עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, רציתי לדעת אם יש נייד שיש בו כרטיס קול של 5.1 ערוצים לחבר למערכת קולנוע ביתית של לוג'יטק (3 חיבורי PL) ואם כן איזה באיזור תקציב של 3,000 ש"ח? תודה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  2. שלום , אני מעוניין במפרט מחשב , בתקציב עד 5000 שקל (ניתן לחרוג רק אם יש לזה סיבה טובה כמו שיפור הכרחי בביצועים ) , המחשב מיועד בעיקר למשחקים יש לי מסך 22 אינץ' ונידמה לי שהרזולוציה המקסימלית היא 2048X1546 , המפרט מיועד לכל סוגי המשחקים רצוי להגדרות גבוהות . אני לא יודע לעשות אוברקלוק ולכן אני אוותר על האופציה לבנתיים . אני מעוניין לרכוש רכיבים בעיקר מקייאספי , פאנדה ונועה מחשבים מכיוון שאני גר בחיפה . תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב בסביבות ה 3-5K ( כמה שיצטרך, אני לא מעוניין לחסוך אך גם לא מעוניין להוסיף סתם) אני הולך לעבוד עם Photoshop CS5, After Effects CS5 המון המון חלונות של אינטרנט, אופיס, תיקיות והמון דברים שירוצו כל הזמן המטרה שלי היא שלא יהיה לי אפילו לא שבריר שניה של מחשבה וטעינה - שהכל ממש יטוס פוטושופ, מעברים בין חלונות וכו'.. אני מתכוון אולי לשחק משחק או שניים (Call Of Duty ..) שיראו יפה וללא תקיעות. הארד דיסק: 1TB זיכרון : כמה שהכי הרבה נכנס .. 6 גיגה? DDR3 ? מעבד: מה שתגידו.. AMD/INTEL מה שישתלם יותר כרטיס קול: צריך כרטיס קול ממש טוב לרמקולים 5.1 שישפר את האיכות אפילו מארז: שחור שיהיה יפה מסך: 19 אינץ כונן DVD מעוניין שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר שלא ישמ…

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  4. בס"ד שלום לכולם, אודה לכלם אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות ואופיס. * מטרות המחשב? Visual studio בעיקר WPF ,Silverlight אופיס * גודל המסך? 13 אינצ' (נראה לי... לא גדול מידי ולא קטן מידי, משהו בינוני) * משקל רצוי? עדיף לא כבד מידי, אבל מוכנה להתפשר בשביל איכות ומחיר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו שישרוד נסיעות של שעתיים שלוש. שוב, עדיף ארוך, אבל לא על חשבון איכות או מחיר * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? סטנדרטי * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *מחיר? אין לי ממש הגבלה. הדגש הוא על איכותי לא יקר מידי. זאת אומרת, אני צריכה את הזול ביותר שיית…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכם ,עוד מספר ימים אני קונה מחשב לצורך HTPC לסלון מעבד : intel Pentium E5400, 2.70GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray‎ 295₪ לוח אם : JETWAY G31-GM4 s775 1333Mhz, Intel G31, 2xDDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 195₪ זכרונות : DDR II 800Mhz 1GB Samsung Value *2 280₪ כרטיס מסך עוד לא יודע, יש לי ולויזיית CRT, אז מן הסתם שאני חייב SVIDEO, אבל כדי להיות מוכן גם לאחר קניה של LCD, שיספיק גם לו יש 9300 ב א"א מחשבים (ככל הנראה יש להם גם 9400 ו 9500 עם החיבור הנ"ל אך איני בטוח), עם יש המלצה למשהוא אחר, אני ישמח דיסק כשיח : יש לי אחד של 20GB שאני צריך רק למערכת ההפעלה, ואחד של 2TB חיצוני שעליו כל המולטימדיה שלי צורב: יש אחד חדש של סמסונג שקניתי לא מזמן ,שלא הולך להיש…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, ברצוני לרכוש מחשב למטרות לימודים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב הוא 3800 ש"ח או 1000$ במידה ואקנה/אזמין מארה"ב. התנסתי במחשבי 15 אינץ למיניהם והם די כבדים ולא נוחים לדעתי, אז אני מענויין במסך בגודל 14- 13(עדיפות ל 13), וחשוב לי מאד שלא יהיה בעל ציפוי "glossy",שעושה את השימוש בחוץ או אפילו באוטובוס באור יום לבלתי אפשרי. בין הייתר אני מבין שאעשה שימוש בתוכנת MATLAB שהבנתי שהיא דורשת כוח עיבוד חזק אני גם רוצה חיבור HDMI כדי שאוכל לחבר למסך טלוויזיה ולראות סרטי 720P (רק 720P לא מעל), מעבר לכך אין לי צורך בחיבורים נוספים מעבר לUSB וכו'. אין לי צורך בכונן/צורב אז ניתן לוותר אם אפשר חשוב לי מאד שתהיה מצלמת אינטרנט מובנת לצורך שיחות MSN/SKYPE פרט נוסף הוא שאני מעוני…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  7. Started by gonecrazy,

אני שמתמש ב GIGABYTE W468N. מותקנות עליו שתי מערכות הפעלה XP ו 7. עבדתי על ה XP כשפתאום על המסך הופיעו פסים ורודים והוא נתקע. כיביתי והדלקתי אותו ומאז עולה לי תחילה מסך לבן, אחריו מופיע מין מסך אפור(כמו צילום של הירח מהחלל בשחור לבן) ולאט לאט הוא דוהה לצבע שחור, שרואים עליו שהוא דלוק. ניסיתי ללחוץ על F2, כדי לראות אם יעלה ביוס או שהצבעים יהבהבו בצורה אחרת, כלום. קצת רקע, הייתה לי בעיה ב וינ 7 שהכרטיס מסך היה מפסיק לעבוד, התמונה הייתה קופאת, מופיע מסך שחור ואז חוזר עם הודעה שהכרטיס מסך נתקע ואותחל מחדש. לא יודע אם זה קשור, אבל לפי חיפושים שביצעתי באינטרנט, אין לבעיה הזאת כל כך פתרון. מאיפה מתחילים לטפל?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by avihai_o,

שלום... הזמנתי צחשב מחברת דיקל שבב"ש אם משהו מכיר המפרט שלו הוא מעבד i5 זיכרון 4 ג'יגה כרטיס מסך גיפורס 240 GT ג'יגה1 דיסק קשיח של ווסדטרן דיגיטל 500 ג'יגה לא זוכר את המארז כל זה עלה לי 3500 שקל מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKVY381EA 3600 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL50513E 4000 שימושים: גיימינג כמו 2+gta iv Call Of Duty 5 Crysis Warhead Assassin's Creed1 על HIGH+-

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by arielyaroker,

שלום עד לא מזמן קניתי מחשב נייד. וכרגע אני רוצה להרחיב את הRAM שלו ל4GB מ2GB. אז הנה כמה שאלות: 1- איך אני יכול לבדוק כמה סלוטים תפוסים אצלי בנייד (מבלי לפתוח את המארז) 2- הנה הנייד שקניתי http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm אז האם יש צורך להתאים זכרון מיוחד? ואם כבר איזה בדיוק? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם אני מחפש קופסא בלבד בלי ציוד היקפי. אני מחפש מחשב לעבודה בסיסית בעל מארז שוכב (כמו HTPC ) בעל אוורור יעיל. אין צורך בצורב , כ.מסך(הנוכחי כ.מסך בעל hdmi אז אין צורך לשדרג) חובה לפחות 4GB זיכרון . (אם יהיה מעבד quad במחיר סטייה נורמלי אז יתקבל בברכה) יום טוב ותודה.

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  12. אוקי אני מזמין מחשב חדש וכן אני יודע שהסכום הוא חולני אבל בכלזאת intel core i7 930 מעבד לוח אם - ‏X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E‎ כרטיס מסך שניים ב sli - ‏GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E‎ ככה שזה שניים כאלו זכרונות וגם כאן יש קטע קצת הזוי סה"כ 12 גיגה שלDDR3 - ‏3x2GB Mushkin Frostbyte Series Triple Channel דיסיקים קשיחים שניים אחד למערכת הפעלה ssd של 80 גיגה ועוד אחד רגיל של גיגה וחצי ‏80GB SSD X25-M Sata II 2.5'' SSDSA2MH080G2‎ ‏Caviar Green 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS‎ מארז - ‏HAF932 Full Tower Black Case וספק פשוט כי אין ברירה חייב ספק מפלצתי בשביל הכרטיסי מסך ‏REVOLUTION 85+ 950W Active PFC Ultra-quiet 13.5…

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  13. בהמשך לבניית המחשב שניסתי להרכיב (הדרישות בפוסט הבא): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462000.0 בחרתי את המחשב הבא, המלצות לשינוי ודברים אחרונים? תנו יד קטנה לעזרה לא יכול לחרוג מהסכום שם זה באמת המקסימלי לא שקל יותר, הצעות של החלפת רכיב ברכיב או רידוד רכיב תמורת רכיב אחר או הפחתה באיכות רכיב אחת למטרת רכיב אחר יתקבלו בברכה!!! אני מזמין עוד כמה שעות צרפתי תמונה של המפרט[br]פורסם בתאריך: 30.05.2010 בשעה 15:03:00 דרך אגב בכל מקום אחר יצא לי יותר יקר , KSP הכי זולים למפרט הזה[attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  14. המחשב מיועד לאחי אז אני שואל בשבילו מטרות המחשב: המשחק הכי "כבד" שהוא משחק והעיקרי זה flight simulator x * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: פחות חשוב רק מהבית לעבודה וחזרה... * זמן סוללה: לא משנה, תמיד ליד חיבור לחשמל * יציאות מיוחדות: hdmi וקורא כרטיסי זיכרון * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 ג"ב לא צריך יותר מ-500 * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  15. האם קיימים בארץ/בחול(אבל עם אחריות בינלאומית שתופסת בארץ) ניידים קטנים (11-13) עם כרטיס מסך טוב לגיימינג? כשאני מדבר על טוב אני מתכוון למשהו שמריץ FPSים עדכניים ברזולוציה הטבעית של המסך של אותו נייד על הגדרות מלאות...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ₪ 3,695.00 ₪ 3,695.00 1ׁ Elite 7100 MT VN902EA מחשב Intel® P55 PCH לוח אם ( 8 MB של L2 ג'יגה הרץ מטמון Intel® CoreT M i5-750 (2 .66 מעבד PC-3-10600 (1333 MHz) DDR3 SDRAM Memory 1 זיכרון x 2 GB זיכרון DIMM חריצי זיכרון 4 רכיבי Microtower מארז 7 , 5 סל"ד 200 00 GB SATA 3.0Gb/s דיסק S ATA DVD+/-RW SuperMulti LightScribe Drive כונן ( PCI 3 אינץ ' עם .5) 22 ב- 1 HP קורא כרטיס מדיה של N VIDIA GeForce G210 HDMI PCIe x16 כרטיס מסך Realtek ALC662 כרטיס קול מובנה משול ב Realtek RTL8111DL 10/100/1000 Ethernet כרטיס רשת יציאות קלט/פלט חיצוניות 1394 , יציאה אופטית, כניסת/יציאת , RJ-45 יציאת , USB 2.0 אחוריות: 6 יציאות כניסת/יציאת , USB 2.0 שמע, כניסת מיקרופון, היקפי ומרכזי קדמיות: 3 י…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לאחר שאני מדליק את המחשב הנייד ואני רואה שהסוללה הוטענה, האם זה בסדר להוציא מהשקע את המטען? כעשיתי את זה המחשב עשה איזשהו קול ולכן אני מפחד שזה יכול להזיק. כלומר, השאלה שלי - להוציא את ההמטען מהשקע כשהמחשב דלוק או כבוי?

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  18. אהלן, אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח (כמובן עדיף פחות אם אפשר), במשקל קל (2 קילו ומטה), ומאוד מאוד חזק. אורך החיים של הבטרייה קצת פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם. המון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  19. המחשב מיועד לשימוש ביתי +משחקים קלים (Empire total war, GTAIV) ברזולוציות לא גבוהות (לא קריטי לי, העיקר המשחק). מתוכננת קניית סמסונג 2030 מסך 20'. AMD Athlon™ II Dual Core 245 2.9GHz Gigabyte GA-M61PME-S2P Western Digital 320GB SATA2 7200RPM 16MB Buffer Radeon HD 5670 512MB GDDR5 Hec 500W Thermaltake V3 Kingston 2048MB (2GB) DDR2 800MHz LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 סה"כ 1890 ש"ח. הבדל גדול לעומת אחרים. מי שמבין יודע מאיפה המערכת הזו... האם להשאר עם ה In Win Power Man 450W שהם מציעים? יש ביקורות לא רעות על החברה. תודה

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by gambit_elaad,

בימים הקרובים אני קונה מחשב שישמש בעיקר למשחקים ועבודות וירטואליזציה ביניתי מחשב ורציתי חוות דעת עליו או מה אפשר לשנות איפה אפשר לחסוך תודה.. Intel Core i5 661 Socket 1156 3.33Ghz BOX, יחידות 1 ₪1081 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1474 Gigabyte GA-H57M-USB3 H57 CHIPSET, יחידות 1 ₪690 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1504 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL7 Platinum Core I5, יחידות 1 ₪659 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1283 WD 1.5TB 64MB Sata2 Green WD15EARS, יחידות 1 ₪575 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1240 Connect3D ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪831 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1674 RaidMax Ecl…

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מחפש לקנות ממש בימים הקרובים בארהב (אמזון, בסט ביי וכו), במחיר של בסביבות ה500$. מסך 15" שיהיה חזק כמה שניתן ועם זכרון גבוהה כמה שניתן (במסגרת המחיר), וחשוב מאוד שיהיה אמין. המחשב לשימוש של צילום וידאו בHD וסטרימינג לאינטרננט (ערוץ LIVE). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. בטעות נבחר השפה האנגלית למערכת ההפעלה 7. איך אפשר להחזיר את הבחירת שפה בין האנגלית עברית ורוסית, שאבחר את עברית? גם כשאני מפעיל את השיחזור מתוך הביוס להתקנה מחדש של המערכת זה מפרמט אבל לא נותן את הבחירה בין השפות אלא מץקין את האנגלית שוב. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. ערב טוב אני מעוניין במחשב חדש ועשיתי חושבים וזה בזבוז לקנות הכל חדש לכן חשבתי על רק להחליף רכיבים ספציפים. יש לי גם לוח אם עם סוקט 775 אבל יש בו מעבד סלרון, לכן אני צריך מעבד (רצוי QUAD) יש לי כבר ספק, כוננים קשיחים, כוננים אופטים, זיכרון ראם בנפח 2GB (סיכוי גדול שאני יגדיל אבל לא קשור עכשיו) והכל טוב ויפה. מה שאני מבקש ממכם חברים זה הצעה לכרטיס מסך (כמובן PCI EXPRESS) והצעה למעבד (שיתאים לסוקט 775). ואם כבר על הדרך יש לכם הצעה למארז טוב ולא יקר שיתן לי שקט אני אשמח לשמוע. התקציב שלי הוא גג 2000 שקל. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  24. * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים בהגדרות בנוניות -, צפיה בסרטים, הרצת פרוייקטים כגון SETI, REOSSETA וכו, * גודל המסך? 14-16 * משקל רצוי? פחות מבין בזה אבל אני רוצה מחשב שאני יוכל ללכת איתו ממקום למקום נסיעות וכו (אבל זה לא קורה יותר מידי אם בכלל...) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הייתי רוצה מחשב שיתן לי לראות לפחות שעתיים וחצי של ססרט על מסך מלא (אם זה אפשרי דבר כזה למחשב כמו שאני מבקש) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רק פלוס * בלוטות? פלוס * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 מינימום 7200RPM עדיף נראה לי * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? פלוס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב שאם אני אראה סרט א…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  25. שלום ברותי מחשב lenovo sl510 2847 qbg אני מנסה לסנכרן את טלפון בעזרת ה BLOETOOTH אך מקבל הודעה שאי אפשר להשתמש ב BLUETOOTH בבדיקה ב DEVICE MANAGER לא ניראה שיש התקן BLUETOOTH למרות שבדף הנתונים מוגדר שיש מישהו ניתל בבעיה הנ"ל - מה יש לעשות תודה מראש :-[

• 1 תגובה
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.