עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה להקדים ולומר שעשיתי חיפוש ועברתי בפורום על כמה דפים. יצאתי קצת מבולבל ולכן בסוף פתחתי פוסט משלי. * מטרות המחשב: בעיקר ביתית פשוטה. מסמכים, אינטרנט, מדי פעם צפיה בסרטים. * גודל המסך:15.6. אני לא כל כך מבין מה יותר טוב לשימושים שלי, מבריק או מט. נראה לי שמבריק. * משקל רצוי: לא כ"כ חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: שיהיה HDMI. * כונן אופטי: כן. כונן קשיח - לפחות 500 GB, אם אפשר יותר, מבורך. התקציב הוא 1800 ללא מערכת הפעלה, או 2200 עם מערכת הפעלה.אשמח לקבל הצעות למחשב הכי טוב שנכנס בתקציב הזה שמתאים לשימושיי. ואשמח גם להצעות למחשבים באותו מפרט, עם מסך מגע. ז"א הצעות למחשב עם מסך רגיל, והצעות למחשב עם מסך מגע. ממש תודה.

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. שלום לכולם, מצ"ב פחות או יותר הדרישות שלי מהמחשב ,לא משנה לי Amd או Intel .בנוסף אני לו משחק משחקים בכלל אז כרטיס מסך אינו חשוב לי. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD ,גלישה באינטרנט,Office. 3. האם יש צורך בציוד היקפי- מסך 22"-24" 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט – לא. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. – חשוב לי מאוד שיהיה כונן קשיח של 1TB 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - לא קריטי ,המחשב יושב בחדר עבודה מבודד. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  3. שלום אני יורד מחר לאילת ואני מעונין לקבל מפרט מלא כולל מסך בסכום בין 4000-5000 ש"ח (מעדיף מעבד של אינטל אבל גם AMD יתקבל בברכה)וחנויות אמינות באזור. שיתאים לעבודה מאסיבית אני משחק במישחקים כמן BF2 שדורש הרבה מהמחשב אניי מודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  4. אני מחפש מחשב חזק ועמיד לא חייבים להיות לו ביצועים מטורפים וחשוב שיהיה די שקט. אני לא יודע לגבי ליבה מרובעת ולכן אני שואל האם כדאי להשקיע בליבה מרובעת. המשחק יתבצע על גבי מסך 32 אינץ lcd של היטאצי. הצעות יתקבלו בברכה ותודה על העזרה שקיבלתי בשרשור הקודם פשוט אשמח להמלצות נוספות.

• 17 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by Demon.M,

1. התקציב: מזומן 2. מטרות המחשב: משחקים - כבדים, צפיה בסרטים, הורדות, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)- לא הרבה 3. בלי ציוד הקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? יש דרישה למחשב שקט, עדיף שיהיה כמה שיותר מאוורר (בקיץ מאוד חם אצלי בחדר) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? כן 10. האם מתוכנן OC? אולי בינוני 11. מתוכנן למשחקים כבדים על מסך 19' מה דעתכם על זה ? מק"ט מחיר ליחידה כמות סה"כ מעבדים INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ 1333MHZ 6MB LGA775 TRAY E8400_Tray ¤ 829.…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  6. טוב אז ככה אבא שלי משגע אותי כבר שבוע הוא צריך מחשב משרדי בסיסי ביותר איפלו חלש... עכשיו אני לא יודע מה שווה ומה לא ...אני צריך מפרט במחיר נמוך שיכלול ...כל הדברים הבסיסיים ..+ כרטיס מסך רגיל או מובנה לא משנה לי... נראה לי.. מסך מקלדת עכבר וזהו אני חושב... התקציב צריך להיות נמוך כי צריך אופיסווינדוס חוקי וכל החרא הזה.. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  7. Started by ziv,

מחפש מחשב בתקציב של 3500 ש"ח לכל מי שיכול שיבנה מיפרט נורמלי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן, אני מחפש מחשב, ניתן לחרוג בכ-1000 ש"ח מהתקציב. * מטרות המחשב? פיתוח, משחקים(לא קריטי אם לא יהיה כרטיס מסך הכי חדש/טוב) * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? עדיפות ל1920/1080 אבל לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כונן קשיח - SSD לפחות 16GB, רגיל לפחות 500TB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בנ"ל, אבל בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :לפחות 8GB RAM עם אפשרות הרחבה ללפחות 12. Intel I7 מרובע ליבות. עדיפות למסך מגע …

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by FearAge,

מחפש מחשב בתקציב של 5000 ש"ח כולל הכל/עם ציוד היקפי למשחקים לא מתוכנן OC (שיהיה מסך 17/19 LCD)

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  10. 1. תקציב של עד 3000 ש"ח במזומן (שטרות) 2. מטרות המחשב: עבודה משרדית, הורדות (וידאו ואודיו) וצפייה בסרטים. 3. ציוד היקפי: אין צורך. 4. אין העדפה לחברה כלשהי. 5. קירור ועיצוב- לא חשובים במיוחד אך יש דרישה למחשב שחור. 6.יש דרישה למחשב שקט במיוחד, אך זה תלוי בעלות. 7. אנו צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה והתקנת מערכת הפעלה במעבדה. 8. לא מתוכנן OC. 9. דרישות נוספות לגבי המפרט: מעבד- מינימום 2.4GH.דרישה לINTEL. זיכרון: מינימום 3G. כרטיס קול טוב במחיר סביר. אין בעיה שיהיה מובנה בלוח אם. דיסק קשיח: G 250/320 . 7200rpm. כרטיס גרפי טוב. נדרשת תמיכה ב-LAN‏ אלחוטי b/g802.11 ו -bluetooth. צורב DVD. מינימום 6 יציאות USB. יציאות DVI ו-VGA. מערכת הפעלה חוקית ומקורית windows v…

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000. אפשר לחרוג, לא יותר מ300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? (1-5, 5 מאוד שקט) - 4.5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני אתקין חלונות ואופיס לבד. הרכבת המחשב תתבצע בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

12. שלום, חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב חדש-מאחר ואני לא בתחום כבר לא מעט זמן אני מבקש חוו"ד נוספת. המחיר הוא לקופסא בלבד, אין צורך בציוד היקפי, המשחקים הם משחקים כבדים, סטייל battlefield, crysis ודומיהם. דגש חשוב מאוד למחשב הזה הוא שאני רוצה להשקיע במחשב שישרוד כמה שנים יפות בלי צורך לשדרוג או החלפה של חלקים מתים. ולכן חלק נכבד מהתקציב מוקדש למארז וספק שיחזיקו את המערכת, כי אפשר בכיף להחזיק כמה שנים עם משחקים על הגדרות לא מקסימליות אבל אי אפשר לשחק משחקים עם כרטיס מסך שרוף לי אישית יש ניסיון מצויין עם החנות skypc.co.il אז הרכבתי מפרט משם אבל אם יש לכם חנויות אחרות שיש לכם ניסיון טוב איתן (שירות לקוחות, הזמנה, אתר) באיזור כפר סבא אני אשמח לקבל גם משם. המפרט שאני…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: call of duty, cyberpunk, bloodlines 2 וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. מסך הכי חשוב. רצוי 144HZ אבל לא חייב, מעדיף יותר צבעים ממהירות תגובה. מקלדת עכבר ורמקולים אפשר להתפשר באיכות 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לג…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני רוצה לבנות מחשב שקט ואני רוצה ציוד היקפי כגון: אוזניות, מסך, מקלדת ועכבר. אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס אינטל ולא מוארת. אני רוצה שיהיה עמיד במצבים של חום (אני גר באיזור חם) ואני צריך קירור טוב. אני רוצה מעבד וכרטיס מסך שיהיו עמידים למשחקים שעומדים או יגיעו בעתיד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הי מחפש מחשב גיימינג בגלל שזה תקציב נצחך אז מי יד 2 זה בסדר גמור אני לא מבין בזה אז תסבירו לי בבקשה ותודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  16. הי אני לא מבין במחשבים אז אשמח שתעזרו לי למצוא מחשב נייח עד 3000 שח גיימינג הכי טוב במחיר אפשר גם מיד 2 אשמח שתסבירו לי תודה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. היי חברים! החלטתי לנצל את הבלאק פריידיי כדי לפנק את עצמי במחשב גיימרים שווה, עליו אני חולם כבר שנים! הבעיה היא שאין לי מושג מה ממה שהחנויות מציעות משתלם ומה נועד לנקות להם את המדפים. חשוב לי כונן SSD משתלם של 128 ג'יגה לקיצור זמני טעינה וזכרון של לפחות 750 ג'יגה. המחשב נועד להוציא את ההנאה המקסימלית מהמשחקים החדשים ביותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן ממש ממש משתלם. חשוב לי שיהיה איכותי ויחזיק לשנים הקרובות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD א) במי…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  18. אז ככה, אני האמת דיי מבולבל, יש לי ידע בחומרה אבל עדיין השוק מטורף ואני רוצה לבחור נכון בתקציב שיש לי. כמובן שאני רוצה לקבל יותר בפחות, אבל אני רוצה מחשב חזק שייתן לו מענה גם בעתיד. אז השאלה הראשונה, האם מעבד של אינטל I9 או AMD? איזה כרטיס מסך לקנות? זיכרון RAM 32 GB? זיכרון קשיח 1TB או 2TB? אני רוצה לרכוש את המחשב באילת, וחשבתי על רשתות מוכרות כגון: באג, אייבורי, קי.אס.פי צריך גם מסך של 27 אינץ תסבירו לי את נושא ההרצים במסך ובמחשב, איך אני מגיע ל-FPS גבוה? האם פיספסתי משהו? והתקציב הוא עד 6,000 ש"ח מודה מראש לעונים, חג שמח

19. קיבלתי הצעת מחיר למחשב ב4k והוא נראה לי די מכובד: מעבד: 809 ₪ - Six Core i5 8500 3.0Ghz Coffee Lake S1151 Tray קירור אוויר למעבד: 49 ₪ -Antec A30 Silent 92mm Blue LED Fan לוח אם: 392 ₪ - Gigabyte GA-B360M D3H זכרון: 670 ₪ -Silicon Power 16G (2x8G) DDR4 2400Mhz CL17 כרטיס מסך: 1529 ₪ - MSI GeForce GTX1060 6G D5 1544Mhz-1759Mhz 6GT OC DualFan דיסק קשיח: 152 ₪ - A-DATA 120G ULTIMATE SU650 R/W UP TO 520 / 450MB/S דיסק קשיח: 193 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty מארז: 289 ₪ -- CoolerMaster CMP 501 ATX 2x120mm + MWE 500W 80+ 2xPCI-E מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאית: 4083 האם ה-ram מספיק? האם אני אוכל לשדרג אותו? ו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000-6000 שקל, אעדיף שלא לחרוג אבל תלוי בהצעה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימיניג לפנאי. מחפש להריץ גם משחקים שעשו העברה מPS5, כמו God of war החדש (לא קריטי בכלל להריץ משחקים כבדים כאלו על הגרפיקה הכי גבוהה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך אבל עדיף לא רועש ברמה מוגזמת 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המ…

21. Started by 3rr0r,

שלום, פתחתי דיון בחודש שעבר ובו נאמר לי לחכות להשקת המעבדים החדשים(בעיקר אני מאמין כדי לראות האם יורידו מחירים למעבדים הקיימים ולא דווקא כדי להכניס אותם למפרט). כרגע ראיתי שיש את המעבדים הללו רק בTMS ולצורך העניין מעבד i5 7400 מתומחר בכ100 שקלים פחות מבKSP/IVORY בכל מקרה אשמח למפרט רלוונטי מכל חנות שהיא,לגיימינג עד 3000 שח 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פר…

22. Started by Omri Aviv,

מחפש לקנות מחשב גיימינג בתקציב של 5,500₪. הצרכים שלי הם להריץ משחקי מחשב העדכניים ביותר ברזולוציה של 1080 (פיפא 17,call of duty, assasian creed וכאלה...) ולכתוב קוד תוכנה על המחשב (זו העבודה שלי). מה חשוב שיהיה בו? מעבד i-5 או i-7? 16gb או 8gb זכרון? ספק כח 600w? או יותר/פחות? איזה מערכת קירור? והכי חשוב איזה כרטיס מסך במחיר שפוי? קיבלתי הצעת מחיר מ-ivory, מצורפת כקובץ בסך של 5,460₪. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 , לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על איכות גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה , הרכבת המחשב בחנות המחשבים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by פבלו,

שלום, ברצוני לדעת מה המפרט המומלץ ביותר למחשב חזק שנחשב כמחשב גיימרים ועורכי וידיאו. אני מחפש מחשב שאני יוכל להריץ עליו משחקי מחשב בצורה חלקה, כולל המשחקים החדשים שיוצאים השנה. אבל בנוסף לזה אני צריך שהמחשב הזה יהיה גם חזק מספיק כדי שאני יוכל להשתמש בתוכנות עריכת וידיאו מקצועיות כדי לעבוד בצורה חלקה ונכונה. טווח המחירים שאני מוכן לו הוא בין ה-4000 ל-6000, כשאני מוכן לשלם קצת יותר מזה, אם יהיה צורך. מה שחשוב לי שהמחשב יהיה מחשב חזק שמריץ משחקים בצורה חלקה, אבל גם יהיה מספיק טוב בשביל תוכנות עריכה כמו AVID. תודה.

25. Started by vivogd,

שלום, אני מעצב גראפי שנכנס עכשיו חזק לעריכת וידאו. מה אני צריך מבחינת מפרט מחשב? האם יש מערכת מחשב מומלצת? (בבקשה לא מק - אני בתחום האינטרנט) האם יש ציוד עריכה נוסף שאני צריך להכיר? תודה אביב

• 0 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.