עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב - כמה שיותר זול, אם זה בהבדלים של כמה מאות לפה כמה לשם לא נעשה סיפור מטרה - להריץ את המשחק הזה: http://www.strategyinformer.com/news/1808/red-alert-3-system-requirements ולגלוש הרבה באינטרנט מצאתי את המחשב הזה: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=718113 האם הכרטיס מסך שלו וסה"כ הרכיבים שלו מספיקים להרצת המשחק? הבנתי שהסוללה שלו מחזיקה רק שעה וחצי ויש אפשרות לשידרוג לסוללה טובה יותר, לאיזה סוללות אפשר? מה המחירים פחות או יותר? האם זה מגיע בהתקן חיצוני שנראה לעין? שאלה נוספת אם אני רוצה לחבר את הטלויזיה לזה, יש אפשרות? (נדמה לי חיבור AV/ או S-VIDEO) והכוונה לאפשרות על ידי ציוד חיצוני כמו כרטיס הקלטה במחשב רגיל (איזה ציוד דרוש?)

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  2. אהלן, מחפש מחשב נייד איכותי וחזק שיענה על הצרכים הבאים בתקציב של 3500-4000 ש"ח תודה מראש, איציק * מטרות המחשב? עריכה גרפית, עבודה עם תוכנות כבדות של אדובי (after effects, indesign, photoshop) * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ,FHD 1920x1080, מוכן לשמוע מכם מה עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות לעד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-1000 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בת…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by p_uriel,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לבית. שימושים: אופיס ואינטרנט. גודל מסך כ 15", עדיפות למסך מט (הבנתי שזה מומלץ. נכון?) רזולוציית מסך לא קריטית, אבל שהאייקונים לא ייראו קטנים מדי. אמצעי קלט: אין לי צורך במקלדת הכוללת numpad. עכבר ('סופר דופר' קריטי עבורי): עכבר מ-ע-ו-ל-ה!!! אין לי כוונה לחבר עכבר חיצוני. משקל רצוי: לא קריטי עבורי.. זמן סוללה: לא קריטי עבורי. הבנתי שעדיפה סוללה עם 6 תאים. יציאות מיוחדות: לא חובה (פרט ל USB,כמובן.) Bluetooth: לא חובה HDD: רצוי SSD 256GB, אבל גם אסתפק ב 128GB SSD (או כונן רגיל 500GB, אם מייקר באופן משמעותי) כונן אופטי: אין צורך תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית לא, אבל אעדיף אחריות ל 3 שנים של יבואן טוב (הבנתי שאסוס לא להיט לא…

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מודיע מראש, כי הדרישות שלי עלולות להיות מעט מבלבלות, אך אנסה להיות הכי ברור שאוכל. *תקציב: 3000 ש"ח (הקנייה מתבצעת באילת!!!) *מטרת המחשב: אוקיי, יש לו מטרה כפולה: אני מתחיל תואר במדעי המחשב ולכן אני מעוניין במחשב שיסייע לי בזמן תקופת הלימודים. לכאורה, אין לי צורך ביותר מ-i5, 4GB ושיהיה נוח וקל. למרות זאת, הגיע השעה גם להחליף את המחשב הנייח שלי שמלווה אותי משנת 2008, בנאמנות יתר יש לומר (acer). מכאן, שאני מחפש מחשב שישלב את שני העולמות הנ"ל. *גודל המסך: 14'' *רזולוציה: מיטבית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא ממש. * משקל רצוי: עד 2 קילו. קלים יותר יתקבלו בברכה. * העדפה לחברה: HP, Asus, Acer, Dell …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by armadolph,

אני מחפש המלצה למחשב נייד כאשר המטרות הם בעיקר אינטרנט, מוסיקה וסרטים... התקציב לא מוגדר הוא עד 3000 אבל חשוב לי מאוד שהמפרט לא יהיה בזבזני (מעדיף שיהיה יותר לכיוון ה2500...) תודה!

6. עד 4000 - 4500 שקל (רוצה להזמין מחו"ל, אז לא חייב להיות דגם שנמכר בארץ) עם מעבד i5 מעדיף את HP (אני טכנאי מחשבים ומהנסיון הלא הכי גדול שלי עם ניידים HP די יציבים) אם למישהו יש המלצה לדגם טוב של חברה אחרת שתיתן אחריות בינלאומית בארץ אני אשמח לשמוע גם. תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב נייד לחבר. להלו התשובות שלו לשאלון: תקציב: עד 3000 שח עם אפשרות חריגה ל3500 שח. איפה ירכש המחשב - ישראל שימושים: סרטים,סדרות,אינטרנט,קצת פוטושופ ומשחקים קצת כבדים כמו GTA IV גודל מסך: 14-15 אינץ׳ אין עדיפות למבריק/מט זמן סוללה: 6 שעות מקלדת מלאה חובה. יציאות חשובות: hdmi ועדיפות למינימום שלושה חיבורי USB שיהיה WiFi עם קליטה טובה, BT פחות קריטי מבחינת האחסון עדיפות להארד דיסק 1TB יש צורך בכונן אופטי עם עדיפות לבלוריי אבל לא קריטי. חובה שיכלל בתקציב גם מערכת הפעלה ווינדוס 7/8. בתודה מראש על כל המלצה שתינתן

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. גודל המסך? - 15.6 * משקל רצוי? - עד 3 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שעתיים? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כל החדשות. USB3, HDMI * בלוטות? - ברור? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לא משנה, הכי פשוט * כונן CD/DVD? - כדאי שיהיה צורב. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעלות תרשיחא נחשב חו"ל? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? האחת עם השירות ההכי טוב, מחשב שאמור לשמש הרבה בני משפחה שונים. הורים, ילדים, מורים ותלמידים. עדיף שכולל כל מה שיש בדסקטופ. בעקרון רציתי מאייבורי או KSP את המחשב: http://www.ivory.co.il/Asus_X54C_B960.html אבל אף אחת מהחנויות לא עושה לי חיים קלים. רוצה לראות את החנות הז…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by penny1,

שלום רב, לאחר מחשבה רבה על המחשב הנייד הבא עבור אישתי החלטנו לשנות את הדרישה של המסך וכעת אני משנה הפוקוס למחשב בגדול 15 אינץ זו הדרישה המעודכנת * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD. לגבי משחקים יש רק משחק אחד שאני משחק והוא nba2k * גודל המסך?15, לא משנה אם מט או מבריק* רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? באיזור ה 2 ק"ג אם עדיפות לפחות במידה ויש משהו כזה בטווח המחירים הנ"ל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף (בסביבות ה-5 שעות עם אינטרנט עובד) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן, לפני התשובות לשאלון אציין שאני חסיד של אסוס כי אני אוהב את המוצרים שלהם אבל אם יש מחשב אחר מומלץ יותר אני פתוח להצעות (אשמח להסבר למה).. *מטרות המחשב- משחקים כבדים, צפיה בסרטים, עריכת סרטים (פרימייר, אפטר אפקט ושות') * גודל המסך- משפחת ה 15", מסך מבריק (הבנתי שיותר נעים לראות בו סרטים). * רזולוציית המסך- כמה זה קריטי ומה ההמלצה? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - לא משהו מיוחד * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - לא פחות מ 750 ג'יגה כונן קשיח..RAM עדיף…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. בקרוב אני טס ואני מחפש לעצמי משהו רק לגלישה תקציב עד אלף שקל, לא מחפש משהו מאסיבי, שרק ישרת אותי בתקופה הזו ומצידי שיזרק אחרכך הוא חייב להכיל יציאת HDMI\DVI ויציאת אודיאו

12. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב עד 5000 ש"ח. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה, תכני HD (סרטים) קצת גיימינג (בקושי משחק...). האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל מסך רצוי עד 15.7 אינץ'. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? כן. ווינדוס 11 אך אפשר גם בלי. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? השבועות הקרובים. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הסוללה חייבת להיות חזקה. כמו גם המעבד חייב לתמוך בוירטואליזציה.

13. Started by Xsy,

צהריים טובים, אני אקצר ופשוט ארשום מה אני מצפה מהמחשב : 1. אני מתכנת בסביבה תלת - מימדית וכרגע המנוע שאני בונה תומך רק בDX11 - אם זה יכנס לתקציב אשמח למחשב עם כ״מ התומך בDX11 , אם לא אז לא נורא. 2. בהמשך לסעיף הקודם שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה , אני לא מחפש מפלצת , אבל לפחות שיריץ SC2 , dead space וכו׳ , הנייד הקודם שלי שנהרס היה בן 4 שנים ואריץ אותם די בקלות אז אני מאמין שזה לא יהיה בעיה. 3. זכרון קשיח ולא קשיח אין לי העדפה כלשהי , אני לא בקיא בחומרה של מחשבים ניידים , אבל אשמח ל4ג׳יגה אם זה קיים ונכנס בתקציב. 4. אני מניח שזה קיים בכל מחשב אבל חשוב לי שיהיה אפשרות של בלוטו ולפחות 2 יציאות usb. בעיקרון אני מתכוון לקחת אותו לבסיס ( אני משרת רחוק ) , אז שיהיה כמה שיותר ק…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימושים של צפייה בסרטי HD כבדים, משחקים בינוניים גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים. הייתי מעוניין לקבל כמה המלצות למחשבים ניידים בטווח המחירים הזה. כמה שאלות נוספות: אני מעוניין לקנות מחשב מחודש (refurbished) ורציתי להתייעץ האם מהלך כזה הוא נכון? מה המדיניות של חברות לגבי אחריות למוצרים מחודשים? איזה חברה נותנת את האחריות הבינלאומית הטובה ביותר והאם שווה להתפשר בביצועים על מנת לקבל אחריות טובה? (קראתי את זה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372787.0 רוצה לשמוע עוד דעות) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח, לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב בייתי, תוכנות אופיס, משחקים קלים, מתנה לבת מצווה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגבול הטעם הטוב, אין עדיפות לשקט מופתי.. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15 אינצ' וכמה שפחות כבד שאפשר להתאים בתקציב ולביצועים 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by HuGeMouTh,

