עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אפשר המלצה למפרט של מחשב לסלון לחבר שלי? המחשב יהיה מיעוד לסרטים בלבד. שיעבדו כל הסרטים בפורמט MKV של 1080P חלק וללא בעיות. אין צורך במארז כי מביאים לו כבר מארז של ENERMAX LAGUNA עם ספק 300W (לקחת בחשבון שזה מארז דק וקטן) זה המארז http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=LAGUNA אז בבקשה המלצה רק לחלקים פנימיים בתוך המארז עצמו בלבד. בלי מקלדות ,מסכים ועכברים.... תקציב של 1500 , מקסימום 1600 שח ואם אפשר מחנות KSP תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  2. אני דורש: AMD 64 כרטיס מסך איכותי. בלי רמקולים. מארז איכותי + ספק איכותי. 2 כרטיסי רשת המחשב למשחקים+אינטרנט.

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  3. שלום וברכה! אשמח לקבל חו"ד מחברי הפורום הנכבד מחשב עבודה: יעד תקציב 4,500-5,000 ₪, ללא מסך שימושים: גרפיקה גבוהה / ופיתוח בסביבת האינטרנט / יישומי אופיס תוכנות: / Office Adobe Design CS5 / CorelDRAW מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate x86 / x64 כהיום אני בסביבת x86, אשמח לשמוע דעה מה הם המגבלות ויתרונות בהרצת64 Bit , אבל המפרט חייבת להיות מוכנה ל-64 Bit , מהירות התגובה מאוד חשובה לי, אני נוהג לפתוח במקביל כמה וכמה תוכנות ועמודי אינטרנט, Internet Explorer נראה אצלי כמו שח-מט מלא טאבים ואתרים פתוחים, במקביל ה-Gmail רץ על Chrome, גם ה- Word ותוכנות Adobe ברקע כל הזמן, OC במינון נמוך, ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי תעזרו לי בקבלת החלטה: הבהיר מראש: מחשב מבוסס Intel, ויש לי עדיפות למו…

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  4. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש! (הקנייה תעשה כנראה עוד שבוע) להלן המפרט שבניתי אחרי שעות של חיפושים וגיגולים (מלשון גוגל ) : לוח אם GIGABYTE GAEP45DS3R 650 מעבד Intel core 2 quad Q9550 Box 1475 קירור למעבד OCZ Vendetta2 230 משחה טרמית OCZ Freeze Extreme Thermal Conductivity Compound 30 זכרונות G.Skill F2-8500CL5D-4GBPI 2X2GB 1066MHz CL5 380 מארז COOLERMASTER HAF 932 692 כרטיס מסך 1472 SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB (קירור שחור) ספק OCZ600SXS 600W 495 סה"כ 5424. השאלה שלי היא כזאת: 1) האם זאת מערכת טובה לתקופה הנוכחית או נחשבת כבר ישנה מידי? אני יודע שלא מייצרים יותר את ה Q9XXX או את הלוחות אם שלהם. הבנתי מכתבה שקראתי פה ב…

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by oriel10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2.8-2.7. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לראות סרטים, גלישה באינטרנט וגימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני רוצה שהמחשב יריץ לי את המשחקים בצורה טובה גם בעוד כמה שנים, בגלל זה אני פונה אליכם כדי שתפנו אותי למפרט טוב: Far Cry 3, Call Of duty. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  6. שלום, יש לי תקציב של 4200-4500 ש"ח לקניית מחשב חדש שתומך ב 64bit. המחשב לצורכי אינטרנט, office(ואולי קצת משחקים).דרישות נוספות: זיכרון 512mb לפחות, מסך LCD 17, מארז מפואר, לא צריך צורב, לא צריך כונן 1.44. לא איכפת לי אם זה אינטל או AMD. אם הכסף לא מספיק לקנות מחשב עם לוח אם וכרטיס מסך טובים נא לציין זאת. תודה.

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  7. מה שלומכם? רציתי שתעזרו לי למצוא מפרט שמתאים לצרכים שלי... אני לא צריך ציוד נלווה כלל 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, הפעלת תוכנות (לא גרפיות) שדורשות הרבה זיכרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by Omri Salem,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשרות חריגה קטנה רק אם התוספת תשפר משמעותית את המחשב לצורך המצטיין. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, ולשחק dota2 , cs:go 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  9. Started by KusHniR,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל משחקים, אני מוכן להשקיע עד 6 אלף כאשר לא משנה לי גודל המסך\משקל וכדומה העיקר שיהיה חזק ויוכל להריץ משחקים כמה שיותר כבדים כמו כן העדפה שלי לקנות מ KSP

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  10. שלום, לפני שאני מציג את המפרט יש לי שאלה, רציתי לדעת מה אתם חושבים על החברה TMS האם אפשר לסמוך עליהם מבחינת איכות המוצר, אחריות ושירות לקוחות? והשאלה השניה היא מה הקטע בAAKS בקשיח של WD זה קריטי? 3. האמת שעשיתי הזמנה למחשב מKSP אבל נורא נבהלתי מכמות התגובות הזועמות אליהם פלוס שהזמנתי יום ראשון שעבר והיום (ראשון) לא הורכב שום דבר כשהתקשרתי ענה לי טיפוס עם מבטא מזרחי (אני לא גזען פשוט הוא היה חסר סבלנות) והתחיל לצעוק שבסה"כ שאלתי אותו למה לא קיבלתי את המחשב אחרי 7 ימי עבודה לפי ההתחייבות שלהם? הוא התחיל לתרץ בכך שיום ההזמנה לא נחשב ויום שישי גם לא נחשב (הם עובדים יום שישי). בקיצור האם שווה לוותר על ה200 שקל שנתתי להם מראש ולקנות תמחשב מTMS? 4. שווה לעבור לQUAD יהיה שיפור מש…

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  11. טוב חברה אז אחי הקטן קיבל את הלונבו G546 שלו רק שלא מבטים את זה לונבו אלה לינובו -לא שזה משנה המחשב תוצרת סין -מגיע בדגם שקניתי 0679 עם מעבד I5 של אינטל 2 גיגה זיכרון -שהורחבו ל4 גיגה וכרטיס מסך די חלש של הנווידה 310M -אבל זה עדיף על הכרטיסים שיש היום של אינטל ואותם כרטיסים כמו שיש בהרבה מחשבי מקינטוש - למרות שאני לא מתכנן להתקין אליו OSX-כי זה המחשבה של אחי -אז יכולת השיחוק מוגבלת בגדול המחשב ניראה יפה ובנוי טוב יחסית למחשב תקציבי אחריות מגיע עם שנה אחת -הרחבתי לשלוש שנים וזה מגיע עם WIN אום פרימיום כבר מותקן וכל מיני תוכנות של לינבו מותקנות בכל מיקרה היה לי להעביר הרבה קבצים של אחי מהמחשב הישן שלו לחדש -וכרגע שלב ההתקנת תוכנות "חובה" וחוץ מזה אני בשבוע …

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  12. זקוק למתחרים / אופציות אחרות למחשב הנ"ל להלן קישור : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7098&perur=4 באותו תקציב או פחות בבקשה הסברים על העדפות או נימוקים בבחירת מחשב אחר בתודה מראש ליאור

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by ran_sion,

Hi I'm looking for a 13-14 inch laptop preferly of core i5 Budget till 1100$ assuming I'm getting it from the us. I've read about these two laptop, it seems that the envy has a battery problem Can you share your recommendation? Even for other models. My main use include light use office internet and alittle movie watching

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  14. שלום לכולם, לפני כחודש וחצי קיבלתי מארה"ב את הלפטופ החדש שלי Dell Studio 14z עם סוללה 8 תאים ובכללי אני מרוצה ממנו הדבר היחידי שמפריע לי איתו זה שלפי הנתוני יצרן המחשב אמור להחזיק עם הסוללה שלי בסביבות ה5 וחצי שעות אני יודע שאני צריך לקחת את ה"הבטחות" האלה בערבון מוגבל, והייתי מצפה שהסוללה תחזיק לי כמו שקראתי בביקורת של אתר מחו"ל שהצליחו לסחוט מהמחשב מעט מתחת ל5 שעות לאחרונה בדקתי את העניין, הטענתי את המחשב באופן מלא, כיביתי את כל ההתקנים האלחוטיים (Wireless, Bluetooth) הורדתי את הבהירות של המסך למינימום האפשרי והעברתי את המחשב למצב Power Saver. בדקתי כמה זמן המחשב יחזיק מעמד בעבודה רגילה (צפייה בסרט) והתוצאה שקיבלתי היית שעתיים וחצי מה שלא נראה לי הגיוני השאלה שלי היא, ה…

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by kvodi,

יש מצב של GTA V לא צריך SLI לכרטיס מסך.? ואפשר להסתפק ב GTX 980 בודד.? או שהסיכוי לא גבוה

16. Started by gbo1381,

שלום רב, אני יודע שיוצאים בקרוב דגמים חדשים של כרטיסי מסך אך אני במצב בעייתי - אני צריך לקנות מחשב בהקדם (המחשב שלי על כרעי תרנגולת ואני חייב אותו לעבודה כאשר אנו לקראת סגר ואיני יודע אם תהיה לי הזדמנות לרכוש במקרה והוא ישבוק בדיוק בסגר... ) בקיצור, ברשותי כרטיס מסך GTX1070. חשבתי לרכוש מחשב ללא כרטיס מסך ולהשלים את הכרטיס מסך אחר כך. מה דעתכם על המפרט הבא? האם אוכל לפתוח את המחשב לבד (עינייני אחריות) ולהתקין את ה-1070 שלי בינתיים? אגב, בהרכבת מחשב זה ראיתי שיש מסך במתנה? יכול להיות?? שמתי את זה בחישוב שם אבל אני לא מבין אשמח להסבר... מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]…

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by LiorBracha,

הזמנתי מחשב חדש בגלל שהמחשב שלי עושה בעיות כבר חצי שנה ואני רוצה להעביר חלקים מהמחשב למחשב החדש. המחשב שהזמנתי: i7 7700K Corsair Hydro H60 Gigabyte GA-Z270 Gaming K3 Fractal Design Define R5 Blackout ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black Gigabyte GTX 1070 GV-N1070WF2OC-8GD Samsung SSD 500GB 850 EVO M.2 …

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by Msys,

מה לדעתכם כדאי יותר?: Lenovo X61 או Asus R1F בהנחה שהלנובו עולה 300 ש"ח יותר והאם יש לכם המלצות לטאבלטים אחרים בניתן למצוא ביד שניה במחיר הזה?(4500 ש"ח)

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by lox,

hi hevre az kaha ani sof sof kone mahshev hadash!!! az bahodesh haba ani kone mahshev ve ratziti shetivnu li mifrat be 2000-3000 dolar canadiim ve ani rotze shehamahshev yyehiye lemishakim kvedim meod beikar aval gam leinternet muzika ve sratim... a vedereh hagav im atem yeholim lehatzia li hanut tova becanada ki ani lo mekir hanuyot tovot ve im mishehu yodea az be ir beshem "winnipeg" toda bekol mikre bye

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  20. אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד עבוד תוכנה ספציפית שאנחנו מריצים בעסק שצורכת המון משאבי מעבד, זיכרון ובעיקר דיסק קשיח, בגלל מגבלות של הפלטפורמה שעליה בנויה התוכנה אנחנו מריצים עם תוכנת וירטואליזציה (VMware) ואני מחפש מחשב נייד שייתן לי בצועים טובים בקונפיגורציה הזו של התוכנה. חשבתי על משהו בסגנון הזה: מעבד T9xxx / T8xxx (השאיפה היא ל-T9 כי התוכנה לא תעשה שימוש ביותר מליבה אחת, וב- T9 ליבה בודדת חזקה יותר). זיכרון 2Gb דיסק קשיח 7,200rpm (וזה רק כי לא מצתי איזשהו WD raptor או SCSI לנייד). כל השאר במחשב באמת שלא חשוב.... הבעיה היא שהלכתי לאיבוד עם כל הדגמים וכמה פשוט שזה נשמע לא הצלחתי למצוא מחשב מתאים... :-\ אגב, התקציב גמיש לפי מה שייעשה את העבודה ובשאיפה למה שיותר זול, בער…

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by The Burglar,

אני צריך מחשב ממש טוב שאפשר לעשות עליו עריכה לוידיאו בלי מסך רק החומרה המקלדת העכבר והרמקולים ובכלל מחשב ממש טוב במחירים בין 3000 ל - 4500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  22. האמת שחיפשתי פורום יותר מתאים ולא מצאתי... אם תפנו אותי לאחר - גם טוב. המחשב שלי קצת מיושן: Dual Core 2.8Ghz Intel D945GNT 1GB Ram 266Mhz GForce 6600LE 160GB HD WD LG DVD/RW מארז בינוני פשוט SP כמה אני יכול לקבל על מפלצת כזאת?? (ברצינות). תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by dogday,

בהתחלה הייתי בטוח שאני הולך לקנות מהאינטרנט הלכתי לחנות ליד הבית היו לו את אותם חלקים חוץ ממסך ומארז אבל בסוף התפשרתי על החלקים האלו והוא עשה לי את הכרטיס מסך הזה ב 1850 ש"ח: SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256 MB DDR הנה המפרט: amd athlon xp 2600+barton abit nf7-sl twinmos 512 ddr 400 mhz maxtor 80gb sata sapphire radeon 9800 pro 256 mb ddr המסך והמארז{שעליהם התפשרתי}: lg 700b ומארז רגיל עם 520 WATT אם הייתי קונה בזיגזאג הייתי לוקח את המארז של קומפיוקס עם ה 400 WATT החדש שיש שם. ולגבי המסך- רציתי את ה 700P אבל לא היה לו. מה אתם אומרים???? _____עריכה___________ שכחתי לציין שבזיגזג הכרטיס בא עם 128 זיכרון}

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מחשב נייד מהחנות "חצי-חינם" http://www.fre.co.il השאלה היא אם מישהו פה קנה כבר מהחנות הזאת ויכול להגיד אם הם אמינים? הביקורות בZAP משום מה נראות מפוברקות..

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by ofirxp,

היי ! מישהו יודע מתי מגיע הנטבוק המדהים הזה לארץ??

• 2 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים