עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Clint Eastwood,

שלום לחברי הפורום. אני רוצה לרכוש מחשב למשרד של אבי. השימוש העקרי הוא קל-אופיס, דפדפן עם הרבה לשוניות ותוכנת הנהלת חשבונות. אני מעוניין שהמחשב יוכל לעמוד בעומס של הרבה לשוניות ועבודה מקבילה בתוכנות בלי לקרטע... 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא.. 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט מרובה לשוניות, אופיס, יצירת קבצי PDF ותוכנת הנהלת חשבונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא נדרש 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 סטנדרטי? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by ALE-XtaZi,

שיהיה מחשב חזק ללא מקלדת ועכבר, רמקולים, וכל זה עם מסך! עם קירור למעבד. יתקבלו בברכה גם על P4 וגם על A64 חשוב גם לציין אני רוצה מחשב חזק למשחקים גם ברשת וגם רגיל עם כרטיס מסך טוב מאוד רק תרשמו לי את שם החנות שמשם לקוח המפרט בתודה גדולה אלכס.

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ניתן לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: Warzone, Battlefield - משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  4. שלום כולם אני גמרתי את מחשבי ואחי רוצה לשדרג את מחשבו הנה המפרט מה אתם חושבים שניתן לשפר בו על מנת שיוכל להריץ את הלף לייף 2 ומשחקים חדשים ומשחקים שיצו עוד שנה ככה , אני לא מצפה שהמחשב יריץ הכול על high אבל שיוכל להריץ על רמה סבירה שהיה ניתן עדין להנות מהגראפקיה ומהמשחק , הנה המפרט מעבד : intel p4 1.8 ראם : 256 גרני במהירות 2100 pc לוח : משהו לא מוכר של via כרטיס מסך : asus geforce 2 64 mb mx400 הרד דיסק : wd 40 giga ide סידירום לא מוכר צורב של hp שהוא גם כונן dvd מה אתם חושבים ניתן לעשות על מנת לשדרג את המחשב הזה כדי שיכל להריץ משחקים חדשים? התקציב הוא 1500 שקל תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by a-v-i,

היי, מפרט לילד בן 13 למשחקים.. התקציב הוא 4500 כולל מסך 17" LCD, אין צורך בצורב דיוידי. החנות צריכה להיות נועה מחשבים או חנות אחרת שנמצאת בצפון. אה, וחשוב שהמארז יהיה די קומפקטי. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1150 ¤ 1 ABIT IL9 PRO INTEL945P 460 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 400 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 430 ¤ 1 BFG GeForce 7600 GT OC 256MB PCI-E 700 ¤ 1 Compucase 6K31 Micro 300 Watt 265 ¤ 1 LG L1752TQ 17'' 4MS DVI 1090 ¤ 1 מחיר סופי: ¤ 4495 איך זה? תודה.

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  6. פוסט שלישי ביומיים האחרונים וכנראה אחרון 1. מה התקציב? 6,000 ש"ח.מזומן. 2. מטרות המחשב? סרטים , אינטרנט , תוכנות , בעיקר משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כונן דיסקטים ולא צריך צורב DVD ואין צורך בכרטיס קול איכותי מספיק לי מה שיש על הלוח אם וגם לא CORE I7. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן רק אינטל ולא AMD .שיהיה יציב ומהיר , מסך T220p. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מערכת הפעלה חוקית - לא. 8. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב , יהיה נחמד אם המחשב יהיה שקט. 9. האם מתוכנן OC? א…

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by shar7770,

היי, אני מחפש לקנות מחשב חדש, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ביצירת מפרט. תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-7k כולל מסך מקלדת עכבר ואוזניות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מקלדת עכבר אוזניות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מודיעין או לחלופין באר שבע 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר …

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by The-Magician,

יש לי כמה הצעות.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH6630855#top http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHDA2D510 אני רוצה שיהיה 4 גיגה זיכרון מעבד אינטל דואל קור וכרטיס מסך חזק אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח במחיר של גג עד 3300 ש"ח

