עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ronen Mars,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VisualStudio, Photshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך מחשב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by IDAN AMRAM,

מחשב עתיד להרכש בארץ. שימושים עיקריים של סטודנטים, לצורך לימודים, גלישה, סרטים. צריך לקחת בחשבון שזה המחשב שישמש אותי בלבד. לא יהיה לי מחשב נייח בנוסף ככה שהוא צריך להיות מספיק לשמש כמחשב ראשי. * 14-15.6" אמרתי שזה אמור לשמש מחשב ראשי אז עדיף שיהיה מסך יחסית גדול. לא יודע מה ההבדל בין מבריק למאט. * גביי רזולוציה - כמה שאפשר במסגרת התקציב * שיהיה נוח להסתובב איתו תוך כדי הלימודים מבחינת משקל * זמן סוללה יחסית ארוך אם אפשר. לא 3 שעות אלא עדיף יותר * אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד הרגילות: רשת, HDMI וכו' לא עולה לי משהו מיוחד בראש * Bluetooth? אם אפשר למה לא, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נראה לי שSSD קצת יומרני בתקציב כזה למרות שהייתי רוצה אז אם לא זה אז …

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  3. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אממ יש 4000 לא פחות ולא יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום! אפילו לא 10 אגורות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד + טיפה עבודה משרדית ועיצוב גראפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, BF3 , DEAD ISLAND, DIABLO 3, ASSASSINS CREED REVELATIONS .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 נראה לי.. …

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  4. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית, ממש קצת משחקים וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Adobe photoshop CS4 ו-flash מאופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך אני מעוניין לקנות אך התקציב לא מוקצה למסך, אני מעוניין לקנות את ה dell u2711 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? …

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  5. כמו שהבנתם סבתא שלי החליטה להצטרף למאה הנוכחית והיא רוצה שאני אעזור לה לקנות נייד הבעיה היא שאני מבין בניידים עוד פחות ממה שאני מבין ברגילים בקיצור המחשב מיועד לגלישה באינטרנט והדפסה של סיפורים חחח כמו כן היא רוצה שהוא יהיה ברוסית שמעתי שלהתקין מערכת הפעלה בעצמי עלול להיות סיפור מהאף אז תגובתכם גם לעניין הזה אז אבקש לצרף לינק לדגם או חנות עדיף רשת כי אני לא הולך לאתר את משה מחשבים כמו כן אני צריך לקנות לה מדפסת (וגם לעצמי) גם בעניין זה אשמח ללינק בתודה מראש ובברכת יום טוב

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by Rust,

1. כאמור, התקציב הוא 2000. אם אפשר - לחסוך. חריגה מקסימלית 100-200 ש"ח. 2. מדובר במחשב לזוג מבוגר, לשימוש בסיסי. היישום הכי כבד שצפוי לרוץ עליו הוא סקייפ, ואולי יישומי פלאש. מבחינת גרפיקה - צריך להיות מסוגל להקרין וידאו ב- HD, אבל לא מעבר. 3,4. ללא מסך או ציוד היקפי (נלקחו בחשבון בנפרד). 5. שקט לא קריטי - המחשב יהיה בחדר נפרד, רק שלא יטחן (4-5?). 6. לא יהיה OC. 7. ללא מע' הפעלה. הרכבה בחנות. 8. אזור חיפה והקריות. עדיפות לנעה מחשבים. 9. אף אחד לא יפתח את המארז וינקה. יש למישהו המלצה על מארז זול יחסית ועמיד לאבק? 10. לא מתוכנן שדרוג. חשבתי ללכת על AMD תלת ליבתי, משהו בסגנון הזה: AMD Athlon II X3 450 3100MHZ Box, יחידות 1 ₪400 http://www.n…

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  7. מפרט אחד שיהיה בו מעבד AMD מפרט אחד שיהיה ב מעבד INTEL חובה 1GB זיכרון הרדיסק גדול 160GB .. מארז איכותי עם ספק חזק ! קירור צורב DVD בכרטיס מסך לא להשתגע ולעשות לי עם 6800GT !..משו יותר הגיוני מקלדת עכבר כונן דיסקטים וזהו.. [בלי מסך ,] מיועד להכל הכל הכל קידוד עריכה פוטו שופ סרטים מוזיקה תיכנות ..!! ולא בעיקר משחקים !

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  8. אני מצטער מאוד האשכול הקודם ככל הנראה הציג תמונה מאוד שונה ממה שרציתי. אני רוצה שיהיה ברור שאני לא בא אל אף אחד בתלונות (גם לא לאלו שפגעו בי, אני מבין שככה הם מתבטאים ואני לא בא לחנך אף אחד) וזו לא הייתה הכוונה שלי בכלל. הסיבה שאני פותח את האשכול הזה היא בגלל שהיו הרבה תגובות לאשכול ההוא, חלקן כמו שתיארתי לעצמי נוקבות וקשות, חלקן סתם לא קשורות אבל היו גםחלקן בעלות ביקורת בונה (ולא הרסנית כמו הרוב). קראתם לי טרול / ספאמר / ילד בן 12 אז אני מבקש לשנות את הדימוי השגוי שקיבלתם: אני לא באתי הנה במטרה להספים או להפריע, במקור באתי הנה כדי לבקש עזרה בשדרוג המחשב האישי שלי (נושא שבו היו פה משתמשים שעזרו לי ללמוד ולהבין ובסוף גם בחרתי לקבל את העצות שלהם וזה עזר המון). לאחר מס' שיטו…

9. היי אנשים חבר טוב שלי מחפש לעצמו מחשב נייד לקניה בקרוב המטרה היא להחליף את המחשב השולחני שלו (יהיה מחובר בבית למסך חיצוני, ובנסיעות יהיה כמובן שימוש במסך של הלפטופ עצמו) (אגב, יש לפטופים היום עם יציאת DVI ? כי זה יהיה פנטסטי) הלפטופ ישמש הרבה מאוד לעריכת והקלטת סאונד בתוכנות שונות (מוזיקאי) הוא לא גיימר, אבל כ.מסך שיוכל להריץ משהו מדי פעם, יהיה נחמד. (חובה יכולת ניגון סרטי DVD בלי גליצ'ים) דגשים : עד היום הוא עבד עם שולחני - פנטיום 4 2.53 GHZ, ועם 768 מגה זכרון... ועד לפני שנה - שנה וחצי, זה הספיק לו, אבל תוכנות הסאונד של היום דורשות סטנדרטים הרבה יותר גבוהים. התקציב הוא עד 10K, אבל אם יש הבדל *קטן* בחומרה, והבדל גדול במחיר - הוא מעדיף את הזול יותר כמובן. מה שחשוב לו כאן …

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by agam360,

או ישראל או ארה"ב(אני יהיה שם בערך חודשיים, אבל אני לא יודע אם יהיה ביטוח וזה הרבה בעיות). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ממש מהיר, קליטת אינטרנט טובה), משחקים (קלים )warcraft3~, צפיה בסרטים. *סטית מחיר יכולה לנועה עד כ 250ש"ח~ * גודל המסך?10-13'(מקסיומום 14.1') * משקל רצוי?עד 2.5 ק"ג . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אם יש משהו שיתאים למחיר אז זה היה נהדר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אם אפשר HDMI * בלוטות?-? * גודל מינימלי של כונן קשיח?250G"B 5,400 סל"ד ויותר אם זה אפשרי. * צורב DVD?לא ממש צריך אבל יהיה נחמד(כי אני יודע שבמחשבים קטנים בדר"כ אין כוננים). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן אם אפשר בישראל. *…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  11. Started by ben96,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל ה1000 לנצל, את ה500 חריגה תנצלו לפי הצורך, אם זה באמת שווה לי אז תנצלו את כל ה500. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 BFBC2 C2 וכד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 או 32 רז' שניהם 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by Speed Demon,

ערב טוב! סבתא קנתה מחשב חדש,שיהיה במזל טוב! אחרי שהתקנתי לה מערכת הפעלה,ניסיתי להתחבר לאינטרנט אלחוטי,אל הראוטר,אצלי בבית,אבל לא יצא לי משום מה. חיברתי את המחשב עם כבל רשת לראוטר והכל עבד. חשוב לציין שיש ברשותי נגן MP4 עם WIFI והוא מתחבר בקלות לראוטר,לצורך השוואה. היום התקנתי אצלהם בבית ראוטר חדש לאינטרנט שהם הזמינו,דרך כבל רשת הכל עובד פיקס,אבל בצורה אלחוטית זה לא מוצא שום דבר. לדעתי זה משהו בהגדרות המחשב,חיטטתי ולא מצאתי כלום. המחשב נמתא כרגע אצלי לצורך פתרון הבעיה. תעזרו לי בבקשה,מה עלי לעשות כדי שהמחשב יתחיל לזהות רשתות אלחוטיות? תודה.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  13. למרות שאולי זה לא הזמן הטוב ביותר לקניית מחשב חדש, אין ברירה אלא לרכוש ועכשיו אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שיצרתי פה, לא נראה לי שניתן לקצץ במחיר, גם ככה התחלתי במקסימום 3000 וחרגתי קצת צרכים: קריאה של PDF אינטרנט, אופן אופיס, סרטים (בחיבור לטלוויזיה), מוסיקה (כרטיס PCI בחיבור לרסיבר) - כאן יש חשיבות לשקט וקירור פסיבי. כמו כן אני מבצע רסמפלינג שזה קצת מאמץ למעבד וחשוב שהוא יחזיק מעמד בשקט ובלי להתחמם, יש עדיפות ברורה למעבד של אינטל בתוכנות האלו. עריכה של מוסיקה עם AUDACITY גרפיקה - פוטושופ, גימפ, avidemux, virtualdub משחקים לא כבדים במיוחד, רזולוציה עד 1680 * 1050 תכנות - סביבת ECLIPSE בעיקר וגם MATLAB הרצת לינוקס על XP עם VMWARE - כאן יש חשיבות למעבד חזק …

• 15 תגובות
    • 889 צפיות
  14. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, סרטים. * גודל המסך? 15.6 או יותר * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין חשיבות מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA,HDMIוכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (אלא אם כן זה מייקר משמעותית) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מה כן חשוב: 1. אמינות. דגם שאין אצלו בעיות ידועות ואחריות…

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  15. יש לי מחשב נייד של MSI דגם T5750 שמגיע ל70 מעלות במאמץ חלקי . כתוצאה מכך הוא קופא וניתקע איך אפשר לקרר אותו תוכנה של המאווררים שלו או ניקיון כלשהו .. יש בו כ.מ 8400 גם שגם הוא תורם לחום בכ70 מעלות ..

16. Started by crak100,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב לידידה שלי השימוש הוא בעיקר אינטרנט אופיס ומעט סרטים באיכות HD תקציב מקסימום 2900 ש"ח ראיתי את המפרט הבא ואשמח אם תתנו חוות דעת אובייקטיבית ושיפורים יתקבלו בשמחה להלן המפרט: מסך: samsung s22a100n 21.5 led http://ksp.co.il/?uin=15688 מעבד : Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://ksp.co.il/?uin=16711 קירור: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=12717 לוח אם: Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA http://ksp.co.il/?uin=18691 זכרונות: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz http://ksp.co.il/?uin=12610 כ.מסך: ON BOARD הארד-דיסק: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB,…

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות נייד, באזור ה4500 שקל. עכשיו, הדולר מאוד נמוך בימינו, ואני תוהה האם אני אקבל תמורה טובה יותר אם אני אקנה מחו"ל. אני מניח שהתשובה היא כן, ולכן, כמה שאלות. מה אפשר לקנות בארץ ב4500 שקל?. אני בור במחשבים ניידים, אז פירוט ולינקים יעזרו. ומה אפשר לקנות ב1000$ בחו"ל, והאם בכלל כדאי, אם אני לא נוסע לשם. האם זה חכם לעשות משלוח למחשב נייד? האם בכלל יש חנויות ששולחות? ומה עם אחריות בינלאומית? אני יודע שזה הרבה שאלות, אבל אני אודה למי שיושיע.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  18. אני קונה בקרוב מחשב נייד וחשבתי להזמין מעכשיו מקלדת ועכבר.. דרך אגב אתם חושבים שכדאי לקנות מקלדת? או רק עכבר? חשבתי שזה יהיה יותר נוח עם מקלדת רגילה. בכל מקרה אשמח להמלצה על שניהם.. כמובן שאלחוטי. תודה רבה! שכחתי לציין שהמחשב כל הזמן באותו מקום ולא מתנייד.. ככה שלא צריך משו לנסיעות אלא עכבר פשוט, טוב ונוח שיהיה לו סוללה חזקה יחסית.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  19. (אפשר לחרוג קצת מהתקציב, השאלה היא לאיזו מטרה) ייעוד - אני מתכנתת מחשבים שעובדת מהבית, וצריכה "סוס עבודה" בנוסף לכך אני אוהבת לשחק קצת במשחקי מחשב, אבל לא משהו עם דרישות מחמירות עוד שימוש נוסף רציני למחשב הוא צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה דרישות חומרה עבור התוכנות שאני מריצה: Visual Studio 2008 SQL Server 2008 2.2 GHz or higher CPU 1024 MB or more RAM 1280x1024 display 7200 RPM or higher hard disk משחק Age Of Empires - 1.4 gigahertz (GHz) processor 256 megabytes (MB) of system RAM 32x speed CD drive A 64 MB video card that supports Hardware Transform and Lighting DirectX 9.0c מעבר לכך שימוש בייתי סטנדרטי - שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס של מיקרוסופט וכו' מערכת הפ…

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by SyndromE,

המפרט בשביל חבר, בלי מסך. יקר אבל זה מה שהוא מחפש. חשבתי להעזר בכם קצת אם לא איכפת לכם ההתלבטות שלי היא בעיקר לוח אם ומארז... והוא לא ממש בענייני ה-O/C. תודה מראש. עוד דבר : אני רואה שהרוב פה לוקחים לוח של Gigabyte עם צ'יפסט P35. מה כל כך מיוחד בו מלבד תמיכה עתידית ל-DDR3 ? אני הייתי לוקח 6 Nforce לתקציב כזה ... לא ?

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by shlompi,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש, מפלצת קטנה שתריץ משחקים כמו שצריך ראיתי בנושאים דומים על מפרט שהתאים לי פחות או יותר: "מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1033 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 מחיר: ¤147 אחריות: שנה. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤685 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤804 אחריות: ללא הגבלת זמן. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 מחיר: ¤441 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤205 אחריות: שנתיים. כרטיס מסך: BFG PCI…

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  22. P4 2.0Ghz ASUS Motherboard (סלחו לי שאני לא זוכר דגם מסויים..אם זה חיוני מאוד ותרצו לדעת אני אשמח לברר, אם תאמרו לי כיצד) 512DDR RAM Nvidia Geforce FX5900 128 DDRAM Hard Disk 80GB (לא זוכר RPM) DVD Burner Nec X12 Creative Sound Card 4.1 Monitor LG Flatron 17' במידה ושכחתי משהו... אשמח אם תאמרו לי ואני אוסיף. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by Netanel124,

* מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, מדי פעם סרטים או משחקים קלים (לא צריך יותר מכרטיס מסך intel 4000, אבל אם נכנס במסגרת התקציב אין לי התנגדות) * גודל המסך?14", לא משנה אם מט או מבריק * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? אפשרי..לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות כללית ל3 שנים, בינ"ל לפחות בשנה הראשונה- חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף אסוס, סמסונג, טושיבה. אפשר…

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  24. שלום! יש לי בעיה בהעברת קבצים בין המחשב הנייד למחשב הנייח שלי , אני אמור להשתמש בכבל S-Link שזה מה שאני עושה רק שמה שקורה זה שבמחשב הנייד נפתחת תוכנה בשם Smart Link ורושמת "ממתין לחיבור למחשב המרוחק" שגם אחרי 20 דקות לא קורה כלום , ובמחשב הנייח פשוט לא קורה כלום, כאילו שלא חיברתי בכלל את הכבל. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי : 3.8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3.8 זה תקציב מקסימלי, מעדיף עד 3.6 אלף אם אפשר כולל מסך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, Skyrim, Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש מסך בהתאם למחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות, לא שואף לגבוהו…

• 2 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.