ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם מישהו יכול להמליץ לי על נייד טוב לעבודה עם מוסיקה? תודה מראש, תמיר.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מעוניין רק ב: מעבד לוח אם זכרונות צורב DVD מארז פשוט אני רוצה גם מפרט של P4 וגם של AMD תודה לכם ולא צריך גם עכבר ומקלדת וכל הציוד ההקפי
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המחשב הזה, עם כונן SSD במקום הקשיח https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17280 האם יש משהו שמומלץ לשנות בו? האם הספק כוח מספיק טוב? השימוש יהיה לאינטרנט ומסמכים תודה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI USB 3 * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אבל גם HDD 7200 סבבה * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא מק
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מחפש מחשב שאוכל לתכנת בו באקליפס למשל אבל גם בתוכנות יותר כבדות כמו net beans ו visual studio. צפייה בסרטים HD ופתיחת דפדפן מרובה טאבים תוך כדי תכנות. חשוב שהמחשב יהיה מהיר למטרות אלה, עם חיבור wifi מהיר. מחפש מקום מוכר שנותן אחריות ושירות טוב. * גודל המסך? 15.6. אפשר גם יותר גדול. * משקל רצוי?פחות משנה. רצוי קל מן הסתם אך לא שיקול עיקרי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא שיקול עיקרי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD ולא קריטי הנפח. * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כ…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד קל (מקס' 2 קילו) לעבודה משרדית (רק מעבד תמלילים וIE) עד 4000 ש"ח, עם מערכת הפעלה, עם תקשורת אלחוטית, ומינ' 512 מגה ראם. תשלומים חובה חשבתי על ה HP Pavillion Dv5203 מבאג, המפרט : מעבד - intel celeron M 410 1.46GHZ מסך - 15.4" WXGA דיסק קשיח - 60G זיכרון - 512MB 667MHZ צורב DVD כרטיס גרפי - intel 950 WIFI, 802.11B\G windows XP home edition סה"כ : 3996 (333X12) איך? תודה, Zzzz
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי , מעוניין לרכוש מחשב, יכול להיות אפילו נייד, שמטרתו העיקרית זה ניגון סרטים ברזולוציה גבוהה (כרגע 4K) ורוב הזמן יהיה מחובר למסך טלויזיה LG OLED 55-65 אינץ. מה חשוב להשים לב לפני קנייה? תודה:)
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
http://ksp.co.il/?store=eilat&list_compare=.27192..26769. מחשב מיועד לגרפיקה דו מימדית בלבד, אין עוד שימושים. אני די בטוח שה-Z41 עדיף אבל אשמח לשמוע דעת המומחים... אשמח גם לשמוע מה יש לכם לומר על lenovo בכלל ועל הדגמים האלה בפרט. *מסך מט ב-Z41 - יתרון מבחינתי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייח (2 מחשבים לילדים בני 13) 1. תקציב - עד 4500 ש"ח לכל מחשב (אין צורך במסך / מקלדת / עכבר) - במקרה ותוספת לא גדולה תשפר משהו באופן משמעותי אשקול בחיוב 2. משחקים (כבדים) - רוצה שקט ל 4 -5 שנים 3. אין צורך DVD 4. צריך SSD 250-500 + 2TB HDD 5. רצוי מחשב שקט, חשוב שיהיה אמין 6. לא מבצע OQ 7. ללא מערכת הפעלה, אין צורך באופיס. 8. חשוב לרכוש מחנות אמינה עם אחריות 9. רכישת המחשב - בשבועות הקרובים 10. אין בקשות מיוחדות
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב חבר'ה, חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו והוא צריך רק 4 חלקים והם: מעבד כונן כשיח זיכרון לוח אם הוא רוצה שיהיה לו מחשב על בסיס AMD 64 תודה מראש לכולם
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מפרט לעבודה בעיקר בפוטושופ ועריכת וידאו. מעדיף מפרט שקט. לא הולך לבצע OC. אני גם לא מתכוון ללכת עם המארז לתחרות יופי אז רצוי משהו פשוט ויעיל. בחרתי מעבד וכוננים: Core i5 750, s1156, 8MB Tray 930 מעבדי אינטל Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 240 Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 415 60 הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל לכן אני מבקש עזרה בבחירת: קירור למעבד לוח אם כרטיס מסך זכרונות - 2X2GB ספק מארז צורב סה"כ לנ"ל עוד כ -2000 ש"ח אני מבקש להרכיב מפרט ב - KSP עקב הקירבה לבית. יש לי נסיון טרי (לא טוב) עם חנות מומלצת אבל רחוקה.
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא צריך לחסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג,וכרגע התחלתי ללמוד תוכנה אז חשוב שיוכל להריץ תוכניות כבדות שאני אולי אתכנת בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod Advenced warfare,Bf4 ושאר המשחקים שבסגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיר…
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות,עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD (המחשב יחובר לטלוויזיה 42") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). נטבינס,אקליפס,ויזואל סטודיו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב באזור המחיר הנ"ל אני גמיש אם צריך. הצורך שלי מהמחשב הוא שיהיה קומפקטי כדי שאוכל לטוס איתו לחול או לקחת לכל מקום בקלות. ולהשתמש בו לצורך גלישה באינטרנט ואולי סרטים מידי פעם. אני מוכן לשקול קנייה בארץ בשביל האחראיות או בחול ללא אחראיות בארץ במידה והפרש המחיר משמעותי. כמו כן אני מתכנן לטוס בעוד 5 חודשים, השאלה אם שווה לחכות שאמור לצאת משהו כזה בקרוב. עבדתי בחול עם מחשב ASUS EEE כלשהו והפריע לי שהמסך קטן בשביל הרזולוציה וזה מציק לעבודה, ככה שאם יש מחשב כזה קטן עם מסך יותר גדול שמתאים לרזולוציה של גלישה באינטרנט זה מה שאני מחפש. - קטן אך עם מסך בעל רזולוציה שמתאימה לגלישה באינטרנט בלי הגלישת מסך הזאת. - חיי סוללה ארוכים - 40 גיגה זכרון לפחות - צורב די וי…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אתמול הגיע עליו המחשב הנייד שלי (GIGABYTE W566N 2.4 GHZ 4 RAM 320 GB) שמתי עליו VISTA 64 BIT והתקנתי את הדרייברים * יש לי גם דיסק של תוכנות לאינטרנט אלחוטי אני לא מסתדר איתו בכלל האם יש לכם תוכנה אחרת להמליץ לי עליה? * יש את העכבר הזה באמצע שמציק רצח שאני כותב משהו איפה אני מטרל אותו? חיפשתי בלוח בקרה לא מצאתי * יש לי פה BLUETOOTH 2 איך אני משתמש בו? * מגבר למודם - איך זה עובד? (מה אני מחבר לאן) והאם יש לכם משהו מומלץ תודה לעוזרים דן.
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב נייד ממש ישן של acer מדגם TravelMate 200T השאלי שלי היא האם אפשר עדיין לשדרג אותו ולקנות לו עוד זיכרון ואם כן מישהו יכול להגיד לי בסביבות כמה זה יעלה והאם כדאי להשקיעה בזה
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חברה כנראה שזה המפרט הסופי, תתנו הערות עם יש מארז RAIDMAX 868 אני חייב לקחת חלון, כי עכשיו הבאתי מתאילנד אולטרה סגול כבלי IDE ומאוררים זרחנים, ומאוור 4 צבעים NEON לוח: 865 ASUS P4P800E DELUX מעבד: P4 3G H-T 512 הארד דיסק: W.D 250G SATA זיכרון: KINGSTONE 400 DDR 256*2 כרטיס מסך : RADEON 9600XT 256M SAPPHIR מאורר מעבד : ZALMAN 7000 צורב DVD : LG 4812 כונן : LG DVD אז מה דעתכם??
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
1. מה התקציב? - 4,500-6,000 2. מטרות המחשב? סרטים, מצגות, אפשרות שידרוג מבחינה גרפית לוויסטה בעתיד, גלישה. 3. גודל המסך? לא צריך יותר מ-15" 4. משקל רצוי? 2.5-2.9 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף 8 תאים. 6. יציאות מיוחדות? VGA, לפחות 3 USB, SVHS, 7. בלוטות? אין צורך 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 60 GB 5,400 9. צורב DVD DUAL LAYER 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? אין צורך 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לווא דווקא, אבל: 8. אחי תושב אילת, לכן הוא זקוק ליבואן שייתן לו מעבדה בדרום הארץ, עדיף באילת. 9. לא פחות מג'יגה ראם. 10. לגבי סעיף 2 - האם כרטיסי המסך של אינטל - 950 ודומיו יספיקו להרצת aero? תודה,
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
צריך את חוות דעתכם בקשר למפרט ובנוסף מחפש להוזיל את המפרט לאיזור ה4K מבלי לפגוע באיכות וברמת הביצועים.. המחירים הם מחירי חנות מחשבים באילת אז יש לקחת את זה בחשבון.. תודה לעוזרים. מעבד Intel Core i5-4570 Box ש"ח 864 קירור מעבד לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H ש"ח 453 זכרונות Corsair 8GB DDR3 1600MHz CMY8GX3M2A1600C9R ש"ח 377 כונן קשיח Western Digital Caviar Black 1TB WD1002FAEX ש"ח 373 כונן אופטי Samsung SH-224BB DVDx24 OEM ש"ח 102 כרטיס מסך EVGA Nvidia GeForce GTX760 FTW 4GB GDDR5 ש"ח 1390 מארז Corsair Carbide 330R ש"ח 386 ספק כח Corsair CMPSU-650HXEU HX650 Retail ש"ח 508 סה"כ 4453
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום. מבקש את דעתכם על הדגם הזה [table][tr][td][table][tr][td] Model[/td][/tr][/table][table][tr][td]5750-2312G5[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Colur[/td][/tr][/table][table][tr][td]Black[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core i3 2310M Processor, 2.1GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table…
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Asus P7P55D Core I5 Intel CPU ¤1005 מארזים Antec Nine Hundred II No P/S Black ATX Case ¤643 ספקי כח Cooler Master 700W Silent Pro ¤699 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ¤499 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤469 כרטיסי מסך NVIDIA Twintech nVidia GeForce 260GTX XT 1792MB DDR3 216SP PCIe ¤1350 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5766 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It מה אתם חושבים ? יש לי כמה שאלות : 1. לא מבין בספקים ומארזים - יש מארז או ספק שהוא בפירוש לא טוב וכדאי להתרחק ממנו ? המלצות ? 2. יש באמת צורך להשקיע בלוח כזה או שלוח זול …
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי מה אתם אומרים על המחשב הזה: ASUS K53E-SX970V מחיר: 2850 ש"ח איך החברה עצמה, ASUS? איך האחריות שלהם? מישהו התנסה עם החברה הזאת מבחינת מימוש האחריות, או טיב חומרת המחשב? לקנות או לא? מיועד לסטודנט תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, עכשיו בצורה יותר מסודרת 1מה התקציב המקסימאלי? 2500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (COD כל הסידרה דגש על COD BO) וסרטי בלו ריי . גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ גירסה אחרונה. תחביב בלבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מפורט לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין כרגע נתונים על הפרטים האלו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, יש לי נייד Lenovo N500. מישהו יכול לומר לי איך אפשר לגרום לו להמשיך לעבוד (לא להיכנס למצב sleep) כשאני סוגר את המסך? אמרו לי שאפשר. תודה, אבישי.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי פשוט( אינטרנט אופיס,הורדות) עד למחיר 1.5K **עריכה** 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10 % 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, סרטים, הורדות, בנוסף תכני וידיאו בHD. ו OFFICE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? מעל 7-8.6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-