ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
הי, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב חדש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 ש"ח ניתן לחרוג ב-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי, בנוסף עריכה בפוטושופ ומשחקים לילד בגיל יסודי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט - בעלות תועלת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? , אשמח אם הוא יהיה קטן יחסית - …
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן חברה, לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש, אחרי ייעוץ ממושך במספר מקומות. עכשיו, כרטיס המסך שלי הוא msi 970 gtx oc, כלומר כרטיס עם אוברקלוק מהמפעל. לוח האם שלי הוא h97 d3h, ומעבד i7 4790 (לא k). ידוע לי שלוח האם לא תומך בoc, והשאלה שלי אם זה יהווה בעיה עם כרטיס המסך שלי שמגיע עם אוברקלוק מהמפעל? או שאין קשר בין הדברים?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בין 3000-4000 ש"ח בגודל מסך של 13." ורציתי לקבל המלצות המחשב הולך לשמש לצורך משחקים כמו SC2 ,DIABLO 3 וכד', וגם לתוכנות גרפיקה כמו 3DS MAX , PS וכו' וכמובן גם לאינטרנט, מוסיקה ודברים בסיסיים. יש הצעות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מחשב נייד בסיסי בלבד עדיפות למחשב עמיד שימנושיים עיקריים אינטרנט אופיס תמונות וכו' יש מצב לפוטושופ אבל זה המקסימום גודל 15.4" חשבתי ללכת על דל אינספרון 1525 1.8 ג'יגהרץ בכל מקרה אשמח לקבל המלצות כמה שיותר זול אבל עדיין שיהיה טוב ועמיד
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
איפה יש חנות טובה ואמינה באזור הוד השרון \ כפר סבא ? וכל זאת לרכש של מספר מערכות עם תמיכה טובה ?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום, בניתי מפרט לחבר על פי נסיון קודם ומפרטים חדשים שראיתי שבנו פה. הוא מעוניין בעיקרון במחשב ביתי לסרטים, עבודה שוטפת, ו שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה נחמדה-עד טובה על מסך 22. חשוב לו שקט אך לא באופן של השקעה נוספת, פשוט מארז שלא יהיה רועש במיוחד. התקציב היה בעקרון בסביבות ה2k ולכן אשמח אם תראו לי איפה אני יכול לחסוך לו. אגב, מועד, בסופו של דבר מפרט מהחנות ksp. זה המפרט שבניתי: (מחכה בשמחה להמלצות ושיפורים מצדכם) מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 2.93GHz E7500 45nm : " SLB9Y" - BOX ¤651 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤433 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤305 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4670 ULTIMATE 512MB DDR3 - PASSIVE -…
-
- 13 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מחשב חדש לצורכי גיימינג. 3 שנים שלא הייתי ופספסתי מעולם הגיימינג. מעבר לכרטיסי מסך ומעבדים אני כבר לא מבין כלום בחומרה. אשמח לעזרה בבניית מחשב לגיימינג כמה שיותר עוצמתי. תודה מראש לכל העוזרים *בקשה* אם אפשרי לבנות את את המפרט סביב gtx 980 ti או TITAN X א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ARMA 3 BF4, GTA V, FALLOUT 4. וכל משחק חדש שיצא בשנה ה…
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, עקב פטירתו של המחשב שלי (בן 5 שנים בערך) אני נאלץ לקנות מחשב חדש. המחשב יהיה מיועד בעיקר לגיימינג (המשחקים האחרונים על הגדרות הכי גבוהות כי אני אוהב להינות מהגרפיקה, במיוחד במשחקי מירוצים טובים או סימולטורי חלל) וצפייה של סרטים בHD של 1080P. יש צורך שלמחשב תהיה יציאת HDMI בשביל לחבר לטלוויזיה. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם משיכה של 100-200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גיימינג ולפעמים פוטושופ אבל בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כלום 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש אבל האמת שאין לי מושג בדיוק בכל הקשור לזה אני רוצה מחשב נייד לצרכים הבאים: -אני מתחיל ללמוד רפואה אני הולך לעבוד הרבה עם OFFICE וACROBAT -אני מעוניין לראות סרטים בשעות הפנאי * גודל המסך - 15' * משקל רצוי - עד 3 עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא חובה אבל HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - לפחות 250 * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא אם יש אפשרות להזמין מחול אז כן , אם לא אז מהארץ התקציב שלי הוא עד 6000 ש"ח.... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פונה אליכם בבקשת עזרה כי אין לי שום מושג בתחום המחשבים הניידים וגם בגלל שבזכות המלצתכם בעבר יש לי מחשב נייח מעולה שאני מרוצה ממנו מאוד! אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי, למרות שבעיקרון השימושים שלה נייחים רוב הזמן, היא רוצה לפטופ. הסיבה שהתקציב לא מוגבל, היא בגלל שהיא חייבת את המחשב הזה, וכמה שיעלה - יעלה. אבל כמובן שזה לא אומר שאנחנו הולכים לקנות את המחשב היקר ביותר בשוק - אלא פשוט את המחשב הטוב ביותר שניתן להשיג לשימושים שלה, בלי שדרוגים ותוספות מיותרים. השימושים שלה הם: עבודה בכל תוכנות מייקרוסופט אופיס, אינטרנט, אימייל וכו' - עבודה משרדית. חשוב מאוד שזה יהיה מחשב אמין, גם אם זה "מותג" שיעלה יותר רק בשביל השם שלו - שיהיה משהו שידוע שמחזיק הרבה זמן, שהוא…
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ראיתי אתה נייד הזה ב אופיס דיפו ורציתי לדעת עם אפשר לשחק בו בGTA4 ו במשחקים חדשים בכללי ברמה טובה
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן, לפני שנה קניתי מחשב לפי המלצתו של Access denied בפורום זה והמחשב שנולד מהמלצה זו מתפקד בצורה מצוינת. אז קודם כל תודה רבה ל-Access denied ולחברה האחרים שעזרו אז. בעקבות ההצלחה הכבירה, עכשיו כשחבר פנה אליי בבקשה לעזרה בקניית לפטופ, אני פונה אליכם החבר היקר מחפש מחשב למטרות לימודים (עבודה נוחה עם Office, Matlab) ועריכה גרפית פה ושם (Photoshop, illustrator). ישנה עדיפות לרזולוציה גבוהה וגודל מסך 13-14 מאחר והוא הולך לבלות עליו מספר לא מבוטל של שעות קריאה. גם כניסת USB 3.0 תהיה נחמדה אם יש אפשרויות כאלה במסגרת התקציב (התקציב הוא 5K אבל אפשר להתגמש ל-6). תודה רבה וכמובן שאשמח לספק עוד פרטים שיעזרו להמליץ, יואב
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעונים. אבקש את עזרתכם למפרט למחשב שיעודו הוא בעיקר פוטושופ עם קבצים של 200-300 מגה. חשוב לי מאד שיהיה שקט. הרדיסק 250 GB שדרוג עתידי בתודה בועז
-
- 16 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני כמה ימים מחפש מחשב נייד באתרים ברשת מצאתי את זה ASUS X55C-SX150 http://ksp.co.il/?store=ashdod1&uin=18436 שמחירו בתקציב שלי אשמח לקבל עליו חוות דעת ורעיונות למשחבים נוספים בתקציב של עד 2400 (100-+) * מטרות המחשב: עבודות משרדיות אינטרנט וצפיה בסרטים מהרשת * גודל המסך: 14, 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth : רצוי * אין צורך במערכת הפעלה * זיכרון: לפחות 4 Gb * מעבד: I3 לפחות תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לרכוש מחשב בימים הקרובים, ומישהו שמתעסק בתחום נתן לי את המפרט הזה: לא ראיתי את הצורך להוסיף תבנית למפרט מהלינקיה מכיוון שהמפרט קיים. אני רק רוצה חוות דעת עליו, והאם הוא מנצל את התמורה הכספית הטובה ביותר. המחשב למשחקים כמובן
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מצאתי את המחשב הבא : http://ksp.co.il/?uin=15580 שעונה על כל הדרישות שלי אבל לא הצלחתי למצוא ביקורות ברשת עליו , מישהו מכיר? ניסה? מחשב סטודנט שמריץ גיימינג בינוני-קל * גודל המסך? 17 פלוס * משקל רצוי? 3 קילו פלוס מינוס * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחפש לפטופ עם מקלדת איכותית ונוחה (לא האלה עם הכתפורים הקטנים והשטוחים עם מרחק של …
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אלו הם שני המפרטים שבניתי: 1. https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=229085 2. https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=229086 השאלות שלי: 1. האם משתלם התוספת תשלום במעבר ממפרט 1 למפרט 2 2. האם יש תוספות מומלצות או כל המלצה אחרת למחשב לצורך גרפיקה כפי שמתואר בכותרת? תודה אלון
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
המחיר הרצוי הוא 2000 ש"ח, עד כמה שאני מבין זה די נמוך - אבל גם הדרישות שלי. במידה ויש דרישה ספציפית שמפריעה להשיג את טווח המחיר, אשמח לדעת מהי כדי לשקול אותה מחדש תודה! * מטרות המחשב? == מטרות פשוטות יחסית של עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אני בדרך כלל לא רואה סרטים בHD, אבל בהחלט יהיה נחמד אם זה יוכל להריץ חלק..) . אין צורך גדול בניידות, אבל אני מעוניין באפשרות. * גודל המסך?== 12 עד 15 אינץ' נשמע לי טוב - לא חושב שמשנה לי אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? == 1366x768 בהחלט מספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? == לא * משקל רצוי? == 2 קילו, עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? == לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? == VGA ו HDMI יהיה נחמד,…
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
עקב השאלות האחרונות שהיו פה הנה ביקורות על שני מחשבים עסקיים בגודל 14 אינצ': T410 של לנובו 8440p של HP שני המחשבים הנ"ל נמכרים בארץ במחירים של 5500-6000 שח עם 3 שנים אחריות מדובר בניידים עסקיים, בעלי איכות בניה עדיפה על ניידים ביתיים לכל מי שמחפש נייד 14 חזק אלו אופציות ששווה לבדוק
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי אני כנראה קונה מחשב חדש בקרוב. התקציב הוא סביבות ב3 וחצי מקסימום 4 אבל אני לא צריך מסך מקלדת ועכבר. אני רוצה מחשב חזק, שיחזיק כמה שנים טובות, שאני אוכל לשים בו משחקים חדשים אבל בהחלט לא שיא הטכנולוגיה מבחינת כרטיסי מסך ודברים כאלה. המחשב יהייה בעיקר לאינטרנט וכדומה ולפעמים למשחקים. אז אם תוכלו לייעץ לי על כל הרכיבים שאני צריך וכמה בערך הם צריכים לעלות. אה וגם איפה באיזור ירושלים יש חנויות שאפשר לבוא אליהם עם מפרט ולקנות מהם? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אממ... השאלה שלי היא כזאת: מהו הדגם של lenovo המקביל ל-inspiron 6400 של DELL? רב תודות ;D
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מחפש מפרט למחשב לאבי היקר, שימושיו במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט ועריכת קבצי אופיס, אך סביר להניח שמדי פעם יהיה שימוש במחשב הזה בתוכנות עריכה גרפית כמו פוטושופ,פלאש ואילוסטרייטור.מעבר לכך, צפייה בסרטים בחיבור ל-LCD באיכות צפייה טובה זה גם חשוב לכן חובה שיהיה חיבור DVI/HDMI וכרטיס מסך שיוכל להריץ סרטים ב-1080P בלי בעיה.. את המחשב אנו מתכוונים לרכוש ב-KSP אשדוד(קנינו משם כבר מס' מחשבים ואנו מאוד מרוצים). מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט. התקציב הוא בכיוון 3500 ש"ח, אך מכיוון שזה אמור לכלול מסך זה יכול לנוע גם לכיוון 4000 ש"ח. אביזרים נלווים נוספים שצריך זה רק מקלדת ועכבר - עדיף אלחוטיים, רמקולים הכי בסיסיים שיש וזהו. האם יש למישהו מפרט מומלץ בשבילנו? מצפה לתשובת…
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
זה המפרט שהרכבתי למחשב גיימינג ללא ציוד הקפי. התקציב שלי זה 3500 +/- 100 אני מעוניין שהוא יריץ משחקים ברזולוציות גבוהות כמו BF3, COD BO2, AC3 לא הרכבתי כונן כי אני לוקח את מהמחשב הקודם שלי. http://www.tms.co.il/preview/spec/fv4pj3ey מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
Amd Athlon 3200 (socket 939) 64 Bit Msi K8N Neo4 Platinum (s939+NF4+GBL+Pci-E) DDR 400 512MB A-DaTa (A-Data) WD 160GB (8MB) 7200rpm SATA GIGABYTE 6600GT 120MB Pci-Express FLOPPY Sony \ALPS NEC DVD+/-R 3540 X 16 (Dual x8) WHITE MIDI ATX 8088 BLACK מארז דלת דקופה Benq FP71G 12ms מה לא טוב מה טוב מה לשפר אם אפשר ד"א קניתי מKSP ב6.571.... בויזה זה יוצא אני חושב 7000 בערך...
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-