עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ronmar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ידוע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 12,000 שקל ואפשר לחרוג עד 13,000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימושים המרכזים הם תוכנות adobe, ספסציפית premiere וAfter Effects, אני גם גיימר חובב, אני נהנה מתחום רחב של משחקים, האחרונים - doom eternal, doom, CSGO, Red Dead Redemptio2, Minecraft. אני שוקל לקנות משקפי VR בשביל half life alyx, הבנתי שהמחשב צריך להיות VR Ready. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אני חושב כבר כמה זמן להחליף את המסך שלי, 23-27 אינץ מועדף, לפחות 144 הרץ, וHDR כמה שיותר גבוה, אין צורך…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  3. אז ככה. התחלתי ללמוד השנה מדמ"ח וחיפשתי לפטופ שישרת אותי ל-3 שנים הקרובות לפחות. הכיוון הראשוני היה אולטרבוק כי הם א. סקסיים וב. ממש קלים. הלכתי לאיבוד בנבכי האינטרנט בחיפוש אחר מחשב מתאים, ובסופו של דבר הגעתי למסקנה שאולטרבוק זה טוב ויפה ונחמד, אבל לא בהכרח מצדיק את המחירים השערוריתיים, בייחוד שגיליתי שיש גם ניידים שלא קוראים להם "אולטרבוק" והם עדיין קלי משקל. אשמח אם תתנו יד לסטודנט אבוד :} מטרות המחשב: אינטרנט אופיס וכו', תכנות, וככל הנראה MATLAB וחבריה או כל דבר שסטודנט למדמ"ח זקוק לו (??) זתומרת אין צורך בסוס עבודה אבל גם לא חמור. איפשהו באיזור הפרד. גודל מסך: 13-14 אינץ' משקל כמה שיותר נמוך, איזור ה-2 קילו? זמן סוללה 5 שעות פלוס מינוס יציא…

4. כולל עכבר מקלדת ורמקולים.. חשוב שיהיה: מעבד שני ליבות.. צורב DVD וכרטיס מסך נחמד! למשחקים... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  5. כמו שהבנתם סבתא שלי החליטה להצטרף למאה הנוכחית והיא רוצה שאני אעזור לה לקנות נייד הבעיה היא שאני מבין בניידים עוד פחות ממה שאני מבין ברגילים בקיצור המחשב מיועד לגלישה באינטרנט והדפסה של סיפורים חחח כמו כן היא רוצה שהוא יהיה ברוסית שמעתי שלהתקין מערכת הפעלה בעצמי עלול להיות סיפור מהאף אז תגובתכם גם לעניין הזה אז אבקש לצרף לינק לדגם או חנות עדיף רשת כי אני לא הולך לאתר את משה מחשבים כמו כן אני צריך לקנות לה מדפסת (וגם לעצמי) גם בעניין זה אשמח ללינק בתודה מראש ובברכת יום טוב

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  6. מה המצב חבר'ה ?.. ראיתי שהמסך של המחשב הנייד שלי לא כל כך נקי אז החלטתי לנקות אותו .. יש לי נוזל מיוחד לניקוי מסכי LCD אבל כמו מטומטם התזתי ישירות על המסך (ממרחק של 5-6 ס"מ) ולא על המטלית המיוחדת עצמה .. עכשיו שמתי לב שמתי שאני נכנס למשחק ויש לכמה זמן מסך שחור אז באמצע המסך יש מין עיגול של 5 על 5 ס"מ מרקם ירקרק כזה .. לא ראיתי שזה היה מקודם (אולי לא שמתי לב) אבל אני לא יכול להגיד שזה לא היה .. הקטע הוא שרואים את זה רק כשהמסך שחור (כשהוא כבוי לא רואים את המרקם הירקרק הזה) וכשאני נגיד באינטרנט או סתם בשולחן עבודה או בכל דבר אחר שאין בו שחור לא רואים את זה ... נראה לכם שהרסתי את המסך של המחשב הנייד שלי ?.. מוזר שהתזתי על כל המסך ורק באמצע זה נהיה ככה .. בבקשה, למי שיש מחש…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by dReadf,

שלום זה היום הראשון שלי בפורום הזה ואני חייב להגיד שהתרשמתי מהיד שיש פה לאנשים על מחשבים ואני מתכון להמשיך להיות פעיל בפורום בשביל ללמוד כמה שיותר. אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש ורציתי שתגידו לי מה אתם חושבים עליו ואם לדעתכם הוא גם מהיר המחשב :: p4 3Ghz (bus800mhz H-t, 1mb s775 IC7 - Max III raid, DDR128, H-T, GBL 512MB A-DATA ( DDR 400 Readon 9800pro Tv, DVI 128MB 256BIT 80Gb 7200/133 (8mb) digital-w teac/sony 1.44 LG x52 Case fan+Lef x3color Case fan+Lef x3color ATX MIDI 400w usb.p.stab.black&silver תגידו לי מה דעתכם וגם מקווה שתמליצו על אולי להחליף מאווררים כי אני ממש לא מבין במאווררים , תודה ;]

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  8. יש לי במחשב נייד כרטיס זיכרון 512MB אני רוצה להוסיף זיכרון 1GB. השאלה איזה דגם זיכרון 512MB שנימצא במחשב נייד שלי? רציתי לדעת שהזיכרון 1GB יתאים לזיכרון 512MB, ויעבדו ביחד. איך אפשר לדעת איזה דגם זיכרון 512MB? בתודה מראש מיכאל חג שמח ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום - (קודם כל התנצלות קטנה, זהו הפורום שנראה לי הכי מתאים אך אם זה לא המקום לשאלה אעביר אותה לפורום המתאים) ברצוני להרכיב מחשב לחדר, למטרת הזרמת מוזיקה בלבד. הסבר מפורט: בחדר 1 יושב כיום מחשב ראשי עם כל המידע, בחדר 2 אני רוצה לשים מחשב (מפרט מינימלי שצריך) ובו הארד דיסק קטן וכרטיס רשת וכל מה שמחשב זה צריך לדעת הוא לנגן קבצי מוזיקה היושבים פיזית במחשב הראשי. כדי לחסוך משאבים ומקום אני מעוניין שהמחשב יידלק ואוטומטית יריץ תוכנה ספציפית ויחידה לניגון קבצים ויהיה "טיפש" - כלומר לא ניתן לבחור תוכנות אחרות או לבצע פעולות רגילות (הבנתי שניתן לעשות דבר כזה). על מנת שבכל זאת יהיה איזשהו נקודת התייחסות אני רוצה במקום מסך גדול שיהיה תצוגה של מסך לדים המינימלי שצריך (או…

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  10. דיברתי עם אורן , הוא אמר שאין הבדל ביצועי מערכת בין AMD לINTEL וגם פה אמרתם את זה אז החלפתי מ EPOX 4PDA3I + 2.6Ghz 800+ 2x 256MB DDR400 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 ASUS CD-ROM X52 NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - black Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 - BLACK Microsoft - Basic Optical Mouse - USB -Black התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) EDIMAX ES-3108P 8 Port Switch 10 /100Mbps, Plastic FX5200 - שיש לי כבר בבית.. אז עכשיו זאת המערכת שלי - AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 256MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B/D) - original 2 ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX GIGABYTE…

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  11. Started by Proteous,

ראיתי את המפרט שלו ב KSP , מפרט מאוד מרשים, אבל העניין שאני לא מצליח למצוא מידע על הנייד הזה בשום מקום - הדגם הספציפי... קצת מוזר , אפילו באתר של HP ישראל אין עליו מידע ... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by Speed Demon,

ערב טוב! סבתא קנתה מחשב חדש,שיהיה במזל טוב! אחרי שהתקנתי לה מערכת הפעלה,ניסיתי להתחבר לאינטרנט אלחוטי,אל הראוטר,אצלי בבית,אבל לא יצא לי משום מה. חיברתי את המחשב עם כבל רשת לראוטר והכל עבד. חשוב לציין שיש ברשותי נגן MP4 עם WIFI והוא מתחבר בקלות לראוטר,לצורך השוואה. היום התקנתי אצלהם בבית ראוטר חדש לאינטרנט שהם הזמינו,דרך כבל רשת הכל עובד פיקס,אבל בצורה אלחוטית זה לא מוצא שום דבר. לדעתי זה משהו בהגדרות המחשב,חיטטתי ולא מצאתי כלום. המחשב נמתא כרגע אצלי לצורך פתרון הבעיה. תעזרו לי בבקשה,מה עלי לעשות כדי שהמחשב יתחיל לזהות רשתות אלחוטיות? תודה.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?חריגה של עד 100 שקל (ואפילו אז עדיף לא) [ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה )? בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . bf3 ומשחקים כבדים כאלו - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אשמח להצעה למסך טוב 1080p ולא יקר במיוחד - …

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  14. יש לי מחשב נייד של MSI דגם T5750 שמגיע ל70 מעלות במאמץ חלקי . כתוצאה מכך הוא קופא וניתקע איך אפשר לקרר אותו תוכנה של המאווררים שלו או ניקיון כלשהו .. יש בו כ.מ 8400 גם שגם הוא תורם לחום בכ70 מעלות ..

15. אני מחפש את החלקים שבכותרת, ככה שמשחקים כמו קרייסיס יהיו שחיקים ברמה סבירה, תקציב סביבות 2000 אבל כמה שפחות יותר טוב. חשבתי על כרטיס מסך 4850 ובקשר לשאר החלקים אני לא סגור ופתוח להצעות. אם למישהו יש רעיונות אחרים לכרטיסי מסך, ולמפרט בכלל אשמח לשמוע. תודה.

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  16. אז ככה המפרט בעיקר למשחקים כבדים אבל גם לסרטים ולראות תוכניות. לא צריך צורב דיוידי ולא ציוד היקפי למעט מסך, המסך חייב להיות לפחות 19-20 אינץ' ושיהיה מסך טוב למשחקים ולראייה של סרטים. תודה, ואם אפשר כמה שיותר מהר כי אני רוצה לקנות עוד היום. foxpc או skypc (חנויות שבמרכז).

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by andigur,

שלום לגולשים אני מרכיב בימים אלו מחשב, שישמש אותי לעריכה גרפית ביקר, אך גם וידאו וסאונד. (תכנות: פוטושופ, פרמייר, ואבלטון) קיבלתי הצעה מחנות "פלונטר" בתל אביב עם המרכיבים הבאים: מעבד: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CM8064601560615 זיכרון: (2 יחידות סה''כ 16 MHZ) http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HX316C10FB_8 דיסק קשיח SSD: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SV300S37A-240G דיסק קשיח רגיל: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ST1000DM003 כרטיס מסך: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=02G-P4-2754-KR מאוורר: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=UCACO-AP111-GBB…

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by avivlevy,

שלום בגלל התגובות הלא נעימות שלכם(בצדק) הרכבתי מחשב חדש תגידו לי מה אתם חושבים בבקשה AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D Kingston 1024MB 400MHZ DDR * 2 OCZ PS 520W ATX POWERSTREAM SLI-READY -בישביל שיחזיק תSLI WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII eVGA 7800GTX KO 256MB Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000BWA THERMALTAKE BIGTYPHOON / Zalman CNPS9500 LED(מה יותר טוב?) Logitech® Cordless Desktop® MX 3100 (עכבר+מקלדת) CREATIVE SBS VIVID 60 הכל 13000 ש"ח השמח לתשובות(גם חיוביות)

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  19. היי חבר'ה.. התקציב לא ממש עקרוני, אבל לא מתכוון להתפרע, אלא לעשות קניה חכמה. כמו שניתן לראות במפרט כרגע יש לי מעבד סמפרון עם לוח 6150 וזיכרון Corsair TWIN2X1024-5400C4 בתור HTPC - הם נחנקים ולא מסוגלים לעמוד ב-HD כמו שצריך. ישנה האופציה כמובן לקנות כרטיס 8500GT של ג'יגהבייט ובכך לפתור את הבעיה לפחות עם פורמט H264. אבל אני מעדיף למצוא פתרון כולל לבעיה ולהתמודד עם כל הסוגים בעזרת מעבד חזק. המחשבה שלי היא ללכת על מעבד E4300, לשמור את הזיכרון מהמערכת הנוכחית, בשילוב עם לוח שיהיה מסוגל להמהיר אותו לבאס 333 - הווה אומר 3Ghz. זה אמור להתמודד עם תכני HD ללא בעיה גם עם כרטיס מסך מובנה. לבינתיים אין לי צורך בכרטיס טלוויזיה או לכידה, האיכות של השידורים כרגע בארץ מבחינתי לא מצ…

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by zuris,

שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כמו dekaron,9dragon וassassin's creed ומטה, גודל המסך עדיף שיהיה 15.6 אבל יכול להיות גם משהו אחר, אני בעיקר רוצה שיהיה נוח לשחק ואני לא חושב שעל 10 אינץ נוח. זהו, אהה לגבי התקציב משהו כמו 2000+-, יש יכולת להעלות את המחיר בחריגה של 500+- מקווה שיש משהו כזה תודה

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by Ron Cohen,

1. מה התקציב המירבי? תקציב 8000 אפשר חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב: בעיקר משחקים כמו GTA / PUBG 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסק לא חייב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס : שיגיע עם WIN10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא... איפה שהכי אמין והכי זול 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אין תאריך סופי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב…

22. Started by mosheazran,

מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box ₪660 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1172 לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4 ₪537 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38430 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ₪334 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ₪505 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ₪1488 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37341 מארז ללא ספק HEC 6C28 ₪166 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6C28-NPS ספק כח HEC 450TWT 450W ₪233 http://skypc.co.il/product.asp?pid=450TWT הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ₪79 http://skypc…

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  23. P4 2.0Ghz ASUS Motherboard (סלחו לי שאני לא זוכר דגם מסויים..אם זה חיוני מאוד ותרצו לדעת אני אשמח לברר, אם תאמרו לי כיצד) 512DDR RAM Nvidia Geforce FX5900 128 DDRAM Hard Disk 80GB (לא זוכר RPM) DVD Burner Nec X12 Creative Sound Card 4.1 Monitor LG Flatron 17' במידה ושכחתי משהו... אשמח אם תאמרו לי ואני אוסיף. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  24. ברצוני לדעת האם יש צורך לשנות משהו במפרט? המחשב מיועד לעריכת וידאו עם תוכנות כגון פרימייר. מחשב גרפיקה מבוסס מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 מעבד INTEL CORE 2 DUO CONROE E6300 1.86GHZ 2MB לוח אם: ASUS P5B-E PLUS CONROE RADEY 965+FIREWIRE זכרון: G.SKILL DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 5-5-5-15X2 כרטיס מסך: ASUS GEFORCE 7600GS 256MB DVI/HDTV PCI-E דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM SATAII דיסק קשיח 2: WD 250GB 7200RPM SATAII 8MB צורב DVD: NEC 3550 DL מארז: COMPUCASE CI-6A19 כולל ספק 400W אמיתי וחזק, יציאות USB וסאונד קדמיות בתודה מראש rocky3

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  25. אז ככה בעקרון הרכבתי כבר והתייעצתי והכל ואני רק רוצה הצעות לשיפור ודברים כאלה. אני לא צריך ציוד הפקי כלל - רק הקופסא מה שנקרא. התקציב בגדול הוא עד 5500 שח. וההתלבטויות שלי הן: 1. האם לקנות כרטיס מסך או לחכות שיגיע הדור החדש ואז לקנות xt בזול. הכרטיס הנוכחי שלי הוא r9000 pro2 128mb 2. intel או amd. אבל החלטתי על amd 64 3000 ואם יהיה תקציב אז ה3200 אפילו. כי ה3000 משתווה בביצועים ל3.2 והוא יותר זול ממנו. ואני לא מתכנן oc אז אין מה להשקיע באינטל. 3. לוח אם. אני לא בטוח בעקרון זה הgigabye אבל אני לא יודע האם כדאי להשקיע עוד 00 - 300 שח בשביל התותח של אלברטון. מה בדיוק ההבדל בביצועים? 4. מארז. בעקרון אני הולך על הsuper talent שבא עם 5 מאווררים אבל הציעו לי גם מארז מpch של raid…

• 5 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.