עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט לגיימר חזק ביותר אממ... תפציצו וד"א המפרט רק מ-TMS

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).VISUAL STUDIO תדירות גבוהה, פוטושופ מזדמן -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  3. מה דעתכם על הרכבים העלה בשביל מכונת ביצועים. Asus P4S800D -e Deluxe SIS 655TX 703 ש"ח Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,164 ש"ח OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 EL Golden Dual Channel Kit 1,082 ש"ח Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB 1,395 ש"ח סה"כ 4,343 ש"ח תגידו מה דעתכם. כל מה שמסביב כגון מסך הארד וכדומה לא חשוב. כבר יש לי אותם.

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  4. חברה כנראה שזה המפרט הסופי, תתנו הערות עם יש מארז RAIDMAX 868 אני חייב לקחת חלון, כי עכשיו הבאתי מתאילנד אולטרה סגול כבלי IDE ומאוררים זרחנים, ומאוור 4 צבעים NEON לוח: 865 ASUS P4P800E DELUX מעבד: P4 3G H-T 512 הארד דיסק: W.D 250G SATA זיכרון: KINGSTONE 400 DDR 256*2 כרטיס מסך : RADEON 9600XT 256M SAPPHIR מאורר מעבד : ZALMAN 7000 צורב DVD : LG 4812 כונן : LG DVD אז מה דעתכם??

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  5. 1 Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache Tray LGA 1366 1,445 ש"ח 1 ASUS P6T WS Professional Intel X58 Chipset LGA 1366 Model P6TPRO 1,720 ש"ח 1 Seasonic SS-600HT Active PFC 650W Oem 375 ש"ח 1 CoolerMaster CM 690 345 ש"ח 2 G.Skill 6GB Kit DDR3 PC3-12800 1600MHZ 9-9-9-24 F3-12800CL9T-6GBNQ 1,740 ש"ח לגבי המארז, אני צריך מארז שקט עם חיבור מהיר של הרדיסקים, המארז הזה נראה בסדר? יש לכם הצעות אחרות? איזה קירור יהיה לי הכי טוב למעבד? אני בונה תחנת עבודה מוסיקה/וידיאו בעיקר מוסיקה. האם 650W מספיקים לי לתחנת עבודה? אני ישתמש בהמון USB PORTS וגם FIREWIRE , על התחנה יהיה בקר SAS בתצורת PCIX 133 ואני ישתמש ב-4 300GB 15K הרדיסקים לשימוש כולל (שמירת קבצים, דאטהבייס של…

6. Started by Gazple,

אז ככה אני צריך מחשב מ KSP בלבד ב2500 שקל עם אתם בונים אותו בKSP אז תעשו שזה יהיה מחיפה ישלי מסך 19 אינצ' והרזולוציה שלי היא 1280X1024 אז אני צריך מחשב שיריץ משחקים טוב ברזולוציה כזאת ואגב עם ישלי מסך 19 אינצ' אני צריך כרטיס מסך של 512 MB או 1 גיגה? לא מבין גדול והמחשב לגיימינג.. תודה

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  7. הלפטופ ישמש כמעין תחליף שולחני - אך בכל זאת אשמח למשהו שהוא לא כבד מדי... תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by motiman,

תקציב - סביבות ה 5,000 6,000 ש"ח בארץ. המחשב ישמש לעבודות רצופות בפוטושופ אילוסטרייטור פלאש וכו' (לא תלת מימד) הניידות לא נורא חשובה, לכן עדיף מסך מה יותר גדול (ועדיף מט). ולכן גם לא אכפת לי שיהיה גדול וכבד עם זמן סוללה נמוך. רק שיהיה חזק מספיק ונוח לעבודה ממושכת. תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  9. שלחתי לפני מספר ימים דוא"ל לבעל חנות קטנה באזור עפולה (starcomp.co.il) עם מפרט שביקשתי: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W NEC ND-4540AW x 16 Bulk DVD±R/RW AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3200 Memory x2 PowerColor Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card וזה מה שהוצע לי בתגובה: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W (not found) CC+3 Gsmart 190/420/430 Silver 500 30$ NEC ND-3540AW x 16 Bulk DVD±R/RW 46.5$ AMD Athlon 64 3000 …

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  10. אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מחשב לשימוש בתוכנות עריכת תמונות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop, AutoCad, Illustrator. שימוש כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23', FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך IPS 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 2 6…

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  11. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 (לא כולל מעבד, מסך וציוד היקפי). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, HD, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ספורט ותלת מימד חשוב שיתאים למשחקים חדשים בעלי דרישות גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by lm007,

איך המחשב הזה למשחקים, אני לא איזה גיימר כבד אז לt השקעתי בכרטיס מסך חזק ביותר, ולשימוש בתוכנות כמו מטלב, סולידוורקס ואולי עוד איזה כמה תוכנות שירטוט וסימולציה. יש פה זיכרון אחד כי אני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים עוד אחד. מעניין אותי אם הספק מספיק טוב ואם המסך הזה טוב כי עושה רושם שיש לו את הנתונים הכי טובים. מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core™2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1290 1 1290 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ABIT Price Units Total AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 690 1 690 זכרונות‏ DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 630 1 630 כרטיסי מסך‏ eVGA Price Units Total 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 890 1 890 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total …

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  13. שלום, כבר היתייבש לי התחת לחפור ברשת בנושא הזה.. התקציב שלי הוא כ 1000~1250$ אני מעניין לקנות מחשב לגיימינג מאה"ב אבל רוצה שיהיה כיסוי אחריות גם בארץ נכון לעכשיו לא הצלחתי למצא מחשב אם אחריות בינלאומית של יותר משנתיים לרוב מחשבים של ASUS ב AMAZON יש אחריות רק שנה אחת - לדג הבא יותר חלש אבל אם אחריות של שנתיים - קישור וזה גבולי מבחינת מחיר. המחשב נראה סבבה אבל בכלל אין מילה על אחריות - קישור ראיתי כאן בפורום מישהוא מזכיר רכישת מחשב MSI מאתר של xoticpc. ממה שהבנתי שם ל-MSI רק שנה של אחריות ביינליומית.. לעומת זאת בארץ אפשר למצא מחשבים יותר חלשים באותו תוך מחיר אבל אם אחריות של 3 שנים. קישור לדג מה האחריות המקסימלית שאני יכול לצפות למצא ? האם זה שווה את זה בכלל ? אנא עזרו.…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ 500 ש"ח במידה ויש משהו מאד ממומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש ביתי פשוט של גלישה באינטרנט, סקייפ, יוטיוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דפדפני אינטרנט, סקייפ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  15. שלום. רציתי לשאול איזה כרטיס מסך חזק/עדיף יותר מהשלושה: ‎NVIDIA GeForce G 103M (512 MB Dedicated, Up to 1790 MB‎ ו‎NVIDIA® GeForce® G105M Up to 1791 MB of TurboCache™ (512 MB dedicated) nVIDIA GeForce 9600M GS 512MB‎

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  16. שלום, קניתי לפני שבוע מחשב ונעזרתי בפורום מפרטי מחשב לפני הקנייה (המפרט רשום בצד ימין). יש לי את כל המשחקים הכי חדשים ועם הגרפיקה הכי טובה ויש משהו מוזר מאוד, יש לי כרטיס מסך GTX 680, והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA (גרסא 310.70), יש לי את המשחקים Far Cry 3 ו-Battlefield 3, ואת שניהם אני מצליח להריץ על ULTRA וה-AA עד הסוף, בקיצור הכל על מקסימום ואני מצליח להריץ אותם על 60 FPS בלי דרופ אחד אפילו, עובדים מצוין וזה משחקים עם גרפיקה מצוינת. הורדתי את המשחק Batman Arkham City ואת Sleeping Dogs, שניהם גם על מקסימום (הבטמן כולל PhsyX עד הסוף גם) ואת שניהם אני לא מצליח להריץ על 60 FPS , יש המון דרופים וה-Sleeping dogs בקושי מצליח להגיע ל-60 גם שאי…

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  17. מנסה להרכיב מפרט מחשב שפוי ( אבל לא מקרטע! ) - לבן של אחי. ההגדרה היא " לשחק BF4 ....בצורה מצויינת מראש אני יודע שאני לא מבין כאן כמו התותחים. פעם הבנתי יותר....ולמדתי להשתדל לקנות 95% ...ולא 300% שתכלס...לא ממש ניתן להבחין בהבדל שובר שווין. בננקודה מסויימת התקציב הוא לא ביחס לנייארי לחוויה....אני מנסה למצוא את הנקודה הזו הנה השאלון = אחריו המפרט שהרכבתי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר (+ אינטרנט אופיס ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ו…

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  18. היי, קיבלתי הצעה מבחורה נחמדה שקנתה מחשב לפני כ10 חודשים למפרט הבא: מחשב של olidata intel coure 2 due t5550 1.83X2 ghz 896 RAM (הגיוני? או שלא ראיתי נכון?) כרטיס מסך: sis mirage 3 graphics 160 GB של WD DVDRW ולא מצאתי דרך לבדוק האם יש WiFi או לא.. המחשב נראה במצב תקין לגמרי.. היא רוצה עליו 1500 ש"ח, מוגזם? סביר? ישנה אחריות לעוד חודשיים נוספים..

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  19. שלום, אני קונה מחשב נייד מארה"ב ואביא אותו איתי לארץ. הצרכים: בעיקר אינטרנט, אופיס. הדרישות שלי: - תקציב עד 1000 דולר - קל. כמה שיותר קל. - סוללה שמחזיקה זמן רב יחסית - אחריות בינלאומית - שיהיו בו יציאות/כניסות משמעותיות. האם יש לכם דגם שאת ממליצים? האם לרכוש את האולטרא בוק עם מסכי המגע? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

יש לי מחפב LENOVO 3000 N100 יש מקשי שיחזור בביוס מישהו זכר איך אני מפעיל את השחזור רציתי להתקין מחדש וינדוס וראיתי שיש פרטישן אחד ש 4500 GB

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by DXM,

ככה אני מחליף לוח אם (נשבר לי מAGP ) מעבד כי אין יותר לוחות תואמים! זכרון וכרטיס מסך מה יש לי כרגע: P4 2800 MH"Z FX5500 P4P800 SE זכרון KINGSTON 512 לא מKSP מעבד תמצאו את המעבד הכי זול (לפחותת שווה ערך למעבד שלי מצדי שיעלה 200) זכרונות לפחות GB1 כרטיס מסך משהו זול אני ישדרג בעתיד שוב! לוח אם תומך PCI E

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  22. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד מארצות הברית,ולהביא אותו לארץ. המחשב ישמש כמחשב ראשי וכמעט ולא יתנייד,אז לא חשוב לי זמן סוללה טוב. מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=444788 אני לא כל כך מבין בנתונים אבל על פי הבנתי מדובר במחשב חזק,נכון? איך המעבד? והכרטיס מסך? חשוב לי שאני אוכל גם להריץ משחקים טוב. זיכרון 4 ג'יגה מספיק? השימושים הם בעיקר מוזיקה,סרטים,אינטרנט,וקצת משחקים. בקשר לאחריות,ניסיתי להביא מה הם רשמו אבל לא הצלחתי להבין אם האחריות שנה שהם נותנים היא אחריות בנלאומית,ואוכל לקבל את האחריות גם בארץ? בקשר למחיר,נראה משתלם לא? או שיש הצעות אחרות בערך בטווח מחירים הזה. לא הצלחתי למצוא שום חוות דעת על המחשב ברשת,כנראה הוא חדש מי…

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  23. היי,הלך לי המחשב אחרי 8+ שנים. יש לי את הדיסקים הקשיחים (כולל SSD אחד שקניתי לא מזמן) ומסך חדש שאני אעביר למחשב החדש.מה שאני בעצם ארצה לקנות זה את המעבד, זיכרון לוח אם, כולל מאווררים ומארז נורמלי.המחשב ישמש לשימוש ביתי בסיסי (אינטרנט ואופיס) ובנוסף קצת עריכת וידאו תמונות ומשחקים (לא גיימר רציני אז זה לא משהו שהוא חובה).בנוסף, אני מעדיף להוסיף קצת כסף ושהמחשב יחזיק לי להרבה זמן (אם שדרוגים פה ושם בעתיד) ושלא כל שלוש שנים להחליף.הסתכלתי קצת על אחד המפרטים המומלצים שבאתר (למטה לדוגמא) אבל יש לי כמה שאלות שעלו לי וקיויתי שתוכלו לעזור. 1. מה אם אני אשתמש במעבד I5-4690 במקום ה-i7? מה מהמשעות בביצועים?2. חשבתי על האפשרות של להשאיר את ה-i7 אבל להוריד את הכרטיס מסך ( אולי יהיה כש…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  24. היי.. מה קורה אנשים..? אני חדש פה... אז קודם כול.. קישור למחשב הנייד... (תחשיבו אותו ל-2G כי יש שם אפשרות להרחבת זיכרון ואני מרחיב אותו ל-2G...) http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Laptop_And_Accessories&AuctionId=7387729 עכשיו.. השאלה שלי האם המחשב הזה שווה את המחיר שלו...? אני צריך אותו גם בשביל לשחק משחקים כבדים וגם בשביל עבודה רגילה.. (גלישה ברשת... מסמכי אופיס תיכנות וכ'ו..) אז מה אתם אומרים? כדאי לי לקנות אותו? או שאני יכול להשיג מחשב יותר טוב באותו מחיר? תגובות בבקשה

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  25. * מטרות המחשב - צפיה בסרטים (ושידור סרטי FullHD למסך LCD), משחקים כבדים. * גודל המסך - "15 לפחות * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250GB * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כדאי, אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא, אבל שתהיה אמינה. תודה.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.