ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אני נמצא בארהב ומחפש לפטופ עד 600דולר שימושים רגילים של סטודנט וגם מאיפה הכי זול לקנות ?? אם אתם צריכים פרטים נוספים כיתבו לי פה.
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לפטופ בסביבות ה2500 שקל. שירוץ טוב. שיהיה קל כמה שאפשר . אין צורך בCD. שיהיה לעבדוה.. אינטרנט וורד וכו'. הוא ירכש באילת אז עדיף חנות משם. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לימודים , אינטרנט , צפיה בטכני HD ( בחיבור לטלויזיה ) האם המחשב הבא שווה קניה ? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama/6043768?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_142&a=2022
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לפטופ לגיימינג כמה שיותר טוב במחיר של סביבות ה-2,500 שקל. אני יודע שהמחיר מאתגר אבל ניראה מה הכי טוב שאפשר להשיג בסביבות המחיר הזה
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אין ממש העדפות מסוימות. חיבורים רגילים כולל HDMI. עדיפות לנגן דיסקים. הדבר החשוב ביותר בשבילי הוא שהלפטופ יוכל להריץ משחקים ברמה טובה מאד, יחסית למחיר כמובן, ושיהיה מספיק זכרון בכונן ל"גיימר ממוצע"
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות עוד חודשיים לפטופ 17", אני מעוניין בלפטופ דק (סגנון סדרה 9 של סמסונג,אפל אייר), או "די דק" (מתחת לממוצע) שיהוו כמחשב ראשי. בעיקר לעבודות (וורד, VISUAL STUDIO), גלישה וסרטים. פחות למשחקים אבל שיהיה לו יכולות סבירות מינוס.. אני שואל עכשיו כי אני רוצה לקבל תחושת מחיר לדרישות שלי וגם לדעת אם יש משהו שהולך לצאת עד עוד חודשיים.. יבוא מחול גם אופציה, פחות עדיפה אבל עדין אופציה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות תוכנות וweb (אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה) (visual studio,dream weaver,eclipse....) * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מאט * רזולוציית המסך? אין חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף numped אבל לא קריטי * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-2 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג, 500+ * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לפטופ חדש לצורך לימודי משפטים. התקציב הוא 3000 שקל אך גמיש לתוספות. אציין רק כי מפאת הפשטות של הצורך עבורו אני צריך את המחשב (הקלדה בוורד ואינטרנט) אבקש אם אפשר לשאוף למחיר כמה שיותר נמוך. חשוב מאוד מקלדת טובה ונוחה. * מטרות המחשב: הקלדה מרובה בוורד פלוס שימוש באינטרנט. (לא צריך משחקים סרטים ותוכנות). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13.3 אינץ' או 14 אינץ', לא יותר מכך. מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר track…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, מיועד לאישה בת כ-75 שמעולם לא התנסתה או נגעה במחשב \ טלפון חכם או כל פיסת טכנולוגיה מעבר לרכב ידני ושלט של טלויזיה. השימושים פשוטים: אינטרנט סרטים ומוזיקה, שיחות וידאו בסקייפ עם נכדים וכד'. הראיה לא משהו, אז מסך איכותי וקריא יהיה הכרחי אבל אין לי מושג לאיזה גודל לכוון. אולי אפילו עדיף טאבלט? אם מי מכם נתקל בנסיבות דומות - אשמח לכל עצה טיפה והמלצה לדגמים שנראים לכם מתאימים לנסיבות. תודה
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בעיקר אופיס, המון אופיס. אמא שלי מורה ולפעמים עובדת עם כמה תוכנות במקביל. מסך 14-15, צורב DVD. *אשמח גם אם זה יהיה מחשב שיוכל להריץ Visual Studio כדי שגם אני אוכל להשתמש בו מדי פעם.. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עם סוללה שתספיק לחמש שש שעות
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב באוקטובר ואני מחפש לפטופ שיענה על הדרישות הבאות: * מטרת המחשב, לימודי תוכנה, צפיה בסרטים, אין צורך שהרצת משחקים. * מעבד i5 ומעלה * זיכרון לפחות 8GB * גודל המסך בין 13-14 אינץ', ועבודה בשמש. * רזולוציית המסך FHD 1920x1080 * מקלדת נוחה מאחר ואצטרך להקליד הרבה. * משקל רצוי קל, לא יותר מ2KG * זמן סוללה ארוך ככול האפשר * כונן קשיח 256SSD * אין צורך כונן אופטי * אחריות בינלאומית במידה ואקנה בארצות הברית * לא חייב מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עדיפות, הבנתי ש-DELL טובים * אין צורך במסך מגע/מסתובב יש לי אפשרות לקנות מחשב בעוד שבועיים כשדוד שלי טס לארצות הברית, אין לי בעיה גם לקנות בארץ/דיוטי פרי/אילת התקציב …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
3k תקציב מקסימלי, אם אפשר לחסוך אז כמובן עדיף. חריגות של עד 200-300 שקלים רק במידה וזה מאוד מאוד משתלם. המטרה היא ללימודים, ספציפית לימודי הנדסת תוכנה. התוכנות שאני להיות מסוגל להפעיל צריך הן תוכנות כמו IntelliJ, Visual Studio ודומיהם. יש ברשותי מחשב ישן Dell Vostro V131 עם מעבד i5 ששירת אותי נאמנה עד כה, אך לאחרונה החלו להופיע בו בעיות של מסך מרצד ומתעוות שמופיעות ונעלמות, והחלטתי שאין טעם להשקיע יותר בלתקן אותו. מה גם שבשנה האחרונה שדרגתי אותו ל 8GB RAM ול SSD. מצאתי לנכון לציין זאת כי ייתכן והעובדה שקיים ברשותי עדיין ה SSD הנ"ל תוכל לחסוך עבורי כסף ברכישת המחשב החדש, במידה וניתן לקנות למשל מחשב בזול יותר עם HDD רגיל ולשדרג אותו בעצמי. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K , בשאיפה לקנות בבלאק פרידיי אז אפשר להציע גם מחשבים ב5K. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להתחיל שנה הבאה לימודי מדעי המחשב, בינתיים רוצה להתחיל לפתח בANDROID STUDIO. משאיר אופציה לגיימינג בינוני (לא צריך על ההגדרות הכי טובות) המחשב הולך לשמש בעיקר ללימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מחפש מחשב עד4000 ש''ח * מטרות המחשב : עבודה משרדית, סרטים ומשחקים [ME 3 סקיירים וכו' , תגידו לי אתם אם זה כבד] * גודל המסך : לא רוצה משהו ממש קטן ... 15 אינץ' * רזולוציית המסך : לא כ''כ קריטי.. אני מניח שאלך על הממוצעת 1600-900 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? לא יודע ממש מזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן . * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא במיוחד אבל שמעתי שלDELL יש תקופת אחריות ארוכה יחסית וזה בונוס רציני…
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח, תתאפשר חריגה של עד 500 ש"ח. מיועד ללימודי רשתות/אבטחת מידע. צרכים בסיסיים כגון אופיס ואינטרנט (ואולי אצטרך גם להריץ עליו מכונות וירטואליות - אם אפשר לקבל הצעה אחת למחשב שיתאים להריץ מכונות והצעה נוספת למחשב שלא מיועד לכך). אין צורך במערכת הפעלה וכרטיס מסך פחות רלוונטי, לא יהיו משחקים על המחשב אלא רק מולטימדיה, לכן על חשבון כרטיס מסך אני רוצה מחשב שיהיה יחסית "חזק" (לא עגלה). מסך +15" , לפחות 2GB זיכרון, אחריות לשנתיים לפחות (רצוי 3 גם אם זה אומר תוספת תשלום), מעבד אינטל (לא ממש הבנתי אם עדיף centrino או core 2 duo ומה ההבדל בכלל) ראיתי מספר הצעות: LG (למשל R510 2.0GHz) או DELL Inspiron או HP Pavilion DV5/6 (משום מ…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לפטופ (או אולטרה-בוק - אף פעם לא הצלחתי להבין איפה בדיוק עובר הגבול ביניהם), לשימוש של סטודנט במחיר של עד 5000 ש"ח. יש עדיפות לקנייה בארץ, אבל אני יכול לקנות גם בארה"ב אם יש סיבה ממש טובה. תשובות לשאלון: מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט, office), צפייה בסרטים, תוכנות סימולציה למיניהן (מטלב, orcad וכו'). ממש לא משחקים. גודל המסך: 15.6 בלבד. לא משנה אם מבריק או מט. רזולוציית המסך: 1920x1080 בלבד. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מאוד מאוד מאוד רצויה מקלדת הכוללת NumPad. אין צורך במקלדת מוארת. משקל רצוי: חשוב שיהיה קל יחסית. רצוי בסביבות ה-2 קילו. בכל מקרה לא יותר מ-2.5 קילו. האם נדרש זמן סוללה ארוך: רצוי מאוד. הייתי מקווה למשהו באזור ה-4-5 שעות. האם יש…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי אפס ידע בתחום ואני מחפש לפטופ ללימודים. תקציב 3000שח אבל גמיש. דרישות: מסך 13.3 משקל: עד 1.5קילו. זיכרון 500GB. לגבי מעבד אני לא רוצה לרדת מi5. מיועד בעיקר לעריכת מסמכים ושימוש יום יומי. לא לגיימינג. אבל מצד שני חשוב שיהיה מחשב חזק ואמין. המליצו לי על asus zenbook ux330ca וdell xps13 פתוח להצעות ולשמוע עוד טיפים בנושא. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500, אם יש חריגה ששווה את המחיר מעבר - גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית, אופיס, שיטוט באינטרנט, נטפליקס וסרטים אולי בעתיד משחקים ממש קלים לילדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אבל עדיף שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה ללפטופ 14 אינטש לניידות …
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
- 1 follower
-
-
ע"פ הפורמט של הפורום: תקציב של 5000~6000 ש"ח(חריגה שלילית מתקציב זה, גם תתקבל בברכה). מותאם לעבודה עם סוליד ברמה של מהנדס ולא לצרכים גרפיים מסך של 15'-15.4' רצוי שיהיה זמן סוללה ארוך, אך לא מחייב דיסק קשיח של לפחות 80gb צורב DVD
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לא אסוס לחברה שלי, לעריכה גרפית, בתקציב נמוך. הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? . 5000 מקיסמום אך ורק אם חייבים. עדיף לרדת מ3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר. עדיף לחסוך באלפים, ואין בעיה לאבד איכות למען זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשום אופן לא מעל 5000. עדיף לא מעל 3500, ואם אפשר עוד יותר זול עדיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. לא משחקים. לא עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, illust…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סטודנט שמחפש לפטופ שישרת אותי טוב לכל הצרכים - אם זה לתיכנות או למולטימדיה או אפילו להרצת איזה משחק נחמד פעם ב... בינתיים נראה לי שהעדיפות שלי היא למחשב DELL בעיקר בגלל האיכות כרטיס מסך של NVIDIA בבקשה ;D
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המשקל וחיי הסוללה לא משנים, הגודל רצוי 15.4" עד 16", שיריץ וינדוס וסרטי 720P עם אפשרות לשחק במשחקים לפני 2005 (Team Fortress 2+-). חובה אחריות, רצוי שנתיים-שלוש ושתהיה מקלדת נוחה-יחסית. עכשיו אני מודע שהבחירה בקטגוריה היא די גדולה אבל זה מה שתוקע אותי. יש כל כך הרבה ממה לבחור, אני צריך את עזרתכם לבחור במחשב נייד הכי מתאים ואיכותי בטווח המחיר. יש אפשרות לסטות מהמחיר ב 300 ש"ח בערך...
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ובינוניים, תכנות. * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? עד 2.5 ק''ג * סוללה - לפחות 4 שעות אופיס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי. לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג כונןנקשיח - לפחות 500 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי ביותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL בקצרה: אני מחפש מישב סביר שיריץ משחקים יחסית חדשים, אפילו על איכות מאוד נמוכה. בדקתי כבר מספר מחשבים וראיתי כבר המון שילובים של מעבד I5 עם כרטיס intel hd 4000 וזה נראה אחלה. בכל מחשב שבדקתי היה משהו שהיאס אותי. אשמח להמלצות!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עבדתי עם macbook pro שנים, רוצה לעבור ללינוקס. לא מבין בחומרה יותר מידי, מחפש את המכונה הכי טובה בגדול. כרגע מתלבט בין system76, ל lenovo thinkpad T series. דרוש מעבד כמה שיותר חזק עדיף AMD לפי מה שקראתי, ראם לפחות 32GB, לפחות 1TB זיכרון, מסך 16 אינצ אשמח לשמוע חוות דעת, והמלצות נוספות. ומי שהזמין system76 אשמח לשמוע איך החווית שירות ומשלוח איתם. תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K אפשר עד 12K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות כבד, גיימינג קל בין לבין 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-