרטיס מסך אני כרגע לא משחק משחקים במחשב האם כרטיס מסך הוא אך ורק למשחקים? אני הולך לקנות לוח של abit an8 ןיש לי מסך דק של xerox 17 אינץ זה מספיק לי בשביל לקבל תמונה טובה במחשב? ואם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס טוב לעתיד ב300 400 שח
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים * גודל המסך? בין 13" ל14" (כמובן ש14.1" נחשב) בלבד. לא קטן מדי ולא גדול מדי וכבד... * משקל רצוי? שלא ישקול כמו 15.6" * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): עדיף שיהיה HDMI, אלא אם השידור בVGA יהיה זהה (למטה יהיה המשך) * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB, פחות מזה אבל כבר לא יהיה * צורב DVD? לא חייב אבל לא למה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, כיוון שיש להם 3 שנות אחריות. אם מחשב מסויים יהיה עם שנת אחריות ועם הרחבה האחריות המחיר עדיין יהיה שווה את זה, אז אפשר לשקול. לא …
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני דורש: AMD 64 כרטיס מסך איכותי. בלי רמקולים. מארז איכותי + ספק איכותי. 2 כרטיסי רשת המחשב למשחקים+אינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן בקרוב אני נוסע לאמריקה (פילדלפיה - ניויורק ) לכמה שבועות, והחלטתי שהגיע הזמן לרכוש מחשב נייד לעצמי. הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית, אני לא משחק כל כך משחקים, אך כמובן שאשמח גם לראות סרטים ותוכניות טלוויזיה באיכות טובה על המסך. דבר חשוב שנוסף לי - שהמחשב יהיה קל. לא מעוניין במחשב כבד שמעצבן להסתובב איתו. מכיוון שאני יודע שבארצות הברית המחירים הרבה יותר זולים, זאת נראה לי הזדמנות להשקיע במחשב מעולה לטווח ארוך. לפי מה שהבנתי, מחשב שבארץ עולה 6000 שקל, יעלה שם בסביבות ה4-4 וחצי. התקציב שלי (בשקלים) הוא בערך 4000-5000 שקל, ואפשר להיות גמישים. כמובן שאני מחפש מחיר בדולרים. כמו כן, אשמח לקבל הסבר לגבי האחראיות על מחשבים ניידים שקונים בארצות הברית - קיימת כזאת בארץ? זה עוב…
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מחפש מפרט ב 3,500 שקל ללא מסך או ציוד הקפי. הצעות יתקבלו בברכה
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
זקוק למפרט הטוב ביותר כלכלית וחומרתית לבן דוד בן ה30 הסכום המקסימלי 3000 ש"ח ללא מסך כנראה ירכוש בעתיד 22 אינצ' כרגע הוא עם 19 אינץ (מה שאומר שלא חייב כרטיס מסך מטורף וייקר ! ) הוא בקושי משחק ואם כן לא מהמשחקים הכבדים (כמוני ...) אולי קצת פיפא פה ושם וכו' ....סימולטורים ... הוצע לו מאייבורי את זה : אבל אני חושב שזה ממש לא משתלם ,מעבד ב1000 ש"ח !? עם כרטיס ב200 שקל !? שלא לדבר על 2 G רק ... : http://ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode= אני סומך יותר על המלצתכם למפרט עד 3000 תודה !
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
CPU AMD Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 560 1 560 M.BOARDS for AMD ABIT Price Units Total NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 560 1 560 MEMORY DDR 333 Price Units Total 256MB Kingmax 220 2 440 VGA CARDS Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 2070 1 2070 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 470 1 470 Floppy/CD/DVD FLOPPY Price Units Total Teac 1.44 50 1 50 Floppy/CD/DVD CD-ROM Price Units Total ASUS x52 115 1 115 ADD ON Fans Price Units Total Thermaltake Volcano 11+ 170 1 170 CASES Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab. 180 1 180 MONITORS IIYAM…
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
זו ההצעה שקיבלתי1. לוח אם GIGABYTE GA-H77-DS3H 2. מעבד I7 INTEL CORE 3770 3.4GHZ 8MB S1155 3. זיכרון למחשב 4GB HYNIX 1600MHZ DDR3 סה"כ 16 גיגה זיכרון 4. כונן קשיח SEAGATE 1TB 7200RPM 64MB SATA 3 5. צורב LG 6. כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT630 2048MB 7. ספק כוח ZUMAX PRO ZP550GW 550W אז ככה זו ההצעה שקיבלתי לרכישת מחשב נייח אני משתמש כמה שיותר במחשב ללימודי ההנדסה שלי שרטוטים, תוכנות כבדות כמו מאוד כמו אוטוקד, סקצאפ, פוטושופ קצת, פריהנד תוכנות עריכה ותוכנות לאנימציה אני לא צריך להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך אני רוצה מחשב חזק ומהיר שמתי לב שהמעבד כאן שלי הוא לא QUAD הבעיה שלי בחדר שאני נימצא בו היא תופעה של חום החדר בקיץ חם המחשב אחרי שנה וחצי הולך לעזאזל בגלל החום החום של…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500שח. אפשר לחרוג עד 500שח (מחיר אילת ללא מעמ) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודי הנדסת תוכנה, גלישה, משחקים כגון No Man's Sky 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. אפשר צג 14" 7. האם ה…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב נייד בטווח זמן הקרוב (עוד כ15 ימים) התקציב כ-5500 עם חריגה מינימלית ואפילו פחות (אך יש עדיפות לנצל), זה יהיה המחשב העיקרי שלו. המחשב צריך להיות חזק גם לשימושים של גיימינג בינוני, ומחברה אמינה. ניסיתי לחשוב איתו בייחד לדרישות המינימום ואלו הן: מסך בגודל 15.6 מעבד i5/i7 ראם 8GB SSD+HDD כרטיס מסך עם עדיפות לnvidia (שיהיה מסוגל להריץ COD ברמה טובה) USB 3 לפחות חריץ 1 אפילו תציעו מספר הצעות ונעשה את השיקולים לאחר מכן. אם יש מחשב שלא תואם את דרישות המינימום ולדעתכם מתאים נשמח לשמוע. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייח חדש שאוכל לעבוד איתו בצורה נוחה על תוכנת תלת מימד בשם clo3d. קיבלתי הצעה למפרט מחשב מאתר פלונטר (האם האתר מומלץ ואמין?) לפי דרישות מומלצות: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=246367&fbclid=IwAR3Mdp59kVn86b8S7A6va_JBwdmNskHea2sjQ6jHbB8LzorePS1HPojF7MI לפי דרישות מינימום: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=245867&fbclid=IwAR1_wL-DIVxCXd-erDNvUHvoWQQmHX59ZrJzcwwamwGZ5RCzPIjUL50qOqU מכיוון שאני לא מבינה בכלל במחשבים אני לא יודעת על מה באמת חשוב להוציא הרבה כסף ועל מה אפשר לוותר. האם התוכנה תעבוד חלק עם דרישות …
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לדעת מה עדיף בכדי לשמור על חיי סוללה ארוכים: 1. כאשר יש מקור חשמל, תמיד לעבוד מחובר לחשמל? 2. כאשר לא עושים שימוש במחשב, האם להשאיר במצב שינה, או לכבות? תודה
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי ניסיון כושל עם Zenbook http://hwzone.co.il/community/threads/536174-Asus-Zenbook-%D7%90%D7%9B%D7%96%D7%91%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94?p=4814903#post4814903 מבקש עצתכם בבחירת Ultrabook למטרת לימודים הכי חשוב - שיהיה קל, ושלא אצטרך להטעין אותו פעמיים ביום במהלך הלימודים מסך 13.3 - לא טאצ' (מסכי טאצ' מבריקים ומעצבנים... וגם מי צריך את הטאצ' הזה בכלל?!...) i5/i7 אפשר לחרוג מהתקציב, אבל ממש טיפה תודה
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-