* מטרות המחשב? לימודים. * גודל המסך? 14"-15.6", עדיף לא מבריק. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * עובי רצוי? כמה שיותר דק! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב, יש שקע זמין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ב 99% מהמחשבים היום יש מה שצריך. * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB+, עדיף 7200RPM ולא 5400. * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, אני יכול לקנות חיצוני אבל זה עוד משהו שצריך לסחוב. * כונן Bluray? לא, יקר. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה, רק עדיף אחריות ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. העניין של העובי טיפה בעייתי, ראיתי מחשבים של HP ו SAMS…

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  17. צרכים. אינטרנט, אופיס, מוסיקה ולראות סרטים. (לא ישמש למשחקים או תלת ממד) תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב עם זמן סוללה מרשים (מעל 6 שעות עבודה). שיהיה Dual Core והארד דיסק של מינימום 500GB, גודל מסך 13". שימושים עיקריים: אינטרנט, אופיס, לימודים. אם אין משהו שכזה בתקציב שציינתי, אשמח להמלצות למחשבים עם זמן סוללה ארוך (לא "הרגילים" של שעתיים) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  19. התקציב הוא סביב ה5000. מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים[כולל HD לסוגיו] ועיקר הצורך למחשב החדש הוא לצורך לימוד תכנות בJAVA/ANDROID. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI USB3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומומלץ 1T * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שתהיה אחרויות טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. אני מעדיף מעבד במדור החדש ivybridge וכן מעדיף i7.…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני מחפש המלצה למחשב נייד סטייל ultrabook (מאוד דק, ומאוד קל). מבחינת גודל מסך אז 13-14 אינץ'. אני רוצה כונן SSD בנפח של 128GB לפחות. 4GB של זכרון RAM. ללא כונן אופטי. מעבר בסדר גודל של i5. יציאת HDMI, קורא כרטיסי SD. אין צורך שהסוסלה תחזיק נצח (4 שעות עד שהיא תמות זה יתאים לי). שימוש המחשב יהיה לעבודה משרדית ופיתוח. התקציב המקסילי שלי הוא 6000, אבל מן הסתם מעדיף לשלם פחות. תודה!

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  21. לא חשוב איזה חברה, כל עוד יש לו דריברים לxp. בעל כרטיס מסך סביר למשחקים. היתר די גמיש.. תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. השימושים שלי הם רק אינטרנט ואופיס חשוב לי שיהיה לו מסך 15.4 ושהמסך שלו לא יהיה מבריק (שלא יהיה השתקפויות מאחורה) חשוב לי שאפשר יהיה להתקין עליו xp או 7 אני לא מייעד את המחשב למשחקים חשוב לי גם מצלמת אינטרנט ומיקרופון ושהאיכות בניה שלו תהיה טובה לא כמו מחשבים ניידים של ג'יגהבייט שמתפוררים אחרי חודש לא אכפת לי גם יד שניה העיקר שזה יענה על הדרישות יש למישהו המלצה טובה?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  23. אהלן, לקראת שנת הלימודים אני מחפש לפטופ חדש. תקציבי 3000 ש"ח. מעוניין מסך בגודל של 14 אינץ' סה"כ. חשוב שהמשקל שלו לא יחרוג מ2.2 קילו, ושהמסך והמקלדת יהיו נוחים לעבודה ממושכת. לא חובה יציאות רבות ומגוונות וגם לא חובה מחשב חזק מידי חומרתית, העיקר שיהיה נח. מבחינת סוללה - אשמח לשעתיים עבודה עם WIFI, אבל שוב - לא בגדר חובה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  24. עם אפשרות לחריגה ל 6000 ש"ח המחשב לא ישמש אותי למשחקים או תוכנות גרפיקה,זה יהיה לשימוש אינטרנט מיילים ומצגות,אני צריך שיהיה בגודל של 14 אינצ' (בערך) תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  25. * מטרות המחשב? לימודים, תכנות, עיצוב (פטושופ, בלי דברים כבדים של תלת מימד) * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות ל-FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה ואם אפשר אז מסך מגע * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות שיחזיק את השלוש שעות של עבודה רגועה (OFFICE) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מחיצה קטנה יחסית + לפחות 500 GB * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, סומך עליכם * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך בגודל 15…

• 3 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים