עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by davitos,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש בזמן הקרוב, על אף ההיצע הדל שיש היום בשוק התקציב שעומד לרשותי הוא עד 5K המחשב ישרת אותי לצורכי עבודה, אני עובד המון עם האינטרנט והמון טאבים פתוחים באותו הזמן. וקצת עם תוכנת עריכה פריימיר. אחרי חפירה קטנה שעשיתי אני מתלבט בין דל וסטרו לבין לנובו פלקס 5 לשניהם יש חומרה די דומה, וכמעט אותו מחיר. ובכל זאת, איזה דגם נחשב מומלץ יותר? Dell Vostro 14 5401 לבין Lenovo IdeaPad Flex 5 מחשב נייד מבית Lenovo עם מסך מגע בגודל 14.0 אינטש ברזולוצית FHD, מעבד Intel® Core™ i7-1065G7 1.3GHz - 3.9GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 512GB, מאיץ גרפי NVIDIA GeForce® MX330 2GB וכולל מערכת הפע…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  2. שלום.... רשמתי פה הודעה לפני כשבוע-שבועיים אבל דברים השתנו ואני צריך מפרט חדש ;D... אז ככה... מפרט ב-6000 ש"ח לגיימינג (כמו שרשום בכותרת)... דברים ספציפיים שאני רוצה שהמפרט יכלול: - מסך LCD '19 בניגודיות של 1:3000 - רמקולים מקלדת ועכבר סטנדרטיים (לא משהו מפוצץ) - מעבד של אינטל 6600... - לוח אם של ASUS או INTEL (שיכיל כרטיס קול וכרטיס רשת) - קירור למעבד ולמארז זהו... חשבתי במקום האינטל 6600 ללכת על 6750.... אז אם אתם חושבים שראוי לשנות אז תשנו...

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  3. יש לי עכשיו תקופה לחוצה ועד שממנים לי תמחשב זה חייב להעשות בזמן הקרוב אז אני צריך תשובה כמה שיותר מהר איך המחשב הזה : DELL INSPIRON N5110 שמגיע עם כרטיס מסך GT525M ??? הוא עולה לי 3240 שזה הכי זול בארץ נראה לי דבר נוסך זה שלמרות שהמחיר ממש טוב אני לא יודע אם החנות NETBOOKCLUB טובה ? אתם מכירים? מקווה לתשובה כמה שיותר זריז אולי אני יוכל להזמין כבר מחר בבוקר תודה על העזרה ( וכן אני יודע שאני קצת נסחף עם הסמיילים האלה חח)

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  4. שוב קונה מחשב למישהו. הפעם אח שלי. אם מישהו עוקב אחרי הפוסטים שלי, נראה כאלו לכל מי שיקר לי יש נייד חדש (ו את כולם tgolin בחרה ) אז זה המקרה - אחי אמנם סטודנט, אבל לפיסיקה ומדעי המחשב, ככה שהוא גם מתכנת ועובד עם matlab וכאלה, ככה שיהיה נחמד קצת כח חישוב. הוא רוצה 14'' מסך מט צורב חובה דיסק מהיר של 250G (דיסק של 5200 תמיד נראה לי כמו צואר בקבוק) אין צורך ביציאות מיוחדות בלוטות יהיה נחמד והמחשב יהיה על נתיב הבית שלו לאוניברסיטה אז משקל סביר נדרש. בקשר לתקציב - לו לא היה מושג מה מחיר סביר לעניין, ככה שאני הגדרתי את התקציב לפי מה שנראה לי הגיוני. אנכנו די פנאטים של איכות ככה שאפשר לברוח קצת עם התקציב בשביל משהו מתגמל. המחשב אמור לשרת אותו כמה שנים טובות. תודה!

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  5. Started by bv_beaver,

שלום! עזרתכם בבקשה, אני צריך מפרט מחשב בתקציב של עד 3000 ש"ח(עדיף פחות) שימושי המחשב הם: בעיקר גיימינג בינוני(קצת Call of Duty, Operation Flashpoint 2 וכו') ותכני HD. בקשר למסך - 2מסכים, אחדLCD 17(ישן) ואחד טלוויזיה LCD 27 HD (משתמש ב''17 כאשר אני רואה טלוויזיה למשל - העדיפות שלי היא להשתמש כמה שיותר ב 27'') אין צורך בציוד היקפי, כוננים למיניהם, דיסק קשיח ומערכת הפעלה. השקט לא חשוב במיוחד. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  6. בעל עסק שמעוניין לתת מס' טאבלטים להגרלה למשתתפי הוועידה תמורת חסות מכובדת ביותר באירוע מדובר באירוע רב משתתפים שווה שווה שווה חסות בעלות של כמעט 20 אלף ש"ח

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  7. שלום! אני כרגע בארה"ב ואני ממש רוצה לקנות נייד... אני כנראה קונה מסרקט סיטי ובטווח הזה אני יכול לקנות מחשב עם מעבד AMD מסדרות X-60 עם מעבד 2.0 או 2.2GHZ או אינטל בינוני עם מעבד 1.6... אני ממש מעוניין במסך 14 אינץ אבל לא יתנגד אם המחשב ממש טוב מסך 15.4.. בטווח הזה אני יכול רק HP ורציתי לדעת האם הם טובים? http://www.circuitcity.com/ssm/Laptop-computers/sem/rpsm/catOid/-12963/N/20012961+20012963+40001085/link/ref/rpem/ccd/categorylist.do אלו המחשבים שיש ל CIRCUTCITY של HP ואני צריך שתעזרו לי בבקשה לבחור את המחשב הטוב ביותר בפחות מ 1000$ או שפשוט תגידו לי מה עדיף AMD חזק או אינטל בינוני... בנוסף יש את המחשבים הבאים בBESTBUY של DELL עם מעבד AMD או אינטל מה אתם אומרים עליהם: h…

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  8. המחשב מיועד לעבודות גראפיות בתוכנות פוטושופ ורוויט ואוטוקאד ובמיוחד לרינדורים הכרטיס מסך קצת יקר לי ורציתי לדעת האם הוא שווה את ההפרש.אם לא אשמח לחלופה. נראה לי זה מחשב מספיק חזק ואני לא ארגיש בהבדל. לא מיועד למשחקים!! Intel Core i7-920 Box-מעבד Gigabyte GA-EX58-UD3R- לוח אם Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MBא (אולי נעלה לGB500 כי ההפרש 50 שקל)-דיסק קשיח NY Quadro FX1800 768MB PCIe -כרטיס מסך מארז V9 -מארז SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 -ספק G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ-זיכרון

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  9. שלום לכולם, תודה מראש לעוזרים. שימושים עיקריים בסדר יורד: 1. גלישה 2. צפיה בסרטים 3. OFFICE 2010 אני זקוק למחשב מבוסס INTEL, מארז + ספק יש (Gigabyte Sumo + Enermax 500W) + כל הציד ההיקפי. לכן רק מעבד + קרור, לוח, זכרונות, דיסק קשיח SSD + דיסק קשיח טרה, צורב. שי

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

קיצור מחר אני נוסע להביא את המחשב שבחתימה שלי... מקווה להגיע איתו בOC ל300 לפחות... קיצור...אני מקווה שזה בחירה טובה....מצידי זה הבחירה הכי נכונה שיש...ולא מצאתי יותר טוב... מחשב למשחקים/אובר שצריך גם שקט...

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  11. Started by nex,

אהלן, אני לקראת רכישת מחשב חדש, וחשבתי אולי לתת למחשב של אחי קצת מהחומרה של המחשב הנוכחי אודה לעזרתכם לאם הדבר אפשרי המערכת שלו: (כ.מסך 280X) החומרה שלי: (גם 280X) החומרה מחברות שונות.. אבל האם יש אפשרות לאיחוד כוחות? האם הלוח תואם מערך CF? האם השוני בין הכרטיסים מאפשר זאת? האם 2 קיטים שונים של זכרון יכולים ללכת יחד למרות שהם לכאורה אותו סוג? יש לו ספק 650W מודולרי תודה!

12. Started by AmL1,

תקציב פחות חשוב נגיד משהו באזור 9-10K חשוב שיראו בו טוב שיהיה לו כל מה שצריך בשביל חיבור אינטרנט טוב=] שיהיה עם מסך גדול ושיהיה קל תודה=]

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by Rust,

1. כאמור, התקציב הוא 2000. אם אפשר - לחסוך. חריגה מקסימלית 100-200 ש"ח. 2. מדובר במחשב לזוג מבוגר, לשימוש בסיסי. היישום הכי כבד שצפוי לרוץ עליו הוא סקייפ, ואולי יישומי פלאש. מבחינת גרפיקה - צריך להיות מסוגל להקרין וידאו ב- HD, אבל לא מעבר. 3,4. ללא מסך או ציוד היקפי (נלקחו בחשבון בנפרד). 5. שקט לא קריטי - המחשב יהיה בחדר נפרד, רק שלא יטחן (4-5?). 6. לא יהיה OC. 7. ללא מע' הפעלה. הרכבה בחנות. 8. אזור חיפה והקריות. עדיפות לנעה מחשבים. 9. אף אחד לא יפתח את המארז וינקה. יש למישהו המלצה על מארז זול יחסית ועמיד לאבק? 10. לא מתוכנן שדרוג. חשבתי ללכת על AMD תלת ליבתי, משהו בסגנון הזה: AMD Athlon II X3 450 3100MHZ Box, יחידות 1 ₪400 http://www.n…

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by nicirnTAL,

התקציב גמיש, אך נא לא לחרוג יותר מידי. דרושים מעבד + לוח אם + זיכרונות (1GB חובה) וספק כוח להחזיק את המערכת+ (זאת אומרת שיהיה גם "אטרקטיבי" בעתיד). אם אפשר לדחוס לשם חלקים למערכת A64 זה יהיה נהדר. תודה רבה :-*

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by spinchicken,

שלום לכולם - אני מחפש מחשב שישמש גם כמחשב ביתי וגם לאוניברסיטה, 13 - 14 ", שיהיה קל, מסוגל להריץ סימולציות במטלב ולהריץ משחקים לא כבדים מדי. יציאת HDMI והרבה יציאות USB

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by EVGI,

בוקר אור לכולם יש לי מחשב נייד dell inspiron 15r se 7520 הייתי רוצה לשים לו כונן ssd אחרי חיפושים קצת בפורום הבנתי שאני יכול פשוט להוציא את הכונן hdd הקיים ולהחליף אותו בssd, האם זה באמת ככה פשוט? כי לי אין שום ידע בזה, פשוט אני טכני ומאמין שאני אסתדר אם זה ככה ואם זה באמת ככה פשוט, הייתי רוצה לקבל המלצה לכונן של לפחות 512gb לגבי המחיר, אני לא יודע מה המחירים שלהם אז אשמח גם לדעת. ואם הכל ילך כמו שצריך, אחרי החלפת הssd אני פשוט צריך להתקין ווינדוס דרך הדוס בהדלקה הראשונה וזהו? תודה רבה לכולםםםם

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  17. שלום, אחרי שעברתי על דפים רבים בפורום ולא מצאתי משהו שמתאים לי בדיוק לצרכי, החלטתי לפרסם פה הודעה, מקווה שתוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב המקסימלי הוא 4000, ללא שום חריגה. זהו בהחלט הסכום הסופי... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם: CS4 - Premiere, Photoshop & After Effects Cubase 5 רינדורים של אפקטים מ-Boris ותוספים אחרים של After ו- Premiere מבחינת שימוש, זה לצרכי פרנסה אמנם, אך לא אינטנסיבי, כלומר, זה מן עבודה מהצד שכזה... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא (מאובזר כראוי...) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צור…

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  18. שלום. אני רוצה לשדרג את המחשב כך שיריץ משחקים כמו: battlefield 3-4 התקציב שלי הוא באזור ה1500-2000 שקל גג 2200 אני משחק על רזולוציה של 1920X1080 מקסימום לא חייב שכל המשחקים ירוצו לי על ULTRA העיקר שירוצו חלק, כמובן על איכות מעל MEDIUM היום יש לי מחשב עם הנתונים האלו: לוח אם : GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד: Intel core i5 2 cores לא זוכר בדיוק את הדגם זיכרונות 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: משהו עלוב ב150 שקל תודה!

