עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ori and the blind forest ,BioShock Infinite,PRAY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: LG W2353V-PF - LCD monitor - Full HD 1080p - 23" Dimensions (WxDxH) 21.9 in x 7.8 in x 16.4 in Aspect Ratio 16:9 Native Resolution Ful…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  2. אהלן חבר'ה, אני משתתמש בהרבה מאוד תוכנות כבדות ובהם בסיס נתונים, תוכנות JAVA ופלאש, במקביל. אני ממש לא גיימר, אבל יבוא לי בטוב שתיהיה לי את האפשרות לשחק סטארקראפט 2 ברזולוציה סבירה. אני מתכנן שזה יהיה מחשב ללא מעט שנים, חשוב לי שהמחשב יתמוך בפורמטים עתידיים למיניהם במידה וזה אפשרי. אוברקלוקינג - יש לי רקע מוגבל מאוד, אם מדובר במשהו פשוט ומומלץ שלא פוגע ביציבות, אני אשמח, גם במחיר של קניית מערכת קירור יותר מאסיבית (מראש). למחשב הולך להצטרף מסך מאוד גדול, בין 26 ל 30 אינץ. אני כנראה הולך מחר לקנות את המחשב הבא, אשמח להערות: processor: intel i7 2600k motherboard: gigabyte z68ma-d2h-b3 ram: gskin 8gb 1600mhz hd's: ocz SATA3 agility3 60gb western digital 1000gb sata3 7200rpm …

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by davitos,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש בזמן הקרוב, על אף ההיצע הדל שיש היום בשוק התקציב שעומד לרשותי הוא עד 5K המחשב ישרת אותי לצורכי עבודה, אני עובד המון עם האינטרנט והמון טאבים פתוחים באותו הזמן. וקצת עם תוכנת עריכה פריימיר. אחרי חפירה קטנה שעשיתי אני מתלבט בין דל וסטרו לבין לנובו פלקס 5 לשניהם יש חומרה די דומה, וכמעט אותו מחיר. ובכל זאת, איזה דגם נחשב מומלץ יותר? Dell Vostro 14 5401 לבין Lenovo IdeaPad Flex 5 מחשב נייד מבית Lenovo עם מסך מגע בגודל 14.0 אינטש ברזולוצית FHD, מעבד Intel® Core™ i7-1065G7 1.3GHz - 3.9GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 512GB, מאיץ גרפי NVIDIA GeForce® MX330 2GB וכולל מערכת הפע…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by toms9563,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב הוא גימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. mw3 , bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שברשותי הוא מסך לד full hd (רזולוציה 1920x1080p) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לה…

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by Hitman_47,

מחר בבוקר אני הולך ליקנות את המיפרט הזה מה אומרים אליו..? Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra 512Mb 400MHz AData /VT X2 Leadtek WinFast PX7800 GT 160GB (8MB) SATA DiamondMax 10 Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA HEC 475W (True Watts NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 Toshiba 16x48

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by ariel_rg,

http://ksp.co.il/?store=eilat&list_compare=.27192..26769. מחשב מיועד לגרפיקה דו מימדית בלבד, אין עוד שימושים. אני די בטוח שה-Z41 עדיף אבל אשמח לשמוע דעת המומחים... אשמח גם לשמוע מה יש לכם לומר על lenovo בכלל ועל הדגמים האלה בפרט. *מסך מט ב-Z41 - יתרון מבחינתי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by itaic,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש כמחשב HTPC. הורדת סרטים/צפייה ישירה עד FULL HD/קודי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קודי - שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד…

8. שלום לכולם, קראתי את השרשור לגרפיקאים ובכל זאת רוצה המלצה קצת יותר ממוקדת למצבי. אני עובדת בארכיטקטורה במשרד אך לעיתים גם לוקחת עבודה הביתה וצריכה שהמחשב שלי יתמודד מידי פעם עם אוטוקאד 2010 (במצב דו מימדי), Sketchup (תוכנת תלת מימד קלילה המתבססת על OpenGL) ו- Vray for Sketchup – תוכנת רינדור שאני לא בטוחה, אבל לדעתי בעיקר חורשת את המעבד / זיכרונות. פה ושם יש שימוש גם בפוטושופ ולוח גראפי של וואקום. אני חושבת לקנות בKSP אבל קשה לי איתם כי כל סטייה מהמפרטים המוכנים שלהם מקפיצה את המחיר באופן חריג. :'( האם יש חנויות זולות מומלצות אחרות באזור חיפה והקריות? (אייבורי לא רלוונטיים). מה שחשבתי: 1. מעבד – חושבת על i5 2500, כמובן שהייתי מעדיפה i7 אם היה נכנס בתקציב. 2. לו…

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by Newcomputer,

אהלן חברה, לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש, אחרי ייעוץ ממושך במספר מקומות. עכשיו, כרטיס המסך שלי הוא msi 970 gtx oc, כלומר כרטיס עם אוברקלוק מהמפעל. לוח האם שלי הוא h97 d3h, ומעבד i7 4790 (לא k). ידוע לי שלוח האם לא תומך בoc, והשאלה שלי אם זה יהווה בעיה עם כרטיס המסך שלי שמגיע עם אוברקלוק מהמפעל? או שאין קשר בין הדברים?

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  10. Started by Croovit,

מפרט שבניתי :3500 חוות דעת **סופית** הרכבתי את המפרט ב PANDAS.co.il זה לא אומר שבהכרח אני קונה משם AMD Phenom II X4 955 Black Edition Processor 3.2GHz L3 6MB AM3 Box 755 ש"ח ASUS M4N68T-M nForce 630a Chipset AM3 941040 300 ש"ח Corsair 4GB Kit (2X2GB) 1333Mhz DDR3 CL9 Model C4G1333C9VM2 425 ש"ח Samsung 500GB HD502IJ Spinpoint F3 16MB 7200RPM SATA II 219 ש"ח Sapphire Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E 1045 ש"ח CoolerMaster CM 690 369 ש"ח Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem 325 ש"ח LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewriter IDE x22 Black Oem 124 ש"ח סה"כ:3562 כל הערה תתקבל בברכה........

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Intel DH67CL - 113$ Intel Core™ i5-2300 Processor (6M Cache, 2.80 GHz) - 203$ WD Green 64MB 1 Tera - 71$ Kingsron 4GB DDR3 (1333) - 37$ Nvidia GTX 560 TI 1GB HDMI - 324$ Compucase 6A19 - 72$ זו הצעת המחיר שקיבלתי, המחירים לפני מע"מ. זה יוצא אחרי הכל 3400~ ש"ח. אשמח לקבל הצעות \ המלצות ! תודה

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  12. בעיקר התוכנה שמשמשת לחיבור לרשת הסלולארית עם המודם המובנה השם של התוכנה הוא 3g connection manager אבל אני פשוט לא מצליח למצוא אותה בשום מקום המודל של המחשב הוא EEE PC 1015PE ואני מנסה להמנע מלהשתמש בשחזור

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  13. קניתי כונן SSD חדש ואני מעוניינת למכור את כונן ה-SSD הקודם שלי - G.Skill Phoenix Pro 80gb מבוסס בקר SF. הכונן היה בשימוש שנה ו-7 חודשים. הוא בא עם אחריות לשלוש שנים כך שנשארה בערך שנה וחצי לאחריות. הציעו לי עליו 200 ש"ח אך אני חוששת שזה מחיר נמוך מדי. האם אכן כך? כמה כדאי לבקש? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by idanmal,

שלום לכולם ....יש לי נייד מדגם HP DV2815NR ואני לא מבין מדוע סרטי HD מקרטעים ל? יש לי את חבילת הקודקים של CCCP וסרטים רגילים פועלים כמו שצריך, כאשר אני נכנס למשאבים אני רואה שהסרט גומר לי את כל משאבי המעבד...תודה מראש לכל העוזרים....

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by Liorinio,

שלום לכולם, המחשב שלי כבר מתחיל להראות את אותותיו ( האמת שכבר הרבה זמן הוא ככה פשוט ההורים לא רוצים להוציא כסף על מחשב חדש) ואני צריך מחשב חדש. המחשב הוא לגיימינג במיוחד , התקציב עד 4.5( לא לחרוג יותר מידי בבקשה . אני באמת לא מבין כלום בכל הנוגע למפרטים, לכן באתי לפה .. אשמח אם תעזרו לי. כבר קיבלתי כמה סוגים של מפרטים, אם תוכלו להשוות ביניהם או להרכיב אחד בעצמכם, זה יהיה באמת נהדר. כמה דברים חשובים: א'. לא צריך ציוד הקפי ומסך.. ב. חשוב שיהיה קירור ואוורור טוב, ושהמחשב יהיה שקט, כי הוא נמצא בחדר שלי. הנה כמה מפרטים שהציעו לי : Gygabyte GA-P55A-UD3 Sata3 USB3 Intel 760 Quad Core i5 Turbo 2.8G Corsair 4Gb DDR3 1333MHZ KIT CMV4GX3M2A1333C9 WD 750GB Sata2 Sparkle…

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by Rust,

1. כאמור, התקציב הוא 2000. אם אפשר - לחסוך. חריגה מקסימלית 100-200 ש"ח. 2. מדובר במחשב לזוג מבוגר, לשימוש בסיסי. היישום הכי כבד שצפוי לרוץ עליו הוא סקייפ, ואולי יישומי פלאש. מבחינת גרפיקה - צריך להיות מסוגל להקרין וידאו ב- HD, אבל לא מעבר. 3,4. ללא מסך או ציוד היקפי (נלקחו בחשבון בנפרד). 5. שקט לא קריטי - המחשב יהיה בחדר נפרד, רק שלא יטחן (4-5?). 6. לא יהיה OC. 7. ללא מע' הפעלה. הרכבה בחנות. 8. אזור חיפה והקריות. עדיפות לנעה מחשבים. 9. אף אחד לא יפתח את המארז וינקה. יש למישהו המלצה על מארז זול יחסית ועמיד לאבק? 10. לא מתוכנן שדרוג. חשבתי ללכת על AMD תלת ליבתי, משהו בסגנון הזה: AMD Athlon II X3 450 3100MHZ Box, יחידות 1 ₪400 http://www.n…

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by AnTiSh0ck,

ברשותי לפטופ חדש של טושיבה, הלפטופ הגיע ללא Recovery Disk . Recovery Disk מגבה את כל התוכן של המחשב ברגע שאני עושה אותו? או שרק את הקבצים של הווינדוס? איזה תוכנה מומלצת לRecovery Disk?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  18. אז ככה: מעבד אינטל D.C 1.8GHZ E2160 775 800 NHZ מאוורר למעבד אינטל 775 לוח אם ASUS 775 P5B-V-VGA-L-S זיכרון פנימי איכותי MEMORY 1GB DDR2 667 דיסק קשיח מהיר 250GB SATA WD 16MB 7200 כונן צורב די וי די DVDRW X52 X32 X16 X48 כרטיס מסך VGA ATI X1550 SUPER 512MB מסך דק שטוח דגם SCREEN L.G. 17TFT 1719 סכ"ה כולל מע"מ : 4500 ש"ח העתקתי את זה בדיוק כמו שזה מופיע חוץ מהמארז מחשב אז האם זה שווה? מה שאני בעצם מחפש זה מחשב למשחקים די כבדים בזמן שאני מדבר בסקייפ או משתמש בעוד תוכנות ברקע ואני רוצה מעבר בין התוכנות לדוגמא בין האינטרנט למשחק כבד בצורה מהירה וגם עריכת וידאו בתוכנות הכבדות כלומר שיעבדו בצורה חלקה אבל זה רק פלוס לא צריך איזה פריט מיוחד בשביל זה . התקציב הוא בערך 4500 לא מעבר…

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by onetwo,

שלום, אני מסתכל בHP ProBook 470 G4 כאן: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=21424 אני רוצה 17", אני צריך רק לאופיס, אינטרנט וסרטים. לא אכפת לי מגימיקים ומאורך בטריה, ואכפת לי מאד שיהיה שקט. האם זה יטיס לי את הדברים בלי לאגים ויהיה אמין למשך כמה שנים טובות או שיש משהו יותר טוב? כמו כן, האם זה אתר טוב להזמין ממנו? תודה!

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by Rami0786,

1. מה התקציב המירבי? עד 7000. 2. מה שימושי המחשב? עריכה בפרימייר, אפטר אפקסט תוכנות אדובי, פוטושוף ואליסטריטור. יכול להיות בעתיד עוד תוכנות עריכה נוספות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? תחנת עגינה, אם יש במחיר סביר של חיבור שלוש מסכים אז מועלה, 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממולץ, אך לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למינומים 15.6 כי אני מעדיף שיכלול מקלדת צד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הכל כו…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  21. Started by taimor,

המחשב הולך להתחבר לLCD 42 אינץ' שתומך ב1080P בעיקרון השימושים שלו יהיו : הצגת תוכן באיכות 720P ו1080i/p הצגת תמונות גלישה באינטרנט משחקים קלילים כמו - פרו אבולושין הדרישות בעיקרון הם: מארז שוכב מומלץ שיהיה בעל כונן של טרה ביט חיבור HDMI אין צורך בכרטיס טלוויזיה, מכיוון שיש לי כבר אחד דיי טוב כונן DVD סביר שיעמוד בדרישות שלי ממנו התקציב הוא : 2500 אחרי שקצת קראתי בפורום הרכבתי את המפרט הנ"ל : מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤364 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 SUPER 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL ¤335 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤541…

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  22. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, סרטים. * גודל המסך? 15.6 או יותר * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין חשיבות מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA,HDMIוכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (אלא אם כן זה מייקר משמעותית) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מה כן חשוב: 1. אמינות. דגם שאין אצלו בעיות ידועות ואחריות…

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by Norris,

המחיר הרצוי הוא 2000 ש"ח, עד כמה שאני מבין זה די נמוך - אבל גם הדרישות שלי. במידה ויש דרישה ספציפית שמפריעה להשיג את טווח המחיר, אשמח לדעת מהי כדי לשקול אותה מחדש תודה! * מטרות המחשב? == מטרות פשוטות יחסית של עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אני בדרך כלל לא רואה סרטים בHD, אבל בהחלט יהיה נחמד אם זה יוכל להריץ חלק..) . אין צורך גדול בניידות, אבל אני מעוניין באפשרות. * גודל המסך?== 12 עד 15 אינץ' נשמע לי טוב - לא חושב שמשנה לי אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? == 1366x768 בהחלט מספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? == לא * משקל רצוי? == 2 קילו, עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? == לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? == VGA ו HDMI יהיה נחמד,…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  24. בעיקרון אני רוצה לשדרג את החלקים האלה (העליון הכי דחוף) רמקולים-בנתיים אני עם אוזניות ב50 שקל בעלות צד עובד אחד בלבד) זיכרון-בנתיים יש 512X2 ואני רוצה לשדרג ל1X2 לפחות (יש רק 2 סלוטים בלוח אם הזה אז זה או 2 או 4) מארז-פיסת פח פיצית חסרת יכולות אוורור כמעט מפורקת לחלוטין ואז אחרי זה יש את רכיבי הליבה שהם בעדיפות אחרונה (אולי חוץ מהלוח אם שיש לו PCIEX4 בלבד) אז לרמקולים כרגע בחרתי את הT6060 של קרייאטיב ששמעתי אצל חבר וממש נהנתי מהם (אם למישהו יש הצעה לרמקולים 5.1 בתקציב של בערך 450 שח אז אחלה) מה שבעצם משאיר אותי עם 350 שקל לזכרון או מארז... בעקרון המשכורת הבאה היא ב10 שזה ממש עוד מעט אבל מכאיב לי להוציא ממנה כסף (אמור ללכת לרישיון) מה שמשאיר אותי עם 2 בחירות או 4G…

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  25. שלום, כבר היתייבש לי התחת לחפור ברשת בנושא הזה.. התקציב שלי הוא כ 1000~1250$ אני מעניין לקנות מחשב לגיימינג מאה"ב אבל רוצה שיהיה כיסוי אחריות גם בארץ נכון לעכשיו לא הצלחתי למצא מחשב אם אחריות בינלאומית של יותר משנתיים לרוב מחשבים של ASUS ב AMAZON יש אחריות רק שנה אחת - לדג הבא יותר חלש אבל אם אחריות של שנתיים - קישור וזה גבולי מבחינת מחיר. המחשב נראה סבבה אבל בכלל אין מילה על אחריות - קישור ראיתי כאן בפורום מישהוא מזכיר רכישת מחשב MSI מאתר של xoticpc. ממה שהבנתי שם ל-MSI רק שנה של אחריות ביינליומית.. לעומת זאת בארץ אפשר למצא מחשבים יותר חלשים באותו תוך מחיר אבל אם אחריות של 3 שנים. קישור לדג מה האחריות המקסימלית שאני יכול לצפות למצא ? האם זה שווה את זה בכלל ? אנא עזרו.…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים