עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by moni147,

תקציב עד 3600 ש"ח מפרט לגיימינג כבד 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג מ3600 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?קיים חיבור בין מחשב לLCD 32 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?חדשים בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  2. שלום! קרוב משפחה רוצה לקנות מחשב. כעיקרון אם צריך להעלות את התקציב אז אין בעיה. המחשב צריך לכלול גם מקלדת, עכבר ומסך. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by SoulMaster,

שלום (: אני צריך עזרה קטנה בקניית מחשב נייד. - תקציב: 6,000 ש"ח - מטרות: משחקים [כבדים], אינטרנט, מוזיקה וסרטים - מערכת הפעלה: Windows 7 - הארד-דיסק: 500GB - זיכרון: 4GB - גודל מסך: עדיפות ל- 15.6" - כונן: צורב DVD - סוללה: זמן סוללה ארוך - כרטיס מסך: לא מובנה * עדיפות לקנייה מחנויות באג או KSP

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  4. Started by gingi007,

שלום! אני מתחיל ללמוד השנה ומחפש לקנות מחשב נייד חדש שיחליף את העגלה שיש לי כבר 3 וחצי שנים... ההתלבטות הכי משמעותית שלי היא במעבד(כי זה מה שבעיקר משפיע על הכסף שצריך להוציא) - האם לקנות מחשב עם i3 או עם i5? ההבדל ביניהם משמעותי? אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים אם זה משפיע על משהו .... תודה!

5. היי. יש לי קיובייס 5 על PC רגיל, וכרטיס קול של EMU. ברצוני לקנות מחשב נייד שיוכל לתמוך בקיובייס, בעיקר לצרכי סקיצות ופחות לצרכי הקלטה אבל שגם האופציה הזו תישאר פתוחה במידת הצורך. אשמח אם תוכלו להמליץ לי אילו תכונות צריכות להיות למחשב כזה, האם לקנות כרטיס קול חיצוני, והאם ניתן לחבר מקלדת שליטה למחשב נייד בכלל? התקציב גמיש תודה רבה נעמה

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  6. Started by cupidil,

שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500שח. אפשר לחרוג עד 500שח (מחיר אילת ללא מעמ) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודי הנדסת תוכנה, גלישה, משחקים כגון No Man's Sky 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. אפשר צג 14" 7. האם ה…

7. שלום שלום, מחפש מחפש לצורכי עבודה של איש מכירות, שנמצא הרבה בתנועה ובטיסות. אין תוכנות מיוחדות מעבר לאופיס (ותוכנת בקרה שמתחברת בקליינט). אבל חשוב שהמחשב יטוס. שלא יתקע פתאום באמצע פרזנטציה. שיהיה אמין ויפה גודל המסך? - 13-14" * משקל רצוי? - צריך להיות קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - כן. כמה שניתן. לטיסות ארוכות וכו. 6-7 שעות צפונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA HDMIוכו) - לא * בלוטות? - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) - גודל מינ 500. עדיפות לכונן מהיר או שילוב. שוב שהמחשב יטוס * כונן CD/DVD? צורב? - לא חייב * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …

8. תקציב 2000 חריגה עד 1000 לחסוך כמה שניתן שימושים גלישה וקצת CIV V (כיום אני מריץ CIV על Geforce 6100) BOINC 24/7 שקט 7 OC אם ניתן לבצעה ללא מאמץ או תוספת מחיר בקשות מיוחדות: חיבור (LPT(parallel ,לפחות 5 חיבורים ל Storage Interface שידרוג עתידי לא מיקום עפולה מידע נוסף המחשב נימצא בחדר לא אופטימלי מבחינת החום בקיץ למחשב יוספו HD- תצורה סופית DVD HD קטן 40-80GB ל חלונות 500GB 2* 1TB בRAID 1 מחשב AMD AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz 125Watt Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪462 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Arctic Cooling Freezer 13 775/15…

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  9. Started by the unleashed,

אני קונה מחשב חדש אחרי 6 שנים עם המחשב הישן שלי, והחלטתי ללכת על מפרט זול יחסית שיאפשר לי לעשות אוברקלוק סביר. אני די סגור על ה E4300 , והאוברקלוק שאני מתכנן הוא לא ממש רציני מקסימום ל3000 לא יותר מזה. בלוחות אם אני לא מבין כלום אז אני פתוח להצעות, אבל שלא יהיה יקר מדי כי בסופו של דבר אני ממש לא צריך פיצרים מתקדמים בסך הכל לוח בסיסי שיאפשר לי להגיע לבאס של 333. בקשר לזיכרונות אני צריך מינימום 2 גיגה, ואני מניח שכל זיכרון פשוט של667 יספיק לי. גם על מארזים וספקים אני לא ממש יודע הרבה אז כל המלצה תתקבל בברכה. קרור - אני לא יודע עם הקרור סטוק יספיק, אם אתם חושבים שלא אשמח לדעת על גוף קרור שיספיק לדרישות שלי. בקשר למסך חשבתי על הVP930 או ה932B למרות שהייתי מעדיף 17 אינץ זול יו…

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by blue24,

שלום רב בניתי מחשב לשימוש משרדי, תכנות קל, הרבה תוכנות במקביל. מה שחשוב לי בעיקר זה שיוכל להתמודד עם הרבה תוכנות וזמן uptime ארוך. כח עיבוד בד"כ פחות חשוב לי כי אני כמעט ולא עושה פעולות שדורשות את זה במיוחד. כמו כן - אני אוהב הרבה שטח אכסון כפי שאתם רואים. מצורף המפרט. אשמח להערות / שיפורים. ספציפית: האם הספק מספיק חזק / עדיף לקחת 350W? תודה! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80662G4400 - Intel - Intel Pentium G4400 Skylake Dual core CPU - 3.3 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - Intel® HD Graphics 510 - 47W TDP - Fan - Box... …

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  11. Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB GIGABYTE EP35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E DDR II 800Mhz 2x1GB Kingston HyperX Seagate - חמש שנות אחריות 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata מארז - Chieftec CX CH-03B, PSU 550W מקלדת Logitech Internet 350 Black Keyboard עכבר Logitech SBF90 Optical Wheel Black רמקולים Logitech S200 Black 2.1 הייתם משנים משהו? איך הלוח אם ? אם יש לכם המלצות למפרט אחר באותו תקציב תציעו בבקשה. תודה.

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  12. דבר ראשון, אם אני טעוה בפורום אני מתנצל.פשוט לא ידעתי אם זה מתאים לפורום חלונות או לזה ערב טוב. אני מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה וכל ההתקנים של THINKPAD במחשב.(אני לא יכול לעשות RECOVERY מהדיסק קשיח). אני רוצה התקנה חלקה ולהוציא אותו כפי שיצא מהמפעל העניין הוא שאני לא מצליח למצוא את כל הדיסקים של ההתקנה לT60 (אני יודע שאמורים להיות 7 כאלה) אני מצליח למצוא רק כאלה שמותאמים ל T61/R61.ולפי מה שאני מבין הם מתאימם להרבה דגמים מהסדרות הללו יש שני דיסקים,אחד של CD (למערכת ההפעלה) והשני DVD לכל התוכנות והדרייברים. האם אני יכול להתקין את הדיסקים הללו על המחשב שלי,או שזה עלול ליצור בעיות ? תודה מראש

13. בנוסף אני מחבר לו 1TB של WD מהסדרה הירוקה מהמחשב הישן + 500GB של סיגייט שיושב לי בצד הרבה זמן ללא שימוש. מה דעתכם ?? יצא לא זול העסק אבל מקווה להנות ממנו.

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by 55511,

שלום אתמול קניתי מחשב נייד של טושיבה אבל המקלדת לא עובדת מה צריך לעשות תודה חג שמח

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  15. שלום לעוזרים מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, אינטרנט * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? פחות ככל שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 250 לפחות * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  16. שלום וערב טוב! אני מעוניין לקנות לפטופ חדש,הייתי רוצה מסך קטן זכרון של 2 ג'יגה כונן קשיח של סביבות 100-120 ג'יגה עדיפות שיהיה מעבד ליבה כפולה אבל חייב להיות לפטופ קטן למשל מסך 10.1'(בסגנון הזה) התקציב שלי הוא 2500 ש"ח השימוש שלי: אני לומד תכנות C#,אז חייב לסחוב סבבה את ה- visual studio 2008 כמוכן שימוש רגיל של תוכנות,אינטרנט וקצת סרטים אני מדגיש-זה לא יהיה מחשב למשחקים או גרפיקה כבדה תודה רבה והמשך שבוע נעים ליאור

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום, לאחר סקר שוק מקיף הגעתי לחנות מחשבים שנתנה לי מפרט שנראה לי כי אני אלך עליו אבל בגלל שאני לא כל כך מבין גדול במחשבים אני ירשום את המפרט שקיבלתי ואשמח אם תרשמו תגובות אז ככה: מארז ATX מפואר הכולל 6 יציאות USB לוח אם מקורי של חברת PC Partner (מוכר לכם?) למעבדי אינטל החדישים. מעבד Intel P4 506 2.66 Ghz L2 1M מגיע עם תוספת של 64 ביט (מה זה אומר?) זיכרון מהיר במיוחד עם קירור מובנה 256Mb DDR2 דיסק קשיח ענק WD 60 GB 8MB 7200 RPM הצורב המהיר בעולם 52X32X52 בתוספת של עוד 50 שקלים אני יוכל לקבל גם תוכנת Nero Express Demo מסך LCD 17 אינץ' דק. של Proview בעיצוב חדשני עם תו תקן עולמי VUP. כרטיס מסך תלת מימדי מסוג DDR2 שמתאים לכל המשחקים החדשים. כרטיס קול תומך …

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by eyal491,

למחוק תודה

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  19. היי, אח שלי מתכנן לקנות בקרוב (בשבועיים הקרובים פחות או יותר) מחשב חדש. הוא רוצה מחשב שיוכל להריץ משחקים באיכות מקסימלית ברזולוציה של 1920X1080, ובנוסף, שהוא גם יוכל להריץ מספר מועט של מכונות וירטואליות (לפחות אחת, אבל לא יותר משלוש). מספר הערות: 1. המחשב הולך להיות בעל לפחות 4 הארד דיסקים בסופו של דבר, אז אני מעוניין במארז מספיק גדול (כלומר, לפחות mid-tower גדול..). 2. ההארד-דיסק צריך להיות לפחות 2TB. 3. צריך גם SSD. התשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות ועבודה…

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  20. מה קורה? קניתי לאחרונה את הלפטופ הזה: Asus R551LB-CJ125H הוא הגיע עם ווינדוס 8.1 מובנה שאני לא סובל אז התקנתי עליו ווינדוס 7 Ultimate. הבעייה היא שאין לי דרייברים לכלום ואני לא מצליח למצוא גם באינטרנט! כל מה שמצאתי זה דרייברים שבאים בחבילת התקנה של אסוס שעושה חיפוש על המחשב ואז מציעה אפשרויות והבעייה היא שאין לי אינטרנט כדי לבצע את הסריקה עם התוכנה הזאת. בעצם אין לי אפילו אפשרות להתחבר לאינטרנט לא עם כבל ולא עם אינטרנט אלחוטי כי אני לא מוצא דרייברים. אז מישהו יודע מאיפה אני יכול למצוא דרייברים ? Windows 7 Ultimate 64BIT/ תודה ושיהיה אחלה סופ"ש!

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 עם סיבות טובות מאד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ועיבוד תמונות (דו-מימד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, לייטרום - עיבוד של תמונות בגודל RAW של 20מגה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  22. אהלן חבר'ה! להלן מפרט גיימינג\תכנות שהרכבתי ב-TMS רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להוזיל את מפרט מבלי לפגוע בביצועים. ברמת העקרון אני צריך את שני המסכים, כמות הזכרון ואת כונן ה-SSD, אך יש לי תהיות לגבי לוח האם\כרטיס מסך\מארז\ספק. והנה התבנית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ואין פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על 2 מסכים, תכנות, VM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחק…

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by xtineR,

AMD Phenom II X4 945 Gainward nVIDIA 460GTX 1GB GS G.Skill DDR3 4096MB (2048MBX2) 1333Mhz Gigabyte GA-MA770-UD3 CoolerMaster CM 690 II Advanced CoolerMaster GX 550W Artic Cooling Freezer Xtreme Rev.2

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  24. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%)? לא הוחלט (רוב הסיכויים אשראי) | תקציב: 4000 ש"ח ללא חריגות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? דברים סתמיים שיעלו את המחיר (כ. קול יעודי לדוגמא) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? במעבד: INTEL, ביצרן של לוח האם או הכרטיס מסך: GIGABYTE, בדיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים…

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  25. שלום מחפש מחשב נייד עד 6000 לגיימינג ושימוש רגיל אחסון של קבצים מה שחשוב לי זה חיבור לכבל רשת , מסך 15.6 תאורה במקלדת אחסון גדול ואשמח לשמוע המלצות לעוד דברים שלא חשבתי עליהם אני חשבתי ללכת על dell אבל ראיתי שאין להם איזה דגמים טובים

דיונים חדשים בפורומים