ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש אבל האמת שאין לי מושג בדיוק בכל הקשור לזה אני רוצה מחשב נייד לצרכים הבאים: -אני מתחיל ללמוד רפואה אני הולך לעבוד הרבה עם OFFICE וACROBAT -אני מעוניין לראות סרטים בשעות הפנאי * גודל המסך - 15' * משקל רצוי - עד 3 עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא חובה אבל HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - לפחות 250 * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא אם יש אפשרות להזמין מחול אז כן , אם לא אז מהארץ התקציב שלי הוא עד 6000 ש"ח.... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום ! רציתי את עזרתכם בבנית מחשב למסיבות רשת. חשוב שהמחשב יהיה קטן שהוא יכלול את ה-R9600XT (בלי מסך ורמקולים) אהה ואת האוזניות סראנד של זלמן (עם אפשר גם קירור טוב למעבד..) אני יודע שזה דיי הרבה בקשות והתקציב דיי נמוך אבל בבקשה מכם תעשו כל מעמץ אפשרי , תודה מראש ! תקציב- 4800
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, לאחרונה הפעלתי בקשת סיסמה על הכונן הקשיח של הדגם לעיל. חיפשתי המון על איך זה עובד, ומה זה אומר שיש סיסמה, מה ההגנה שזה מספיק לי? האם הכונן יבקש סיסמה גם כשיחברו אותו כ SLAVE למחשב אחר? לא מצאתי שום מידע על כך לא באינטרנט ולא באתר של דל. מישהו יכול להפנות אותי למקור אמין?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? עד 7000. 2. מה שימושי המחשב? עריכה בפרימייר, אפטר אפקסט תוכנות אדובי, פוטושוף ואליסטריטור. יכול להיות בעתיד עוד תוכנות עריכה נוספות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? תחנת עגינה, אם יש במחיר סביר של חיבור שלוש מסכים אז מועלה, 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממולץ, אך לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למינומים 15.6 כי אני מעדיף שיכלול מקלדת צד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הכל כו…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
הלפטופ שלי נפל על הרצפה(כמה פעמים השנה ) מאז הסוללה שלו קצת נופלת, אבל הוא בסדר. קניתי לו רמקולים בחיבור USB והם נהרסו אחרי חצי שנה, חשבתי שאני הרסתי אותם אז קניתי את אותו דגם שוב והפעם הוא נהרס אחרי שלושה חודשים(נהרס הכוונה הרמקולים עושים רעש של טרקטור כזה) אז עכשיו קניתי X-MINI 2 מדהימים. חיברתי למחשב והכל טוב, אבל כשהם מחוברים דרך הUSB לטעינה הם מקרקשים קצת... אני משקשקת שהם יהרסו גם!!! עלו לי 230 שקל! יש מצב שהמחשב רוצח לי ציוד היקפי? איך אפשר לבדוק דבר כזה? ???
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח - שיצליח להתמודד עם מספר IDE's במקביל (VS2013, Andriod Studio, WebStorm) - שימוש כבד וידאו - שיצליח להתמודד עם סרטים באיכות טובה מבלי שהסאונד ישיג את התמונה - שימוש מזדמן וירטואליזציה - Vmware Workstation - שימוש מזדמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש …
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כאשר התקציב שיש לי הוא בין 4000 ל4500 (כולל מסך/עכבר/מקלדת) ככה שזה בעצם משאיר אותי בבערך 3500 למחשב עצמו. השימוש העיקרי בו יהיה להורדה והעלאה של קבצים, פיתוח (ז"א שהוא יריץ JAVA וגם VISUAL STUDIO וכו'), עריכה גרפית (PHOTOSHOP) ומכונות וירטואליות. דרישה שהיא ממש חשובה היא שהוא יהיה ממש שקט, הוא אמור להיות בחדר שמשמש גם לשינה וכו'.... אני מעדיפה שקט על חשבון ביצועים (מבחינת מחירים של רכיבים...) הרכבתי מפרט בKSP (שמה אני מתכוונת לקנות..), חסר לי בו כרטיס רשת שבזה אשמח מאוד לעזרתכם, (הוא אמור לקלוט אינטרנט בWIFI) וזיכרונות (בגדול חשבתי על אחד של 8, להמלצתכם), וחוץ מזה אשמח לחוות דעת ואם אתם חושבים שיש משהו שצריך לשפר או ללכת על זול יותר... …
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. מבקש את דעתכם על הדגם הזה [table][tr][td][table][tr][td] Model[/td][/tr][/table][table][tr][td]5750-2312G5[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Colur[/td][/tr][/table][table][tr][td]Black[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core i3 2310M Processor, 2.1GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table…
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
