ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
אוקיי יש לי מפרט למחשב גיימינג מחיר 7200₪ אני רוצה לדעת אם צריך להחליף או לשפר דברים תודה. בגלל שאני חייל ולא יצא לי וגם לא יצא לי בעתיד להכיר כי אין לי זמן לקרוא הרבה על חלקים חדשים זאת ההצעה שקיבלתי מהחנות בבקשה תעזרו לי. התקציב שלי הוא 7000₪ אבל אפשר חריגה לכאן או לכאן מקסימין 500₪. תודה Gygabyte P55A UD3 soc 1156 Intel core i7-870 6GB DDR3 2000MHz CL-9 1tera sata3 black edition 7200rpm 64MB 12XUSB 3 GeForce 480 GTX 1500MB DDR5 Thermaltake 700w Thermaltake V6 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מחשב ב5500 +- ש"ח (ללא מסך עכבר ומקלדת) זה מה שהרכבתי, מה דעתכם? ואיזה ספק עדיף בהתחשב בעובדה שארצה בעתיד לעשות cf Intel Core i7 2600 LGA1155 Tray מאוורר CPU Scythe MUGEN 2 לוח אם Asus Sabertooth P67 דיסק קשיח Western Digital Caviar Green 2TB 64MB Cache SATA2, SATA Power Only WD20EARS זיכרון Corsair Vengeance DDR3 8Gb Kit (2x4096Mb) 1600Mhz Sapphire ATI Radeon HD 6950 2GB GDDR5, PCIE (2 כוננים!) DVD-RW LG GH22NS70 x22 מארז Lian Li LANCOOL Midi Tower PC-K62B ספק כוח FSP 700Watt 700-80GHN - מחיר חם אוספק כח Seasonic 750Watt, SS-750AT (מה עדיף? ??? ??? ??? ?) הראשון עולה 288 והשני 531 המפרט דרך האתר של wellcom.... והאם מומלץ לרכוש דרכם?
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
דרוש מפרט בכ-5K ש"ח למחשב נייד לעריכת מוסיקה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב - עריכת מוסיקה ווידאו בתוכנות כמו pro tools, premiere וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - עכבר אלחוטי, רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין …
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום , דוד שלי מעוניין לקנות מחשב ב-10K ללא מסך , בעיקר למשחקים . לפני שנתחיל לבנות את המפרט יש לנו מס' שאלות - 1. האם עדיף 2XGeForce6800GT SLI או כרטיס אחד של 7800GTX ? 2. מה יותר חזק Radeon X850 XT Platinum או Geforce 7800GTX ? 3. האם כדאי לקחת כפול ליבה ? 4. עדיף להתבסס על AMD או על INTEL ? 5. בקשר לסאונד - דוד שלי מעוניין ב-5.1 הוא ישקיע ברמקולים איכותיים והוא חושב לקחת Audigy 2 , האם כדאי לחכות ל-Xi-Fi , האם כדאי להישאר עם הכרטיס Onboard שעל הלוחות החדשים (הבנתי שהם כרטיסים איכותיים) ? תודה רבה! כמו כן הצעות למפרט יתקבלו בברכה ביינתים , אנחנו נציע את המפרט שלנו ונבקש שיפורים בקרוב
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט לבן דוד שלי,שבעקרון משמתמש במחש בשביל אינטרנט וסרטים. מישהו יכול לעזור לי? 1. מה התקציב? 2500-2000 אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים מאוד), צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך 22 אינצ, מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? מארז יחסית שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ברמה סבירה. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפר…
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למפרט מומלץ למחשב שישמש בעיקר ל: אינטרנט, הפעלה של Virtual Machines, קולנוע ביתי (אם יהיה לי כוח לגרור את המחשב לסלון...). תקציב - 2000 ש"ח נראה לי די והותר... (המפרט לא צריך לכלול מסך וציוד היקפי). מבקש שיהיה שקט ככל האפשר. מקום קניה מומלץ הוא KSP (קרוב יחסית לבית). תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לוח האם הישן התחיל לעשות בעיות וחשבתי שאם כבר צריך להחליף אז עדיף להשתדרג על הדרך. אני כרגע עם ATI 5970, ספק 750 של קורסייר ומסך 22 (כנראה שאשדרג בעתיד ל-FHD). על המחשב אני משחק יותר מהכל אז אשמח ללוח ולמעבד בהתאם. אני לא מתכנן OC. קירור שקט יבוא בברכה. הרבה זמן לא התעדכנתי אז אשמח לעזרתכם בנושא. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לוח אם EPOX EP-8KDA3J מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX זיכרון 512 DDR כרטיס מסך ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB דיסק קשיח WD 80GB 7200 RPm 8MB Buffer Serial ATA מסך LG "17 F700B 0.24 מה אתם אומרים עכשיו???
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 שח , לשימוש של אופיס , מוסיקה , סרטים, תמונות וגלישה באינטרנט. ראיתי בכל מיני אתרי מכירות מספר מחשבים אך לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות אז רציתי לדעת איזה דברים קריטיים יותר ואילו פחות. האם להתפשר על דיסק קשיח ide או שלא לוותר על sata ? האם אני צריך חיבור pcmcia אם כתוב שהמחשב כולל wifi b/g ? האם צריך חיבור s video ? האם ללכת על סלרון כדי להוזיל את הקנייה ? והאם יש הבדל כל כך משמעותי בין סלרון לפנטיום? האם יש הבדל גדול בין 1.7 ל 1.8 גיגהרץ מעבד? האם קניית מחשב כזה היום תגרום לי להצטער על כך עוד שנה ? כמו כן ברשותי מחשב שולחני חזק כך שכל שאר האפליקציות שלא אוכל להשתמש בהן על הנייד אוכל על המחשב השולחני . אני רק לא רוצה שבעוד ש…
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD, טלוויזיה, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות\בנוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב פשוט ובסיסי לאחיות שלי, לשימוש ביתי של אינטרנט ואופיס קליל ביותר. ללא משחקים או משהו גרנדיוזי. התקציב 2000-2500, עדיף כמה שאפשר לחסוך. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל סטנדרטי, שלא יהיה גדול מדי משיקולי כובד. לא משנה מבריק או מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) אם יהיה אפשר הרזולוציה הגבוהה תתקבל בברכה, אבל ממש לא מחייב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? ש…
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום. ברשותי יש את הכרטיס מסך ATI READON 6950 2GB אני רק רוצה להרכיב על הכרטיס מסך הזה מחשב אז אין צורך בכרטיס מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש נייד קטן (12-14 אינץ') למטרה עיקרית של כתיבה ועריכת מסמכים. המשקל או זמן הסוללה לא כל כך משנים, אלא נוחות הכתיבה והעבודה מולו היא הפרמטר המשמעותי. אני מתלבט האם להזמין משהו עכשיו, או לחכות ליציאה של ה-ultra books, ולקבל תמורת אותו הכסף מפרט טוב יותר. האם לדעתכם, כשיצאו הultra books תהיה ירידת מחירים מיידית בכל שאר הניידים, או שיקח קצת זמן? מישהו יודע מתי הultra book הראשון צפוי לצאת? תודה. ליאור. למען הסדר הטוב: * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס * גודל המסך? 12-14, לא מקובע על כך * משקל רצוי? שיהיו מימדים נוחים לעבוד איתו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI ו…
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
תשמעו תכלס אני לא מבין יותר מדי במחשבים. ואין לי חשק זמן וחשק לחקור יותר מדי. השאלה היא איזה חנות או רשת אמינה יחסית{אני גר באזור השרון גם תל אביב זה בסדר}. והאם אפשר לקנות איזה מותג, ואפילו להפסיד מעט כסף כדי שלא יעבדו עלי יותר מדי עם החלקים. ועוד משהו, כדי לראות סרטים לאילו חלקים כדי לתת חשיבות. מסך? כרטיס מסך? זיכרון? זיכרון קשיח?
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני בונה לחבר מפרט שנע בין 2500-3000 שקל +- חשוב מאוד לא לעבור את התקציב.. המחשב מיועד למשחקים..וכול שאר הדברים..(אינטרנט/אופיס..).. עכשיו אני יודע בתקציב כזה קצת בעייתי להביא מחשב "חזק" למשחקים ולכן מחפש תשילוב הכי טוב בין הכרטיס מסך למעבד זכרונות ולוח... זיכרון 512MB..(כי 1G לא ממש יכנס לתקציב...) חייב סוקט 939..וNF4 מין הסתם.. PCI-E...וצורב DVD מחייב..(זה כבר לא רציני או תNEC או תLG..) אני מדגיש רק את המערכת..(כמובן גם מארז נורמלי..) בלי ציוד הקפי..(עכבר/מקלדת/מסך..).. הגעתי לכמה מפרטים נחמדים באתר..(השני לא משהו..) http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=47 http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=46 אשמח לקבל שינ…
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכם, מקווה שהפורום פעיל ויהיו תשובות (כי ההודעה האחרונה היא מ2020) אשמח להתייעצות חייבת מחשב נייד חדש תוהה האם לחכות עוד חודש עד שהחברות יכריזו על הטכנולוגיות החדשות? (4.1.22) ויותר מזה תוהה היכן הכי כדאי לקנות מחשב המפרט שאני צריכה : מעבד i5 או i7 , מעבד גרפי טוב , זכרון ssd לפחות 512 עדיפות ל1000, זכרון 16 , מערכת הפעלה win 11 , מקלדת שקטה ומוארת, ואם אפשר שיהיה עם מסך מגע , אז ממש כדאי. מיועד לשרטוטים, עיבוד תמונות, ומעט חישובים. המשך יום נעים, לאה
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
- 2 followers
-
-
+מיקלת ועכבר יכול להיות שהתקציב יגדל ל- 5000 בימים הקרובים אז תתנו לי שני מפרטים אחד 4500 שח והשני 5000 שח רצוי מאוד לדחוף x800gto fb /x800gto2 יהיה אובר נחמד למעבד (משהו כמו 400 מגה הרץ ) לא חובה אבל רצוי שהזיכרונות יהיו גם טובים לאובר קלוקינג חובה 1 gb זיכרון תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אז קודם כל שלום לכולם מזמן לא הייתי בפורום, its good to be back אוקיי אז ככה הגיע הזמן להחליף את הטרנטה, אני צריך לקנות שילוש, כ. מסך, hd, מארז וספק- ב4.5k, אני מתכוון להרכיב את המחשב- כלומר אין לי בעיה לקנות כל חלק מחנות נפרדת. אני חשבתי משהו בסגנון של amd 64 3000 954 nf4? אולי של gygabyte geil value dual (2*256) sapphire 9800p or 5600gt wd 80gb 8mb sata case- dont care too much dp 101 and perhaps 350w enmarx or truepower קיצר תודה מראש לכולם!!!
-
- 12 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני סומך על משתמשי האתר ובטוח שהם מקצועיים ביותר בנושא המפרטים, ולכן אני שם את ההודעה הזאת כאן. אני קונה מחשב חדש, מעוניין בפנטיום 4 עם 800 FSB עם 512 מגה זיכרון ומסך 17, התקציב שלי מוגבל ב3500 שקל, ועוד 300 שקל מסכנים מחסכונות. כלום 3800 ולא אגורה אחת יותר המחשב אינו מיועד למשחקים ולכן אין לי שום בעיה עם כרטיס מסך מובנה, המחשב צריך לכלול מארז פשוט אך נוח ומאוורר, מקלדת, עכבר, ומסך, מבחינתי שהכל יהיה הכי פשוט וכמה שיותר זול כל עוד המחשב יישאר פנטיום 4, 2.4C עם FSB800 , 512זיכרון DDR ,הרד דיסק 60 ג'יגה ומסך 17 אינטש. בבקשה תתאימו לי מפרט כי אני ממש לא מבין בכל זה, פשוט חבר שלי המליץ לבדוק מה דעתכם. רק בקשה אחת נוספת, כאשר את מתאימים מפרש אנא ציינו שם החנות, כ…
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ל-DELL יש מבצעי הנחות משמעותיים לסטודנטים בארצות הברית. למי שמכיר סטודנט (בן דוד/ חבר וכו') יכול להעזר בהם כדי לקנות שם בהנחות משמעותיות. אני מדבר על עד 600$ הנחה. האתר להרשמה להנחות: www.delluniversity.com וסתם לשעשוע, ראו דיון שמדסקס איך לקבל את ההנחה גם בלי להיות סטודנט. אין לי מושג אם זה עובד: http://forums.slickdeals.net/showthread.php?t=548664 תהנו.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
עקב ההבדלים העצומים במחירים של ניידים בחול לעומת הארץ - אני מעוניין לבדוק אילו חברות מספקות אחריות 1-3 בארץ. מישהו יודע פרטים מסודרים ויודע בוודאות האם יש כיסוי פה בארץ? Asus Dell Lenovo על אלה אני שמעתי שיש, אשמח לקבל תשובה ודאית לגבי sony ו Samsung ו Apple אני לא בטוח ואשמח לקבל פרטים גם כן. לדוגמא : ASUS VivoBook S400CA 540$ (עם הנחת סטודנט) שזה בערך 2000 שקל. שנתיים אחריות הכוללת נפילות ונוזל שנשפך ב200$ נוספים. בעוד שבארץ הוא נמכר ב3700 כולל אחריות.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בעל ביצועים מהירים עם מעבד חזק והרבה זיכרון ... שיפעיל מהר ישומים שונים ...
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני צריך באופן די דחוף מחשב לעבודה משרדית בלבד, אני מדבר רק על עבודה במעבד תמלילים, הדפסת תמונות ומידי פעם גלישה באינטרנט, שום דבר מעבר לזה. בניתי את המפרט הבא: CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 352.4 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8KMM3I v2.1 VIA KM400 Motherboard (m.ATX, DDR400, AGP8X, VGA, 5.1 Sound, LAN, USB 2) [ ¤ 349.8 ] 1 Memory : DDR-RAM 128MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 212 ] 1 Cases : Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W Case [ ¤ 249.31 ] 1 Total Price ¤ 1163.51 אני לא צריך כונן דיסקטים, סידי, מקלדת, עכבר, רמקולים. הייתי רוצה להוסיף גם הארד דיסק אבל לא ממש הצלחתי כפי שאתם רואים. אשמח לקבל הצעות והערות, תודה.
-
- 13 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מחשב שיהיה מספיק חזק לעבודות עם AUTOCAD ושות'... אני מחפש מחשב חזק ואמין, בכמה שפחות שאפשר (אם אפשר להוזיל עלויות או מחשבים שפחות או יותר זהים אז אפשר לחסוך כאן) * גודל המסך? 15.6 * מעבד - i5, i7 * זיכרון - לא פחות מ-4,6 ג'יגה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA, HDMI וכו) - HDMI חובה * בלוטות? חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ג'יגה מינימום - לפחות 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? DVDRW * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית, אבל דרושה אחריות של איסוף והחזרה 3 שנים (לא פחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 7 * ה…
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
?Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB? ---->1870 ?965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E---->790 ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E?--->1200 ?1GB Kingston HyperX?--->1090 ? בשביל חבר שלי ותגידו לי אם זה לוקח את המחשב שלי תסתכלו במפרט ? יעני חזק לוקח או שבסדר יותר טוב עריכה -- זה מה שאני צריך אח שלי בעיקר משחקים ... !
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-