עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Genom_g,

רציתי לדעת מה אתם אומרים על זה אני לא רוצה להשקיע הרבה על המחשב שלה כי היא צריכה אותו למשחקים פשוטים כמו סימס 1 ולאייסיקיו ולעוד תוכנות פשוטות מאוד ובקשר לכרטיס מסך יש לי בשבילה בבית כבר את ה - 5200FX החרא שלי אבל היא לא צריכה יותר מזה לצרכים שלה מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 2800+ (S-754) 1 670 670 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) Nforce3 250 1 425 425 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz AData /VT 1 280 280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 340 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-…

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by AleXus-,

שלום אני צריך מפרט למחשב חדש, משחקים ואינטרנט שיהיה עד 4K.... בלי מסך ובלי כלום..... רק המחשב... תודה.

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  3. ישלו תקציב של 1200-1500 שקל זה בשביל SILKROAD נטו עכשיו יש שתי מפרטים באייבורי אחד אינטל השני AMD הראשון זה: אינטל Core i3 2100 לוח אם ECS H61H2-M3 B3 זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 16MB וזה בלי כרטיס מסך בשביל כרטיס הוא יצטרך להוסיף עוד 250 שקל ככה ויש תAMD: AMD Athlon II Triple Core 450 לוח אם Gigabyte/MSI זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 כ.מסך Nvidia GeForce 210 שזה אותו מחיר רק עם כרטיס מסך עכשיו השאלה שלי מה עדיף אני לדעתי הAMD מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  4. שלום, אני צריך שתמליצו לי על מפרט מחשב לשימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, אופיס וכו'...). צריך מסך+ ציוד היקפי. תקציב: כ-1500 ש"ח. עדיף שיהיה לחנות סניף באיזור תל אביב. תודה.

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  5. בהנחה שיש לי כרטיס קול,הארדיסק וזכרון פנימי 4גיגה ומארז גם אולי.. בגדול אני צריך מעבד ולוח-אם כרטיס מסך וספק מעבד אינטל-חובה המחשב מיועד לשחק דיאבלו 3 בעיקר

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by foniko,

* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata מעל 500GB * כונן אופטי לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * תכונות מיוחדות: מערכת הפעלה ווינדוס 8 איך הדגם הבא? Dell inspiron 5537 http://ksp.co.il/?select=.268..271..432.&list=1&sort=3&glist=1&uin=20711&txt_search…

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by DDgeva,

אני מתלבט בין כמה דגמי מחשבים, ספציפית הכי נראה לי הLenovo Edge 15. התקציב שלי הוא כ4000 ש"ח. שקלתי גם את הDell N5010, אבל ניסיתי אותו והמקלדת שלו קצת צפופה ולטעמי לא הכי נוחה, והוא גם קצת כבד לטעמי. אז רציתי לשאול מה דעתכם על הEdge 15: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5598 האם יש אלטרנטיבה עדיפה או שזה המחשב הכי טוב לצרכים שלי? (סטודנט, אשתמש בו ללימודים ובעיקר תיכנות). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  8. קיבלתי מחשב משומש לנובו T61 האחריות שלי על הסוללה היא עד יוני הסוללה של 6 תאים מחזיקה לי בין שעתיים לשעתיים וחצי האם זהו זמן קצר ביחס לסוללה והדגם(אם אני לא טועה בנתוני יצרן רשום 3 וחצי אבל השאלה כמה בפועל) במידה וכן יש איזהו שהוא כיסוי לאחריות? מה אני אמור לאגיד להם כדי שהם יחליפו לי סוללה?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  9. Started by shim,

ברצוני לרכוש מחשב משרדי בעיקר שהשימוש בו הינו אופיס, סריקה וריבוי חלונות במקביל השתמשתי במפרטים המומלצים אצלכם, אך הייתי מעוניין לבחור רכיבים שישפרו את רמת השקט של המחשב ( דרגה 8 בערך ) מבקש המלצה על מארז + ספק שקטים וכן דיסק קשיח 1TB שקט ומהיר יחסית, התקציב לשלושתם 1,200 ש"ח +- אם יש רכיב נוסף שיעזור לשקט אשמח לשמוע האם המארז הזה נחשב שקט ? ANTEC Sonata III no PSU זה המפרט שמצאתי מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪253 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪302 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מח…

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by warsfear,

שלום, עדיין לא נשלח אלי המחשב אז אני מעדכן קצת. 1.רציתי לדעת את ההבדל בין amd athlon 64 3200 (socket 939) OEM לבין box 2. את ההבדל בין zalman cnps7000b alcu new model לבים cnps7000 cu led (חוץ מהאור הכחול כמובן). 3. את ההבדל בין כונן קשיח ATA לבין SATA תודה רבה

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by chen1234,

אני רוצה מחשב לחדר ככה שיכול להקליט שתי תוכניות בו זמנית , שיהיה די שקט (יש לי מארז טרנספורמר , אז נראה לי הכל יהיה שקט לי מעכשיו) . ושאני יוכל לשים בו גם משחקים ככה , כמו COD4 ו NFS שירוץ על MID-HIGH. ציוד הקפי צריך מקלדת ועכבר אלחוטי גם (הכי פשוט) וגם כרטיס רשת אלחוטי. ועוד שאלה יש לי כ.מסך X1950PRO הוא יכנס לי במארז HTPC(למה הוא ענק!). תודה מראש. נ.ב: רזולוציה של הטלויזיה שלי היא 1680 x 1050 אז אם המשחקים לא יעבדו על high לא נורא.

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by maor89,

* מטרות המחשב - לימודים, סרטים ומעט משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשוב שלא יהיה מעל 14 ורצוי מאט אך לא חובה. * משקל רצוי? לא חשוב כלכך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אך ניתן להתפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ואם יש אפשרות לקצת SSD זה טוב. * כונן אופטי? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אסוס אבל פתוח לאחרים. קשה לי למצוא מחשבים בגדלים שציינתי שעונים לדרישות שלי (יש הרבה 15.6). גם כרטיס מסך שהוא קצת יותר טוב ממובנה. שני מחשבים שנראים לי מתאימים מבחינת מפרט (ומחיר) חוץ מגודל המסך: asus x550vc-xx…

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  13. אני סטודנט לאדריכלות ומחפש מחשב נייד ללימודים ועבודות צדדיות, ומוכן להשקיע במחשב לטווח ארוך בהתאם לחומרה. אין באפשרותי לקנות מחשב נייח מאחר ואת רוב שעות העבודה על המחשב אני עושה בלימודים או בעבודה... אני עובד עם התוכנות: Autocad, Revit, sketch-up ורוצה להתחיל להתעסק עם רנדור 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-6000 בהתאם למחשב, חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות שרטוט ורנדור 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  14. שלום, קניתי לא ממזמן את המחשב הנ"ל, מחשב מאד חזק עם ליבה כפולה. סרטי HD מעט מקרטעים לי, במיוחד אם אני מחבר את המחשב לטלוויזה (סוני, LCD, 40 אינץ) בעזרת כניסת HDMI. איזה חבילת מקודדים כדי לי להוריד? אולי אין לי תוכנה מתאימה להקרין סרטים בWINDOWS 7? יש משהו שאתם ממליצים עליו? תודה....

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by kaminari123,

המפרט מצורף בקובץ תמונה, דעות.הצעות שיפור וחיסכון יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by bluenote,

שלום לכולם, הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם המקצועית לגבי מפרט המחשב המצ"ב. המחשב מיועד פחות או יותר לעבודות גרפיקה (פוטושופ וקצת תלת מימד - 3dsmax) וגם קצת לעבודות וידאו (after effects). התקציב הוא לא מאד גדול יחסית לשימושים (5000 ש"ח) אבל זה מה שיש. מעבד: core 2 duo E6750 2.66MHZ 4MB מחיר: 1,010 ש"ח לוח: Asus P5KC או Gigabyte GA-N650SLI-DS4 (nForce 650i SLI) - ATX מחיר: 770 ש"ח זיכרון: Twinmos 1024Mb DDR-II 800Mhz x2 מחיר: 220 דיסק: WD 3200AAKS SATA2 320Mb 16Mb buffer מחיר: 395 מארז: Thermaltake SopranoDX VE7000BWS או Antec SONATA II with 450Watt PSU מחיר: 595ש"ח או 729ש"ח ספק (במידה ולוקחים את ה-thermaltake): כ Thermaltake Power W0101 550W silent, 24pin מחיר: 39…

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by dovik,

בס"ד שלום רב! זה פעם ראשונה אני כותב כאן..כבר לקחתי מפה לא מעט דברים חדשים שלא ידעתי (אני טכנאי PC מובטל בינתיים אך משתדל לשמור על כישורים שרכשתי) הופתעתי לראות פורום כה מושקע ואיכותי. יש מלא חומר חשוב ומעניין. שאלתי היא כזאת. אני מתכוון להשקיע הרבה במחשב שיהיה לי לעתיד,בע"ה. ומכיוון שאיני יכול לקנות אותו בבת אחת,עם כל הרכיבים,אז נאלץ לרכוש לפי חלקים,כל חודש משהו אחר. ומכיוון שטכנולוגיה לא עומדת במקום,אז גם החלקים משתנים באיכות ובמחיר. אז רציתי לדעת מה דעתכם\ן לגבי קצב השתנוּת הרכיבים ולפי זה אפשר לדעת מה הסדר העדיף לקניית החלקים. חוץ מזה,אשמח מאוד להיות בקשר עם טכנאים כמוני שעובדים בתחום.. תודה רבה והמשך עבודה מהנה ))

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  18. שלום כולם אני גמרתי את מחשבי ואחי רוצה לשדרג את מחשבו הנה המפרט מה אתם חושבים שניתן לשפר בו על מנת שיוכל להריץ את הלף לייף 2 ומשחקים חדשים ומשחקים שיצו עוד שנה ככה , אני לא מצפה שהמחשב יריץ הכול על high אבל שיוכל להריץ על רמה סבירה שהיה ניתן עדין להנות מהגראפקיה ומהמשחק , הנה המפרט מעבד : intel p4 1.8 ראם : 256 גרני במהירות 2100 pc לוח : משהו לא מוכר של via כרטיס מסך : asus geforce 2 64 mb mx400 הרד דיסק : wd 40 giga ide סידירום לא מוכר צורב של hp שהוא גם כונן dvd מה אתם חושבים ניתן לעשות על מנת לשדרג את המחשב הזה כדי שיכל להריץ משחקים חדשים? התקציב הוא 1500 שקל תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  19. Started by Dov B,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 עם אפשרות חריגה ל4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שפות תכנות בעיקר וקצת תכני HD ושימוש אישי מיילים אתרי קניות וכתיבת מסמכי word excel 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  20. אופציות של שדרוג אינן רלוונטיות מלבד אופציה להרחבת הזכרון עד 6 ג"ב תודה רבה

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  21. תודה

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by amisu,

המחשב מיועד למשחקים כבדים, סרטים וקצת פוטושופ. שמעתי שצפויה הורדת מחירים למעבדי אינטל.. כך שנראה לי שבכל זאת אחכה טיפה מעבד: INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 661 - TRAY מחיר: ₪1027 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 מחיר: ₪720 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 מחיר: ₪791 כרטיס מסך: GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL מחיר: ₪1234 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מחיר: ₪115 מארז: LANCOOL PC-K60WB w/o PSU מחיר: ₪476 ספק כוח: ENERMAX MODU87+ 600W : EMG600AWT מחיר: ₪766 דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי מחיר: ₪347 מחיר סופי: ₪5476 בקשר לכרטיס מסך.. בטח יוציאו עוד חברות את ה460.. אולי עם קירורים שווים יותר. ככל הנראה הוא יחובר לdell…

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by snir.isl,

שלום אני בקרוב משתחרר מהצבא ורוצה לרכוש מחשב חדש לשימוש של משחקים ברמה גבוהה על הגדרות הכי גבוהות בתקווה. תקציב זה גג 4K בניתי פה מפרט באתר של tms ורציתי לשאול מה דעתכם? בנוסף אשמח לעזרה להחליף את המארז במארז שיתאים לשאר החלקים בפחות כסף כי עיצוב פחות משנה לי רק משנה לי שיהיה מגורר כמו שצריך ואפ אני יכול לחסוך במארז כסף אז אוכל להוסיף את זה במקום אחר משחק עליו על מסך 22 אינץ 1650X1080 (לא hd הכי גבוה) מעבד Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray 1 ₪911 קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪65 לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 1 ₪269 מארז בנאדל מארז Ippon S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש 1 ₪485 זיכרון Crucial…

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  24. Started by yuval_e,

שלום לכולם, אני מתעניין בהרכבת מחשב barebone לסלון, מבוסס מעבד סלרון. חשוב לי מאוד העיצוב (למשל msi mega pc http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=604 - או כל מארז יפה אחר). תפקידו העיקרי של המחשב יהיה להתחבר לטלויזיה 34" CRT ב-s-video ולנגן בה divx, dvd ו-mp3 (בלי משחקים, גלישות וכו'). בעתיד ייתכן שהטלויזיה תשתדרג ל-LCD או פלזמה. דרישה נוספת היא דרך להעביר אליו קבצים מהמחשב בחדר השינה שלי (האם כרטיס רשת אלחוטי יספיק?). אגב - ראיתי את המפרטים הקיימים באתר, אך גם הזול מבינהם נראה לי כמו overkill מבחינת הדרישות שהצבתי. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.. תודה, יובל.

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  25. שלום היום שוטטתי בין חנויות המחשבים השונות בחיפוש אחר מחשב המיועד למשחקים בלבד. החוויה היתה קשה לכן אני פונה אליכם בתחינה לעזרה. הדרישות שלי הם פשוטות: הכי טוב שיש היום בעולם. לא מעניין אותי מחיר. (אני זקוק למארז בלבד- לא כולל מסך ותוספות חיצוניות) ממה שהבנתי אני זקוק למעבד עם PCI EXTREME? לא יודע מה זה אבל זה חזר מספר פעמים. כמו כן לא ברור לי מה כרטיס המסך הכי טוב של ATI או NVIDIA והאם הם עובדים עם PCI EXTREME. כמו כן מה לגבי DDR2? הכרחי? חשוב? עוזר? כמה זיכרון? באחת החנויות הציעו לי גם כונן של WD במהירות של 10000RPM? האם זה משנה משהו בביצועים בכל חנות קיבלתי תשובה אחרת (כנראה בהתאם למלאי שלהם) אבקש תשובות אוביקטיביות והמלצות על מקום קניה בבקשה תעזרו לצרכן המבולב…

• 8 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים