עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, לכולם אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים שיריץ אותם באיכות מקסימלית כמו: red alert 3, crysic וכו' התקציב הוא עד 4200 ש"ח (שלא יחרוג) ואני לא זקוק בציוד היקפי. אני מעוניין במחשב עם 2 או 4 ליבות (עדיף 4) עם מהירות מעבד גבוהה.... לוח אם מתקדם וקירור מתאים, ושהמחשב לא ירעיש יותר מדי זיכרון 4 גיגה או יותר כרטיס מסך מתקדם ורצוי עם יציאת hdmi. ודיסק קשיח בערך 320 גיגה או יותר.. כמו כן צורב dvd במהירות טובה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by lowdez,

המחשב מיועד למשחקים כבדים, ולאוברקלוק. CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 M boards Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 663 Cases NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 CPU Cooling Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 267 PSU Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 Memory Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤ 650 Desktop Hdd Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 VGA Cards XFX Nvidia Geforce 8800GTS 320MB XXX Edition ¤ 1789 --------- סה"כ יוצא 6059 שקל מTMS בעצם, הדבר היחיד שמפריע לי בו זה הספק, יש מצב שאני אזדקק לאחד חזק יותר, נגיד של 550W ? והלוח, אולי עדיף ללכת על הP35-S3L ? זה יחסוך לי איזה מא…

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by tavor21,

אני רוצה לבנות HTPC אבל אני לא יודע איזה חלקים לשים, חשבתי על מעבד AMD או P3 , וגם על לוח אם שרוב החלקים יהיו אוןבורד (רשת,קול,וידאו....) וגם שלוח האם יתמוך בSPDIF. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  4. בעיקר למשחקים ועריכה גרפית עד 12,000 עם אפשרות לOC יש העדפה לMSI אני מתכוון להשתמש בפונקצייה של הSLI או הCROSSFIRE אז כמובן אני צריך כרטיס שלא יגמור לי את התקציב משהו כמו 1800 לאחד תודה מראש חשוב שקט, עדיף חנות בצפון

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מנסה לעדכן את הדרייבר של המחשב הנייד שלי אך לשווא. באתר הבית של nVidia לאחר סריקת החומרה האתר מפנה אותי לאתר אחר בו אני לא מוצא את עדכון החומרה. וכאשר אני מוריד את העדכון מהאתר ע"י בחירה עצמאית - Gefore 8400M GS ההתקנה לא מזהה את כרטיס המסך שלי ולא ממשיכה.. יש הצעות?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by Chanan F,

שלום, אבקש המלצה למחשב נייד אמין ואיכותי לשימוש אופיס ואינטרנט עד 2700 ש"ח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2700 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי, אינטרנט / אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא, מחשב סטנדרטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  7. אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש. יש לי בעיה שכל פעם שאני קונה מחשב, הוא מתחיל לדעוך עם הזמן ולהיות איטי, ואני לא מוסיף הרבה לזכרון ומוריד הרבה משחקים/סרטים/מוזיקה. זה מגיע למצב שאני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב עם גוגל כרום - יש דיליי וקטיעות לסרטון, ונורא איטי עד שהכל עולה. אני חייב אקספלורר בשביל יוטיוב. כל מה שאני עושה במחשב זה פייסבוק, מוזיקה, סרטים (שגם רצים עם קרטועים וקיטועים) ומשחקים קלים ופופולריים (league of legends, world of warcraft). וגם את המשחקים הפשוטים גרפית האלה אני חייב להריץ על ההגדרות תצוגה הכי נמוכות כדי שיעבדו לי בכלל - כרגע אין לי כרטיס מסך אפילו. תמיד קניתי מחשבים חלשים שלא הייתי מעורב בכלל בהרכבה שלהם, עכשיו אני זה שהרכיב אותם ושמתי דברים טובים לד…

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by x-factor,

שלום רב לכם. הייתי רוצה שתתנו לי מפרט עד 4500 שקל ללא ציוד היקפי .אבל יש לי כמה בקשות....הכרטיס מסך שיהיה X800GTO2 של ספיר...ושזה יהיה מחשב מבוסס מעבד AMD 3200 VENICE CORE. לא צריך צורב ואם אפשר שהכונן יהיה DVD . ועוד אני ממש רוצה שזה יהיה מפרט מKSP.אם זה בלתי אפשרי אז מקסימום מנועה מחשבים.המחשב לא מיועד לOC אבל הכרטיס מסך הולך לעבור פתיחת צינורות וOC קל..(לא ישר לרמה של X850XTPTE )........ תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  9. אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד עבוד תוכנה ספציפית שאנחנו מריצים בעסק שצורכת המון משאבי מעבד, זיכרון ובעיקר דיסק קשיח, בגלל מגבלות של הפלטפורמה שעליה בנויה התוכנה אנחנו מריצים עם תוכנת וירטואליזציה (VMware) ואני מחפש מחשב נייד שייתן לי בצועים טובים בקונפיגורציה הזו של התוכנה. חשבתי על משהו בסגנון הזה: מעבד T9xxx / T8xxx (השאיפה היא ל-T9 כי התוכנה לא תעשה שימוש ביותר מליבה אחת, וב- T9 ליבה בודדת חזקה יותר). זיכרון 2Gb דיסק קשיח 7,200rpm (וזה רק כי לא מצתי איזשהו WD raptor או SCSI לנייד). כל השאר במחשב באמת שלא חשוב.... הבעיה היא שהלכתי לאיבוד עם כל הדגמים וכמה פשוט שזה נשמע לא הצלחתי למצוא מחשב מתאים... :-\ אגב, התקציב גמיש לפי מה שייעשה את העבודה ובשאיפה למה שיותר זול, בער…

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  10. הרכבתי להורים שלי מפרט לפי הדרישות בכותרת, רציתי לדעת אם זה נראה לכם בסדר AMD Sempron 2800+ Gigabye GA-K8NS (nForce 3 250) Samasung/Twinmos 512MB 400MHz WD 80GB S-ATA Gigabye Raedon 9550 NEC CD-ROM X52 Compucase CI-6A19+Its PSU Floppy יוצא פחות או יותר בטווח, רק יש לי כמה שאלות: 1. סמסונג או טווינמוס? שתיהן חברות מצויינות לטעמי, זה משנה איזו מהן? 2. ראיתי הבדלי מחירים גדולים במחירי הסמפרונים בין חנויות, השאלה אם זה סתם או שיש ליבות שונות שנמכרות בארץ (או שרק פלרמו)? 3. כדאי להחליף את הלוח והכרטיס מסך ב Gigabyte GA-K8VM800M? 4. הערות נוספות? אה, ומה שלא מצויין (ציוד היקפי וצורב) זה כי לא צריך. תודה

• 14 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by full_clip,

שלום מחפש המלצה למחשב נייד שישמש גם למשחקים חדשים המחשב מיועד להתחבר למסך Full HD השימוש שלו יהיה בעיקר בבית כך שמשקל וזמן בטריה צריכים להיות לא יותר מסבירים מה חייב להיות: כרטיס מסך חזק שכן המחשב צריך להריץ משחקים הארד דיסק 250G ומעלה מעבד כפול ליבה יציאת HDMI לפחות 4G זיכרון פנימי תודה חברים

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by zur93,

שלום לכולם אני מחפש מחשב לצורך משרדי בלבד ראיתי את זה : כולל אחריות לשנה על המחשב והמסך מעבד: INTEL pentium P4 זיכרון: 1GB או 2GB דיסק קשיח: 80GB או 160GB מסך "LCD 17 של DELL\ HP כונן DVD כונן 1.44 מערכת הפעלה: Windows XP PRO אחריות לשנה המחשב הזה עולה 400 שקל. מה אתם אומרים זה טוב? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by roeesnir,

מסך המחשב נשבר. קניתי חדש, החלפתי והכל היה בסדר. אחרי 3 ימים המסך הפך להיות לבן, מייד כשמדליקים את המחשב. כמשחברים את המחשב למסך חיצוני - רואים מצויין. הבעיה היא לא במסך, כי החלפתי שוב לשבור, וגם בו רואים לבן. אני לא חושב שזה הכבל. מה זה עוד יכול להיות? תודה.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  14. Started by asaf0123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3-4K זה כולל את החריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תמיד חשוב אבל לא צריך להגזים 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  15. Started by maxwell10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: תוכנות חישוב וגרפיות כגון מטלב, Solidwork, Grapher, Origin וכדו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כן, מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רחובות והסביבה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המ…

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by VL,

אוקיי אז ככה , אני צריך מחשב , ז"א מארז , זכרונות כרטיס מסך מעפן , כרטיס קול...HD וכו'... ד"א אם אפשר שיהיה רק עם כרטיסים מובנים על הלוח יהיה יותר טוב. בלי ציוד נלווה , לא מסך , לא מדפסת , לא עכבר , לא מצלמה... רק את המארז עצמו. עד 1K באיזור המרכז עדיף שיהיה. *** המחשב יהיה רק לגלישה באינטרנט , איסיקיו מסנג'ר וכו'. ***

17. Started by jgrab,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית+ עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכי…

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  18. שלום רב. אני מחפש ביקורת על מחשב נייד מסוג Vostro 1400 VM-RD09-2004 של DELL. מי שמכיר / שמע / יודע פרטים עליו.. איך הוא מתפקד. האם הוא כדאי מבחינת רכישה / מחיר. מה האלטרנטיבות מולו. מה לגבי סוללה / מתחממם / משקל / האם המסך מבריק או לא? תודה.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  19. שלום! קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה מוזרה. כאשר המחשב מחובר לחשמל הוא עובד ממש מהר. ברגע שאני מנתק אותו מהחשמל והוא עובד על בטריה המחשב לא זז! יש לי ווינדוס Xp אבל עם Vista edition. ניסיתי להתעסק עם ההגדרות של החשמל אבל לא מצאתי שם משהו שקשור לזה. אשמח לפיתרון!

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by ElishaBar,

שלום, ברשותי מחשב, ואני מעוניין לדעת מה יותר כדאי לי בתקציב של 2500 ש"ח- לשדרג את המחשב, או למכור אותו ולקנות מחשב חדש עם תקציב גבוה יותר? מפרט המחשב- הדרישות שלי מהמחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים כמו battlefield3 על HIGH, לראות סרטים וסדרות על FULL HD, ועבודה משרדית כמובן. במידה ועדיף למכור את המחשב הנוכחי ולקנות אחד חדש, אשמח אם תכתבו לי פה הערכה כמה המחשב שווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי. אם לא, אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחש…

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  21. בכמה אתם מעריכים שניתן למכור את המערכת הזאת ?

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  22. היי לכולם מבקש את התייחסותכם לגבי המפרט הבא שקיבלתי, שאמור לתפקד כמחשב קצת למשחקים, עבודה, סרטים, גלישה וכו.. קצת לכל דבר בעצם. מסך מחשב 20 אינץ' כרגע קיים. אין כוונה להתעסק באוברקלוקינג. מעבד: Intel Pentium E6500 2.93Ghz Penryn BOX קירור למעבד: EVERCOOL HPK-10025EA Direct core contact 10cm FAN 775/1366 לוח אם: MSI P45 Neo-FR מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included קירור למארז: EVERCOOL EC-EGF-9 90mm Case Fan ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: PowerColor HD4670 512MB DDR3 HDMI Reta…

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  23. 5k לגיימינג כולל מסך, ללא חריגה, ללא OC. הוא טוען שהמפרט הבא יוכל להריץ כל משחק כיום ובשנתיים הבאות על מקסימום הגדרות ללא שום התפשרות על 1920X1080. מה אומרים? AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1117 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪288 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪288 http://www…

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by Hello there,

הי, רוצה לרכוש נייד, בעדיפות לנתונים הבאים: תקציב 8000, מסך 12-14.1 שאינו מבריק! יצרן: עדיפות ל- LG, HP, Lenovo זיכרון: 1 גיגה. מערכת הפעלה: רצוי ויסטה. יכול להיות שלא מצאתי אחד כזה?

25. שלום לכם! אני צריך מחשב חדש למשרד. שולחני. בעבר רכשתי מחשב בעל מעבד G530 מסדרת CELERON והייתי מאוד מרוצה ממנו. כעת מעניין אותי לדעת - מהו הדגם Celeron האחרון שנמצא היום בשוק? מאוד מבלבל אותי הסדר (סקייליק? ברודוול?). והכי חשוב - איזה סוקט מעבד דרוש עבור סדרה זאת? כמו כן - אני שוקל גם מעבד מסוג Pentium G4400 מסוג Skylake. האם שניהם "יושבים" על אותו סוקט (אותו לוח אם)? אשמח כמובן אפילו ללינק שיסדר עבורי הכל. סליחה על הבלגן. תודה מראש!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.