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  19. אמא שי נוסעת לארהב החודש והיא קונה לי מחשב אז ככה אני תריך מחשב משם בתקציב של 1300 $ כולל ציוד היקפי אפשר לחרוג מהתקציב במקסימום 100 דולר אבל בבקשה תנסו להשאר במסגרת התקציב תודה רבה לכל העוזרים... המפרט מיעוד למשחקים ו oc אם אפשר במסגרת התקציב

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  20. באמצעות השירות שלכם באתר מצאתי את המפרט הבא תחת הקטגוריה של מקסימום גימינג מינימום מחיר: מעבד 500 שקל Intel Core-i3 2100 3.1Ghz גרסת BOX פתרונות קירור למארז 50 שקל Scythe Slip-Stream 12cm (1200RPM) לוח-אם 350 שקל ASROCK H61M זכרונות 200 שקל 1x4GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת כונן קשיח 190 שקל SAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ כונן אופטי 100 שקל DVD-RW, SATA כרטיס מסך 1150 שקל Nvidia GeForce GTX560-TI 1GB GDDR5 מארז 190 שקל HEC 66RC ספק כוח 280 שקל HEC Win Power 500Wסה"כ 3090 ש"ח כולל מע"מ. קיבלתי מ KSP הצעת מחיר בערך באותו סדר גודל, הבעיה שהם נוקטים בשיטת עבודה חדשה שהם לא מדפיסים הצעות מחיר. בגדול אפשר להוזיל את העלות של ההצעה הנ"ל כיוון שאין לי צ…

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  21. היי, אני מחפש מחשב שיהיה מחובר תמיד לטלוויזיה ועם שלט שאני יוכל לראות סרטים ישירות לטלוויזיה עם שלט ועכבר אלחוטי + גלישה לאינטרנט... אני יודע שיש מערכות שהם דדיקטד למטרה זאת בלבד...יש למישהו הצעות ?

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  22. * מטרות המחשב? קצת עבודה משרדית, משחקים לא כבדים במיוחד (minecraft וכאלה), וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומאט * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה כל כך אבל לא כבד ממש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)חובה HDMI * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל מינימלי 500GB סוג אני לא מבינה כל כך.. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות הפשוטות, dell, lenovo. hp. אב…

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  23. Started by roy_1990,

מחפש מפרט למחשב שבו יהיה הכרטיס הגרפי הזה: ATI ALL IN WONDER RADEON 8500 DV 64mb הסכום לקניה הינו:3500 ש"ח ללא מסך וללא עלות כרטיס המסך [אני מקבל אותו במתנה] תודה מראש על כל הצעה.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  24. שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב נייד שעונה למיפרט הבא: תקציב: עד 5K, עדיף פחות, אפשר לחרוג טיפה אם זה שווה את ההבדל. שימוש: אינטרנט, אופיס, תיכנות (NET. למשל) , לא משחקים וכו'. מסך: 13.3 ומעלה. חייב להיות מאט. וגם המיסביב לא מבריק. עכבר: רצוי track ball (סטיק כמו של IBM), אבל כנראה שאוכל להתרגל גם לפד מוצלח. מיקלדת: רכה ונוחה תאורה למיקלדת: רצוי מאוד משקל: 1.8-2.5 אבל עדיף כמה שפחות סוללה: 6 תאים דיסק: מספיק 160G , עדיף 7200RPM מעבד: עדיף C2D עם 2Ghz לפחות (הבנתי שה dual core מתחממים מאוד) זיכרון: לפחות 2G עם אפשרות הרחבה ללפחות 4G אחריות: טובה, ארוכה ואמינה מ"ה: לא חייב, שיתאים עתידית ל windows 7 יציאות: רשת רגילה ואלחוטית, BT, רצוי גם מודם פקס לא חייב, אבל יהיה…

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by pasofiso,

יש לי מחשב די ישן.. רוצה לעדכן שאני יוכל לשחק battlefield 3 בהגדרות גבוהות....השאלה כמה זה ראלי בתקציב של סביב ה1500 יש לי כרטיס מסך nvidia 550 GTX 1GB לוח אם EVGA 680I זיכרון-2GBddr2 ocz *4 מעבד- E6750 650w Antec purpower חשבתי לעדכן את הלוח אם, מעבד וזיכרון... מה אתם חושבים כדאי לקנות? האם כדאי לשקול SLI.? בנוסף אם התקציב נמוך מדי , כמה צריך להשקיע עוד שיהיה ראוי?

דיונים חדשים בפורומים