ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
ברשותי לפטופ חדש של טושיבה, הלפטופ הגיע ללא Recovery Disk . Recovery Disk מגבה את כל התוכן של המחשב ברגע שאני עושה אותו? או שרק את הקבצים של הווינדוס? איזה תוכנה מומלצת לRecovery Disk?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אחרי שעברתי על דפים רבים בפורום ולא מצאתי משהו שמתאים לי בדיוק לצרכי, החלטתי לפרסם פה הודעה, מקווה שתוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב המקסימלי הוא 4000, ללא שום חריגה. זהו בהחלט הסכום הסופי... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם: CS4 - Premiere, Photoshop & After Effects Cubase 5 רינדורים של אפקטים מ-Boris ותוספים אחרים של After ו- Premiere מבחינת שימוש, זה לצרכי פרנסה אמנם, אך לא אינטנסיבי, כלומר, זה מן עבודה מהצד שכזה... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא (מאובזר כראוי...) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צור…
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קנייתי את המחשב לפני שנתיים i3 550 3.2 ghz 4 mb cache GIGABYTE P55-USB3 KINGSTON 4GB 1333Mhz DDR3 W.D 1TB CAVIAR GREEN SAPPHIRE HD5770 1GB
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום , אני צריך 2 מפרטים למחשב שהשימוש העיקרי בו יהיה עריכה בפוטושופ(הרבה זכרון) וגלישה באינטרנט , אני רוצה את המקסימום שאפשרי כמובן בטווח מחירים הזה. כמו כן , התקציב אמור לכלול מסך 19" (ריבועי , לא רחב) שאני גם צריך שיהיה דיי טוב. תקציב ראשון : 4K תקציב שני : 5K חנות באיזור חיפה. תודה רבה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מעבד Intel Dual Core E2180 1Mb 2.0GHz לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 צורב LG GSA-H20N Super Multi DVD Rewriter X20 SATA BLACK OEM כ.מסך Gainward Bliss GeForce 8400GS 256Mb מארז+ספק+הרדיסק+זכרון, כבר יש.. זה מה שהצלחתי לבנות בתקציב של 1000 ש"ח, אם יש למישהו רעיון למשהו טוב יותר באותו מחיר אז יאללה
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד חדש HP PAVILION DV4-1030EJ מעבד CORE 2 DUO P8400 2.26 זכרון 3GB DDR2 800MHz כרטיס מסך GEFORCE 9200M GS 256 UP TO 1534 SHDER 4.0 תראו רציתי קודם כל לקבל עליו חוות דעת מקצועית ידוע לי שהכרטיס אומנם יכול להריץ משחקים אך אינו מיודעד להם מה שה GT כן יכול לעשות ארצה לדעת אם מישהו התנסה במשחק GTA IV במחשב הנ"ל ומהם ההגדרות שהמחשב מסוגל להריץ משחק זה לחבר שלי יש משב נייח ששדרגתי לו היה לו מעבד מאוד ישן AMD 3500+ ליבה 1 2.2 המעבד קיים ועוד לא שודרג היה לו כרטיס מסך ישן שידרגתי לו ל 9500 GT חיבור PCI E ו 2GB זכרון DDR 2 עכשיו כל השאלה שלי על המחשב הנייד באה כתוצאה ממה שראינו שם המשחק עלה על המחשב שלו ורץ עם לאגים האם המעבד החלש הזה הוא זה שמגביל את המשחק ? כי ל…
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם הרבה זמן לא הסתובבתי פה. אני מחפש מחשב נייד לתוכנות כבדות, משחקים קלים-בינוניים וסרטים (הגיוני - HD). גודל המסך - לפחות 17 אינץ', משקל רצוי - לא רלוונטי, אשמח שתהיה פשוט סוללה טובה ויציבה שתוכל פעם ב.. להחזיק כמה שעות (3-4) בלי תלונות. רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לשקע ואני לא רוצה שתהיה סוללה שדבר כזה פוגע בה. יציאות מיוחדות - לרמקולים של מחשב, וחיבור למסך טלוויזיה (HDMI / DVI / RGB). בלוטות' לא חובה, גודל מינימלי לכונן קשיח - 750GB-1TB, דרוש צורב DVD, עדיף אחריות גם פה בארץ וצריך רישיון לווינדווס בפנים. התקציב הוא עד 4K, ואם זה משהו ממש טוב - אפשר גם 5K. ראיתי את זה באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5673 מה דעתכם? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך מוסיפים אותיות למקלדת של המחשב שהגיע מחו"ל?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב ביתי בסיסי מ-1000 עד 2000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, מיילים, וגלישה באינטרנט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בשום מערכת 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה 9. האם יש בקש…
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני יישמח לקבל בבקשה הצעות למפרט בתקציב 6500 ש"ח ושאלה קטנה: העם הבדל בין ג'יגה זיכרון לשני ג'יגה כל-כך מהותי?
-
- 13 תגובות
- 892 צפיות
-
-
התקציב הוא 6000 ש"ח אבל אם יש משהו יותר טוב בתוספת של עד כ-500 ש"ח אז מצויין הדרישות שלי הם: שיהיה זמן סוללה ארוך מסך 15'' מעבד חזק זיכרון לא פחות מ-2GB כרטיס מסך לא ממש מעניין ונפח כמובן כמה שיותר תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
1. תקציב המקסימאלי עד 6500 א) לנצל את כל התקציב ב) גג 6500 2. מה שימושי המחשב הרצה של MAC OSX כמ. הפעלה ראשית, אם אין ברירה כוירטואלי א) רוצה להריץ PRO TOOLS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב יכול לשמש פחות לגיימינג פחות חשוב 3. ציוד הקפי פשוט... מסך מקלדת עכבר - רמקולים להשקיע 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספ…
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כמו GTA שיעלו טוב א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.קצת משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך של 17 אינץ' 1280X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו?GTA ומשחקים לא הכי כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רצוי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ככה, השימוש העיקרי הוא סרטים מוזיקה ואינטרנט וגם משחקים לא מי יודע מה כבדים.. מה גם תוכנת AutoCAD. התקציב הוא כ-5,500 ש"ח כולל הרכבה, מסך, מקלדת וקירור. חשוב לי מאוד שהוא לא יתחמם יותר מידי (ניסיון לא כל כך חיובי שלי עם AMD..) המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤813 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3750640AS 750GB SATA2 16MB ¤392 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750640AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤349 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי PALIT ATI …
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על מפרט מחשב לצורך גיימינג, עריכת וידאו, תמונות ומולטימדיה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=24468
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבנית מפרט למשחקים. החלקים הרצויים: מעבד אינטל לוח אם זכרונות כרטיס מסך נוידיה ספק כח מארז דיסק קשיח 1TB ומעלה אפשרות לחריגה קלה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנא המלצותיכם לנייד, חשוב לי שיהיו המאפיינים הבאים במחשב זה: 1. מעבד מסדרת CORE 2 DUO 2.מסך LED גודל 15 (ומעלה אם אפשרי במסגרת התקציב...) 3. זיכרון 4GB 4. יציאת HDMI שיהיה לו אמינות ונותן אחריות מאחורה לא איזה משהו מפוקפק..... רב תודות לכם
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מטרות המחשב? תכנות קצת משחקים, * גודל המסך? 14.1,15.6 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות: * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דיי חשוב אבל אם זה בא בחשבון על חומרה אז לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 70 ג'יגה בייט, אם אפשר יחד עם SSD או אופציה להוסיף בעתיד כונן SSD אז מצויין * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תאכלס הכי משתלם בתקציב, אם יש משהו ב4K שיותר משתלם ממחשב יותר טוב אך ב5K אז אני יעדיף את ה4K שמעתי על …
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצורף מפרט שבניתי למה שאתם רואים נא להוסיף עוד 600 ש"ח עוד גיגה זיכרון וספק שאשמח להמלצה באיזור ה 300 ש"ח. סה"כ יוצא לי 7000 ש"ח מקלדת ועכבר אין לי צורך כרגע. מטרת המחשב היא תכנות , משחקים. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חברים יקרים מפעם לפעם אני רואה כי המחשבים שעולים לשאלת הקניה הם בדרך כלל DELL וLG (לא נחשב בגלל השירות HP) אני חייב פעם אחת ולתמיד לדעת מי מבין שיניהם טוב יותר מבחינת: 1. שירות ואחריות 2. איכות המחשב מי שרוצה להוסיף משהו מוזמן ברצון. !!!אנא הצביעו,כדי שהמון אנשים יוכלו ללמוד מין הסקר!!!
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אחרי שהתקציב ירד ל4500 אלף שקלים הרכבתי משהו חדש למשחקים בלבד. מעבדים Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM AM250DCT ¤ 888 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 468 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Silver ¤ 387 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 425 1 זיכרונות Digma 1GB DDR2-667Mhz D21G667DI ¤ 316 2 קשיחים WD 80GB SATA WD800JD ¤ 240 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1611 1 מחיר : ¤ 4651 אופציה שנייה מKSP מה אתם אומרים יש הצעות לשיפור? אני חייב חנות מאזור חיפה והקריות. לא צריך יותר מ ג'יגה80 יש לי עוד 160 בבית.
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בעיקרון אני לא סגור על המעבד, על הרזולוציית מסך ואני אשמח ליעוץ בנוגע לכל מה שבחרתי, לצערי אין עדיין את האופציה לשדרוג לWIN7 בחינם, באסה. עם קופון 35% הנחה המחשב יוצא בסביבות ה-3.8K-4K ש"ח. אולי יש דברים שכדאי לי להחליף, בעיקרון המחשב הוא לשימוש ביתי - משרדי, משתמש אינטרנט דיי כבד, עובדות בדר"כ עם 10-12 טאבים פתוחים ב FF וכמה תוכנות נוספות פתוחות במקביל, סרטים פה ושם, סרטונים ברשת,עבודות משרדיות בעתיד ישמש ללימודים, אני רוכש את המחשב עם הסתכלות לעתיד. מבחינת המעבד, עדיף לקחת את ה P9600 או לקחת משהו מסדרת הT? בכוונה לקחתי סוללת 9 תאים, שתחזיק לי כמה שיותר זמן. אני לא ממש מבין במסכים אז פשוט לקחתי את המסך שהם ממליצים עליו (והוא גם המסך הכי יקר). אני אשמח להמלצות, אולי לבחון…
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15940&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist היעוד של המחשב הוא גם אינטרט, גם גיימינג אבל לא הכי כבד שיש (פיפא ופרו ברזולוציות גבוהות, FM חלק עם נגיד הגדרות מקסימליות, וכו'...) ושיסחוב גם משחקים חדשים שאחי באזור. הוא מחובר ללד 32 אינץ' של פנסוניק. מה הייתם אם בכלל משנים במפרט הזה? הוא נראה לי סבבה במבט ראשון.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום,אני בזמן האחרון נתקל קשיים לנגן קבצי בלוריי בצורה מושלמת,הדיבאגינג של הויאלסי אומר לי שהוא זורק פריימים. המחשב שלי הוא: phenom II 920 4 GB RAM 4770 כשאני נכנס להגדרות של הנגנים ואומר להם להשתמש ב GPU התמונה בכלל מקרטעת וזה לא צפי בכלל. השאלה היא ,האם יש כרטיס מסך שיכול לעשות את העבודה במקום שילוש? אם כן איזה? אם לא,איזה שילוש בתקציב מינימלי ינגן בלוריי כמו שצריך?
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי Dell XPS 13 עם כרטיס מסך geforce 9400 המחשב מתחמם מאוד, בעיקר באזור השמאלי שמתחת למסך חשבתי לקנות משטח קירור שיקרר, בדגש על אזור זה חשבתי על המשטח הזה Arctic Cooling ARCTIC NC Black Laptop Cooler http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 המאווררים שלו מכוונים לאזור שמתחת למסך ככה שנראה לי שהוא יהיה הכי יעיל לא? וגם המחיר שלו נמוך.. מה אתם אומרים? יש פתרונות יותר יעילים? אולי כדאי לקנות משטח מלא? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-