עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מחשב חדש בעל מפרט אשר יענה לדרישות הבאות: עבודה עם תוכנות תלת מימד כגון: GRAND MA 3D, wysiwyg R35 עבודה עם תוכנות שירטוטים כגון AUTOCAD תמיכה ב3 מסכים ברזולוציה גבוהה. עבודה עם סאונד לא ברמה גבוה מאוד. תקציב עד 4000 . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by guypld,

חג שמח! התחדשתי לפני כמה ימים בDell Vostro. מכיוון שהוא הגיע ללא מערכת הפעלה, וההקצאה היחידה של רשיון חלונות שנשארה לי להוריד מהאוניברסיטה היא חלונות 8, התקנתי חלונות 8 : אני יודע שההשקה הרשמית היא עוד שבועיים, אבל מסתבר שלאוניברסיטאות נותנים להוריד את הגרסה הסופית, כולל מספר סריאלי תקף. הבעיה היחידה היא שבאתר הבית של Dell יש Drivers רק לחלונות 7. רציתי לשאול אם מישהו הצליח למצוא שם באתר drivers יותר עדכניים ולהתקין אותם אצלו? התקנתי את אלה של win7,64b אבל הם קצת מקרטעים בקטע של רשת אלחוטית, ובתמיכת העכבר. אשמח לשמוע מאנשים שעובדים כבר בחלונות 8 עם מחשבי DELL. תודה.

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by ZXY1,

מפרט מחשב מעבד Q6600 / E6750 Intel Core 2 Duo 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box לוח Gigabyte GA-P35-DS3 Intel® P35 Chipset LGA 775 זכרונות OCZ 2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK צורב Samsung DVD-RW SH-S183A x18 SATA Black Oem בצבע שחור דיסק קשיח Seagate Barracuda 320GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II מארז Gigabyte Aluminium Triton Black Blue Led בצבע שחור ספק Enermax Liberty 500W Active PFC כרטיס מסך eVGA GeForce 8800GTS 320MB רמקולים Creative 2.1 Speaker System SBS370 בצבע שחור מקלדת ועכבר Microsoft® Wireless Optical Desktop (Tilt Wheel) מודם + פקס Motorola Modem 56k כונן כרטיסי זכרון Sony MRW620-2 Card Reader בצבע שחור מחשב כולל הרכבה ו…

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  4. Started by Spootnik,

LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe 1,830 ש"ח Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 Box 1,595 ש"ח Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 260 ש"ח Gigabyte GA-8I955X Pro Intel 955X chipset 1,149 ש"ח סה"כ 4,834 ש"ח + pqi giga 667mhz יהיה מספיק טוב לאוברקלוק רציני. והאם יש משהו לשפר תקציב עד 5000 כאילו עוד 200 שקל לא כולל הזכרון אני צריך עוד המלצה ל הארדדיסק ו מארז עם ספק חזק ויציב

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by KoK,

*מטרות המחשב? מולטי טאסקינג - בעיקר עבודות משרדיות ואינטרנט אם כי גם סרטים ומשחקים נלקחים בחשבון (כשיש פחות דגש על השניים האחרונים בגלל התקציב היחסית נמוך אבל חשוב שיילקחו בחשבון) * גודל המסך? בין 13 ל-15. * משקל רצוי? לא קריטי, אבל רצוי שלא יהיה טנק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר ככה יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - HDMI. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 250 * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממש לא, אני פתוח להצעות העיקר שיהיה לפטופ מאוזן עם איכות בנייה טובה, זמן סוללה ארוך וכו'. חשבתי על הלפטופ הזה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7743&perur=2&t=1&…

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  6. אני קונה שיפור למחשב זוללללללללללל למשרד של אבא שלי יענו הכי בסיסי ואיטי יציב בלי גרפיקה מדהימה ובלי שטויות יש לי כבר הרדדיסק חדש סידירום וצורב מארז atx עם מאורר וספק כוח שכנראה שובק חיים כרגע יש שם פנטיום 3 400 מגההרץ אני קונה סמפרון 2600 (הכי זול) מksp (הכי זולים בי-ם וקניתי משם מחשב ואני מרוצה). אני צריך לוח 754 הכי זול ששם והכי יציב מה תמליצו (אני שוקל את האחד של הnforce3) של asrock איך הם. אני קונה זכרון 512 דים אחד (משתלם יחסית לכמות (מה שיהיה במלאי) עוד שאלה ספק כוח חדש איזה אחד או האם כדאי להשקיע 180 שקל לhec 400 לשים אותו במחשב שלי ולתת לו את הhec 300 שלי. או שעדיף מארז ג'נרי חדש במקום אחד של 8 שנים שיש עכשיו (compaq midi ג'נרי לא פחות עם מאורר מעפן מקדימה (האוו…

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  7. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב (שמעלה משחקים בקלות), אבל התקציב שלי לא כ"כ גבוה. מצד שני אני רוצה מחשב איכותי וחזק. הרכבתי מחשב והגעתי לכ-6500 שקלים לא כולל מסך (ולא כולל ציוד היקפי כמו רמקולים, עכבר, מקלדת, מדפסת וכו'). אני צריך עזרה איך אוכל להוריד את המחיר בלי לפגוע יותר מדי באיכות המחשב. זה המפרט של המחשב שהרכבתי: מעבד (1461 ש"ח): Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box גוף קירור למעבד (267 ש"ח): SUNBEAM TUNIQ לוח אם (598 ש"ח): GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון פנימי (491 ש"ח): OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 Gold GX XTC דיסק קשיח (627 ש"ח): Western Digital WD5000AAKS 500 GB SATA2 צורב (180 ש"ח): LG GSA-H62N X18 DVD כרטיס מסך (1932 ש"ח): ASUS nVIDIA Ge…

8. שבוע טוב! מתכנן לקנות את הנייד Lenovo IdeaPad 320S-14 האם הוא יריץ סבבה את המשחקים הבאים.... Fortnite Overwatch League of legends Maple story זה המחשב: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22525 הכרטיס מסך הוא: Intel HD Graphics 620

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  9. Started by Amit_S,

שלום לכולם, אני קונה מחשב והתקציב הוא 5000 שקל... לא צריך ציוד הקיפי ולא מסך רק מחשב... צריך את המחשב הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הזה... תודה לכם!

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by AviadTe,

בע"ה אני יתחיל ללמוד באוניברסיטה בשנה הבאה וחשבתי לקנות מחשב. אחרי שיקולים רבים נותרתי עם שתי אפשרויות: Alienware m14x HP Envy 14 Beats Edition אשמח אם תייעצו לי איזה מבין שניהם יותר כדאי! תודה מראש! **השימושים שייעשו בו הם כמו של כל סטודנט רגיל...אולי משחקים וסרטים טיפה פה ושם אם יהיה זמן.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by chaplin81,

טוב, אני מקווה שאסביר את עצמי מספיק טוב כדי שתעזרו לי : אני כמעט (עד בכלל לא) משחק במחשב, אז לא דרוש לי כ.מסך מטורף.. צופה בסרטים,אינטרנט ושאר ירקות..מה שכן, אני מריץ המון המון אפליקציות בו זמנית (כן..עולה לראש dual..) והכי שנוא עליי לחכות לעליית אפליקציה בין אם זה word או סרט או matlab או לא יודע מה.. כמו"כ אני שונא רעש מאווררים (אבל אין כסף לקירור אחר..) לדוג' ,בעבר הרחוק היה לי desktop עם amd barton 2500... היה נחמד, אבל רועש מדי בשבילי (אם אני לא טועה היה שם aerocooler7 או משהו כזה..) קיצר, ממש חשוב לי שלא יהיה רעש של טרקטור בחדר! ו.. אני מריץ אפליקציות שגוזלות הרבה משאבים כמו matlab , Mathematica ,spice... ואני מעדיף לסיים את זמן הריצה שלהם כמה שיותר מהר ובמקביל לעב…

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  12. שלום רב, אשמח להעזר בכם לתכנון מחשב חדש למרפאה, מדובר בשלושה מחשבים כאשר אחד מהם יכול להיות מעט יותר חזק. לשימושים בסיסיים בלבד. אולם כן חשוב לי שהדיסק הראשי יהיה SSD. לא שומרים כמעט כלום על המשחבים האלה ותותקן רק מערכת הפעלה ועוד 3-4 תוכנות קטנות. מקסימום אופיס. מערכת ההפעלה תהיה של 32 ביט לכן אין טעם ביותר מ 4 ג'יגה זכרון. לא בטוח שחייבים לדעתי i3 מחשב פנטיום גם יכול אולי להספיק, לא? חשוב מארז שיהיה קטן יחסית, אסטטי ולא מרעיש. מתכוון לרכוש מחנות סמוכה למרפאה באיזור השרון, KSP אייבורי וכו'. סורי. צריך את המעבדה זמינה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח כולל מערכת הפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? …

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by GamePad,

שלום אנשים יקרים אני רוצה לשדרג פנטיום 3 כדי שיהיה מסוגל להריץ משחקים ברמה סבירה. חשבתי על המפרט הבא מעבד AMD 64 3200 לוח DFI INFINTY ULTRA זכרון 1G סמסונג 400 וכרטיס מסך גיגה בייט X1300X כמובן שהכוונה להיות כמה שיותר תקציבי. יצא לי בערך 2700 ש"ח . יש משהו שכדאי להחליף במסגרת אותו תקציב? והאם ספק ישן של P3 יתאים למפרט הזה?

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by Guyn,

היי, בניתי ביחד עם חבר מפרט למחשב למשחקים קלים דוגמת COD4 ופיפ"א. מבקש את חוות דעתכם! האם הספק שבחרנו יחזיק מערכת עם Quad או שכדאי ללכת על חזק יותר? מעבד:INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר:850 ¤ לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤524 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GeForce PX9600GT EXTREME 512MB GDDR3 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤602 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤343 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤126 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤318 מארז: NZXT LEX…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by blixa,

שלום, לאחר כמעט 4 שנים עם תחנת העבודה שקניתי לאחר התייעצות עם חכמי הפורום (ושוב תודה) אני מעוניין לקנות תחנה חדשה. מכיוון שהמחשב יריץ Mac OS יש מספר מגבלות הנוגעות ללוח האם וכרטיס המסך. להלן תשובות לסט השאלות, ולאחריהן מפרט שבניתי לעיונכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לרדת ב-20% בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8,000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח (מספר סביבות פיתוח פתוחות בו זמנית, לפחות מכונה וירטואלית אחת ולעיתים שתיים דלוקות, הרבה טאבים פתוחים בלפחות שני דפדפנים ). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ס…

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by manuv,

שלום לכולם, אני חדש בפורום, אשמח לעצתכם.. אני רוצה לקנות מחשב נייח (ומסך) לבת שלי שעולה לכיתה א', שישמש אותה לשנים הקרובות. אשמח להמלצות על: 1. איפה כדאי לקנות - בכללי, וגם באילת (כי עוד שבועיים נהיה שם) 2.מה כדאי לקנות או דגשים חשובים תודה

17. חברי HWZONE שלום! הרכבתי מפרט טכני ורציתי לשאול אתכם מה כדאי לשנות, להוסיף, לשדרג וכו. ואיזה לוח אם לבחור אז הנה המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 2.8GHZ 800MHZ לוח אם: HELP ??? זיכרונות: Kingstone 512mb 400mhz DDR כונן קשיח: Western Digital 80Gb 7200 Rpm + 8mb buffer כרטיס מסך: Asus Geforce 4 V8420 td - 128 mb כרטיס קול: Creative live 5.1 כונן תקליטורים: LG X 52 כרטיס רשת: Realtek 10/100mb רמקולים: Creative inspire 2400 (2.1) black מארז:HELP ??? 6 יציאות USB 2.0 סה"כ מאווררים למחשב 4. כונן דיסקים Floppy disk 1.44 ההצעת מחיר שקיבלתי עבור מפרט זה היא כ 6700 ש"ח אם אתם מעוניינים בלינק לאתר תבקשו! תודה מראש, ;D

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by BlueLabel,

אני חדש אתר אז אפתח בבירכת שלום לכל החברים הנמצאים אני מעוניין לשדרג את המחשב למטרת משחקים ויש לי מפרט קטן ורציתי חוות דעת שניה לגבי החלקים וכן המלצות אחרות יתקבלו בשמחה. מעבד: Intel Core 2 Duo Desktop Processor E8500 קישור למפרט או Intel Core 2 Quad Processor Q9400 קישור למפרט ההתלבטות שלי היא למעשה שלמרות שאני יודע שהדו מספיק חשבתי אולי כדאי להוסיף עוד כמה מאוד ולשדרג למשהו יותר טוב וככה למנוע שידרוג נוסף בשנים הקרובות. רציתי לדעת אם לדעתכם זה בסדר או שזה מיותר לקחת QUAD לוח אם: (אני צריך לוח אם שתומך ב DDR3) Asus P5QC קישור למפרט חוות דעת תתקבל בברכה כרטיס גרפי: פה יש לי התלבטות הייתי סגור על כרטיס nVIDIA אבל לאחר חיפוש קטן במפרטים ראיתי שהביצועים של ATi דווקא יותר ט…

• 12 תגובות
    • 909 צפיות
  19. שלום לכולם התחדשתי לי עם מעבד Q9450 מפוקס פיסי ( מבצע שהיה השבוע ב1050 שקלים במזומן ) עכשיו צריך : * לוח אם ( P45 ? ) * זכרונות ( 4 גיגה 800 ? ) * כרטיס מסך ( 9600GT או 3870 ? ) * מארז + ספק טובים * דיסק קשיח ( 320-500 גיגה בערך ) * צורב ( לא חובה תלוי בתקציב ) --- מטרות : המחשב יהווה תחנה ראשית בשבילי ויחובר לרשת עם סרבר 2003 שפועל כרגע ועוד שתי תחנות בקרוב , הכל למטרת למידה כל זה רץ כרגע דרך SBOX ויעבור דרך סיסקו בעתיד הקרוב . אני לא משחק למעשה על המחשב בכלל , אבל , מריץ וירטואלזציות , קידודי וידאו , גולש כבד ועובד בVPN ואם יוצא לי גם על קוד . המחשב מחובר למערכת קולנוע בחדר ובנוסף למערכת קולנוע נוספת בסלון ( בשני המקרים קול עובר קואקס דיגיטלי , המרחק לסלון כ10…

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  20. אני קוצה לקנות מחשב בקרוב התקציב הוא 4500וזה מה שאני קונה תנו לי עצות או דעות לחלקים אחרים מעבד- barton 2500 plus mobile- 650 (אמרו לי בחנות זה מעבד שונה קצת שהוא מיועד לנידים ובגלל זה הוולט שלו הוא1.45 מה שאומר שאפשר לעשות עליו הרבה אוברקלוקינג זיכרון-geil golden dragon 2*256 -753 לוח אם-gigabyte ga zn400pro2- 690 דיסק קשיח-hitachi 80 gb sata- 460 כרטיס מסך-sapphire radeon 9800pro- 1299 קרור למעבד-volcano12- 160 dvd-lite on מקלדת+עכבר- silverline סה"כ 4500 אודה עם תתנו את דעתכם על המפרט והחלקים

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  21. שלום לעוזרים! חברה שלי מתחילה עוד מעט לימודי עיצוב גרפי והיא צריכה לרכוש מחשב טוב. אני לא יודעת בדיוק מה יהיו התוכנות אבל אני בטוחה שחלק מכם יודעים בטח משהו בסגנון של PHOTOSHOP, 3Dmax, ILLUSTRASOR וכדומה. איזו חברה הכי מומלצת למחשב גרפי? 1. HD צריך להיות מעל 500 ג'. 2. מסך 19 אינצ' לפחות. 3. רצוי מאוד שהמחשב יהיה מאוד שקט 4. כרטיס מסך מטורף שיריץ את כל התוכנות הכבדות של העיצוב הגרפי. 5. מעבד חזק ויציב - 4 ליבות. 6. צורב DVD + כונן רגיל DVD. 7. קירור טוב למעבד, כרטיס מסך ולמארז. 8. מקלדת ועכבר איכותיים לא משנה החברה. 9. מארז שקט ואיכותי. אם אתם יודעים עוד על דברים שהיא זקוקה להם במחשב אשמח לשמוע !! בתודה, מורן.

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  22. עידכון דרייבר אולי? אבל שמתי לב שהגירסא של העידכון שיש באתר יותר ישנה ממה שיש לי.. מה אפשר לעשות??

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by piniy,

לפני קניית מחשב נייד. בנוסף לשימוש יומיומי ישמש גם לצורך לימודים ובתוכנת CANVA. ראיתי מספר ניידים ומתקשה להבין אם יש לאיזה מה ההבדל ומה עדיף: 1) Asus VivoBook 15 K513EA-L12104W 2) Asus VivoBook 15 K513EA-L11072W 3) Asus VivoBook 15 K513EA-L11997W 4) Asus Laptop X515EA-BQ961W 5) Asus Vivobook Pro 15 K3500PA-L1059W אסוס חוות דעתכם..

24. שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בשילוב מספר ממשקים, תוכנית אופיס כולל אקסס , עבודה בחלונות מרובים מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן מערכת הפעלה + אופיס …

25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - 4500 ש"ח ( מחיר רגיל - לא באילת ). 3000 -4000 ש"ח ( מחיר באילת ). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצה של תוכנות מתמטיות חזקות כגון ( MatLab, Mathematica ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ( לא רלוונטי למחשב נייד ) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם י…

דיונים חדשים בפורומים