התקציב הוא 6000 ש"ח אבל אם יש משהו יותר טוב בתוספת של עד כ-500 ש"ח אז מצויין הדרישות שלי הם: שיהיה זמן סוללה ארוך מסך 15'' מעבד חזק זיכרון לא פחות מ-2GB כרטיס מסך לא ממש מעניין ונפח כמובן כמה שיותר תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה לשדרג את החלקים האלה (העליון הכי דחוף) רמקולים-בנתיים אני עם אוזניות ב50 שקל בעלות צד עובד אחד בלבד) זיכרון-בנתיים יש 512X2 ואני רוצה לשדרג ל1X2 לפחות (יש רק 2 סלוטים בלוח אם הזה אז זה או 2 או 4) מארז-פיסת פח פיצית חסרת יכולות אוורור כמעט מפורקת לחלוטין ואז אחרי זה יש את רכיבי הליבה שהם בעדיפות אחרונה (אולי חוץ מהלוח אם שיש לו PCIEX4 בלבד) אז לרמקולים כרגע בחרתי את הT6060 של קרייאטיב ששמעתי אצל חבר וממש נהנתי מהם (אם למישהו יש הצעה לרמקולים 5.1 בתקציב של בערך 450 שח אז אחלה) מה שבעצם משאיר אותי עם 350 שקל לזכרון או מארז... בעקרון המשכורת הבאה היא ב10 שזה ממש עוד מעט אבל מכאיב לי להוציא ממנה כסף (אמור ללכת לרישיון) מה שמשאיר אותי עם 2 בחירות או 4G…
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אני ממש אשמח לעזרה בהרכבת מפרט מחשב לגיימינג בגלל שהמחשב הקודם שלי מת משיבה טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ותכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא שיחקתי המון זמן אז אין לי מושג מה יצא חדש אבל כל המשחקים החדשים שימאו ויצאו, המחשב יחובר למ…
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת מחשב חדש שישמש בעיקר לאינטרנט(מוסיקה,סדרות),תוכנות של java,nootpad,blue j ועוד..,גימינג ממוצע ( רד אלרט, פוטבוול מנג'ר ).תקציב: עד 5000.מחשב אמין אם אפשר,ווינדוס 10. Core i7 אך אפשרי i5.אשמח לעזרכתם ולעוד הצעות! http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=103081&sw=G2460PF-PC!1&work=y&sn=S23E200B!1&products=BX80677I57500!1|PRIME-B250M-A!1|HMA81GU6AFR8N-UHN0x2-PC!1|GV-RX480G1-GAMING-8GD-PC!1|WD10EZEX!1|ASU800NS38-128GT-C-PC!1|ECB2020-NE650M!1|UCACO-AP110-GBB01-PC!1|SERVICEFORUM!1|G2460PF-PC!1| או מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel …
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש את הלפטופ הראשון שלי במפרט הבא: DELL E6400 P8600(2.4) NV160 160/2 Camera VBDGXP DellTM LatitudeTM E6400 - New Model - Intel® Core 2 Duo P8600(2.4GHz,1066MHz, 3MB) - Mobile Intel PM45 Express Chipset with ICHM9-Enhanced, 1066 MHz front side bus - 2Gb DDR2 800MHz max 8GB (2X1Gb Dimm ) - 160GB 7200rpm Hard drive (Free Fall Sensor) - 14.1 WXGA (1280 x 800 resolution) Antiglare CCFL Wide Aspect Ratio display - NVIDIA Quadro NVS 160M, 256MB With Express Card - DVD±RW (+R Double Layer) - Dell WLAN 1510 (802.11a/b/g/n 2X3) 1/2 MiniCard with Core 2 Duo label - Dell Wireless 370 Bluetooth - 56K Modem , Broadcom Gigabit (10/100/100…
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3, gta iv,battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 1920X1080 וגודל מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD.גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5.…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך כמה שאפשר, אני אישית לא הצלחתי.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300ש"ח (זה מה שהוספתי למפרט שבניתי..) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטי HD, עריכת וידאו (PREMIERE), עריכת אודיו (CUBASE) , עריכת תמונות (PHOTOSHOP+LIGHTROOM) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר/ובעזרת ה' גם פרנסה.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא יודע בדיוק פרטים עליו.. יש לי samsung 2243bw.. מתכנן לעבוד ב…
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אחי נמצא כרגע בניו יורק והוא מתלבט בין שני מחשבים הראשון: http://www.circuitcity.com/ssm/Lenovo-IdeaPad-Y430-3222U-14-1-Widescreen-Laptop-Y430-3222U/sem/rpsm/oid/229410/catOid/-18746/rpem/ccd/productDetail.do והשני: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;jsessionid=HYKUIXO3XYGUTKC4D3GFAGI?skuId=8989008&type=product&id=1218006772494 הוא לא בקטע של משחקים המחשב ישמש רק לאופיס,אינטרנט, סרטים.
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להזניח את המארז הענק שלי לטובת קופסה קומפקטית. חשבתי ללכת על משהו כזה, יש לי לוח אם MicroATX עם מאבד Core i5 3570 ספק SeaSonic S12G-550 Gold Active PFC 12cm וכ. מסך r7 250X 1GB מה אתם אומרים? האם הספק שלי + כרטיס מסך יכולים להכנס במארז הזה? בנוסף הערב חשובה, הקירור שלי , האם הוא יוכל להכנס במארז כזה? לחילופין חשבתי ללכת עם משהו אפילו קטן יותר, משהו כזה, מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
מעבד : Amd 945 OC @3.73 קירור למעבד : Yasa scythe לוח אם : GigaByte GA-MA78LMT-S2 זכרון : 4G 1333MHZ KINGSTON ספק : 620W Sea-Sonic דיסק קשיח : Samsung 1 GB HD103SJ GigaByte HD 6870 OC Version מארז : MID TOWER (בחיים לא מצאתי דגם מדוייק )
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
Western Digital Raptor WD740GD 74GB 10,000 RPM Serial ATA150 Hard Drive - OEM Model #: WD740GD ABIT Fatal1ty AN8-SLI Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI ATX AMD Motherboard - Retail Model #: Fatal1ty AN8-SLI Update ABIT RX800XL-256EDVIO Radeon X800XL 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail Model #: RX800XL-256EDVIO Update OCZ 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 600 (PC 4800) Unbuffered Dual Channel Platinum System Memory Model OCZ6001024ELDCPE-K - Retail Model #: OCZ6001024ELDCPE-K Update AMD Athlon 64 3500+ Venice 1GHz FSB Socket 939 Processor Model ADA3500BPBOX - Retail Model #: ADA3500BPBOX Subtotal: $1,208.50
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אני נוסע לניו יורק עוד 3 חודשיים ואני רוצה לשדרג דברים במחשב (מחשב חדש אני יקנה בתחילת 2005) עכשיו יש לי עד 500$ להוציא על שידרוגים (250 ההורים 250 אני) ויש לי כמה דברים שאני רוצה 1 ספק של hec או Enemarx ל כ350 w (עכשיו שי לי גינריק של 300W) דבר שני זה עכבר ומקלדת של logitech ואני רוצה שילוב שיצא בקרוב של המקלדת עלית והעכבר 700mx אני מניח שזה יעלה כ120$ ואני רוצה גם כרטיס מסך nvidia fx5900 כעשיו אני יכול לקנות רק את ה value אז יש לי שעלה האם כדי לקנות אותו או לקנות את ה ultra לא לקנות יותר מזה כלום (אני הולך לשחק half life2 ו doom 3 ואנריל 2003 ) אבל כמה זמן הכרטיס יחזיק מעמד מעל 2 שנים? או אולי לכדי לי לקנות כרטיס חדש ב2005 שאני יקנה מחשב חדש אז אנה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -אופיס ,פוטו שופ, לא משהו מעבר למשתמש הרגיל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: משחקים של גרפיקה גבוה * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?הרזולוציה של המסך 1920X1080 והמסך לא צריך להיות כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים של גרפיקה גבוה לדוגמא Crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לפטופ 12.1 חזק לחברה שלי, המועמד המוביל הוא אסוס 1201N אני מתכנן להזמין באינטרנט ולשלוח למישהו מארהב שבא לארץ ויביא לי אותו חשוב לי שתהיה אחריות בארץ האם יש עסקאות עדיפות על זו: http://www.jr.com/asus/pe/ASU_1201NPU17BK/ חשוב לי שיהיה אתר אמין ושיוכל לשלוח מהר לכתובת במדינת ניו יורק איך אני יודע אם במשלוח צריכים לחתום על החבילה או לא? האם יש הצעות ללפטופים אחרים? חשוב מאוד שיהיה קל וחזק ללימודים וסרטים ולא יותר מ-600$, אפשר לחרוג ל-13.3 אם המחשב קל ומצדיק את העניין
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין בלפטופ עד 3K, רצוי עם מסך טאצ' בגודל "14\"13.3, Windows 8, מעבד i5, וחשוב לי שיהיה חיי סוללה ארוכים וטובים (לפחות 5 שעות שימוש). הגעתי ל-2 המכשירים הללו: Asus R451LA http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=865273 Asus VivoBook V301 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=877542 משום מה קצת קשה למצוא עליהם מידע ברשת (שאני רושם את הדגמים הללו עולות רק תוצאות מישראל...) למישהו יש ניסיון עם אחד המחשבים הללו? האם מומלץ? שמתי לב שהסוללה לא נשלפת, האם זה קריטי? כי יש סיכוי שרוב הזמן המחשב יהיה בחשמל. תודה!
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן.... זה סיפור ארוך ומסובך אבל כנראה יקנו לי מחשב חדש ואני אתן את שלי לאבא שלי בשביל המשרד שלו קיצר קניתי לא מזמן 6800NU ויש לי מסך בסדר אז אני לא צריך מסך וכרטיס מסך... אז הנה מה שאני חשבתי עליו: AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1274 (זה ווינצ'סטר נכון?) A-DATA 512MB DDR PC3200/400 X 2 758 (זכרונות סבירים לא?) MSI K8N NEO2 PLATINUM -(nforce 3 ULTRA) -939 -ATX 931 (נפורס 3 בגלל שה6800NU שלי הוא AGP) Arctic-Cooling NV Silencer 5 - rev.2 172 (קירור בשביל OC לכרטיס מסך) WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 614 (הארדיסק של WD זה טוב?) LITEON CD ROM X52 - Black 107 (כי זה שחור) LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 156 (זה שחור?) MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIV…
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-