עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yshekel,

מבקש חוות דעת על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/h2cvyl1m הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. אני מודע לכך שאין כרטיס מסך. תודה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  2. מחשב מבוסס קונרו למשחקים כבדים, כרטיס מסך 18XT/19XT 512MB צורב - H10AK של LG דיסק קשיח- WD 160 GB SATA 2 אני רוצה מערכת לOC/לא לOC הכי טובה שאני יכול לקבל ז"א אם אפשר לקנות מערכת לOC 6300 עם לוח אם יקר והכל, אז שזה לא יעלה לי בסוף כשאני יכול ללכת על מערכת יותר חזקה ולהשקיע את הכסף של הלוח אם היקר לOC , למעבד יותר חזק ולוח אם זול ללא OC.. זיכרון 1G / 2G מה שנראה לכם מתאים לתקציב ולמערכת למשחקים כבדים. מארז פשוט וטוב, אופציה ל COMPUCASE זהו... והמערכת ללא כל ציוד הקיפי.. תודה

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by elior021,

היי, אני רוצה לקנות לאבא שלי מחשב נייד, הדרישות שלו מצומצמות מאודד הוא רוצה רק אינטרנט ואפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה בחיבור VGA מספיק לו, התקציב הוא 2000 אני מניח שאמור להספיק ראיתי את ה lenovo הזה ב ksp [table] [tr] [td]‎Model‎[/td] [td]‎M522SIV‎[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td]‎ Color‎[/td] [td]‎Black‎[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td]‎ Machine Type‎[/td] [td]‎4383-2SG‎[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td]‎ CPU‎[/td] [td]‎AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)‎[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td]‎ Memory‎[/td] [td]‎2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 GB‎[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] […

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by AboveBeyond,

שלום , מצטער שאני קצת לחוץ פשוט אני צריך להחזיר תשובה לסלקום הציעו לי מחשב נייד g550 או s12 איך 2 הדגמים הנ"ל ? שווים את המחיר של 140 לחודש כולל חבילת גלישה ללא הגבלה ? [br]פורסם בתאריך: 2.12.2009 בשעה 11:51:35 אוקיי השתנה המצבg550 t4200 בקשר ל s12 ירד מהפרק. בנוסך לזה חברה אחרת הציעה לי hp pavilion dv2 1125ea 12.1 אינצ מה כדאי להחליט ?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  5. שלום, כן, אני יודע שעל פניו המפרט שאני מחפש לא חריג וכן, בדקתי את עמוד המפרטים המוצעים. אבל יש לי כמה בקשות מיוחדות לכן בכל זאת פתחתי את השרשור הזה. קודם כל תשובה לשאלות החשובות לפי חוקי הפורום: 1. תקציב מקסימאלי: 2.5K, עדיף לחסוך ועדיף לא לחרוג (לא נראה לי גם שיהיה צורך). אין צורך בציוד היקפי. 2. שימושי המחשב: קולנוע ביתי HTPC (בעיקר סרטים full HD, סדרות טלוויזיה, צפייה בתמונות, האזנה למוזיקה). גם גלישה מזדמנת באינטרנט, שיחות סקייפ. 3. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך LED 46 אינטש 1920:1080. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. המחשב נמצא בסלון ועדיף שלא ירעיש בזמן האזנה למוזיקה קלאסית עדינה, נניח. לכן עדיף רכיבים שלא מרעישים וקירו…

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  6. לא בהכרח למשחקים, מודה מראש על כל ההמלצות[br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 13:24:11 כמו שהבנתי Gygabyte עכשיו הרבה יותר זולים למרות הביצועים הטובים, בהשוואה ל HP ו DELL

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  7. אהלן, המחשב הנייד שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. Dell latittude e7450 שירת אותי נאמנה מספר שנים, אך הבטריה הלכה והוא מתחמם, נראה לי פשוט אעביר אותו לאחיין שלי (מישהו מכיר טכנאי ניידים טוב במקרה בירושלים?:) לעניינו, אני מחפש מחשב לעבודה. אני מתכוונן ולומד לקראת פיתוח אתרים והשיווק , HTML, CSS , JS וכל מה שקשור בפיתוח אתרים, פוטושופ קל, עבודה קצת עם שרתים, הרבה עם הדפדפן (כמה דפדפנים פתוחים במקביל) הרבה עבודה מחוץ לבית, מבתי קפה, חללים פתוחים (שבעזרת האל יפתחו כבר !!). 1. המשקל לא מהווה עבורי בעיה. 2. אני מחפש מחשב בגודל בינוני, היינו - לא הכי גדול, אבל לא מהממש קטנים והקומפקטים. אני צריך מחשב שיכול להיות עמדת עבודה לכל דבר ועניין ולא רק ללסגור עב…

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  8. Started by EliGigi2,

היי , אשמח להמלצה על מחשב נייד חדש בתקציב של עד 2000 ש''ח מתאפשרת חריגה קטנה במידה ובאמת שווה אותה . הגודל לא רלוונטי עבורי והשימושיים הם משרדיים בלבד ללא הרצת תוכנות כבדות על המחשב הדגש הינו על המפרט בלבד I5 ו8GB ראם עם כרטיס מסך חיצוני בייסיק זה משהו שדיי ריאלי בתקציב . אשמח לעזרתכם תותחים , תודה רבה :)

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  9. Started by krimon,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך חשוב שיהיה בו... הצרכים שלי כרגע זה סרטים ומשחקים אבל לא משחקים עם גרפיקה מטורפת... אני יודע שיש את הכרטיס הזה INTEL HD GRAPHICS הוא טוב?

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  10. הייתי רוצה לברר מספר דברים: 1. האם כל החלקים מתאימים אחד לשני ואין איזו בעיה של התנגשות מסויימת בין חלקים. 2. האם לוח האם יתאים למעבד? 3. עד כמה קירור המעבד והמארז קריטיים לתפקוד המחשב? אם אקח קירור ומארז זולים במאתיים שקל או יותר אז המחשב יתפקד מהותית פחות טוב? זה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪870 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 מאוור Cooler Master Hyper N520 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪224 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1660 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156, יחידות 1 ₪627 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1591 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות …

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by Krembo83,

אני מתכנן להתחיל להזמין את החלקים השונים אבל קודם אני קונה מארז. אז מקווה לקבל פה עזרה. עיצוב לא חשוב לי בכלל. מקווה שהמארז יעמוד בדרישות: שקט עד כמה שאפשר. תאורה מינימלית, שאני אדע שהוא פועל(הוא הולך להיות בחדר שלי ויותר מידי תאורה תפריע לי לישון). נוח לתפעול\קלות החלפת חלקים(אני מתכנן לשדרג מעבד או כרטיס גרפי בעוד שנה פלוס) איוורור\חום נמוך עד כמה שאפשר. מוכן להוציא על מארז עד 750 שקל.

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by BrAvE_HeArT,

אני צריך מפרט אחד מבוסס AMD ואחד מבוסס INTEL בלי עכבר/מקלדת/רמקולים/סידירום/צורב/דיוידי ועם מסך... בתודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  13. מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד INTEL CORE 2 DUO E6420 1066 4MB לוח אם אינטל מקורי 965 INTEL דיסק קשיח WD250GB SATA2 7200 RPM 8MB זיכרון פנימי KINGSTON 512MB DDR II 667 כונן אופטי צורב NEC X18 DVD Dual layer כרטיס מסך GEFORCE NX7100GS מתוצרת GIGABYTE\MSI כל זה ב 2300 ש"ח אני חושב לשדרג זכרון ל 1 גיגה

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד - ASUS eeepc 1000HA , שלפי מה שקראתי באינטרנט אמור לקרוא 2GB של זיכרון ראם. קניתי סטיק זיכרון 2GB (DDR2 667) והרכבתי אותו במקום הנוכחי (1GB) , והמחשב מזהה עדיין רק 1GB. בדקתי בתוכנה Everest, וכביכול המחשב מזהה 2GB אבל ''מנצל'' רק 1GB. עזרה? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  15. Started by attr,

אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב לעריכה, התקציב הוא עד 5000 פחות או יותר. אני מתלבט בין מעבד i-5 לi-7 במיוחד בהתחשב בתקציב שאני יודע שהוא לא ממש גבוה ראיתי בעוד איזה שהוא מקום המלצה לדיסקים קשיחים ssd, מה היכולות שלהם? האם כדאי להשקיע בצורב blue rey? כמובן אני רוצה שהמחשב יאכל קבצי HD בלי בעיות (AVCHD) תודה

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by freezer claw,

שלום לכולם , הרכבתי מפרט מאתר KSP אני רוצה לדעת אם הוא מתאים ויעבוד כמו שצריך , אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כבדים , יהיה שקט , מקורר וכמובן ישרוד לפחות 3-5 שנים מבלי שאני יצטרך להחליף לו רכיבים.. אני לא יודע לעשות OC אבל הבנתי שאפשר ללמוד את זה אז , אם ניתן לבצע OC על הרכיבים שבחרתי (וזה יהיה משמעותי) אשמח לדעת.. המפרט : מעבד: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים : Zalman CNPS7500-Cu LED לוח אם : GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זיכרון : DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסק קשיח : Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB SATA II HD105SI כרטיס מסך :Sapphire HD 6870 1GB …

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by dovikina,

יכול ליהיות שאין אפשרות להתקין xp על המחשב הנייד, רק vista? אולי אני עושה משהו לא טוב אבל זה לא נותן לי

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  18. היי טוב אחרי שעות של קריאת הודעות בפורומים יצאתי קצת מבולבל לגבי מפרטים וכו' אשמח אם מי שמבין יוכל לעזור לי במפרט מאוד ספציפי שאני צריך: מחשב שעיקר תפקידו הוא- קופה רושמת-כלומר עליו תמיד תרוץ תוכנה מתאימה(לא כבדה במיוחד) -השמעת מוסיקה באופן רצוף כל היום -תקשורת pcanywhere XP -אנטיוירוס מסך LCD 15 2 מצלמות אבטחה מקליטות באופן רצוף-אם זה יותר מידי למחשב אחד אז אפשר את המצלמות לחבר למחשב אחר-שגם בשבילו צריך מפרט תודה BIZ

• 13 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by zuris,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בין 3000-4000 ש"ח בגודל מסך של 13." ורציתי לקבל המלצות המחשב הולך לשמש לצורך משחקים כמו SC2 ,DIABLO 3 וכד', וגם לתוכנות גרפיקה כמו 3DS MAX , PS וכו' וכמובן גם לאינטרנט, מוסיקה ודברים בסיסיים. יש הצעות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by etay34,

שלום יש לי מחשב נייד של חברת MSI הסוללה המקורית שלי כנראה עשתה את שלה והיא נגמרת אחרי כמה דקות עבודה בוינדוס 7 שמותקן על המחשב הוא אומר שבאמת יש בעיה בסוללה. הזמנתי חדשה מEBAY וכאשר אני מכניס אותה הוא מהבהב באור אדום מקדימה במקום אור כחול כמו שצריך להיות ובנוסף אי אפשר להדליק את המחשב אם החשמל לא מחובר כלומר הסוללה החדשה לא עושה כלום. האם יש דרך לפתור את הבעיה? אמרו לי משהו בתוך המחשב שיש סוללה (לא של הלוח אם) שצריך לעשות איתה משהו. אשמח לקבל הצעות לפתרון.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  21. Started by Randy Orton,

לוח אם http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=Socket%20939&pMODEL_NAME=UL8 מעבד AMD ATHLON 3200 גוף קירור 7200 LIGHT משהו פצצה שקט - קירור לא משהו סביר - זיכרון 512 LD או 256MB של KINGSTON כונן קשיח MAXTOR 80GB 7200 8 כרטיס מסך GF5 FX5200 TVO - SV - RCA צורב LG 1.44 מארז מרצדס 300W REAL WATT חייב לציין שזה נועד למשרד בעיקר ובקטנה למשחקים כמו FIFA וכו' - נ.ב. - אמרו לי שהשבבים של ULI מצויינים שהם מייצרים שבבים כבר שנים לשרתים , יש משהו בגו ?

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  22. המפרט הנוכחי הינו: AMD A64 3000+ Hynix 512x2 DDR400 dual channel DFI lanparty UT Ultra-D Sapphire HD4670 512mb Western Digital 120Gb 7200rpm 8Mb buffer SATA2 Creative SoundBlaster Live! 24-bit 5.1 channels Asus combo drive OCZ modstream 520Watt Gigabyte Aurora tower ואנו מעוניינים לשדרג בכ-900 עד ל-1000 ש"ח מעבד ולוח אם ובנוסף נקנה בנפרד קיט 4 ג'יגה של DDR3. חשבנו על: Gigabyte GA-880GM-UD2H ב-450~ ש"ח + AMD Athlon II X4 620 ב-520~ ש"ח האם יש טעם בשדרוג כאשר ה-hd4670 ייכלל במפרט החדש? האם ההשקעה הזו שווה את התמורה או שכדאי לחסוך לשדרוג מקיף יותר? מטרות: גיימינג, בעיקר starcraft 2. OC בא בחשבון, המעבד הנוכחי רץ על 2.6 ג'יגה בקירור אוויר עד לפני שנה.

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by victory,

אני רוצה לקנות צחשב למשחקים + OC

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  24. יש לאח שלי מחשב עם המפרט הבא: -מעבד:E6750 -לוח אם:P5K PRO -כ.מסך:8800GT OC2 -זכרונות:2GB 800MHZ אלה הם הרכיבים אותם ברצוני לשדרג לצורך משחקים כבדים בעיקר. הספק הוא: CORSAIR 520HX בתודה מראש לעוזרים! *****נ.ב המארז הוא THERMALTAKE SOPRAN!!!!******* יכול להיות שלא יכנסו בו כרטיסי מסך גדולים =\ במקרה ולא אני אשמח לקבל גם רעיונות למארזים גדולים, קרים, שקטים ויפים. המסך הוא DELL 2408WFP בעל רזולוציה של 1920*1200

• 6 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים