עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לאחותי בתקציב של 2500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודת משרדיות * גודל המסך? 13.3/14 אינץ' * רזולוציית המסך? סטנדרטית * משקל רצוי? בגלל שהיא תסתובב איתו, עדיף כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 320 ג'יגה. אם יש אופציה לSSD(מה שאני פחות מאמין בשל התקציב) אז עדיף. * כונן אופטי? עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חשוב שתהיה אמינה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - כעקרון, מחשב נייד נטו לאופיס ועבודה "רגילה". חשוב שיהיה אמין ו…

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  2. שלום, אני סטודנט שעובד בעבודה שיש בה המון זמן פנוי.מסיבה זאת ומסיבות נוספות אני רוצה לקנות מחשב נייד שיוכל להפעיל משחקים ולשרוף לי זמן. הבעיה היא שהתקציב הוא 4000-5000 ש"ח.ידוע לי שלא ניתן לקנות במחיר הזה תחנת משחקים ניידת.השאלה היא איזה מחשב נייד ניתן לקנות בתקציב הזה שיפעיל כמה שיותר משחקים(גם אם לא בהכרח החדשים).אם קרייסיס לא ירוץ אצלי אני אחיה עם זה.אבל משחקים עממיים יותר כמו פרו אבולושן או BF2 זה אפשרי,לא? המחשב ישמש גם לעבודה משרדית.אני מאוד אוהב את המסך של ה DELL ISPIRON 6400,אז אם אפשר מסך דומה(לא יודע אם הוא מט או לא).הבעיה בINSPIRON 6400 לפי מה שראיתי היא שכרטיס המסך שלו חלש מאוד ומתקשה להריץ משחקים חדשים שלא כבדים בכלל בגרפיקה גבוהה,אבל בבינונית מריץ. אני כ…

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by idan oren,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 call of duty modern warfre 3 dead island Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (עכשיו 1400*1050, בעתיד 1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by אלמוג2141,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920401[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920401 - Intel - i5-6600 Skylake Quad core CPU - 3.3 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1053/1032[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]2230BN[/td] [td]תקשורת אל חוטית - PCI Express Mini Card 2230BN - Intel - Intel Centrino Wireless-N 2230 WiFi and Bluetooth 4.0 Mini-PCIe card - Speed up to 300 Mbps - 802.11n compliant - 2x2 antenna configuration - Intel W…

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  5. שלום. אני רוצה לשדרג את המחשב כך שיריץ משחקים כמו: battlefield 3-4 התקציב שלי הוא באזור ה1500-2000 שקל גג 2200 אני משחק על רזולוציה של 1920X1080 מקסימום לא חייב שכל המשחקים ירוצו לי על ULTRA העיקר שירוצו חלק, כמובן על איכות מעל MEDIUM היום יש לי מחשב עם הנתונים האלו: לוח אם : GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד: Intel core i5 2 cores לא זוכר בדיוק את הדגם זיכרונות 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: משהו עלוב ב150 שקל תודה!

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by Peleg212,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד 4 , הארדליין dayz -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. הא…

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by BattleMan,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד עם מערכות VR (כמו htc vive, rift וכו') שמן הסתם צריך להיות חזק. אני כרגע בקנדה ככה שיש לי אפשרות לקנות משהו יחסית בזול, אבל אני צריך להיות מסוגל להעלות אותו למטוס. שזה מגביל אותי ללפטופ או מיני מחשב (שיותר הגיוני עבורי, כי אין לי צורך במסך של הלפטופ). אשמח להמלצות. מעדיף שלא יעלה יותר מ 4000 ש"ח, עדיף כמה שיותר זול. הבהרה: להעלות למטוס. מבחינתי גם לשים במזוודה תודה, מתי

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  8. Started by timk@,

תקציב: 3K-3.4K שימוש: משחקים בלי ציוד נלווה ובלי OC אין העדפה לחנות אין משמעות לרעש הרכבה בחנות בלי מערכת הפעלה כרגע יש מסך של 17" ברזלוציה של 1024X768 מתכנן להחליף את המסך ל 22" אם אפשר אשמח להצעה של שתי חברות המעבדים intel ,amd אין לי העדפה לחברה , ממה שהבנתי ה AMD 72/710 נחשבים למצוינים מבחינת כרטיס מסך חשבתי על ה4850 אבל אני לא מקובע עליו תודה לכול מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  9. 1 Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache Tray LGA 1366 1,445 ש"ח 1 ASUS P6T WS Professional Intel X58 Chipset LGA 1366 Model P6TPRO 1,720 ש"ח 1 Seasonic SS-600HT Active PFC 650W Oem 375 ש"ח 1 CoolerMaster CM 690 345 ש"ח 2 G.Skill 6GB Kit DDR3 PC3-12800 1600MHZ 9-9-9-24 F3-12800CL9T-6GBNQ 1,740 ש"ח לגבי המארז, אני צריך מארז שקט עם חיבור מהיר של הרדיסקים, המארז הזה נראה בסדר? יש לכם הצעות אחרות? איזה קירור יהיה לי הכי טוב למעבד? אני בונה תחנת עבודה מוסיקה/וידיאו בעיקר מוסיקה. האם 650W מספיקים לי לתחנת עבודה? אני ישתמש בהמון USB PORTS וגם FIREWIRE , על התחנה יהיה בקר SAS בתצורת PCIX 133 ואני ישתמש ב-4 300GB 15K הרדיסקים לשימוש כולל (שמירת קבצים, דאטהבייס של…

10. היי, אני מחפש מחשב שיהיה מחובר תמיד לטלוויזיה ועם שלט שאני יוכל לראות סרטים ישירות לטלוויזיה עם שלט ועכבר אלחוטי + גלישה לאינטרנט... אני יודע שיש מערכות שהם דדיקטד למטרה זאת בלבד...יש למישהו הצעות ?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  11. מחשב נייד שיכול לשמש כטאבלט (מסך מתפרק)עד 14 אינצ' עבור אישה מבוגרת לצפייה בהרצאות באינטרנט וכתיבת מסמכים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח. ניתן לחרוג עוד 500 רק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור אישה מבוגרת לאינטרנט וצפיה בהרצאות והקלדת מסמכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מחשב נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת…

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by DarkEnergy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח - שיצליח להתמודד עם מספר IDE's במקביל (VS2013, Andriod Studio, WebStorm) - שימוש כבד וידאו - שיצליח להתמודד עם סרטים באיכות טובה מבלי שהסאונד ישיג את התמונה - שימוש מזדמן וירטואליזציה - Vmware Workstation - שימוש מזדמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש …

13. ערב טוב לכולם, אני משתמש טרי בנייד ולפני שאני יעשה נזק בלתי הפיך רציתי להתיעץ איתכם. ברצוני להשאיר נייד שידלוק באופן קבוע לצורכי הורדה. השאלות הבאות: 1. עד כמה זמן אפשר להשאיר ניד דולק שלא ישרף? 2. האם תחנת קירור תועיל לשמור על חום המחשב? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  14. Started by leahd3,

איך המפרט הזה??? מעבדי ‏AMD Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Arctic Freezer 64 Pro לוחות אם למעבדי ‏AMD ASUS M4A89GTD PRO/USB3 AM3, 890GFX, DDR3 1333, VGA ATI HD4290 2xPCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים none דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS כרטיסי מסך ASUS HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E כרטיסי מסך none כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבי DVD none ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster Elite 370 Black (No PSU) מאווררים וגופי קירור none מאווררים …

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  15. אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מחשב לשימוש בתוכנות עריכת תמונות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop, AutoCad, Illustrator. שימוש כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23', FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך IPS 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 2 6…

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח, אשמח אם אפשר לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) פוטושופ, פלאש ב) עבודה משרדית אינטנסיבית (חישובים מורכבים באקסל, אקסס ועוד) ג) ריבוי משימות - אינטרנט, שיתוף קבצים, Itunes ועוד ד)צפיה בווידאו HD ה) מעט עבודה ב-Soildworks לא לפרנסה השימושים הם אמנם די סטנדרטים אבל אני משתמש כבד, עבודה על המון דברים זוללי זיכרון במקביל. 2. לא צפוי גיימינג באופן קבוע, אולי לעיתים, אם אפשר להכניס כרטיס מסך מתאים אז אשמח. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. דרוש מפרט מלא 5. רמת שקט מתבקשת מ-1 עד 10 - 6 6. ללא OC 7. לא צריך מערכת הפעלה אין בקשות נוספות, אם יש אופציה ל-…

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  17. אהלן. כרגע יש לבחור Thinkpad T60 שכבד לו קצת... השימושים משרדיים לגמרי. אולי יבוצע מעט תכנות ב-C, אבל לא יותר מזה. הפרמטרים שהכי חשובים לו הם אורך זמן סוללה, משקל ושנות אחריות (השם DELL קופץ לי לראש). ברור לי שנדרש נייד של 14" ואפילו פחות מזה, אך הוא מעדיף 4:3 ולא רחב אם אפשר. מחכה לתשובתכם ומודה מראש.

18. Started by questionman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף 4000 אבל אפשר עד 4500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים כמו Battlefield 2042 ,Red Dead Redemption 2, Far Cry 6, Avengers, Metro Exodus או הAssassin’s Creed האחרונים על High-Ultra (המסך הוא 1080p אז כרגע לא נראה לי שצריכה להיות בעיה) וצפייה בנטפליקס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכונני HDD וSSD, כרטיס מסך אם לא יכנס בתקציב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת…

19. שלום, אני מחפש מחשב נייד לקנייה באילת עם הדברים הבאים: מסך 15.6 אינצ' 500 SSD או 256SSD פלוס טרה. (גמיש אבל זה הגדלים המינימאליים) עדיפות לASUS. שימוש: שימוש ביתי לא למשחקים. חשוב מסך טוב וכרטיס רשת טוב. (שאיכות המסך תהיה טובה לסרטים. יראו הרבה סרטים אז גם שאיכות השמע תהיה טובה מבלי חיבור רמקולים חיצוניים) i5 מינימום. כולל וינדוס. כרטיס מסך פנימי. לא כבד. משקל פה גם חשוב בטריה גם חשוב. (זמן ללא טעינה) אין לי פה מחיר מקסימאלי. אבל הוא לא נועד לתוכנות כבדות ומשחקים אלא שימושים ביתיים נטו. אז מניח מקסימום סביבות 4. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תוכנות לעריכת סאונד ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל ניתן לחסוך בזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  21. שלום לכולכם! אני קיבלתי לוח אם מדגם ASUS P5W DH DELUXE אני צריך להוסיף לזה עוד כמה דברים שאוכל לבנות מחש נורמלי שיחזיק הרבה זמן! החל ממעבד + זיכרון טוב לאוברקלוק,כמו כן כרטיס מסך טוב הציעו לי 7950GT 512MB EXTREAME, אבל הבנתי שהוא כרטיס HIGH-END של DX9,ןכבר יצאה לאור DX10,כמובן הייתי רוצה לקנות משהו טוב שדומה לכרטיס זה ! ומה ספק כוח שיתאים לכל המחשב ,בנוסף גם מארז חשוב את אני לא פוסל! עניין של התקיב- עד 6000 ש"ח כל החלקים הללו אם יש משהו טוב,אקבל הצעות וינסה להגדיל תקציב! תודה מראש! :s05: בקשה נוספת רוצה לעזור לדוד שלי לקנות כרטיס מסך בדומה 7600GT או שלהישאר עם הבחירה הזו,מראש אומר תקציב קטן לכן לא יודע האם הוא טוב או לא!

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ 500 ש"ח במידה ויש משהו מאד ממומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש ביתי פשוט של גלישה באינטרנט, סקייפ, יוטיוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דפדפני אינטרנט, סקייפ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  23. שיקולים: רצון לשפר את ה-IO - המחשב הישן שלי נתקע לפעמים דקות מרובות (אפילו עשרות דקות) עם מנורת דיסק דולקת, בעבודה עם שלש ארבע VM-ים. בתכנון המחשב החדש לקחתי SSD לחלונות, SSD נוסף למכונות הוירטואליות, ודיסק 2TB לאכסון, וכן 12GB זיכרון בקונפיגורציה שאפשר להגדיל ל-24GB. מה דעתכם? מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - "SLBKP" - BOX - זמין במלאי ₪1485 לוח אם: [..] ASUS P6X58D-E ₪1472 זיכרון: [..] KINGSTON 12288MB (4096MBX3) DDR3 1333MHz CL9 ₪2980 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 VAPORX 1GB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪1636 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪127 מארז: [..] ANTEC P183 w/o PSU - זמין במלאי ₪740 ספק כוח: [..] SEASONIC 750W - 80 PLUS GOL…

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by Kitzony,

צריך מפרט למחשב חדש למשחקים כלל מסך

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  25. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤910 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤635 זכרון PQI DDR2 1024Mb 800MHz CL5 TURBO ¤243 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD ¤174 כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB ¤228 כרטיס גרפי Albatron GeForce 6600GT 128MB PCle 307¤ מארז כולל ספק HEC 6C60 300W ¤272 מאוור למארז Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan- blue 60 סה"כ 3094 עכשיו המחשב הוא בעיקר לשימוש באנטרנט ואפשרות לעשות כמה דברים ביחד על המחשב כמו אימיול ולהיות באנטרנט ובאייסיוק ולשחק מנגר ושהמחשב יעבוד טיסה ויחזיק לכמה שנים טובות והמחשב הוא פחות לשמחקים לכן בחרתי בכריס מסך זול ועכשיו איני מבין כל כך בדברים האלה לכן אני רוצה לקבל את דעתכם לגבי המפרט הזה מהמעבד ועד למאוור למארז ואם אני צריך להוסי…

• 8 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים