ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התחדשתי לי עם מעבד Q9450 מפוקס פיסי ( מבצע שהיה השבוע ב1050 שקלים במזומן ) עכשיו צריך : * לוח אם ( P45 ? ) * זכרונות ( 4 גיגה 800 ? ) * כרטיס מסך ( 9600GT או 3870 ? ) * מארז + ספק טובים * דיסק קשיח ( 320-500 גיגה בערך ) * צורב ( לא חובה תלוי בתקציב ) --- מטרות : המחשב יהווה תחנה ראשית בשבילי ויחובר לרשת עם סרבר 2003 שפועל כרגע ועוד שתי תחנות בקרוב , הכל למטרת למידה כל זה רץ כרגע דרך SBOX ויעבור דרך סיסקו בעתיד הקרוב . אני לא משחק למעשה על המחשב בכלל , אבל , מריץ וירטואלזציות , קידודי וידאו , גולש כבד ועובד בVPN ואם יוצא לי גם על קוד . המחשב מחובר למערכת קולנוע בחדר ובנוסף למערכת קולנוע נוספת בסלון ( בשני המקרים קול עובר קואקס דיגיטלי , המרחק לסלון כ10…
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, שאלה לידיעה: האם מצורפים למחשב נייד דיסק הלוח ודרייברים ו דיסק של מערכת ההפעלה? אני קבלתי את המחשב החדש עם מערכת הפעלה ויסטה ללא דיסק וינדוס וללא דיסק דרייברים של הלוח, האם זה מקובל? תודה
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי , אשמח להמלצה על מחשב נייד חדש בתקציב של עד 2000 ש''ח מתאפשרת חריגה קטנה במידה ובאמת שווה אותה . הגודל לא רלוונטי עבורי והשימושיים הם משרדיים בלבד ללא הרצת תוכנות כבדות על המחשב הדגש הינו על המפרט בלבד I5 ו8GB ראם עם כרטיס מסך חיצוני בייסיק זה משהו שדיי ריאלי בתקציב . אשמח לעזרתכם תותחים , תודה רבה :)
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד INTEL CORE 2 DUO E6420 1066 4MB לוח אם אינטל מקורי 965 INTEL דיסק קשיח WD250GB SATA2 7200 RPM 8MB זיכרון פנימי KINGSTON 512MB DDR II 667 כונן אופטי צורב NEC X18 DVD Dual layer כרטיס מסך GEFORCE NX7100GS מתוצרת GIGABYTE\MSI כל זה ב 2300 ש"ח אני חושב לשדרג זכרון ל 1 גיגה
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הי, רוצה לרכוש נייד, בעדיפות לנתונים הבאים: תקציב 8000, מסך 12-14.1 שאינו מבריק! יצרן: עדיפות ל- LG, HP, Lenovo זיכרון: 1 גיגה. מערכת הפעלה: רצוי ויסטה. יכול להיות שלא מצאתי אחד כזה?
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לעוזרים! חברה שלי מתחילה עוד מעט לימודי עיצוב גרפי והיא צריכה לרכוש מחשב טוב. אני לא יודעת בדיוק מה יהיו התוכנות אבל אני בטוחה שחלק מכם יודעים בטח משהו בסגנון של PHOTOSHOP, 3Dmax, ILLUSTRASOR וכדומה. איזו חברה הכי מומלצת למחשב גרפי? 1. HD צריך להיות מעל 500 ג'. 2. מסך 19 אינצ' לפחות. 3. רצוי מאוד שהמחשב יהיה מאוד שקט 4. כרטיס מסך מטורף שיריץ את כל התוכנות הכבדות של העיצוב הגרפי. 5. מעבד חזק ויציב - 4 ליבות. 6. צורב DVD + כונן רגיל DVD. 7. קירור טוב למעבד, כרטיס מסך ולמארז. 8. מקלדת ועכבר איכותיים לא משנה החברה. 9. מארז שקט ואיכותי. אם אתם יודעים עוד על דברים שהיא זקוקה להם במחשב אשמח לשמוע !! בתודה, מורן.
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד - ASUS eeepc 1000HA , שלפי מה שקראתי באינטרנט אמור לקרוא 2GB של זיכרון ראם. קניתי סטיק זיכרון 2GB (DDR2 667) והרכבתי אותו במקום הנוכחי (1GB) , והמחשב מזהה עדיין רק 1GB. בדקתי בתוכנה Everest, וכביכול המחשב מזהה 2GB אבל ''מנצל'' רק 1GB. עזרה? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
זה דגם שהמליצו לי בחנות. למרות שהמעבד לא מהדור החדש. מה שחשוב לי במחשב זה איכות בנייה, משקל נמוך ויכולת לשרת לטווח של שלוש שנים בערך. יש גם את הדגם של samsung s03il שגם הוא נראה לי סביר. מצד שני יש את הs300/400. ואפילו את ה e330. בעיקרון השימושים הם של סטודנט. אולי משחק קטן פה ושם אבל לא משהו רציני. אשמח לשמוע! בן
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? .. אני כבר 7 שנים עם אותו מחשב(חצי ג'יגה זיכרון.. כרטיס עלוב וכו'..), ואני מעוניין עכשיו להחליף למחשב חדש יותר. אני בצבא כרגע ובעבר הייתי מבין פחות או יותר בחומרה של אותה תקופה ויודע מה טוב ומה פחות, אבל כרגע אין לי מושג.. אז הייתי רוצה אם אפשר לקבל מפרט הכי טוב שאתם יכולים להשיג לי במחיר שרשמתי בכותרת(עם נטייה לרדת לכיוון ה-3000 אפילו). אני מעוניין לקנות מהחנות-k.s.p כי יש לי אותה ממש ליד הבית ויהיה לי נוח ככה מבחינת שירות וכו'.. אז אשמח אם המפרט יהיה משם ולא מ-r.s.m בעקבות העובדה שאני רוצה להגיע אליהם עם מפרט מוכן בהמלצותיכם.אם KSP משמעותית יקרים יותר אז כמובן שעדיף חנות אחרת לשיקולכם. אני מדגיש שהמחיר שרשמתי בכותרת הוא לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. השאיפה …
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,אני עומד להשתחרר והחלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש אחרי 3 שנים בערך... לעניינו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקלים חדשים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג כבד ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).3ds max,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Diablo 3,Crysis 2,Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 …
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב לעריכה, התקציב הוא עד 5000 פחות או יותר. אני מתלבט בין מעבד i-5 לi-7 במיוחד בהתחשב בתקציב שאני יודע שהוא לא ממש גבוה ראיתי בעוד איזה שהוא מקום המלצה לדיסקים קשיחים ssd, מה היכולות שלהם? האם כדאי להשקיע בצורב blue rey? כמובן אני רוצה שהמחשב יאכל קבצי HD בלי בעיות (AVCHD) תודה
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה למחשב נייד לחבר: עלות עד 3500 גג גג 4000 קנייה בארץ מטרות המחשב:צפייה בסרטים גלישה קצת משחקים ובעיקר עריכה גרפית!. גודל: אני קצת לא מבין אבל קצת יותר מהממוצע בשביל לראות סרטים בכיף. משקל: כמובן כמה שפחות אבל לא משנה לי כלכך זמן סוללה: עדיף שיהיה מעל 5 שעות אבל שיהיה מספיק לנגיד נסיעה של שעתיים ועוד שהיה בחוץ של שעה בלי שתיגמר לו הסוללה. יציאות מיוחדות: USB, מיקרו אס די, HDMI, הסטנדרט של ימינו. בולטוס: רצוי מאד שיהיה כוננים: צורב DVD עידפות לחברה: מה שנחשב אמין וטוב אני מאד אוהב את DELL ו TOSHIBA. אחריות טובה וארוכה ככל האפשר. תודה על העזרה, אם נדרש מידע נוסף לגביו אנא אמרו.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
כ. מסך (6800 של ASUS) ASUS V9999 Gamer Edition/TD/256M GF 6800 GPU, AGP 8X, DVI, TV out, 256MB DDR3 פרטים נוספים שניי כרטיסי זיכרון: A-Data 512 MB DDR 3200 Mem כונן קשייח: Samsung 80GB 7200 rpm 8MB ATA100 HDD תיקון**Samsung 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD ==========
-
- 13 תגובות
- 915 צפיות
-
-
להלן המפרט: AMD Athlon 64 3000 CPU Box 1,145 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 680 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 1,125 -כמות 2. WD 160GB 7200RPM 8MB 569 Albatron GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB 2,550 LITE ON 52X32X52 RETAIL 190 Mitsumi floppy 1.44 40 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless W/Lock No PS Gaming Case 345 Thermaltake TT420APD 2-fan 379 LG 17 FLATRON F700P 1,080 Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM 87 סה"כ: 8,199 ש"ח עכשיו יש לי כמה ספקות, קודם כל, אני לא עושה אוברקלוק (אין לי מושג איך ואין לי כוח להתעסק בזה), אז איזה זכרונות כדאי? האם המחירים טובים? יש מה להציע יותר טוב? האם כדאי לקחת מארז CI-6920? …
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, סיימתי את התואר במדעי המחשב אחרי 3 שנים יחד עם מחשב נייד של DELL i5 ו-6 ג'יגה ראם. עם סיום התואר, השימוש שלי במחשב הפך יותר מסיבי, ואז החלו להופיע סימני עייפות וחום, שגוזלים ממני זמן רב שהוא גם שווה כסף כשמדובר בעבודה. לכן, יש לי צורך בקניית מחשב נייח(פחות מתחמם) וחזק שיאפשר לי לעשות מספר עבודות במקביל, ועובדות שדורשות כוח עיבוד רב(גם גרפי) ויתאים גם למשחקים המזדמנים שלי בNBA 2K. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות להגיע לביצועים דומים, שלא נופלים בהרבה, עדיף לחסוך איפה שלא צריך לשלם יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?…
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום! אשמח להמלצה על מפרט למחשב שמיועד למשחקים סרטים HD ואינטרנט וגם למסך שיתאים לו 22-24 אינצ' - משהו עם ביקורות טובות (אין צורך שתהיה אופצייה לחיבור כבל HDMI). מילאתי את השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב גג 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט וסרטים (סרטים - גם HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אממ יש 4000 לא פחות ולא יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום! אפילו לא 10 אגורות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד + טיפה עבודה משרדית ועיצוב גראפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, BF3 , DEAD ISLAND, DIABLO 3, ASSASSINS CREED REVELATIONS .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 נראה לי.. …
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
1. תקציב -אני לא רוצה להגביל, אבל השאיפה היא להיות כמה שיותר זול מבלי להתפשר על היכולת לבצע את העבודה 2. שימוש -גיימינג ועריכה גרפית בסיסית (ציור בעזרת טבלט בפוטושופ) המטרה העיקרית היא שהמחשב יהיה מסוגל להריץ את GUILDWARS2 על ההגדרות הכי גבוהות ללא מאמץ (ודיאבלו3+סדרת דרגון אייג' אבל אני מניח שהדרישות שלהם נמוכות יותר) מאחר והדרישות המדויקות של המשחק לא ידועות כרגע נגיד פשוט שאני צריך מחשב שיריץ משחקים כבדים יחסית על הגדרות גבוהות וברזולוציה גבוהה בנוגע לפוטושופ- החשיבות לא גבוהה במיוחד וגם המחשב הישן שלי הסתדר אז אני לא מעוניין לבזבז על זה יותר מידיי כסף אבל אם ישנה אלטרנטיבה זולה יחסית שתביא לשיפור משמעותי אני אשמח לשמוע 3. ציוד היקפי -אני זקוק למסך טוב בגודל "22 לפחו…
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בין 3000-4000 ש"ח בגודל מסך של 13." ורציתי לקבל המלצות המחשב הולך לשמש לצורך משחקים כמו SC2 ,DIABLO 3 וכד', וגם לתוכנות גרפיקה כמו 3DS MAX , PS וכו' וכמובן גם לאינטרנט, מוסיקה ודברים בסיסיים. יש הצעות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות עריכה בסיסיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, סוני ווגאס פרו 10 (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3, CRYSIS 2 וכל משחק חדש שעומד לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, 23 " -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני מתלבט בין שלושה מחשבים שעלותם זהה(4800). על ה-HP יש שנתיים אחריות בינואומית ועל ה-LG יש שנה אחריות בינלואמית ושנה מקומית ועל ה-Dell יש שנה אחת אחריות מקומית. אני קונה את המחשב היום על כן אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת את חוות דעתכם. והם: 1. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819755.html 2. http://www.odafimcenter.co.il/Pages/Product.aspx?Product=2032 3. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCR510K.AP18E אין עליכם ותודה מראש, ישי
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי הינו: AMD A64 3000+ Hynix 512x2 DDR400 dual channel DFI lanparty UT Ultra-D Sapphire HD4670 512mb Western Digital 120Gb 7200rpm 8Mb buffer SATA2 Creative SoundBlaster Live! 24-bit 5.1 channels Asus combo drive OCZ modstream 520Watt Gigabyte Aurora tower ואנו מעוניינים לשדרג בכ-900 עד ל-1000 ש"ח מעבד ולוח אם ובנוסף נקנה בנפרד קיט 4 ג'יגה של DDR3. חשבנו על: Gigabyte GA-880GM-UD2H ב-450~ ש"ח + AMD Athlon II X4 620 ב-520~ ש"ח האם יש טעם בשדרוג כאשר ה-hd4670 ייכלל במפרט החדש? האם ההשקעה הזו שווה את התמורה או שכדאי לחסוך לשדרוג מקיף יותר? מטרות: גיימינג, בעיקר starcraft 2. OC בא בחשבון, המעבד הנוכחי רץ על 2.6 ג'יגה בקירור אוויר עד לפני שנה.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אז ככה הרכיבו לי מפרט לפי השימושים שביקשתי שהם: מחשב חזק וטוב לעריכה גראפית/וידיאו וגם משתמש עם תוכנות תכנות/מוזיקה וכו'.. וגם שיהיה גיימינג בינוני, אבל עם דגש לתוכנות עריכה, בנוסף ביקשתי שמחשב שקט מאוד חשוב לי כי קשה לי מאוד להסתדר עם מחשבים שעושים הרבה רעש ושייפתח בהתחלה מהר. אז זה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/t9j7mykw אשמח מאוד לשמוע ממכם מה אתם חושבים עליו, וחשוב לי לדעת אם יש איזה מישהו שאני יכול קצת לשדרג בשביל לקבל ביצועים טובים יותר.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לאח שלי מחשב עם המפרט הבא: -מעבד:E6750 -לוח אם:P5K PRO -כ.מסך:8800GT OC2 -זכרונות:2GB 800MHZ אלה הם הרכיבים אותם ברצוני לשדרג לצורך משחקים כבדים בעיקר. הספק הוא: CORSAIR 520HX בתודה מראש לעוזרים! *****נ.ב המארז הוא THERMALTAKE SOPRAN!!!!******* יכול להיות שלא יכנסו בו כרטיסי מסך גדולים =\ במקרה ולא אני אשמח לקבל גם רעיונות למארזים גדולים, קרים, שקטים ויפים. המסך הוא DELL 2408WFP בעל רזולוציה של 1920*1200
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש אבל האמת שאין לי מושג בדיוק בכל הקשור לזה אני רוצה מחשב נייד לצרכים הבאים: -אני מתחיל ללמוד רפואה אני הולך לעבוד הרבה עם OFFICE וACROBAT -אני מעוניין לראות סרטים בשעות הפנאי * גודל המסך - 15' * משקל רצוי - עד 3 עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא חובה אבל HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - לפחות 250 * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא אם יש אפשרות להזמין מחול אז כן , אם לא אז מהארץ התקציב שלי הוא עד 6000 ש"ח.... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-