עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אבל אם יש אפשרות למפרט טוב עם חיסכון, למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון אני רוצה את האפשרות לשחק כמעט כל משחק שיצא עד עכשיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא מבין כל כך ברזולוציות -לאילו הגדרות גרפיות …

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  2. חברה כנראה שזה המפרט הסופי, תתנו הערות עם יש מארז RAIDMAX 868 אני חייב לקחת חלון, כי עכשיו הבאתי מתאילנד אולטרה סגול כבלי IDE ומאוררים זרחנים, ומאוור 4 צבעים NEON לוח: 865 ASUS P4P800E DELUX מעבד: P4 3G H-T 512 הארד דיסק: W.D 250G SATA זיכרון: KINGSTONE 400 DDR 256*2 כרטיס מסך : RADEON 9600XT 256M SAPPHIR מאורר מעבד : ZALMAN 7000 צורב DVD : LG 4812 כונן : LG DVD אז מה דעתכם??

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by MS-D,

שלום ! רציתי את עזרתכם בבנית מחשב למסיבות רשת. חשוב שהמחשב יהיה קטן שהוא יכלול את ה-R9600XT (בלי מסך ורמקולים) אהה ואת האוזניות סראנד של זלמן (עם אפשר גם קירור טוב למעבד..) אני יודע שזה דיי הרבה בקשות והתקציב דיי נמוך אבל בבקשה מכם תעשו כל מעמץ אפשרי , תודה מראש ! תקציב- 4800

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  4. היי המפרט שלי מעבד Q9550 זיכרון OCZ reaper 1066mhz 2x2gb לוח asus p5q כ. מסך EVGA GTX 285 הצרכים שלי הם בעיקר משחקים המחשב מריץ הכל בלי בעיה רק שבמשחקים האחרונים יש לי לפעמים נפילות בFPS צריך את עצתכם מה כדאי לשפר והכל בגבול ב 1500 +\- יש לציין כי המערכת לא עברה OC

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  5. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE 2430 1 2430 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-SLI Premium s939, NF4, 2xPCI-E, GBL 1060 1 1060 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 335 2 670 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO 2090 1 2090 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 495 1 495 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 230 1 230 מארזים? Price Units Total Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA 710 1 710 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 525W ACE (SILENT) 400 1 400 מה אתם אומרים? , איך אפ…

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  6. שלום לכולם! אני רוצה לשדרג לאחי הקטן את המחשב שלו. והתקציב הוא 4000 ש"ח. מכיוון שיש לו כבר 1GB של זכרון DDR1 בתיזמונים טובים(2-2-2-5) אני מעדיף שלא להוציא כסף על זכרון DDR2 מה שמאפשר לי לשדרג לAMD בסוקט 939 עם PCI-E בלבד. המחשב מיועד למשחקים בעיקר. למישהו יש הצעה? תודה, אוהד.

• 14 תגובות
    • 920 צפיות
  7. למחשב נייד יש כניסה של כרטיס טלויזיה או שאפשר להוסיף לו?(אם אפשי בכלל)

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by shay82,

אני כמה ימים מחפש מחשב נייד באתרים ברשת מצאתי את זה ASUS X55C-SX150 http://ksp.co.il/?store=ashdod1&uin=18436 שמחירו בתקציב שלי אשמח לקבל עליו חוות דעת ורעיונות למשחבים נוספים בתקציב של עד 2400 (100-+) * מטרות המחשב: עבודות משרדיות אינטרנט וצפיה בסרטים מהרשת * גודל המסך: 14, 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth : רצוי * אין צורך במערכת הפעלה * זיכרון: לפחות 4 Gb * מעבד: I3 לפחות תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  9. שלום אני מחפש מפרט בסיסי בתקציב מקסימלי של 2000 ש"ח (חריגות קטנות ייתקבלו) ללא שום צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר...). המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט ומשחקים לא עתירי גרפיקה חדשה, לכן אבקש שיושם גם דגש על כרטיס המסך. תודה רבה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  10. שלום הציעו לי לקנות ב-1500 ש"ח מחשב אמנם היה בשימוש אבל ראיתי אותו הוא ממש כמו חדש... 1- האם זה שווה את ה-1500 שקל? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=591869 2- מה האפשרויות שידרוג שלו? 3- כמה בערך עולה שידרוג למחשב נורמאלי... אני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט.רציתי משחקים אבל הבנתי שיש למחשבים ניידים קצת בעיה עם זה... תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  11. היי אני עוזר לחבר לשדרג את המחשב הנוכחי. שימוש כבד בפוטושופ, וגם עבודות עריכת וידאו. המערכת כבר די ישנה והוא חווה איטיות שמפריעה לעבודה השוטפת, אנחנו מעוניינים להחליף את רכיבי הליבה ולהשאיר מארז ואחסון. המפרט הנוכחי: intel i7 6700 3.4 ghz Asus H170m Plus 32GB RAM, DDR4, 2400 nVidia GTX 1050 Ti רוצים להחליף את לוח האם, המעבד, הזכרון, וכרטיס המסך, ואם יהיה צורך גם ספק כוח חדש. אנחנו רוצים להבין איזה רכיב יותר חשוב בעבודה עם פוטושופ? מעבד? זכרון? כ. מסך? כלומר מי מהם משפיע הכי הרבה על ביצועים חלקים בתוכנות האלה? נשמח לקבל יעוץ והכוונה, האם להעדיף i7 או i9? כמה זכרון ואיזה מהירות? ואם צריך שכרטיס המסך יהיה חזק מאוד, או שאפשר להסתפק במשהו בינוני יותר (ולהשקיע יותר בזכרון / מע…

12. Started by Shbd,

לפי מה שהבנתי ממנו שהמחשב אמור להיות עבור הדפסת מסמכים ותמונות ולהפעלת נגיד תוכנה טיפה כבדה כמו פוטושופ ולשמוע שירים בלי שיגמגם multitasking בקיצור(את זה עושה ה - AMD שלי בלי בעיה) הוא לא הזכיר משחקים בכלל אבל שימו לו כרטיס מסך כמו 6600gt לא יותר מזה נראה לי לא צריך ציוד היקפי ההחלטה בידכם למערכת מבוססת AMD או Intel... הוא ביקש שיהיה לפחות 120 ג'גה הארד דיסק

13. Started by Menahemd,

שלום,אני מחפש המלצה לנייד לתואר בחינוך. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 ומעלה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר ארוך בגדר התקציב * האם …

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי שישאר בערך 4300 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17", אולי אשדרג בעתיד ל-22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? SC Conviction, AC2, POP Forgotten Sands וכל שאר המשחקים החדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by 6847761,

שלום ברשותי כרטיס מסך חדש SAPPHIRE HD6570 1GB DDR3 (UP TO 2.8) הכרטיס חזר מהיבואן עכשיו בתמורה לכרטיס אחר שהתקלקל, אז יש לו רק איזה 4 חודשים לאחריות אבל הכרטיס חדש בכמה אפשר למכור?

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by boaz885,

שלום לכולם אחרי התלבטויות לא מעטות אני הולך לכיוון של דל ואפילו עשיתי מתיחות של התקציב שלי לסכום הנדרש.. נשארה רק התלבטות אחרונה עם ללכת עם E6400 או על 1320 VOSTRO השימושים שחשובים לי זה : 1.נוחות 2.קלות 3.חוזק המחשב הולך להיות מנויד ואני לא אדם זהיר מידי 4.יציבות 5.איכות 6.שלא יתחמם מידי 7.רמקולים איכותיים E6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400.htm#4 VOSTRO 1320 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-nvd.htm מבחינת מפרט הם כמעט זהים מעבד זהה וזכרון אין לי צורך בכרטיס גרפי אבל עם יש אז אחלה אחריות 5 מול 3 זה נחמד אבל לא משמעותי מבחינתי 3 שנים זה מספק בהחלט. מעניין אותי המסך שלהם-האם יש הבדל משמעותי בראיה עם מסך LED כמו…

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  17. Started by rander1,

קיבלתי את הלוח קירור מקורי dell ושמתי לב שיש כמו משחה מקורית אפורה בדיוק באמצע במקום של המעבד האם זו משחה מקורית ולא צריך להוסיף? או להוציא אותה ולמרוח חדש משלי? תודה מראש כך נראה החדש [ATTACH=CONFIG]9775[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  18. ראשית הדבר ידוע שבניידים לצערנו אין אפשרות לבנות מפרט אישי כבנייחים, מה שמכריח את הקונים להכניס את עצמם לשבלונות קבועות של היצרנים, והגם שהשוק רחב ויש מבחר גדול עדין ההגבלה קיימת. והשאלה מעט מורכבת ומסתעפת לכמה נושאים: שלושת הפקטורים היותר חשובים למיטב הבנתי הם 1.מעבד 2.כרטיס מסך 3.ראם. בדגמי הגיימיניג של היצרניות השונות יש משחק מפרטי בין שלושת הפרמטרים הנ"ל, לפעמים לא בצורה כזאת קיצונית ואף על פי כן הדבר מתבטא בהבדל כספי בלתי מבוטל. לדומגא בסדרת ה- Asus Rog, ישנם מחשבים עם מחירים שווים יחסית כאשר אחד מהם בעל 32ראם, וכרטיס מסך 1050 4גיגה, וקיים אחר בעל 16 ראם, וכרטיס מסך 1060/70/80 בעלי יותר גיגה. וכן הבדל בסוגי וסדרות המעבדים. אם נבחר בכל אחד מהפרמטרים הנ"…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  19. שלום לכולם =] הייתי רוצה שתמליצו לי על מפרט מחשב חדש, כמה נקודות חשובות לציון: * המחשב יהיה מיועד לגלישת אינטרנט ברובו, ז"א זה לא אמור להיות מחשב חזק. *תקציב: 1500-2000 ש"ח. אפשר חריגה אבל קטנה. *לא כולל מסך, מקלדת עכבר וכו'. נטו מחשב. *השקט של המפרט לא חשוב לי...ז"א לא משנה לי אם יהיה רועש או שקט מאוד. בוא נגיד 4. *לא אעשה למחשב זה אוברקלוק. *בלי מערכת הפעלה. זהו...אני מקווה שלא החסרתי שום פרט חשוב. תודה רבה על ההמלצות!

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  20. אהלן, קונה מחשב בשבילי בחודש הבא. לבינתיים אני אוסף מידע לגבי המפרט והמחירים. המחשב יהווה גם רכיב פרנסה בשבילי. אשתמש בו בשביל עבודות גראפיקה. וכן לשימושים שוטפים. בשל השימוש הכבד במספר תוכנות במקביל, אני צריך מעבד מרובע ליבות או שמספיק 2? לפי הסטיקי: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה מצויין. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גראפיקה בעיקר, מולטיטסקינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר + פרנסה. פוטושופ בעיקר…

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by Genom_g,

רציתי לדעת מה אתם אומרים על זה אני לא רוצה להשקיע הרבה על המחשב שלה כי היא צריכה אותו למשחקים פשוטים כמו סימס 1 ולאייסיקיו ולעוד תוכנות פשוטות מאוד ובקשר לכרטיס מסך יש לי בשבילה בבית כבר את ה - 5200FX החרא שלי אבל היא לא צריכה יותר מזה לצרכים שלה מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 2800+ (S-754) 1 670 670 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) Nforce3 250 1 425 425 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz AData /VT 1 280 280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 340 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-…

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by hai555,

שלום רב אני מתעניין לקנות מחשב נייד לעבודות אולפניות מחשב חזק ראיתי שיש כרגע את המעבד Intel® Core™ i9-14900HX, אבל שמעתי שהמעבד החדש שיצא יצא בקרוב למכירה ? מה הצפי ? האם כדאי לחכות ?

23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה סבבה כל עוד זה לא פגיעה משמעותית באיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש חייבים אז 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החל בוורקראפט 3 דרך Total War ועד דברים כבדים ממש כמו Crysis וAC3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  24. שלום לכולם, הרבה זמן לא התעדכנתי בחידושי הטכנולוגיה שיצאו. נתקעתי בזמן שיצא ה PCI EXPRESS . חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט ב מקסימום 1500 ש"ח (לא כולל מסך). אני לא מבין בצ'יפסטים החדשים והיתי רוצה את עזרתכם בבנית מפרט כזה. כל פעם שאני מנסה להרכיב משהו יוצא לי 2000 שקל לפחות. האם כדאי ללכת על דילים באינטרנט ? ישנם דילים של 1000 ו 1500 ש"ח. גם אני פעם היתי אומר לא למפרטים כאלו אך היום אני מתלבט. המחשב מיועד לגלישה,אופיס וצפייה בסרטים מידי פעם זה הכל. הסתכלתי במפרטים המומלצים וראיתי שהיחיד מתחת ל 2000 שקל הוא עם 256 מגה שזה לא מספיק. מה אתם אומרים ? כדאי לקנות מדיל ? כדאי להרכיב לבד ? משהו יכול לבנות לי מפרט "יעיל" ב 1500 שקל ? תודה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by Bori4ka,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000 אם ניתן אפשר לחסוך, עדיף לא לחרוג אבל עם כן אז עד 100 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: סרטים משחקים אינטרנט אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מסך 22, משחקים כמו קול אוף דיוטי להגדרות בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי לא4. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 57. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. רק מ IQPC10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דריש…

• 4 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים