ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי כמרכז מולטימדיה - משחקים, גלישה והורדות, צפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה. בתקציב צריכים להכנס גם מסך 22 רחב , רמקולים(2.1 איכותיים יספיקו כי החדר לא גדול) ועכבר+מקלדת אלחוטיים טובים. חשוב לי מארז איכותי וקל לטיפול(ניקוי אבק וכו'). שקט גם יתקבל בברכה כי אני ישן לא רחוק מהמחשב. בקצרה, איכות ואמינות יותר משמעותיים בעיני מאשר עוד כמה FPS תודה מראש לכל העונים :
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום כולם, חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט ואני די עסוק בשבועיים הקרובים אז החלטתי להיוועץ בחבר'ה הטובים של הפורום. אשמח אם תוכלו לעזור. הפרטים המלאים : 1. מה התקציב המקסימלי? 7k האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? להשתדל לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1k 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה עם מוזיקה - מיקסים ויצירה (אלקטרוני), גיימינג בינוני (לא משחק במשחקים TOP OF THE LINE) וניסויי סיסטם. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו : CUE BASE, Virutal PC, V-Sphere,Visual Studio ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה : לא לשם פרנסה, אבל ארצה לעבוד במקביל עם רוב מה שציינתי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה …
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, אולי מישהו יוכל לעזור לי אני קונה מחשב חדש ואני לא ממש מבין בחומרה אז חשבתי לפנות לעזרה באתר הזה אני בעיקרון רוב הזמן פשוט גולש באינטרנט, רואה הרבה יו-טיוב וגם מתכנת הרבה. אז אני צריך מחשב שידלק במהירות ושהתוכנות יוכלו להיפתח במהירות, וגם שיוכל להריץ הרבה פעולות ביחד בלי להתקע.אני גם צריך שהוא יחזיק כמה שנים טובות בלי, כלומר שלאחר כמה שנים הוא לא יתחיל להתקע מאוד וייקח לו הרבה זמן לבצע פעולות פשוטות. אבל אני גם צריך שהוא יוכל להריץ משחקים כמו BatlleField בתצוגה סבירה וללא לאגים. בקשר למחיר, אם אפשר שיהיה פחות מ3500 שקל תודה לכל העונים ואם תוכלו בבקשה עם המפרט שאתם מציעים לכתוב גם מה היתרונות של המפרט.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. אני מחפש מחשב ניד שעונה על הדרישות הבאות: - משקל קל במיוחד, אין בעיה שזה יבוא על חשבון מסך קטן יותר. - זמן סוללה ארוך. - ביצועים טובים במיוחד, ייתכן שיהיה צורך גם בהרצת משחקים. - לא חובה אבל רצוי VISTA. התקציב כרגע נע בין 10K-12K, כאשר מחשבים של לנובו/DELL פחות רצויים. על המלצותיכם אודה. יום נעים.
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני קונה שיפור למחשב זוללללללללללל למשרד של אבא שלי יענו הכי בסיסי ואיטי יציב בלי גרפיקה מדהימה ובלי שטויות יש לי כבר הרדדיסק חדש סידירום וצורב מארז atx עם מאורר וספק כוח שכנראה שובק חיים כרגע יש שם פנטיום 3 400 מגההרץ אני קונה סמפרון 2600 (הכי זול) מksp (הכי זולים בי-ם וקניתי משם מחשב ואני מרוצה). אני צריך לוח 754 הכי זול ששם והכי יציב מה תמליצו (אני שוקל את האחד של הnforce3) של asrock איך הם. אני קונה זכרון 512 דים אחד (משתלם יחסית לכמות (מה שיהיה במלאי) עוד שאלה ספק כוח חדש איזה אחד או האם כדאי להשקיע 180 שקל לhec 400 לשים אותו במחשב שלי ולתת לו את הhec 300 שלי. או שעדיף מארז ג'נרי חדש במקום אחד של 8 שנים שיש עכשיו (compaq midi ג'נרי לא פחות עם מאורר מעפן מקדימה (האוו…
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות אבל לא יותר מדי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ב200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?בעיקר גלישה באינטרנט ICQ ...ומשחקים קלים יחסית כמו SIms 3 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר Sims 3 ICQ FaceBook ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש מסך בגודל 19 אינצ' * לאיזה סוג משחקים ה…
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מעבד:Intel i5-3330יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ קרור למעבד:Intel Original Cooling for socket 1150-1155 up to 95Wיתרת אחריות: ללא אחריות לוח אם:Gigabite Z68P-DS3יתרת אחריות: 23 חודשים זכרונות:1x Corsair 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ 1X Crucial 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 24 חודשים דיסק קשיח: Western Digital WD Black 1TB 64MB + SSD Samsung 840 EVO Series 250GB 2.5" Sata 3 יתרת אחריות: חמש שנים על הארד דיסק ושלוש שנים על הSSD כרטיס מסך:Sapphire HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOSTיתרת אחריות: 30 חודשים ספק כח:Seasonic SS-600BT 600W ECיתרת אחריות: 30 חודשים מארז:CoolerMaster 690 כולל חמישה מאוורריםיתרת אחריות: ללא אחריות בקר מאווררים:Scythe Kama Meterיתר…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה למחשב נייד אמין בעל מסך 13 או 14 אינץ למטרות של אניטרנט עבודה וצפיית סרטים עם כרטיס מסך טוב (חשבתי ללכת על lenovo T400 יש עליו עכשו מבצעים) תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
צריך שההמחשב יעבוד מהר+מסך צריך שהמחשב יאריץ call of duty 8 והיה טוב וחזק תודה לעוזרים(:
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מיני נייד חדש שרכשתי לפני כמה ימים עובד מצויין רק שבדקתי תמפרטורות של מעבד בעזרת תוכנת EVEREST גיליתי שתמפרטורה שלCPU נעה בין52 ל72 וCPU DIODE נעה בין 72 ל95 השאלה עם זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי a530-12 ואני לא יודע איזה זכרון יש לי בפנים... ואם קיבלתי מה שקניתי... זה הצילום מאחורה זה המפרט שקניתי: אז איזה יש לי??? מעניין אותי תכל'ס איזה מהירות הכרטיס? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי מחשב נייד MSI דגם EX620 , בניסיון להבין כמה דברים על החיבורים שייש בו מצאתי סיקור ומשם זה נהיה עוד יותר לא מובן . בסיקור הזה יש ארבעה תמונות שהשניים התחתונות הן על USB משולב בחיבור E-SATA והשניה על הקורא טביעות אצבע , הבעיה היא בשני תמונות העליונות , הראשונה מראה את ארבעת החיבורים האנלוגיים של הסאונד וגם רשום שייש יציאה אופטית , גם כשקניתי אותו הבנתי שייש לו יציאה אופטית ואני לא מבין איפה היא . בתמונה השנייה מראים יציאת VGA ואת חיבור המתח ועוד עיגול זהוב קטן כזה שעד עכשיו הייתי בטוח שזו כניסת לאנטנה של WIFI להגברת הקליטה אבל שם רשום שזו בעצם כניסת TV , איך אני אמור בעצם להשתמש בה , עם איזה חיבור , איזו תוכנה צריך אם בכלל צריך ? תודה רבה לעוזרים ! הנ…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה מעבד Intel i7 ורציתי לבנות מחשב נייח לשימוש בדירה החדשה. השימוש שלי המחשב הוא, פיתוח תוכנה, גלישה, שימושים משרדיים, צפייה בסרטים (ואולי טלוויזיה בעתיד), ומוזיקה. ראיתי את ההמלצות לציוד ההיקפי ( מסך 23 של DELL, מערכת קולנוע ביתית 5.1 של LOGITECH) והם בהחלט מספקים. חוץ מזה, רציתי להוסיף כרטיס טלוויזיה, כרטיס רשת אלחוטי (ראיתי שיש לוחות שמכילים את זה, מומלץ?), ואולי כרטיס ממיר לוויני. כמובן HD 4TB, MEM 4GB, כונן DVD עם אפשרות להוסיף דיסק SSD למ"ה. השאלות שלי הן: הלוח אם שחשבתי עליו הוא Gigabyte 67M-UD2H-B3, האם אני צריך כרטיס מסך וקול, כל מה שאני קורא מצביע על זה שלא צריך, לכרטיס יש את התמיכה ברוב זה. עד כמה זה קריטי שאין תמיכה ב USB3? האם עדיף לשדרג לאחד …
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד ללימודים, זה בערך התקציב. הדרישות שלי ממנו זה מעבד נורמלי (1.7 לפחות) זיכרון 512 מגה הארד דיסק לפחות 40 גיגה, מחברה אמינה עם אחריות טובה. לא חשוב כרטיס מסך לא חשוב יופי. אה ולא צריך תעכבר הזה שעובד על מגע אצבע הוא סתם מייקר תעסק יותר מדי. מה אתם מציעים ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
1. מה התקציב? לא מוגבל באמת, אך שפוי. עד 6-7 אלף, אם יש צורך. אם מחשב של 2-4 יעשה את העבודה, אין בעיה. 2. מטרות המחשב? לעבודה כבדה עם מוסיקה והקלטות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול טוב לא צריך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אם אפשר, כרטיס קול של ASUS 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מאד חשוב שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה תספיק 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מעבר לכרטיס סאונד מאד איכותי ושקט, לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? הכי שקט שאפשר 10. האם מתוכנן OC? אם כן - ע…
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר על ההבדל בין מסך ultrasharp המגיע עם e1505 לבין truelife . תודה
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עסקי לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט וסרטים. התכונות החשובות: 1. מקלדת פצצה. 2. קירור טוב. משענת יד קרירה לחלוטין. אני מקליד הרבה על המחשב. 3. מסך טוב בלי ציפוי מבריק אני מכיר רק את lenovo T61, אבל שמעתי דברים לא טובים על המסך. איזה עוד דגמים יש?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אז ככה, כיוון שלוח האם שלי נשרף, החלטתי לשדרג ולקנות מעבד+לוח אם חדשים. תקציב: עד 1500 ש"ח. מה שכרגע יש לי זה: 1 ג'יגה זיכרונות sumsung 512MB 400 DDR x2 2 הארד דיסקים 40 ג'יגה כל אחד של WD (הארד דיסק גדול יותר אני אקנה בקרוב) כרטיס לכידת וידאו פשוט: avermedia avertv 007 fm plus כרטיס מסך ישן geforce 4 mx440 64MB (כרגע אני לא מתכוונת לקנות חדש כי כפי שראיתי בפורומים אם זה לא מינימום ה 6600GT אז אין טעם לקנות כרטיס מסך. והוא קצת יקר לדעתי) המארז וספק הכח לדעתי הם ג'נריים. לצערי לפני כשנה סמכתי על מישהו שיקנה לי מארז וספק כח, והוא קנה לי כנראה משהו פשוט וזול... אז בעצם לבינתיים מה שאני צריכה זה לדעת איזה מעבד ולוח אם יתאימו לי לצרכים + לשאר חלקי המחשב שיש לי, במחשבה…
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בתקציב דל ומצומצם בניתי את המפרט הבא: מדובר במחשב ביתי שנבנה בתקציב המינימלי ככל הניתן ללא אפשרות חריגה בתקציב. מה דעתכם, והאם ניתן עוד לקצץ? מעבד Intel Pentium G630 2.7Ghz 3MB Socket 1155 Box , יחידות 1 ₪366 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3384 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 SeaGate Barracuda 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN, יחידות 1 ₪294 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1066 הרכבת מחשב כו…
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי, המפרט שלו הוא: * amd athlon ql-62 2.0Ghz * זכרון 3GB DDR2 * HD 250 GB SATA * כרטיס מסך ATI readon 3200 HD * צורב, כרטיס רשת, BT.. המחיר הוא 3500. אני אשמח לסקירה קטנה על המעבד מהסוג הזה.... תודה.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לאחר ניסיון כושל ליצור קשר עם החברה, האם מישהו יודע איפה מוכרים שלט מולטימדיה כמו שיש ב HP לנייד?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שבת שלום ! אני מחפש מחשב שיעבוד בצורה חלקה באינטרנט ויריץ סרטים, המחשב יהיה במטבח לכן אני מחפש מארז שוכב , התקציב הוא בסביבות ה1500 - 2000 ש"ח , עברתי על מדור המפרטים אבל כולם היו עם מארזים עומדים. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לייעץ לחבר בבנית מחשב . יש לו תקציב של 4700 עד 5000 ש"ח (יותר לכיוון ה4700). הבנאדם-מה לעשות שמרן-רוצה רק אינטל פנטיום. המחשב שלו זקוק לכרטיס מסך טוב (משחקים - אמנם לא DOOM אבל הוא משחק). מסך 19 אינץ'. צורב סביר. ו...זהו בעצם (לא ציינתי כמה זיכרון - אני משאיר את זה לכם). תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AMD Box לוח אם: Gigabyte GAM59SLIS5 זכרון: Twinmoss DDR2 1024MB 667MHZ CL5 ספק: FSP350-60GLN 350W ACTIVE PFC מארז: Compucase 6A19 מסך: Sony SDMX95F כרטיס מסך כבר יש לי והוא Geforce 6800 רגיל הייתי רוצה לדעת אם החבילה שאני עומד לקנות היא טובה, כי זה מה שמצאתי לפי ההמלצות בפורום , וגם האם הספק יחזיק את המערכת אם אני לא מתכוון לעשות OC אלא רק לשמש את המחשב לסרטים, מוזיקה ואולי משחקים. כמובן שאם אפשר להחליף משהו עד הסכום הנ"ל אז אני אשמח לשמוע את ההצעות.
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט ב 3500 כולל מסך ומעבד חזק וכרטיס גרפי חזק מה אני יכול לרכוש ובאיזה חנות מומלץ לי ובאיזה מפרט?
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-