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by x-cutioner,

שלום רציתי לדעת איזה חברות חוץ מIBM נותנות אחריות בינלאומית לניידים?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by Slix,

אני השבוע הולך לקנות מחשב לפי המפרט הזה . אני אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעה לשיפור : הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601710501[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601710501 - Intel - i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 GHz - 8MB cache - 22nm - 88W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1250Mhz - Devil’s Canyon Series - Tray... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪1726/1691[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]MSI[/TD] [TD]Z97-GAMING-5[/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 Z97-GAMING-5 - MSI - Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset - Dual channel DDR3 up t…

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  11. Started by MoSQuiTo,

מה הקאטצ? זה נשמע לי מחיר מטורף, לא? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110113

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  12. היי מערכת ההפעלה היא ויסטה בייסיק ואני לא מצליח להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר זה כותב לי שהתוכנה לא תואמת את מע' ההפעלה מרות שהדרייבר הוא לויסטה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by maorix5,

איך המפרט הבא: לא יודע למה לא רואים את זה טוב אבל הנה מהיצרן: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02999929&tmp_task=prodinfoCategory&cc=il&dlc=he〈=he&lc=he&product=5169962 [table][tr][td] G6-1230SJ‎ HP[/r][/t][table][tr][td]‎[/t][table][tr][td][/t][table][tr][td]‎ CPU‎[/t]Intel® Core i3 2330M Processor, 2.2GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ Memory‎[/t]4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096 MB), Up to 6 GB‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ HD‎[/t]640 GB (5400Rpm)‎[table][tr][td]‎[/t][table][tr][td]‎ Display‎[/t]15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366 x 768)‎[table][tr][td]‎[/t][…

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by shdrthki1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כל המשחקים שיצאו ויצאו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?בהכל 4. האם יש רכיב …

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by RunningWithScissors,

טוב אז חשבתי על מפרט כזה : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1406 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤504 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤1469 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤339 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK ¤527 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ¤409 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤5182 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il הנימוקים שלי: 1066 בזיכרון פשוט כי זה להוסיף עוד 40 ש"ח אז למה לא ... QUAD - אני יודע שרובכם לא …

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  16. Started by asafco12,

הי אני ASAFCO12 האח הגדול של PSYCO17 כמו שהבנתם הוא מקבל מחשב חדש העניין הוא שיש לנו מחשב די עגלה (המחשב הישן) השאלה היא האם שווה לי לנסות לשפץ אותו כי יש לו מעבד פנטיום 3 ואני צריך מחשב בשביל גג WORD אקסל SPSS קאזה ואימיול . העניין שהכול על המחשב און בורד ו והכרטיס מסך גמור . אני שואל האם שווה לנסות ולהשקיע ? האמת שיש לנו עוד כול מיני גרוטאות בבית ואם אפשר לקחת אותן כולן יחד ו בתשלום מסויים לנסות ולאחות אותם למחשב אחד נורמלי . אם כן ואם יש מישהו שמעוניין לעשות קצת כסף באזור הקריות אני אשמח לשוחח .

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  17. האם מפרט כזה מומלץ? מה לגבי כרטיס המסך , האם הוא יוכל להריץ GTA IV? דגם מחשב: i000 מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=4699 כרטיסי מסך: GIGABYTE HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9747 כרטיסי קו…

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  18. קניתי DELL 1500 הכל סבבה אבל רואה שונה מהמחשב הביתי שיש לי וזה מציק מאוד. לא יודע איך להסביר לכם את זה אבל המחשב יותר מדי בהיר\כהה אם אני משנה בהגדרות של הכרטיס מסך זה לא יוצא לי טוב. נגיד בסרטים זה בהיר כזה ושונה מהמחשב הביתי,קשה להתרגל לזה. חברה תעזרו בבקשה,תנו כמה רעיונות מה אפשר לעשות? ד.א אם אני מזיז את המסך שלו אחורה הוא משחיר טיפה ואם קדימה הוא ניהיה יותר בהיר,ככה זה אמור להיות?

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 שח , לשימוש של אופיס , מוסיקה , סרטים, תמונות וגלישה באינטרנט. ראיתי בכל מיני אתרי מכירות מספר מחשבים אך לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות אז רציתי לדעת איזה דברים קריטיים יותר ואילו פחות. האם להתפשר על דיסק קשיח ide או שלא לוותר על sata ? האם אני צריך חיבור pcmcia אם כתוב שהמחשב כולל wifi b/g ? האם צריך חיבור s video ? האם ללכת על סלרון כדי להוזיל את הקנייה ? והאם יש הבדל כל כך משמעותי בין סלרון לפנטיום? האם יש הבדל גדול בין 1.7 ל 1.8 גיגהרץ מעבד? האם קניית מחשב כזה היום תגרום לי להצטער על כך עוד שנה ? כמו כן ברשותי מחשב שולחני חזק כך שכל שאר האפליקציות שלא אוכל להשתמש בהן על הנייד אוכל על המחשב השולחני . אני רק לא רוצה שבעוד ש…

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by פוד,

למישהו יש המלצה למחשב נייד אמין בעל מסך 13 או 14 אינץ למטרות של אניטרנט עבודה וצפיית סרטים עם כרטיס מסך טוב (חשבתי ללכת על lenovo T400 יש עליו עכשו מבצעים) תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  21. היי חברים, אני רוצה לבנות כרגע מחשב סלוני לסרטים מבוסס על כרטיס מסך NVIDIA מדגמים לצורכי תמיכה בפענוח VDPAU לפי התמיכה כמה שיותר טובה לפי הטבלה הבאה: http://en.wikipedia.org/wiki/VDPAU יתווספו אליו שני כרטיסים נוספים אחד טלויזיה ואחר לוויני (צריך לשים לב שיהיה מקום בלוח אם לכרטיסים הנוספים) כמובן רצוי כמה שיותר שקט וקריר. המחשב לא למשחקים. OC לא יודע אם צריך וחשוב. המחיר כפי שהוצג למעלה מקווה שיספיק.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  22. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש נייד קטן (12-14 אינץ') למטרה עיקרית של כתיבה ועריכת מסמכים. המשקל או זמן הסוללה לא כל כך משנים, אלא נוחות הכתיבה והעבודה מולו היא הפרמטר המשמעותי. אני מתלבט האם להזמין משהו עכשיו, או לחכות ליציאה של ה-ultra books, ולקבל תמורת אותו הכסף מפרט טוב יותר. האם לדעתכם, כשיצאו הultra books תהיה ירידת מחירים מיידית בכל שאר הניידים, או שיקח קצת זמן? מישהו יודע מתי הultra book הראשון צפוי לצאת? תודה. ליאור. למען הסדר הטוב: * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס * גודל המסך? 12-14, לא מקובע על כך * משקל רצוי? שיהיו מימדים נוחים לעבוד איתו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI ו…

23. Started by ArieG,

שלום, אני יודע שיש הרבה סיבות ללמה מחשבים נמכרים מתצוגה, חלקן קשורות לשריטות וחלקן לבעיות חומרה. כמובן שאני רוצה לקנות מחשב שהוא מתצוגה מהסיבה הראשונה ולא השניה, השאלה היא איזה דברים אני יכול לבדוק כדי להקטין את הסיכונים?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר\כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF, DoTA 2, HoN, AC וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  25. מבקש עזרה במפרט מחשב בחנות שנמצאת בראשון. עדיף מKSP. עדיפות להכי זול שיש, רק למטרת אינטרנט וסרטים. עדיפות למחשב שיכיל טכנולוגיות חדשות ולא ישנות. SATA2, DDR2, PCI-EXPRESS, למטרת שידרוג עתידי.. (אם ישדרגו אי פעם). וכמובן עדיף מעבד כפול ליבה. כרטיס זיכרון לא צריך יותר מ512. חשוב צורב DVD. אפשר כרטיס מסך משולב. תקציב: 1000 שקל, פלוס מינוס - ללא מסך, מקלדת עכבר ורמקולים. וגם לא צריך הארדיסק! צירפתי תמונה עם המפרט שבניתי באתר שלהם אתם יכולים לשנות\להוסיף [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים