עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orbachkl,

. מה התקציב המקסימלי? 2500(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3…

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by samiking,

ערב טוב! המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ושימוש בSkype. האם Acer Extensa 5630EZ יענה על הצרכים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. היי חברים, קיוויתי שאני אצליח לחכות עד שיגיעו ה-Haswell לארץ אבל נשברתי. המחשב ישמש אותי על בסיס יומיומי בנסיעות(וזה הקו המנחה בקנייה) אבל גם בסביבות של "בית" (אני חייל). אני לא באמת מכיר את הסצינה אז אני אולי לא יודע מה זה נורמטיבי או מה סביר לקבל במחיר הזה. לכן יש דרישות שרשומות בקטן כדי שתדעו היה האידיאל . להלן המחשב שאני מחפש: * מטרות המחשב? תכנות (על כל המשתמע מכך) , גלישה, קריאת ספרים, סרטים והרמת מכונה וירטואלית אחת לפחות ואולי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני מניח שבין 13 לבין 14. מבחינת סוג-כל דבר שאי אפשר לראות בו כשיש מקור אור/ שמש זה רע. אם אין סיכוי שאני אמצא מחשב עם הגודל הזה שעונה לדרישות - בואו נדבר על זה * רזולוציית המסך…

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  4. אני רוצה מחשב ב3-4 אלף חשוב לי שיהיה זיכרון גדול יחסית כי בדר"כ זה מה שצריך להחליף ראשון.. המחשב לא מיועד למטרה ספציפית כמו עריכת גראפיקה או משחקים כבדים אלא שיהיה סביר בכל הפעולות ולא יהיה אוברקלוקינג. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  5. אני צריך מפרט ב3.5-4 אלף ש"ח למשחקים, אינטרנט וכו'. אין צורך בהארדיסק. מה שכן, אני צריך כרטיס מסך שיוכל לתת לי לשחק עם מסך 19" LCD ברזולוציות טבעיות(המסך לא כלול בתקציב!). אשמח לקבל מפרטים D: תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by nir15,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב100, 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הולך להתחבר לטלוויזית smart tv של סמסונג כך שהוא גם ישמש כמדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD משחקי יריות וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 46 אינץ. דגם f7500. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by valorien,

אהלן חבר'ה. אני מחפש לקנות מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט ולאופיס במחיר של 3000 ש"ח - מחשב נטו ללא מסך. אני יודע שמגבלת הכסף לא מאפשרת להיות "יצירתיים" כל כך, אבל אשמח אם מישהו יוכל להציע את המפרט הכי רלוונטי לדעתו לסכום כזה. תודה רבה.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by gjook,

אני יודע בקשה קצת קשה , מצאתי את הDell Inspiron n4030 עם כרטיס מסך :ATI RADEON 530V 512MB 2048MB זיכרון ראמ Intel i3-350M Mobile CPU http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=2378&pid=19372 מתאים למשחקים ? ואם ישנו דגם אחר אז אשמח להמלצה.

9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas Pro 9 – תדיר, cubase 5 - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, The Witcher 3, בעיקר FPSים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  10. בלי OC, חשוב שהמארז יהיה בסדר+ העיקר שלא יהיה מכוער, הרעש לא מפריע, אין שום דרישות מיוחדות חוץ משיהיה אפשר להפעיל משחקים ברזולוציה מלאה על גרפיקה גבוהה על מסך 19", ואין צורך בציוד היקפי תודה :]

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מחשב לצורך משחקים חזקים כגון:CRYSIS ומשחקי DX10 שיצאו בעתיד מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד: Amd Athlon64X2 (AM2) 3800 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty לוח אם GA-M55SLI -S4 NFORCE 4 SLI Socket AM2 זכרון: DDR2 Corsair VALUE 667Mhz 1024X2 הארד דיסק: 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500KS - 3Y Warranty כרטיס מסך: GIGABYTE - GeForce 8800GTS 320MB 320bit.- 3 Year Warranty צורב די.וי.די: Nec AD-7170A 18X מארז: Case Type: SUPER MIDI TOWER Mother Board: ATX / microATX /Baby AT Dimensions: 400 (H) X 180 (W) X 460 (D) Drive Bays: 5.25" Exposed FDD X 4 3.5" Exposed FDD X 1 3.5" Hidden HDD X 5…

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  12. כמו שרשמתי בכותרת הוא מיועד ללימודים אינטרנט אופיס אימייל וקצת מישחקים ,וחשוב לי מאוד שיהיה קל שלא יעבור את ה2 קילו בהרבה מחברה טוה ומוכרת ואחריות 3 שנים,אפשר לחרוג מהתקציב אם המחשב יהיה פחות מ2 קילו, בעדיפות כמובן למעבד 2.0 או יותר וזיכרון 2 גיגה ולא פחות. תודה רבה למציעים ולעוזרים מראש.כל הצעה תיתקבל בברכה!!

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by yoav1000,

מה דעתכם על המחשב הזה: מעבדי אינטל Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Corsair דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך ASUS EN7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) + ספק כוח מקלדות Logitech Logitech Internet Pro White עכברים Logitech Logitech Optical Wheel USB (U96) רמקולים GPT 2.1 מסכים N…

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  14. מחשב בעיקר לעבודה עם סרטים ומוזיקה ולאינטרנט כמובן. עבודות עם WORD וכו' גם. ציוד היקפי: מקלדת, עכבר, מיקרופון , מצלמת אינטרנט, מסך 17 שטוח ודק , צורב DVD ,וCDROM תודה .

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by Shoq,

שימושים עיקריים הם גלישה באינטרנט ועבודה עם מסמכים. אין צורך במשחקים וכד'. תודה.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  16. Started by yoav1000,

אני מחפש מחשב ב7000 ש"ח לעבודה ומשחקים. אני מעונין במעבד core 2 duo E6600 לוח אם טוב שתומך בRAID ובשני PCI רגילים לפחות וFIREWIRE. כרטיס מסך 7600GT לפחות הוא שווה ערך של ATI. מארז וספק טובים. מעונין לקנות בKSP.

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by Avisp,

מטרת המחשב? לימודים (תכנות) ופנאי גודל מסך 14" משקל עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB אשמח גם לשילוב עם SSD * כונן CD/DVD? צורב? כן DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מוכן גם ללא מ. הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL , ThinkPad , Lenovo אחותי בארה"ב ב Black Friday מחפש גם המלצה לחנות בניו יורק תודה רבה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  18. שלום לכולם אני כרגע בארה"ב ואני מחפש לקנות מחשב נייד בשביל תואר במדעי המחשב שאני מתחיל בקרוב. אפשר הצעות למחשב בסביבות ב900 דולר? האם יש חברה מסויימת שעלי להתרחק ממנה מראש בקטע של אחריות או משו בסגנון? הדבר היחידים שאני מוותר עליו מההתחלה זה כרטיס מסך טוב למשחקים למרות שאני הייתי רוצה שיהיהו לפחות HDMI תודה מראש נ.ב המלצות על איפה לקנות יתקבלו בברכה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by aloneg,

מחפש מחשב בייתי בסיסי שמיועד בעיקר לאינטרנט, OFFICE ומוזיקה וסרטים(אולי יציאה S.VIDEOג) מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤624 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: GIGABYTE GA-M61VME-S2 מחיר: ¤374 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD מחיר: ¤273 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤204 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤793 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: JSP-TECH N-100C - MID TOWER - BLACK/SILVER + EZCOOL 400W PSU מחיר: ¤211 אחריות: שלוש שנים. מחיר …

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. המחשב הישן שלי, שהבאתי לאחיות שלי, נדפק לגמרי, והגיע הזמן להחליף אותו. השימושים העיקריים הם: ICQ, מסנג'ר, משחקים פשוטים, גלישה באינטרנט וכו'. אני רוצה מחשב שיספק את הצרכים האלה ברמה טובה במחיר הכי זול שאפשר למצוא. אני מחפש משהו זול ויחסית אמין. אלו המפרטים שחשבתי עליהם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode=1 http://www.skypc.co.il/pl_product~sky407~88~0.htm http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&comp=31 בהתחלה חשבתי לקנות מחשב ב-800 שקל, אבל לפי מיטב הבנתי, מעבדי Dual-Core מאוד לא מומלצים ומתחממים מהר. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  21. מעוניין במחשב עם מהירות סבירה לצורך שימוש אינטרנט, משרדי. סרטים - ברמה בסיסית ביותר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? ניתן לחרוג מהתקציב עם סיבות הגיוניות עד אפילו 4000-5000 אבל מומלץ לא יותר מ3500-4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, מן הסתם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000-2000 מומלץ לא יותר מ1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה ברשת (ריבוי טאבים וחלונות), תכנות אתרים, אפליקציות לאנדרואיד ומשחקים לא כבדים מדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). JAVA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. warcraft, פיפא 2012 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. חבר ביקש שאחפש בשבילו, הדרישות הן מחשב שישמש בעיקר לסרטים, קצת למשחקים (פחות קריטי), מוזיקה, אכסון תמונות וכדומה. חשוב שיהיה : wifi,BT,HD out, 2G+ memory, intel core2duo or better (not amd) פחות חשוב : 14.1', כרטיס מסך יעודיי המחשב ישמש גם לנסיעות , ולכן יש חשיבות ל 14.1' ולא ל15.4, רק שבתקציב הנ"ל זה יהיה קצת קשה, כך שזה נכנס כשיקול לא קריטי

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by אריה7,

שלום, אני מחפש מחשב עבור שימושים פשוטים (office, internet) ועריכת סרטי וידאו. אשמח לקבל מפרט במחיר 6000-6500 ש"ח (כולל צג LCD). קחו בחשבון שאין צורך בכרטיס גרפי כיוון שיש לי כרטיס ATI8000XL (שלהבנתי אמור להספיק לעריכת וידאו) תודה

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by Atom Mother Heart,

אין חשיבות לניידות, כרטיס מסך ומראה מה שכן חשוב הוא ביצועים כמה שיותר גבוהים במחיר הנ"ל ישמש לגלישה באינטרנט ואופיס התציב עד 2500 אפשר לחרוג בכמה מאות אבל רק בשביל צורך ממשי

דיונים חדשים בפורומים